• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
این نوشته ها نیست که یک تیم رو بزرگ کنه و یا یک تیم کوچیک بشه!
سپاهان حالا حالا ها باید زحمت بکشه تا بتونه جای سوختگی بازیش با پرسپولیس و از دست دادن قهرمانیش رو مرمت کنه!
پول شخصیت نمیاره ...

البته تا جایی که من خبر دارم سوزش باخت 4-1 جلوی 100 هزار تماشاگر خیلی بیشتر از این حرفاس ... چون دقیقا یادمه اون سال تو لیگ شدیدا ناکام شده بودید و شدیدا دل بسته بودید به جام خذفی ... متاسفانه نشد دیگه:rolleyes:
در ضمن موفقیت های سپاهان هم به خاطر پول نیست :rolleyes:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
همین هادی عقیلی که اینقدر مسخره اش کردین عجب پنالتی بهتون زد ... دمش گرم
بازیکنای پرسپولیس باید یاد بگیرن !

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
البته تا جایی که من خبر دارم سوزش باخت 4-1 جلوی 100 هزار تماشاگر خیلی بیشتر از این حرفاس ... چون دقیقا یادمه اون سال تو لیگ شدیدا ناکام شده بودید و شدیدا دل بسته بودید به جام خذفی ... متاسفانه نشد دیگه:rolleyes:
در ضمن موفقیت های سپاهان هم به خاطر پول نیست :rolleyes:

اتفاقا همین یکی جزو افتخاراتتون هست!
در ضمن موفقیت های سپاهان اصلا به خاطر پول بدست نیومده!
اصلا رحمتی که عامل همین موفقیت امروزتون بود به خاطر پول نرفت سپاهان! حالا چه 444 میلیون چه 777 میلیون!

همین هادی عقیلی که اینقدر مسخره اش کردین عجب پنالتی بهتون زد ... دمش گرم
بازیکنای پرسپولیس باید یاد بگیرن !

خودت هم میدونی حامد این بازیکنی که نام بردی در حد و اندازه های بازیکن برتر لیگ ایران و یا یک هفته هم نیست چه برسه به بازیکن آسیا!
چرا اصرار داری ما هم قبول کنیم؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
اصلا رحمتی که عامل همین موفقیت امروزتون بود به خاطر پول نرفت سپاهان! حالا چه 444 میلیون چه 777 میلیون!

:دی

خب مهرزاد معدنچی ، علی زاده ، نیکبخت ، مهدی شیری ( و داداشش ) و هزاران نفر دیگه که الان توی پرسپولیس بازی میکنن و از تیم های شهرستانی اومدن به خاطر ماچ بوده ؟ :دی

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
:دی

خب مهرزاد معدنچی ، علی زاده ، نیکبخت ، مهدی شیری ( و داداشش ) و هزاران نفر دیگه که الان توی پرسپولیس بازی میکنن و از تیم های شهرستانی اومدن به خاطر ماچ بوده ؟ :دی

حمید جان تو چرا این حرفو میزنی؟
کی گفته پرسپولیس به این بازیکنا پول کلون داده در همه موارد؟
خیلی از اینا آرزوشون این بوده که وقتی داشتن تو تیمشون بازی میکردن به یکی از تیم های سرخ آبی بیان!
یک سوال میکنم ازت تا بفهمی پول چقدر تاثیر داره:

حمید بازیکن تیم برق شیراز از دو تیم سپاهان و پرسپولیس پیشنهاد داره هر دو تیم مبلغ پیشنهادیشون صد میلیون و یک ساله هست.
حالا به نظر تو حمید کدوم تیم رو انتخاب میکنه؟
ببین حمید جان سپاهان پول خوب داده که بازیکنای تیم های دیگه به جای تیم های سرخ آبی اون تیم رو انتخاب میکنن.
نمیونه ی زندش هم همین کاظمی که از اس اس به سپاهان رفت، صد بار گفته تنها دلیلش برای رفتن به سپاهان مبلغ بالا و خوبی بوده که بهش پیشنهاد شده.
سرت رو تو برف نکن و قبول کن سپاهان اندازه سه تا پرسپولیس در یک فصل هزینه میکنه ...

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
ما با بایرن مونیخ بازی کردیم اینهمه سرو صدا نکردیم
اینا یه پیشنهاد از پاناتینایکوس یونان گرفتن اونم در حد شایعه ، چه جشن و پایکوبی راه انداختن
این تیم با پرستیژه :))))))))) هور هور :))))))))))) پرستیژ سولاخه

خودت داری میگی ! ما از پاناتینایکوس پیشنهاد داریم! یعنی اونا از ما درخواست کردن با ما بازی کنن!

این از زمین تا آسمون فرق داره تا اینکه ادم بیاد کلی پول بده به بارین مونیخ خواهش کنه تا بیاد تهران یه بازی بکنه بعد از بازی بلافاصله از فرودگاه مستقیم از ایران فرار کنه!

:lol::lol::lol:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
اتفاقا همین یکی جزو افتخاراتتون هست!

عرضم به حضورت که فعلا تو تاریخچه بازی های لیگ برتر ما بیشتر بردیم ... حالا همچین میگی افتخارات انگار دفعه اوله میبریمتون ! :lol:

اینو قبلا گفتم بازم میگم تیم بزرگ بازیکن بزرگ هم میخواد ، پرسپولیس کم بازیکن بزرگ داره ؟ :rolleyes:
یوسف جان یکم واقع بین باش ... مس ، پیکان ، فولادخوزستان ، تراکتور ، استیل آذین کم پول دارن ؟ باور کن اگه بیشتر از سپاهان و ذوب آهن پول نداشته باشن کمتر هم ندارن ! پس ببین همه چیز پول نیس ... نمیگم پول نقشی نداره ولی نقش اصلی مدیریته ... نه پول ! :)

خودت هم میدونی حامد این بازیکنی که نام بردی در حد و اندازه های بازیکن برتر لیگ ایران و یا یک هفته هم نیست چه برسه به بازیکن آسیا!
چرا اصرار داری ما هم قبول کنیم؟
من نگفتم بهترین بازیکن آسیاس ولی میگم جز بهترین های پست خودشه (تو ایران)

Captive

لایک‌ها
16,665
کی گفته پرسپولیس به این بازیکنا پول کلون داده در همه موارد؟

پول داده یا نه ؟ خب رحمتی هم اگه اس اس پول بیشتر میداد اونجا میموند.و حاجی جون..

خیلی از اینا آرزوشون این بوده که وقتی داشتن تو تیمشون بازی میکردن به یکی از تیم های سرخ آبی بیان!

به هیچ وجه منل وجود ( درست نوشتم ) همچین چیزی نیست.

رحمتی اگه فجر بهش پول میداد نیمرفت سپاهان و استقلال ، معدنچی اگه فجر بهش پول خوب میداد 100 سال نیمرفت پرسپولیس ، سیاوش اکبرپور همین طور و خیلی های دیگه... میبینی که بعد یه مدت هم که زوارشون در میره ، باز بر میگردن تیم های قبلی خودشون ، همین مهدی شیری 100 تا تیم عوض کرد باز اومد برق ، این حرف شما مال 100 سال پیش هست ، که هر کسی پاشو میزد به توپ ، میگفت آرزو دارم تو تیم پیروزی یا مثلا استقلال بازی کنم ، یکی مثل علی زاده اگه عاشق پرسپولیس بود و این تیم رو دوست داشت ، صد سال نمیرفت استقلال ، که هم خود رو ضایع کند هم.. فقط بحث سر پوله..همین.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
عرضم به حضورت که فعلا تو تاریخچه بازی های لیگ برتر ما بیشتر بردیم ... حالا همچین میگی افتخارات انگار دفعه اوله میبریمتون ! :lol:

اینو قبلا گفتم بازم میگم تیم بزرگ بازیکن بزرگ هم میخواد ، پرسپولیس کم بازیکن بزرگ داره ؟ :rolleyes:
یوسف جان یکم واقع بین باش ... مس ، پیکان ، فولادخوزستان ، تراکتور ، استیل آذین کم پول دارن ؟ باور کن اگه بیشتر از سپاهان و ذوب آهن پول نداشته باشن کمتر هم ندارن ! پس ببین همه چیز پول نیس ... نمیگم پول نقشی نداره ولی نقش اصلی مدیریته ... نه پول ! :)

من نگفتم بهترین بازیکن آسیاس ولی میگم جز بهترین های پست خودشه (تو ایران)

فکر نمیکنم به اندازه ابومسلم تا به حال تونسته باشد مارو ببرید!
فعلا و آینده رو ول کن.
اگه تو فکر میکنی اون تیمهایی که نام بردی به اندازه سپاهان پول دارن من اصلا و ابدا دیگه حرفی برای گفتن ندارم!
اون مدیرتون اگه پول تو جیبش نمیزاشتن و میگفتن برو دنبال درآمد زایی و پول اونوقت عیارش معلوم میشد! نه الان که فقط چک میکشه و یکی دیگه پاس میکنه!

پول داده یا نه ؟ خب رحمتی هم اگه اس اس پول بیشتر میداد اونجا میموند.و حاجی جون..

به هیچ وجه منل وجود ( درست نوشتم ) همچین چیزی نیست.

رحمتی اگه فجر بهش پول میداد نیمرفت سپاهان و استقلال ، معدنچی اگه فجر بهش پول خوب میداد 100 سال نیمرفت پرسپولیس ، سیاوش اکبرپور همین طور و خیلی های دیگه... میبینی که بعد یه مدت هم که زوارشون در میره ، باز بر میگردن تیم های قبلی خودشون ، همین مهدی شیری 100 تا تیم عوض کرد باز اومد برق ، این حرف شما مال 100 سال پیش هست ، که هر کسی پاشو میزد به توپ ، میگفت آرزو دارم تو تیم پیروزی یا مثلا استقلال بازی کنم ، یکی مثل علی زاده اگه عاشق پرسپولیس بود و این تیم رو دوست داشت ، صد سال نمیرفت استقلال ، که هم خود رو ضایع کند هم.. فقط بحث سر پوله..همین.

نه دیگه حمید جان.
مثال دوباره میزنم امکان نداره سیاوش اکبرپور و یا علی علی زاده با یک مبلغ مشابه بار هم پرسپولیس و استقلال رو ول میکردن و تو تیمهاشون میموندن.
اصلا امکان نداره!

پ.ن: من میرم بخوابم.
بنویسید فردا جواب میدم.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
فکر نمیکنم به اندازه ابومسلم تا به حال تونسته باشد مارو ببرید!
فعلا و آینده رو ول کن.
اگه تو فکر میکنی اون تیمهایی که نام بردی به اندازه سپاهان پول دارن من اصلا و ابدا دیگه حرفی برای گفتن ندارم!
اون مدیرتون اگه پول تو جیبش نمیزاشتن و میگفتن برو دنبال درآمد زایی و پول اونوقت عیارش معلوم میشد! نه الان که فقط چک میکشه و یکی دیگه پاس میکنه!

از شروع لیگ برتر تا حالا 8 بار سپاهان برده و 6 بار پرسپولیس(جام حذفی و لیگ) :)
اونا تیم هایی که بهت گفتم بیشتر از اون چیزی که فکر میکنی پول دارن ولی وقتی به ورزش و تیمشون بها نمیدن برمیگرده به همون مدیریت :)
در مورد مدبرعاملمون هم اینجوری حرف نزن :) موفقیت های سپاهان به خاطر مدیرعاملی مثله ساکته :)

1408

Registered User
لایک‌ها
57
اون موقع که پرسپولیس 4 تا 4تا 5 تا 5تا 6 تا 6تا می زد و گر و گر جام ها رو بالا سر می برد ، امثال ساکت و تیم سپاهان داشتند تو لیگ سه یه قل دو قل بازی می کردند

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
از شروع لیگ برتر تا حالا 8 بار سپاهان برده و 6 بار پرسپولیس(جام حذفی و لیگ) :)
اونا تیم هایی که بهت گفتم بیشتر از اون چیزی که فکر میکنی پول دارن ولی وقتی به ورزش و تیمشون بها نمیدن برمیگرده به همون مدیریت :)
در مورد مدبرعاملمون هم اینجوری حرف نزن :) موفقیت های سپاهان به خاطر مدیرعاملی مثله ساکته :)

من هفت هشت سال از تو بزرگترم و چیزایی رو یادمه که تو اصلا یادت نمیاد!
شما دوران الان سپاهان رو دیدید.
من بازم میگم حامد جان:
1. اگه مس هم مثل سپاهان پول در اختیار مدیر عاملش میذاشت الان دروازبانشون تو تیم شما بازی نمیکرد.
2. اگه مدیر عامل شما جیبهاش خالی بود و اینجوری مدیریت میکرد مهم بود نه اینطوری ...

1408

Registered User
لایک‌ها
57
/QUOTE]

این خیلی نکته خوبیه . الان یه سری هستند که سنشون قد نمی ده که پرسپولیس چه کار هایی که نمی کرد .
این نوجوون ها همین یکی دو ساله سپاهان رو دیدن

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
من بازم میگم حامد جان:
1. اگه مس هم مثل سپاهان پول در اختیار مدیر عاملش میذاشت الان دروازبانشون تو تیم شما بازی نمیکرد.
2. اگه مدیر عامل شما جیبهاش خالی بود و اینجوری مدیریت میکرد مهم بود نه اینطوری ...

خب موفقیت هر تیمی از یه جایی شروع میشه دیگه ...
اینکه شما به موفقیت های 20 سال پیشتون برمیگردی که درست نیست
بله ... پرسپولیس تیم خیلی قدیمی ای هست که خیلی قهرمانی ها رو کسب کرده ولی خب این دلیل نمیشه

این خیلی نکته خوبیه . الان یه سری هستند که سنشون قد نمی ده که پرسپولیس چه کار هایی که نمی کرد .
این نوجوون ها همین یکی دو ساله سپاهان رو دیدن
پرسپولیس چه کارهایی که میکرد ماله همون زمان بوده ... :eek:
سپاهان هم 2 سال نیست که خوب شده ،از 8 سال پیش با سرمایه گذاری و مدیریت نونست موفق بشه :eek:

امیر قلعه نویی دریروز حرفی در مقابل پرسپولیس 10 نفره نداشت
باید دست و پای پنالتی زن های پرسپولیسو ماچ می کرد
:D

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

آره منم یادم میاد عجب روزایی بود سپاهان مثل الان خوش شانس نبود ، اون موقع تازه بزرگترین آرزوشون این بود که تو زمین شماره ی 2 آزادی تمرین کنند برگرندن اصفهان ! ولی الان دمش گرم خدایی با وجود باند مافیایی ساکت و دار دستش و با خرج 10 میلیارد تومن دارن تیمی مثل پرسپولیس که هنوز بدهی های 10 سال پیشش رو داره میده رو دقیقه ی 90 میبرن ... :D

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
این جریانات همش بر میگرده به دولت .
اگر پرسپولیس استقلال کاملا" خصوصی بشند و در اختیار یک فرد تصمیم گیرنده بدون شرط قرار بگیرند , سپاهان که کشکه , کل تیم های آسیا باید بیان جلوشون بوق بزنند .

واقعا" من در عجب هستم که چطوری میشه به این تابلوئی دولت بین تیم های خودش تفاوت قائل میشه ...
به یک تیم 10 میلیارد بودجه میده به یک تیم 1 میلیارد هم نمیده ...
آخرش بر میگرده به همون جریان باند بازی و !!!

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
واقعا ... نه واقعا من موندم :blink:

آخه عزیزان من این حرفا چیه
پرسپولیس هرچی داره باید تو زمین پیاده کنه ، بازی دیروز سپاهان بهتر بازی کرد و برد
حقش هم بود .... شما هم به جای اینکه با این حرفایی که 1 ریال ارزش ندارن باختتون رو توجیه کنید بیاید یکم بازی رو تحلیل کنید!
من دارم از بازی حرف میزنم ... شماها میرید توی بودجه و سابقه پرسپولیس و مافیا و دولت و ... :eek:
آخه این حرفا هم شد توجیه باخت !؟

Captive

لایک‌ها
16,665
واقعا ... نه واقعا من موندم :blink:

آخه عزیزان من این حرفا چیه
پرسپولیس هرچی داره باید تو زمین پیاده کنه ، بازی دیروز سپاهان بهتر بازی کرد و برد
حقش هم بود .... شما هم به جای اینکه با این حرفایی که 1 ریال ارزش ندارن باختتون رو توجیه کنید بیاید یکم بازی رو تحلیل کنید!
من دارم از بازی حرف میزنم ... شماها میرید توی بودجه و سابقه پرسپولیس و مافیا و دولت و ... :eek:
آخه این حرفا هم شد توجیه باخت !؟

60% تایید میشه ، ببخشید 100% ، کلا با حامد و تیمش خیلی حال میکنم :D:)

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
ميبينم که فعلاً دور ، دور اصفهانی هاست.
البته تا آخر فصل خيلی مونده:D
در مورد بازی سپاهان و پرسپوليس جدا از همه مسائل ،برد واقعاً حق سپاهان بود چون بهتر بازی کردند،البته از حيث مهره سپاهان امسال واقعاً خوبه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا