سلام
من فوق لیسانس هستم اعزامی 1/10/88 از تهران به پادگان شهید هاشمی نژاد نیشابور چندتا سوال داشتم:
1- آیا بچه های فوق و دکتری با لیسانس و فوق دیپلم با هم هستند یا جدا؟
2-با توجه به اینکه مدت خدمت آموزشی فوق لیسانس 46 روز است آیا باز هم باید تا 58 روز مثل بچه های لیسانس بمونیم؟
3- آیا اردو شامل بچه های فوق میشه چون شنیدم اردو بعد از 46 روز شروع میشه؟
ممنون از جوابهایی که می دهید.
ج 1 : جدا هستند ...
2 : نمی دونم...
3 : فکر می کنم اردو هم شامل میشه .. در ضمن اردو خوش میگذره ... تنوع داره .. در کل باحاله...
سلام
من حدود 2 هفته پیش دفترچمو دادم پلیس +10 گفت 1 ماه دیگه اگه برگ سبز نیومد بیا اینجا به نظرتون با توجه به اینکه لیسانسه ها ماه های زوج اعزام میشن واسه من میافته 2 89 یا 12 88؟
تو هوای سرد باید چی ببریم؟ پست اول واسه تابستونه
من سینه زیت دارم میزارن ماسکی چیزی بزنم؟
یکم هم در مورد اون روزایی که میبرن تو بیابون بگین چه جوریه؟
میاد نگران نباش..
نمی دونم...
چند صفحه قبل در مورده چیزایی که زمستون باید ببریم بحث شده .. شما فقط لباسی که تنته و گرمت می کنه ببر...
بستگی به شهری که هستی هم داره .. در حدی ببر که بشه زیره لباسی که بهت میدن بپوشی ..
چون خودشون دستکش و کلاه و زیر پیراهن و یه لباسه گرم میدن .. بافتنی ببر که زیرش بپوشی...
آره ماسک طبی ووو البته اولاش الکی گیر میدن .. می تونی مشکلتو در میون بزاری با فرمانده چیزی بهت نگه ...
روزا ؟ اگر منظورت اردوی آموزشی هستش که 2 روز و 1 شب تو چادرید و کلاسه تاکتیک دارید .. خشم شب هم می زنن .. در کل نترس همش به خنده میگزره ..:دی یادش بخیر ..
پیاده روی هم دارید که یکی طول بلند و یکی طوله کوتاه ...
از صبح میبرن مارو بردن جنگل ... کنسرو هم واسه ناهار میدن ... 4 اینا هم بر میگردید آسایشگاه...
از اونم نترس .. هیچی نداره .. راستی کوله پشتی هم دارید + قمقمه + اسلحه + خرت و پرت
طوله کوتاه هم از صبح تا 1 بعد از ظهر...
آقا هیشکی نیس جواب منو بده!!!!!!!!!! آقا فرزان شما که جواب همه رو میدی خوب به منم بگین بابا این کد 87 چه جور جاییه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به خدا من نمی دونم .. من سوالایی رو که بلدم جواب میدم ...
قدیما اینجا پر رونق تر بود .. الان نمی دونم چرا اینقدر خلوت شده ...؟ درکت می کنم نگرانی ..
ایشالاه دوستان میان کمکت می کنن...