• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کوپن تبلیغ در گوگل Google adwords coupon/voucher

valiya

Registered User
لایک‌ها
11
بله مشکلی نیست.
تعداد کلیک ها به حداکثر قیمتی که شما برای هر کلیک تعیین می کنین بستگی داره. مثلا اگر حداقل قیمت ممکن رو انتخاب کنین که 1 سنته، با 35 دلار اعتبار حداقل 3500 بازدید خواهید داشت.
باقی شرایط و قیمت ها رو در پست اول بخونین.
پ.خ هم شد.

سلام دوست عزیز.
لطفا صندوقتون رو چک کنید.
منتظر پاسخ شما هستم
باتشکر

karimicae

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز.
لطفا صندوقتون رو چک کنید.
منتظر پاسخ شما هستم
باتشکر
پاسخ ارسال شد.
بخشی از پاسخ رو میذارم اینجا تا کسی سئوال مشابه داشت همینجا بخونه.
بازم سئوالی بود در خدمتم.
شما پاسخ کامل رو توی پ.خ بخونین.

تعداد کلمات کلیدی ربطی به هزینه نداره. شما یک مقدار اعتبار (مثلا 100 دلار) توی گوگل دارین. گوگل تبلیغات شما رو پخش می کنه و در ازای پخش تبلیغات هم هیچ هزنه ای نمی گیره. فقط هربار که روی آگهی شما کلیک بشه مقداری که خودتون تعیین کردین از اعتبارتون توی گوگل کم میشه. (مثلا همون 1 سنت یا 0.01 دلار) مثلا نفر اول که روی آگهی شما کلیک کنه و وارد سایت شما بشه، اعتبار شما از 100 دلار به 99.99 دلار می رسه.
ضمن اینکه هرچقدر هزینه ی هر کلیک رو بیشتر تعیین کنید احتمال پخش آگهی توی صفحه ی اول گوگل بیشتر میشه. البته اگر آگهی شما فارسی باشه به دلیل اینکه آگهی فارسی توی گوگل کمه، احتمال زیادی داره که آگهیتون توی صفحه ی اول با همون حداقل هزینه 1 سنت نمایش داده بشه.
کلمات کلیدی همونطور که میدونین کلماتی هستن که وقتی یک نفر اون ها رو در گوگل جستجو می کنه تبلیغات شما نمایش داده میشه، که خودتون میتونین به راحتی با کمی فکر کردن و جستجو کردن در مورد محصولی که می فروشین یا خدماتی که ارائه میدین انتخاب کنین.
امکان تغییر کلمات کلیدی هم وجود داره.
حساب دست خود شماس و میتونین هرچقدر آگهی یا کلمات کلیدی که بخواین وارد کنین یا تغییر بدین. من هم شما رو راهنمایی می کنم و یا حتی میتونین کلمات کلیدی و آگهی مورد نظرتون (که یک آگهی کوتاه و 3خطی هست و مشابهش رو با جستجو در گوگل میتونین ببینین) رو بدین من تا وارد حسابتون کنم. (رایگان)

avan

Registered User
لایک‌ها
207
سلام
ببخشید
1- من اگر اینو:
حساب فعال شده‌ی Google Adwordsتضمینی: 35 هزار تومان
بگیرم از شما
چندتا کوپن میتونم بریزم توش؟ فقط یکی؟
2- من کلمات کلیدی رو بدم و لینک رو بدم و بگم که چند سنت بزارید هر کلیلک رو تنظیم کنید روزی بیشتر از 5دلار نره.. دیگه من دست به هیچی نزنم..... میشه اینطوری؟
یعنی کلا 65 تومن بدم همه چیز ردیفه؟ (کوپن 100 دلار: 30 هزار تومان)
3- بعد که تموم شد باید اکونت جدید ساخت یا میتونم شارز کنم دوباره؟

تضمین هم میدید؟ چون من اینجا از 2 نفر ادز گوگل گرفتم هیچ وقت جواب نگرفتم--- هیچ وقت.....

ممنون

karimicae

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
ببخشید
1- من اگر اینو:
حساب فعال شده‌ی Google Adwordsتضمینی: 35 هزار تومان
بگیرم از شما
چندتا کوپن میتونم بریزم توش؟ فقط یکی؟
2- من کلمات کلیدی رو بدم و لینک رو بدم و بگم که چند سنت بزارید هر کلیلک رو تنظیم کنید روزی بیشتر از 5دلار نره.. دیگه من دست به هیچی نزنم..... میشه اینطوری؟
یعنی کلا 65 تومن بدم همه چیز ردیفه؟ (کوپن 100 دلار: 30 هزار تومان)
3- بعد که تموم شد باید اکونت جدید ساخت یا میتونم شارز کنم دوباره؟

تضمین هم میدید؟ چون من اینجا از 2 نفر ادز گوگل گرفتم هیچ وقت جواب نگرفتم--- هیچ وقت.....

ممنون
سلام
خدا ببخشه!
1- فقط یکی
2- میشه اینطوری!
3- باید حساب جدید ساخت یا کارت اعتباری جدید به حساب اضافه کرد.
تضمین هم میدیم.

mohrefilm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی توی یک اکانت فعال شده گوگل بیشتر از یه کوپن نمیشه استفاده کرد این که خیلی بده آیا راهی وجود نداره که بشه کوپنهای بیشتری استفاده کرد با تشکر از پاسخ شما

karimicae

Registered User
لایک‌ها
0
یعنی توی یک اکانت فعال شده گوگل بیشتر از یه کوپن نمیشه استفاده کرد این که خیلی بده آیا راهی وجود نداره که بشه کوپنهای بیشتری استفاده کرد با تشکر از پاسخ شما

خیر. همه کوپن ها همینطور هستن.

havzhen

Registered User
لایک‌ها
8
سلام شرایط و اطلاعات بیشتر رو برام پخ کنید

avan

Registered User
لایک‌ها
207
ممنون...........

mohrefilm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من تو یه تاپیک دیگه دیدم که طرف ده تا کوپن میخواست پس چطوری هست احتمالا واسه هر کدوم یه حساب باید باز کنه این که نمیشه آیا نمیشه حساب فعال نشه باز کرد و استفاده کرد میشه کمی بیشتر در این باره توضیح بدید آخه اینطوری به نظرم نمیصرفه

karimicae

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من تو یه تاپیک دیگه دیدم که طرف ده تا کوپن میخواست پس چطوری هست احتمالا واسه هر کدوم یه حساب باید باز کنه این که نمیشه آیا نمیشه حساب فعال نشه باز کرد و استفاده کرد میشه کمی بیشتر در این باره توضیح بدید آخه اینطوری به نظرم نمیصرفه
میشه هر چندتا که بخواین حساب فعال کنین و کوپن استفاده کنین. ولی اگر از مشخصات یکسان یا آیپی یکسان یا دامنه ی یکسان برای اینکار استفاده کنین، احتمال زیاد داره گوگل حسابتون رو ببنده.

mohrefilm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس عجب حکایتی داره این گوگل راستی به نظر دوستان چرا گوگل این شرط رو گزاشته برای حسابها که مثلا یک حساب فعال کنید فقط یک کوپن میتونید استفاده کنید آخه مثلا فرض کنید بخواهید 25 دلار تبلیغ کنید 35 تا باید بدید به حساب 5 تا هم باید بدید به کوپن خوب چقدر میشه 40 تا که دقیقا هر دلار میشه 2000 تومان هزینه واقعا نمیصرفه اگر یک حساب آدم فعال میکرد و از طریق اون میتونست هر چند کوپن میخواد شارژ کنه واقعا عالی بود

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
دلیل اش که کاملا مشخصه. ما میای یک اکانت میسازی و حالا کوپن هم اد میکنید. اما وقتی کوپن تمام شد مجبورید هزینه کنید و برای پرداخت دلار بخرید.

karimicae

Registered User
لایک‌ها
0
پس عجب حکایتی داره این گوگل راستی به نظر دوستان چرا گوگل این شرط رو گزاشته برای حسابها که مثلا یک حساب فعال کنید فقط یک کوپن میتونید استفاده کنید آخه مثلا فرض کنید بخواهید 25 دلار تبلیغ کنید 35 تا باید بدید به حساب 5 تا هم باید بدید به کوپن خوب چقدر میشه 40 تا که دقیقا هر دلار میشه 2000 تومان هزینه واقعا نمیصرفه اگر یک حساب آدم فعال میکرد و از طریق اون میتونست هر چند کوپن میخواد شارژ کنه واقعا عالی بود
دلیل ارائه ی کوپن ها از طرف گوگل فقط جذب مشتری های جدیده.
اگر کوپن 25 دلار نمیصرفه خوب می تونید کوپن های با اعتبار بیشتر (50 یا 100 دلار) بگیرید که به صرفه باشه.

mohrefilm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آهان تازه فهمیدم بابا از اول میگفتی من انقدر فسفر نمیسوزوندم یه چیزی توی مایه های طرح تشویقی هست در واقع بعد از تمام شدن کوپن حساب نابود نمیشه بلکه شما باید حتما واریز کنید و حساب رو به قیمت روز شارژ کنید درست فهمیدم اگر اینطور باشه که خوبه حالا یه سوال میدونم حسابی کلافتون کردم آیا کوپن بالای 100 دلار هم داریم الان میگن بابا این چقدر پورو هست

karimicae

Registered User
لایک‌ها
0
آهان تازه فهمیدم بابا از اول میگفتی من انقدر فسفر نمیسوزوندم یه چیزی توی مایه های طرح تشویقی هست در واقع بعد از تمام شدن کوپن حساب نابود نمیشه بلکه شما باید حتما واریز کنید و حساب رو به قیمت روز شارژ کنید درست فهمیدم اگر اینطور باشه که خوبه حالا یه سوال میدونم حسابی کلافتون کردم آیا کوپن بالای 100 دلار هم داریم الان میگن بابا این چقدر پورو هست
نه متاسفانه بیشتر از 100 دلار ندارم.

Last edited:

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
سلام
بعد از اینکه کوپن تموم شد می تونید با یه کارمزد منصفانه تبلیغات رو انجام بدید؟

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوست عزیز
شرمنده چند تا سوال دارم
یکی از دوستان PT قبلا برام همچین تبلیغی انجام داده ، اگه شما بیای برای همون دومین دوباره تبلیغ بکنی ، دومین به بلک لیست که نمیره؟
آیا میشه برای دومین های ir هم تبلیغ کرد؟
آیا این تبلیغات فقط در جستجوگر گوگل نمایش داده میشند یا اینکه توی صفحات gmail هم میان؟ (چون سری پیش اکثر تبلیغات بنده توی gmail نمایش داده شد (البته طبق حرف سازنده حساب) و بنده احساس میکنم gmail محل خوبی نیست)

لطفا شماره کارتتون و قیمت برای اکانت 50 دلاری + هزینه فعال سازی و تنظیمات توسط خودتون رو برام پ.خ کنید
ممنون

karimicae

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
بعد از اینکه کوپن تموم شد می تونید با یه کارمزد منصفانه تبلیغات رو انجام بدید؟
سلام
بله از نظر کارمزد مشکلی نیست ولی برای افزایش اعتبار حسابتون یا کارت اعتباری یا حساب بانکی لازمه، که باید داشته باشین یا براتون تهیه کنم.

karimicae

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
شرمنده چند تا سوال دارم
یکی از دوستان PT قبلا برام همچین تبلیغی انجام داده ، اگه شما بیای برای همون دومین دوباره تبلیغ بکنی ، دومین به بلک لیست که نمیره؟
آیا میشه برای دومین های ir هم تبلیغ کرد؟
آیا این تبلیغات فقط در جستجوگر گوگل نمایش داده میشند یا اینکه توی صفحات gmail هم میان؟ (چون سری پیش اکثر تبلیغات بنده توی gmail نمایش داده شد (البته طبق حرف سازنده حساب) و بنده احساس میکنم gmail محل خوبی نیست)

لطفا شماره کارتتون و قیمت برای اکانت 50 دلاری + هزینه فعال سازی و تنظیمات توسط خودتون رو برام پ.خ کنید
ممنون
سلام
1- دامنه به لیست سیاه نمیره ولی ممکنه تبلیغات نمایش داده نشه. مطمئن نیستم.
2- خیر
3- اگر نمی خواین توی جیمیل و بقیه ی سایت های زیرمجموعه ی گوگل نمایش داده بشه میتونین حالتی رو انتخاب کنین که فقط توی موتور جستجو نمایش داده بشه.
4- پ.خ شد.

بالا