• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

Dirk

Registered User
لایک‌ها
2
واسه محاسبات عددی چه کتابی خوبه که بخونم ؟

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
من امروز دارم میرم uni به زورم که شده واحدامو ازشون میگیرم! این سلاجقه ...
مدیر گروهی که بچه ها تصمیم گرفتن انقدر اذیتش کنن تا خودش با زبون خوش بذاره بره:lol:
همه کلاسارو این و روحانی گرفتن:(
امروز باهاش نرم 2 داشتم! سر ظهر یه دختره اومد تو کلاس و مسکه واحد می خواست! اونم یه خورده قاطی کرد و گفت هر کی چیزی می خواد و اینا فقط کتبی بنویسه! شفاهی به هیچی جواب نمیدم.
فک کنم به هدفتون رسیدید، چون گفت این کار از اینکه 100 تا کار تخصصیمو انجام بدم برام سخت تره! و اجبارا قبولش کردم.

ashkanshahroozy

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
آقا کسی میدونه اصول استخراج معدن ، اورعی چطوریه
و همچنین استاتیک ، امیر خسروی چطوریه ( 2 تا جلسه ی اول رو که نیومده )

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
کسی از آقایون پیدا میشه که یکشنبه ها با خانوم نقشینه ساعت 1 تا سه و نیم کلاس فارسی داشته باشه؟

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
کی اینجا برنامه برای تبدیل فایل SWF به AVI داره؟فورا نیازمندم!

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
بچه ها ، برای مکانیک سیالات این استید رو یه الویت بندی میکنید از لحاظ درس و نمره. هرچند بعضی هاشون پره ولی شاید فرجی شد تا فردا برای ما ! چاره ای نیست دیگه انگار باید با دینامیک بر دارم این ترم :(

الوانکار - پیرستانی - روشنی - وثوقی فر - ربیعی فر

حذف و اضافه ی ما روز آخره تا جمعه صبح ام بازه فقط ، اگه به مشکل بخوریم شنبه کسی دیگه به کارمون رسیدگی میکنه با توجه به اینکه مهلتش هم تموم شده یا صبح پاشیم بریم دم دانشگاه حذف و اضافه ؟!! :wacko:

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
خوب وقتی آدم جوابشو نمیگیره بزرگ مینویسه دیگه.
مثلا خود من در مورد استاد پازوکی برا دینامیک ماشین سه بار پست زدم و فقط خود شما گفتی تو پست های قبلی راجع بهش توضیح داده شده.
حالا بیا و تو 300 صفحه دنبال این پست بگرد ......خوب آدم چشاش در میاد دیگه.
بعد یکی که بزرگ مینویسه تو پست بعدیش جوابشو گرفته و رفته دنبال کارش.
پس نتیجه میگیریم بین بزرگ نوشتن و جواب گرفتن رابطه مستقیم وجود داره.

:blink:
منظور از صفحات قبل مثلا 4-5 صفحه قبل بوده
البته انشالله به زوری این مشکل حل میشه :D

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
آقا دستم به دامنتون شاهنگيان/احمدي/نوروزي/جليلي براي تفسير قرآن خوبه؟؟
الان پر ميشه .....

تو رو خدا بگيد؟؟؟

اول...آخر...شاهنگیان!
دلیل :
اول و مهم تر از همه : اینکه عقده نداره!
بعد هم خیای با سواده درس که می ده دوست داری فقط گوش کنی...آدم آرومی هست و خوش برخورد...
امتحانش هم ساده بود و نمره ها بین 17-18 بود

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
اگه اشتباه نکنم 8 واحد ترم حساب نمیشه.شما میتونی بری دانشگاه با کارشناس گروه صحبت کنی واحد هایی رو که میخوای ورداری

گروه موظف هست واحد های شما رو پر کنه اما...
اما با هر استادی که صلاح بونه یا خالی باشه :D

راستی یه موضوع جالب :
بچه های معماری یه درس خوب به یکی از استاد ها دادن!
یه استادی دارند که بد اخلاقه و سر درس تخصصی ..معارف تدریس می کنه همش بالای منبره!
این ترم هیج کس باهاش کلاس نگرفته :دی
گروه هم لج مرده بود گفته بود تا این کلاسش پر نشه ظرفیت بقیه کلاس ها رو بالا نمی بره ! اما خوب در آخر چون تا دیروز کسی درس رو برنداشت گروه محبور شد ظرفیت ها رو بالا ببره :p و اون استاد همچنان توی کلاسش فقط 6 تا اسم هست....
دمتون گرم!

ATR

Registered User
لایک‌ها
9
خوش بحال شما که یک استاد مشکل دار دارید اساتید مکانیک که همشون از دم دیوانه و خل وضع هستند و فقط می خوان پاچه دانشجو ها رو بگیرند از همون اولین جلسه میگن افتادی یه استاد خوب پیدا نمیشه اگه هم باشه یک کلاس بیشتر ارائه نمیده فکر کنم ازشون تست میگیرند اگه دیونه باشند بهشون اجازه تدریس میدندبه جای امیدواری واحی به اینکه در آینده استاد خوبی پیدا بشه باید دانشجویان مکانیک اقل کم یک اعتراض خشک و خالی به وضع اساتید که هر روز بدتر میشه داشته باشند .

ATR

Registered User
لایک‌ها
9
سقف ترم برای اینکه شهریه ثابت تغییر نکنه چقدره آخه شنیدم بعد از 7 ترم شهریه ثابت بر حسب همون سال گرفته میشه ؟! :wacko:

harfejande

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استاد خوبی بود.من ترم یک و دو باهاش فیزیک 1و2 داشتم.البته هر ترم افت میکرد.ترم یک تمام سوالات امتحانشو از روی جزوه می داد که حتی 20 هم داشت. ولی ترم دو ، دو سه تا از سوالاتش خارج از جزوه بود. الان دیگه باهاش ندارم ، ولی دوستان تعریف می کنند که دیگه بد نمره میده.
دستت درد نکنه آقا
بچه های دیگه اگه اطلاعاتی باز دارتد بگند
ممنون

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سقف ترم برای اینکه شهریه ثابت تغییر نکنه چقدره آخه شنیدم بعد از 7 ترم شهریه ثابت بر حسب همون سال گرفته میشه ؟! :wacko:

سلام.تا موقعیکه مهلت تحصیل شما به اتمام نرسیده باشه شهریه تغییر نمیکنه.برای کارشناسی پیوسته 6سال مهلت عادی تحصیله که معمولا تا دو ترم تمدید میشه.معمولا بعد از سال هفتم هست که به اصطلاح میگن سنوات میخوره.یعنی مهلت عادی تحصیل شما تموم شده وباید شهریه ورودیهای جدید رو بپردازید.

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
سیالات وثوقی فر و الوانکار پر بودند با روشنی برداشتم . عمرانی ها میگن کلا استاده خوبیه ولی موندم چرا 10 نفر فقط باهاش گرفتن اگه خوبه ؟!!!! :blink:

moj_group

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه های TJ
برای مکانیک خاک بین رزمخواه و حیدری کدوم بهترن؟جون من زودی کمکم کنید الانه پر میشه

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
خوش بحال شما که یک استاد مشکل دار دارید اساتید مکانیک که همشون از دم دیوانه و خل وضع هستند و فقط می خوان پاچه دانشجو ها رو بگیرند از همون اولین جلسه میگن افتادی یه استاد خوب پیدا نمیشه اگه هم باشه یک کلاس بیشتر ارائه نمیده فکر کنم ازشون تست میگیرند اگه دیونه باشند بهشون اجازه تدریس میدندبه جای امیدواری واحی به اینکه در آینده استاد خوبی پیدا بشه باید دانشجویان مکانیک اقل کم یک اعتراض خشک و خالی به وضع اساتید که هر روز بدتر میشه داشته باشند .

کلا مکانیک خوندن توی تهران جنوب هنر می خواد!
مثلا این اساتید آدم های غیر نرمالی هستند :
حسنی : بد دهنه و خیلی بد حرف می زنه.امتحاناش هم هیچ ربطی به پیزی که درس داده نداده
احمدی دانش : نمی دونم ادم قحطی بود این شد رییس گروه!یه روز اگر جروش رو جا بگداره نمی تونه درس بده.نحوه تدریسش به این شکله که از روی به جزوه میاد سر کلاس می خونه و پای تخنه می نویسه و شما هم رو نویسی می کنی!
کیهانی : :blink: روانی!بی سواد و نمونه بارز یک انسان بدون هر گونه شعور و ادب!یرگه های رو 100 % مطمینم که صهحیح نمی کنه.
پازکی : ادم با سوادی هست اما غیر قابل پیش بینی!یه دفعه قاطی کنه کتک هم می زنه!سر کلاس از خودش مساله طرح می کنه و از همه سوال می کنه.بد به روز کسی که چرت و پرت جواب بده.
....
اما این اساتید آدم های خوبی هستند هر چی ارایه دادن باهاشون بگیرید :
دکتر جوادی : الان دیگه توی تحصیلات تکمیلی هست.اما بسیار خوش اخلاق.مهربان و از همه مهمتر با سواد.کلاسش حضور غیاب نداره اما همشه پر هست.امتحان در حد درسی که داده و شاید ساده تر بگیره و دست بالا نمره می ده.زمانی که رییس دانشکده بوده بهترین دوره برای کارمند ها و دانشجو ها بوده.مثلا هیج دانشجویی اگر مشکل مالی داشته رکردش بسته نمی مونده!:blink:
دکتر ساسان محمدی : همه چیز هایی که برای دکتر جوادی گفتم به اضافه این نکته کنید که سر کلاس دکتر محمدی کسی نمی گه خسته نباشید.
یه بار سر کلاس یه پسره هی خرف می زد.که استاد بهش تند شد.وسط های کلاس درس رفت بالا سرش و گفت اگر بد حرف زدم معذرت می خوام!!!!!!!:blink:
درسی هم که می ده شاید بر مبنای کتاب نباشه اما می دونه چی بگه که توی کار به دردتون بخوره.
دکتر پایگانه : استاد ترک زبان...بسیار با سواد و خوب هم درس می ده.اول ترم می که همتون رو می اندازم اما دلش نمیاد این کار رو بکنه و همیشه نمره هاش بین 15 تا 20 هست.روی پروژه خیلی حساسه و اگر پروژه ندی کارت تمومه!
مهندس رستگاری : به نظر شما یه استاد چقدر می تونه ادم باشه؟چقدر می تونه با سواد باشه و توی صنعت موفق؟
این یعنی مهندس رستگاری.فکر کنم نفر اول تهویه مطبوع توی ایران باشه.خیلی خوب درس می ده حضور غیاب نداره اما دیر برسی سر کلاس جا نداری(کلاس های 50 نفری رو می گم:lol:)چون از بیرون هم میان سر کلاسش می شینند.اگر درسی رو که می ده یاد بگیری هیچ وقت بی کار نمی مونی!
دکتر جعفر کاظمی : می خواستم جزو اساتید بالا بنویسم اما دلم نیومد.ایشون هم توی کا موفقند و بسایر با سواد.خوب درس می ده و امتحانش هم سادست.اما...........سر کلاس هر حرکتی بزنی که موجب ناراحتی استاد بشی با فحـش های ناموسی طرفی!اینو جدی می گم و اقراق هم نمی کنم چون دیدم.حتی شاید کار به کتک کاری هم برسه..

Last edited:

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
سلام دوستان
آقا کسی میدونه اصول استخراج معدن ، اورعی چطوریه
و همچنین استاتیک ، امیر خسروی چطوریه ( 2 تا جلسه ی اول رو که نیومده )

فقط به خاطر اینکه با فونت بزرگ نوشتی جوابت رو نمی دم!
موفق باشی:happy:

Rezazy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فوری فوریسلام
آقا توی حذف اضافه تغیر کد میشه داد؟ من دادم، ثبت هم زدم قبول کرد. نیان فردا ایراد بگیرن. لطفا هر کسی اطلاعاتی داره بگه.

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
سلام بچه های TJ
برای مکانیک خاک بین رزمخواه و حیدری کدوم بهترن؟جون من زودی کمکم کنید الانه پر میشه

خاک میگن حیدری خوب نیست بیچاره میکنه . تو پست های قبل هستش.

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
فوری فوریسلام
آقا توی حذف اضافه تغیر کد میشه داد؟ من دادم، ثبت هم زدم قبول کرد. نیان فردا ایراد بگیرن. لطفا هر کسی اطلاعاتی داره بگه.

همون صبح تا باز شد من با منوی انتخاب واحد همه ی کارامو کردمو کلی تغیر کد هم دادم.
الان تازه اون منو بسته شده و حذف و اضافه فعال شده که توی اون نمیشه تغیر کد داد . مشکلی نیست بابا ، فکر میکنی اینا انقدر بیکارن که بشینن تاریخچه ی انتخاب واحد های 12000 تا دانشجو رو ثبت کنن و نگاه کنن و چک کنن؟!!
ثبت و زدی و قبول کرد یعنی حله ، نوش جونت :p

اینجا چرا پست ها رو اینجوری میشمره ، من هرچی پست میگذارم این میزنه 59 که !!!

Last edited:
بالا