با خرید یه سینمای خانگی با ورودی صدای اپتیکال مشکل صدا در فیلمها اچ دی با صدای dts حل میشه یا نه
یعنی هیچکس نظری در مورد این دستگاه نداره ؟؟من دیروز تو بازار رضا این دستگاه سیگیت رو دیدم از این وسترن بهتره ؟
اینم مشخصاتش
اینطور که نوشته ضبط هم میکنه صدای dts رو هم ساپورت میکنه
من دیروز تو بازار رضا این دستگاه سیگیت رو دیدم از این وسترن بهتره ؟
اینم مشخصاتش
اینطور که نوشته ضبط هم میکنه صدای dts رو هم ساپورت میکنه
دقیق یادم نیست حدود 130قیمت چقدر بود ؟
دقیق یادم نیست حدود 130
فرمت ایزو رو هم ساپورت میکنه !
روی خودش جای هارد هم داره
یه پورت شبکه هم داره که دقیقا نمی دونم برای چی هست
دستگاه خوبیه ! اما قیمتش بالاست ! اما فکر نمی کنم فرق چندانی با اینها داشته باشه ؟
دستگاه خوبیه ! اما قیمتش بالاست ! اما فکر نمی کنم فرق چندانی با اینها داشته باشه ؟
خودت به جز وایرلس که داره چیز دیگه ای توش دیدی که نسبت به اینها بهتر باشه ؟
من اصلا به هادرش دقت نکرده بودم ! هارد 1 ترابایت همراهش هست !!بالا نیست. چون فقط 90-100 تومنش پول هاردش هست.
تفاوتش با این.
1. فایل های تصویری با این پسوند ها رو میخونه :
avi, dat, divx, mp2, mp4, mpe, mpeg, mpg, m4a, m4v, vob, xvid, ifo, iso (DVD ISO), MKV, DMF, TS
2. خروجی ها زیاد تری داره.
3. قابلیت ضبط هم داره .
4. LAN و وایرلس هم که اشاره کردی.
5. بقیه اش را هم اینجا بخون .
امروز این 2 تا دستگاه را هم دیدم :
اولیش اینه که می گفت 185 تومان .
دومیش هم اینه که می گفت 290 تومان که واقعا قیمتش بالاست. مخصوصا که هارد هم نداره.
با اینحال بین این همه دستگاه و با مقایسه قیمت ها و قابلیت ها من همون iOmega را ترجیح میدم.
من اصلا به هادرش دقت نکرده بودم ! هارد 1 ترابایت همراهش هست !!
این مدل سیگیت هم تو دو مدل عرضه میشه با هارد و بدون هارد هاردش هم 500 نوت بوکی هست
تو فرمت هایی که گفتی چندتاش تو لینک خود سایت نیست
خودت ببین
جدای این بین فرمتهایی که گفتی فقط 1-2 تا فرمت رو سیگیت ساپورت نمیکنه در عوض فرمتی مثل rmvb رو سیگیت
ساپورت میکنه !
در کل به نظر من چندتا فرمت خاص خیلی فرق نمیکنه بعضی از فرمتها مثل if رو من نمی دونم چی هست ! بیشتر
avi,mkv به کار میاد !
این سیگیت هم فکر می کنم ضبط انجام بده
از لحاظ امکانات سیگیت به نظر من از وسترن بهتره
فرمتهای بیشتر iso,vob
صدای dts
پورت شبکه
فقط نمی دونم زیرنویس فارسی رو ساپورت میکنه یا نه
یعنی نرم افزارش برای خوندن کدها اپدیت میشه ؟ اگه اینجوزی باشه که خوبه !مشخصات دقیقش را از قسمت Q&A گذاشتم. اینجا .
از نظر فرمت های قابل پخش دستگاه Iomega قابلیتی به نام Transcode Server که اکثر کدک های صوتی و تصویری را ساپورت می کنه. ( همین بس که 3gp ! را هم میشه باهاش پخش کرد . ) به این صورت که کافیه به PC وصل بشه .
فقط برای استفاده از وایرلس این دستگاه باید یه USB WIFI adapter هم خرید.
اما نکته مهم تر از همه اینها اینکه در جدیدترین Firmware این دستگاه زبان عربی برای زیرنویس ساپورت شده .
یعنی نرم افزارش برای خوندن کدها اپدیت میشه ؟ اگه اینجوزی باشه که خوبه !
زبان عربی یعنی زبان فارسی هم جزء اش هست ؟
تو یوتوب من نظرات رو می خوندم ازش ناراضی بودن یه سری هم پس فرستاده بودن
به عنوان نمونه
No they are not good quality, the video picture is awful, I had mine for a week before i sent it back, i bought the Western Digital 1080p Media Player instead, does the same and much more for roughly the same cost but is a far superior product in every way.
این دستگاه هاردش اکسترنال هست مثل سیگیت جدا میشه یا تو خود دستگاه هست
چه پیشنهادی ! البته lcd دارم !ممکنه با ارائه Firmware کدک ها آپدیت بشه ولی اینی که من گفتم فرق داره.
چند پست قبل توی شماره 5 یه لینک گذاشتم. این قسمت را بخون : Using Transcode Server Software .یه فایل PDF داره دانلود کن متوجه میشی چی به چیه .
من حدس میزنم اگه میتونه عربی را پخش کنه پس فارسی را هم باید بتونه دیگه .
یه قسمت مهم خرید همین خوندن نظرات هست. شاید هم اونطوری که به نظر میرسه نباشه. البته باید این را هم در نظر گرفت که هر وسیله ای ایرادات خودش را داره.
البته اگه هنوز نخریدی و LCD هم نداری یه پیشنهاد بهتر هم هست . سعی می کنم بعدا توضیح بدم.
چه پیشنهادی ! البته lcd دارم !
اما تو بگو ببینم پیشنهادت چیه ؟