قبول ندارم.چون کل کل زمانی درست هست که برای شوخی باشه.وقتی شما خود تیم(نه مربی و نه ادعا) تحقیر میفرمایین(تاپیک پرسپولیس رو یک نظری بندازین همونجا که نوشتین این تیم که تیم نبود.هنوز مونده فوتبال یادبگیرن و...)اونوقت نتیجهء دعوت به کل کل میشه همین.اول باید زمینه اش باشه تا کاری شروع بشه.
همون بالا هم گفتم کل کل بلد نیستم.حتی اگر یک پست از من باشه که نوشته باشم به به چه مربی خوبی داریم یا ما از این مربی حمایت می کنیم یا هرچی مثل این دیگه هیچ پستی(غیر از تاپیک تیمهای محبوب خودم)نمیدم.حرف حسابم اینه خود تیم و بازی رو ول کردین چسبیدین به مربی و ادعا.در تحلیل بازی هم که میگین این که تیم نبود و هنوز خیلی مونده بفهمن فوتبال یعنی چی و...کل کل زمانی شکل میگیره که حالت توهین و تحقیر و تمسخر توش نباشه.نگران ایگنور کردن من هم نباشین. چون دیگه اینجا خیال پست دادن ندارم.اینارو هم که2بار نوشتم برای تاکید بوده اگر جرم نباشه
خب
من الان جواب شما رو هم میدم و بعد به علت غیر منطقی بودن! شما رو هم ایگنور میکنم!
و اما جواب:
تو تاپیک نود و تاپیک پرسپولیس من اینها رو گفتم:
تراکتور تیم نبود، اگه تیم بود با اون همه مقعیت باید پرسپولیس رو میبرد.
هنوز خیلی مونده تیمتون تیم بشه! چرا؟ چون من تو هیج جای دنیا تیمی رو ندیدم که تو یه نیمه به اندازه ی نود دقیقه بدوه! و بعد نیمه دوم کم بیاره از نفس!
چرا؟
چون هنوز تیمتون باید یاد بگیره جلوی همه تیم ها باید خوب بازی کرد نه اینکه یک نیم فصل قوا جمع کنید و خودتون رو آماده کنید برای بازی با تیم اسقلال و پرسپولیس!
گفتم تماشاچی نرفت، چون اعتقاد دارم تعداد تماشاچی های بازی های پرسپولیس رو تیم مقابل مشخص میکنه!
اگه جای شما سایپا با پرسپولیس بازی داشت بیشتر تماشاچی میرفت!
اما در مورد مربیتون که من اسمش هم نمیدونم! باید بگم کسی که ادعا میکنه باید ادعاش رو ثابت کنه نه اینکه هوادای تیم هم بیان و از مربیشون حمایت کنن!
یک مثال برات میزنم.
فیروز کریمی که مربی استقلال بود تو یک مصاحبه گفت: درسته هوادارای پرسپولیس از استقلال بیشترن، چه یک نفر چه ده میلیون، اما این دلیل نمیشه در بازی هایی که ما میزبان هستیم روبه روی جایگاه به پرسپولیسی ها برسه و ...
ببینید هیچ وقت پرسپولیسی ها بر علیه این حرف موضع گیری نکردن چون واقعیت داشت و بحثی هم توش نیست.
اما بعضی ها توقع دارن هر چیزی رو بگن و بعد ما هم ساکت بشینیم.
من قبلا هم گفتم الان هم میگم:
این مربی اگه با همین جو (13 تا موقعیت 100 در صد :blink

و ... جلو بره اولین نفری خواهد بود که از این باشگاه اخراج میشه!
و تیم شما هم اگه رو خیالات بره جلو نه واقعیات مطمئن باشید سقوطش حتمیه!
در هر صورت اگر جواب این پست من رو دادی، از همین الان بگم چون دیگه پست های شما رو نمیتونم زیارت کنم! جواب هم نخواهد داشت!
موفق باشید.
آهان تا یادم نرفته:
تو یکی از این سایت های هواداری تراکتور (البته تازه تاسیس! که معلوم نبوده قبلا کجا بودن این سی میلیون!) نوشته بود:
پرسپولیس همرنگ ماست و ما رنگمان را به آنها نمیدهیم!
این پرسپولیس است که تیم دوم ماست!!!
سرخ بمان هوادار!!!!!!!!!!!!!!!!