• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
حامد من میدونم چی میشه ...
سپاهان قهرمان میشه بعد اعلام میکنن به دلیل دوپینگ ( ممد مایلی ) سپاهان میره دست 2 ساکتم میبرن کهریزک :D

جالب بود :rolleyes:

حامد جان !

2 هفته پیاپی دو شکست سنگین در انتظارتون هست ! اول از ما، دوم از همشهری ما ! دو غول فوتبال ایران !

واقعا سخته ! دو شکست پیاپی در شهر خودتون، ولی بهرحال خیلی ناراحت نشید ! به پرسپولیس و استقلال میبازید، طبیعیه !

اگه اینقدر مطمئنی حاضرم باهات شرط ببندم :rolleyes:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
اگه اینقدر مطمئنی حاضرم باهات شرط ببندم :rolleyes:

یک شرط که بستیم !

یادآوری کنم :

اگر سپاهان دو جام از سه جام رو نگیره امضات و آواتورت بمدت یک هفته در اختیار من هست و برعکس !

///

برای بازی پرسپولیس هم باهات شرط میبندم. همون موقعی که بازی تو تهران بود باهات اینجا هم باهات میبندم ! ما بردیم !

به موقعش میریم کلوب شرط بندی !

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
یک شرط که بستیم !

یادآوری کنم :

اگر سپاهان دو جام از سه جام رو نگیره امضات و آواتورت بمدت یک هفته در اختیار من هست و برعکس !

///

این شرط خیلی نامردیه
تیم های بزرگ دنیا هم من یادم نمیاد تونسته باشن همچین کاری بکنن (2 جام از 3 جام):wacko:
این شرط قبوله در صورتی که تو هم یه همچین شرطی برای تیم خودت بذاری (مثلا پرسپولیس جز 3 تیم لیگ میشه ، جام حذفی هم قهرمان میشه) :)

برای بازی پرسپولیس هم باهات شرط میبندم. همون موقعی که بازی تو تهران بود باهات اینجا هم باهات میبندم ! ما بردیم !

به موقعش میریم کلوب شرط بندی !

اوکی :)

Shayan_BHX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بگو ... داری می بینی قدرت فوتبال داره از شهرتون میاد بیرون باید هم از این حرفا بزنی :D
حالا پارسال با تفاضل قهرمان شدید ... 2 فصل پیش دقیقه 97 قهرمان شدید ولی امـــسال دیگه از این خبرا نیس :rolleyes:
هر سال همینو میگین
حداقل یه چیز جدید بگین حوصلمون سر رفت

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
این شرط خیلی نامردیه
تیم های بزرگ دنیا هم من یادم نمیاد تونسته باشن همچین کاری بکنن (2 جام از 3 جام):wacko:
این شرط قبوله در صورتی که تو هم یه همچین شرطی برای تیم خودت بذاری (مثلا پرسپولیس جز 3 تیم لیگ میشه ، جام حذفی هم قهرمان میشه) :)

داداش خب به من چه !

اول فصل جوگیر شده بودی امیرخان امیرخان میکردی فکر زمستونت نبود ؟! :lol:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
واقعا جالبه، کسایی پیدا میشن که غیر از استقلال و پرسپولیس طرفدار تیم دیگه ای باشند!! :blink:
loudlaff.gif

همین پرسپولیسی ها کم بودن، دیگه بیا این یکیا رو ببین!
25r30wi.gif

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
واقعا جالبه، کسایی پیدا میشن که غیر از استقلال و پرسپولیس طرفدار تیم دیگه ای باشند!! :blink:
loudlaff.gif

25r30wi.gif

برات متاسفم با این طرز تفکرت :) تا وقتی شما و امثال شما همچین فکری بکنید فوتبال ما هیچ پیشرفتی نمی کنه :rolleyes:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
برات متاسفم با این طرز تفکرت :) تا وقتی شما و امثال شما همچین فکری بکنید فوتبال ما هیچ پیشرفتی نمی کنه :rolleyes:

یکی از مسائل اصلی عدم پیشرفت فوتبال ما وجود امسال ساکت هست حامد جون !!
باند مافییایی ایشون !!! :D

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291

چیه؟ انتظار داری ما هم بیایم طرفدار سپاهان و تراکتورسازی بشیم؟ :blink:
(البته خودمونیم همچین خیلی هم بدتر از پرسپولیسی بودن نیست ها)!

فوتبال ما هم با این طرز فکر و بی این طرز فکر به این راحتیا پیشرفت نمی کنه، خودتو خسته نکن! :دی

Shayan_BHX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

فوتبال ما هم با این طرز فکر و بی این طرز فکر به این راحتیا پیشرفت نمی کنه، خودتو خسته نکن! :دی
شما که هر کی میرسه سولاختون میکنه بایدم این حرفا رو بزنید
چجوری روتون میشه بیایید این حرفا رو بزنید
ولی کلا استقلال سولاخه خودتو ناراحت نکن

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952

شما همون بهتر رقیب هاتون این تیم ها باشن!
هنوز براتون زوده رقیبتون پرسپولیس باشه :دی

mohmp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

این بدبخت که از وقتی اومده، سپاهان افتاده رو 2ر. به نظر من آدم دزد باشه، ولی کارشو خوب انجام بده، خیلی بهتر از اینه که سالم باشه و پخمه !!

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
این بدبخت که از وقتی اومده، سپاهان افتاده رو 2ر. به نظر من آدم دزد باشه، ولی کارشو خوب انجام بده، خیلی بهتر از اینه که سالم باشه و پخمه !!

تکبیر!

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
loudlaff.gif

25r30wi.gif

ببین دوست عزیز درسته اینجا رو ساختن واسه کل کل، اما من خودم کلا با کل کل کردن میونه ی خوبی ندارم..

من احترام واسه شما قائل بودم و هستم ، چون بیشتر پستات رو دنبال میکردم،

اما این جمله ی شما واقعا خنده دار بود اونم :

واقعا جالبه، کسایی پیدا میشن که غیر از استقلال و پرسپولیس طرفدار تیم دیگه ای باشند!!

بنده 7 سال داشتم با پدرم میرفتم ورزشگاه، اون موقع تیم برق شیراز طرفدار های متعصب زیادی داشت، که توی ورزشگاه ارتش بودند ( که البته فقط شیرازی ها یادشون هست و قدیمی ها ) اون موقع بازی های تیم های شیرازی و خوزستانی که میشد ، قلقله میشد، مخصوصا برق با صنعت نفت ، بد جوری کری داستند.

کسی از پرسپولیس و استقلال حرف نمیزد، نمیدونم شما چند سالتون هست، اما اگر بزرگتراتون اهل فوتبال هستند بپرسید که تیم برق چند سال هست ، که تیم داری میکنه ؟

همین الانشم که شیراز به نظر من یه مشت بی غیرت پیدا میشن توش، بازی های پیروزی و اس اس که میشه نصف ورزشگاه طرفدار های مقاومتی هست ( که چون به **** و اینا مربوط میشه ) طرفداراش خیلی کمتر از برق هم هستند، شیرازی ها میتونن شهادت بدن...

حالا شما میای میگی فقط اس اس پی پی طرفدار دارن؟ خنده داره...

همین الان که من شیرازی هستم تیم سپاهان رو دوست دارم و وقتی با تیم های پیروزی و استقلال بازی داره ، دوست دارم سپاهان ببره...

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
بنده 7 سال داشتم با پدرم میرفتم ورزشگاه، اون موقع تیم برق شیراز طرفدار های متعصب زیادی داشت، که توی ورزشگاه ارتش بودند ( که البته فقط شیرازی ها یادشون هست و قدیمی ها ) اون موقع بازی های تیم های شیرازی و خوزستانی که میشد ، قلقله میشد، مخصوصا برق با صنعت نفت ، بد جوری کری داستند.
کسی از پرسپولیس و استقلال حرف نمیزد، نمیدونم شما چند سالتون هست، اما اگر بزرگتراتون اهل فوتبال هستند بپرسید که تیم برق چند سال هست ، که تیم داری میکنه ؟

حمید جان!
یک سری جاها رو من جواب بدم!
اونوقت این که میگی تیمی که چند ساله داره تیم داری میکنه چه ربطی داره به خوب بودن تیم یا پرطرفدار بودنش؟
میدونی راه آهن چقدر قدیمیه؟ الان چون قدیمیه بر مبنای صحبت تو باید پرطرفدار هم باشه، درسته؟
یا اصلا همین بحث با استقلال که میگی، استقلال که قدیمی تر از برق شیراز هست!
پس ببین، حرف و مبنات دلیل قانع کننده ای نداره!

همین الانشم که شیراز به نظر من یه مشت بی غیرت پیدا میشن توش، بازی های پیروزی و اس اس که میشه نصف ورزشگاه طرفدار های مقاومتی هست ( که چون به **** و اینا مربوط میشه ) طرفداراش خیلی کمتر از برق هم هستند، شیرازی ها میتونن شهادت بدن...
حالا شما میای میگی فقط اس اس پی پی طرفدار دارن؟ خنده داره...
همین الان که من شیرازی هستم تیم سپاهان رو دوست دارم و وقتی با تیم های پیروزی و استقلال بازی داره ، دوست دارم سپاهان ببره...

کاملا مشخصه شما چقدر طرفدار هستید!
طرفدار برق شیراز که طرفدار سپاهان و مقاومت و یا احتمالا ذوب آهن و ... هم هست!
به نظر من شما ها باید طرفدار تیم ملی باشید که بتونید در یک لحظه به همه تیم های مورد علاقتون ابراز علاقه کنید :دی
بابا این حرفها چیه!
مگه طرفدار بودن اینجوریه که بک روز از یک نیم خوشتون بیاد و یک روز از یک تیم!
طرفدار نباید طبقه بندی درست کنه!
مثلا بگه سپاهانی هستم وقتی با پرسپولیس بازی داره.
فجری هستم وقتی با ذوب آهن بازی داره.
برقی هستم وقتی با سپاهان بازی داره.
و الی ماشالله!

پ.ن: خدا یکی، تیم هم یکی (پرسپولیس)

Captive

لایک‌ها
16,665
خب من پست شما رو بر مبنای کل کل نمیگیرم که بتونم جواب بدم..

اونوقت این که میگی تیمی که چند ساله داره تیم داری میکنه چه ربطی داره به خوب بودن تیم یا پرطرفدار بودنش؟

خب دیگه ، مشکل شما اینه که حرفای من رو متوجه نمیشی ، یا نمیخوای که متوجه بشی..

من هیچوقت نگفتم تیمی که قدیمی هست باید 60 میلیون طرفدار داشته باشه...یا 60 میلیون در حال حاضر طرفدار داره.

من در جواب اون دوستمون گفتم : تیم های دیگر هم طرفدار دارن، و این مسئله یه این یکی دو سال بر نمیگرده و از 14 سال پیش هم اینجوری بوده و تیم ها طرفدار داشتند... حرفم غیر از این بود؟؟

میدونی راه آهن چقدر قدیمیه؟ الان چون قدیمیه بر مبنای صحبت تو باید پرطرفدار هم باشه، درسته؟

بله میدونم چقدر قدیمی هست، اما دلیل نمیشه پر طرفدار باشه، و به نظر من شاید 1 دونه طرفدار هم نداشته باشه و همون بچه مدرسه ای ها و به قول عادل.. ( البته اطلاع دقیقی در مورد طرفدار داشتن یا نداشتنش در دسترس من نیست، و در موردشم نیازی نیست که بحث بشه.

یا اصلا همین بحث با استقلال که میگی، استقلال که قدیمی تر از برق شیراز هست!

بله چند سالی از برق قدیمی تر هست! نکنه استقلال هم طرفدار نداره؟؟ :دی

کاملا مشخصه شما چقدر طرفدار هستید!
طرفدار برق شیراز که طرفدار سپاهان و مقاومت و یا احتمالا ذوب آهن و ... هم هست!

شما طرفدار پیروزی هستید، بعد مثلا میلان با مشنستر هم بازی داره، آیا اگر برد میلان شما رو خوشحال کنه ، من این اجازه رو دارم که بیام شما رو مثلا میگم مسخره کنم بگم وااااااااااای تو که طرفدار پیروزی بودی.. پس حرفت درست نیست..

در ضمن من طرفدار تیم فجر هستم ( اونم به دلیل ) که مش غلام بود.. و در کنارش برق ... که خب به قول گفتنی تیم شهرم هست..

هیچوقت نمیگم اگه این با اون بازی داشته باشه، میشم طرفدار اون ، اگه اون بازیکنش خوشکل باشه میشم طرفدار اون، هیچوقت مثل شما ها ( منظورم کلی هست ) وقتی یک بازیکن تو تیمم هست نمیگم دوست داریم..دوست دارییم.. بعد که رفت یه تیم دیگه بگیم ، نیکبخت به جان مادرت ... باقیش رو حتما بلدی.. این رو گفتم که شماها خجالت بکشید/.

سید مهدی رحمتی یه سال از 5 پنالتی گرفته شده، 5 تاش رو گرفت ، و به عنوان بهترین دروازه بان شناخته شد، همین طور 3 بازیکن برتر لیگ... چند سال بعد رفت تیم سپاهان ، آیا من باید بحش فحش بدم؟ وقتی اومد تو ورزشگاه به مادر و پدرش توهین کنم؟؟

اما شما پرسپولیسی ها و استقلالی ها اینکار رو میکنید، نگو نه که...( البته همه هم اینطوری نیستند..) ولی من دارم تو تایپیک هاتون میبینم..اینم از این

و اما در مورد سپاهان :

من طرفدار سپاهان نیستم، اما مطمئنن به خاطر مسائلی خیلی خوشحال میشم که استقلال و پیروزی قهرمان نشن ، اما سپاهان بشه ، البته اگرم فجر شد که چه بهتر . :دی

دلیلشم اینه که : شما وقتی ایران با ژاپن بازی داره،طرفدار تیم ایران هستی ف اما اگر توی جام جهانی زاپن با برزیل بازی داشته باشه ، معمولا سعی میکنیم طرفدار ژاپن باشیم، چون اون موقع میشه افتخار آسیا...

نمیدونم منظورم رو فهمیدی یا نه...

پ.ن: خدا یکی، تیم هم یکی (پرسپولیس)

50.gif

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,665
البته این تیکه ی آخر شوخی بودا..به دل نگیر . :دی

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329

من کی همچین حرفی زدم ... گفتم این حرفت اشتباهه ، همین
حودت فکر ببین وقتی فوتبال توی یه شهر متمرکز باشه فوتبال ایران بیشتر پیشرفت میکنه یا وفتی توی چند تا شهر یا همه شهرها باشه (کاری به مسائل دیگه ندارم) :rolleyes:

اینم از اون حرفاس :lol:

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
حمید حان و حامد جان, بعضی ها مثل کبک سرشونو کردن زیر برف چیزی نمیخوان ببینن ,قهرمانی که چند سالیه داره از دستشون درمیاد, ورزشگاهاشون هم روز به روز داره خالی تر میشه :p نگین, ناراحت میشن شما رو هم ایگنور میکننااا :D
این ویدیو هم قابل توجه دوست استقلالیمون :D
http://babak-hp.persiangig.com/video/12092009010.wmv
اون قسمت سفیده که خالیه رو میبینی؟ اگه گفتی جایگاه طرفدارای کدوم تیمهههههه:دی

Last edited:

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
خب من پست شما رو بر مبنای کل کل نمیگیرم که بتونم جواب بدم..
خب دیگه ، مشکل شما اینه که حرفای من رو متوجه نمیشی ، یا نمیخوای که متوجه بشی..

اتفاقا مشکل اصلی تو حمید جان اینه که دوست داری همه تیم ها را با هم داشته باشی!
اگه تکلیف خودت رو روشن کنی و من بدونم با طرفدار چه تیمی مواجه هستم بهتر میتونم درک کنم که چی میگی!
که متاسفانه اصلا حرف های تو رو من متوجه نمیشم!
نمیتونم قبول کنم یکی که طرفدار برق یا فجر باشه در همون حال طرفدار سپاهان و ذوب آهن و ... هم باشه!

من هیچوقت نگفتم تیمی که قدیمی هست باید 60 میلیون طرفدار داشته باشه...یا 60 میلیون در حال حاضر طرفدار داره.
من در جواب اون دوستمون گفتم : تیم های دیگر هم طرفدار دارن، و این مسئله یه این یکی دو سال بر نمیگرده و از 14 سال پیش هم اینجوری بوده و تیم ها طرفدار داشتند... حرفم غیر از این بود؟؟

ببین تو در جواب اون دوستمون که یک جورایی گفته بود تیم های دیگه طرفدار ندارن گفتی: هیچ میدونی برق از چه سالی داره تیم داری میکنه؟!
خب حرف من اینه:
شما بر مبنای دونستن اینکه فلان تیم از چه سالی داره تیم داری میکنه، نمیتونی به کسی تفهیم کنی که طرفدار داره یا نه!
من اصلا نگفتم برق طرفدار نداره، بلکه میگم اینکه قدیمی هست ربطی به پرطرفدار بودن نداره!
البته گویا تو هم مثل من فکر میکنی اما خب جواب اولت رو طوری دادی که هر کی مثل من فکر میکنه تو اونطوری فکر میکردی!

بله میدونم چقدر قدیمی هست، اما دلیل نمیشه پر طرفدار باشه، و به نظر من شاید 1 دونه طرفدار هم نداشته باشه و همون بچه مدرسه ای ها و به قول عادل.. ( البته اطلاع دقیقی در مورد طرفدار داشتن یا نداشتنش در دسترس من نیست، و در موردشم نیازی نیست که بحث بشه.

خب این که حرف منه ...

بله چند سالی از برق قدیمی تر هست! نکنه استقلال هم طرفدار نداره؟؟ :دی

شما در جواب یک استقلالی میگی: هیچ میدونی برق از چه سالی داره تیم داری میکنه؟
خب این چه دلیلی میتونه داشته باشه؟
اگر شما با طرفدار مثلا صباباتری (الان منصور میاد! هر جا اسمش میاد سرو کلش پیدا میشه :دی) صحبت میکردی و بهش میگفتی هیچ میدونی برق از چه سالی داره تیم داری میکنه؟ حرفت به جا بود. اما وقتی با یک مثلا استقلالی بحث میکنی اصلا گفتن این حرف بی دلیله!

شما طرفدار پیروزی هستید، بعد مثلا میلان با مشنستر هم بازی داره، آیا اگر برد میلان شما رو خوشحال کنه ، من این اجازه رو دارم که بیام شما رو مثلا میگم مسخره کنم بگم وااااااااااای تو که طرفدار پیروزی بودی.. پس حرفت درست نیست..

حرفم اتفاقا کاملا درسته!
چرا برای مثال زدن میای تیم های خارجی رو مثال میزنی؟
مثالت رو برای تیم های داخلی بزن تا منم بهت بگم اصلا به غیر از پرسپولیس برای برد هیچ تیمی خوشحال نمیشم و برای باخت هیچ تیمی هم ناراحت نمیشم.
بهتر برات بگم تو بازی استقلال و راه آهن، من از برد راه آهن خوشحال نشدم بلکه از باخت استقلال خوشحال شدم!
گرفتی؟

پ.ن: خدا روزی رو نیاره که من برای برد میلان در برابر منچستر خوشحال بشم! حتی در مثال!

در ضمن من طرفدار تیم فجر هستم ( اونم به دلیل ) که مش غلام بود.. و در کنارش برق ... که خب به قول گفتنی تیم شهرم هست..

اوه!
دیگه بدتر!
ببین چطوری طرفداری میکنی که من تا پست قبل فکر میکردم طرفدار برق هستی!
در مورد تیم شهر هم بگم:
ببین حمید جان برای من ادای آدمای رمانتیک رو در نیار!
در همه جای دنیا تیم های هم شهری از همه بیشتر با هم رقیب هستن و طرفداراشون دشمن همدیگه!
اگه قرار بود همه دنیا بیان و مثل شما و دیگر دوستان تیم شهرشون رو هم دوست میداشتن که دیگه هیچ وقت هیچ دربی ای تو دنیا حساس و جذاب نمیشد!
این چه چیز مسخره ای هست که ما ایرانی ها از خودمون در آوردیم که تیم شهرمون هم تیم دوم ماست!
یا برقی یا فجری ...
مثل همه جای دنیا!

هیچوقت نمیگم اگه این با اون بازی داشته باشه، میشم طرفدار اون ، اگه اون بازیکنش خوشکل باشه میشم طرفدار اون، هیچوقت مثل شما ها ( منظورم کلی هست ) وقتی یک بازیکن تو تیمم هست نمیگم دوست داریم..دوست دارییم.. بعد که رفت یه تیم دیگه بگیم ، نیکبخت به جان مادرت ... باقیش رو حتما بلدی.. این رو گفتم که شماها خجالت بکشید/.

اتفاقا گفتی!
گفتی من وقتی سپاهان با پرسپولیس بازی داشته باشه طرفدار سپاهان هستم و میخوام که ببره!
پس نگو نگفتی!
وقتی این جمله رو میگی منم برای همین جمله جواب بهت دادم، دیگه الان بگی من نمیگم که دیگه فایده ای نداره!
در مورد نیکبخت و هاشمی نصب و ...
خدمتتون عرض کنم که شما هر موقع فهمیدید یاقی چیه میتونید بفهمید ما ها نسبت به یاقی های تیم هامون چه احساسی داریم.
این چیزی که تو میگی در همه جای دنیا هست.
اگه اهل فوتبال نیستی بهتره بری و تحقیق کنی ببینی طرفدار های لیورپول دارن با اوون چی کار میکنن!
بهتره بری تحقیق کنی و ببینی تو تیم های بزرگ دنیا هم این چیز ها دیده میشه.
چه چیز اعتراض کردن ماها بر حلاف فوتبال روز دنیاست که تو ایراد میگیری؟
این در مورد اعتراض کردن.
اما در مورد نوع اعتراض کردن و فحاشی ها:
ببین این فحش دادن بر میگرده به فرهنگ اعتراض کردن ما ایرانی ها و اصلا ربطی به پرسپولیسی و استقلالی بودن نداره!
متاسفانه ما برای اعتراض کردن فقط بلدیم فحاشی کنیم!
مثلا طرفدارهای پرسپولیس و بارسلونا رو در نظر بگیر، هر دو قشر این حق رو دارن مثلا به مربی شون اعتراض کنن، حالا اعتراض طرفدار های بارسلونا با سوت کشیدن و تکان دادن دستمال قرمز روی میده اما اعتراض ما با فحاشی و پرتاب اشیا روی میده!
این نوع اعتراض کردن اشتباهه و بحثی هم توش نیست اما به ما بر نمیگرده به فرهنگ مردم بر میگرده.

سید مهدی رحمتی یه سال از 5 پنالتی گرفته شده، 5 تاش رو گرفت ، و به عنوان بهترین دروازه بان شناخته شد، همین طور 3 بازیکن برتر لیگ... چند سال بعد رفت تیم سپاهان ، آیا من باید بحش فحش بدم؟ وقتی اومد تو ورزشگاه به مادر و پدرش توهین کنم؟؟

مگه ما گفتیم این کار رو انجام بده و یا اینکه تایید کردیم این کار رو؟
نکنه فرهنگ فوتبال کشور دست ما بوده که خبر نداشتیم!

اما شما پرسپولیسی ها و استقلالی ها اینکار رو میکنید، نگو نه که...( البته همه هم اینطوری نیستند..) ولی من دارم تو تایپیک هاتون میبینم..اینم از این

رکن اصلی اعتراض کردن رو بهت گفتم.
طرفداری که بازیکن تیمش به تبم رقیب بره و ککش هم نگزه و اعتراض نکنه، طرفدار نیست. بی غیرته!
پس این رو بدون به هیچ عنوان اصل قضیه رو نمیتونی زیر سوال ببری!
میتونی به نوع اعتراض کردن گیر بدی اما نمیتونی بگی اعتراض نکنید.

و اما در مورد سپاهان :

کدوم سپاهان؟ :دی

من طرفدار سپاهان نیستم، اما مطمئنن به خاطر مسائلی خیلی خوشحال میشم که استقلال و پیروزی قهرمان نشن ، اما سپاهان بشه ، البته اگرم فجر شد که چه بهتر . :دی
دلیلشم اینه که : شما وقتی ایران با ژاپن بازی داره،طرفدار تیم ایران هستی ف اما اگر توی جام جهانی زاپن با برزیل بازی داشته باشه ، معمولا سعی میکنیم طرفدار ژاپن باشیم، چون اون موقع میشه افتخار آسیا...

نمیدونم منظورم رو فهمیدی یا نه...

50.gif

این به خاطر مسائلیت من رو کشته!
احتمالا این مسائل بر میگرده به همون مسائلی که تیم های شما ها مثل مثلا سپاهان کل لیگ رو برای 4 تا بازی تلاش میکنه!
4 تا بازی رو به روی پرسپولیس و استقلال!
حتی بازیکن هاشون اگه دو اخطاره باشن در دو بازی مونده به این چهار بازی خودشون رو سه اخطاره میکنن که بتونن با بازی اصلی برسن!
یا برات یک مثال میزنم:
اگه بازیکنی در بازی قبل از این چهار بازی محروم بشه بسیار ناراحت میشه و حتی کلی با داور کلنجار میره که نباید اخطار میگرفته و سه اخطاره میشده!
حتی در بعضی مواقع دیده شده در زمین خود زنی هم میکنن! و میزنن تو سر خودشون که از بازی بعدی محروم شدن!

البته این تیکه ی آخر شوخی بودا..به دل نگیر . :دی

به دل گرفتم، رودل شد!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا