• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

arashdo

Registered User
لایک‌ها
13
آموزش 7 خط کونگ فو تو آ
توسط استاد بزرگ ایران آقای مصطفی دهقانیان در1 دی وی دی
یورومبه پروفسور استاد میرزایی
استاد بزرگ ورزش کونگ فو

این بسته آموزشی دارای سه مجموعه آموزشی میباشد فقط برای حرفه ای شدن
مجموعه اول :آموزش 7 خط کونگ فو تو آ
توسط استاد بزرگ ایران آقای مصطفی دهقانیان در1 دی وی دی
یورومبه پروفسور استاد میرزایی
مجموعه دوم:
آموزش دفاع شخصي
کامل ترین مجموعه آموزش ویدئویی دیم ماک یا نقاط حساس به ضربه در بدن انسان دانشی باستانی که فقط در انحصار استادان بزرگ رزمی قرار دارد. آموزش تصويري به زبان فارسي
به صورت کامل و دقیق ، نقاط دیم ماک به صورت ویدئویی آموزش داده می شود و نحوه استفاده از این نقاط در درگیری های رزمی و دفاعی برای تمام افراد چه اشخاص عادی و چه رزمی کاران حرفه ای با ظرافت و حوصله و دقت تمام تشریح شده است.
استفاده از این مجموعه برای تمام افرادخانواده شدیدا توصیه می شود.

در تمام هنرهای رزمی مشرق زمین رازی نهفته است که درک آن به فهم عمیق مفهوم انرژی چی و تاثیر آن در حیات و مرگ انسان نیاز دارد. عجیب نبوده که بسیاری از رزم آوران و استادان بزرگ هنرهای رزمی ، خود طبیبان و درمانگران عالی قدری بوده اند که در مدرسه خود همزمان هم درس رزم و مبارزه می دادند و هم به درمان زخمی ها و بیماران می پرداختند.
آموزش دفاع شخصي
با بهره‌گيري از تمرينات ارائه شده در اين مجموعه آموزشي فيلم‌هاي فشرده ، قادر خواهيد بود در هر محيط و شرايطي از خود دفاع كنيد . دفاع در مقابل دردان ، متجاوزان و تبهكاران مسلح به سلاح گرم و سرد :
1 - دفاع با دست خالي در مقابل : متجاوز مسلح به چاقو ، متجاوز مسلح به سلاح گرم ، متجاوز مسلح به نيزه يا چوب
2 - استفاده از انرژي حركتي حريف براي پرتاب كردن او
3 - دفاع با كمك كيف ، كتاب ، شانه ، عينك ، كمربند و ... بر اساس حمله به نقاط حساس بدن
شايد شما ساليان درازي به دور از هر حادثه و جنجالي زندگي آرامي را سپري كرده ايد ، اما حادثه هرگز خبر نمي‌كند . همانطور كه مي‌دانيد پيشگيري بهتر از درمان است . آموختن حركاتي ساده و كارآمد كه بتواند شما را از حوادث ناگهاني مثل حمله آدم‌هاي شرور در امان نگه دارد نه تنها ضرري ندارد ، بلكه به عنوان يك ورزش ميتواند به حفظ سلامتي و تندرستي شما كمك نمايد . اطمينان داشته باشيد كه با صرف كمي وقت و تمرين حتي بدون داشتن استاد و راهنما وفقط با استفاده از فيلم‌هاي فشرده آموزشي اين مجموعه ، مي‌توانيد توانايي لازم را در دفاع از خود به دست آوريد . اين مجموعه به شما مي‌اموزد كه چگونه حمله حريف را با استفاده از بدل آن با حركاتي سريع و موزون خنثي كنيد . براي اولين بار در ايران است كه فيلم‌هاي آموزشي دفاع شخصي از محصولات كمپاني‌هاي معروف جهان با كيفيت مناسب و در قالب فيلم‌هاي فشرده كامپيوتري تقديم به علاقه‌مندان مي‌شود .
آموزش تصويري :
سبك نه اژدهاي باگوا
سبك روسي كادوچينگ
سبك فيليپيني ريك يونگ
دفاع با دست خالي
سبك سيستماي روسي توسط ولاديمير واسيلف
سبك KM به همراه دفاع خياباني با تكنيك‌هاي تهاجمي آيكيدو و دفاع با ضربه به نقاط حساس
آموزش توسط استاد مشهور درگيري رينگي و خياباني : باس راتن

مجموعه سوم:
آموزش يوگا

اين مجموعه آموزشي شامل آموزش يوگا - يوگانيدرا - يوگاي كودكان - مديتيشن

آموزش قدم به قدم یوگا به صورت کاملا عملی.

آشنایی با اصول اولیه
آمادگی جسمانی برای مقابله با استرس
حرکات و نرمش برای تمرکز و آرامش
نمایش حرکات یوگا توسط مربی

لغت یوگا بمعنای اتحاداست. یوگا شکلی ازورزش میباشد که برپایه اعتقادی بناشده است که بدن وتنفس ارتباط تنگاتنگی باذهن وفکردارند. باکنترل تنفس ونگاه داشتن بدن دروضعیتهای ثابت یا همان “آساناس”یوگا ایجاد توازن(هارمونی) میکند. بهرحال یوگا سحروجادونیست یوگی ها(اساتیدیوگا) قادربه ناپدیدشدن یا بلندشدن ازسطح زمین نیستند.اماآنها میتوانند کارهای غیرعادی وشگفت آورمتعددی همچون نگاه داشتن نفسهایشان درساعتها ویا کندکردن ضربان قلبشان به منظورتقلید حالت مرگ انجام دهند. تمرین یوگا شامل ۵ عنصرکلیدی است : تنفس مناسب – تمرین – تمدداعصاب – **** غذایی – تفکرمثبت وتعمق(مدیتیشن). تمرینها ویا “آسانس” به قصد برطرف کردن گرفتگی عضلات – استحکام اندامهای داخلی وبهبود انعطاف پذیری مفاصل ورباطهای بدن طرحریزی شده اند.

قابل استفاده برای :مبتدیان,آماتورها:حرفهای ها:مربیان:وقهرمانان جهانی
برای خرید مجموعه به صورت جداگانه هر مجموعه 5500 و قیمت خریت هر سه مجموعه با هم 13000 تومان میباشد
تلفن تماس 09352191655
با تشکر
http://dornegah.com

Last edited:

ni88

Registered User
لایک‌ها
50
سلام دوستان
من رزمی کار نیستم ولی این اوخر علاقه مند به ورزش های رزمی شدم چون دوستار دارم هم قدرت بدنی خوبی داشته باشم و هم اینکه از ورزش های رزمی خوشم میاد
من خودم از تکواندو خوشم اومده
ولی الان متاسفانه امکانش نیست که برم باشگاه بخاطر همین گفتم بیام از شما دوستان بپرسم که آیا برای تکواندو سی دی آموزشی وجود داره یا نه؟
و آیا اصلا به این روش آموختن روش خوبی هست؟

bujinkan

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من رزمی کار نیستم ولی این اوخر علاقه مند به ورزش های رزمی شدم چون دوستار دارم هم قدرت بدنی خوبی داشته باشم و هم اینکه از ورزش های رزمی خوشم میاد
من خودم از تکواندو خوشم اومده
ولی الان متاسفانه امکانش نیست که برم باشگاه بخاطر همین گفتم بیام از شما دوستان بپرسم که آیا برای تکواندو سی دی آموزشی وجود داره یا نه؟
و آیا اصلا به این روش آموختن روش خوبی هست؟

سلام .

البته که cd های آموزشی رو میشه پیدا کرد ، اما به نظر بنده روش خوبی نیست و هرگز توصیه نمی کنم که به این شیوه پیش برید ، ممکنه با نگاه کردن به فیلم فکر بکنید که حرکات رو به درستی اجرا می کنید ، درحالی که اگر یک استاد ماهر حرکات را شاهد باشد شاید چندین ایراد اساسی و غیر اساسی از شما بگیرد . در حالی که شاید شما به خیال اینکه حرکات رو به درستی آموختید و اجرا می کنید با همون روال پیش برید و بعد ها تصحیح حرکات اشتباه کاری سخت و شاید غیر ممکن باشد . این نکته رو جدی بگیرید ، چون نفراتی بودند که برای مثال کاراته کار بودند ، اما بعد ها که وارد سبک های دیگری شدند که ضربات را به شیوه ای متفاوت اجرا کنند به مشکل برخوردند . چون برای مثال چندین سال عادت کردند که ضربات رو به شکلی شلاقی اجرا کنند و زود دست یا پا را پس بکشند ، در حالی که در سبک جدید ضربات مد نظر به شکلی دیگر (برای مثال با نفوذ و تخلیه کامل نیرو) باید اجرا شود .

اما به طور کلی نظر بنده این است که cd های آموزشی می تواند به عنوان منبعی کمک آموزشی در کنار استاد در فرایند یادگیری کمک کند نه اینکه جای استاد را بگیرد :)

موفق باشید .

ni88

Registered User
لایک‌ها
50
سلام .

البته که cd های آموزشی رو میشه پیدا کرد ، اما به نظر بنده روش خوبی نیست و هرگز توصیه نمی کنم که به این شیوه پیش برید ، ممکنه با نگاه کردن به فیلم فکر بکنید که حرکات رو به درستی اجرا می کنید ، درحالی که اگر یک استاد ماهر حرکات را شاهد باشد شاید چندین ایراد اساسی و غیر اساسی از شما بگیرد . در حالی که شاید شما به خیال اینکه حرکات رو به درستی آموختید و اجرا می کنید با همون روال پیش برید و بعد ها تصحیح حرکات اشتباه کاری سخت و شاید غیر ممکن باشد . این نکته رو جدی بگیرید ، چون نفراتی بودند که برای مثال کاراته کار بودند ، اما بعد ها که وارد سبک های دیگری شدند که ضربات را به شیوه ای متفاوت اجرا کنند به مشکل برخوردند . چون برای مثال چندین سال عادت کردند که ضربات رو به شکلی شلاقی اجرا کنند و زود دست یا پا را پس بکشند ، در حالی که در سبک جدید ضربات مد نظر به شکلی دیگر (برای مثال با نفوذ و تخلیه کامل نیرو) باید اجرا شود .

اما به طور کلی نظر بنده این است که cd های آموزشی می تواند به عنوان منبعی کمک آموزشی در کنار استاد در فرایند یادگیری کمک کند نه اینکه جای استاد را بگیرد :)

موفق باشید .

سلام
ممنون از توضیحاتت دوست عزیز
ولی همون طور که قبلا گفتم متاسفانه فعلا نمیتونم برم کلاسش بنابر این شما که استاد هستین تو این زمینه میشه بگید که برای تهیه این cd ها بهتره از آموزش چه کسی استفاده کنم؟
بزارین شفاف تر بگم : بلاخره این CD های آموزشی رو افرادی تهیه می کنن و میگم که آموزش فلان استاد هست منم منظورم اینه که ماله کدوم استاد بهتره؟

بازم ممنون

bujinkan

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
ممنون از توضیحاتت دوست عزیز
ولی همون طور که قبلا گفتم متاسفانه فعلا نمیتونم برم کلاسش بنابر این شما که استاد هستین تو این زمینه میشه بگید که برای تهیه این cd ها بهتره از آموزش چه کسی استفاده کنم؟
بزارین شفاف تر بگم : بلاخره این CD های آموزشی رو افرادی تهیه می کنن و میگم که آموزش فلان استاد هست منم منظورم اینه که ماله کدوم استاد بهتره؟
بازم ممنون

خواهش می کنم :)

راستش بنده در تکواندو تخصص ندارم و فقط در حد اطلاعات عمومی در باره اش مطالعه داشتم . از اساتید معروف این رشته استاد "کانگ شیل چو" رو میشناسم که چند بار هم به ایران اومدند و علی رغم سن بالاشون از آمادگی بدنی بالایی هم برخوردار هستند و از نظر فنی هم که از بهترین ها هستند . البته این نظر عده ای از کارشناسان این رشته در کشورمان هست نه نظر بنده .
امیدورام اگر موفق به پیدا کردن cd یا dvd های ایشون شدید ، بتونه نیاز شما رو تامین کنه و در آخر پیشنهاد می کنم که از کسانی که در این رشته کارشناس هستند کمک بیشتری بگیرید .

موفق باشید .
:)

Last edited:

ni88

Registered User
لایک‌ها
50

راستش بنده در تکواندو تخصص ندارم و فقط در حد اطلاعات عمومی در باره اش مطالعه داشتم . از اساتید معروف این رشته استاد "کانگ شیل چو" رو میشناسم که چند بار هم به ایران اومدند و علی رغم سن بالاشون از آمادگی بدنی بالایی هم برخوردار هستند و از نظر فنی هم که از بهترین ها هستند . البته این نظر عده ای از کارشناسان این رشته در کشورمان هست نه نظر بنده .
امیدورام اگر موفق به پیدا کردن cd یا dvd های ایشون شدید ، بتونه نیاز شما رو تامین کنه و در آخر پیشنهاد می کنم که از کسانی که در این رشته کارشناس هستند کمک بیشتری بگیرید .

موفق باشید .

ممنون
راستی به نظر شما تکواندو در زمینه دفاع شخصی بالاتره یا کونگ فو؟

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
ممنون
راستی به نظر شما تکواندو در زمینه دفاع شخصی بالاتره یا کونگ فو؟

هیچ کدم . :happy: دفاع در رزم معنی دار نیست . درست فرق بین ببر و یک گربه:f34r:

ni88

Registered User
لایک‌ها
50
منظورتون کدوم کونگ فو هست ؟ کونگ فو چینی یا توآ ؟!

والا نمیدونم
در واقع اطلاعاتی درمورد کونگ فو و شاخه هاش ندارم
اگه میشه دوستان لطف کنند و اطلاعاتی درمورد این دو رشته (کونگ فو و تکواندو) بدن ممنون میشم

bujinkan

Registered User
لایک‌ها
0
والا نمیدونم
در واقع اطلاعاتی درمورد کونگ فو و شاخه هاش ندارم
اگه میشه دوستان لطف کنند و اطلاعاتی درمورد این دو رشته (کونگ فو و تکواندو) بدن ممنون میشم

خیلی راحته ، توی گوگل تایپ کنید "کونگ فو توآ" و یک بار دیگه تایپ کنید "کونگ فو چینی" (که در تمام دنیا وقتی عبارت کونگ فو گفته می شود منظور همین کونگ فوست نه کونگ فو توآی ایرانی) تا اطلاعات لازم رو به دست بیاورید .

ni88

Registered User
لایک‌ها
50
اره
سرچ کردم البته تو ویکی پدیا
به نظر من همون تکواندو بهتره ولی امروز تو شهر خودمون داشتم از یکی از فروشنده های لوازم ورزشی که تو کار لوازم ورزش رزمی بود می پرسیدم که کدوم یکی یهتره برای دفاع شخصی گفت بین این دو تا کونگ فو بهتره و چون تو ویکی پدیا چیزه زیادی پیدا نکردم مطمئن نیستم البته این اقا گفت که برم پیشه یکی از اساتیدی که تو شهرمون هست و بهش بگم که آموزش دفاع شخصی میخوام یاد بگیرم.............اسمشو هم یه چیزی گفت شبیه چی...! من که نفهمیدم چی گفت ولی یه جورایی اصرار داشت که برم کلاس نه اینکه با CD یاد بگیرم
حالا منم موندم چی کار کنم

ni88

Registered User
لایک‌ها
50
راستی یه سوالی من اگه بخوام آموزش دفاع شخصی یا تکواندو رو بخرم (CD ) ماله کدوم استاد ایرانی رو بخرم؟

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
راستی یه سوالی من اگه بخوام آموزش دفاع شخصی یا تکواندو رو بخرم (CD ) ماله کدوم استاد ایرانی رو بخرم؟

دوست من اگه تازه کاری : یک کلام دنبال فیلم نرو . واسه خودت میگم.....................:f34r:

haftrazekateda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
az asatid ye khaheshi daram ke lotf konan inja ke kheili jaie khobi baraye tabadole nazar raje be honarhaye razmie biain va ye natije girie koli anjam bedim va ye banke jameeiee az etelate razmio dorost konim va tabaghe bandi konim dar zemn khaheshe digeie ke az dostan daram chon be aghide bande tu in zamine ba kambude etelaat ruberu hastim va in ke tu in zamine asatide ziaidi tu iran hastan ke soe estefade mikonand sabke wudang hast agar kasi az dostan va asatid etelate jameiee dare dar ekhtiar bezare aval in ke khastgahe aslie wudang chie dovom shamele che bakhsha va tamarini mishe 3vo tamirinate darunish chie va dar akhar in ke chegune mitavan wudang ra dar iran az tarighe filmhaye amuzeshi fara gereft va kodom filmha va asatid behtaran age ham dostan serie kamele amozeshe wudang ro daran va hamchenin etelate jame lotfan komak konan va age mitunan etalat be mahm bedan man khodam donbale etlate kameli az wudang hastam va mikham age kasi jozve va filmi ke kamel bashe dare ya baraye forosh bezare ya rahnamie kone mamnun misham

haftrazekateda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
az asatidi mesle jenabe amirhvr va cyber ninja mikham ke tu in zamine maro az etelateshun bi nasib nazaran ya hagh

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
سلام

آقایون یکی مارو یاری کنه .

الان من تازه بعد از کلی تحقیق رفتم هاپکیدو . حالا میبینم اونجور که باید نیست در حالی که تمامی هنرجویان این رشته فقط و فقط این رشته را قبول دارند .

من این رشته رو رفتم از همون اول استاد به من تمرین داد . ( از اونجا که بابایه خودم کونگ فو توآ کار کرده مدتی و همچنین ووشو ) به من گفت که استادی که حداقل چند ماه بدنتو نسازه و ازهمون اول بیاد بهت رزمی یاد بده به درد نمیخوره . پدرم با موافقه شائولین .

گذشته از این صحبتها میخوام برم توی مایه های کونگ فو و حومه !

ولی فرق اینارو نمیدونم :

- شائولین
- وینگ چون
- کونگ فو
- توآ
- جیت کان دو
- تایچی چوان
- نان چوان
- کونگ فو چینی

یه توضیحی جامعی در مورد موارد بالا بدید تا برم سر بحث های دیگه . والا من فکر کنم فقط از هاپکیدو و نینجوتسو چیزی بدونم .

نظر خودم روی شائولینه ولی نمیدونم استادی توی کرج یا تهران هست که واقعأ آدمو بسازه یا نه . نگید به استاد ربط نداره که بیشترش به استاد ربط داره و بعد تلاش خود آدم .

با تشکر

Last edited:

Pani_sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام من تازه به صفحه هنر های رزمی اومدم.
اینجا همه کونگ فو رو دوست دارن؟:)
اصلا از کاراته یا تکواندو که ورزش های قدیمی نامدارن بسیار کمتر از کونگ فو نظر میدین؟;)
کونگ فو عجب طرفدارانی داره:D:blink:
حالا یک سوال کاراته خوب نیست؟
(اگه بی احترامی دیدین منو ببخشین)

Last edited:

sirhector300

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان گلم

من تازه با این سایت آشنا شدم.

اطلاعاتم در مورد هنرهای رزمی نسبتا زیاده. خودم تکواندو کار میکنم ولی تقریبا تمام رشته ها رو بطور جامع میشناسم.

یه وبلاگ هم دارم که اگرچه تخصصی تکواندوه ولی همه جور مطلب رزمی که برای رزمیکارا مفیده توش مینویسم. آدرسش هم اینه: taekwondo-dezful.blogfa.com

از این به بعد هریک از دوستان سوالی داشت، مطرح کنه اگه تونستم جواب میدم.

sirhector300

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Manzuram JUDO nista
ke khodam kheili jaha ro baladam ke amuzaesh midan

manzuram JODOst

دوست عزیزم جودویی که شما به دنبالش هستید که بازم ژاپنیه بعید میدونم توی ایران باشه.

اگه شما مبارزه با سلاحو دوست دارید میتونید هاپکیدو یا اسکریما یاد بگیرید. در هاپکیدو هم کار با سلاح های سنتی آموزش داده میشه، البته همراه با ضربات دست و پا و ... و در اسکریما فقط سلاح آموزش داده میشه. احتمالا هردوشون توی شیراز باشه/

امیدوارم موفق باشید:medieval:

بالا