• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

kkkaktoos

Registered User
لایک‌ها
0
کسی که جواب منو نداد ممنون ازتون
یه پیشنهاد وسه رشته های جدا گونه تاپیک باز کنیم یا چند تا چندتا مثلا نرم افزار و سخت افزار و آی تی با هم
بازم جواب ندید ها!

سلام من با این نظر که یه تاپیک جداگانه برای هر رشته یا چند رشته شبیه به هم درست کنیم مخالفم . این جوری کمتر همدیگرو میبینیم (به صورت اینترنتی) و اتحادی که بین همه ی بچه های دانشکده ، چه صنایع چه فنی ایجاد شده ، که همه با هم و در کنار هم هستیم ، از بین میره . که به نظر من از جذابیت فروم کم میکنه .
شما از این که اسم هزار تا استاد تو تاپیک هست ولی توضیحی دربارشون نیست ناراحتی . خوب باید روشمون عوض بشه . خوب من یه پیشنهاد دارم همه ی دوستان در مورد استادای ترم های قبلشون یه توضیحی بنویسن و همه رو جمع میکنیم و با توجه به رشته در یک پست یا یه فایل pdf قرار میدیم این جوری از اکثر استادا یه اطلاع نصفه نیمه داریم حالا اگه یه توضیح کامل تر می خواهیم تو تاپیک مطرح میکنیم
حلا باقی دوستان هم نظر بدن تا به یه نتیجه برسیم .

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
سلام علیکم!ترم اولیا که بهشون 17 تا واحد دادن،میتونن 20 تا بردارن؟:(:(:(:(:(:(:(:(:(
کارت دانشجویی مون رو کی میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟از کجا باید بپرسیم؟:(:(:(:(:(

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
سلام من با این نظر که یه تاپیک جداگانه برای هر رشته یا چند رشته شبیه به هم درست کنیم مخالفم . این جوری کمتر همدیگرو میبینیم (به صورت اینترنتی) و اتحادی که بین همه ی بچه های دانشکده ، چه صنایع چه فنی ایجاد شده ، که همه با هم و در کنار هم هستیم ، از بین میره . که به نظر من از جذابیت فروم کم میکنه .
شما از این که اسم هزار تا استاد تو تاپیک هست ولی توضیحی دربارشون نیست ناراحتی . خوب باید روشمون عوض بشه . خوب من یه پیشنهاد دارم همه ی دوستان در مورد استادای ترم های قبلشون یه توضیحی بنویسن و همه رو جمع میکنیم و با توجه به رشته در یک پست یا یه فایل pdf قرار میدیم این جوری از اکثر استادا یه اطلاع نصفه نیمه داریم حالا اگه یه توضیح کامل تر می خواهیم تو تاپیک مطرح میکنیم
حلا باقی دوستان هم نظر بدن تا به یه نتیجه برسیم .

منم موافقم!جدا کردن اصلا کار زیبایی نیست!تازه،اگه کسی درست جوابش رو پیدا نکرده،حتما زیاد نگشته.من خودم بیشتر صفحه ها رو کند و کاو کردم.جواب بعضی سوالا توی چند صفحه بعد بوده.بعدشم خب همه ی دانشجو ها که اینجا نیستن،اونایی هم که هستن که با همه ی استادا واحد نداشتن که بدونن!اگه بدونن حتما جواب میدن!

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
سلام علیکم!ترم اولیا که بهشون 17 تا واحد دادن،میتونن 20 تا بردارن؟:(:(:(:(:(:(:(:(:(
کارت دانشجویی مون رو کی میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟از کجا باید بپرسیم؟:(:(:(:(:(
نه نمی شه فقط همون 17 واحد بیشتر برداری حذف می کنن پولشم پس نمی دن
در مورد کارت دانشجویی احتمالا اوخر ترم اول می دن اگر دوست دارین شخصا بپرسین می تونید برید ساختمان شماره 5 طبقه اول امور دانشجویی ار ساعت 12-13 هم نیستن می رن ناهار
شما چی می خونید؟

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
منم موافقم!جدا کردن اصلا کار زیبایی نیست!تازه،اگه کسی درست جوابش رو پیدا نکرده،حتما زیاد نگشته.من خودم بیشتر صفحه ها رو کند و کاو کردم.جواب بعضی سوالا توی چند صفحه بعد بوده.بعدشم خب همه ی دانشجو ها که اینجا نیستن،اونایی هم که هستن که با همه ی استادا واحد نداشتن که بدونن!اگه بدونن حتما جواب میدن!
دلیل اینکه گقتم جدا باشه اینکه بجه های هم رشته بیشتر با هم آشنا شن و اطلاعات اینقدر پراکنده نباشه الان تعداد صفحات رو نگاه کنید گفتم اونجوری منظم تره نه بخاطر اینکه جواب سوالامو نگرفتم اینو گفتم!
با حرف دوستمون هم موافقم که ترم بالایی یه سری اطلاعات راجع به استادا بدن به بچه های ترم پایینی تو فایل pdf البته یکم دردسر داره!

alefba0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
دلیل اینکه گقتم جدا باشه اینکه بجه های هم رشته بیشتر با هم آشنا شن و اطلاعات اینقدر پراکنده نباشه الان تعداد صفحات رو نگاه کنید گفتم اونجوری منظم تره نه بخاطر اینکه جواب سوالامو نگرفتم اینو گفتم!
با حرف دوستمون هم موافقم که ترم بالایی یه سری اطلاعات راجع به استادا بدن به بچه های ترم پایینی تو فایل pdf البته یکم دردسر داره!
شما یکم بیشتر اینجا باشی، هم رشته ای هات رو میشناسی، مثلا من الان اکثریت کامپیوتری هارو میشناسم.

فایل پی دی افش با من، فقط این کار باید با توافق همه بچه های فروم انجام بشه، اگه همه موافق بودن، بگن، من پی دی اف رو درست کنم:cool:

ادیت: هرترم هم آپدیت می کنم اون پی دی اف

amirabsh

Registered User
لایک‌ها
0
شما یکم بیشتر اینجا باشی، هم رشته ای هات رو میشناسی، مثلا من الان اکثریت کامپیوتری هارو میشناسم.

فایل پی دی افش با من، فقط این کار باید با توافق همه بچه های فروم انجام بشه، اگه همه موافق بودن، بگن، من پی دی اف رو درست کنم:cool:

اوکی ردیفه PDF رو پایه ام:D
اگه تاپیک ها جدا بشه واسه پیدا کردن سوالات عمومی مون دیوانه میشیم:wacko:

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
لووول ! انتشارات کجا رفته ؟! :d

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
نه نمی شه فقط همون 17 واحد بیشتر برداری حذف می کنن پولشم پس نمی دن
در مورد کارت دانشجویی احتمالا اوخر ترم اول می دن اگر دوست دارین شخصا بپرسین می تونید برید ساختمان شماره 5 طبقه اول امور دانشجویی ار ساعت 12-13 هم نیستن می رن ناهار
شما چی می خونید؟

اه چه بد!:(:(:(:(:(:(:(مرسی!:(:(:(:(:(
چقد واقعا زود میدن!چشم نخورن!:hmm:
من کامپیوتر سخت افزار میخونم:wub::party::medieval::heart:

Last edited:

svhost

Registered User
لایک‌ها
2

شما درست می گید
خیلی خوب می شه اگه این کار صورت بگیزه ممنون می شیم

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
اه چه بد!:(:(:(:(:(:(:(مرسی!:(:(:(:(:(
چقد واقعا زود میدن!چشم نخورن!:hmm:
من کامپیوتر سخت افزار میخونم:wub::party::medieval::heart:
اینا بازم خوبن بچه های علوم تجقیقات الان 1ساله هنوز با پرینت می رن!
منم آی تی می خونم!:D

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
یه سوال!این کلاسای ریاضیمون از این به بعد قراره توی شکوه باشه یا فقط این ترم اینطوریه؟:(:(:(:(:(اصلا چرا کلاس ریاضیا توی شکوهه؟:(:(:(:(

:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
دوستانی که تابستون مهمون بودن نمره شون وارد سایت شده ؟ باید خودمون بریم بگیریم؟

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4

alefba0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
دوستانی که تابستون مهمون بودن نمره شون وارد سایت شده ؟ باید خودمون بریم بگیریم؟

خب پس مثل اینکه هرچی در مورد کرج شنیدم، درست بوده. :happy:نمره های من که کرج مهمان بودم، شنبه (4مهر) تو قسمت لیست نمراتم بود. خودشون نمره ها بیاد، می ذارن رو سایت

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
تاریخ حذف و اضافه هم وارد سایت شد. ما که دوشنبه صبح نوبتمونه!

datak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام یه خواهشی داشتم ازتون اگه کمک کنید ممنون میشم کسی از شما ذوالرياستين برای فیزیک رو میشناسه؟اگه میشناسه چجور استادیه؟بهد صفدری برای ریاضی رو چی؟

s@m@neh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها تی جی ان ان فیلتر شده؟/:blink:

بالا