• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
خب من پست یکی از این دوستان رو دوباره خوندم و برای اینکه بیشتر عصبانی نشم یوزر ایشون رو ایگنور کردم!
دیگه پستهای ایشون رو من نمیبینم و فکر کنم یک 5 یا 6 تا دیگه هم هستن که طرفدار تراکتور هستن اونا رو هم ایگنور کنم مشکل حله!
اما یک جواب آخر هم بدم.
چون پستش رو خوندم.

من فقط همین جواب رو میدم:

ایشون گفتن ما که اون ادعا رو نکردیم!

همین جواب کافیه!

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
خب من پست یکی از این دوستان رو دوباره خوندم و برای اینکه بیشتر عصبانی نشم یوزر ایشون رو ایگنور کردم!
دیگه پستهای ایشون رو من نمیبینم و فکر کنم یک 5 یا 6 تا دیگه هم هستن که طرفدار تراکتور هستن اونا رو هم ایگنور کنم مشکل حله!
اما یک جواب آخر هم بدم.
چون پستش رو خوندم.

من فقط همین جواب رو میدم:

ایشون گفتن ما که اون ادعا رو نکردیم!

همین جواب کافیه!

شما درمقابل کسایی که این پستارو میخونن هیچی نیستی, منم در مقابل هوادارای تراکتور حتی قطره از دریا نیستم.
مشکل همینجاست شما دوست دارید کسایی که حرف شما رو تایید نمیکنن اگنور کنید!
جناب عالی دعوت به کل کل کردید نه بنده ;)
به هر حال خوشحالم که این بحث اینجا تموم میشه.
موفق باشین

ALMANPARAST

Registered User
لایک‌ها
2
کل کل به جای خود.اما این راه حل تمام ایرانی پاک صورت مسئله بجای حل مسئله خیلی روش مفیدی هست:D
یعنی اول دعوت به کل کل.بعدش توهین تحقیر و تمسخر بجای کل کل و آخرسر هم ایگنور کردن بخاطر عصبانی نشدن
زمانی به این می گفتن کم آوردن

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
کل کل به جای خود.اما این راه حل تمام ایرانی پاک صورت مسئله بجای حل مسئله خیلی روش مفیدی هست:D
یعنی اول دعوت به کل کل.بعدش توهین تحقیر و تمسخر بجای کل کل و آخرسر هم ایگنور کردن بخاطر عصبانی نشدن
زمانی به این می گفتن کم آوردن

سلام بر دوست عزیز دیگه :دی
من دعوت کردم به کل کل! شما ها اومدید گفتید: چرا فحش میدی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب شما به من بگو کجاها جواب ندادم و کم اوردم تا من برسم بهش!
آخه شما چرا حرف میزارید دهن ادم؟
من میگم مشکلم با شما ادعاتون هست شما میگید ما خوب بازی کردیم!
برادر من، من خودم تو مسابقه اس ام اسی به تراکتور رای دادم برای اینکه طرفدارارش تازه نفسن! و خداییش به این دلیل پر شورترین هستن!
حالا خودمون باعث شدیم توهم بزنه مربیتون و شما هم حمایت کنید ازش!
آخه پر شور بودن چه ربطی به پر طرفدار بودن داره؟
منتظر میمونم جواب هام رو بدی تا اگه بحثمون تموم شد شما رو هم ایگنوووور کنم!

Last edited by a moderator:

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
یاد کارکاتور روزنامه ایران افتادم که بسته شد :دی

اینو من شفاف سازی بکنم جناب عالی تو تاپیک برنامه نود حدود یک هفته قبل کلی توهین کردید تو تاپیک پرسپولیس هم همینطور, کسی نگفت چرا فحش میدید گفتیم موادبتر باشین!!
بهتره تا همه رو ایگنور نکردین بیخیال بشین چون همه حرفا زده شد ;)
تراکتوریااااااااا گورر:D

ALMANPARAST

Registered User
لایک‌ها
2
خوب شما به من بگو کجاها جواب ندادم و کم اوردم تا من برسم بهش!
آخه شما چرا حرف میزارید دهن ادم؟
من میگم مشکلم با شما ادعاتون هست شما میگید ما خوب بازی کردیم!
برادر من، من خودم تو مسابقه اس ام اسی به تراکتور رای دادم برای اینکه طرفدارارش تازه نفسن! و خداییش به این دلیل پر شورترین هستن!
حالا خودمون باعث شدیم توهم بزنه مربیتون و شما هم حمایت کنید ازش!
آخه پر شور بودن چه ربطی به پر طرفدار بودن داره؟
منتظر میمونم جواب هام رو بدی تا اگه بحثمون تموم شد شما رو هم ایگنوووور کنم!

قبول ندارم.چون کل کل زمانی درست هست که برای شوخی باشه.وقتی شما خود تیم(نه مربی و نه ادعا) تحقیر میفرمایین(تاپیک پرسپولیس رو یک نظری بندازین همونجا که نوشتین این تیم که تیم نبود.هنوز مونده فوتبال یادبگیرن و...)اونوقت نتیجهء دعوت به کل کل میشه همین.اول باید زمینه اش باشه تا کاری شروع بشه.
همون بالا هم گفتم کل کل بلد نیستم.حتی اگر یک پست از من باشه که نوشته باشم به به چه مربی خوبی داریم یا ما از این مربی حمایت می کنیم یا هرچی مثل این دیگه هیچ پستی(غیر از تاپیک تیمهای محبوب خودم)نمیدم.حرف حسابم اینه خود تیم و بازی رو ول کردین چسبیدین به مربی و ادعا.در تحلیل بازی هم که میگین این که تیم نبود و هنوز خیلی مونده بفهمن فوتبال یعنی چی و...کل کل زمانی شکل میگیره که حالت توهین و تحقیر و تمسخر توش نباشه.نگران ایگنور کردن من هم نباشین. چون دیگه اینجا خیال پست دادن ندارم.اینارو هم که2بار نوشتم برای تاکید بوده اگر جرم نباشه

Last edited by a moderator:

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
ای بابا تراکتوری های عزیز با تیم های 8-9 جدول کل کل کنند خوب دیروز هم که باختید چه میگین دیگه :دی

در مورد تماشاگر و طرفدار هر ایرانی میدونه که پرسپولیس اول و بعد هم استقلال اط نظر طرفدار بیشترین طرفدار رو نه تنها در تهران و نه تنها در ایران دارند و بعد هم تراکتور سازی که 3-4 تا استان طرفدار داره اونم بیشتر به خاطر مسائل سیاسی هست و اتحادی که به دوستان ما در این چند استان میده.

ولی در مورد تماشاگرانی که به ورزشگاه میان بله ! در این فصل بیشترین تیمی که تماشاگر به ورزشگاه آورده در بازی های خانگیش تراکتور بوده که بیشترینش برای بازی استقلال و بازی های دیگه هم 50-60 بودن و خیلی عالی هست.

این هم دلایل زیادی داره که مهمترین دلیلش اینکه ورزشگاه خیلی از شهر دور نیست و تیم های تهرانی روز های وسط هفته به دلیل ترافیک و کار و دور بودن ورزشگاه و .... زیاد ورزشگاه پر نمیشه ولی بازم به نظرم کم لطفی هواداران هست که نمیان ورزشگاه البته حق هم دارن مثلاً پرسپولیس الان 1-2 فصل هست واقعاً مدیریت داره تیم رو نابود میکنه و تماشاگرا یکم ناراضی هستند از تیم و نا امید !

دلیل دیگه این که تراکتور فصل اول هست بعد از چندید سال اومده لیگ برتر و طبیعی هست الان یک انگیزه خاصی دارند تماشاگران در این فصل برای ورزشگاه اومدن.

در اینکه تراکتور تیم پرطرفداری هست شکی نیست در 3-4 تا استان ترک زبان و الان هم خداییش بیشترین تماشاگر رو در بازی های خانگی داره به دلایلی که گفتم ولی اینکه بگیم پرطرفدارترین تیم هست دیگه توهم زدیم.

از نظر فنی هم متوسط هستند مثل تیم های هر رتبشون ولی ادعاشون یکم زیاده :دی

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
ای بابا تراکتوری های عزیز با تیم های 8-9 جدول کل کل کنند خوب دیروز هم که باختید چه میگین دیگه :دی
اولآ ما قصد کل کل نداشتیم دوست پرسپولیسی ما دعوت به کل کل کردند بعد کم آوردندو عصبانی شدند و اینا :D
بعدشم ببخشید فکر کنم پرسپولیس تا قبل این خوش شانسی رده 5 6 بود نه صدر جدول :rolleyes:
تراکتور تازه صعود کرده خیلی بهتر از پرسپولیس بازی کرد و روی اشتباه فردی رودباریان گل خورد که برای من خوب بازی کردن بیشتر از برد می ارزه
در مورد تماشاگر و طرفدار هر ایرانی میدونه که پرسپولیس اول و بعد هم استقلال اط نظر طرفدار بیشترین طرفدار رو نه تنها در تهران و نه تنها در ایران دارند و بعد هم تراکتور سازی که 3-4 تا استان طرفدار داره اونم بیشتر به خاطر مسائل سیاسی هست و اتحادی که به دوستان ما در این چند استان میده.

میشه یکم این "هر ایرانی" رو شفاف شفاف سازی بکنید که منظورتون از ایران تهرانه یا استان تهران؟;)
دوست من گذشت اون زمان شما چرا نمیخوای ببینی ؟
بعدشم تراکتور تیم سیاسی نیست تیم هویتی هست.

ولی در مورد تماشاگرانی که به ورزشگاه میان بله ! در این فصل بیشترین تیمی که تماشاگر به ورزشگاه آورده در بازی های خانگیش تراکتور بوده که بیشترینش برای بازی استقلال و بازی های دیگه هم 50-60 بودن و خیلی عالی هست.
چه عجب:blink:

این هم دلایل زیادی داره که مهمترین دلیلش اینکه ورزشگاه خیلی از شهر دور نیست و تیم های تهرانی روز های وسط هفته به دلیل ترافیک و کار و دور بودن ورزشگاه و .... زیاد ورزشگاه پر نمیشه ولی بازم به نظرم کم لطفی هواداران هست که نمیان ورزشگاه البته حق هم دارن مثلاً پرسپولیس الان 1-2 فصل هست واقعاً مدیریت داره تیم رو نابود میکنه و تماشاگرا یکم ناراضی هستند از تیم و نا امید !

ورزشگاه از شهر دور نیست؟چه دلایل قانع کننده ای ! ورزشگاه از کنار گذر جنوبی تبریز حدود 10 کیلومتر فاصله داره که وضعیت راه(جاده تک بانده و خاکی و ...) و پارکینگ و اتوبوسارو فکر کنم برنامه نود چند بار پخش کرده.
همون ترافیک و کار و دانشگاه برای تبریزی ها هم هست, الان 13 بازی گذشته و تراکتور نتایج خوبی نگرفته ولی باز مثل روزهای اول و شایدم بیشتر ورزشگاه پر میشه.

در اینکه تراکتور تیم پرطرفداری هست شکی نیست در 3-4 تا استان ترک زبان و الان هم خداییش بیشترین تماشاگر رو در بازی های خانگی داره به دلایلی که گفتم ولی اینکه بگیم پرطرفدارترین تیم هست دیگه توهم زدیم.

از نظر فنی هم متوسط هستند مثل تیم های هر رتبشون ولی ادعاشون یکم زیاده :دی

تراکتور این فصل تو جدول بین رتبه 5 و 11 بوده که تا دیروز فکر کنم پرسپولیس هم همین شرایط رو داشت.اگه از نطر سطح باشه که بازی دیروز نشون داد سطح کدوم تیم بالاتره:lol:
جمعیت این 4 استان به تنهایی بیشتر از 10 میلیون شد (آمار سایت ویکی پدیا) حالا بماند که قسمت های عمده ای از استان های همدان و قزوین و شهرهای بزرگ شامل ترکی زبانان هست.
از نظر فنی هم فقط به چند تا بازیکن و یکی دو فصل تجربه نیاز داره.لازمه بدونبد تراکتور این فصل با 1.5 میلیارد بسته شد تقریبآ معادل پولی که پرسپولیس از جیب من و شما خرج 2 تا بازیکن برزیلی خودش کرده...

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
میشه یکم این "هر ایرانی" رو شفاف شفاف سازی بکنید که منظورتون از ایران تهرانه یا استان تهران؟;)
رفيق من تهراني نيستم خراساني ام
اما اينجا اكثرا طرفدار پرسپوليس هستند و تعدادي هم استقلال!
حتي واسه بازيهاي مهم تهران هم ميايم
و با اينكه من نيشابورم و تا مشهد 130 كيلومتر راهه اما هر وقت پرسپوليس مياد مشهد واسه بازيهاش ميرم( من و خيلي هاي ديگه!)
تورك هم اينجا زياده اما من نديدم كسي طرفدار تراختور شما باشه.
به هر حال ديروز هم كه باختين.
ايشالا اميدوار باشين سقوط نكنين
ما هم براتون دعا ميكنيم.

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
رفيق من تهراني نيستم خراساني ام
حتي واسه بازيهاي مهم تهران هم ميايم
و با اينكه من نيشابورم و تا مشهد 130 كيلومتر راهه اما هر وقت پرسپوليس مياد مشهد واسه بازيهاش ميرم( من و خيلي هاي ديگه!)
تورك هم اينجا زياده اما من نديدم كسي طرفدار تراختور شما باشه.
به هر حال ديروز هم كه باختين.
ايشالا اميدوار باشين سقوط نكنين
ما هم براتون دعا ميكنيم.
این هم زمانی که تراکتور مشهد بازی داره روشن میشه :D
شما بهتره دعا کنید ابومسلم تشریف نبرن دسته یک :happy: که مجبور نشین برای دیدن بازی های پرسپولیس برین تهران :lol:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
این هم زمانی که تراکتور مشهد بازی داره روشن میشه :D
شما بهتره دعا کنید ابومسلم تشریف نبرن دسته یک :happy: که مجبور نشین برای دیدن بازی های پرسپولیس برین تهران :lol:
جوجه رو آخر پاييز ميشمارن رفيق
اگه ابومسلم هم مثه شما با بودجه دولت بسته ميشد الان جاش اينجانبود.
شما كه 8 فصل دسته يك جا خشك كرده بودين دوست جان :lol:
دركت ميكنم

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
پس حتمآ اون 20 هزار نفر تماشاگر تراکتور که اومده بودند ورزشگاه کار و زندگی ندارند;) کری رو شمادارین میخونین که ادعاتون گوش فلک رو پر کرده ولی حتی تو بازی با استقلال نتونیستین ورزشگاه رو پر کنید.
عزیز من شما که خودتون دیدی در نیمه اول کلآ پرسپولیس حرفی برای گفتن نداشت(داشت؟) نیمه دوم هم تراکتور تا اواسط برتری نسبی داشت که بعدآ با هم برابر شدند.در خوشبینانه ترین حالت نتیجه باید با اختلاف چند گل به نفع تراکتور تمام میشد.
کمالوند هم تیمش خوب بازی میکنه, هم طرفدارای زیادی داره, میفهمم اولش کمی سخته باور کنید ولی کم کم میفهمید که کی جو گیر شده.

:eek:

نه خدایی شما هم مثل اینکه جو گیر شدی !

برادر من !

کسی طرفداره که همیشه طرفدار تیمش باشه !

تا پارسال که تیمتون دسته 1 بود شماها کجا بودید ؟ همتون سنگ پرسپولیس استقلال به سینه میزدید !

یک نفر حتی تو این فروم اسم تراکتور رو نیاورد !

حالا شماها همه شدید هوادار ؟!

هواداری که فردا اگه دوباره تراکتور بره دسته 1 میاید از پرسپولیس و استقلال حمایت میکنه ؟

نه برادر من !

در همین حالت هم تراکتور اندازه قرمز و آبی هوادار نداره !

من خودم دیروز حوالی صادقه و پونک کار داشتم.

صبح ساعت 8 دیدم 20-30 نفر از هوادارن تراکتور دارن میرن سمت ورزشگاه ! :blink:

بازی با تراکتور اونقدر برای ماها عادی هست که حتی من بعنوان یک هوادار پرسپولیس این بازی رو زنده ندیدم !

هوادار کسی هست که تحت هر شرایطی هوادار باشه، نه اینکه وقتی تیم رفت دسته 1 ..... ! :blink:

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
جوجه رو آخر پاييز ميشمارن رفيق
اگه ابومسلم هم مثه شما با بودجه دولت بسته ميشد الان جاش اينجانبود.
شما كه 8 فصل دسته يك جا خشك كرده بودين دوست جان :lol:
دركت ميكنم

ما نفهمیدیم شما طرفدار ابومسلمی یا پرسپولیس:D
حالا دیگه ابومسلم شد غیر دولتی و تراکتور شد دولتی؟؟
بیشتر هزینه های تراکتور رو دو موسسه مالی اعتباری مهر و جوانان خیر تقبل کردند شرکت تراکتورسازی تبریز یه مدتی هست که زیان ده شده ...
اگه بحث سر پول دولت و ایناس که پرسپولیس وضعش بدتره! هرموقع اراده میکنند دستشون رو دراز میکنند و از پول من و شما خرج بازیکنای برزیلی میکنن! ولی با ابن همه اگه قرار باشه تیمی غیر از تراکتور قهرمان بشه امیدوارم اون تیم پرسپولیس باشه ...
به امید خدا جای خشکشون رو این فصل گزاشتند تر بشه :p با این همه حمایت و به آب و آتیش زدن 8 سال طول کشید تا از باتلاق لیگ 1 درباییم خدا آخر عاقبت ابومسلم رو با این حمایت هواداراش به خیر کنه.

آقا گفتند بحث رو تمومش کنید.کسی هم که دعوت به کل کل کرده بود قانع شده و تشریف بردند لطف کنید ادامه ندید اگه امری داشتین در پ.خ مطرح کنید.
با تشکر

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8

برادر من !

تا پارسال که تیمتون دسته 1 بود شماها کجا بودید ؟ همتون سنگ پرسپولیس استقلال به سینه میزدید !

هواداری که فردا اگه دوباره تراکتور بره دسته 1 میاید از پرسپولیس و استقلال حمایت میکنه ؟

نه برادر من !

بازی با تراکتور اونقدر برای ماها عادی هست که حتی من بعنوان یک هوادار پرسپولیس این بازی رو زنده ندیدم !

هوادار کسی هست که تحت هر شرایطی هوادار باشه، نه اینکه وقتی تیم رفت دسته 1 ..... ! :blink:

اگر پستهای قبل رو مطالعه بفرمایید به جوابهاتون میرسید.
لطف کنید دیگه این بحث و ادامه ندید چون باعث ایجاد دلخوری و کدورت میشه.
اگه امری بود در پ.خ مطرح کنید.
موفق باشین

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
عجب!
laugh2.gif

این حرفت رو به حساب شوخ طبعی کم نظیرت می ذارم!
4fvfcja.gif

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
قبول ندارم.چون کل کل زمانی درست هست که برای شوخی باشه.وقتی شما خود تیم(نه مربی و نه ادعا) تحقیر میفرمایین(تاپیک پرسپولیس رو یک نظری بندازین همونجا که نوشتین این تیم که تیم نبود.هنوز مونده فوتبال یادبگیرن و...)اونوقت نتیجهء دعوت به کل کل میشه همین.اول باید زمینه اش باشه تا کاری شروع بشه.
همون بالا هم گفتم کل کل بلد نیستم.حتی اگر یک پست از من باشه که نوشته باشم به به چه مربی خوبی داریم یا ما از این مربی حمایت می کنیم یا هرچی مثل این دیگه هیچ پستی(غیر از تاپیک تیمهای محبوب خودم)نمیدم.حرف حسابم اینه خود تیم و بازی رو ول کردین چسبیدین به مربی و ادعا.در تحلیل بازی هم که میگین این که تیم نبود و هنوز خیلی مونده بفهمن فوتبال یعنی چی و...کل کل زمانی شکل میگیره که حالت توهین و تحقیر و تمسخر توش نباشه.نگران ایگنور کردن من هم نباشین. چون دیگه اینجا خیال پست دادن ندارم.اینارو هم که2بار نوشتم برای تاکید بوده اگر جرم نباشه

خب
من الان جواب شما رو هم میدم و بعد به علت غیر منطقی بودن! شما رو هم ایگنور میکنم!
و اما جواب:
تو تاپیک نود و تاپیک پرسپولیس من اینها رو گفتم:
تراکتور تیم نبود، اگه تیم بود با اون همه مقعیت باید پرسپولیس رو میبرد.
هنوز خیلی مونده تیمتون تیم بشه! چرا؟ چون من تو هیج جای دنیا تیمی رو ندیدم که تو یه نیمه به اندازه ی نود دقیقه بدوه! و بعد نیمه دوم کم بیاره از نفس!
چرا؟
چون هنوز تیمتون باید یاد بگیره جلوی همه تیم ها باید خوب بازی کرد نه اینکه یک نیم فصل قوا جمع کنید و خودتون رو آماده کنید برای بازی با تیم اسقلال و پرسپولیس!
گفتم تماشاچی نرفت، چون اعتقاد دارم تعداد تماشاچی های بازی های پرسپولیس رو تیم مقابل مشخص میکنه!
اگه جای شما سایپا با پرسپولیس بازی داشت بیشتر تماشاچی میرفت!
اما در مورد مربیتون که من اسمش هم نمیدونم! باید بگم کسی که ادعا میکنه باید ادعاش رو ثابت کنه نه اینکه هوادای تیم هم بیان و از مربیشون حمایت کنن!
یک مثال برات میزنم.
فیروز کریمی که مربی استقلال بود تو یک مصاحبه گفت: درسته هوادارای پرسپولیس از استقلال بیشترن، چه یک نفر چه ده میلیون، اما این دلیل نمیشه در بازی هایی که ما میزبان هستیم روبه روی جایگاه به پرسپولیسی ها برسه و ...
ببینید هیچ وقت پرسپولیسی ها بر علیه این حرف موضع گیری نکردن چون واقعیت داشت و بحثی هم توش نیست.
اما بعضی ها توقع دارن هر چیزی رو بگن و بعد ما هم ساکت بشینیم.

من قبلا هم گفتم الان هم میگم:
این مربی اگه با همین جو (13 تا موقعیت 100 در صد :blink:) و ... جلو بره اولین نفری خواهد بود که از این باشگاه اخراج میشه!
و تیم شما هم اگه رو خیالات بره جلو نه واقعیات مطمئن باشید سقوطش حتمیه!

در هر صورت اگر جواب این پست من رو دادی، از همین الان بگم چون دیگه پست های شما رو نمیتونم زیارت کنم! جواب هم نخواهد داشت!
موفق باشید.
آهان تا یادم نرفته:
تو یکی از این سایت های هواداری تراکتور (البته تازه تاسیس! که معلوم نبوده قبلا کجا بودن این سی میلیون!) نوشته بود:
پرسپولیس همرنگ ماست و ما رنگمان را به آنها نمیدهیم!
این پرسپولیس است که تیم دوم ماست!!!
سرخ بمان هوادار!!!!!!!!!!!!!!!!

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
دوست بی ادب عزیز!
چند بار ذکر کنیم که شخص شما هییییییچ ارزشی برای ما ندارید و اینی که پاسخ داده میشه به عرایضتون به خاطر روشن شدن و باز شدن فکر دوستان منطقی هست که این تاپیک رو میخونن.همه این بحث هایی که دوباره دارید باز میکنید قبلآ پاسخ داده شد که من باب میل نبودن انگار!
شما اصلآ ایگنور نکن یه پنبه بگذار تو گوشت راحت بشی, خوشحالم که این پست رو نمیبینی و جواب نمیدی و بنده مجبور به پاسخ گویی مجدد به شخص بی منطقی مثل شما نیستم که پستای خلاف قانونتون که توسط مدیر ادیت شده رو دوباره اینجا ذکر کردید.
ما همیشه و همجا گفتیم که پرسپولیس رو از حانواده خودمون میدونیم و براش آرزوی موفقیت میکنیم.

یکی از دوستان لطف کنند به این جناب بفرمایند دیگه این بحث رو ادامه ندن.

Last edited:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329

برادر من !

نه برادر من !

برا اولین بار تو عمرم حرف حسام رو تایید میکنم ! :D
دوستان تراکتوری لطفا جواب حرفای حسام رو بدن :f34r:

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
برا اولین بار تو عمرم حرف حسام رو تایید میکنم ! :D
دوستان تراکتوری لطفا جواب حرفای حسام رو بدن :f34r:

جواب دوستمون در 2 صفحه قبل داده شده,اگه به فروم خودتون (سپاهان نیوز) هم مراجعه کنید تو تاپیک تراکتورسازی کاملآ دوستان روشن کردن قضیه رو.حتی عکس از ورزشگاه احتصاصی که دوبرابر جمعیتش پر شده بود گزاشته شده
ما همیشه بودیم فقط دیده نمیشدیم.
این هزارمین بار لطف کنید این تاپیک رو ادامه ندید چون دیگه کسی قصد کل کل نداره اگه حرفی داشتید تو پ.خ مطرح کنید.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
تبریک به استقلالی های عزیز !
2i8d4ao.gif

ذوب اهن 1 - 0 استقلال

خدایی دفاع ذوب آهن رو حال کردید :D به این میگن تیم ...
cowboypistol.gif

ذوب آهن با یه بازی خوب و منطقی بازی رو برد ... دمش گرم
4fvfcja.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا