ببخشید شما دیپلم هستید ؟
بله دیپلمم، چطور؟
یکی راهنمایی کنه!
ببخشید شما دیپلم هستید ؟
ممنونبله دیپلمم، چطور؟
یکی راهنمایی کنه!
![]()
بله دیپلمم، چطور؟
یکی راهنمایی کنه!
![]()
سلام خدمت شما .
من تاریخ اعزامم 18/7/88 بودم دوره شما به نام 133 هست . برای ما 132 بود .
بهتریم زمان بابل همین موقع ما بود . زمان شما برف و بارندگی میاد . ولی هواش خیلی از تهران بهتر هست .
پادگان توی جنگل هست . به تمام عیار هتل هست . بهترین منظره رو داره . برو خدارو شکر کن که اینجا افتادی . سوالی بود بپرس .
سلام به همگی
من امروز برگه سفیدم اومد توش کد 105 خورده. search کردم دیدم المهدی بابل ****. درسته؟
اگه درسته آقایونی که رفتن میشه یه توضیحی به ما بدن قبلش یکم آشنا بشیم نریم مثه خر تو گل گیر کنیم!
یه سوال دیگه هم دارمو من تک پسر هستم، 3ماه اضاف خوردم. امکانش چند درصده تهران بیفتم؟
راهنماییم کنین ممنون میشم. راستی تــاریخ اعزام 88/9/19
بله دیپلمم، چطور؟
یکی راهنمایی کنه!
![]()
ممنون. الان شما آموزشیت تموم شده؟
مدت آموزشی 3 ماه هست یا کمتر؟
مرخصی میان دوره کی میدن؟
سلام خدمت شما .
من تاریخ اعزامم 18/7/88 بودم دوره شما به نام 133 هست . برای ما 132 بود .
بهتریم زمان بابل همین موقع ما بود . زمان شما برف و بارندگی میاد . ولی هواش خیلی از تهران بهتر هست .
پادگان توی جنگل هست . به تمام عیار هتل هست . بهترین منظره رو داره . برو خدارو شکر کن که اینجا افتادی . سوالی بود بپرس .
سلام هم خدمتی ..
کدوم گردان بودی ؟
من خیریان بودم...
گروهان دوم...
اگر خیران بوده باشی منو 100% میشناسی ... منشی گروهان دوم بودم ..
کجا تقسیم میشی ؟؟
من 17هم باید برم بلال (کیلومتر 9 جاده مخصوص تهران - کرج )
سامان می خوند : {{ انتقامی می رود , حیدری شاید , خیریان خیر }} :lol::lol:
به به ...
امروز آموزشیم تموم شد.....
منم با این دوستمون بودم .. ولی فعلا نشناختمش...
دوره 52 روزست ...
گوش نده که میان دوره نمیدیم . مرخصی نمیدن...
مطمئن باش هر چی میگن همش دروغ از آب در میاد...
تعطیلی بخوره ولتون می کنن.. به ما تهرانی ها مرخصی طولانی به اسم میان دوره نمیدن ولی بیشتر از شهرستانی ها خونه رفتیم...
ایشالاه به شما یه 5 روزی میدن..
مطمئنم بهترین جای ایران برا آموزشی کد 105 هتل ولیک هستش...
کد 105 بابل .. هتله واقعا... همه به اسم هتل ولیک اونجا میشناسن....
این سری که تو بری میشی دوره 133 ..
من 132 بودم ...
مطمئن باش بهترین جا منتظره توئه ... آب و هوای عالی.. الانم که زرت زرت بارون میاد کلاسا تعطیل میشه و صفا و سیتی ...
چیزایی که در انتظارته :
(امکانات این هتل » )
- پنجاه تا تلفن عمومی
- بوفه
- ساندویچی
- عکاسی
- خشک شویی
- باشگاه بدن سازی
- سرویس بهداشتی تمیز (حمام گرم و پر فشار)
- مناظر فوقولاده
- فرمانده های باحال که هفته ی اول بهشون فحش میدی...ولی بعدش.....
احتمال زیاد گردان خیریان میفتی ... اگه اونجا افتادی سلام کد 75 منشی (خودشون میشناسن) به احمدیان و صالحی برسون ... باور کن اگه آشنایی بدی هواتو دارن ...:blush:
ارشد و اینا نشو دردسره .. بهترین مسئولیت منشی هستش.. مخصوصا منشی صالحی شدن.. اگر خطت خوبه حتما منشی بشو .. بگو دوست کد 75 هستم باور کن به خطت اصلا نگاه نمی کنه:lol:
اصلا نگران نباش .. اونجا همه پذیرشی هستن و پارتی کلفت پس بدون جای بدب نیست... من ساعت 2 امروز با هتل ولیک خدافظی کردم...ناراحت کننده بود...
:blush:
بازم سوال بود بپرس ....
(تجدید دوره و میدان تیر همش الکیه و می ترسوننتون.. فقط میدان تیر رو بالا بزنی تشویقی میگیری . مرخصی 5شنبه و جمعه هم میدن..)
سلام
آموزشی تو بابل تموم شد
بچه های بابل به آماری از خودتون بدید .
گروهان یک حیدری
یادش بخیر
به قول بچه ها ارشد ولی به قول خودم خدمتگزار بچه ها
همتون موفق باشید هر جا که هستید
یاد درآینده ، یاد اسماعیلپور ، یاد غلامی ،... یاد آبگوشتها ، یاد نوووووووووووود دو ، یاد کلللللللللللللللل گردان ، یاد پای شکسته محسن، یاد مسعود ، آرامش ، شروین ، همستر و یاد همه چیش بخیر
جتما از خودتون خبر بدید و گر نه میگم باز :
مرض
بازم بابت همه شوخیها و بعضی داد زدنها از همتون حلالیت میخوام
کساییم که تو گروهان ما نبودن از ریشهای بلند من میتونن بشناسن منو
خدا یار و نگهدار همتون
یا الله
یا علی
سلام
من حدود یک ماه پیش بود که رفتم دوره آموزشی سربازی. قبل رفتن هم از طریق این فروم اطلاعات خیلی خوبی بدست آوردم که می خواهم از همه کسانی که با در اختیار گذاشتن تجربیاتشان به من و بقیه دوستان کمک کردن تشکر کنم. 5 رورز اومدیم تعطیلات میان دوره. تو 06 اراک هستم. پادگان مالک اشتر ناجا. انگار دیروز بود که رفتم واقعا. مثل همیشه چند روز اول واقعا سخته. اصلا کلا همه چی قرو قاطی.درسته میگذره ولی تا اون چند روز تموم بشه خیلی اذیت میشی. بعد که تقسیم شدی و گردان و گروهان و تخت و کمدت و دوستات و فرماندهت و برنامه سین ات : D مشخص شد دیگه بقییش میگذره حالا چه سخت چه آسون چون برنامه داری .... حرف که واسه گفتن زیاده....در ضمن خوشحال میشم اگه بتونم کمکی به دوستان بکنم. هر سوالی درباره 06 اراک خواستید در خدمتم.
ممنون از راهنمائیات دوست عزیز
پس جای خوبیه مارو ترسوندن الکی!:blink:
حالا ما که داریم تو محرم میریم واسه تاسوعا عاشورا تهرانیم یا نه؟
بعد آموزشی چی؟ تهران؟
سلام هم خدمتی...
منم شهدا کرمانشاهم....گردان 2 گروهان 6
تو کدومی؟مرخصی بهت خوش میگذره؟من که از ثانیه هاش دارم استفاده میکنم...
اصلا نترس ...
هوا هم عالیه ... همش بارون...
محرم هم حال میده اونجا بخور بخوابه ...
در کل یه هفته در میون پنجشنبه جمعه ها تهران و کرج رو میفرستن خونه هاشون...
عاشورا و تاسوعا هم 90% میفرستن...![]()
کجای تهرانی ؟
آره روز آخر یه گروهان از هر گردان انتخاب میشه واسه رژه بعد مراسم تموم میشه .. یه سری برگه میدن بهتون...
یارو پشت بلندگو کد ها رو می خونه که مثلا کد 120 بره اونور وایسته .. بعد آدرس رو می نویسید که مثلا بعد 5 روز خودتون رو معرفی کنید فلان جا ........
همه هم شهر خودشون میفتن... من ندیدم تهرانی شهرستان بیفته.. تو هم اگه مثه من پارتی نداری بدون یه پارتی بزرگ داری به نام خدا که هوامون رو داره ... هوای منو که داشت... حالا 17هم میرم ببینم کجای کرج افتادم...
بهترین جای آموزشی ولیکه .. برو صفا...![]()
توکل به خدا
بعد مرخصی شهری چند وقت به چند وقته؟ چند ساعته؟
من تهران پارس هستم
راستی اونجا همه بسیجین؟!
وضعیت سیگار چطوریه؟ نمیریم از نسخی D:
توکل به خدا
بعد مرخصی شهری چند وقت به چند وقته؟ چند ساعته؟
من تهران پارس هستم
راستی اونجا همه بسیجین؟!
وضعیت سیگار چطوریه؟ نمیریم از نسخی D:
میبینم که اینجا آموزش در رفتن از سربازی میدی خدایش باحالینا یه چندتا شیرین کاری هاتونم تعریف کنید مستفیظ بشیم
اصلا نترس ...
هوا هم عالیه ... همش بارون...
محرم هم حال میده اونجا بخور بخوابه ...
در کل یه هفته در میون پنجشنبه جمعه ها تهران و کرج رو میفرستن خونه هاشون...
عاشورا و تاسوعا هم 90% میفرستن...![]()
کجای تهرانی ؟
آره روز آخر یه گروهان از هر گردان انتخاب میشه واسه رژه بعد مراسم تموم میشه .. یه سری برگه میدن بهتون...
یارو پشت بلندگو کد ها رو می خونه که مثلا کد 120 بره اونور وایسته .. بعد آدرس رو می نویسید که مثلا بعد 5 روز خودتون رو معرفی کنید فلان جا ........
همه هم شهر خودشون میفتن... من ندیدم تهرانی شهرستان بیفته.. تو هم اگه مثه من پارتی نداری بدون یه پارتی بزرگ داری به نام خدا که هوامون رو داره ... هوای منو که داشت... حالا 17هم میرم ببینم کجای کرج افتادم...
بهترین جای آموزشی ولیکه .. برو صفا...![]()