• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

web_developer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برگ سفید منم اومد افتادم کد 35 (نیروی زمینی ارتش 01 تهران) اول دی‌ماه اعزام.
من لیسانس هستم و امریه دارم تنها استرسی که دارم ترس از کد خوردن هست. کسی می‌تونه در مورد کد خوردن اطلاعات بیشتری بده؟!

hossein_88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول دی کسی کد6اراک نیفتاده؟کسی چیزی نمیدونه از اونجا چجورجاییه؟:eek:

zen2004neo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . من هم كد 06 افتادم . به احتمال زياد بايد اراك باشه . ولي بعضي از بچه ها نوشتن اين كدها عوض ميشه . امكان داره جاي ديگه اي بيفتيم ؟

hossein_88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
2ساله که همین کدهاست.بعیدمیدونم عوض شه.من ازمشهدافتادم اونجا.توازکجا؟

zen2004neo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
2ساله که همین کدهاست.بعیدمیدونم عوض شه.من ازمشهدافتادم اونجا.توازکجا؟

من از بندرعباس ... من شنيدم كه هم سرماش بده هم سخت مي گيرن .... نمي دونم چقد راست باشه !;)

sarbaze

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1 دی کد 87 پادگان خاتمی یزد
از دوستان اگه کسی اونجا بوده و فکر میکنه اطلاعات خوبی داره لطفاً راهنمایی کنه.
راستی اگه کسی هم همین کده خبر بده با هم آشنا شیم.
:rolleyes::rolleyes::happy:

IELTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام من لیسانس 1/10/88 اعزام هستم ..... کد 123 **** نیشابور ......... همسفر کسی نبود؟

hossein_88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نیروانتظامی همه جاش سخته. عیب نداره ولک یک چیزی میشه غصه نخور.اراک نیست رفتیم هاااااااااااااا

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
امروز برگه سفیدم اومد.نیروی انتظامی اراک افتادم کسی امارشو داره که چه جورجاییه؟سخت میگیرن یا نه؟ازاشناهای کسی اونجا نبوده؟هرکس هرچی میدونه لطفابگه… کد6اراک کسی نیست؟

جای خوبیه تقریبا. ولی الان خیلی سرده. نیرو انتظامی افتادی. بعدش هم احتمال زیاد بیفتید زاهدان.

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
من می‌تونم پوتین مناسب پام بگیرم از شهرمون و با خودم ببرم آموزشی؟ گیر نمیدن دم در؟

نه بابا گاری ندارن. منتهی تو کل خدمت 2 جفت پوتین میدن. بهش میگن استحقاق. یه جفت تو آموزشی، یه جفت دیگه هم بعد 9 ماه از خدمت. اگه پوتین خریدی و استحقاق بهت دادن بیار خونه با خودت ببر بفروششون.

نیروانتظامی همه جاش سخته. عیب نداره ولک یک چیزی میشه غصه نخور.اراک نیست رفتیم هاااااااااااااا

نه بابا از ارتش راحت تره. برو خدا رو شکر کن افتادی نیرو انتظامی. بعدا میفهمی چی گفتم ! ;)

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
با سلام من لیسانس 1/10/88 اعزام هستم ..... کد 123 **** نیشابور ......... همسفر کسی نبود؟

سلام :D

میبینم که افتادید هتل باغرود ;)

سعی کن از جایی که هستی لذت ببری چون هتل است انجا

موفق باشی

solamoh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.ممنون از اینکه جواب سوالها رو میدی. راستی کمد یا فایلی که به ما میدن چقدر هست بیشتر از یک ساک هم میتونیم ببریم.چقدر وسایل میتونیم ببریم.
جمعه ها که تعطیل هست اگه کسی تو پادگان بمونه باز هم مثل روزهای عادی مراسم صبحگاه و ورزش و . . . داره یا ما هم آزادیم تو پادگان
باز هم ممنون از توجهت:puke:

zen2004neo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اما من از چندتا از بچه ها كه اونجا بودن شنيدم كه با احتمال بالا استان خودت ميفتي .... ليسانسه بودن البته

EHSAN99999

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

کسی راجب کد 181 (نیروی هوایی مشهد ) اطلاعاتی نداره؟

چطور جایی هست. و چقدر سخت می گیرن و مرخصی دادنشون چطوره و ....

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
سلام.ممنون از اینکه جواب سوالها رو میدی. راستی کمد یا فایلی که به ما میدن چقدر هست بیشتر از یک ساک هم میتونیم ببریم.چقدر وسایل میتونیم ببریم.
جمعه ها که تعطیل هست اگه کسی تو پادگان بمونه باز هم مثل روزهای عادی مراسم صبحگاه و ورزش و . . . داره یا ما هم آزادیم تو پادگان
باز هم ممنون از توجهت:puke:

کمدش همون استاندارده .. نمی دونم دقیق بهت سایزشو بگم .. ولی دو طبقست ...
سعی کن ساکتو زیاد پر نکنی .. ولی در هر صورت جا میدیش .. نگران نباش... :دی

پنجشنبه ها تا ساعت 2 هستش... بعد آزادی برای خودت ...
جمعه ها هم آزادی از صبح برای خودت .. هیچ کاری به کارت ندارن .. هیچی ..

farzadddd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها سلام.من تازه اینجارو پیدا کردم.آقا من اول دی اعزامم.کدمم خورده 277که فاتب نیرو انتظامیه.کل تاپیکو خوندم فقط همین راجع بهش نوشته بودن.کسی میدونه این کدها ممکنه عوض شن؟یعنی دیگه 277فاتب نباشه؟بعد من تک پسرم تو میان دوره اعلام کنم حتمآ تهران میافتم؟حالا این 277 چجوریاست؟کسی اونجا نبوده؟

farzadddd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز برگه سفیدم اومد.نیروی انتظامی اراک افتادم کسی امارشو داره که چه جورجاییه؟سخت میگیرن یا نه؟ازاشناهای کسی اونجا نبوده؟هرکس هرچی میدونه لطفابگه… کد6اراک کسی نیست؟

سلام.من چون خودم اراک دانشجو بودم کاملآ می دونم.اولآ جای فوق العاده سردیه.بخصوص تو این فصل وحشتناکه اما نگران نباش.همونطوری که ما گذروندیم می گذره و خاطره میشه

بالا