سلام دوست عزیز.
لطفا صندوقتون رو چک کنید.
منتظر پاسخ شما هستم
باتشکر
پاسخ ارسال شد.
بخشی از پاسخ رو میذارم اینجا تا کسی سئوال مشابه داشت همینجا بخونه.
بازم سئوالی بود در خدمتم.
شما پاسخ کامل رو توی پ.خ بخونین.
تعداد کلمات کلیدی ربطی به هزینه نداره. شما یک مقدار اعتبار (مثلا 100 دلار) توی گوگل دارین. گوگل تبلیغات شما رو پخش می کنه و در ازای پخش تبلیغات هم هیچ هزنه ای نمی گیره. فقط هربار که روی آگهی شما کلیک بشه مقداری که خودتون تعیین کردین از اعتبارتون توی گوگل کم میشه. (مثلا همون 1 سنت یا 0.01 دلار) مثلا نفر اول که روی آگهی شما کلیک کنه و وارد سایت شما بشه، اعتبار شما از 100 دلار به 99.99 دلار می رسه.
ضمن اینکه هرچقدر هزینه ی هر کلیک رو بیشتر تعیین کنید احتمال پخش آگهی توی صفحه ی اول گوگل بیشتر میشه. البته اگر آگهی شما فارسی باشه به دلیل اینکه آگهی فارسی توی گوگل کمه، احتمال زیادی داره که آگهیتون توی صفحه ی اول با همون حداقل هزینه 1 سنت نمایش داده بشه.
کلمات کلیدی همونطور که میدونین کلماتی هستن که وقتی یک نفر اون ها رو در گوگل جستجو می کنه تبلیغات شما نمایش داده میشه، که خودتون میتونین به راحتی با کمی فکر کردن و جستجو کردن در مورد محصولی که می فروشین یا خدماتی که ارائه میدین انتخاب کنین.
امکان تغییر کلمات کلیدی هم وجود داره.
حساب دست خود شماس و میتونین هرچقدر آگهی یا کلمات کلیدی که بخواین وارد کنین یا تغییر بدین. من هم شما رو راهنمایی می کنم و یا حتی میتونین کلمات کلیدی و آگهی مورد نظرتون (که یک آگهی کوتاه و 3خطی هست و مشابهش رو با جستجو در گوگل میتونین ببینین) رو بدین من تا وارد حسابتون کنم. (رایگان)