• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
ضمن اینکه برای معافیت روانپزشکی استعلام نمیکنن.چون کارت مشخصی داره ومعلومه.

اگر منظور شما کارت قرمز و یک همچین اصطلاحاتی هست باید به عرض شما برسانم که تا چند سال قبل تمامی کارت های معافیت پزشکی قرمز رنگ بودن فرقی هم نداشت که شما به خاطر بیماری قلبی معاف شدین یا اعصاب و روان و کفالت ها سبز اما الان رنگ کارت اگر اشتباه نکنم به ترکیبی از سبز و سفید تغییر کرده و فقط بند مورد نظر که شخص به آن خاطر معاف شده روی کارت ذکر شده نه چیز دیگه.

در مورد استخدام هم مهم نیست شما مشکل جسمی دارید و یا بیماری های اعصاب و روان مهم این هست که شما به دلیل پزشکی معاف شدین و کاری ندارن علتش چی بوده و این اولین گزینه ای هست که در بند های استخدام اکثر مکان های دولتی ذکر شده
در مورد گواهینامه فقط مورد اعصاب وروان رو گفتم نه همه پزشکی

منم دقیقا به همین موضوع اشاره کرده بودم!
ارجاع میدم به پاراگراف اول همین پست و توضیحاتی که در مورد ظاهر فیزیکی کارت ها دادم
یعنی شما میگی کسی که معافیت اعصاب وروان میگیره مشکلی براش ایجاد نمیشه
به غیر از استخدام در ادارات دولتی هیچ مشکلی برای شخص ایجاد نمیشه!

دراین شکی نیست که در ارگان های دولتی برای معافیت های اعصاب وروان خیلی سخت میگیرن.به نظر من اگه کسی میخواد تو جای دولتی استخدام بشه معافیت اعصاب وروان نگیره بهتره.

برای استخدام در اماکن دولتی کلا هیچ نوع معافیت پزشکی توصیه نمیشه نه فقط این گزینه و از اولین شرایط تکمیل پرونده این است که شما از معافیت پزشکی استفاده نکرده باشین که اگر این کار صورت گرفته باشه نا خوداگاه از باقی مراحل باز میمانید.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
فکر نمیکنم همه ارگان های دولتی اینطور باشه.ارگان های محدودی هستند که تو قوانین استخدامیشون ذکر شده باشه که منعی برای استخدام معاف های پزشکی داشته.باشن.چون حداقل 4 نفر از دوستان خودم با معافیت پزشکی (غیر از اعصاب وروان)والبته بدون پارتی در ارگان های دولتی استخدام شدن.به جز نیروهای نظامی وانتظامی ویه سری مشاغل حساس تو قوانین استخدامی بقیه ارگان های دولتی ذکر نشده که نباد معافیت پزشکی داشته باشن.البته تو اولویت های استخدام دخیله ولی به صورت قانون نداریم.مطالبی رو هم که در مورد معافیت های اعصاب وروان گفتم یه سری مشکلاتی بود که یکی از بچه هایی که اومده بود شورای پزشکی که معافیت اعصاب وروان بگیره وبعدشم پاسپورت واز کشور خارج بشه تعریف کرده بود.احتمالا ایشون اطلاعات کافی نداشته.

Last edited:

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37
یه سوال داشتم
میخاستم بدونم برای ارسال مدارک اولیه معافیت کفالت واقعا نیازه که واکسن بزنیم و به پزشک **** وظیفه برای معاینه مراجعه کنیم ؟

amir5030

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
بنده 1 سوال راجع به سربازی داشتم .
من عموم شهید شده میتونم از بنیاد شهید اقدام کنم که سربازی بیفتم تویه شهرخودم؟
یا مثلا 1 نامه بگیرم از بنیاد بعد برم **** شهر خودم
چون برای سربازی 1 سر به **** شهر خودمون زدم گفتن اگه کارت فعال بسج داشته باشی همین جا میتونی خدمت کنی اما متاسفانه من عضو بسیج نیستم
ممنون میشم اگه جواب بدین.

web_developer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من مدرکم لیسانس و اعزامی 1/10/88 (اول دیماه) هستم برگ سبزم دیر وقته اومده اما نمیدونم محل خدمتم کجاست توش نوشته محل آموزش: متعاقبا اعلام خواهد شد. اما دو تا بارکد تو این برگه هست با این بارکدها میشه فهمید کجا میوفتم؟ یا باید منتظر نامه دیگری از طرف **** وظیفه باشم؟ یک و ماه و نیم دیگر فقط به اعزامم مونده...

ho3ein.agl

Registered User
لایک‌ها
20
سلام
یه سوال
کسی گه تک پسر باشه و متاهل باشه و پدرش بابای 59 باشه معاف میشه؟؟

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
سلام دوستان
من متاهل هستم و در حال حاضر هم ساکن شیراز . خواستم ببینم در صورت اعزام؛ آموزشی رو احتمالا کجاها خواهم بود ؟

nima178

Registered User
لایک‌ها
12
سلام آقا
من يك مشكلي دارم
ليسانس رفتم پيش پزشك گفت
مجموع چشمات 8 و نيم مي شه آستيگماتم حساب نيست
معاف نمي شي
بعدش تو دوره فوق رفتيم دكتر گفت
آستيگمات تقسيم بر دو مي شه با مجموع چشما جمع مي شه
الان يكي از دوستام مي گفت معاف شده چون آستيگمات و همه رو با هم جمع مي كنن
من اين فيش كامپيتوريشو آوردم
اينجا اتچ كردم
اگر كسي سر در مياره ببينه من معاف مي شم يا الكي اقدام نكنم
مدركم فوق ليسانس است
با تشكر

Aks_chesms.JPG

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام آقا
من يك مشكلي دارم
ليسانس رفتم پيش پزشك گفت
مجموع چشمات 8 و نيم مي شه آستيگماتم حساب نيست
معاف نمي شي
بعدش تو دوره فوق رفتيم دكتر گفت
آستيگمات تقسيم بر دو مي شه با مجموع چشما جمع مي شه
الان يكي از دوستام مي گفت معاف شده چون آستيگمات و همه رو با هم جمع مي كنن
من اين فيش كامپيتوريشو آوردم
اينجا اتچ كردم
اگر كسي سر در مياره ببينه من معاف مي شم يا الكي اقدام نكنم
مدركم فوق ليسانس است
با تشكر

Aks_chesms.JPG

سلام.عزیزم این فیش مال دوستتونه؟آخه ایشونم جمع چشماشون مثل شما بدون آستیگمات 8.5 میشه..اولا اگه جمع چشمای شما بدون آستیگمات 8.5 شده شما 100درصد معاف از رزم هستی.برای مدارک بالا مثل شما که فوق داری بیشتر از کسانیکه دیپلم دارن سختگیری میکنن چون میخوان از کسانیکه تخصصی دارن استفاده کنن.شما باید جمع چشمات 10.25 بشه..ضمن اینکه آخرین نظر رو حتی شورای پزشکی نمیده.آخرین نظر رو یه سرهنگ 2 هست نماینده **** وظیفه استان ایشون نظر میده.خیلی از کسانی که شورای پزشکی تایید کرده بود ایشون رد کرد.به هر حال شما معاف از رزم هستی .جمع آستیگمات چشمای شما هر دو تا چشم با علامت منفی اگه به 3.5 میرسه شما شرایط معافیت رو داری.البته دکتر بدون ریختن قطره جمع چشم شما رو گفته .80درصد از بچه ها بعد از ریختن قطره بین نیم تا یک نمره هر چشمشون پایین میاد.البته مال من تغییری نکرد.به هرحال شما برای پلیس +10میتونی برای معافیت پزشکی در خواست بدی.چون معافیت از رزم هم اگه بخوری با غیبت اعزام نمیشی.دوست شما اگه الان معافیت رو حتمی گرفته وکارت دستشه ومدرکش بالای فوق دیپلم هست خداوکیلی شانس آورده.شماره چشم دوستتون مرزیه..025پایین تر بود معاف نمیشدن.حالا واقعا ایشون کارت رو گرفتن؟تا موقعیکه اخرین مهر رو نزدن نمیتونی مطمئن باشی که معاف شدی.

Last edited:

nima178

Registered User
لایک‌ها
12
سلام اين فيش خودمه همشهري
معاف رزم به چدردم مي خوره مي خوام برم خارج ادامه تحصيل بدم اسفناج كنم
اين به چه درد من مي خوره؟ تازه معاف از رزم مجموع 6 است من از 10 هم رد كردم
اما اون دوستم يكيشون با 8 معاف شده و خودش مي گفت با مردك فوق رفته و معاف شده شيرازي بود
اين يكي ديگه با ليسانس و همينجور كه عرض كردم معاف شده مجموع دو تا استگيمات + مجموع چشما
مثلا 4_4.75+1.25+1 كه از من مي شه 11 يا
11.25
در هر صورت ممنون ازينكه كمك كردين
اما روحيمو از دست دادم
كاش ديپلم مي دونستم معاف شدم بعد ادامه تحصيل مي دادم
الان واقعا زوره
ساييدگي زانو هم دارم اما اونم مي گن معاف نمي كنه
پاهام پرانتزيه مي گن به جاي ده سانت 8 سانته
همه چيش لب مرزيه
فقط اين چشمم از حد رد كرده
كه اونم مي گن فوق ليسانسي اذيت مي كنند

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام اين فيش خودمه همشهري
معاف رزم به چدردم مي خوره مي خوام برم خارج ادامه تحصيل بدم اسفناج كنم
اين به چه درد من مي خوره؟ تازه معاف از رزم مجموع 6 است من از 10 هم رد كردم
اما اون دوستم يكيشون با 8 معاف شده و خودش مي گفت با مردك فوق رفته و معاف شده شيرازي بود
اين يكي ديگه با ليسانس و همينجور كه عرض كردم معاف شده مجموع دو تا استگيمات + مجموع چشما
مثلا 4_4.75+1.25+1 كه از من مي شه 11 يا
11.25
در هر صورت ممنون ازينكه كمك كردين
اما روحيمو از دست دادم
كاش ديپلم مي دونستم معاف شدم بعد ادامه تحصيل مي دادم
الان واقعا زوره
ساييدگي زانو هم دارم اما اونم مي گن معاف نمي كنه
پاهام پرانتزيه مي گن به جاي ده سانت 8 سانته
همه چيش لب مرزيه
فقط اين چشمم از حد رد كرده
كه اونم مي گن فوق ليسانسي اذيت مي كنند

سلاممیبخشین فکر کردم مال دوستتونه.به هر حال شانستتون رو امتحان کنین.با این شماره چشم خیلی سخت بتونین معافیت بگیرین .جمعش با آستیگمات به 10 نمیرسه.همونطور که تو فیش زده 4.62+5.25
تو این عددانصف شماره آستیگمات رو محاسبه کرده.والا نمره های چشماتون همون 4.75 و3.75 هست.اگه با قطره این عددا به دست اومده بود لب مرزی بودین.برای این معاف از رزم رو گفتم که شانستون رو برای معافیت دائم امتحان کنین چون ممکمه چند بار معاینه بشین وطول بکشه بالاخره معاف از رزم بخورین ووقت گذشته باشه دیگه غیبت نمیخورین.امتحانش ضرری نداره.

javadsmo

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان

اگه تو خدمت بشه انتقالی گرفت یعنی جاتو با یکی دیگه( تو شهر دیگه )عوض کنی چقدر طول میکشه بفرستنت ؟

sanieha

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
نامزدمن به زاهدان لشکر 88 زرهی نیروی زمینی ارتش رسته دارایی و از اونجا به ایرانشهر برای خدمت سربازی فرستاده شد
تو رو خدا اگه کسی رومیشناسین که میتونه یا میخواد جاشو با نامزد من عوض کنه یا راهی بلدین حتما با ماکمک کنین ممنون خیلی حیاتیه خیلیییییییییییییییییییییی ییییییی..

ایشون ستوان دوم و کارشون دفتریه:eek:

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
الان اين خبر داره ميگه هر ديپلمه اي كه بالاني 30 سال باشه معافه؟ درسته؟

معاون وظيفه عمومي فرماندهي انتظامي آذربايجان غربي گفت: در راستاي طرح معافيت هاي رهبري نيز افراد متولد 1354 تا 1358 که داراي مدرک زير ديپلم تا کارشناسي هستند به همراه متولدين سال هاي 1334 تا1352 داراي مدرک کارشناسي ارشد، متولدين سالهاي 1334 تا 1350 داراي مدرک دکتراي غير پزشکي، متولدين سال هاي 1328 تا 1344 داراي مدرک دکتراي پزشکي و دامپزشکي و نيز متولدين 1337 به قبل مي توانند از اين معافيت ها بهره مند شوند.

منبع: http://www.irna.ir/View/FullStory/?NewsId=595893

جريان چيه؟

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10

shahrooztk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام . من غیبت دارم و الان 2 ماه خدمتم . تک پسر هم هستم . آیا 3 ماه اضافه خدمت دفترچه ای من بخشیده میشه ؟

hiv+

Registered User
لایک‌ها
0
کسی میدونه مدارک برای اثبات تک پسری چیا می خواد ؟
تو پادگان که درست و حسابی جواب آدمو نمیدن

بالا