• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Best Fighter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تا اوجایی که من فهمیدم شما به قول خودتون یک سبک (چریکی . کاماندویی) کار میکنید

اما براستی معنای چریک شناخته شده هست در ایران؟؟؟:happy: چرا همه فکر میکنن چریک ها رزمی کاران حرفه ای هسن و چریک رو اون چیزی که توفیلم های رمبو و آرنولد میبینن باور دارن....:lol:

یادم میاد9 سال پیش با اخبیم واسه تجارت......:rolleyes: تو تورونتو کانادا یک کمپ نمایشی از دریادارهای کانادایی دیدم که فکر نمیکردم به این شیوه وسبک باشه که تو فیلما هست . حالا بماند که کوله پشتی هایی که داشتن قایق بادی هم از توش در میووردن:lol: تا شنا کردن بدون دست و.......نشونی گیری و شلیک کردن با air-burst weapon به مفاصل دست و پا مانکن ها و دویدن تو لجن و........ روش چادر زدن خاکی.لجنی.جنگلی و..... و انواع روشهای خفه کردن و .....
دوست من شما در سبکتون کدام یک از این موارد بالا به عنوان یک چریک وجود داره . مکتب جنگیست؟؟؟؟ هنر رزمیست؟؟؟ مدرن؟؟؟ سنتی؟؟؟

حلا فکر میکنیم سبک شما چریکی نیست و بقول خودتون مبارزه در محیط طبیعی . یعنی چه؟؟
من فکر میکنم اون چیزی که از wikipedia و kato.ir و شما دیدم . همگی networkmarketing واسه این سبک باشه تا اصالت این سبک.

در ضمن این چطور سبک اصیل ایرانی هست که گاردها از نوع ژاپنی و گی ژاپنی و سلاح چینی و ژاپنی لوگو چینی و توجه به آرم شمشیر و سپر ویژوالcrusader دوران جنگ صلیبی و....
logo.jpg

www.katokungfu.com
از سبکتون بگید بیشترو بیشتر ممنون:)

سلام
1--- دوشنبه اين هفته روز بزرگداشت حافظ ، غزلسراي بزرگ ايران بود.
ببخشيد با تاخير خدمت شما و همه ايرانيان تبريک عرض مي کنم.
قسمت نشد امسال در حافظيه شيراز و در جوار آرامگاه اين شاعر بزرگ پارسي باشم.
2--- مفهوم چريک در ايران آنچنان غريبه نيست. چند صفحه قبل اشاره شد که قوم پارت از ايران سيستم جنگي داشته اند که به جنگهاي پارتيزاني یا به قول امروزي چريکي معروف شد.
در جنگ ايران و عراق هم با سازماندهي شهيد بزرگوار دکتر مصطفي چمران جنگهاي نامنظم انجام مي شد.
3--- آموزشهاي کماندوئي و چريکي اين سبک در محدوده قوانين ايران انجام مي شه.
4--- چند دوره آموزش جنگل و کوه اين سبک رو گذروندم.
نسبت به تجربياتم در سبکهاي ديگه ، سطح کيفي بالاتري داشته.
5--- چرا با اين همه سوال يک مدت وارد سبک نمي شويد ؟؟؟
6--- " در ضمن این چطور سبک اصیل ایرانی هست که گاردها از نوع ژاپنی و گی ژاپني . . . "
در پست هاي قبلی جواب داده ام
7--- باز هم کونگفو :D
اين سايت هيچ ربطي به سبک هنرهاي رزمي کاتو و سازمان بين المللي کاتو نداره.
نام کاتو برگرفته از منابع ايراني زير است :
----- در فرهنگ واژه های اوستایی
کلمه کاتَ به معنای خرد دوست ، کسی که خرد را دوست می دارد
و به معناي فرزانه ، دانای بزرگ
ترجمه شده است.
----- کات نام نخست وزیر دارا بوده است.
دارا نام نهمین پادشاه سلسله کیانی است.
کیانیان یا کَویان (kavi) دومین دودمان پادشاھی در اسطوره ھای ایرانیان هستند.
که در دوره پیش از تاریخ بر ایران خاوری فرمانروایی می کردند.
کریستن سن ( باستان شناس و تاریخدان معروف ) و گروهی دیگر به استناد اوستا و داستانهای ملی و دینی ساسانیان معتقدند که تاریخ کیانیان واقعی است و بر مبنای اساطیری استوار نیست.

با احترام به تمام رزمي کاران ايراني

Best Fighter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ببخشيد دير جواب مي دم
گرفتار مسائل ثبت نام دانشگاه بودم
من سایت رو از اول تا آخرين لينکش ديدم
اما در مورد "از اسم کی برای گسترش سیکش استفاده کرده" هيچ مطلبي پيدا نکردم
و متوجه نشدم که چه ربطي به شاگرد و استادي داره
بگذريم
فعلا تمرين با چوب بلند رو شروع کردم
اگه لينک تو اينترنت در اين مورد سراغ داري واسم بزار
ممنونم از اينکه لطف ميکنين و برام وقت مي ذارين

سلام
1--- مفهوم راستي و درستي براشون داشته
اگه دقت کني مي بيني که موثرترين ضربه رو تو مسير مستقيم داره
2--- توي کتيبه داريوش بزرگ در بيستون هم آمده

v2zeok.jpg

3--- اگه درست يادم مونده باشه دکتر شروين وکيلي بود

needer

Registered User
لایک‌ها
1
من 25 سالمه قدم 183 وزنم حدود 85 شنا گر و كوهنوردم نیاز زیادی به ورزش رزمی برای دفاع از خودم حس میكنن بعضیا میگن سنت زیاده برای شروع و آسیب می بینی چون اگه بخوای بدنت ساخته بشه باید مبارزه كنی حتما و چون سنت برای این ورزش بالست آسیب میبینی یگن اما بعضیا میگن ربطی به سن نداره برو هیچیت نمیشه حتی بعضی مربیا هم اینومیگن .كسی میتونه نظر درستی بده من خودم كیو كوشینو ترجیح میدم اگه شمام نظری دارین بگین ممنون؟
جزئیات : ----ممنون از همه كسانی كه تا الان بهم امید دادن آخه من چنتا از دوستام سر همین موضوع آسیب دیدن و اونا بهبم توصیه كردن كه سنت نمیخوره به نظرتون سبكی مثل كیو كوشین منسب من هست یا سبك سبك تریو باید انتخواب كنم

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
الان تيوي داشت ووشو نشون ميداد عجب ورزش خداييه ... هم دست توش كاربرد زياد داره هم پا

در واقع يه چيزي تو مايه ميكس بوكس و تكواندو ... خيلي خوشم اومد ... كسي اينجا ووشو كار كرده ؟

البته چند رشته داره خود ووشو كه بعضي هاش نمايشيه . بعضي هاش مسابقه اي

هيكلاشون در حد تيم مليه :)

bujinkan

Registered User
لایک‌ها
0
من 25 سالمه قدم 183 وزنم حدود 85 شنا گر و كوهنوردم نیاز زیادی به ورزش رزمی برای دفاع از خودم حس میكنن بعضیا میگن سنت زیاده برای شروع و آسیب می بینی چون اگه بخوای بدنت ساخته بشه باید مبارزه كنی حتما و چون سنت برای این ورزش بالست آسیب میبینی یگن اما بعضیا میگن ربطی به سن نداره برو هیچیت نمیشه حتی بعضی مربیا هم اینومیگن .كسی میتونه نظر درستی بده من خودم كیو كوشینو ترجیح میدم اگه شمام نظری دارین بگین ممنون؟
جزئیات : ----ممنون از همه كسانی كه تا الان بهم امید دادن آخه من چنتا از دوستام سر همین موضوع آسیب دیدن و اونا بهبم توصیه كردن كه سنت نمیخوره به نظرتون سبكی مثل كیو كوشین منسب من هست یا سبك سبك تریو باید انتخواب كنم

سلام needer .

اگر تمرینات اصولی انجام بشه ، آسیب دیدگی هم در کار نخواهد بود . اگر استاد موقع تمرین اصل تفاوت های فردی را لحاظ کند ، مطمئنا شما با برنامه ای که با وضعیت خودتان متناسب است پیش خواهید رفت و مشکلی هم به وجود نخواهد آمد ، اما اگر استاد از شما برای مثال مثل هنرجویی خرد سال انتظار داشته باشد که پاباز 180 درجه را در مدتی کم بزنید مطمئنا آسیب خواهید دید .

کیوکوشین هم سبک محکمی هست :)

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
سلام

من 19 سالمه و میخوام یک ورزش رزمی رو شروع کنم اما نمیدونم چه سبکی .
هرکی یه چیز میگه .

اولایه کار خیلی تحقیق کردم و حاصل این تحقیق هم نینجوتسو بود . فکر کردم که این دیگه خودشه تا فهمیدم که نه بابا الکیه .

یکی از دوستام چند تا از ورزش های رزمی رو کار کرده .همرو هم به مدت 5-6 ماه . آخریش هم هاپکیدو بوده .

میگه بهترین ورزش رزمی که میشه رفت توش هاپکیدوست . میگه توش آکروبات رزمی ( یکی از دلایل من برای یادگیری رزمی ) - دفاع شخصی - فول کنتاکت و ... رو داره . خوب اگه اینطور باشه خوبه دیگه . ا طرفی هم در تعریف هاپکیدو میگن " هنر قفل مفصلی " مثل جودو . منم وقت جودو رو نگاه می کنم اصلا خوشم نمیاد .

ببینید هدف ها من از یادگیری رزمی :

- آکروبات رزمی
- درگیری خیابانی
- حرکات نمایشی
- قدرت در کنار سرعت
- سلامتی بدن ( بدن زیبا و تکه تکه !!!! )

است .

حالا شما ببینید که چی بدرد من میخوره .

این سوال رو هم جواب بدید لطفد : چریک و کوماندو چیست ؟

کسی بازی Prototype رو انجام داده ؟ خیلی قشنگ ضربه میزنه .

لطفأ جواب بدید .

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام
1--- ترجيح دادم برخي از سوالات شما را تلفني از استاد حميد رضا بخت آزاد پرسيده و جواب را عينا به نقل از ايشان برايتان بنويسم.
2--- " چرا حالا خود ایشون همه عکس هاش با گی ژاپنی ( لباس رزمی مدل ژاپنی ) "
به نقل از استاد حميد رضا بخت آزاد :
" لباسهاي ايراني اصيل (مانند گي ژاپني) روي هم مي افتن ، شما به فيلمهاي قديمي و تاريخي در ايران و ژاپن توجه بفرمائيد. "
لباس سنتي کردها نيز به همين صورت است.
لطفا به تصوير زير که بر اساس مدارک و مستندات معتبر باستانشناسي ترسيم شده است ، توجه بفرمائيد :
319.jpg

ParthianHorseman.jpg

منبع : wikimedia.org
در اين تصوير پوشش يک کماندار ايراني در حدود 2200 سال قبل (اوائل دوران اشکانيان) را نشان مي دهد.
تصوير مزبور به خوبي نشان مي دهد که اين نوع لباس رزمي فقط مختص مردم ژاپن نبوده است.
اين تصوير در يکي از مقالات منتشر شده يونسکو درباره فرهنگ ايران نيز استفاده شده است.
3--- " تونفا اوکیناوایی ( باتون دسته دار ) "
" اين سلاح در لرستان و در شمال کشور ايران در صنعت کشاورزي استفاده مي شده است. "
به دانشکده تاريخ دانشگاه تهران سري بزنيد.
4--- " دسته مربع "
" به آن دسته مربع ، رکاب شمشير مي گويند ، شما تاريخ نيروهاي خط شکن و کماندو را در ايران قديم بخوانيد متوجه مي شويد. "
5--- " شمشیر فانتزی یک لبه و دسته مربع منتسب به نینجا ( شمشیر نینجاهای هالیوودی ) هست "
" در رده هاي مختلف ارتش پارسي، انواع شمشيرها وجود داشته است که بنا به اقتضاي رده و نوع جنگ از آن استفاده مي شد. بنا به گفته گزنفون، تاريخ‌نگار يوناني، موقعي که کورش بزرگ فرماندهي ارتش پارس را به عهده گرفت، رسته‌ اصلي ارتش ، پياده بود که بيش‌تر براي رزم از دور بار آمده و به تير و کمان و زوبين و فلاخن مسلح بود. کورش براي ايجاد و تقويت روح جنگاوري، به سي هزار نفر از سربازان پارسي که مطابق اصول تربيت کشور پارس داراي خصايل سپاهيگري برجسته‌ايي بودند، دستور دادند اسلحه خودشان را به نيزه و شمشير تبديل كنند و به مبارزه از نزديک و رزم تن به تن خو بگيرند. "
فرمانروائي کوروش در حدود 2500 سال قبل بوده در حالي که نينجوتسو در حدود 1400 سال قبل در ژاپن شکل گرفته است. یعني حدودا 1100 سال قبل از شکل گيري نينجوتسو در ژاپن ، ارتش ايران به صورت رسمي شروع به استفاده از نيزه و شمشير کرده است.
البته بايد توجه کرد که در مورد ارتش کشور ايران صحبت کرديم. قبل از آن که کشور ايران توسط کوروش تاسيس شود ، در بين اقوامي که در محدوده ايي که الان به عنوان کشور ايران مي شناسيم زندگي مي کردند انواع شمشير مورد استفاده بوده و مسلط به فنون مبارزه با آن بوده اند. به عنوان مثال تاريخ جنگ مادها با آشوريان را مطالعه بفرمائيد.
در دو منبع زير نيز مي توانيد در مورد برخي از شمشيرهاي مورد استفاده ايرانيان در حدود 2500 سال قبل مطالعه مختصري بفرمائيد.
http://en.wikipedia.org/wiki/Kopis
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A2%DA%A9%D9%8A%D9%86%D8%A7%DA%A9%D9%87
در حال حاضر هم مي توانيد به مطالب و تحقيقاتي که در مورد چاقوسازي سنتي در زنجان صورت گرفته مراجعه کنيد.
باز هم فکر مي کنيد با وجود اين همه منابع ايراني نيازي به استفاده از يک منبع خارجي در مورد طرح و فرم شمشير بوده است.
6--- " کامایه ( گارد ها ) "
" تلفظ کامايه صحيح نيست اصل تلفظ مزبور گامائه است. "
7--- " کامایه ( گارد ها ) هم که ژاپنی و اوکیناوایی هست "
" گارد مزبور ، گارد کشتي گيران سنتي (يا به اصطلاح امروزي دفاع شخصي رو ها) ايران در قديم بوده که به قول برخي از محققان ورزشهاي رزمي پدر ورزش جودو مي باشد.
در حال حاضر هم اين گارد را مي توانيد در مبارزات چوخه يا کشتي گيله مردي یا کشتي با کمربند (که فدراسيون جهاني جودو به عنوان يک ورزش کامل ايراني قبول داشته و در حال حاضر مسابقات جهاني معتبر دارد) مشاهده کنيد. "
سري به خانه کشتي ايران بزنيد.
کتابهايي که حاصل تحقيقات محققان کميته ملي المپيک ايران در مورد کشتي سنتي ايران بوده ، مطالعه بفرمائيد.
کتابهاي مزبور در آرشيو و کتابخانه کميته ملي المپيک ايران موجود است.
آرشيو و کتابخانه فدراسيون کشتي و فدراسيون جودو و کوراش ايران نيز مطالب کاملي در اين مورد دارند.
8--- " همچنین توی لوگو هم هیچ نشان ایرانی یافت نمیشه "
" ايرانيان قديم همواره سخنشان ابتدا دفاع بوده تا حمله ، در لوگو کاتو همين مطلب به خوبي نشان داده شده است.
(سپر روي شمشير است)
معناي کاتو ورزش خرد و خرد ورزيدن است ، چشم تنها دريچه به درون انسانهاست و يک مبارز خردمند همواره با چشمان تيزبين مراقب اطراف خويش است.
خود نماد اصلي لوگو در صورت دقيق ديدن معناي يک کماندوي تمام حرفه ايي را مي دهد. "
آنگونه كه از تصاوير و يافته‌هاي باستان ‌شناسي بر مي‌آيد، ابزار جنگي دسته پيادگان سنگين اسلحه از سپاهيان هخامنشي (حدود 2500 سال قبل) عبارت بود از: نيزه و تير، سپرهاي كوچك و هلالي بافته شده از ني، سپرهاي بيضي شكل داراي يك برآمدگي فلزي در وسط به نام گل سپر كه معمولا تصاوير زيبايي بر آن نقش شده‌اند و سپرهاي بزرگ و مستطيلي شکل.
9--- " در هیدر سایت http://www.kato-site.ir/ هم انواع حرکات چینی و ژاپنی و اوکیناوایی دیده میشه و چیزی که منتصب به ایران باشه نیست. "
شما اگر مطلبي را که در مورد سازمان بين المللي کاتو ، دقيقا در زير مطلبي که به نقل از سايت : http://www.kato-iran.ir/ نوشته ايد مطالعه مي کرديد ، کاملا متوجه مي شديد.
به نقل از سايت : [url]http://www.kato-iran.ir/[/URL]
" کاتو سازمانی بین المللی است که طبق اساسنامه آ موزش ، آزمون ، اعطاي کمربند ، اعطاي حکم مربيگري ، اعطاي حکم کوچينگ ، اعطاي حکم داوري ، اعطاي حکم ممتحني و اعطاي مدارک عضويت ورزش رزمي کاتو در سطوح بین المللي را انجام داده و انواع سبک هاي رزمي ، سیستم هاي رزمي ، انجمن هاي ورزشي ، باشگاه هاي ورزشي و اشخاص حقيقي مرتبط با ورزش در سطوح بین المللي و کشوري را می تواند تحت پوشش قرار بدهد . "
به عبارت ديگر اين سازمان ، يک سازمان ورزشي بين المللي است که هنرهاي رزمي کاتو ، بخشي از آن است.
اين سيستم کاري باعث مي شود که اشخاص ورزشکار رزمي و غير رزمي خارجي عضو يک سازمان ورزشي ايراني شده و نيازمند تائيد يک سازمان ورزشي ايراني باشند.
اگه به سايت http://www.kato-site.ir/ مراجعه کنيد متوجه مي شويد که هم اکنون از سه قاره در اين سازمان عضويت دارند.
در متن صفحه اول سايت http://www.kato-site.ir/ گفته شده است که I.K.O يعني سازمان بين المللي کاتو
" ترکیبی هست از هنرهای ژاپنی، چینی، کره ای ، مالای (مالزی) ، هندی ، تایلندی، و سبک های آزاد مدرن و دفاع شخصی "
نه هنرهاي رزمي کاتو.
هنرهاي رزمي کاتو يکي از سبکهاي موجود در سازمان بين المللي کاتو است.
10--- " در مورد سوال 1 باید بگم میتونی به صفحه ویکیپدیا بری، و ببینی، به هر حال این به صورت غیر مستقیم تبلیغ هست ، حتی اون لوگو ؛ شما اگه یکم درس های مارکتینگ و درس های پتنت ( حق امتیاز ) رو بخونید متوجه حرف من میشید "
کاملا مخالف نظر شما هستم.
چون اگر مطلب مزبور را خودشان مي نوشتند و نام و ايميل خودشان در آن صفحه مي آمد ، حق با شما بود.
ویکیپدیا در چارچوب قوانين حق امتياز عمل کرده (به صفحه قوانين حق امتياز ويکيپديا مراجعه کنيد) و در صورتي که هنوز فکر مي کنيد مغاير قوانين حق امتياز است با مدير سايت مزبور مکاتبه کنيد.
11--- " درست هست که پست زدن باعث افتخار نیست ولی باعث میشه سطح معلومات آدم بره بالا "
به نظر من بايد سعي کنيم که زماني برسد که افتخار اشخاص خارجي اين باشد که در سايت هاي فارسي مي نويسند.
اگه کسي ديگه تو سايت persiantools ننويسه آن وقت فکر مي کنيد زماني برسد که يک خارجي افتخارش اين باشد که در سايت persiantools مطلب مي نويسد.
همانطور که ژاپني ها ، کره ايي ها و . . . دنيا رو مجبور به استفاده از کلمات خودشون در باشگاههاي رزمي مي کنن.
12--- " مزیت اخلاقی و زندگی خارج از باشگاه جدا هست از اخلاق درون باشگاه و بسیار نا مربوط هست به هنرهای رزمی.
شما یک کشیش مسیحی ، یک روحانی مسلمان یا یک فرد شاخص از نظر رفتار و آداب اجتماعی بیار، با دانش کم از هنرهای رزمی یا چند فیلم رزمی و کتاب بهش بده ، بگو بهشون سبک بزنن، آیا اینکه اینها ادم خوبی هستن دلیل میشه سبکشون هم خوب باشه ؟ "
همه مي دونند شخصي که بدون داشتن دانش رزمي سبکي رو بزنه ، سبک پر محتوايي نخواهد بود.
ما در فروم هنرهای رزمی در مورد اشخاصي صحبت مي کنيم که سابقه رزمي قابل تاملي دارند.
صحبت بنده نسبت به اين پيش فرض بوده ، لطفا دوباره نوشته من رو بخوانيد.

:lol::lol: واسه اطلاعات عمومی خوب بود اما من باز هیچ شباهتی با سبک شما ندیدم و اصلا قانع نشدم.:p

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام

بینید هدف ها من از یادگیری رزمی :

- آکروبات رزمی
- درگیری خیابانی
- حرکات نمایشی
- قدرت در کنار سرعت
- سلامتی بدن ( بدن زیبا و تکه تکه !!!! )

.

من فکر میکنم ژیمناستیک خیلی بدرد بخوره هم آکروبات داره هم بدنت فرم میگیره و حرکات نمایشی هم داره واسه درگیری هم میتونی همون هاپکیدو و آیکیدو کار کنی.....;)

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام needer .

اگر تمرینات اصولی انجام بشه ، آسیب دیدگی هم در کار نخواهد بود . اگر استاد موقع تمرین اصل تفاوت های فردی را لحاظ کند ، مطمئنا شما با برنامه ای که با وضعیت خودتان متناسب است پیش خواهید رفت و مشکلی هم به وجود نخواهد آمد ، اما اگر استاد از شما برای مثال مثل هنرجویی خرد سال انتظار داشته باشد که پاباز 180 درجه را در مدتی کم بزنید مطمئنا آسیب خواهید دید .

کیوکوشین هم سبک محکمی هست :)

خوش آمدی به pt

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
من فکر میکنم ژیمناستیک خیلی بدرد بخوره هم آکروبات داره هم بدنت فرم میگیره و حرکات نمایشی هم داره واسه درگیری هم میتونی همون هاپکیدو و آیکیدو کار کنی.....;)

ممنون از حسن توجه شما

با کنایه گفتی و خیلی سرسری . اگه اضافه ام بگید دیگه پست ندم . ;):hmm:

من همینجوریشم وقتم کمه . 4 روز در هفته دانشگاه دارم . فیتنس کار میکنم . حالا بیام هم برم فیتنس هم ژیمیناستیک و هم هاپکیدو یکم برام سخت میشه . دوستم گفتش که هاپکیدو آکروبات رزمی هم داره توش مثلا 5 قدم رو دیوار راه میری بعد باید با پای راستت بزنی روی میت .

شاید اگه از ورزشهای رزمی دیگه هم اطلاعات جامعی کسب کنم و هر کسی که سبک خاصی کار میکنه بیاد اینجا در موردش توضیح بده میتونم بهترین سبک رو برای خودم انتخاب کنم . کسی نیاد بگه مثلا " نینجوتسو هنر پنهان شدن " یا ... . خوب من از این جمله چی بفهمم ؟!!!

من منظورم رو درست بیان نکردم حتما . چون من آکروبات نمیخوام . آکروبات رزمی میخوام . آکروباتی که به ضربه ختم بشه یا کلا آکروبات با رزم باشه نه خالی .

دوست دارم یکم بیشتر بحث کنیم تا به نتیجه برسم . البته با پوزش بسیار .

با تشکر

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
با کنایه گفتی و خیلی سرسری . اگه اضافه ام بگید دیگه پست ندم . ;):hmm:

شاید اگه از ورزشهای رزمی دیگه هم اطلاعات جامعی کسب کنم و هر کسی که سبک خاصی کار میکنه بیاد اینجا در موردش توضیح بده میتونم بهترین سبک رو برای خودم انتخاب کنم . کسی نیاد بگه مثلا " نینجوتسو هنر پنهان شدن " یا ... . خوب من از این جمله چی بفهمم ؟!!!

من منظورم رو درست بیان نکردم حتما . چون من آکروبات نمیخوام . آکروبات رزمی میخوام . آکروباتی که به ضربه ختم بشه یا کلا آکروبات با رزم باشه نه خالی .

دوست دارم یکم بیشتر بحث کنیم تا به نتیجه برسم . البته با پوزش بسیار .

با تشکر

بد برداشت کردی

در مورد این نوع آکروبات میتونی capoeira کاپوایرا کار کنی که کلا حرکات نرم آکروباتیک با رزم هست تو ایران هم هست .......

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
بد برداشت کردی

در مورد این نوع آکروبات میتونی capoeira کاپوایرا کار کنی که کلا حرکات نرم آکروباتیک با رزم هست تو ایران هم هست .......

آخه کاپوئیرا سخت پیدا میشه بعد هم در اصل یه نوع رقص برزیلی هست نه یه ورزش رزمی . بیخیال کاپوئیرا بشید .

یه ورزش پدر مادر دار بگید

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
تو ایران سبک و ورزش پدر و مادر داری پیدا نمیکنی . ( کشتی هم خدا رحم کنه چه برسرش داره در میاد)

چرا هاپکیدو کار نمیکنی که خودت میگی از این قبیل کارا میکنن.....؟

IRANIAN NINJA هم فکر نمیکنم بد باشه:happy:

سلام

گفتم بپرسم ببینم چی بهتره . نینجوتسو هم تحقیق کردم دیدم به پای ورزشهایی مثل کونگ فو و ... نمیرسه .

ورزش دیگه ای نیست ؟

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام

گفتم بپرسم ببینم چی بهتره . نینجوتسو هم تحقیق کردم دیدم به پای ورزشهایی مثل کونگ فو و ... نمیرسه .

ورزش دیگه ای نیست ؟

این حرف شما رو تصدیق نمیکنم اما در ایران شاید.

ولی درکل چیزی روکه فکر میکنی درست هست و به واقعیت نزدیک تر هست انجام بده .

ممنون از حسن توجه شما

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
سلام

واقعأ ممنون . خیلی راهنمایی شدم .!

با تشکر . بای

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
سلام؛

کسی از دوستان اطلاعاتی در رابطه با رشته ای آی دو در ایران داره؟ :f34r: اطلاعاتی مثل اساتید و دوجو های فراگیری این رشته در تهران. :happy: اگه از دوستان کسی هست که اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه. :blush:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام؛

کسی از دوستان اطلاعاتی در رابطه با رشته ای آی دو در ایران داره؟ :f34r: اطلاعاتی مثل اساتید و دوجو های فراگیری این رشته در تهران. :happy: اگه از دوستان کسی هست که اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه. :blush:

سلام اگه تو همین فرم بگردی چیزای زیادی در مورد ای آی دو بحث شده...........

یه سرچ هم بکنی بد نیست

ممنون از حسن توجه شما

بالا