• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام.

اتفاقا مشکل اصلی تو حمید جان اینه که دوست داری همه تیم ها را با هم داشته باشی!
اگه تکلیف خودت رو روشن کنی و من بدونم با طرفدار چه تیمی مواجه هستم بهتر میتونم درک کنم که چی میگی!

فکر کنم قبلا تو یاهو گفته بودم که طرفدار چه تیمی هستم و چرا.

نمیتونم قبول کنم یکی که طرفدار برق یا فجر باشه در همون حال طرفدار سپاهان و ذوب آهن و ... هم باشه!

آهای مردم اهای آحاد ملت :دی من هیچوقت نگفتم طرفدار سپاهان هستم یا ذوب آهن...

ببین تو در جواب اون دوستمون که یک جورایی گفته بود تیم های دیگه طرفدار ندارن گفتی: هیچ میدونی برق از چه سالی داره تیم داری میکنه؟!
خب حرف من اینه:
شما بر مبنای دونستن اینکه فلان تیم از چه سالی داره تیم داری میکنه، نمیتونی به کسی تفهیم کنی که طرفدار داره یا نه!

ببین شما داری با کلمات بازی میکنی و هم خودت و من رو خسته میکنی.. من محض اطلاع گفتم که بدونن برق یکی از تیم های قدیمی هست، و از همون قدیم هم طرفدار داشته،و این مختص یکی دو سال اخیر نیست،( همین ) نه اینکه چون برق تیم قدیمی این کشور هست ، حتما باید 60 میلیون طرفدار داشته باشه.. بازم میدونم با این توضیح که دادم ، باز میای میگی که " دلیل نمیشه حالا که برق قدیمی هست باید طرفدار داشته باشه".

شما در جواب یک استقلالی میگی: هیچ میدونی برق از چه سالی داره تیم داری میکنه؟
خب این چه دلیلی میتونه داشته باشه؟

من در جواب یک استقلالی حرفی نزدمف چون اصلا نمیدونستم که اس اسی هستند یا ... اوشون فرمودند که:
واقعا جالبه، کسایی پیدا میشن که غیر از استقلال و پرسپولیس طرفدار تیم دیگه ای باشند!!

بنده هم جوابشون رو دادم ، که بله پیدا میشه، و نه تنها پیدا میشه بلکه 14 سال پیش پیدا شده بوده، و تیم هایی مثل برق، صنعت نفت آبادان و چند تا تیم قدیمی دیگه طرفدار های متعصب خودشون رو داشتن ( فکر نکنم صحبتام سخت باشه و کاملا واضح دارم بیان میکنم )

اگر شما با طرفدار مثلا صباباتری (الان منصور میاد! هر جا اسمش میاد سرو کلش پیدا میشه :دی) صحبت میکردی و بهش میگفتی هیچ میدونی برق از چه سالی داره تیم داری میکنه؟ حرفت به جا بود. اما وقتی با یک مثلا استقلالی بحث میکنی اصلا گفتن این حرف بی دلیله!

بازم میگم شما داری با کلمات بازی میکنی...

1.مگه من گفتم استقلال طرفدار نداره؟

2.مگه من گفتم برق طرفداراش از استقلال بیشتره؟

3.مگه من گفتم برق قدمتش از استقلال بیشتره؟

من هیچکدام از این حرفا رو نزدم، مدارکش موجوده.. شما دوست داری واسه خودت تایپ کنی ، مشکل من چیه..

شاعر میفرماید از کاه کو نسازیم ( همچین چیزی) بنده گفتم آقا جون تیم های دیگه هم طرفدار دارن ، سپاهان ، ذوب آهن، برق، فجر ، ملوان ، فولاد ، شاهین بوشهر ، و و و و.... همین و بس.. شما میای میگی که استقلال نمیدونم چی چی..

مثالت رو برای تیم های داخلی بزن تا منم بهت بگم اصلا به غیر از پرسپولیس برای برد هیچ تیمی خوشحال نمیشم و برای باخت هیچ تیمی هم ناراحت نمیشم.

این نظر و عقیده ی شماست، دلیلی نداره یه نفر دیگه هم همچین نظری داشته باشه، شاید من همه ی تیم ها رو مثلا دوست داشته باشم،اما با برد یه تیم خوشحال بشم و با باخت یه تیم ناراحت...

دلیل نمیشه شما به ا.ن رای دادی ، بنده هم به اون رای بدم.. نظر شما هم میتونه قابل احترام باشه، اما منم نظر خودم رو دارم، حتی اگر هیچکس مثل من فکر نکنه..پس هیچوقت نمیام خودم رو و یا فکرم ارجح تربدونم نسبت به دیگران..

دیگه بدتر!
ببین چطوری طرفداری میکنی که من تا پست قبل فکر میکردم طرفدار برق هستی!

ببین قضیه تهران با شهرستان ها فرق داره، اصفهانی ها، شیرازی ها ، اهوازی ها و... همه طرفدار تیم های شهرشون هستند، حالا یه دونه تیم داشته باشن، چه صد تا...

من هم طرفدار تیم فجرم هم برق ، اما وقتی این دو تیم با هم بازی داشتند دوست داتم فجر ببره، که همونم وقتی جدول طوری بود که امکان داشت مثلا برق سقوط کنه، دوست داشتم که برق ببره، الان مثلا از یه نفر دیگه ببرس، یا خود حامد که سپاهانی هست، بگو ذوب آهن رو دوست نداری... مگه میشه که بگه نه؟ البته اگر یک اصفهانی متعب باشه که هست..

ببین حمید جان برای من ادای آدمای رمانتیک رو در نیار!
3

من اصلا با شما حرف نزدم ، که بخوام ادای آدم های خاصی رو در بیارم، زیادم به این تایپیک سر نمیزدم، منتها الان دیدم یه بحثی شد ، که خیلی دوست داشتم جواب اون دوستمون رو بدم.. وگرنه اگر شخص دیگه ای بود، به هیچ عنوان پستش رو کوت نمیکردم..

شما اومدی پست من رو کوت کردی ، که اگه تا الانم دارم پستاتون رو میخونم و جواب میدم، چون واسم مهم هستی و دوست دارم بحث کنیم..اما اگر ببینم با دلیل منطق جلو نمیری دیگه ادامه نمیدم..

مثل همین الان که دارم میگم آقا جون من اصلا برق و قدمتش رو با هیچ تیمی مقایسه نکردم، من فقط گفتم تیم های مورد نظر هم طرفدار دارن، اونم طرفدار های دو آتیشه ...

گفتی من وقتی سپاهان با پرسپولیس بازی داشته باشه طرفدار سپاهان هستم و میخوام که ببره!
پس نگو نگفتی!

من منطورم شراط جدول بود.. که خب همین الانم بازم میگم بیشتر مواقع دوست دارم سپاهان توی بازی با استقلال و پیروزی برنده از بازی بیرون بیاد..این دلیل نمیشه که منطرفدار این تیم هستم، دلایل خاصی داره که نیاز نمیبینم که بخوام اینجا توضیح بدم.

در مورد نیکبخت و هاشمی نصب و ...
خدمتتون عرض کنم که شما هر موقع فهمیدید یاقی چیه میتونید بفهمید ما ها نسبت به یاقی های تیم هامون چه احساسی داریم.

یاقی و اینجور چیزا همش کشکه.. شما که باید بهتر از من بدونی، دیگه دوران غیرت و تعصب گذشته.. زمونه زمونه ی پوله..هر کی بیشتر داد و هر کی بیشتر داشت ، اون میشه آدم خوبه.. همین پرسپولیس استقلال فکر میکنی بازیکناشون رو از کجا آوردند؟

به چند نکته اشاره میکنم که متوجه بشید..

بازیکنانی همچون ، رحمتی، معدنچی ، سیاوش اکبرپور، علی سامره ، هر 2 شیری ها ، سید عباسی ،همین روانخواه که 2 تا گل به پیروزی زد تو داربی ( فکر کنم ) بیگ زاده ، مهدی رجب زاده ( که آقای گل شد ) که البته توی ذوب آهن بود... و ده ها بازیکن دیگه اینا همش توی تیم فجر بودند و شیرازی هستند ، همین علی سامره که به علی 30 ثانیه معروف بود توی تیم فجر سالهای سال بازی میکرد و اینجا شد علی 30 ثانیه.. علی آرپیجی زن ( که شماها مسخرش میکنید ) توی فجر که بود با همین دستاش بیش از 20-30 گل رو ساخت.. و یک سال بجر ر کرد تیم سوم لیگ و بهترین تیم شهرستانی...

خب چرا نموندن؟؟ آیا یاقی بودن ؟ آیا دزد بودن ؟ آیا ؟ نه.. پول بیشتری دوست داشتند و تیم های مقل پیروزی استقلال بهشون پول بیشتری میدادند..

بگذریم..

اگه اهل فوتبال نیستی بهتره بری و تحقیق کنی ببینی طرفدار های لیورپول دارن با اوون چی کار میکنن!
بهتره بری تحقیق کنی و ببینی تو تیم های بزرگ دنیا هم این چیز ها دیده میشه.
چه چیز اعتراض کردن ماها بر حلاف فوتبال روز دنیاست که تو ایراد میگیری؟

همین دیگه، شما که تحقیق کردی و میدونی این جواب رو به خودت بده چون من پستای شما رو میخونم اما دیگه این مسئله رو تموم شده میدونم..

سوال اینجاست.: ما چرا اونجایی که به ضررمون میشه، میگیم فلان تیم رو ببینید ، فلان گکشور رو ببینید چه کار میکنن، چرا ما نکنیم؟ چیزای خوبشون رو کاری نداریم ..چسبیدیم به این..

اگه اینجوریه منم میتونم بگم فلان بازیکن منچستر با فلان بازیکن رابطه ی جنسی داشتند، خب چه اشکال داره، نیکبخت و مثلا علی کریمی هم داشته باشن، مگه ما چیمون از اونا کمتره ..( استغفرالله )...

اگه بازیکنی در بازی قبل از این چهار بازی محروم بشه بسیار ناراحت میشه و حتی کلی با داور کلنجار میره که نباید اخطار میگرفته و سه اخطاره میشده!
حتی در بعضی مواقع دیده شده در زمین خود زنی هم میکنن! و میزنن تو سر خودشون که از بازی بعدی محروم شدن!

بله درسته ، حرفت رو قبول دارم، اما متاسفم که چرا شما این موضوع رو متوجه نشدی، شمایی که خدای فوتبال هستی و طرفدار..

این کار فقط چند دلیلی داره..

1. واسه اینکه بازی های تیم های شهرستانی و بقیه تیم ها با پیروزی و اس اس پخش مستقیم میشه اونم از شبکه 3 ، مثلا فلان بازیکن شهرستانی به دوست دخترش میگه امشب ما بازی داریم، میتونی من رو ببینی ، حالا آقای X که تا دیروز سرشم شونه نمیکرده میره اتو میکنه که همه ببیننش.. این واسه وجود اس اس یا پیروزی نیست...که میچسبونیش به خودتون..

2.دلیل دومش اینه که خب این یک واقعیا بوده و هست که این بازیکنن واسه اینکه مربی تیم ملی ببینتشون و یا در مراحل بعدی مربی دیگر تیم های ثروتمند تر اینا رو ببینن که سال بعد این بازیکنان رو بخرن...

چرا سیاوش اکبرپور رفت اسقلال؟؟ چرا؟؟ چون بار ها و بار ها توی شیراز یه استقلال گل زد، توی تهران همین طور؟؟ چرا معدنچی رفت؟ و حیلی چرا های دیگر...

خرسند شدیم.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
سلام.
.
.
.
خرسند شدیم.

سلام.
حمید جان من دوستت دارم و به خاطر همین این بحث رو با تو ادامه نمیدم. تو بیا مثل اون عکس بزن تو گوش من، اگه من حرف زدم.
اما کاش وقتی جواب های من رو کوت میکنی به طور کامل و همه جاش رو کوت کنی.
اگه با جاییش موافقی بگی که منم بدونم نه اینکه پاک کنی و قسمت هایی رو بیاری که باهاشون مخالفی.
در هر صورت احساس میکنم اگه ما بیشتر با هم کل کل یا به قول تو صحبت دوستانه کنیم رفاقتمون کمرنگ میشه که من اصلا این رو نمیخوام. چون دوستت دارم و برام عزیزی.
اگه هزاری هم مثل تو بیان نمیتونن کوچکترین ذره ای از ارادت من به پرسپولیس کم کنن و برعکس هزاری هم من بیام برای شما بنویسم ذره ای نظرتون رو روی تیم هاتون عوض نمیکنید.
پس بهتره این بحث همین جا تموم بشه. چون من رفاقتم با تو برام مهمتره تا کل کل ...
البته ادامه بحث با تو رو میگم، وگرنه هرکدوم از دوستان که دلشون بخواد میتونن بیان و همین بحث رو با هم ادامه بدیم چون من برای تک تک حرف هات جواب دارم و به کس دیگه ای اون جواب ها رو میدم.
موفق باشی برادر حمید.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
بچه ها این پست های سه متر و نیمی چیه زدید؟
یه جورایی به نظرتون اظهر من الشمس نیست که اون پست من لحن شوخی داره که 20 نفر شاکی شدید که تو به فوتبال دوقطبی اعتقاد داری؟! :blink:
این تاپیک از همون اولش تا به حال محل شوخی و سر به سر گذاشتن بچه ها با همدیگه برای دوستی و رفاقت شون بوده. هیچ وقت هم از همون اولش تا به حال من یه پست جدی این تو نزدم!

--------------------------
حمید خان، یه جورایی احساس می کنم دلخوریت از جای دیگه ایه! اگر من جایی چیزی نوشتم که ناراحت شدی بی رودربایستی لینک بده (هر چند دقیقا حدس می زنم کجاست).

پ.ن 1:
بنده مخلص تمام مردم گل همه جای ایران تا نفر آخرشون هستم.
4xvim2p.gif

پ.ن 2:
دوستان پرسپولیسی یی هم که نوشته بودند از باخت های اخیر استقلال اشک شوق توی چشم هامون جمع شده منتظر شمارش جوجه در آخر پاییز باشند. :دی

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,665
سلام.
حمید جان من دوستت دارم و به خاطر همین این بحث رو با تو ادامه نمیدم. تو بیا مثل اون عکس بزن تو گوش من، اگه من حرف زدم.

اون عکس که فقط یک اسمایل بزرگ بود ، که خواستم به قول معروف یخ بازی رو بشکنم..

اما کاش وقتی جواب های من رو کوت میکنی به طور کامل و همه جاش رو کوت کنی.

خب وقتی با بعضی هاش موافق هستم و یا بعضی جاها ترجیم میدم که جوابی ندم..خوب کوت هم نمیکنم..

در هر صورت احساس میکنم اگه ما بیشتر با هم کل کل یا به قول تو صحبت دوستانه کنیم رفاقتمون کمرنگ میشه که من اصلا این رو نمیخوام. چون دوستت دارم و برام عزیزی.

خب عزیز دل برادر، من که هم اینجا ، هم توی یاهو گفتم اهل کل کل کردن نیستم، اگرم باشم میگم که آقا فلان جا کل کل بوده و رو کم کنی،اما بعضی جاها نیاز میشه که آدم بعضی از حقایق ها رو بگه..

اگه هزاری هم مثل تو بیان نمیتونن کوچکترین ذره ای از ارادت من به پرسپولیس کم کنن و برعکس هزاری هم من بیام برای شما بنویسم ذره ای نظرتون رو روی تیم هاتون عوض نمیکنید.

عجبا :دی

من کی گفتم ارادتت رو نسبت به پرسپولیس و هواداراش میخوام کم کنم، دلیلی نداره اخه.. شما یک طرفدار هستی، و هیچکسم نمیتونه حرفی بزنه..بگه آقا چرا هستی و یا بگه چرا نیستی..

اینم بودن اگه من حرفی زدم دلیل بر این نیست که به هوادارا و طرفدار های این دو تیم بی احترامی کرده باشم..

من بار ها و بار ها دیدم که متعصب ترین افراد هم وقتی بحث باشگاه های آسیایی بوده حتی به ورزشگاه رفتن و بعضا ( درست نوشتم؟ ) تیم پرسپولیس رو تشویق کردن که استقلالی هم بودن...و این خیلی کار خوبیه..

پس بهتره این بحث همین جا تموم بشه. چون من رفاقتم با تو برام مهمتره تا کل کل ...

ببین من بازم میگم، من اصلا کل کل نکردم ، چون اگه کل کل بود، تو یه جمله تموم میشد..من میگفتم پی پی سوراخه ، تو هم میگفتی جمیدونم برق یا فجر سوراخه.. :دی

من میگم : هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد، خودت میدونی که من زیاد تو بخش گفتگوی آزاد پست میزنم ، و قبلا خیلی بیشتر میزنم، جوری که اونجا پست میدم و با بچه ها حرف میزنم، توی بخش های دیگه نمیزنم ...

اونجا وضعیتش معلوم هست، یک بخش تخصصی هم معلوم...

مخلصیم جناب یوسف خان.
4xvim2p.gif

Captive

لایک‌ها
16,665
یه جورایی به نظرتون اظهر من الشمس نیست که اون پست من لحن شوخی داره که 20 نفر شاکی شدید که تو به فوتبال دوقطبی اعتقاد داری؟! :blink:

سلام :D

خوبی شما؟ شرمنده اسم گلتم نمیدونم.

والا من فکر کردم جدی گفتی..چون جواب پست بعدی حامد رو هم دادی.. حالا چون ما رو سر کار گذاشتی 1500 امتیاز ازت کم میشه...

حمید خان، یه جورایی احساس می کنم دلخوریت از جای دیگه ایه! اگر من جایی چیزی نوشتم که ناراحت شدی بی رودربایستی لینک بده (هر چند دقیقا حدس می زنم کجاست).

واللا اگه اینطوری باشه.. من واسه چی باید از شما دلخور باشم؟ :D

من که همون اول توضیح دادم، چون با پستات مخصوصا اسمایلات حال میکنم پستتون رو کوت کردم..

ما که لینکی نداریم، شما اگه داری بدی ببینیم :D

پ.ن 2:
دوستان پرسپولیسی یی هم که نوشته بودند از باخت های اخیر استقلال اشک شوق توی چشم هامون جمع شده منتظر شمارش جوجه در آخر پاییز باشند. :دی

14wr291.gif

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
این تاپیک از همون اولش تا به حال محل شوخی و سر به سر گذاشتن بچه ها با همدیگه برای دوستی و رفاقت شون بوده. هیچ وقت هم از همون اولش تا به حال من یه پست جدی این تو نزدم!

زکی :blink:

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952

پ.ن 2:

آخه عزیز من!
چرا شوخی میکنی به پرسپولیس تیکه میندازی؟
مگه تو نگفتی البته این تیمها از پرسپولیس بهتر هستن!

ج.پ.ن 2: دوستان استقلالی از جمله شما هم منتظر آخر پاییز باشید تا جوجه ها رو بشمارید :دی
ما تو تیم شما یکی رو داریم غم نداریم :دی
تا مرفاوی تو استقلال هست هیچ مشکلی نیست چون اول فصل میگه ما از پرسپولیس بالاتریم آخر فصل که میشه میاد پایین ما :دی

پ.ن خودم: جان آقا فرزاد این پست من رو پاک نکنیا!
هر چی از اس اس ما بدی میگیم فرزاد جان میاد چاک میکنه :دی

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
سلام :D

خوبی شما؟ شرمنده اسم گلتم نمیدونم.

والا من فکر کردم جدی گفتی..چون جواب پست بعدی حامد رو هم دادی.. حالا چون ما رو سر کار گذاشتی 1500 امتیاز ازت کم میشه...

واللا اگه اینطوری باشه.. من واسه چی باید از شما دلخور باشم؟ :D

من که همون اول توضیح دادم، چون با پستات مخصوصا اسمایلات حال میکنم پستتون رو کوت کردم..

ما که لینکی نداریم، شما اگه داری بدی ببینیم :D

14wr291.gif
محمود هستم.
2lxe53l.gif

من فکر کردم از این پست من ناراحت می باشی! :دی
از دست خپل عصبانی بودم، اونو نوشتم.
البته اگه می دونستم قراره بن دائم بشه نمی نوشتم! حداکثر حدس می زدم چند روز بن بشه.
crying.gif

7wqewzv6gxi89b9zn9p7.gif

--------------------------------
پ.ن: محض این که پست یه 2 درصد آن تاپیک :)blink:) هم داشته باشه: استقلال سرور پرسپولیس می باشد. :دی

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
عجیبه من هر جا که میرم همه میگن پرسپولیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس

سرورررررررررررررررررررر استقلاله ... عجیبه ... مگه میشه آدم هر جا میره اینو بگن

پرسپولیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس

سروررررررررررررررررررررررررررررررررررررر اس تق لال ه :D

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
سلام پوریا جان
عجیبه من و تو اکثر تیم های مورد علاقمون یکیه!!
ایشالا این تنها اشتباهت هم کم کم خودم اصلاح می کنم تا یادت باشه
استقلال سرور پرسپولیسه

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام پوریا جان
عجیبه من و تو اکثر تیم های مورد علاقمون یکیه!!
ایشالا این تنها اشتباهت هم کم کم خودم اصلاح می کنم تا یادت باشه
استقلال سرور پرسپولیسه

سلام عزیزم ... خوبی ؟ من که نمیشناسمت اما خوب شما منو میشناسی

والا همون جور که گفتی بیشتر تیمهامون یکی و این هم یکیه ... انسان جایز الخطاست ... شما هم نوشتی

استقلال سوراخ پرسپولیسه اما حواست نبوده اشتباه شده

میشه از روی امضات هم فهمید که عشق چه رنگیه

و سولاخ چه رنگیه :D

Captive

لایک‌ها
16,665
محمود هستم.
2lxe53l.gif

من فکر کردم از این پست من ناراحت می باشی! :دی
از دست خپل عصبانی بودم، اونو نوشتم.
البته اگه می دونستم قراره بن دائم بشه نمی نوشتم! حداکثر حدس می زدم چند روز بن بشه.
crying.gif

Okh , Okh اصلا یادم نبود ، داغ دلم رو تازه کردی.. البته خپل حق داشت خدایی... بگذریم.. اینم واسه اینکه نگی ناراحت بودم :دی

dsmiley.gif
osmiley.gif
osmiley.gif
msmiley.gif
hsmiley.gif
asmiley.gif
msmiley.gif

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
آخه عزیز من!
چرا شوخی میکنی به پرسپولیس تیکه میندازی؟
مگه تو نگفتی البته این تیمها از پرسپولیس بهتر هستن!

ج.پ.ن 2: دوستان استقلالی از جمله شما هم منتظر آخر پاییز باشید تا جوجه ها رو بشمارید :دی
ما تو تیم شما یکی رو داریم غم نداریم :دی
تا مرفاوی تو استقلال هست هیچ مشکلی نیست چون اول فصل میگه ما از پرسپولیس بالاتریم آخر فصل که میشه میاد پایین ما :دی

پ.ن خودم: جان آقا فرزاد این پست من رو پاک نکنیا!
هر چی از اس اس ما بدی میگیم فرزاد جان میاد چاک میکنه :دی
خوب معلومه که گفتم! الآنم میگم!!
eghfal.gif

نکنه توقع داری ما روی پرسپولیس تعصب هم داشته باشیم؟! اگه اینطوره بگو برم تو تاپیک جک-جک بنویسم! :D
مگه استقلال به تیم های دیگه می بازه شماها توی تاپیک تون جشن برپا نمیشه؟
روی هم رفته این جانب روی تیم ملی مالدیو خیلی بیشتر تعصب دارم تا روی پرسپولیس!
gigglesmile.gif

Okh , Okh اصلا یادم نبود ، داغ دلم رو تازه کردی.. البته خپل حق داشت خدایی... بگذریم.. اینم واسه اینکه نگی ناراحت بودم :دی

dsmiley.gif
osmiley.gif
osmiley.gif
msmiley.gif
hsmiley.gif
asmiley.gif
msmiley.gif
130fs1258263.gif

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
دوستان هرکس پستی خلاف عنوان و جهت تاپیک بزنه ریپورت می دم
لطفا انقدر اسپم نکنید
ما همه اینجا جمع هستیم که به این حقیقت توجه کنیم

استقلال سولاخه و لاغیر

غیر از " استقلال سولاخه " هرچی بنویسید ریپورت می دم :happy:

Captive

لایک‌ها
16,665
لطفا انقدر اسپم نکنید

استقلال سولاخه و لاغیر

#%^#%#%# سوراخه :D

پ.ن : این کل کل هم حال میده ها :lol:;)

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
خوب معلومه که گفتم! الآنم میگم!!
eghfal.gif

نکنه توقع داری ما روی پرسپولیس تعصب هم داشته باشیم؟! اگه اینطوره بگو برم تو تاپیک جک-جک بنویسم! :D
مگه استقلال به تیم های دیگه می بازه شماها توی تاپیک تون جشن برپا نمیشه؟
روی هم رفته این جانب روی تیم ملی مالدیو خیلی بیشتر تعصب دارم تا روی پرسپولیس!
gigglesmile.gif

130fs1258263.gif

عجب!
اینا الان به نظر خودت جک نیست؟!
من که پیشنهاد میدم بری و همون جا که خودت هم میدونی جک تعریف کنی :دی
روی هم رفته و نرفته هم ما شما رو به عنوان رقیب قبول نداریم که بخوایم با شما کل هم بندازیم :دی

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
لطفا انقدر اسپم نکنید

استقلال سولاخه و لاغیر

دوست عزیز، لطفا مقررات فروم رو رعایت کنید دیگه!
مگه نمی دونستید که توی مرامنامه پی تی ذکر شده که کلیه تیم های آبی از جمله استقلال و چلسی سرور کلیه تیم های قرمز از جمله پرسپولیس و منچستر هستند.
gigglesmile.gif

چند بار تذکر باید بدم؟ آخه بچه که نیستید عزیز من! دفعه دیگه تذکر در کار نیست ها! مطمئنا بن تون می کنم. :دی
عجب!
اینا الان به نظر خودت جک نیست؟!
من که پیشنهاد میدم بری و همون جا که خودت هم میدونی جک تعریف کنی :دی
روی هم رفته و نرفته هم ما شما رو به عنوان رقیب قبول نداریم که بخوایم با شما کل هم بندازیم :دی

باز دوباره یه چند هفته استقلال خوب امتیاز نگرفت شماها دور برداشتیدها!
آخه اندازه این حرف ها هستید که بخواید با ما رقابت کنید. :دی
برید دعا کنید امسال هم یه معجزه رخ بده که آخر فصل حال و حوصله اشک تون رو نداریم بابا! لووول

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
مگه نمی دونستید که توی مرامنامه پی تی ذکر شده که کلیه تیم های آبی از جمله استقلال و چلسی سرور کلیه تیم های قرمز از جمله پرسپولیس و منچستر هستند.

لیگ ایران که ارزش بحث نداره پس می پردازیم به بحث تیم های اجنبی !

ببین دوست عزیز ، بنده به شما علاقه مندم. ولی کافیه یه نگاه کوچیک به افتخارات 2 تیم بندازید .
از 17 دوره لیگ برتر 11 تاش را منچستر برده. ( 2 بار هت تریک هم کرده تازه ! )
منچستر 3 بار قهرمان جام باشگاه های اروپا شده ولی چلسی 0 بار . لوووووووووووووووول

بقیه افتخارات هم اسنادش موجوده ! برید تو ویکی بخونید .

http://img2.************/files/gv1k57k5nmemkr065hoo.gif​

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
لیگ ایران که ارزش بحث نداره پس می پردازیم به بحث تیم های اجنبی !

البته من 120 درصد اطمینان دارم علت این که جناب عالی چلسی و منچستر رو مقایسه کردید، ولی استقلال و پرسپولیس رو مقایسه نکردید دقیقا این بود که "لیگ ایران ارزشش رو نداره"!!
2e2qtty.gif

یه وقت خدایی نکرده کسی فکر نکنه علت دیگه ای داشته! لووووول

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا