ضمن اینکه برای معافیت روانپزشکی استعلام نمیکنن.چون کارت مشخصی داره ومعلومه.
اگر منظور شما کارت قرمز و یک همچین اصطلاحاتی هست باید به عرض شما برسانم که تا چند سال قبل تمامی کارت های معافیت پزشکی قرمز رنگ بودن فرقی هم نداشت که شما به خاطر بیماری قلبی معاف شدین یا اعصاب و روان و کفالت ها سبز اما الان رنگ کارت اگر اشتباه نکنم به ترکیبی از سبز و سفید تغییر کرده و فقط بند مورد نظر که شخص به آن خاطر معاف شده روی کارت ذکر شده نه چیز دیگه.
در مورد استخدام هم مهم نیست شما مشکل جسمی دارید و یا بیماری های اعصاب و روان مهم این هست که شما به دلیل پزشکی معاف شدین و کاری ندارن علتش چی بوده و این اولین گزینه ای هست که در بند های استخدام اکثر مکان های دولتی ذکر شده
در مورد گواهینامه فقط مورد اعصاب وروان رو گفتم نه همه پزشکی
منم دقیقا به همین موضوع اشاره کرده بودم!
ارجاع میدم به پاراگراف اول همین پست و توضیحاتی که در مورد ظاهر فیزیکی کارت ها دادم
به غیر از استخدام در ادارات دولتی هیچ مشکلی برای شخص ایجاد نمیشه!یعنی شما میگی کسی که معافیت اعصاب وروان میگیره مشکلی براش ایجاد نمیشه
دراین شکی نیست که در ارگان های دولتی برای معافیت های اعصاب وروان خیلی سخت میگیرن.به نظر من اگه کسی میخواد تو جای دولتی استخدام بشه معافیت اعصاب وروان نگیره بهتره.
برای استخدام در اماکن دولتی کلا هیچ نوع معافیت پزشکی توصیه نمیشه نه فقط این گزینه و از اولین شرایط تکمیل پرونده این است که شما از معافیت پزشکی استفاده نکرده باشین که اگر این کار صورت گرفته باشه نا خوداگاه از باقی مراحل باز میمانید.