ببخشید جناب محصص که جسارت کردیم ...
قلعه نویی همین حرف های مفت رو تو بازی رفت استقلال هم میزد که تیمش ترکید ...
الانم با شانس پرسپولیس رو برد . اونم با 2 تا پنالتی ...
قلعه نویی که این همه میگه پنالتی ما رو نگرفتند واسه خودش کانتر میندازه امسال انقدر خوش شانس بوده دیگه روش نمیشه بگه
------------
استقلال به سپاهان بباز نیست ...
بدون شک واعظ بهترین مدیر عامل ایران هست ! از اون ساکت بیشرف رشوه ده ...
عزیز من از ساکت که حمایت نکردم، گفتم نمیذاره مربی تیمش وقتش رو صرف کاری غیر از تیم خودش بکنه
ممکنه هزاربار به این و اون هم رشوه بده اما نمیذاره مربیش تمرکزش رو به خاطر مسائل دیگه از دست بده که تیمش به هم بریزه!
در ضمن هی میگید واعظ موفق، یک نمونه نام ببر ؟!
اگه ضعف مالی نداره مال اون 2 نفر بشکه پولیه که به لطف آقای رفیق شفیقش رئیس جمهور بالاسر تیم گذاشتن و نه هیچ چیز دیگه
اگه نتیجه مد نظرتونه که خوب ، یک سال قلعه نوعی بود قهرمان شدیم(که صدالبته واعظ بدش نمیومد که نشیم!!) و یکیش هم امسال که از این 6 تا بازی آخر فقط تونستن شاهین بوشهر رو ببرن ، بقیه همه باخت و مساوی
اول فصل هم گفتم، مرفاوی مربی نیست که لیاقت سرمربی گری استقلال رو داشته باشه، اگه تا اینجای کار هم امتیاز گرفتیم فقط به خاطر هوش بازیکنا و هنوز اون ته مونده های تیم تاکتیکیه فصل پیش ژنرال بوده و نه هیچ چیز دیگه
مرفاوی که اصلا شعور مربی گری نداره ، اون یارو آلمانیم که تقریبا مترسکه!
قبول کنین که سگ قلعه نوعی در این چند سال شرف داشته به همه مربی ها که اومدن و رفتن
وقتی قلعه نوعی مربی تیم هست، همه تیم ها از استقلال حساب می برن و وقتی میان تو زمین کلی استرس دارن اما وقتی امثال مرفاوی و حجازی هستند تیم ها میان که یه سروسامونی به وضعشون بدن و یه امتیازی بگیرن جاشون توی جدول بهتر بشه!!
امروز هم با اینکه زمین بد بود و برف همه جا نشسته بود اما نبض بازی دست سپاهان بود و پرسپولیس به جز اون 2 تا پنالتی که زد و یک گل آفساید هیچ کار دیگه ای نتونست بکنه ، سپاهان هم چندتا موقعیت داشت که هدر داد ، پس بیخودی هی نگید شانسی برد!
کسی کمر به قتل استقلال نبسته که اگر بسته باشه اون یک نفر فقط و فقط حجازی هست که چشم نداره موفقیت هیچ کس جز خودش رو توی استقلال ببینه و نه ژنرال که پرافتخار ترین مربی لیگ برتر هست!!
راستی در مورد بازی رفت یادم بنویسم که هم خودت و هم همه می دونن که اولین بازی فصل هیچ وقت بازی حساب نمیشه چون همه تو کوران بدنسازی هستند و روی نتیجه نمیشه حساب کرد، گرچه همون بازی هم با یک گل اونم زوری تونستیم سپاهان رو ببریم اما شما الان رو ببین!