bh_hellboy
Registered User
اوه من رفتم اونجا دیدم تیتر زده "سونامی به پایتخت رسید..."
بستم اومدم بیرون
اونجا مناسب حال دوستمون بود که اهل کل کل هستند
شما تشریف ببرید اینجا
اوه من رفتم اونجا دیدم تیتر زده "سونامی به پایتخت رسید..."
بستم اومدم بیرون
مربی شما خدایی از لحاظ جو گیر شدن روی این آقای ساکت رو هم کم کرده !
- دوستان عزیز !
روز دوشنبه، ساعت 4 ظهر معمولا ملت سر کار هستند، مگرنا آزادی پر میشد از پرسپولیسی همونطور که قبلا پر شده و خواهد شد !
اینقدر کری نخونید !
بیانیه هم میدن تازه !: :دی
ولی حتی تو بازی با استقلال نتونیستین ورزشگاه رو پر کنید
نیمه اولی رو آبانس دادیم به خاطره مهمون نوازی![]()
تا بدونند تهرانیها چقدر مهمان دوستند
نیمه دوم از خجالتشون در اومدیم![]()
بازی پرسپولیس استقلال رو مسولین ورزشگاه نمی زارند پر بشه![]()
اولین جواب!متاسفانه بنده اهل کل کل نیستم, اگه خیلی علاقه مند به کل کل با تراکتوریا هستین تشریف ببرین اینجا فقط لطف کنید اگه رفتید کمی موادبتر باشین چون همه مثل من صبور نیستند.
موفق باشین
با بیست هزار و صد هزار و دویست هزار که نمیشه ادعای 30 میلیونی کرد!پس حتمآ اون 20 هزار نفر تماشاگر تراکتور که اومده بودند ورزشگاه کار و زندگی ندارندکری رو شمادارین میخونین که ادعاتون گوش فلک رو پر کرده ولی حتی تو بازی با استقلال نتونیستین ورزشگاه رو پر کنید.
عزیز من شما که خودتون دیدی در نیمه اول کلآ پرسپولیس حرفی برای گفتن نداشت(داشت؟) نیمه دوم هم تراکتور تا اواسط برتری نسبی داشت که بعدآ با هم برابر شدند.در خوشبینانه ترین حالت نتیجه باید با اختلاف چند گل به نفع تراکتور تمام میشد.
کمالوند هم تیمش خوب بازی میکنه, هم طرفدارای زیادی داره, میفهمم اولش کمی سخته باور کنید ولی کم کم میفهمید که کی جو گیر شده.
بقیه تهرونی نبودن!اینم تحلیل یک کاربر فعال ورزش
احمالآ منظورتون آوانس بوده, خوب اگه اینجوریه ما هم به عنوان آوانس به شما از یک صندلی به جای دروازبان استفاده کردیم تا هر دو توپ در چهارچوبتون گل بشه :lol:
راستی از تبریز فقط چند هزار نفر اومده بودند بقیه همه تهرونی بودند:lol:
من موندم این پرطرفدارترین تا دیروز کجا بود!آها گزاشتند طرف استقلالیا پر بشه ولی چون از پرسپولیس خوششون نمیومد نزاشتن طرف پرسپولیسیا پرشه![]()
اما کی ما اومدیم و حرفی زدیم؟ و چه زمانی اون تیم ها اومدن و ادعا کردن پرطرفدارترین تیم ایران و حتی آسیا هستن!
ما با تیم شما مشکلی نداریم. مشکل ما ادعای از پایه بی اساس شماست!
جم کنید این جو مسخره رو!
از من به شما نصیحت: اگه با همین جو پیش برید افتادنتون قطعیه!
1. ملاک استادیومه.1- همانطور که ملاک 3 امتیاز بازی تعداد گل زده و خورده است . ملاک این تشخیص ها و ادعا ها هم استادیومه ! وگر نه جد منم تو قبر میگفت من پرسپولسی هستم ! نمیشه که !
2 - دیگه امری ندارید قربان ؟!
همین مونده که شما بگی جمع کن !! بهتره در حرف زدنت تجدید نظر کنی عزیز .
این تیم ها تیم بزرگ نیستن اما از تراکتور توی تهران بیشتر طرفدار دارن!دوستان تراکتوری اگر قصد کل کل دارین بجای خود.اما دیگه جواب هر پستی هم لازم نیست بدین.
راستی از کی تا حالا سایپا و استیل آذین جزو تیمهای بزرگ حساب میشن؟:blink::blink:تا دیروز که فقط پرسپولیس و استقلال بودن.خوبه زیر آرم تیم تراکتور نوشته سال تاسیس"1970" از همون موقع هم طرفدار داشته تا حالا.
1. ملاک استادیومه.
بر منکرش لعنت!
2. کل کل تو این تاپیک طبیعیه.
من فحاشی کردم مگه میگی تجدید نظر کن؟!
میگم جو ...
خودتون هم میدونید.
این تیم ها تیم بزرگ نیستن اما از تراکتور توی تهران بیشتر طرفدار دارن!
دیگه نمیخواد اندازه سرخابی ها بشید!
به همینا هم برسید کافیه!
1. ملاک استادیومه.
بر منکرش لعنت!
2. کل کل تو این تاپیک طبیعیه.
من فحاشی کردم مگه میگی تجدید نظر کن؟!
میگم جو ...
خودتون هم میدونید.
این تیم ها تیم بزرگ نیستن اما از تراکتور توی تهران بیشتر طرفدار دارن!
دیگه نمیخواد اندازه سرخابی ها بشید!
به همینا هم برسید کافیه!
عرض کردم موادب باشین به خاطر همین بود.
فعلآ کل کل باشه واسه بعد بهتره بریم 90 رو ببینیم
خوبه امروز اینم مشخص شد ! بازی های استیل آذین تو تهران هم که یادتونه ؟! و همچنین سایپا ! که بردنش کرج بلکه 2جین تماشاگر بیاد ! ولی کو ؟
نکنه میخوای بگی اینا همش اثبات شده مدارکش هم تو وزارت خونه موجوده ؟:lol:
اولین جواب!
کجای حرف من بی ادبی بوده؟
احتمالا چون گفتم تراکتور بهتون بر خورده! ببخشید، تراختوری ها بیان!
با بیست هزار و صد هزار و دویست هزار که نمیشه ادعای 30 میلیونی کرد!
از نظر منطقی اگه بخوایم حساب کنیم، باید خدمتتون عارض شم، اگر طبق گفته و ادعای شما بیش از سی میلیون طرفدار داشته باشید باید در تهران انقدر طرفدار وجود داشته باشه از اون سی میلیون که به راحتی استادیوم آزادی رو پر کنن! که متاسفانه با وجود اومدن از تبریز و ... هم نتونستن!
ضمنا ما مشکلمون با تیم تراکتور نیست و کسی منکر این نیست که شما خوب بازی کردید!
رجوع کنید به بازی های قدیمی که پرسپولیس چهار تا گل هم خورده!
اما کی ما اومدیم و حرفی زدیم؟ و چه زمانی اون تیم ها اومدن و ادعا کردن پرطرفدارترین تیم ایران و حتی آسیا هستن!
ما با تیم شما مشکلی نداریم. مشکل ما ادعای از پایه بی اساس شماست!
oooooooooops!!!بقیه تهرونی نبودن!
یا تبریزی های مقیم تهرون بودن! یا دانشجو های تبریزی محصل در تهرون!
شما حالا حالا ها باید در خواب خرگوشی فرو برید که یک تهرانی استقلال و پرسپولیس و حتی سایپا رو ول کنه و بیاد طرفدار شما بشه!
و اما یک چیز دیگه:
مگه به زبونه؟ کی گفته هر کی ترکه طرفدار تراکتوره؟
دوست داشتن با طرفدار بودن زمین تا اسمون فرق داره.
تو همین بازی من دوستی داشتم که به استادیوم رفته بود و اصالتا تبریزی هست ولی نمیدونم تو جایگاه پرسپولیس چی کار میکرده!/
من موندم این پرطرفدارترین تا دیروز کجا بود!
اگه امثال شما طرفدار بودید مثل طرفدارای یوونتوس تو دسته پایین تر هم اینجا میومدید و کل کل میکردید!
ییهو طرفدار زیاد شده! جالبه که اصلا نمیتون چهار تا خاطره از بازی های قدیمی تیمشون هم به یاد بیارن!
جم کنید این جو مسخره رو!
از من به شما نصیحت: اگه با همین جو پیش برید افتادنتون قطعیه!
کجاش نبوده؟احتمالآ کلآ طرز حرف زدنتون مثل چاله میدونیاس!
تو اون یکی تاپیک هم که به چند نفر دیگه گیردادی.یکم آرومتر برادر![]()
زمان همه چیز رو نشون میده!اگه با تعداد تماشاگرا نمیشه ادعای پرطرفدار بودن کرد پس به چی میشه؟؟ پس شما چطور خودتون رو پرطرفدارترین تیم ایران و حتی آسیا میدونید؟اگه به تماشاگر باشه که تراکتور از همه تیمای ایرانی جلوتره
اولا خاب نه خواب!oooooooooops!!!
نمیدونستم به کسایی که تهران زندگی میکنند میگن تبریزی
اونایی که اومدن تبریزی نبودن "ترک" بودن که توشون تبریزی هم بود همون جمعیت 30 میلیونیمعلومه کی خودشو یه خاب زنده.پاشو داداش دیگه خاب بسه صبح شده!
آرههههههه منم یه n تا دوست دارم از لاکرونیا میان طبقه دوم یادگار امام میشینن!.بابا بیخیاااااال یه عنوان پرهوادارترین که این همه ارزش نداره خودتون رو براش بکشید.
پس بهتره اگه اهل کل کل نیستی نیای اینجا کل کل کنی و حرف های رو هوای مربی تون رو اینجا تحویل ما بدی!امر دیگه ای نبود اطاعت کنیم؟
عزیز دل این طرفدارا تا دیروز تو استادیوم بودن امروز هم تو استادیوم بودن فردا هم استادیوم خواهند بود فقط چون بعضی ها دلشون نمیخواست تراکتور صعود کنه لیگ برتر و اخبارش پخش بشه ,جناب عالی نمیدیدیشون.من که گفتم کلآ بیشتر ماها اهل کل کل و این حرفا نیستیم الان هم که دارم اینو مینویسم به خاطر اینه که بی جواب نمونه عرایضتون.ماها عمل میکنیم ,میریم استادیوم تشویق میکنیم نه مثل بعضی ها پشت جمله ها پنهون بشیم و بقیه رو مسخره کنیم.
میگین بازی بهتر میکنید؟میگین پرطرفدارترین؟ بسم الله ما که بخیل نیستیم نشون همه بدید که حرفتون حقه ما هم استقبال میکنیم.نه اینکه بگین بهتون اوانس دادیم و افتخار ندادیم بیایم استادیوم![]()
بازم دارم میگم:
احترام خودتون رو نگه دارید!
جمله من دقیقا این بود:
یکی بیاد یکم کل کل کنیم!
اگه تراکتوری باشه بهتره!
این کجاش بی احترامیه؟
زمان همه چیز رو نشون میده!
مطمئن باش!
هیچ وقت پرسپولیس برای بازی های خارج از خونه با اتوبوس و قطار و ... با خودش هوادار نمیبره که تیمش تنها نباشه!
همین رو اگه بگیری چی گفتم برای همیشه ساکت میشی.
اولا خاب نه خواب!
دوما ما داریم خودمون رو میکشیم؟
شما ادعای جدید کردید و باید ثابت کنید! نه ما!
پس بهتره اگه اهل کل کل نیستی نیای اینجا کل کل کنی و حرف های رو هوای مربی تون رو اینجا تحویل ما بدی!
دوستان عزیز.
مربی تراکتور تو نود گفت ما امروز دوازده سیزده تا موقعیت 100 در صد گل خالی داشتیم که نزدیم!
اگر یکی از دوستان این تعداد موقعیت 100 در صد رو برای من آپ کنه همینجا قول میدم برای پنج بازی آینده تراکتور در خانه، برم تبریز و اونجا لباس تیمشون رو تنم کنم و تشویقشون کنم و چند تا عکس هم از هر بازی بندازم از خودم و استادیوم اینجا بزارم.
آقا بحث نکنید تیم فگد تراختور