• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران سپاهان

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
خب اینم از تراکتور
3-1 بردیم
cancan.gif

تبریک به هوادارا

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
می بینم که نتایج این هفته به نفع ما بود

پـــیش به سوی صدر جدول
cowboypistol.gif

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
حامد يه تنه تاپيكو زنده نگه داشتيا

دمت 20

ehsan999

Registered User
لایک‌ها
0
حامد يه تنه تاپيكو زنده نگه داشتيا

دمت 20

چاکرم
اگه شماها هم همراهی کنین خیلی بهتر میشه :rolleyes:
سلام
من هنوز هم نمی توانم هضم کنم قلعه نویی شده باشه مربی سپاهان:D:D
البته یکی دوسالی است که علاقه ام به فوتبال کم شده ;)ولی به هرحال نتایج تیم های اصفهانی را در لیگ دنبال می کنم.:blush:

ehsan999

Registered User
لایک‌ها
0
مگه قلعه نوعي چشه؟؟؟
پرافتخارترين مربي ايرانه
سلام
بله من هم قبول دارم مربی پر افتخاریه;)
ولی اصلا فکر نمی کردم که بعد از قضیه نقش جهان و بازی با استقلال در جام حذفی دیگر مدیر سپاهان به فلعه نویی فکر کند.:blink::blink:
بعد از آن بازی دید من هم به قلعه نویی عوض شد:( والان ذوب آهن را بیشتر از سپاهان دوست دارم.(البته اصلا قصد ندارم نظر خودم را به دیگران دیکته کنما)

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
مگه قلعه نوعي چشه؟؟؟
پرافتخارترين مربي ايرانه

اینکه قلعه نوعی مربی خوبیه که شکی نیست ولی منظور احسان روابط بین سپاهان و استقلال هست :)

بعد از آن بازی دید من هم به قلعه نویی عوض شد:( والان ذوب آهن را بیشتر از سپاهان دوست دارم.(البته اصلا قصد ندارم نظر خودم را به دیگران دیکته کنما)

همین که طرفدار استقلال و پرسپولیس نیستی عالیه :happy:... ذوب آهن هم خوبه ، چند فصله که تیم خیلی خوبی شده ، به عنوان تیم دوم قبولش دارم :rolleyes:

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
چاکرم
اگه شماها هم همراهی کنین خیلی بهتر میشه :rolleyes:

خوب من كه خيلي دوست دارم

اما متاسفانه زياد نيتونم بازيها رو دنبال كنم

اما هر موقه بيام تو فروم به اينجا هم سر ميزنم

در كل كنترل نامحسوسم

Amini8511

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اینکه قلعه نوعی مربی خوبیه که شکی نیست ولی منظور احسان روابط بین سپاهان و استقلال هست :)

همین که طرفدار استقلال و پرسپولیس نیستی عالیه :happy:... ذوب آهن هم خوبه ، چند فصله که تیم خیلی خوبی شده ، به عنوان تیم دوم قبولش دارم :rolleyes:

به هر حال امسال يا سپاهان اول مي شه يا ذوب آهن، ولي كاشكي يك كدوم قهرمان ليگ بشه و اون يكي قهرمان جام حذفي، اينجوري دوباره اصفهان پايتخت فوتبال ايران ميشه.مگه نه؟؟؟

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
امروز شنيدم نقش جهان براي مرداد سال ديگه آماده ميشه!!!

چيكار ميكنن پس اينا

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
اصفهان که از نظر ساخت و ساز های شهری سر تر از شهر های دیگه حتی تهرانه. پس چرا یه ورزشگاه را اینقدر طولش میدن ؟

تو جام باشگاه ها چیکار می کنن ؟ با ذوب آهن هر دو تو ورزشگاه فولادشهر بازی هاشون برگزار میشه ؟

ehsan999

Registered User
لایک‌ها
0
اصفهان که از نظر ساخت و ساز های شهری سر تر از شهر های دیگه حتی تهرانه. پس چرا یه ورزشگاه را اینقدر طولش میدن ؟

تو جام باشگاه ها چیکار می کنن ؟ با ذوب آهن هر دو تو ورزشگاه فولادشهر بازی هاشون برگزار میشه ؟
سلام
مساله این است که ورزشگاه صاحب نارد ویک روز تربیت بدنی یک روز هیئت فوتبال اصفهان و باشگاه سپاهان براش فقط برنامه ریزی می کنند و هیچ کار سخت افزاری انجام نمی دهند.
در لیگ قهرمانان هم فکر کنم مانند استقلال -پرسپولیس یک هفته ذوب آهن میزبانه و یک هفته سپاهان
به هر حال امسال يا سپاهان اول مي شه يا ذوب آهن، ولي كاشكي يك كدوم قهرمان ليگ بشه و اون يكي قهرمان جام حذفي، اينجوري دوباره اصفهان پايتخت فوتبال ايران ميشه.مگه نه؟؟؟
امیدوارم
هردو تیم های خوبی دارند اگر دچار حاشیه نشوند

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329

ایشالله این اتفاق به زودی میافته
همین الان دو تیم اصفهانی لیگ به جام باشگاه های آسیا صعود کردند که افتخار خوبیه برای اصفهان :)

امروز شنيدم نقش جهان براي مرداد سال ديگه آماده ميشه!!!

چيكار ميكنن پس اينا

یادمه پارسال میگفتن شهریور امسال تموم میشه ولی ... :wacko:
فعلا که 60% پیشرفت داشته :(

ساخت و ساز های شهری دست شهرداریه ، ولی این ورزشگاه دست دولت و تربیت بدنی ـه :wacko:
اگه فشار سپاهان و ذوب آهن و مردم اصفهان نبود فکر نمیکنم تا 10 سال دیگه هم تموم میشد !

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
تبریــــک میگم
cancan.gif

اولین برد خارج از خونه :wacko:

شاهین 1 - 2 سپاهان

خداییش برد شیرینیه ، اینجور تیم ها تو زمین خودشون با طرفدارای زیادشون به آسونی امتیاز نمیدن

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8807240867

Amini8511

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگه سپاهان همين روند رو ادامه بده و دچار حاشيه نشه صد در صد قهرمانه،البته قهرمان بشه يا نشه ما دوسش داريم

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
خب استقلال و پیکان مساوی کردند :) با 22 امتیاز دومیم
به زودی میام صدر :cool:
هفته دیگه با استیل آذین تو اصفهان بازی داریم :) امیدوارم مثل همیشه تو خونه کمتر 3 گل به حریف نزنیم :happy:

اگه سپاهان همين روند رو ادامه بده و دچار حاشيه نشه صد در صد قهرمانه،البته قهرمان بشه يا نشه ما دوسش داريم

ایشالله قهرمانیم ;)

Amini8511

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حریفایه دیگه تا که کم میارند نمی تونند ببرند فوری میگند که سپاهان وضع مالیش خوبه، واقعا که

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
حریفایه دیگه تا که کم میارند نمی تونند ببرند فوری میگند که سپاهان وضع مالیش خوبه، واقعا که

بهشون بگو
پرسپولیس کم خرج کرده ؟ استیل آذین کم خرج کرده ؟ تراکتور کم خرج کرده ؟ مس کم خرخ کرده ؟ اما کجای جدول اند ؟
قهرمانی شخصیت میخواد که سپاهان داره
ما زمانی که به اندازه امسال هم خرج نکرده بازم بودیم مدعی بودیم ... پس این چیزا دلیل اصلی مدعی بودن یه تیم نیست:)

بالا