• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
چیزی که مشخصه بعد از اون نیمکت نشینی که هیچ ربطی به بحث فنی هم نداشت و فقط به خاطر سر وصدای محمدی انجام شد دیگه اون وحید همیشگی نیست. یکی از دلایلش میتونه همین باشه و صد البته همینطور که بچه ها هم گفتن مربی دروازه بانهاست که باید باهاش درست کار کنه که.....

ضمن احترام به نظر شما و دوستان
اما بنظر من نیمکت نشینی تو یه بازی نمیتونه دلیل افت کسی باشه
و تمرین مربی دروازه بان ها هم که فرمودین مگه یه دروازه بان آماتور هست که نیاز باشه مدام یه نفر بالا سرش بگه فلان کن ال کن
قبول دارم که تاثیر داره اما نه انقدر که یهویی افت کنه!

بهتره جاهای دیگه دنبال ریشه افت این دروازه بان بگردین.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
منم جای اینا بودم همینجوری به مسخره می خندیدم..
بابا خدایی خودت رو بذار جاشون!! تو هتل یه بی انظباتی کردن، اونوقت 8 جلسه؟!!!! منم باشم می گم بهتر..

من با نظم و سختگیری موافقم اما نه اینکه از اونور پشت بوم بیافتیم؛ بازیکن باید بدونه که کامل باید تابع دستورات باشگاه باشه. هر چند به نظرم تخفیف چربی بشون می دن..

منم برای همینه که میگم احتمالا اصل قضیه چیز دیگه ایه...
شاید به زودی اخبار عجیب و غریب دیگه ای در این مورد بشنویم. :blink:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
من میگم به احتمال زیاد این 3 تا کارای ذیگه ای انجام دادن .... کارای بد بد !!!

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
من میگم به احتمال زیاد این 3 تا کارای ذیگه ای انجام دادن .... کارای بد بد !!!

ای آقااااااااااا
کار بد بد کجا بوده داداش من؟؟!!
خواستن بقیه حساب کار دستشون بیاد. بازم می گم کارشون کار غلطی نیس اما زیاده روی کردن..

saxp

Registered User
لایک‌ها
341
مشکل استقلال مدیریت واعظ اشتیانی هست البته بنظر من این ادم توانایی اداره یه چراگاه گوسفند هم نداره چه برسه به مدیریت این احمق از همون روز اول دنبال مطرح کردن خودش بود ناراحتیش این بود که چرا تماشاچی کس دیگه ای رو تشویق میکنه برای همین هم یه ادم کوچیک و بی زبون مثل مرفاوی رو می خواست که مربی تیم بشه که بعد هرجا بره بتونه خودشو مطرح کنه مثل قهرمانی پارسال که چه اراجیفی راجب قهرمانی تیم میگه اگه بعد رفتن امیر از تیم نگاه کنید بیشتر از صدتا مصاحبه کرده که توی همشون تیکه باره قلعه نویی کرده با این کارش فقط حاشیه وارد تیم استقلال کرد اینقدر گفت که دیگه مرفاوی و بقیه هم شبها خواب قلعه نویی رو میبینن توی تمرین هم که میان به زمین و زمان و خدا هم مشکوکن من از همون موقع هم منتظر بودم تیم دوتا باخت بده اونوقت دیگه هیچ جوره نمیشه تیم رو جمع کرد مرفاوی نه تنها مربی ضعیفی هست اینو از تعویض ها ومهره چینیهاش میشه فهمید بلکه اصلا توانایی جمع کردن تیم در زمان بحران رو نداره تو هر بازی باخت رو گردن چند نفر میندازه و دنبال بهانه جویه این مربی و مدیرعامل احمق بخاطر خودخواهی و خود بزرگ بینی استقلال رو کاملا توی باتلاق حاشیه غرق کردن

amk

Registered User
لایک‌ها
9
واعظی آشتیانی : قلعه نویی را اخراج نکردم مرفاوی هم اخراج نمیشود!!!

امیررضا واعظى آشتیانى مدیرعامل باشگاه استقلال تهران گفت: صمد مرفاوى را فداى ناپاکى هاى فوتبال نکرده و نمى خواهم با برکنارى نادرست او خودم را به مثابه فرشته نجات استقلال معرفى کنم.
وى در حمایت از کادر فنى تیم فوتبال استقلال تهران، اظهار کرد: پس از آن که از سفر خانه خدا بازگشتم و با دیدن وضعیت نتیجه گیرى تیم استقلال، به عنوان مدیرعامل باشگاه مى توانستم راحت ترین کار را انجام داده و صمد مرفاوى سرمربى تیم را برکنار کرده و خودم را به عنوان فرشته نجات به هواداران معرفى کنم اما این کار نه در مباحث اخلاقى جایى دارد و نه همراه با انصاف است. وقتى عوامل مختلف در نتایج کسب شده استقلال دخیل بودند، بى انصافى است که بخواهیم یک نفر را مقصر کنیم. او افزود: من چنین اقدامى را فصل پیش زمانى که استقلال را در جایگاه هفدهم جدول لیگ برتر تحویل گرفتم هم انجام ندادم. در آن مقطع مى توانستم با نتایج به دست آمده سرمربى وقت تیم را برکنار کنم اما به این سمت نرفته و از کادر فنى حمایت کردم. پس از گذشت زمان نتیجه به گونه اى شد که شرایط تیم از کسب ۳ برد در طول ۱۵ مسابقه به ۱۰امتیاز جلوتر از تیم دوم پیش از بازى برگشت با پرسپولیس تغییر یافت. در پایان فصل هم تنها ۳ امتیاز با قهرمانى فاصله داشتیم که با بدست آوردن آن در مشهد و به لطف شکست ذوب آهن از فولاد خداوند مقرر کرد که قهرمان شویم.مدیرعامل استقلال تاکید کرد: ما باید در شرایط مختلف از کادر فنى حمایت کنیم و اگر بنا باشد در زمان نتیجه نگرفتن ها صرفا سرمربى را مقصر بدانیم، عملکردى غیرکارشناسانه است. من اکنون هم صمد مرفاوى را فداى ناپاکى هاى فوتبال نکرده و از او حمایت مى کنم. ما مى بینیم که استقلال خوب بازى مى کند و تنها در نتیجه گیرى چند بازى اخیر، عملکرد مطلوبى نداشته است. حتى در بازى با سپاهان به گواه کارشناسان مختلف، استقلال بازى خوبى به نمایش گذاشت و حتى برخى بازیکنان حریف هم به آن اذعان داشتند. در این مقطع بهتر است مشکل را آسیب شناسى کنیم و تنها به دنبال یک مقصر نگردیم. همه عوامل مربوطه در حصول وضعیت موجود نقش داشته و باید براى بهبود آن تلاش کنند. معتقدم ناپاکى ها، برخى مسایل فنى و البته ناداورى هایى که در حق تیم استقلال شد، علت بوجود آمدن شرایط فعلى است که هر کدام را باید در نوع خود بررسى و حل کرد.آشتیانى با اشاره به معرفى ۳ بازیکن تیمش به کمیته انضباطى باشگاه، گفت: در باشگاه استقلال نظم و انضباط حرف نخست را مى زند. وقتى یک بازیکن خودش را با موازین و مقررات باشگاه تنظیم نمى کند، باید با او برخورد شود. ما در ارتباط با مسایل انضباطى با کسى شوخى نداریم چرا که معتقدیم اگر حرمت ها حفظ نشده و ادب و اخلاق در کارها نباشد، با چالش جدى در تیم مواجه خواهیم بود. بى شک اگر چند نفر رفتار نامعقولى از خود نشان دهند، ممکن است سایر بازیکنان و فضاى درونى تیم تحت تاثیر رفتار آنها قرار گیرد. آنجاست که اگر با آنها برخورد مناسبى صورت نگیرد، حق نفرات دیگر تضییع خواهد شد. قائم مقام سازمان تربیت بدنى همچنین درباره موضعگیرى هاى برخى از افراد کادر فنى تیم استقلال نسبت به ناپاکى ها در فوتبال کشور گفت: به دوستان در کادر فنى تیم گفتم درست است که فوتبال ما ناپاکى ها و مفاسدى دارد اما صحبت هاى شما در این حد مطرح شده کافیست و دیگر به آن نپردازید. وقتى صحبت از ناپاکى هاى فوتبال شده و دلایلى براى آن مطرح مى شود، عده اى که شاید خود در بطن ماجرا باشند، سعى کنند صحبت هاى افراد دلسوز را در نطفه خفه کنند. ضمن این که در بیان معضلات بهتر است سوگیرى ها به سمت اشخاص نرود و تنها در ضمن بیان آنها، کسانى که خود از عوامل ماجرا هستند به دنبال اصلاح خویش بروند. تردیدى نیست که هدف انتقادهاى دلسوزانه افرادى چون محمد مایلى کهن و مجید جلالى از وضع فساد در فوتبال کشور، اصلاح و پاک شدن شرایط بوده و قابل احترام است اما باید سعه صدر داشته باشیم و در قبال افراد نیز صحبت نکنیم که کار خوبى نیست. همچنین در پرداختن به این موضوعات که افراد مختلفى نسبت به آن نظر مى دهند باید صداقت در گفتار و کردار باشد نه آنکه تنها در لفظ و کاغذ بیاید و در عمل تنها سعى کنیم نشان دهیم که صادق هستیم.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
محک این بی غیرت بودن چیه؟ طالب لویی که اون پنالتی هایی که دو فصل قبل گرفت توی حذفی و باعث صعود استقلال به اسیا شد و الان هم اگه این مرفاوی بازی با پیکان نمیزاشتش بیرون مطمئن باشید این افت رو پیدا نمیکرد یا صادقی که یه زمانی با قربانی و فکری بهترین خط دفاع بودن و هنوز هم جزئ بهترینهاست بی غیرت هستن؟

داداش نیکبخت قبل از اینکه بره پرسپولیس استقلالی تیر بود !
2 فصل قبل رو بزار کنار ....
الان صادقی مثل ماست وای میسته توپ میره تو گل ...
به این میگن به غیرتی ...

علیرضا؟؟؟
می شه یه بازیکن با غیرت تو استقلال به من معرفی کنی؟؟

آقا ما خیلی مسائل رو با هم قاطی می کنیم؛ طالبلو واقعا نسبت به تیم تعصب داره ولی مگه قراره همیشه تو اوج باشه؟؟ این وظیفه ی مربیه که اگه دید انگیزش کم شده یا افت بدنی داره با بیرون گذاشتنش و با افزایش فشار تمرینات اونو بر گردونه؛ وگرنه دائما به تعداد بازیکنای بی غیرتمون!! اصافه می شه..
این وظیفه ی مربیه که ببینه تو این شرایط از قدرت انگیزه ی کدوم بازیکنا (جهت نشون دادن ودشون) می تونه به نفع تیم استفاده کنه..

تائید میشه ...

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
جريمه سنگين حق اينهاست.
اون موقع قلعه نويی تو تيم بود کسی جرأت اين کار ها رو نداشت،اما معلومه اينها از صمد حساب نميبرن.
صمد هر چه قدر هم از نظر فنی خوب باشه اما اصلاً سياست تيم داری نداره،آخه اون چه مصاحبه اي بود که بعد از باخت جلو سپاهان انجام داد،مثل بچه ها به زمين و زمان گير ميداد و قر ميزد.
استقلال بيشترين ضربه رو از سوتی های دفاع و همچنين جناب طالبلو خورده،طالبلو جلو سپاهان واقعاً بعد بود و گل احمقانه اي خورد و تيم رو بازوند،از اون طرف رحمتی واسه سپاهان همه کار کرد.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
جريمه سنگين حق اينهاست.
اون موقع قلعه نويی تو تيم بود کسی جرأت اين کار ها رو نداشت،اما معلومه اينها از صمد حساب نميبرن.
صمد هر چه قدر هم از نظر فنی خوب باشه اما اصلاً سياست تيم داری نداره،آخه اون چه مصاحبه اي بود که بعد از باخت جلو سپاهان انجام داد،مثل بچه ها به زمين و زمان گير ميداد و قر ميزد.
استقلال بيشترين ضربه رو از سوتی های دفاع و همچنين جناب طالبلو خورده،طالبلو جلو سپاهان واقعاً بعد بود و گل احمقانه اي خورد و تيم رو بازوند،از اون طرف رحمتی واسه سپاهان همه کار کرد.
اگه بخوایم برگردیم به قبل فروش رحمتی اشتباه بود ..
اگه به حال نگاه کنیم دفاع کلا افتضاحه .. بعدش طالب لو.. 95% دفاع ..
طالب لو خیلی شوت بود.. روی هر دوتا توپ که خورد به تیرک فقط نگاه کرد من موندم چش داره یا نه . !!
خدا!
در مورد اون 3تا هم به نظر من اگه اشتباهشون همون بوده زیاده روی شده ..

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
خوب واعظ که گویا استعفا داده، خدا بخیر کنه، مدیر عامل بعدی معلوم نیست کی در بیاد حالا
boredsmiley.gif

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
خوب واعظ که گویا استعفا داده، خدا بخیر کنه، مدیر عامل بعدی معلوم نیست کی در بیاد حالا
boredsmiley.gif
سلام دوستان

نوید جان متن رو اشتباه خوندی این بابا حالا حالا ها قصد ندارد دست از سر استقلال برداره:دی

واعظي آشتياني از قائم مقامي سازمان تربيت بدني استعفا كرد

اميررضا واعظي آشتياني از قائم مقامي سازمان تربيت بدني استعفا كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، امير رضا واعظي آشتياني قائم مقام سازمان تربيت بدني پس از تغيير و تحولات اخير در راس فدراسيون‌ها از سمت خود استعفا كرد.

گويا آشتياني به برخي از انتصابات در فدراسيون‌ها از جمله تغيير در رياست فدراسيون دوچرخه سواري و كنار گذاشته شدن علي انصاري اعتراض داشته و اين مساله يكي از دلايل اصلي استعفاي آشتياني از سمت قائم مقامي سازمان تربيت بدني بوده است.

آشتياني همچنين حضور تمام وقت در استقلال را يكي ديگر از دلايل اصلي استعفاي خود بيان كرده است. گويا نتايج ضعيف استقلال در يك ماه غيبت آشتياني و نگراني او از ادامه اين روند يكي از دلايل اين استعفا بوده است.

تغييرات در فدراسيون‌ها كه به صورت جمعي اتفاق افتاده مورد انتقاد بسياري از كارشناسان و اساتيد دانشگاه بوده است.

واعظي آشتياني استعفاي خود را به سعيدلو ارائه كرده است.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
اگه بخوایم برگردیم به قبل فروش رحمتی اشتباه بود ..

یادت نمیاد عجب سوراخی بود این رحمتی ؟
هیچ وقت یادم نمیره 2 تاگلش ! یکی از سپاهان از 40 متری یکی هم پرسپولیس !! کرنر !! :blink:

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
منم موافقم ،رحمتی وقتی تو استقلال بود آش دهن سوزی نبود
موضوع فروشش هم برميگرده به پول. الان هم که تو سپاهان پول خوب ميگيره و خيلی خوشحاله و قرار داد 130 ميليونی چند سال پيشش با استقلال رو در برنامه 90 به راحتی مسخره ميکنه و ميگه من 13 ميليون گرفتم و انگار متوجه نيست که استقلال پولی رو که به سپاهان داده بابت ايشون داده.

در مورد طالبلو تو اين چند هفته بدترين بازی های عمرش رو کرده،من تو اين چند هفته اخير حتی 1 واکنش خوب ازش نديدم،بسيار پر اشتباه و بی روحيه بوده

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خدا کنه که فردا مقاومت رو بزنیم ..... دوستان باور بفرمائید با 3 ، 4 تا برد متوالی دوباره برمیگردیم توی کورس و دوباره اوضاع مناسب میشه .

amk

Registered User
لایک‌ها
9
گزارش و حواشی تمرین استقلال ، محمدى و طالب لو؛ دور از هم !

پایگاه اطلاع رسانی ، خبری و تحلیلی استقلال تهران - WWW. ESTEGHLAL TEHRAN FC . COM

تمرین استقلال دیروز ساعت ۱۵ در ورزشگاه دستگردى و زیر بارش باران برگزار شد و نفرات زیر نظر کادر فنى کارهاى تاکتیکى انجام دادند.
جان واریو و منتظرى پشت درماندند
فابیو جان واریو و پژمان منتظرى، دیروز حدود ۴۰ دقیقه زودتر از سایرین به دستگردى رسیدند و براى ورود به ورزشگاه با مشکل مواجه شدند، همین امر باعث رنجش خاطر این ۲ بازیکن شده بود.
هدیه به صادقى
یکى از طرفداران استقلال دیروز به مناسبت روز تولد امیرحسین صادقى و علاقه اش به این بازیکن ، هدیه اى را تقدیم صادقى کرد.
رینالدو تاخیر داشت
پائولو رینالدو کروزو چند دقیقه اى با تاخیر به دستگردى رسید و با کسب اجازه از مرفاوى به تمرین کردن پرداخت.
روانخواه و تمرین اختصاصى
امیدرضا روانخواه که به تازگى از بند مصدومیت رهایى یافته است، دیروز زیر نظر دکتر نوروزى به طور اختصاصى تمرین کرد.
وى بیشتر دور زمین دوید و چند دقیقه هم کارهاى کششى انجام داد.
دلدارى مظلومى به کرافت
راینر کرافت ، بدنساز استقلال دیروز نزد مرفاوى رفت و صحبت هایى پیرامون دلتنگى هایش با او انجام داد. گویا کرافت هواى رفتن به آلمان کرده است و به همین خاطر هم با مظلومى صحبت کرد که مدیر استقلال هم سعى مى کرد با حرفهایش به کرافت دلدارى دهد.
نوروزى با طالب لو، غلامپور با محمدى
حکایت دروازه بانان استقلال در تمرین دیروز جالب بود. طالب لو زیر نظر دکتر نوروزى تمرین کرد و محمدى زیر نظر غلامپور تا به شایعاتى که در مورد رابطه نامطلوب این ۲ گلر وجود دارد بیش از پیش دامن زده شود.
شرح تمرین
در ابتدا نفرات چند دقیقه اى دور زمین دویدند ، پس از آن همه بازیکنان به پشت دروازه رفتند و به مدت یک ساعت در بیرون از زمین در قالب ۲ تیم نارنجى و آبى کارهاى تاکتیکى انجام دادند.
یوسف هما باز هم بود
با وجود صحبت هایى که در مورد دیپورت شدن یوسف هما مهاجم بورکینافاسویى مطرح شده بود اما این بازیکن ۲۰ ساله دیروز در تمرین آبى پوشان شرکت کرد.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
قبل از بازی با پیروزی کی میگه رحمتی دروازه بانه خوبی نبود!؟
خوبین ؟! !!
خوبه همش بحث روی این بود که دوتا دروازه بان خوب داره اس اس .. درگیری پیش میادو اینا !!

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
به امید پیروزی ...

که فکر نمیکنم کار شاخی هم باشه !

یعنی باید به مرفاوی دل بست ؟ !!!

ادیت: در مورد این رحمتی هم ! این اقا از همین استقلال گنده شد که حالا میاد اینجوری زر میزنه !

اگه مرفاوی مربی باشه که نیست ! فردا باید محمدی رو بذاره تا این طالب لو کمی ادم شه !

Last edited:

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
خوب..
با امید به شکست مقاومت شیراز موقتا مباحث تحلیلی رو تعطیل می کنم:hmm:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا