• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Best Fighter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کاربر محترم به این فوروم خوش آمدید.
ما اینجا بحث در مورد ماهیت ورزش و هنر رزمی کردیم نه بعد شخصیتی افراد و ارزش های فردی.
این خوبه که کسی اینقدر به فکر باشه و این مزایای اخلاقی را داشته باشه ولی ما باید بدونیم این چیزا 2 تا چیز جدا هستن.
در مورد سابقه رزمی هم من هم در ایران و هم در خارج از ایران هم تمرین و هم مطالعه کردم . خصوصا سبک اقای فرجی و استاد هایی مطرح جهانی سبکی که اقای فرجی ادعای تدریس ان سبک رو می کنه

سبک زدن تو ایران بسیار اسونه ، اینجا ما در مورد ماهیت سبک ها و مقایسه سبک ها با هم بحث می کنیم و ادعاهایی که هر سبکی می کنه

شما هم لازم نیست اینقدر حالت حمله بگیری ، اینجا همه به حالت متمدن بحث می کنیم

@ میلاد : جواب سوالات رو تو چت میدم ،

دورانی که پرسید موموراچی منطورت بود یا دورانی که شخص موموچی ساندایو توش بوده ؟

سلام
1--- به نظر من نمي شه از هم مجزا ديدش
شما کيوکوشين کاراته رو بدون اوياما مي توني واسه کسي توضيح بدي
يا جيت کان دو رو بدون بروس لي
2--- خوشحال شدم که سابقه پرباري داريد
براي من افتخاري است که با رزمي کاران باسابقه صحبت کنم
استاد فرجي رو مي شناسم ، استاد بزرگي هستند
نينجوتسو نقاط قوت زيادي داره
مدت کوتاهي با دوستم که نينجوتسو کار مي کنه تمرين کرده ام
3--- من هم در مورد سبکي که تمرين مي کنم و ماهيتش حرف زدم
البته با اين تاکيد که دوستان قبل از اظهار نظر در مورد هر مطلبي در مورد آن تحقيق کنند
4--- شما الان دست بنده چماق مي بينيد ؟؟؟
اينجا توي يک فروم آزاد ، شما و من هر دو داريم تايپ مي کنيم

با احترام به تمام رزمي کاران ايراني

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام
1--- خواستي جواب بده !!!
به حرفي که زدم معتقدم
2--- نگفتم سبک کسي رو خراب کردي
مي گم اول تحقيق کن بعد نظر بده
مي خواد سبک رزمي باشه يا هر چيز ديگه
3--- شما که مفهوم نوع گارد توي عکس مي دوني ، واسه ما بگو !
خوشحال مي شيم ياد بگيريم
از هر کسي هم ياد بگيريم ، افتخار مي کنيم بهش بگيم استاد
حديث داريم به اين مضمون که هر کس کلمه ايي به شما ياد داد ، استاد شماست
4--- به نظر سبک نينجوتسو کار مي کنين
تا اونجا که بنده اطلاع دارم ژاپني هستش و داراي احترامات بودائي
دوستي دارم که نينجوتسو رو تو ژاپن کار کرده
نوع تمريناتش ، گارد و ... ديدم
الان هم مجددا به ژاپن رفته و داره کار مي کنه
5--- اول منظور از مقايسه ايي که کردم بگير ، بعدا در موردش نظر بده
6--- من هنوز سبک نزدم
7--- هنرهاي رزمي کاتو يه سبک که آموزشهاي کماندويي و چريکي داره
سلاح هم داخلش کار مي شه
8--- اگر فرم آزاد نبود که اصلا نظرم تو اینجا نمي نوشتم
9--- من هم افتخار مي کنم که در هيچ سايت خارجي کامنت نمي گذارم !!!

من کاری با شما ندارم هرچی دوست داری بنویس.................. قدم تازه شما تو pt روی چشم.

.............. ممنون از حسن توجه شما.............

Best Fighter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من کاری با شما ندارم هرچی دوست داری بنویس.................. قدم تازه شما تو pt روی چشم.

.............. ممنون از حسن توجه شما.............

سلام
1--- از اینکه هر دفعه مطالب من رو رنگ مي زنيد ، تشکر مي کنم !!!
2--- انتقادم در مورد تز فکريتون بود تا چيز ديگه

Best Fighter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ببخشيد من عادت به حاشيه رفتن ندارم
افرادي که حين صحبت از مطلب اصلي دور میشن زود باعث عصبانيتم مي شن
ديشب يه مطلب توي ويکي پديا در مورد کاتو پيدا کردم

" کاتو : نام یک سبک رزمی است توسط استاد حمید بخت آزاد به ثبت رسیده است این سبک کاملا ابدائی است استاد حمید بخت آزاد از شاگردان ارشد کانچو فرجی(مربی و صاحب امتیاز نینجا در ایران )است و باشگاه اصلی این رشته در شهر کرج است

برگرفته از «http://fa.wikipedia.org/wiki/کاتو» "

از راهنمايي تون در مورد چوب و ساي ممنونم.

از دوستان کاتو کار (ساکن کرج) تقاضا مي کنم که در مورد سبکشون یه مقدار توضيح بدن
ممنونم از اینکه برای من وقت گذاشته و توضيح مي دين
:)

سلام
يه دوست قديمي دارم که توي کرج هستند و هنرهاي رزمي کاتو کار مي کنند.
ايميلتون واسم بفرستيد تا آدرس و تلفنش براتون بگم.

King Wizard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست من در مورد کاتو سوال کرده بودید که به تازگی تو شیراز هم یکی از کلاساش اینقدر تعاریف تخیلی ازش شنیدم که.....:lol:

درمورد کاتو که یک لاین از همون کونگ فو هست . دیگه خودت تا آخرش بخون

تو کلاساشون بقول خودشون کونگ فو سنتی کار میکنن و روشهای دفاع از خود

یک سری تکنیک ها و تمرینات Xing Yi Quan و Tai Chi Chuan هم باهاش آمیخته هست و تمرین میکنن

من که حوصله فکر کردن در باره 1000 ران سبک چینی رو ندارم:happy:

ممنون از حسن توجه شما

به همگي سلام عرض مي کنم
با اجازه بزرگتراي فروم
منم تعريف ازش زياد شنيدم.
اما باشگاهش تو شيراز تا حالا نديدم
باشگاهشون کجاست ؟

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
به همگي سلام عرض مي کنم
با اجازه بزرگتراي فروم
منم تعريف ازش زياد شنيدم.
اما باشگاهش تو شيراز تا حالا نديدم
باشگاهشون کجاست ؟

از دوستمون که اینجاس میتونی سوال کنی
من شنیدم نزدیک پل غدیر باشگاهی که حسین بوشهری توش فری رانر کار میکنه

Kimia2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همینکه فهمیدم شاگرد کی بوده و از اسم کی برای گسترش سیکش استفاده کرده و با دیدن سایتش فهمیدم چیه :)
میلاد هم اینجا فکر کنم با من هم عقیده هست ، مگه نه میلاد ؟

@ میلاد : جوته لبه تیز هم بوده اتفاقا، من حدس می زنم اون عکس اولی برا دوران ادو باشه یا نمونه شبیه سازی شدش ، باید بعد چکش کنم ،
عکس دومی به نظر من بیشتر جدید میاد تا عکس اولی

سلام
ببخشيد دير جواب مي دم
گرفتار مسائل ثبت نام دانشگاه بودم
من سایت رو از اول تا آخرين لينکش ديدم
اما در مورد "از اسم کی برای گسترش سیکش استفاده کرده" هيچ مطلبي پيدا نکردم
و متوجه نشدم که چه ربطي به شاگرد و استادي داره
بگذريم
فعلا تمرين با چوب بلند رو شروع کردم
اگه لينک تو اينترنت در اين مورد سراغ داري واسم بزار
ممنونم از اينکه لطف ميکنين و برام وقت مي ذارين

Kimia2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
يه دوست قديمي دارم که توي کرج هستند و هنرهاي رزمي کاتو کار مي کنند.
ايميلتون واسم بفرستيد تا آدرس و تلفنش براتون بگم.

سلام خوش اومدين به pt
ايميل واستون فرستادم
کلاس آموزشي شما توي محيط طبيعي هستش ؟

Best Fighter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستمون که اینجاس میتونی سوال کنی
من شنیدم نزدیک پل غدیر باشگاهی که حسین بوشهری توش فری رانر کار میکنه

سلام
1--- آموزش هنرهاي رزمي کاتو در شيراز وجود نداره .
2--- اسامي تمام کساني که در ايران از سازمان بين المللي کاتو نمايندگي در هنرهاي رزمي کاتو دريافت کرده اند در سايت http://www.kato-iran.ir/ موجود است.
3--- سازمان بين المللي کاتو به تمام مربيان و مسئولين هنرهاي رزمي کاتو ابلاغ رسمي کرده که تمام احکام ، کارت عضويت ها و به طور کلي هر نوع مدرک رسمي سازمان ، با درج در سايت http://www.kato-site.ir/ و در کشور ايران با درج در سايت هاي http://www.kato-iran.ir/ و http://www.kato-news.ir/ معتبر خواهد بود.
کاري که باعث جلوگيري از خيلي از سو استفاده ها شده :)
اميدوارم تو ايران همه سبک ها ، انجمن ها و ... ورزشي اينکار بکنند.
4--- قرار شده تا چند وقت ديگه هم ، حتي شماره و تاريخ هر حکم سازمان هم توي سايت درج بشه
اينطوري به قول شما جلوي کمربند و دان هاي کيلويي گرفته ميشه
چون تاريخ هر کمربند و حکم همه مي بينند و کسي نمي تونه زودتر از حداقل مدت تمرين واسه رفتن به کمربند بالاتر ،حکم کمربند بگيره.

Best Fighter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خوش اومدين به pt
ايميل واستون فرستادم
کلاس آموزشي شما توي محيط طبيعي هستش ؟

سلام
1--- تشکر ميکنم از خوش آمدگويي تون:)
2--- براتون آدرس محل تمرين و شماره تماس دوستم رو مي فرستم
3--- اساس اين سبک آموزش مبارزه توي محيط طبيعي هستش
4--- بهتره با چوب کوتاه شروع کنين

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
به نقل از : http://www.kato-iran.ir
هر تمدني نیازمند يك نيروي محافظت کننده در درون و بيرون خود مي باشد كه از آن به عنوان پليس و ارتش تعبير مي شود . اين نيروي محافظت کننده نيازمند فنون رزمي بوده كه با بهره گيري از مهارت هاي لازم در استفاده از ابزارهاي جنگي طبيعي يا صنعتي بدست مي آيد .

پس ، قدمت تاريخ هنر رزمي هر كشور به تاريخ تمدن آن باز مي گردد كه در اين ميان قدمت تاريخ تمدن ايران بر هيچ كس پوشيده نيست و از هر تمدن شايد بتوان گفت كهن ترين مي باشد . پس هنر رزمي يا همان مهارت در جنگيدن در اين مرز و بوم ريشه دارد و داراي آئين و مرام خود بوده است .
در ايران تا همين حال حاضر آئين هاي مختلفي را مي بينيم كه ريشه اصلي آنها رزمي بوده و گاهي با سلاح هاي بومي اجرا مي شود .
هيچ بعيد نيست كه رقص چوب خراساني ما قدمتي بغايت بيش از كالي اسكريما فيليپني داشته باشد يا رقص خنجر تركمنها تاريخي به مراتب طولاني تر از حركات ساي در ژاپن داشته باشد و چوب بلند در لرستان و پايكوبي در مراسم عروسی كه به صورت يك آئين يا بازي يا رقص استفاده مي شود بسيار با شكوه تر و قديمي تر از گوئن شو چيني هاست .
كشورهاي چين و ژاپن بوسيله هنرمندان آزاديخواهي همچون بروس لي و كوروساوا سعي كردند حفظ ارزش كنند و البته ساحت اقتدار ملي خود را پاس داشتند و بعدها همه به خاطر قدرت مالي كه كسب كردند عرصه رزمي جهان را تسخير كردند و توسط سينما و رسانه هاي جمعي خود را صاحبان مطلق هنرهاي رزمي در اعصار تاريخ معرفي كردند و فرهنگ بودايي و تائوي و شين تو و امثال ذلك را به دنيا عرضه كردند تا افكار جهاني را هم در دست گيرند .
اين راه را چرا ما طي نكنيم ؟
ايرانيان هم مي توانند فرهنگ خود را به دنيا عرضه کنند . اين هدف مهم در صورت همکاري جمعي به سرعت محقق خواهد شد .

خرد نگهدارتان باد
استاد بزرگ حمید رضا بخت آزاد
بنیانگذار و ریاست سازمان بین المللی کاتو

حالا از بحث در مورد پارگرافی که مربوط به چین و ژاپن هست بگذریم،
چرا حالا خود ایشون همه عکس هاش با گی ژاپنی ( لباس رزمی مدل ژاپنی ) ، تونفا اوکیناوایی ( باتون دسته دار ) و شمشیر فانتزی یک لبه و دسته مربع منتسب به نینجا ( شمشیر نینجاهای هالیوودی ) هست .
کامایه ( گارد ها ) هم که ژاپنی و اوکیناوایی هست ،
همچنین توی لوگو هم هیچ نشان ایرانی یافت نمیشه
logo.jpg

در هیدر سایت http://www.kato-site.ir/ هم انواع حرکات چینی و ژاپنی و اوکیناوایی دیده میشه و چیزی که منتصب به ایران باشه نیست.

البته تو این سایت به اصطلاح انگلیسی نوشته شده :

Membership into the International Kato Organization

Join us

The I.K.O is recognised by the worlds leading martial arts
.organisations and governing bodies

The vision Sport for All or to put it more realistically Sport for the Most is not yet a reality! It is true that in some rich countries three quarters of the population are engaged in sport and physical activity. However, in some countries Sport for All is still for less than ten percent of the population. Indeed, it is I.K.O aim to give even more humans access to sport and physical activity! s I.K.O
!contribution to strive for a better world

Some follow the traditional styles and curricula; some combine to form new ways. All this is quite valid so long as the teaching, training, and curriculum can be approved, and so long as the Dan or Master degree achieved can hold up with the best in any style. I.K.O has every style of martial art including Japanese, Chinese, Korean, Malaysian, Indian , Thai, Modern freestyle, and self-defence

Chart organisation
The I.K.O executive committee is made up of a founder, a
president, vice presidents, treasurer and
.relevant technical committeesarts
Purposes
To promote the sport & practice of martial arts and
.recognised coaching of the same
To promote the moral, mental, physical, and social well
.being of members
To cooperate with other bodies having similar aims for
.purposes recognised by law as charitable

به بررسی ایرادات نگارشی و دستوری انگلیسی نمی خواهم بپردازم ولی، قسمتی که قرمز شده داره میگه که این سبک ترکیبی هست از هنرهای ژاپنی، چینی، کره ای ، مالای (مالزی) ، هندی ، تایلندی، و سبک های آزاد مدرن و دفاع شخصی .

خوب حالا 2 تا مساله اینجا هست ، مساله یک که احتیاج به جواب دادن نداره که در مورد ریشه و اصالت این سبکه !!!
مساله 2 اینه که وقتی کسی میاد در سایتش و در قسمت معرفی سبکش حرف از مقایسه سبک های خارجی با هنرها و رقص های محلی می زنه و آخرش هم میگه پس چرا ما با همکاری، فرهنگ ایرانی رو صادر نکنیم و غیره و ذالک ؛ چه دلیلی داره خودش بیاد یک کوکتیل از هنرها و ورزش ها و هنرهای رزمی غیر ایرانی درست کنه و تدریس کنه ؟!

بعد هم یکی از طرفداراش بیاد اینجا بگه

Best Fighter
سلام
شاگرد يکي از شاگردان مستقيم استاد حميد رضا بخت آزاد هستم.
چند مطلب هست که بايد براتون توضيح بدم :
1--- تا حالا چند جلسه هم مستقيما با استاد تمرين و آموزش رزمي داشتم ، ولي هیچ وقت ندیدم که از اسم کسی برای تبليغ سبکشون استفاده کنند.
لطفا در مورد چیزی نظر بدهید که در موردش اطلاعاتي دارید.
صفحات قبلی این فروم که مطالعه کردم ، هیچ کس حتی نمي دانست که بنیانگذار این سبک ایرانی هستش!!!
چطور امروز در مورد تبلیغ این سبک از طرف بنيانگذارش نظر می دهید ؟
به خدا همه ما روزي باید جواب اعمال و رفتار خودمان را در اين دنيا پس بدهيم.
سعي کنيد از تهمت زدن به دیگران بپرهیزید که شخصیت خودتان را هم پایین مي آورد.
2--- ميشه به ما هم بگي توي سايت http://kato-site.ir/ چي فهميدين ؟؟؟؟
3--- آقا ميلاد که هنوز فکر ميکنه که هنرهاي رزمي کاتو يه سبک کونگ فو چيني هستش !!!!!!!!!!
4--- به خدا بد نیست یا گناه کبیره نمي شود اگر چند جلسه با یک سبک کار کنين ، بعد در موردش نظر بدين .
5--- تا حالا چند تا شاگرد داشتين که خيلي راحت در مورد اساتيدي که در ایران سابقه کاری 20 ساله ، 30 ساله یا بيشتر از این داشته اند نظر مي دهيد ؟؟؟
تا حالا چند دفعه شاگردتون مریض شده و شما به عیادتش رفتین ؟؟؟؟
تا حالا چند دفعه به خاطر شاگردتون با مسئول تربیت بدني شهرستان یا استانتون درگير شديد ؟؟؟؟؟؟
...
من سابقه کاري و مربیگرم خيلي زياد نیست اما تو همین مدت کم هم سختي زيادي کشيده ام
به همين دليل بزرگي کار اساتيد رزمي که بعضا چندين هزار شاگرد در ایران دارند رو درک مي کنم.
6--- به نظر من کار استاد حميدرضا بخت آزاد یا اساتيد ديگه از یه جهت کاملا درسته
اونم از این لحاظ هستش که حداقل کلي ایراني به خاطر فعالیت اونها از اعتياد و برخي مسائل دور شده اند.
شما ها واسه ایران چيکار کردين ؟؟؟
جز اينکه تبليغ انواع سبک و سیستم رزمی ژاپني ، کره ايي ، چيني و ... رو انجام مي دين ؟؟؟؟
چقدر در مورد سيستم هاي رزمي در تاريخ کشور خودتون اطلاع داريد ؟؟
7--- خواهش مي کنم قبل از یاد گرفتن احترامات رزمي بودايي کشور ژاپن يا احترامات رزمي موآي تاي تايلند و ...
احترام به فرهنگ نزديک به 7000 ساله کشور خودتون رو ياد بگيريد !
8--- احترام به استادي که از قبل از زمان به دنيا آمدن شما در حال تمرين رزمي بوده ، گناه کبيره نیست !

در مورد سوال 1 باید بگم میتونی به صفحه ویکیپدیا بری، و ببینی، به هر حال این به صورت غیر مستقیم تبلیغ هست ، حتی اون لوگو ؛ شما اگه یکم درس های مارکتینگ و درس های پتنت ( حق امتیاز ) رو بخونید متوجه حرف من میشید

2- در بالا توضیح دادم تو سایت فوق چی دیدم و چی فهمیدم ، خوشبختانه به علت علاقه زیادی که به هنرهای رزمی ژاپنی دارم ، آشنایی خوبی با سبک ها و فرم ها و حالت ها دارم . انگلیسی هم در اون حد بلدم که بفهمم تو اون سایت چی نوشته شده

3- فکر نکنم میلاد جان همچین فکری کنه ، به هر حال خودش میتونه بیاد از طرز فکرش دفاع کنه

4- آدم چیزی رو امتحان میکنه که تا حد زیادی براش ناشناخته باشه وقتی من ظاهرش رو می بینم و اونجا هم نوشته شده که یک ورزش ترکیبی هست برای چی باید امتحانش کنم ، ایا ایشون منکیو یا منکیو کایدن داره در اون سبک های ژاپنی که ازشون استفاده کرده ؟ یا آیا کاملا همه چیز رو فرا گرفته تو سایر سبک هایی که آورده و ازشون استفاده کرده ؟!

5- 2 تا شاگرد داشتم و چیزایی هم که بلد بودم تو ایران به خیلی ها که تو باشگاه چه کونای بودن چه سنپای آموزش دادم . بعد هم حرف شما منطقی نیست ، یکی 100 سال یک چیز ناقص، اشتباه و یا هر چیز رو تدریس کنه ؛ هیچ جای دنیا این ملاک نیست جز ایران ، بعد اقایی که 20-30 سال سابقه تدریس داره چند سالش هست ؟ 30 ؟ 40 ؟ 50 ؟
خصوصا اگه بنیانگذار و ابداع کننده یک سبک هم باشه

6- با حرف شما مخالفم ، اگه اون یک عده ای که هم ورزش می کنن و هم اعتیاد دارن و غیره رو بزاریم کنار، وقت تمام کسایی که ورزش رزمی ( هر سبکی ) میکنن رو " سانک " یا " هزینه غرق شده " در نظر میگیریم.
(میگیم هزینه غرق شده چون هر سبک دیگه کار می کردن همین قدر هزینه زمانی داشتن تقریبا ). حالا بیایم مقایسه کنیم ببینیم منطقا اگه یک فرد این زمان رو صرف یک سبک و یا ورزش با اصالت می کردن بهتر هست ، یا هر چیزی که کنار دستش بود ( البته اگه از دید فردی و میکرو ببینیم، در اخر علاقه و اولویت های شخصی میاد ) ولی اینجا این سوال از دید کلی و ماکرو هستو

7- کسی نگفت که این ها رو بلد نیست، اگه هم این فروم رو بخونی یکی از اولین کسایی که درباره هنرهای رزمی اصیل ایرانی بحث کرد من بودم ، بعد ببخشید سوال پرسیدن درباره سبک کاتو برابر با بی احترامی به فرهنگ چند ساله ایرانی هست ؟!

8- جایی بی احترامی به استاد نشده، سوال در مورد سبک شده و بعضا گفته شده که این سبک اصیل نیست و من در آوردی هست .

سلام
1--- خواستي جواب بده !!!
به حرفي که زدم معتقدم
2--- نگفتم سبک کسي رو خراب کردي
مي گم اول تحقيق کن بعد نظر بده
مي خواد سبک رزمي باشه يا هر چيز ديگه
3--- شما که مفهوم نوع گارد توي عکس مي دوني ، واسه ما بگو !
خوشحال مي شيم ياد بگيريم
از هر کسي هم ياد بگيريم ، افتخار مي کنيم بهش بگيم استاد
حديث داريم به اين مضمون که هر کس کلمه ايي به شما ياد داد ، استاد شماست
4--- به نظر سبک نينجوتسو کار مي کنين
تا اونجا که بنده اطلاع دارم ژاپني هستش و داراي احترامات بودائي
دوستي دارم که نينجوتسو رو تو ژاپن کار کرده
نوع تمريناتش ، گارد و ... ديدم
الان هم مجددا به ژاپن رفته و داره کار مي کنه
5--- اول منظور از مقايسه ايي که کردم بگير ، بعدا در موردش نظر بده
6--- من هنوز سبک نزدم
7--- هنرهاي رزمي کاتو يه سبک که آموزشهاي کماندويي و چريکي داره
سلاح هم داخلش کار مي شه

8--- اگر فرم آزاد نبود که اصلا نظرم تو اینجا نمي نوشتم
9--- من هم افتخار مي کنم که در هيچ سايت خارجي کامنت نمي گذارم !!!

4- خیر سبکی اصیل به اسم نینجوتسو در دنیا وجود نداره،
من ایران که بودم ورزشی که به صورت رسمی کار کردم " نینجوتسو ایران " بود . در خارج از ایران هم 2 مکتب جنگی ژاپنی رو به صورت رسمی برای مدتی کار کردم و همچنین به صورت رسمی عضو سازمانی ژاپنی بودم که خودش 9 مکتب جنگی ژاپنی رو آموزش میده . غیر رسمی هم اکثرا چیز های ژاپنی تمرین کردم جز کانگ فو پر توآ ایرانی در ایران .
در مورد احترامات در سبک های ژاپنی، می تونه بر اساس اموزه های بودیسم ژاپنی ( یا به همراه شوگندو) باشه یا بر اساس آموزه های شینتو .

6- بنده گفتم سبک زدن تو ایران اسونه ، نگفتم شما زدی یا نزدی . تو ایران هر کسی میتونه سبک بزنه مثل آمریکا

5- 7 -8 خطاب به من نبوده انگار.

9- با اینکه خطاب به من نبوده، ولی اگه طرز فکر شما اینه که " پست نزدن در سایت های خارجی باعث افتخار هست " متاسفم .
درست هست که پست زدن باعث افتخار نیست ولی باعث میشه سطح معلومات آدم بره بالا.

سلام
1--- به نظر من نمي شه از هم مجزا ديدش
شما کيوکوشين کاراته رو بدون اوياما مي توني واسه کسي توضيح بدي
يا جيت کان دو رو بدون بروس لي
2--- خوشحال شدم که سابقه پرباري داريد
براي من افتخاري است که با رزمي کاران باسابقه صحبت کنم
استاد فرجي رو مي شناسم ، استاد بزرگي هستند
نينجوتسو نقاط قوت زيادي داره
مدت کوتاهي با دوستم که نينجوتسو کار مي کنه تمرين کرده ام
3--- من هم در مورد سبکي که تمرين مي کنم و ماهيتش حرف زدم
البته با اين تاکيد که دوستان قبل از اظهار نظر در مورد هر مطلبي در مورد آن تحقيق کنند
4--- شما الان دست بنده چماق مي بينيد ؟؟؟
اينجا توي يک فروم آزاد ، شما و من هر دو داريم تايپ مي کنيم

1- مزیت اخلاقی و زندگی خارج از باشگاه جدا هست از اخلاق درون باشگاه و بسیار نا مربوط هست به هنرهای رزمی.
شما یک کشیش مسیحی ، یک روحانی مسلمان یا یک فرد شاخص از نظر رفتار و آداب اجتماعی بیار، با دانش کم از هنرهای رزمی یا چند فیلم رزمی و کتاب بهش بده ، بگو بهشون سبک بزنن، آیا اینکه اینها ادم خوبی هستن دلیل میشه سبکشون هم خوب باشه ؟
شما تالی و مقدم رو اشتباه کردی اینجا ؛ برای ارزشیابی یک سبک /ورزش / هنر رزمی ، بعد و سطح رزمی لازم و ملاک هست .
سبک شما هم که به هر حال چریکی و کاماندویی هست طبق گفته خودتون ، به نظرتون کار چریکی و کاماندویی چقدر با اخلاق به معنای عام جور درمیاد ؟
یا اینکه آیا چریک ها و یگانهای ویژه و سامورایی ها و سربازان و غیره در طول تاریخ همگی الگوی اخلاقی بودن ؟ خیر،
چند درصد اینطوری بودن ؟! بسیار کم ، چه چیزی باعث شد ما اسم اونها رو امروزه بدونیم یا سبکشون را تمرین کنیم ؟ اکثرا کارا بودن سبک ( یک عده هم مارکتینگ قوی ) :)

2-3 قبلا بحث شده

4- لحن صحبت شما در ابتدا بسیار اگرسیو و خشن بود ، چنین برداشت شد

-----------

به هر حال ما در مورد ماهیت، اصالت ، هدف ، سابقه ، تفاوت ها و مقایسه ضمنی این سبک صحبت و سوال کردیم . و به نظر من تا زمانی که شما مطلب قابل دفاع و یا سوال دیگه نزارید، در مورد این سبک صحبتی نخواهد شد.

از همه کسایی که وقت گذاشتن و این پست طولانی رو خوندن متشکرم

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
3--- اساس اين سبک آموزش مبارزه توي محيط طبيعي هستش

تا اوجایی که من فهمیدم شما به قول خودتون یک سبک (چریکی . کاماندویی) کار میکنید

اما براستی معنای چریک شناخته شده هست در ایران؟؟؟:happy: چرا همه فکر میکنن چریک ها رزمی کاران حرفه ای هسن و چریک رو اون چیزی که توفیلم های رمبو و آرنولد میبینن باور دارن....:lol:

یادم میاد9 سال پیش با اخبیم واسه تجارت......:rolleyes: تو تورونتو کانادا یک کمپ نمایشی از دریادارهای کانادایی دیدم که فکر نمیکردم به این شیوه وسبک باشه که تو فیلما هست . حالا بماند که کوله پشتی هایی که داشتن قایق بادی هم از توش در میووردن:lol: تا شنا کردن بدون دست و.......نشونی گیری و شلیک کردن با air-burst weapon به مفاصل دست و پا مانکن ها و دویدن تو لجن و........ روش چادر زدن خاکی.لجنی.جنگلی و..... و انواع روشهای خفه کردن و .....
دوست من شما در سبکتون کدام یک از این موارد بالا به عنوان یک چریک وجود داره . مکتب جنگیست؟؟؟؟ هنر رزمیست؟؟؟ مدرن؟؟؟ سنتی؟؟؟

حلا فکر میکنیم سبک شما چریکی نیست و بقول خودتون مبارزه در محیط طبیعی . یعنی چه؟؟
من فکر میکنم اون چیزی که از wikipedia و kato.ir و شما دیدم . همگی networkmarketing واسه این سبک باشه تا اصالت این سبک.

در ضمن این چطور سبک اصیل ایرانی هست که گاردها از نوع ژاپنی و گی ژاپنی و سلاح چینی و ژاپنی لوگو چینی و توجه به آرم شمشیر و سپر ویژوالcrusader دوران جنگ صلیبی و....
logo.jpg

www.katokungfu.com
از سبکتون بگید بیشترو بیشتر ممنون:)

Last edited:

haftrazekateda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست من چه ربطی داشت:happy:

dar gar tarighati 1 goroh be donbale zavaher hastan va yek goroh be donbale batene ghazie bazia ham fek mikonan donbale batene ghazie hastan mesle honarhaye razmi yek goroh ke be donbale zavaher hastan yek goroh tarighate razmio tei mikonan va gorohe dige fek mikonan ba chan ta qi gongo tanafoso energie daroni daran tarighate razmio tei mikonan vali pishe kasaiee ke saheb nazarn in kara khandae dare agar haghighate honarhaye razmio aksi midonest in chiza khili abchgane mibod barash manam goftam be donbale mobareze ba sayo chub nabashin be donbale in bashin ke bar tars ghalabe konid bar nefrat ghalabe konid va bar nafeston hadafe tarighate razmire ine age deghat mikardi mididi rabt dasht balatarin va ghavitarin mobarez kasie kebar nafesh ghalabe koneon moghe mobareze ba sayo chub vasash farghi nadare

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
dar gar tarighati 1 goroh be donbale zavaher hastan va yek goroh be donbale batene ghazie bazia ham fek mikonan donbale batene ghazie hastan mesle honarhaye razmi yek goroh ke be donbale zavaher hastan yek goroh tarighate razmio tei mikonan va gorohe dige fek mikonan ba chan ta qi gongo tanafoso energie daroni daran tarighate razmio tei mikonan vali pishe kasaiee ke saheb nazarn in kara khandae dare agar haghighate honarhaye razmio aksi midonest in chiza khili abchgane mibod barash manam goftam be donbale mobareze ba sayo chub nabashin be donbale in bashin ke bar tars ghalabe konid bar nefrat ghalabe konid va bar nafeston hadafe tarighate razmire ine age deghat mikardi mididi rabt dasht balatarin va ghavitarin mobarez kasie kebar nafesh ghalabe koneon moghe mobareze ba sayo chub vasash farghi nadare

با حرف شما تا حدی موافقم، بحث نیروی درون و ... رو نمی کنم چون زیاد سر رشته ای ندارم ،
به هر حال همچین چیزی هم وجود داره ولی نه به این صورت که الان تو فیلم ها نشون میده و توی مک دوجو ها ازش پول در میارن، اینم مثل کووشی جوتسو یا دیم ماک چینی زیاد هایپ شده ( مثلا سبک هایی مثل کی کامبت و ... ، البته کاری هم که اونا می کنن برای خودشون قایل تحسین هست ولی موثر بودنش رو خود شخص باید ببینه )
به هر حال هدف هر شخصی از هنر/ورزش/مکتب رزمی فرق میکنه،
یکی به دنبال دفاع شخصی هست
یکی به دنبال زیبایی
یکی اکشن
یکی مسابقه
یکی سبک نرم
یکی سبک سخت

کسی که به دنبال کشتن و جنگ هست مسلما تفنگ براش خوبه ولی کسی که به دنبال زیبایی هست خیر یا کسی که به دنبال دفاع شخصی هست باز هم خیر
چون دید و هدف فرق می کنن ، پس ساختار اون مکتب و ورزش و هنر هم با هم فرق میکنه.
یک مثال دیگش اینه که شخصی که آیکیدو کار کرده و برای دفاع شخصی رو بفرستیم توی مسابقات یو اف سی و بخوایم مسابقه بده ،مسلما نتیجه خوبی نخواهیم گرفت.

blackdany

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام خمت رزمی کاران عزیز
چند صفحه قبل رو که میخوندم سبکهای جدیدی رو دیدم که............... دربارش صحبت نکنم بهتره باز فردا میان میگن که اقا چرا بی احترامی میکنی
اما کسی از اول این فروم شروع به خوندن کنه ( مثل خودم ) با یک سبکای عجیب قریبی رو به رو میشه که ..........
کوشا و میلاد جان بهتر توضیح دادن که این سبکها چه چیزی رو دنبال میکنن.........

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
چند صفحه قبل رو که میخوندم سبکهای جدیدی رو دیدم که............... دربارش صحبت نکنم بهتره باز فردا میان میگن که اقا چرا بی احترامی میکنی
اما کسی از اول این فروم شروع به خوندن کنه ( مثل خودم ) با یک سبکای عجیب قریبی رو به رو میشه که ..........

سلام خدمت شما، بسیار خوشحالم که پست های سایر دوستان و من رو از ابتدا دنبال کردید.
همونطور که دید من هم ابتدا قربانی چنین تفکری بودم ولی به دلیل آشنایی با زبان انگلیسی و مطالعه و تبادل نظر با اساتید و یا رزمی کاران توی فروم های خارجی زود به اشتباهم پی بردم.
چیزی که هست اینه که خیلی ها حرفی که بهشون گفته میشه رو بدون چون و چرا قبول می کنن ، نه به دلیل سادگی شخصی ، بلکه به دلیل احترام ( گاها بیش از حدی ) که نسبت به اساتید و هم رزماشون دارن و حتی حاضر نمیشن که فکر سوال کردن هم کنن ؛
معمولا هم کسی فکر نمیکنه که کسی بخواهد از اسم یک رشته ورزشی یا هنر (رزمی در اینجا)، (سو) استفاده بکنه و به مقاصد خودش ( معمولا پول هم جزش هست ) برسه.
دسته آخر هم افرادی هستند که فقط صرف گذران وقت و ورزش کردن ( یا بر فرض آماده دعوا شدن ) به یک کار می پردازند برا همین اصالت یک چیز براشون مهم نیست، هر کدوم که دسترسی براشون آسون تر باشه در اولویت هست.

به این 3 دلیل عمده معمولا کسی در همون درجه اول به فکر سوال پرسیدن هم نمی افته.

دوست عزیز ، بسیار خوشحال میشم اگر مباحث آیکیدو و بودو رو اینجا ادامه بدید، به هر حال شباهت های زیادی ( در عین وجود تفاوت در دیدگاه و تکنیک ) بین سبک های ما هست.

موفق باشید

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

ممنون دوست من

کاش همه مثل شما این تاپیک رو از اول میخوندن:blush: بعد نظر میدادن

بله مشکل اینجاس که در ایران همه همه چیز رو مفتی مخوان و همه در تخیل دانش هستن تا حقیقت دانش.

مثل این که یکی بیاد به شما بگه بورو پیش فلان دکتر خیلی دکتر خوبی هست بعد شما میری یه مقدار تحقیق میکنی میبینی این آقای دکتر **** پزشکی نداره اون موقه شما دیگه شک میکنید به همه چیز و نمیرید پیش کسی که معلوم نیست از کجا آموزش دیده و زیر نظر چه سازمانی هست. (درسته؟)
البته اگه مثل بعضیا نرن مدرک قلابی اسکن کنن:lol::lol::lol::lol::lol: همه که نفهم نیستن :happy:

بعضیا هم فکر میکنن خیلی زرنگن و روز اول تمرینشون واسشون بهترین هنر رزمی هست که دارن کار میکنن و سنسی شون هم یه توری برخورد میکنه که انگار 1000 سال هست باهاش دوسته و کاری میکنه که روت نشه سوال در مورد........ بپرسی .

بعضی ها هم یه مدت dvd میخرن و امتحان online میدن و حکمشون هم با پست میاد در خونشون:lol:

بعضیا هم چندین سبک رفتن کار کردن حالا میخوان مخلوطش کنن و یک سبکی جدیدی راه بندازن

بعضی هم تحت تاثیر فیلم های رمبو / آرنولد/ بروسلی/جیمونگ/نینجا اکتور/ و..... قرار میگیرن و میخوان مثل اینا بشن و فکر میکنن سبکشون اینه و چون یکم تخیلی و کارهای عجیب قریب انجام میدن و سبکشون قهرمان فیلم نامه داستانه به دوستاشون میگن ببین این سبک ماس که توفیلم نشون میده حال میکنی :) لول

و بعضی ها هم ........................... راه تحقیق و آنالیز یک چیز رو واسه رسیدن به اون چیزی که به حقیقت نزدیکتر هست در پیش میگیرن چون حقیقت کامل وجود نداره اما چیزای زیادی به حقیقت نزدیکه فقط یکم سواد و مطالعه
آنالیز و تجربه و هر چیزی رو زود باور نکردن میخواد

ممنون از حسن توجه شما

Last edited:

Best Fighter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از : http://www.kato-iran.ir

حالا از بحث در مورد پارگرافی که مربوط به چین و ژاپن هست بگذریم،
چرا حالا خود ایشون همه عکس هاش با گی ژاپنی ( لباس رزمی مدل ژاپنی ) ، تونفا اوکیناوایی ( باتون دسته دار ) و شمشیر فانتزی یک لبه و دسته مربع منتسب به نینجا ( شمشیر نینجاهای هالیوودی ) هست .
کامایه ( گارد ها ) هم که ژاپنی و اوکیناوایی هست ،
همچنین توی لوگو هم هیچ نشان ایرانی یافت نمیشه
logo.jpg

در هیدر سایت http://www.kato-site.ir/ هم انواع حرکات چینی و ژاپنی و اوکیناوایی دیده میشه و چیزی که منتصب به ایران باشه نیست.

البته تو این سایت به اصطلاح انگلیسی نوشته شده :

به بررسی ایرادات نگارشی و دستوری انگلیسی نمی خواهم بپردازم ولی، قسمتی که قرمز شده داره میگه که این سبک ترکیبی هست از هنرهای ژاپنی، چینی، کره ای ، مالای (مالزی) ، هندی ، تایلندی، و سبک های آزاد مدرن و دفاع شخصی .

خوب حالا 2 تا مساله اینجا هست ، مساله یک که احتیاج به جواب دادن نداره که در مورد ریشه و اصالت این سبکه !!!
مساله 2 اینه که وقتی کسی میاد در سایتش و در قسمت معرفی سبکش حرف از مقایسه سبک های خارجی با هنرها و رقص های محلی می زنه و آخرش هم میگه پس چرا ما با همکاری، فرهنگ ایرانی رو صادر نکنیم و غیره و ذالک ؛ چه دلیلی داره خودش بیاد یک کوکتیل از هنرها و ورزش ها و هنرهای رزمی غیر ایرانی درست کنه و تدریس کنه ؟!

بعد هم یکی از طرفداراش بیاد اینجا بگه

در مورد سوال 1 باید بگم میتونی به صفحه ویکیپدیا بری، و ببینی، به هر حال این به صورت غیر مستقیم تبلیغ هست ، حتی اون لوگو ؛ شما اگه یکم درس های مارکتینگ و درس های پتنت ( حق امتیاز ) رو بخونید متوجه حرف من میشید

2- در بالا توضیح دادم تو سایت فوق چی دیدم و چی فهمیدم ، خوشبختانه به علت علاقه زیادی که به هنرهای رزمی ژاپنی دارم ، آشنایی خوبی با سبک ها و فرم ها و حالت ها دارم . انگلیسی هم در اون حد بلدم که بفهمم تو اون سایت چی نوشته شده

3- فکر نکنم میلاد جان همچین فکری کنه ، به هر حال خودش میتونه بیاد از طرز فکرش دفاع کنه

4- آدم چیزی رو امتحان میکنه که تا حد زیادی براش ناشناخته باشه وقتی من ظاهرش رو می بینم و اونجا هم نوشته شده که یک ورزش ترکیبی هست برای چی باید امتحانش کنم ، ایا ایشون منکیو یا منکیو کایدن داره در اون سبک های ژاپنی که ازشون استفاده کرده ؟ یا آیا کاملا همه چیز رو فرا گرفته تو سایر سبک هایی که آورده و ازشون استفاده کرده ؟!

5- 2 تا شاگرد داشتم و چیزایی هم که بلد بودم تو ایران به خیلی ها که تو باشگاه چه کونای بودن چه سنپای آموزش دادم . بعد هم حرف شما منطقی نیست ، یکی 100 سال یک چیز ناقص، اشتباه و یا هر چیز رو تدریس کنه ؛ هیچ جای دنیا این ملاک نیست جز ایران ، بعد اقایی که 20-30 سال سابقه تدریس داره چند سالش هست ؟ 30 ؟ 40 ؟ 50 ؟
خصوصا اگه بنیانگذار و ابداع کننده یک سبک هم باشه

6- با حرف شما مخالفم ، اگه اون یک عده ای که هم ورزش می کنن و هم اعتیاد دارن و غیره رو بزاریم کنار، وقت تمام کسایی که ورزش رزمی ( هر سبکی ) میکنن رو " سانک " یا " هزینه غرق شده " در نظر میگیریم.
(میگیم هزینه غرق شده چون هر سبک دیگه کار می کردن همین قدر هزینه زمانی داشتن تقریبا ). حالا بیایم مقایسه کنیم ببینیم منطقا اگه یک فرد این زمان رو صرف یک سبک و یا ورزش با اصالت می کردن بهتر هست ، یا هر چیزی که کنار دستش بود ( البته اگه از دید فردی و میکرو ببینیم، در اخر علاقه و اولویت های شخصی میاد ) ولی اینجا این سوال از دید کلی و ماکرو هستو

7- کسی نگفت که این ها رو بلد نیست، اگه هم این فروم رو بخونی یکی از اولین کسایی که درباره هنرهای رزمی اصیل ایرانی بحث کرد من بودم ، بعد ببخشید سوال پرسیدن درباره سبک کاتو برابر با بی احترامی به فرهنگ چند ساله ایرانی هست ؟!

8- جایی بی احترامی به استاد نشده، سوال در مورد سبک شده و بعضا گفته شده که این سبک اصیل نیست و من در آوردی هست .

4- خیر سبکی اصیل به اسم نینجوتسو در دنیا وجود نداره،
من ایران که بودم ورزشی که به صورت رسمی کار کردم " نینجوتسو ایران " بود . در خارج از ایران هم 2 مکتب جنگی ژاپنی رو به صورت رسمی برای مدتی کار کردم و همچنین به صورت رسمی عضو سازمانی ژاپنی بودم که خودش 9 مکتب جنگی ژاپنی رو آموزش میده . غیر رسمی هم اکثرا چیز های ژاپنی تمرین کردم جز کانگ فو پر توآ ایرانی در ایران .
در مورد احترامات در سبک های ژاپنی، می تونه بر اساس اموزه های بودیسم ژاپنی ( یا به همراه شوگندو) باشه یا بر اساس آموزه های شینتو .

6- بنده گفتم سبک زدن تو ایران اسونه ، نگفتم شما زدی یا نزدی . تو ایران هر کسی میتونه سبک بزنه مثل آمریکا

5- 7 -8 خطاب به من نبوده انگار.

9- با اینکه خطاب به من نبوده، ولی اگه طرز فکر شما اینه که " پست نزدن در سایت های خارجی باعث افتخار هست " متاسفم .
درست هست که پست زدن باعث افتخار نیست ولی باعث میشه سطح معلومات آدم بره بالا.

1- مزیت اخلاقی و زندگی خارج از باشگاه جدا هست از اخلاق درون باشگاه و بسیار نا مربوط هست به هنرهای رزمی.
شما یک کشیش مسیحی ، یک روحانی مسلمان یا یک فرد شاخص از نظر رفتار و آداب اجتماعی بیار، با دانش کم از هنرهای رزمی یا چند فیلم رزمی و کتاب بهش بده ، بگو بهشون سبک بزنن، آیا اینکه اینها ادم خوبی هستن دلیل میشه سبکشون هم خوب باشه ؟
شما تالی و مقدم رو اشتباه کردی اینجا ؛ برای ارزشیابی یک سبک /ورزش / هنر رزمی ، بعد و سطح رزمی لازم و ملاک هست .
سبک شما هم که به هر حال چریکی و کاماندویی هست طبق گفته خودتون ، به نظرتون کار چریکی و کاماندویی چقدر با اخلاق به معنای عام جور درمیاد ؟
یا اینکه آیا چریک ها و یگانهای ویژه و سامورایی ها و سربازان و غیره در طول تاریخ همگی الگوی اخلاقی بودن ؟ خیر،
چند درصد اینطوری بودن ؟! بسیار کم ، چه چیزی باعث شد ما اسم اونها رو امروزه بدونیم یا سبکشون را تمرین کنیم ؟ اکثرا کارا بودن سبک ( یک عده هم مارکتینگ قوی ) :)

2-3 قبلا بحث شده

4- لحن صحبت شما در ابتدا بسیار اگرسیو و خشن بود ، چنین برداشت شد

-----------

به هر حال ما در مورد ماهیت، اصالت ، هدف ، سابقه ، تفاوت ها و مقایسه ضمنی این سبک صحبت و سوال کردیم . و به نظر من تا زمانی که شما مطلب قابل دفاع و یا سوال دیگه نزارید، در مورد این سبک صحبتی نخواهد شد.

از همه کسایی که وقت گذاشتن و این پست طولانی رو خوندن متشکرم

سلام
1--- ترجيح دادم برخي از سوالات شما را تلفني از استاد حميد رضا بخت آزاد پرسيده و جواب را عينا به نقل از ايشان برايتان بنويسم.
2--- " چرا حالا خود ایشون همه عکس هاش با گی ژاپنی ( لباس رزمی مدل ژاپنی ) "
به نقل از استاد حميد رضا بخت آزاد :
" لباسهاي ايراني اصيل (مانند گي ژاپني) روي هم مي افتن ، شما به فيلمهاي قديمي و تاريخي در ايران و ژاپن توجه بفرمائيد. "
لباس سنتي کردها نيز به همين صورت است.
لطفا به تصوير زير که بر اساس مدارک و مستندات معتبر باستانشناسي ترسيم شده است ، توجه بفرمائيد :
319.jpg

ParthianHorseman.jpg

منبع : wikimedia.org
در اين تصوير پوشش يک کماندار ايراني در حدود 2200 سال قبل (اوائل دوران اشکانيان) را نشان مي دهد.
تصوير مزبور به خوبي نشان مي دهد که اين نوع لباس رزمي فقط مختص مردم ژاپن نبوده است.
اين تصوير در يکي از مقالات منتشر شده يونسکو درباره فرهنگ ايران نيز استفاده شده است.
3--- " تونفا اوکیناوایی ( باتون دسته دار ) "
" اين سلاح در لرستان و در شمال کشور ايران در صنعت کشاورزي استفاده مي شده است. "
به دانشکده تاريخ دانشگاه تهران سري بزنيد.
4--- " دسته مربع "
" به آن دسته مربع ، رکاب شمشير مي گويند ، شما تاريخ نيروهاي خط شکن و کماندو را در ايران قديم بخوانيد متوجه مي شويد. "
5--- " شمشیر فانتزی یک لبه و دسته مربع منتسب به نینجا ( شمشیر نینجاهای هالیوودی ) هست "
" در رده هاي مختلف ارتش پارسي، انواع شمشيرها وجود داشته است که بنا به اقتضاي رده و نوع جنگ از آن استفاده مي شد. بنا به گفته گزنفون، تاريخ‌نگار يوناني، موقعي که کورش بزرگ فرماندهي ارتش پارس را به عهده گرفت، رسته‌ اصلي ارتش ، پياده بود که بيش‌تر براي رزم از دور بار آمده و به تير و کمان و زوبين و فلاخن مسلح بود. کورش براي ايجاد و تقويت روح جنگاوري، به سي هزار نفر از سربازان پارسي که مطابق اصول تربيت کشور پارس داراي خصايل سپاهيگري برجسته‌ايي بودند، دستور دادند اسلحه خودشان را به نيزه و شمشير تبديل كنند و به مبارزه از نزديک و رزم تن به تن خو بگيرند. "
فرمانروائي کوروش در حدود 2500 سال قبل بوده در حالي که نينجوتسو در حدود 1400 سال قبل در ژاپن شکل گرفته است. یعني حدودا 1100 سال قبل از شکل گيري نينجوتسو در ژاپن ، ارتش ايران به صورت رسمي شروع به استفاده از نيزه و شمشير کرده است.
البته بايد توجه کرد که در مورد ارتش کشور ايران صحبت کرديم. قبل از آن که کشور ايران توسط کوروش تاسيس شود ، در بين اقوامي که در محدوده ايي که الان به عنوان کشور ايران مي شناسيم زندگي مي کردند انواع شمشير مورد استفاده بوده و مسلط به فنون مبارزه با آن بوده اند. به عنوان مثال تاريخ جنگ مادها با آشوريان را مطالعه بفرمائيد.
در دو منبع زير نيز مي توانيد در مورد برخي از شمشيرهاي مورد استفاده ايرانيان در حدود 2500 سال قبل مطالعه مختصري بفرمائيد.
http://en.wikipedia.org/wiki/Kopis
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A2%DA%A9%D9%8A%D9%86%D8%A7%DA%A9%D9%87
در حال حاضر هم مي توانيد به مطالب و تحقيقاتي که در مورد چاقوسازي سنتي در زنجان صورت گرفته مراجعه کنيد.
باز هم فکر مي کنيد با وجود اين همه منابع ايراني نيازي به استفاده از يک منبع خارجي در مورد طرح و فرم شمشير بوده است.
6--- " کامایه ( گارد ها ) "
" تلفظ کامايه صحيح نيست اصل تلفظ مزبور گامائه است. "
7--- " کامایه ( گارد ها ) هم که ژاپنی و اوکیناوایی هست "
" گارد مزبور ، گارد کشتي گيران سنتي (يا به اصطلاح امروزي دفاع شخصي رو ها) ايران در قديم بوده که به قول برخي از محققان ورزشهاي رزمي پدر ورزش جودو مي باشد.
در حال حاضر هم اين گارد را مي توانيد در مبارزات چوخه يا کشتي گيله مردي یا کشتي با کمربند (که فدراسيون جهاني جودو به عنوان يک ورزش کامل ايراني قبول داشته و در حال حاضر مسابقات جهاني معتبر دارد) مشاهده کنيد. "
سري به خانه کشتي ايران بزنيد.
کتابهايي که حاصل تحقيقات محققان کميته ملي المپيک ايران در مورد کشتي سنتي ايران بوده ، مطالعه بفرمائيد.
کتابهاي مزبور در آرشيو و کتابخانه کميته ملي المپيک ايران موجود است.
آرشيو و کتابخانه فدراسيون کشتي و فدراسيون جودو و کوراش ايران نيز مطالب کاملي در اين مورد دارند.
8--- " همچنین توی لوگو هم هیچ نشان ایرانی یافت نمیشه "
" ايرانيان قديم همواره سخنشان ابتدا دفاع بوده تا حمله ، در لوگو کاتو همين مطلب به خوبي نشان داده شده است.
(سپر روي شمشير است)
معناي کاتو ورزش خرد و خرد ورزيدن است ، چشم تنها دريچه به درون انسانهاست و يک مبارز خردمند همواره با چشمان تيزبين مراقب اطراف خويش است.
خود نماد اصلي لوگو در صورت دقيق ديدن معناي يک کماندوي تمام حرفه ايي را مي دهد. "
آنگونه كه از تصاوير و يافته‌هاي باستان ‌شناسي بر مي‌آيد، ابزار جنگي دسته پيادگان سنگين اسلحه از سپاهيان هخامنشي (حدود 2500 سال قبل) عبارت بود از: نيزه و تير، سپرهاي كوچك و هلالي بافته شده از ني، سپرهاي بيضي شكل داراي يك برآمدگي فلزي در وسط به نام گل سپر كه معمولا تصاوير زيبايي بر آن نقش شده‌اند و سپرهاي بزرگ و مستطيلي شکل.
9--- " در هیدر سایت http://www.kato-site.ir/ هم انواع حرکات چینی و ژاپنی و اوکیناوایی دیده میشه و چیزی که منتصب به ایران باشه نیست. "
شما اگر مطلبي را که در مورد سازمان بين المللي کاتو ، دقيقا در زير مطلبي که به نقل از سايت : http://www.kato-iran.ir/ نوشته ايد مطالعه مي کرديد ، کاملا متوجه مي شديد.
به نقل از سايت : [url]http://www.kato-iran.ir/[/URL]
" کاتو سازمانی بین المللی است که طبق اساسنامه آ موزش ، آزمون ، اعطاي کمربند ، اعطاي حکم مربيگري ، اعطاي حکم کوچينگ ، اعطاي حکم داوري ، اعطاي حکم ممتحني و اعطاي مدارک عضويت ورزش رزمي کاتو در سطوح بین المللي را انجام داده و انواع سبک هاي رزمي ، سیستم هاي رزمي ، انجمن هاي ورزشي ، باشگاه هاي ورزشي و اشخاص حقيقي مرتبط با ورزش در سطوح بین المللي و کشوري را می تواند تحت پوشش قرار بدهد . "
به عبارت ديگر اين سازمان ، يک سازمان ورزشي بين المللي است که هنرهاي رزمي کاتو ، بخشي از آن است.
اين سيستم کاري باعث مي شود که اشخاص ورزشکار رزمي و غير رزمي خارجي عضو يک سازمان ورزشي ايراني شده و نيازمند تائيد يک سازمان ورزشي ايراني باشند.
اگه به سايت http://www.kato-site.ir/ مراجعه کنيد متوجه مي شويد که هم اکنون از سه قاره در اين سازمان عضويت دارند.
در متن صفحه اول سايت http://www.kato-site.ir/ گفته شده است که I.K.O يعني سازمان بين المللي کاتو
" ترکیبی هست از هنرهای ژاپنی، چینی، کره ای ، مالای (مالزی) ، هندی ، تایلندی، و سبک های آزاد مدرن و دفاع شخصی "
نه هنرهاي رزمي کاتو.
هنرهاي رزمي کاتو يکي از سبکهاي موجود در سازمان بين المللي کاتو است.
10--- " در مورد سوال 1 باید بگم میتونی به صفحه ویکیپدیا بری، و ببینی، به هر حال این به صورت غیر مستقیم تبلیغ هست ، حتی اون لوگو ؛ شما اگه یکم درس های مارکتینگ و درس های پتنت ( حق امتیاز ) رو بخونید متوجه حرف من میشید "
کاملا مخالف نظر شما هستم.
چون اگر مطلب مزبور را خودشان مي نوشتند و نام و ايميل خودشان در آن صفحه مي آمد ، حق با شما بود.
ویکیپدیا در چارچوب قوانين حق امتياز عمل کرده (به صفحه قوانين حق امتياز ويکيپديا مراجعه کنيد) و در صورتي که هنوز فکر مي کنيد مغاير قوانين حق امتياز است با مدير سايت مزبور مکاتبه کنيد.
11--- " درست هست که پست زدن باعث افتخار نیست ولی باعث میشه سطح معلومات آدم بره بالا "
به نظر من بايد سعي کنيم که زماني برسد که افتخار اشخاص خارجي اين باشد که در سايت هاي فارسي مي نويسند.
اگه کسي ديگه تو سايت persiantools ننويسه آن وقت فکر مي کنيد زماني برسد که يک خارجي افتخارش اين باشد که در سايت persiantools مطلب مي نويسد.
همانطور که ژاپني ها ، کره ايي ها و . . . دنيا رو مجبور به استفاده از کلمات خودشون در باشگاههاي رزمي مي کنن.
12--- " مزیت اخلاقی و زندگی خارج از باشگاه جدا هست از اخلاق درون باشگاه و بسیار نا مربوط هست به هنرهای رزمی.
شما یک کشیش مسیحی ، یک روحانی مسلمان یا یک فرد شاخص از نظر رفتار و آداب اجتماعی بیار، با دانش کم از هنرهای رزمی یا چند فیلم رزمی و کتاب بهش بده ، بگو بهشون سبک بزنن، آیا اینکه اینها ادم خوبی هستن دلیل میشه سبکشون هم خوب باشه ؟ "
همه مي دونند شخصي که بدون داشتن دانش رزمي سبکي رو بزنه ، سبک پر محتوايي نخواهد بود.
ما در فروم هنرهای رزمی در مورد اشخاصي صحبت مي کنيم که سابقه رزمي قابل تاملي دارند.
صحبت بنده نسبت به اين پيش فرض بوده ، لطفا دوباره نوشته من رو بخوانيد.

Best Fighter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
1--- " خیر سبکی اصیل به اسم نینجوتسو در دنیا وجود نداره، "
مطلبي را خواندم که در آن آمده بود نام اين سبک بودو تاي جوتسو است.
ولي از اين جهت که بيشتر در ايران به نام نينجوتسو مي شناسند از اين نام استفاده کرده ام.
2--- استاد حميد رضا بخت آزاد حدودا 35 سال سابقه رزمي دارند.
3--- سالهاست به دليل علاقه قلبي ام با هزينه شخصي در مورد ورزشهاي رزمي تحقيق مي کنم. فکر مي کنم الان آنقدر سواد رزمي داشته باشم که با هر حرف و صحبتي مشتاق بي اراده يک سبک رزمي نشوم.

بالا