• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Alireza_Militar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من 1/10 اعزامم.
اصفهان.
لیسانس نرم افزار.

این برگ سفید چرا نمیاد؟ امروز 18/10 هست ولی هنوز خبری ازش نیست.

test84

Registered User
لایک‌ها
2
زوده هنوز، تو هفته آخر میاد، برای یکی از رفقتا 3 روز قبل اومد. نیاد هم مشکلی نیست میتونی بری **** وظیفه برات prtin بگیرن، اونم نشه باز روز اعزام خودشون بهت میگن.

یه سوال، پست اول این تاپیک خیلی مفصله، چیزایی که واقعا لازمه ببریم چیاس؟ راستی اونجا فرصت مطالعه هم هست؟ یکی میگفت اونقدر خسته میشی که فقط میخوابی. نظر شما چیپس؟

ویرایش:
لیست پست اول مخصوص تابستونه؛ ما که زمستون میریم چی؟

راستی من اگه سرما خورده باشم؛ اونجا مراعات میکنن؟ یا نع؟

Last edited:

arash1981sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز،
هرچند از تموم شدن آموزشیت 4 ماهی گذشته ولی باز هم بهت تبریک میگم و یه سوال هم ازت داشتم!
من پزشک هستم، ساکن تهران و اعزامی 88/10/1 با کد 176 ، می خواستم بپرسم چیزی راجع به نحوه تقسیم پزشکها بعد از اتمام آموزشی و نیز احتمال تهران بودنشون می دونی یا خیر؟! و همچنین وضعیت پزشک وظیفه در دوران آموزشی در آنجا؟!
ضمناً ممنون می شم اگه هر کدوم از دوستان چنانچه اطلاعاتی در این زمینه دارند در اختیارم بذارند.
باز هم متشکرم...​

سلام
امید وارم که دوره آموزشی برات خوب بوده باشه
منم امروز برگه سفید گرفتم . کد 176 زده و ظاهرا خضرایی افتادم
ممنون میشم اگه یه اطلاعاتی از شرایط انجا بهم بدی
منم راجع به تقسیم سوال داشتم ؟ می خواستم بدونم کجا بیفتم خوبه ؟ میشه کاری کرد یا نه ؟ من فوق لیسانس عمران دارم . آیا زمان تقسیم بازم الزاما باید نیروی هوایی ارتش باشم ؟؟؟
متشکر

web_developer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

test84

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز، خدمتت عرض کردم که زوده الان. تو هفته آخر میاد.

web_developer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من شنیدم بعضی‌ها انتهای دوره آموزشی کد می‌خورن و باید مجدد دوره آموزشی رو یه جای دیگه بگذرونند. این قضیه کد خوردن چی‌ هست؟ راندوم هست یا بر اساس یه اصولی؟! مثلا شنیدم دو تا کتاب میدن که باید بخونی و امتحان میگیرن اگه پاس نکنی کد میخوری؟ آیا درسته؟ و اینکه افرادی مثل من که امریه دارن اگه کد بخورند قضیه امریه کلا منتفی هست و باید نیروهای مسلح خدمت کنند؟

کسی از دوستان در مورد این قضیه کد خوردن اطلاعاتی نداره؟

test84

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

اونطور که من از خوندن این تاپیک فهمیدم، یه سری جاها 5% که کمترین نمرات رو آورده باشن تو درجه ای که میگیرن یه فرق کوچیکی میذارن. مثلا بجای ستوان-2، ستوان-3 میشن. (مگه ستوان3 > ستوان2 نیست؟!)

من یه سوال صفحه پیش پرسیدم؛ اگه کسی/فرزان لطف کنه جواب بده ممنون میشم.

021518

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ما امروز خیلی خوشحال رفتیم با ساک و تجهیزات که بفرستنمون. دیدم گفتن برید شنبه صبح بیاین ترمینال
جاتون خالی هنوز هیچی نشده به دلیل خمیازه کشیدن سر صف 50 تا بشین پاشو رفتم:wacko::D

Last edited:

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
یه سوال، پست اول این تاپیک خیلی مفصله، چیزایی که واقعا لازمه ببریم چیاس؟ راستی اونجا فرصت مطالعه هم هست؟ یکی میگفت اونقدر خسته میشی که فقط میخوابی. نظر شما چیپس؟

ویرایش:
لیست پست اول مخصوص تابستونه؛ ما که زمستون میریم چی؟

راستی من اگه سرما خورده باشم؛ اونجا مراعات میکنن؟ یا نع؟

همه چیز میدن .. لباسه گرمی که تنته کافیه !!!
آره کتاب جواب میده .. البته اگه خوابابلویی نه !! ولی من کلی کتاب خوندم .. البته 1000 صفحه ای نبری !!! :دی

منم سرما خورده رفتم .. هنوزم سرما خوردگیم خوب نشده !! :دی
اصلا فرقی نداره ...
مگر اینکه بری بهداری بگی خیلی حالم بده و اینا برات اسراحت توی آسایشگاه بنویسه !!!
اگه فیلم بازی کردنت خوبه می تونی تو صف قش کنی .. با پتو می برنت بهداری استراحت می نویسه برات !!

والاه اینی که میگی منم شنیدم که دوباره آموزشی می خورن .. البته فقط برای **** هستش ...
رفیقم 2ماه تو بیرجند خدمت کرد .. 1 ماه هم شیراز !!:دی

آقا ما امروز خیلی خوشحال رفتیم با ساک و تجهیزات که بفرستنمون. دیدم گفتن برید شنبه صبح بیاین ترمینال
جاتون خالی هنوز هیچی نشده به دلیل خمیازه کشیدن سر صف 50 تا بشین پاشو رفتم:wacko::D

من که هی به میگفتم ...:happy:

sanieha

Registered User
لایک‌ها
0
:rolleyes:سلام
از ستاد نیرو امریه گرفتیم واسه انتقالی همسرم از زاهدان به تهران
این یعنی دیگه تمومه؟!

solamoh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.من اول دی 88 اعزامم هست.زنگ زدم گفتند کد181 هست که ظاهرا نیرو هوایی مشهد هست.یه توضیحی در مورد نیروی هوایی و این پادگان بدید و اینکه آیا در روزی که مشخص میکنن خودمون جدا میتونیم بریم یا حتما باید با بقیه ترمینال بریم.چون اونجا آشنا داریم اگه زودتر بریم اونجا بهتره.
در ضمن آدرس دقیقش رو کسی میدونه کجاست داخل شهر مشهده یا خارج شهر.کلا نیرو هوایی چطوریه.سخت میگیرن یا راحت.
شنیدم از 9 شب به بعد ورود و خروج ممنوعه.درسته؟
تو این 10 روز باقیمونده چه ورزشهایی انجام بدیم تا اونجا خیلی فشار نیاد؟
در ضمن اول دی سه شنبه هست و شنبه و 1شنبه که چند روز بعدشهست به خاطر عاشورا تعطیله که با جمعه 3 روز پشت سرهم تعطیل میشه.این سه روز رو میزارن بریم خونه یا نه؟

Last edited:

test84

Registered User
لایک‌ها
2
سلام.من اول دی 88 اعزامم هست.زنگ زدم گفتند کد181 هست که ظاهرا نیرو هوایی مشهد هست.یه توضیحی در مورد نیروی هوایی و این پادگان بدید و اینکه آیا در روزی که مشخص میکنن خودمون جدا میتونیم بریم یا حتما باید با بقیه ترمینال بریم.چون اونجا آشنا داریم اگه زودتر بریم اونجا بهتره.
در ضمن آدرس دقیقش رو کسی میدونه کجاست داخل شهر مشهده یا خارج شهر.کلا نیرو هوایی چطوریه.سخت میگیرن یا راحت.
شنیدم از 9 شب به بعد ورود و خروج ممنوعه.درسته؟
تو این 10 روز باقیمونده چه ورزشهایی انجام بدیم تا اونجا خیلی فشار نیاد؟
در ضمن اول دی سه شنبه هست و شنبه و 1شنبه که چند روز بعدشهست به خاطر عاشورا تعطیله که با جمعه 3 روز پشت سرهم تعطیل میشه.این سه روز رو میزارن بریم خونه یا نه؟
بابا بیا باهم بریم با اتوبوس! چرا تنها بیای؟

به نظر "من" سه شنبه صبح میریم اونجا؛ بلیط بهمون میدن واسه شنبه صبح چون اونجا برسیم هم بخاطر تعطیلات احتمال زیاد تعطیلیم و عملا کاری باهامون ندارن جز خرج خورد و خوراکمون که میفته گردنشون.

راستی بچه ها بیاین باهم همانگ باشیم چیا تو ساک میزاریم که هم قدیمیا نظرشون رو بگن هم باهم مشورت کرده باشیم.

arm1383

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
امید وارم که دوره آموزشی برات خوب بوده باشه
منم امروز برگه سفید گرفتم . کد 176 زده و ظاهرا خضرایی افتادم
ممنون میشم اگه یه اطلاعاتی از شرایط انجا بهم بدی
منم راجع به تقسیم سوال داشتم ؟ می خواستم بدونم کجا بیفتم خوبه ؟ میشه کاری کرد یا نه ؟ من فوق لیسانس عمران دارم . آیا زمان تقسیم بازم الزاما باید نیروی هوایی ارتش باشم ؟؟؟
متشکر

سلام آرش جان،
خوشحالم كه تو هم خضرايي هستي!
منم مثل تو در ابتدا اطلاعات زيادي راجع به اين پادگان نداشتم ولي با جستجويي كه در اين فروم كردم تا حدي دستم اومد كه اونجا چه خبره! ضمناً يكي از دوستانم هم پارسال 87/12/1 اعزام شده بود و آموزشيش هم در همين يگان شهيد خضرايي بود كه اتفاقاً اولين دوره اي بود كه اونجا دانشجو ميگرفت! بجز مطالبي كه توي همين فروم هست اينم من اضافه كنم كه فوق ليسانس ها و دكترها در يك گروهان هستن!
من ساكن اكباتانم، خوشحال ميشم اگه مايل بودي بيشتر با هم آشنا بشيم كه حداقل اين 2 ماه رو تنها نباشيم...
راستي در مورد سوال هات هم فقط اينو بگم كه اين مساله ذهن هر كسي رو در ابتدا مشغول ميكنه كه بعدش كجا ميره و چي كار ميكنه و اصلاً چي كار ميتونه بكنه!!! منم همين سوال ها رو تو ذهنم دارم و مطمئنم تا اين 2 ماه تموم نشه هيچ كاري نميشه كرد بجز داشتن امريه و پارتي كه اين يكي حلال همه مشكلات در اين كشوره!!!

sanieha

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
چند روز پیش
از ستاد نیرو امریه گرفتیم واسه انتقالی همسرم از زاهدان به تهران(پادگان 02 افسریه) 4 ماه خدمته
هنوز امریه رو تحویل 88 زرهی زاهدان نداده بعد امضای اونا ایرانشهر باید امضا کنه
این یعنی دیگه تمومه؟!
یا اینا می تونن مشکلی پیش بیارن؟!

Last edited:

power engineer

Registered User
لایک‌ها
0
[سلام دوستان .برگه سفید من امروز رسید دستم.کد آموزشی 277 که من سرچ کردم دیدم زده یگان امداد فاتب دیگه چیز اضافه تری راجبش پیدا نکردم.مثلا اینکه کجاس و زیر مجموع کدوم یک از نیروهاس(ارتش،سپاهو..)لطفا راهنمایی کنید:)RIGHT][/RIGHT]

Last edited:

EHSAN99999

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . برای من هم امروز نامه اومد که کد 181 هستم. یعنی نیروی هوایی مشهد. تاریخ اعزام اول دی 1388.

کسی می دونه شرایط اونجا چطوریه؟؟؟

zen2004neo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه ي سربازي رفتگان و روندگان

چندروزي ميشه كه اين تاپيك رو پيدا كردم و دارم مي خونمش . خدائيش خيلي بدردم خورده . اصلن تصورم از دوره آموزشي عوض شده و اعتماد به نفس بيشتري پيدا كردم . مرسي از همه

بعدش اينكه امروز نامه محل خدمت من هم رسيد . بگم كه اعزامي 1 دي هستم . افتادم كد 6 كه به احتمال زياد نيروي انتظامي اراك هستش . كسي هست كه 1 دي اعزامي اونجا باشه ؟ كسي ميدونه چطور جاييه ؟ بخصوص كه ميگن اراك تو زمستون خيلي سرماش بده .

بازم مرسي:D

test84

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به همه ي سربازي رفتگان و روندگان

چندروزي ميشه كه اين تاپيك رو پيدا كردم و دارم مي خونمش . خدائيش خيلي بدردم خورده . اصلن تصورم از دوره آموزشي عوض شده و اعتماد به نفس بيشتري پيدا كردم . مرسي از همه

بعدش اينكه امروز نامه محل خدمت من هم رسيد . بگم كه اعزامي 1 دي هستم . افتادم كد 6 كه به احتمال زياد نيروي انتظامي اراك هستش . كسي هست كه 1 دي اعزامي اونجا باشه ؟ كسي ميدونه چطور جاييه ؟ بخصوص كه ميگن اراك تو زمستون خيلي سرماش بده .

بازم مرسي:D
سلام و خوش اومدی!

به نظر من اعتماد به نفست رو از دست نده، به نظر من هرجا هر شرایطی باشه سختی خودشو داره. به نظر من اگه هوا سرد باشه، بجاش کمتر بیرون نگرمون میدارن، نه؟ البته یه طرز تفکر دیگه هست که میگه سربازی بالاخره یه کاری میکنن بهت سخت بگزره! :دی.

منم مثله شما 9 روز دیگه اعزامم ولی نمیدونم نامه من چرا نیومده! مثکه باید برم دنبالش!

بچه ها با هم share کنیم چیا میبریم، من لیست خودمو به زودی میذارم اینجا که بعدا پست اول تاپیک رو هم به روز کنیم.

ویرایش

بچه های لیسانسی که باغرود بودن، میشه بگن کجاها تهران افتادن؟ اگه تهران افتادن یا جاهایه دیگه لطفا بگن که به درد بقیه بخوره.

دمتون گرم.

Last edited:

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
سلام دوستان ،

عرض کنم که دوره آموزشی واقعا دوره ی عالیه
فکر نکنید که سخته ، چون سخته. اما باید صبور باشید و سعی کنید بهتون خوش بگذره.
خودتون رو خودتون فشار نیارید حتی اگه روی شما فشارهای روحی و عصبی بیارن.
سعی کنید اروم از کنارش بگزرید تا بهتون خوش بگذره.
:blink:

برای وسایلی هم که میخواید ببرید.

1. لباس زیر گرم.
2. ناخن گیر
3. یک قوطی پلاستیکی نوشابه واسه آب نگه داشتن توش ( داخل آسایش گاه لازم میشه )
4. لیوان
5. قاشق و چنگال
6. یک ظرف واسه غذا ( البته یغلوی میدن اونجا بهتون )
7. نخ و سوزن
8. قرص استامینوفن کدئین و سرماخوردگی و چسب زخم
9. یک ساک سبک و کم حجم که وسایل رو بریزین توش
10 . مقدار کمی پول ( سعی کنید زیاد پول با خودتون نبرین - شاید 10 هزار تومان کافی باشه )
11. کارت تلفن ( این رو سعی کنید حتما ببرین اگه شده 3 تا کارت 2 هزار تومانی ... اما سعی کنید از همون شهر بخرید چون ممکنه کار نکنه تو تلفن کارتیه پادگان ) :f34r:

دوستان از بردن وسایل اضافه جدا پرهیز کنند چون اونجا که رسیدید کلی وسایل میدن بهتون که بعد میمونید چکار کنید ونارو !!!!!! ( من خودم بیشتر چیزایی رو که دادن سریع آوردم خونه در اولین فرصت ) :wacko:

چیزایی که بهتون میدن :

1. جوراب چند جفت
2. کفش
3. لباس زیر گرم
4. کلاه و دست کش
5. کاپشن
6. لباس سربازی 2 یا 3 دست
7. صابون
8. مسواک و خمیر دندان
9. ساک سربازی بزرگ
10. 2 عدد پتوی پشمی
11. لیوان - یغلوی - ( بعدا اینارو موقع ترخیص میگیرن ازتون )
12. پودر لباس شویی دستی
13. دمپایی
14. واکس و فرچه

اگه چیزی یادم اومد اضافه میکنم.
محل خدمت خودم هم هتل باغرود بود

یک نکته ! دوستانی که ممکنه کمی دوست داشته باشن راحت باشن ، میتونن برن یک جفت پوتین سبک و نرم و جنس خوب تهیه کنن قبل اعزام. و از اونا استفاده کنن و خیلی راحت خواهند بود تو آموزشی

Last edited:

yashar27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
از همۀ عزیزانی که تو این سایت تجربیاتشونو مطرح میکنند تشکر می کنم، خیلی با این تاپیک حال کردم.
من فوق لیسانس هستم و امریه دارم. برگ سفید اومد، نوشته کد محل آموزش 35، اعزام 1 دی.
چند تا سوال داشتم، خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید:
1. کد 35 (01 تهران، ارتش) چه جور جاییه؟ اگه کسی اونجا آموزش دیده ممنون میشم تجربیاتشو بگه. :blush:
2. تو هوای سرد دی ماه، لباس خاصی باید با خودمون ببریم؟ اصلاً میذارن زیر لباس نظامی لباس گرم بپوشیم؟ :wacko:
3. مدت آموزش چقدره؟
4. خوردنی هر چی و هرقدر بخوایم میتونیم ببریم؟ :p

بالا