• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

nasermine

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من فوق لیسانس هستم اعزامی 1/10/88 از تهران به پادگان شهید هاشمی نژاد نیشابور چندتا سوال داشتم:
1- آیا بچه های فوق و دکتری با لیسانس و فوق دیپلم با هم هستند یا جدا؟
2-با توجه به اینکه مدت خدمت آموزشی فوق لیسانس 46 روز است آیا باز هم باید تا 58 روز مثل بچه های لیسانس بمونیم؟
3- آیا اردو شامل بچه های فوق میشه چون شنیدم اردو بعد از 46 روز شروع میشه؟
ممنون از جوابهایی که می دهید.

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
سلام
من حدود 2 هفته پیش دفترچمو دادم پلیس +10 گفت 1 ماه دیگه اگه برگ سبز نیومد بیا اینجا به نظرتون با توجه به اینکه لیسانسه ها ماه های زوج اعزام میشن واسه من میافته 2 89 یا 12 88؟

تو هوای سرد باید چی ببریم؟ پست اول واسه تابستونه
من سینه زیت دارم میزارن ماسکی چیزی بزنم؟
یکم هم در مورد اون روزایی که میبرن تو بیابون بگین چه جوریه؟

sarbaze

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا هیشکی نیس جواب منو بده!!!!!!!!!! آقا فرزان شما که جواب همه رو میدی خوب به منم بگین بابا این کد 87 چه جور جاییه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(:(:(:(:(:(:(

hossein_88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی میدونه بند سین تو اموزشی(همون برنامه روزانه)چجوریه اینموقع سال؟مثلا منکه اراک افتادم اذان صبح 5:30بیدارباشش کی میشه؟ساعت 5:30بعدازظهرم تاریک میشه.کی دراختیارخودمونیم؟کسی اینموقع اموزشی نبوده؟ممنون

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
سلام
من فوق لیسانس هستم اعزامی 1/10/88 از تهران به پادگان شهید هاشمی نژاد نیشابور چندتا سوال داشتم:
1- آیا بچه های فوق و دکتری با لیسانس و فوق دیپلم با هم هستند یا جدا؟
2-با توجه به اینکه مدت خدمت آموزشی فوق لیسانس 46 روز است آیا باز هم باید تا 58 روز مثل بچه های لیسانس بمونیم؟
3- آیا اردو شامل بچه های فوق میشه چون شنیدم اردو بعد از 46 روز شروع میشه؟
ممنون از جوابهایی که می دهید.

ج 1 : جدا هستند ...

2 : نمی دونم...

3 : فکر می کنم اردو هم شامل میشه .. در ضمن اردو خوش میگذره ... تنوع داره .. در کل باحاله...

سلام
من حدود 2 هفته پیش دفترچمو دادم پلیس +10 گفت 1 ماه دیگه اگه برگ سبز نیومد بیا اینجا به نظرتون با توجه به اینکه لیسانسه ها ماه های زوج اعزام میشن واسه من میافته 2 89 یا 12 88؟

میاد نگران نباش..

نمی دونم...

چند صفحه قبل در مورده چیزایی که زمستون باید ببریم بحث شده .. شما فقط لباسی که تنته و گرمت می کنه ببر...
بستگی به شهری که هستی هم داره .. در حدی ببر که بشه زیره لباسی که بهت میدن بپوشی ..
چون خودشون دستکش و کلاه و زیر پیراهن و یه لباسه گرم میدن .. بافتنی ببر که زیرش بپوشی...

آره ماسک طبی ووو البته اولاش الکی گیر میدن .. می تونی مشکلتو در میون بزاری با فرمانده چیزی بهت نگه ...

روزا ؟ اگر منظورت اردوی آموزشی هستش که 2 روز و 1 شب تو چادرید و کلاسه تاکتیک دارید .. خشم شب هم می زنن .. در کل نترس همش به خنده میگزره ..:دی یادش بخیر ..
پیاده روی هم دارید که یکی طول بلند و یکی طوله کوتاه ...
از صبح میبرن مارو بردن جنگل ... کنسرو هم واسه ناهار میدن ... 4 اینا هم بر میگردید آسایشگاه...
از اونم نترس .. هیچی نداره .. راستی کوله پشتی هم دارید + قمقمه + اسلحه + خرت و پرت

طوله کوتاه هم از صبح تا 1 بعد از ظهر...

آقا هیشکی نیس جواب منو بده!!!!!!!!!! آقا فرزان شما که جواب همه رو میدی خوب به منم بگین بابا این کد 87 چه جور جاییه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(:(:(:(:(:(:(

به خدا من نمی دونم .. من سوالایی رو که بلدم جواب میدم ...
قدیما اینجا پر رونق تر بود .. الان نمی دونم چرا اینقدر خلوت شده ...؟ درکت می کنم نگرانی ..
ایشالاه دوستان میان کمکت می کنن...

hossein_88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی میدونه بند سین تو اموزشی(همون برنامه روزانه)چجوریه اینموقع سال؟مثلا منکه اراک افتادم اذان صبح 5:30بیدارباشش کی میشه؟ساعت 5:30بعدازظهرم تاریک میشه.کی دراختیارخودمونیم؟کسی اینموقع اموزشی نبوده؟ممنون:(

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
کسی میدونه بند سین تو اموزشی(همون برنامه روزانه)چجوریه اینموقع سال؟مثلا منکه اراک افتادم اذان صبح 5:30بیدارباشش کی میشه؟ساعت 5:30بعدازظهرم تاریک میشه.کی دراختیارخودمونیم؟کسی اینموقع اموزشی نبوده؟ممنون

اگر اذان 5:30 هستش .. 4:30 بیدار باشه ....
ما هم بیدار باشمون 4:30 بود ..
ربطی به تاریکی نداره .. ساعت 4:30 کلاسا تموم میشه ... آمار میگیرن در اختیاره خودتونید تا ساعت 9 که دوباره آماره ...
البته الان هوا سرده امار توی آسایشگاه گرفته میشه ...راحتید...

در کل وقتی میرید میبینید از آموزشی یه غول ساختید و مسخره تر از اونیه که فکر می کردید.. به خدااااا :دی

farzadddd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخرم هیچ کس جواب منو نداد بچه ها.کد 277 فاتب نیروی انتظامی افتادم.تو تاپیک فقط آدرسشو زدن.کسی نمی دونه چجوریاست؟من تهرانیم و تک پسر.اگه تو میاندوره اعلام کنم تک پسرم موقع تقسیم تهران میافتم؟پنج شنبه جمعه های آموزشی میریم خونه؟دمتون گرم استرس گرفتم.یکی راهنمایی کنه لطفآ

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام

سلام
اول اینکه من به شما اطمینان خاطر میدم که اسفند 88 نمیوفتید
اردیبهشت 89 هم که امکان نداره و تیر 89 احتمالش خیلی خیلی کمه
شما روی شهریور 89 و یا آبان 89 حساب کنید.
نتیجش رو به منم بگید ببینم درست پیش بینی کردم یا نه؟

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان من جدیداً به جمعتون اضافه شدم.
نوبت آموزش من 01/04/1389 هست با مدرک لیسانس از ارومیه
حالا یا شانس یا اقبال تا ببینیم کجا میوفتیم
البته خدمتو خیلی دوست دارم و به نظر خودم یه افسر خوب میشم تا یه مهندس خوب!!!!
خیلی دوست دارم بعنوان سرباز هنگ مرزی خدمت کنم ولی لازمش اینه که آموزشیم بیفته نیروی انتظامی
برای اینکه آموزشی بیفته نیروی انتظامی میشه کاری انجام داد یا نه؟؟؟

mahdi064

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان منم برگ سفیدم امده متاسفانه کد 6 افتادم که اینجوری که می گن نیروی انتظامی اراک دخلم اومده هر کدوم از دوستان اطلاعاتی از این شهر پادگان دارن اگه لطف کنند بدن ممنون میشم دوستانی که کد شیش مثل من افتادن پیام بدن بیشتر با هم اشنا بشیم

hossein_88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان منم برگ سفیدم امده متاسفانه کد 6 افتادم که اینجوری که می گن نیروی انتظامی اراک دخلم اومده هر کدوم از دوستان اطلاعاتی از این شهر پادگان دارن اگه لطف کنند بدن ممنون میشم دوستانی که کد شیش مثل من افتادن پیام بدن بیشتر با هم اشنا بشیم

سلام.منم افتادم کد6.غصه نخور.زودمیگذره.نبایدجای خیلی بدی باشه.من ازمشهداونجاافتادم.توازکجا؟

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
من قراره 1 تیر سال بعد اعزام شم از ارومیه
کسی میدونه احتمالش زیاده که کدوم ارگان بیفتم یعنی ناجا/ ارتش یا ****
فقط دفترچه پست کردم . همین!!! لیسانسم هستم
حتی 1 ثانیه هم تا حالا عضو بسیج نبودم امریه هم ندارم و ...

power engineer

Registered User
لایک‌ها
0
آخرم هیچ کس جواب منو نداد بچه ها.کد 277 فاتب نیروی انتظامی افتادم.تو تاپیک فقط آدرسشو زدن.کسی نمی دونه چجوریاست؟من تهرانیم و تک پسر.اگه تو میاندوره اعلام کنم تک پسرم موقع تقسیم تهران میافتم؟پنج شنبه جمعه های آموزشی میریم خونه؟دمتون گرم استرس گرفتم.یکی راهنمایی کنه لطفآ

:)سلام هم خدمتی!!!جواب منم کسی نداد.ولی از دوستم که پدرش سرهنگ نیروی انتظامیه.پرسیدم میگه هتله!!!:lol:مثلا دانشکده افسری نیرو انتظامیه دیگه!جایی پیدا می کنی بهتر از اینجا:cool:ایشالا که زیارتت می کنیم تو پادگان:)

farzadddd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:)سلام هم خدمتی!!!جواب منم کسی نداد.ولی از دوستم که پدرش سرهنگ نیروی انتظامیه.پرسیدم میگه هتله!!!:lol:مثلا دانشکده افسری نیرو انتظامیه دیگه!جایی پیدا می کنی بهتر از اینجا:cool:ایشالا که زیارتت می کنیم تو پادگان:)

ایول.خدا وکیلی من خیلی شانس آوردم.آموزشی تا خونه آدم 15دقیقه راه باشه یعنی خر شانسی مطلق.منم شنیدم جای خوبیه و طرز رفتارشون خیلی فرق داره .برای تقسیم فقط نگرانم.اونم میگن اعلام کنی تک پسر هستی و مدارک تحویل بدی میاندازن شهر خودتون.اگه درست باشه که خیلی خوبه.حالا نمی دونمی تقسیما کجاست؟راهنمایی رانندگی؟کلانتری؟

mahdi064

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
lکجای مشهدی؟من وکیل ابادم.شما؟لیسانسی؟من لیسانس صنایع غذاییم.شما چی؟:)

منم وکیل اباد ایرج میرزا هستم منم لیسانس مدیریت دارم خیلی خوشحال میشم بیشتر با هم اشنا بشیم چهار روز بیشتر تا روز اعزام نمونده

test84

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان به نظرتون اگه قبل از آموزشی پوتین خوب بگیریم بهتر نیست؟

hossein_88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اره 4روزمونده.هيچ اماري نداري چجوريه پادگانش؟اراك كه خيلي سرده....:(:(:(اما خوبيش اينه روزاكوتاهه:):)

بالا