• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
سلام
1-دوستان با زیرنویسهای فارسی که مشکلی نداره؟؟؟؟؟
2-تنظیمی برای عقب و جلو کردن زیرنوس داره؟؟ چون بعضی زیرنویسها چندثانیه با فیلم اختلاف دارن
و اینکه این دوتا لینک پایین به جز در اینترنت دیگه چه تفاوتی دارن؟؟در پخش فیلمها که تفاوتی ندارن؟؟
صوتی و تصویری :: پخش کننده مالتی مدیا :: پخش کننده مالتی مدیا WD TV Live HD Streaming Media Player - NEW - چاره: فروشگاه اینترنتی
صوتی و تصویری :: پخش کننده مالتی مدیا :: پخش کننده مالتی مدیا WD TV Live Hub Media Player PAL 1TB - NEW - چاره: فروشگاه اینترنتی

ممنون

با زیرنویس فارسی هم ( روی دستگاه من با Firmware که دارم ) فقط در نمایش ی و کارکترهای اضافی زبان فارسی مشکل داره ، چون سیستم رندر کردن Subtitle اش Unicode نیست ... کدپیجی است و فقط زمانی درست نشون میده که در تنظیمات دستگاه Arabic رو انتخاب کنید ..
در پخش فیلم هیچ تفاوتی ندارند .. حتی با مدل قبلی هم یکی هست از نظر پردازشگر .. Streaming فقط WiFi داره ولی اون یکی فقط یه هارد 1TB روش هست .. قیمت ها هم که ماشالله نجومی .. 1TB رو من شب عید 320 خریدم D:

acmilan308

Registered User
لایک‌ها
0
با زیرنویس فارسی هم ( روی دستگاه من با Firmware که دارم ) فقط در نمایش ی و کارکترهای اضافی زبان فارسی مشکل داره ، چون سیستم رندر کردن Subtitle اش Unicode نیست ... کدپیجی است و فقط زمانی درست نشون میده که در تنظیمات دستگاه Arabic رو انتخاب کنید ..
در پخش فیلم هیچ تفاوتی ندارند .. حتی با مدل قبلی هم یکی هست از نظر پردازشگر .. Streaming فقط WiFi داره ولی اون یکی فقط یه هارد 1TB روش هست .. قیمت ها هم که ماشالله نجومی .. 1TB رو من شب عید 320 خریدم D:

ممنون دوست عزیز از پاسخگوییتون
پس با تنظیم روی عربی تقریبا میشه نود درصد زیرنویس فارسیها رو دید؟؟؟؟

Blue Star

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

براي پخش فرمتهاي MKV و ISO BlueRay و 3D و ...از روي هارد 3TB و ساپورت زير نويس فارسي (كامل) شما كدام گزينه رو پيشنهاد مي كنيد؟

WD TV Live 1TB Hub يا WD TV Live HD Streaming ؟

به نظر شما يك لپ تاپ يا HTPC با خروجي HDMI و Digital Optical )SPDIF) و گرافيك 3D براي اين گزينه مناسب تر نيست؟

البته با در نظر گرفتن بودجه

Nemomovies

Registered User
لایک‌ها
12
دوستان من یدونه معمولیشو دارم فقط 1 ماه کار کرده 2 سال هم گارانتی سازگار داره خیلی از لوازمشم اکبنده هنوز باز نکردم هر کی خواست قیمت توافقی این شماره منه09143078454

سلام به دوستان و مدیر محترم
این آقا "کلاهبرداره"....... (amirreza1362)
همگی مواظب باشند و از معامله با ایشون پرهیز کنند
نام : امیررضا خدائی
تلفن : 09143078454
شهر : تبریز
آیدی یاهو : [email protected]

sms11

Registered User
لایک‌ها
9
برای streaming که وای فای داره،کسی میدونه فریمور جدید که زیرنویس فارسی رو ساپورت کنه از کجا میشه پیدا کرد؟

M.Saleh

Registered User
لایک‌ها
153
من مدل WD HD Live Streaming رو دارم و دوتا سوال دارم.

1- لپ تاپ من وایرلس داره، میخوام فایلهای صوتی روی هارد لپ تاپ رو توی دستگاه ببینم و پخش کنم از طریق وایرلس. چکار باید بکنم؟

2- میخوام یه موردم ADSL بگیرم که وایرلس داشته باشه که اینترنت رو به دستگاه وصل کنم، چه مدلی بگیرم بهتره؟

مرسی از راهنمایی دوستان

hanifam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یکی داشتم دیروز فروختم

stb2xxx

Registered User
لایک‌ها
26
اخبار بهترین و جدیدترین دستگاه های پخش 4k و اندروید باکس های هشت هسته ای را در سایت www.hdmedia.ir دنبال نمایید؛
http://www.hdmedia.ir/plugins/sia/zidoo x6/zidoo-x6-pro-android-5-1-lollipop-tv-box.jpg

zidoo-x6-pro-android-5-1-lollipop-tv-box.jpg

بالا