حامد يه تنه تاپيكو زنده نگه داشتيا
دمت 20
حامد يه تنه تاپيكو زنده نگه داشتيا
دمت 20
سلامچاکرم
اگه شماها هم همراهی کنین خیلی بهتر میشه![]()
سلاممگه قلعه نوعي چشه؟؟؟
پرافتخارترين مربي ايرانه
مگه قلعه نوعي چشه؟؟؟
پرافتخارترين مربي ايرانه
بعد از آن بازی دید من هم به قلعه نویی عوض شدوالان ذوب آهن را بیشتر از سپاهان دوست دارم.(البته اصلا قصد ندارم نظر خودم را به دیگران دیکته کنما)
چاکرم
اگه شماها هم همراهی کنین خیلی بهتر میشه![]()
اینکه قلعه نوعی مربی خوبیه که شکی نیست ولی منظور احسان روابط بین سپاهان و استقلال هست
همین که طرفدار استقلال و پرسپولیس نیستی عالیه :happy:... ذوب آهن هم خوبه ، چند فصله که تیم خیلی خوبی شده ، به عنوان تیم دوم قبولش دارم![]()
سلاماصفهان که از نظر ساخت و ساز های شهری سر تر از شهر های دیگه حتی تهرانه. پس چرا یه ورزشگاه را اینقدر طولش میدن ؟
تو جام باشگاه ها چیکار می کنن ؟ با ذوب آهن هر دو تو ورزشگاه فولادشهر بازی هاشون برگزار میشه ؟
امیدوارمبه هر حال امسال يا سپاهان اول مي شه يا ذوب آهن، ولي كاشكي يك كدوم قهرمان ليگ بشه و اون يكي قهرمان جام حذفي، اينجوري دوباره اصفهان پايتخت فوتبال ايران ميشه.مگه نه؟؟؟
به هر حال امسال يا سپاهان اول مي شه يا ذوب آهن، ولي كاشكي يك كدوم قهرمان ليگ بشه و اون يكي قهرمان جام حذفي، اينجوري دوباره اصفهان پايتخت فوتبال ايران ميشه.مگه نه؟؟؟
امروز شنيدم نقش جهان براي مرداد سال ديگه آماده ميشه!!!
چيكار ميكنن پس اينا
اصفهان که از نظر ساخت و ساز های شهری سر تر از شهر های دیگه حتی تهرانه. پس چرا یه ورزشگاه را اینقدر طولش میدن ؟
تو جام باشگاه ها چیکار می کنن ؟ با ذوب آهن هر دو تو ورزشگاه فولادشهر بازی هاشون برگزار میشه ؟
اگه سپاهان همين روند رو ادامه بده و دچار حاشيه نشه صد در صد قهرمانه،البته قهرمان بشه يا نشه ما دوسش داريم
حریفایه دیگه تا که کم میارند نمی تونند ببرند فوری میگند که سپاهان وضع مالیش خوبه، واقعا که