• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
علیرضا خودتی؟؟؟!!!:eek::eek::eek:

آقا جدای از این حرفا چرا یه سری ها دارن آسمون و ریسمون رو به هم می دوزن؟؟؟
بابا باختیم!! بد هم باختیم

اما همه چیز رو زیر سوال نبرید
ما به اشتباهات فردی + داوری باختیم

این ولیمه هایی که این مردک لوپن تو نازی آباد میده باعث میشه که از دقیقه ی 70 بگن رو قلب من نوشته ....
داداش این رسمش نیست !

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
این ولیمه هایی که این مردک لوپن تو نازی آباد میده باعث میشه که از دقیقه ی 70 بگن رو قلب من نوشته ....
داداش این رسمش نیست !

اخه داداش من اگه یه سری تو هر بازی این کارو میکردن بله شما حق داشتی..

اخه الان صحبت سر این چیزا نیس... مربیمون در حد نیمکتی که روش نشسته نیست والا به خدا نیست... استقلال که جای ازمون و خطا نیست اقا از اینجا بخواد مربیگری یاد بگیره...

من میگم این اقا تو این 3 هفته چه غل*** میکرده ؟ نمیتونسته روی این دفاع اتوبان تیم کار کنه؟

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
آفرین دوستان

من بودم فردا این بازیکنا رو با تیپ پا پرت میکردم بیرون از باشگاه

بیگ زاده- عنایتی- اکبرپور- جباری-صادقی ( مردیکه الدنگ وقتی رفت مس کلی پشت باشگاه حرف زد اگه گل اول رو نمیزد لایق فحش بد تر بود) منتظری - شکوری- عمران زاده- اصلا کل دفاع.

از کادر فنی : مرفاوی ( ترسو - جلبک )

غلامپور ( خودش چه گهی بوده که اومده تر زده توی طالب لو. کجایی بابا زاده؟

پولی که این بازیکنا میگیرن و باهاش فست فود میزنن توی شهرک غرب و بی ام و میخرن. حرومه! ایشلاا خرج دوا درمونشون بشه.

ببین دوست عزیز ابر مه و باد دست به دست هم داد اس اس سوراخ شد !!
مقصر هم مرفاوی هست ولی من برعکس تو حاضرم استقلال ببیازه ولی مردک لمپن که وقتی تو اس اس نیست حاضره هر کاری کنه اس اس ببازه نیاد تو تیم ...
کجای دنیا بر علیه مدیرعامل به این موفقی شعار میدن ؟ معلومه دیگه کاره قلعه نویی هست ... نوچه هاش رو فرستاده استادیم تا اساس گل بخوره شروع کنه ...

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
اخه داداش من اگه یه سری تو هر بازی این کارو میکردن بله شما حق داشتی..

اخه الان صحبت سر این چیزا نیس... مربیمون در حد نیمکتی که روش نشسته نیست والا به خدا نیست... استقلال که جای ازمون و خطا نیست اقا از اینجا بخواد مربیگری یاد بگیره...

من میگم این اقا تو این 3 هفته چه غل*** میکرده ؟ نمیتونسته روی این دفاع اتوبان تیم کار کنه؟

آره منم دیگه دارم طمئن میشم باید مربی عوض بشه ...
اونم به خاطر اینه که صمد نمیتونه بزنه تو گوش بازیکنااااااااااااااااااا

آخه یکی نیست بگه صادقی گاووووووووو ما از تو گل میخوایم ؟ برو کارت رو بکن

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
داداش این رسمش نیست !

ببین دوست عزیز ابر مه و باد دست به دست هم داد اس اس سوراخ شد !!
مقصر هم مرفاوی هست ولی من برعکس تو حاضرم استقلال ببیازه ولی مردک لمپن که وقتی تو اس اس نیست حاضره هر کاری کنه اس اس ببازه نیاد تو تیم ...
کجای دنیا بر علیه مدیرعامل به این موفقی شعار میدن ؟ معلومه دیگه کاره قلعه نویی هست ... نوچه هاش رو فرستاده استادیم تا اساس گل بخوره شروع کنه ...
کاملا معلومه شمام تحت تاثیرای دری وری های اون واعظ نفهم هستی!
مدیر عامل موفق؟! :lol:
خجالت بکشید بابا !!
اگه منظورتون از موفقی، قهرمانی فصله پیشه که قلعه نوعی بالا سر تیم بود ، **********
ناهار میده و شام میده و ولیمه میده و اینا دیگه این مزخرفاتی هست که واعظ تا کم میاره میریزه روی سایت باشگاه تا خودش رو خالی کنه
مرد حسابی، من اصفهانم ، ساکت رو هم میشناسم ، نمی ذاره یک کدوم از این چیزایی که میگی توی سپاهان اتفاق بیوفته ، پس چرا هنوز موفقه ؟!
چون مربیه ، کارش رو بلده نه *****************
بس کنید بابا !
من که پول قلعه نوعی رو نگرفتم اما اگه منم استادیوم بودم ************* قلعه نوعی رو تشویق می کردم
چرا همش توهم می زنین که کسانی که قلعه نوعی رو تشویق می کنند از قلعه نوعی پول می گیرن ؟!؟
اگه واعظ شعور داشت که این همه ضر یامفت نمی زد
این تیم هفته دیگه 3-4 تا از سپاهان می خوره
فکر کردین سپاهان مثل این پیکانه گاگوله ؟!
از اول بازی تا دقیقه 90 این آقا مرفاوی لوله شده، از حالا گفته باشم
من خودم طرفدار استقلال بودم و هستم اما وقتی مربی بی شعور و مدیرعامل از اون بی شعور تر ********* بالا سر تیم هست زیاد هم به خودم فشار نمیارم
همین که قلعه نوعی موفقه ************** و اون مرتیکه داره بالا پایین میره واسم کافیه
واقع بین باشید و تحت تاثیر صحبت های مدیرعامل موفقتون :lol::lol::lol::lol: قرار نگیرید!!

Last edited by a moderator:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خجالت بکشید بابا !!
اگه منظورتون از موفقی، قهرمانی فصله پیشه که قلعه نوعی بالا سر تیم بود ،****************
ناهار میده و شام میده و ولیمه میده و اینا دیگه این مزخرفاتی هست که واعظ تا کم میاره میریزه روی سایت باشگاه تا خودش رو خالی کنه
مرد حسابی، من اصفهانم ، ساکت رو هم میشناسم ، نمی ذاره یک کدوم از این چیزایی که میگی توی سپاهان اتفاق بیوفته ، پس چرا هنوز موفقه ؟!
چون مربیه ، کارش رو بلده******************
بس کنید بابا !
من که پول قلعه نوعی رو نگرفتم اما اگه منم استادیوم بودم *******************قلعه نوعی رو تشویق می کردم
چرا همش توهم می زنین که کسانی که قلعه نوعی رو تشویق می کنند از قلعه نوعی پول می گیرن ؟!؟
من خودم طرفدار استقلال بودم و هستم اما وقتی مربی بی شعور و مدیرعامل از اون بی شعور تر و چیز مال تر بالا سر تیم هست زیاد هم به خودم فشار نمیارم
همین که قلعه نوعی موفقه *************** اون مرتیکه داره بالا پایین میره واسم کافیه
واقع بین باشید و تحت تاثیر صحبت های مدیرعامل موفقتون :lol::lol::lol::lol: قرار نگیرید!!

خوبه والا .... طرفداری از ساکتی میکنی که رشوه دهیش گوش فلک رو کر کرده ؟؟؟؟؟

همین سپاهان(با تمام قوا و بدون هیچ محروم و مصدوم) مقابل پرسپولیس (که نه ملا محمد رو داشت ، نه وسلی برازیلیا و نه کریم باقری) توی زمین خودش فقط و فقط شانس یارش بود .... نه بازی خوبی کرد و نه نتیجه ی خوبی گرفت مقابل تیم 10 نفره ی پرسپولیس ... تازه اگه پنالتی های پرسپولیس هم گل شده بود که هیچ .... یادت نره که گل دومشون رو هم دقیقه ی 90 زدن ... پس هی الکی بحث تیم سپاهان و قلعه نوعی رو وسط نکش ...هر چی بازیکن خواسته دستش بوده (از سید جلال حسینی تا دروازه بان 777 میلیونی ) .

این آق وقتی توی تیم استقلال باشه میشه باغیرت ترین استقلالی ولی وقتی کس دیگه ای غیر از خودش توی تیم باشه انگار که دشمنی خونی داره با این تیم ( یادتون نرفته بازیکن فولاد که قرار بود بیاد استقلال و وقتی این آقا از تیم رفت اونم با خودش بود سپاهان؟) درسته ... استقلال رو خوب میتونه جمع و جور کنه ولی من از کسی که به شعور این همه هوادار توهین کرد و بعد از اون کاری که توی بازی با پرسپولیس کرد تا بازی رو به تساوی بکشونه علی رغم اعتراض شدید تمامی هوادارای استقلال مدام علی علیزاده رو توی ترکیب میذاشت به این راحتی ها نمیتوتم بگذرم .

به امید موفقیت صمد سر طلایی در بازی مقابل سپاهان.

مرفاوی بازی با سپاهان برنده از زمین خارج میشه .... اگه نشد من خودم هم موافق رفتنش میشم ....ولی مطمئن هستم که سپاهان رو میزنیم .

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
علیرضا حرفات اکثرا درسته اما با این قسمت نمی تونم کنار بیام

ببین برادر وقتی کسی تو اوج قدرت استقلال هفته ی 10 مصاحبه میکنه که من مطمئنم استقلال دچار مشکل میشه و دوران افت استقلال رو هم میبینیم معلومه که فقط به فکر خودش هست ...

ببین من میگم اگر بیاد بگه که استقلالی ها حق ندارن تو بازی اس اس من و تشویق کنن من راضی نیستم مشکلی پیش میاد ؟

البته تا و قتی یه مدیر عامل جلبک مثل واعظ داریم..این تیم تغییری توش ایجاد نمیشه.

قبول ندارم ...
اگر واعظ نباشه استقلال نابود میشه مثل این همه سال که دوران فتح الله زاده پشت دروازه ی قهرمانی موندیم !
الان 2 فصل هست کسی حرف از مشکل مالی نمیزنه !
مشکل نبود شانس و عدم درایت مرفاویه ! باید بزنه تو گوش بازیکنای بی غیرت ...

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
خوبه والا .... طرفداری از ساکتی میکنی که رشوه دهیش گوش فلک رو کر کرده ؟؟؟؟؟

همین سپاهان(با تمام قوا و بدون هیچ محروم و مصدوم) مقابل پرسپولیس (که نه ملا محمد رو داشت ، نه وسلی برازیلیا و نه کریم باقری) توی زمین خودش فقط و فقط شانس یارش بود .... نه بازی خوبی کرد و نه نتیجه ی خوبی گرفت مقابل تیم 10 نفره ی پرسپولیس ... تازه اگه پنالتی های پرسپولیس هم گل شده بود که هیچ .... یادت نره که گل دومشون رو هم دقیقه ی 90 زدن ... پس هی الکی بحث تیم سپاهان رو وسط نکش ....

مرفاوی بازی با سپاهان برنده از زمین خارج میشه .... اگه نشد من خودم هم موافق رفتنش میشم ....ولی مطمئن هستم که سپاهان رو میزنیم .

اولا که انتظار داری تو اون کولاک و برف تیم مثل بارسلونا بازی کنه؟

سپاهان بدون بهترین مهاجمش عماد رضا پرسپولیس رو لوله کرد.

پنالتی ها هم 100 تای دیگه میزدن گل نمیشد. چون میگو سوخاری مثل نوروزی بلد نیست پنالتی بزنه.

در ضمن میشه شما بفرمایید واعظ چی کار کرده واسه تیم؟ ایشون همش درگیر سازمان بی تربیت بدنی هست.

ببین عزیز دلم چه بخوای قبول کنی چه نکنی...2 بار قهرمان شدیم توی لیگ هر دو بار با قلعه نویی بوده.

2 بار توی کورش قهرمانی بودیم هر دوش با قلعه نویی بوده....

فکر کردی فرگوسن خیلی از نظر شخصیتی بالا هست؟ اونم خیلی جنتلمن نیست! ولی مربیه! نتیجه گرفته واسه منچستر...وگرنه اگه جنتلمن بود کفش رو پرت نمیکرد سمت دیوید بکهام... بشاش توی رفتا رو شخصیت...مربی باید نتیجه بگیره

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
مشکل نبود شانس و عدم درایت مرفاویه ! باید بزنه تو گوش بازیکنای بی غیرت ...

این از این لیاقتا نداره ... به جاش بازیکنا میزنن تو گوشش که ما رو بذار تو ترکیب اصلی...

اونم از تعویض کردنش ... تیم عقبه مهاجم میکشه بیرون دفاع میاره تو !!!

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
خجالت بکشید بابا !!
اگه منظورتون از موفقی، قهرمانی فصله پیشه که قلعه نوعی بالا سر تیم بود ، **************
چون مربیه ، کارش رو بلده **********************
بس کنید بابا !
من که پول قلعه نوعی رو نگرفتم اما اگه منم استادیوم بودم ********************** قلعه نوعی رو تشویق می کردم
من خودم طرفدار استقلال بودم و هستم اما وقتی مربی بی شعور و مدیرعامل از اون بی شعور تر و چیز مال تر بالا سر تیم هست زیاد هم به خودم فشار نمیارم
همین که قلعه نوعی موفقه ***************** و اون مرتیکه داره بالا پایین میره واسم کافیه

ببخشید جناب محصص که جسارت کردیم ...

قلعه نویی همین حرف های مفت رو تو بازی رفت استقلال هم میزد که تیمش ترکید ...
الانم با شانس پرسپولیس رو برد . اونم با 2 تا پنالتی ...
قلعه نویی که این همه میگه پنالتی ما رو نگرفتند واسه خودش کانتر میندازه امسال انقدر خوش شانس بوده دیگه روش نمیشه بگه :D

------------

استقلال به سپاهان بباز نیست ...

بدون شک واعظ بهترین مدیر عامل ایران هست ! *******************

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
این از این لیاقتا نداره ... به جاش بازیکنا میزنن تو گوشش که ما رو بذار تو ترکیب اصلی...

اونم از تعویض کردنش ... تیم عقبه مهاجم میکشه بیرون دفاع میاره تو !!!

این تعویضش که خوب بود ...
یک قد بلند آورد یک قد کوتاه برد تو ! موقعی که تیم داره سانت میکنه تقریبا آرش بیکاره .

در ضمن کسی رو نداره بیاره همه مصدوما !!!

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
چقدر پست دادی حوصله خوندن ندارم. :دی

بعد بازی خیلی اعصابم داغون بود نیومدم گفتم یه پستی میدم ساسان مارو میندازه بیرون از فروم :دی
داوری که حرفی نباشه در موردش بهتره (احتمالا عنایت میاد میگه به خاطر برف اصفحان داور خط رو تشخیص نداده) بی وجدان بعد از اون برای جبران اشتباهش یه پنالت هم برای استقلال نگرفت :دی

این مرفاوی IQ هم که چه عرض کنم. جای اینکه این بیگ زاده نفهم رو بکشه بیرون جاش یوسفی رو بیاره یه مهاجم رو میکشه بیرون و جاش اینو میاره. (جالبه هر چفتشون هم زاده هستن. بیگ زاده - علیزاده) تعویض دومش هم خدا بود. مهاجم رو میکشه بیرون و یه مدافع رو می اره جاش. این غلامپور اونجا نبود یکی بزنه توی سرش تا ادم بشه؟

این پاراگ اخر طرفداری از امیر قلعه نوعی نبود ها. اما مرفاوی واقعا نمیتونه تیم رو جمع کنه. هیچی بارش نیست. به درد مربی گری میخوره نه سرمربی.

پ.ن : علی رضا جان هر چی پست دادی امروز قلعه نوعی رو با اسامی مختلف اسم بردی. بهتر نیست چیزی نگیش اصلا؟ هر چی باشه مربی تیم بوده چندی ن سال و تیم رو دو بار قهرمان کرده.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

پ.ن : علی رضا جان هر چی پست دادی امروز قلعه نوعی رو با اسامی مختلف اسم بردی. بهتر نیست چیزی نگیش اصلا؟ هر چی باشه مربی تیم بوده چندی ن سال و تیم رو دو بار قهرمان کرده.

پولش رو گرفته !
هری جان منم میدونم قلعه نویی چی کار واسه اس اس کرده ! ولی نمیتونم ببینم کسی کمر به قتل اس اس بسته !
همین ...

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
اختلاف امتیاز داره یه نمه خطرناک میشه ها! :( :( :(
عجب بازی کلیدی یی است بازی هفته بعد، خدا کنه ببریم. :(

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
در اینکه قلعه نوعی در اون جریانات کمی خودخواهانه عمل کرد که حرفی نیست و کاملا رفتارش ناراحت کننده بود. گرچه واعظ از نظر من رفتارش از قلعه نوعی کثیف تر و زشت تر بود.
ولی وضعیتی که الان تیم دچارش هست ربطی به قلعه نوعی نداره که شما پای اون رو وسط میکشید.
ضعف تیم ریشه ی اصلیش مرفاوی هست، هم شخصیت و اقتدار لازم رو نداره و هم هوش و درایت کافی رو ! همون اول فصل هم گفتم، الان هم میگم، به این زودی ها هم نه اون مربی در حد استقلال میشه و نه نظر من عوض میشه.
no.gif

البته الان هم کار خاصی نمیشه کرد، مربی مناسبی که در دسترس نیست، تو این شرایط هم تغییر مربی فایده ی چندانی نداره.

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
ببخشید جناب محصص که جسارت کردیم ...

قلعه نویی همین حرف های مفت رو تو بازی رفت استقلال هم میزد که تیمش ترکید ...
الانم با شانس پرسپولیس رو برد . اونم با 2 تا پنالتی ...
قلعه نویی که این همه میگه پنالتی ما رو نگرفتند واسه خودش کانتر میندازه امسال انقدر خوش شانس بوده دیگه روش نمیشه بگه :D

------------

استقلال به سپاهان بباز نیست ...

بدون شک واعظ بهترین مدیر عامل ایران هست ! از اون ساکت بیشرف رشوه ده ...
عزیز من از ساکت که حمایت نکردم، گفتم نمیذاره مربی تیمش وقتش رو صرف کاری غیر از تیم خودش بکنه
ممکنه هزاربار به این و اون هم رشوه بده اما نمیذاره مربیش تمرکزش رو به خاطر مسائل دیگه از دست بده که تیمش به هم بریزه!
در ضمن هی میگید واعظ موفق، یک نمونه نام ببر ؟!
اگه ضعف مالی نداره مال اون 2 نفر بشکه پولیه که به لطف آقای رفیق شفیقش رئیس جمهور بالاسر تیم گذاشتن و نه هیچ چیز دیگه
اگه نتیجه مد نظرتونه که خوب ، یک سال قلعه نوعی بود قهرمان شدیم(که صدالبته واعظ بدش نمیومد که نشیم!!) و یکیش هم امسال که از این 6 تا بازی آخر فقط تونستن شاهین بوشهر رو ببرن ، بقیه همه باخت و مساوی
اول فصل هم گفتم، مرفاوی مربی نیست که لیاقت سرمربی گری استقلال رو داشته باشه، اگه تا اینجای کار هم امتیاز گرفتیم فقط به خاطر هوش بازیکنا و هنوز اون ته مونده های تیم تاکتیکیه فصل پیش ژنرال بوده و نه هیچ چیز دیگه
مرفاوی که اصلا شعور مربی گری نداره ، اون یارو آلمانیم که تقریبا مترسکه!
قبول کنین که سگ قلعه نوعی در این چند سال شرف داشته به همه مربی ها که اومدن و رفتن
وقتی قلعه نوعی مربی تیم هست، همه تیم ها از استقلال حساب می برن و وقتی میان تو زمین کلی استرس دارن اما وقتی امثال مرفاوی و حجازی هستند تیم ها میان که یه سروسامونی به وضعشون بدن و یه امتیازی بگیرن جاشون توی جدول بهتر بشه!!
امروز هم با اینکه زمین بد بود و برف همه جا نشسته بود اما نبض بازی دست سپاهان بود و پرسپولیس به جز اون 2 تا پنالتی که زد و یک گل آفساید هیچ کار دیگه ای نتونست بکنه ، سپاهان هم چندتا موقعیت داشت که هدر داد ، پس بیخودی هی نگید شانسی برد!
کسی کمر به قتل استقلال نبسته که اگر بسته باشه اون یک نفر فقط و فقط حجازی هست که چشم نداره موفقیت هیچ کس جز خودش رو توی استقلال ببینه و نه ژنرال که پرافتخار ترین مربی لیگ برتر هست!!
راستی در مورد بازی رفت یادم بنویسم که هم خودت و هم همه می دونن که اولین بازی فصل هیچ وقت بازی حساب نمیشه چون همه تو کوران بدنسازی هستند و روی نتیجه نمیشه حساب کرد، گرچه همون بازی هم با یک گل اونم زوری تونستیم سپاهان رو ببریم اما شما الان رو ببین!

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا