• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

M-MAZAHERI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله دیپلمم، چطور؟

یکی راهنمایی کنه!
:(

سلام خدمت شما .
من تاریخ اعزامم 18/7/88 بودم دوره شما به نام 133 هست . برای ما 132 بود .
بهتریم زمان بابل همین موقع ما بود . زمان شما برف و بارندگی میاد . ولی هواش خیلی از تهران بهتر هست .
پادگان توی جنگل هست . به تمام عیار هتل هست . بهترین منظره رو داره . برو خدارو شکر کن که اینجا افتادی . سوالی بود بپرس .

021518

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت شما .
بهتریم زمان بابل همین موقع ما بود . زمان شما برف و بارندگی میاد . ولی هواش خیلی از تهران بهتر هست .
پادگان توی جنگل هست . به تمام عیار هتل هست . بهترین منظره رو داره . برو خدارو شکر کن که اینجا افتادی . سوالی بود بپرس .

ممنون. الان شما آموزشیت تموم شده؟
مدت آموزشی 3 ماه هست یا کمتر؟
مرخصی میان دوره کی میدن؟

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
سلام به همگی:rolleyes:
من امروز برگه سفیدم اومد توش کد 105 خورده. search کردم دیدم المهدی بابل ****. درسته؟
اگه درسته آقایونی که رفتن میشه یه توضیحی به ما بدن قبلش یکم آشنا بشیم نریم مثه خر تو گل گیر کنیم!
یه سوال دیگه هم دارمو من تک پسر هستم، 3ماه اضاف خوردم. امکانش چند درصده تهران بیفتم؟
راهنماییم کنین ممنون میشم. راستی تــاریخ اعزام 88/9/19

بله دیپلمم، چطور؟

یکی راهنمایی کنه!
:(

ممنون. الان شما آموزشیت تموم شده؟
مدت آموزشی 3 ماه هست یا کمتر؟
مرخصی میان دوره کی میدن؟

به به ...

امروز آموزشیم تموم شد.....
منم با این دوستمون بودم .. ولی فعلا نشناختمش...
دوره 52 روزست ...
گوش نده که میان دوره نمیدیم . مرخصی نمیدن...
مطمئن باش هر چی میگن همش دروغ از آب در میاد...
تعطیلی بخوره ولتون می کنن.. به ما تهرانی ها مرخصی طولانی به اسم میان دوره نمیدن ولی بیشتر از شهرستانی ها خونه رفتیم...
ایشالاه به شما یه 5 روزی میدن..
مطمئنم بهترین جای ایران برا آموزشی کد 105 هتل ولیک هستش...

کد 105 بابل .. هتله واقعا... همه به اسم هتل ولیک اونجا میشناسن....
این سری که تو بری میشی دوره 133 ..
من 132 بودم ...
مطمئن باش بهترین جا منتظره توئه ... آب و هوای عالی.. الانم که زرت زرت بارون میاد کلاسا تعطیل میشه و صفا و سیتی ...
چیزایی که در انتظارته :
(امکانات این هتل » )

- پنجاه تا تلفن عمومی

- بوفه

- ساندویچی

- عکاسی

- خشک شویی

- باشگاه بدن سازی

- سرویس بهداشتی تمیز (حمام گرم و پر فشار)

- مناظر فوقولاده

- فرمانده های باحال که هفته ی اول بهشون فحش میدی...ولی بعدش.....

احتمال زیاد گردان خیریان میفتی ... اگه اونجا افتادی سلام کد 75 منشی (خودشون میشناسن) به احمدیان و صالحی برسون ... باور کن اگه آشنایی بدی هواتو دارن ...:blush:
ارشد و اینا نشو دردسره .. بهترین مسئولیت منشی هستش.. مخصوصا منشی صالحی شدن.. اگر خطت خوبه حتما منشی بشو .. بگو دوست کد 75 هستم باور کن به خطت اصلا نگاه نمی کنه:lol:

اصلا نگران نباش .. اونجا همه پذیرشی هستن و پارتی کلفت پس بدون جای بدب نیست... من ساعت 2 امروز با هتل ولیک خدافظی کردم...:eek: ناراحت کننده بود...:eek::eek::blush::(

بازم سوال بود بپرس ....

(تجدید دوره و میدان تیر همش الکیه و می ترسوننتون.. فقط میدان تیر رو بالا بزنی تشویقی میگیری . مرخصی 5شنبه و جمعه هم میدن..)

Last edited:

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
سلام خدمت شما .

سلام هم خدمتی ..
کدوم گردان بودی ؟

من خیریان بودم...
گروهان دوم...
اگر خیران بوده باشی منو 100% میشناسی ... منشی گروهان دوم بودم ..
کجا تقسیم میشی ؟؟

من 17هم باید برم بلال (کیلومتر 9 جاده مخصوص تهران - کرج )

سامان می خوند : {{ انتقامی می رود , حیدری شاید , خیریان خیر }} :lol::lol:

benjamin372

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

آموزشی تو بابل تموم شد

بچه های بابل به آماری از خودتون بدید .

گروهان یک حیدری

یادش بخیر

به قول بچه ها ارشد ولی به قول خودم خدمتگزار بچه ها

همتون موفق باشید هر جا که هستید

یاد درآینده ، یاد اسماعیلپور ، یاد غلامی ،... یاد آبگوشتها ، یاد نوووووووووووود دو ، یاد کلللللللللللللللل گردان ، یاد پای شکسته محسن :D ، یاد مسعود ، آرامش ، شروین ، همستر و یاد همه چیش بخیر

جتما از خودتون خبر بدید و گر نه میگم باز :

مرض

بازم بابت همه شوخیها و بعضی داد زدنها از همتون حلالیت میخوام

کساییم که تو گروهان ما نبودن از ریشهای بلند من میتونن بشناسن منو

خدا یار و نگهدار همتون

یا الله

یا علی

Last edited:

021518

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام هم خدمتی ..
کدوم گردان بودی ؟

من خیریان بودم...
گروهان دوم...
اگر خیران بوده باشی منو 100% میشناسی ... منشی گروهان دوم بودم ..
کجا تقسیم میشی ؟؟

من 17هم باید برم بلال (کیلومتر 9 جاده مخصوص تهران - کرج )

سامان می خوند : {{ انتقامی می رود , حیدری شاید , خیریان خیر }} :lol::lol:

ممنون از راهنمائیات دوست عزیز:)
پس جای خوبیه مارو ترسوندن الکی!:blink:
حالا ما که داریم تو محرم میریم واسه تاسوعا عاشورا تهرانیم یا نه؟
بعد آموزشی چی؟ تهران؟

021518

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به به ...

امروز آموزشیم تموم شد.....
منم با این دوستمون بودم .. ولی فعلا نشناختمش...
دوره 52 روزست ...
گوش نده که میان دوره نمیدیم . مرخصی نمیدن...
مطمئن باش هر چی میگن همش دروغ از آب در میاد...
تعطیلی بخوره ولتون می کنن.. به ما تهرانی ها مرخصی طولانی به اسم میان دوره نمیدن ولی بیشتر از شهرستانی ها خونه رفتیم...
ایشالاه به شما یه 5 روزی میدن..
مطمئنم بهترین جای ایران برا آموزشی کد 105 هتل ولیک هستش...

کد 105 بابل .. هتله واقعا... همه به اسم هتل ولیک اونجا میشناسن....
این سری که تو بری میشی دوره 133 ..
من 132 بودم ...
مطمئن باش بهترین جا منتظره توئه ... آب و هوای عالی.. الانم که زرت زرت بارون میاد کلاسا تعطیل میشه و صفا و سیتی ...
چیزایی که در انتظارته :
(امکانات این هتل » )

- پنجاه تا تلفن عمومی

- بوفه

- ساندویچی

- عکاسی

- خشک شویی

- باشگاه بدن سازی

- سرویس بهداشتی تمیز (حمام گرم و پر فشار)

- مناظر فوقولاده

- فرمانده های باحال که هفته ی اول بهشون فحش میدی...ولی بعدش.....

احتمال زیاد گردان خیریان میفتی ... اگه اونجا افتادی سلام کد 75 منشی (خودشون میشناسن) به احمدیان و صالحی برسون ... باور کن اگه آشنایی بدی هواتو دارن ...:blush:
ارشد و اینا نشو دردسره .. بهترین مسئولیت منشی هستش.. مخصوصا منشی صالحی شدن.. اگر خطت خوبه حتما منشی بشو .. بگو دوست کد 75 هستم باور کن به خطت اصلا نگاه نمی کنه:lol:

اصلا نگران نباش .. اونجا همه پذیرشی هستن و پارتی کلفت پس بدون جای بدب نیست... من ساعت 2 امروز با هتل ولیک خدافظی کردم...:eek: ناراحت کننده بود...:eek::eek::blush::(

بازم سوال بود بپرس ....

(تجدید دوره و میدان تیر همش الکیه و می ترسوننتون.. فقط میدان تیر رو بالا بزنی تشویقی میگیری . مرخصی 5شنبه و جمعه هم میدن..)

بعد آموزشی چی؟ تهران؟

M-MAZAHERI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

آموزشی تو بابل تموم شد

بچه های بابل به آماری از خودتون بدید .

گروهان یک حیدری

یادش بخیر

به قول بچه ها ارشد ولی به قول خودم خدمتگزار بچه ها

همتون موفق باشید هر جا که هستید

یاد درآینده ، یاد اسماعیلپور ، یاد غلامی ،... یاد آبگوشتها ، یاد نوووووووووووود دو ، یاد کلللللللللللللللل گردان ، یاد پای شکسته محسن :D ، یاد مسعود ، آرامش ، شروین ، همستر و یاد همه چیش بخیر

جتما از خودتون خبر بدید و گر نه میگم باز :

مرض

بازم بابت همه شوخیها و بعضی داد زدنها از همتون حلالیت میخوام

کساییم که تو گروهان ما نبودن از ریشهای بلند من میتونن بشناسن منو

خدا یار و نگهدار همتون

یا الله

یا علی

سلام چاکره بهترین ارشد هتل ولیک
نود ه هششششششششششششششششششششششششششششت :D
آقا یوسفی خیلی نوکرم .
من محسنم . همون پا شیکسته که اسمشو بردی =))
یا الللللللللللله =))
مرض گفتنات . همش تموم شدااا .:D
بیاد بچه های کد 70 تا 79

rozeab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من حدود یک ماه پیش بود که رفتم دوره آموزشی سربازی. قبل رفتن هم از طریق این فروم اطلاعات خیلی خوبی بدست آوردم که می خواهم از همه کسانی که با در اختیار گذاشتن تجربیاتشان به من و بقیه دوستان کمک کردن تشکر کنم. 5 رورز اومدیم تعطیلات میان دوره:D . تو 06 اراک هستم. پادگان مالک اشتر ناجا. انگار دیروز بود که رفتم واقعا. مثل همیشه چند روز اول واقعا سخته. اصلا کلا همه چی قرو قاطی.درسته میگذره ولی تا اون چند روز تموم بشه خیلی اذیت میشی. بعد که تقسیم شدی و گردان و گروهان و تخت و کمدت و دوستات و فرماندهت و برنامه سین ات : D مشخص شد دیگه بقییش میگذره حالا چه سخت چه آسون چون برنامه داری .... حرف که واسه گفتن زیاده....در ضمن خوشحال میشم اگه بتونم کمکی به دوستان بکنم. هر سوالی درباره 06 اراک خواستید در خدمتم.

سلام منم مالك اشتر اراكم الان هم در مرخصي بسر مي برم من 3-4 (گردان ذوالفقار گروهان جهادم) هستم خيلي عاليه من داراي مثتثنيات هستم و بلحاظ كار شهر تهران رو زدم آيا كسي هست يه قسمت تو تهران به من معرفي كنه كه وقت ازاد براي كار داشته باشم البته پارتي دارم فقط ميخام بدونم كجا بهتره يكي از بچه ها ميگفت شهرك آزمايش خوبه؟

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
بعد آموزشی چی؟ تهران؟

اصلا نترس ...
هوا هم عالیه ... همش بارون...
محرم هم حال میده اونجا بخور بخوابه ...
در کل یه هفته در میون پنجشنبه جمعه ها تهران و کرج رو میفرستن خونه هاشون...
عاشورا و تاسوعا هم 90% میفرستن...
8391.gif

کجای تهرانی ؟
آره روز آخر یه گروهان از هر گردان انتخاب میشه واسه رژه بعد مراسم تموم میشه .. یه سری برگه میدن بهتون...
یارو پشت بلندگو کد ها رو می خونه که مثلا کد 120 بره اونور وایسته .. بعد آدرس رو می نویسید که مثلا بعد 5 روز خودتون رو معرفی کنید فلان جا ........
همه هم شهر خودشون میفتن... من ندیدم تهرانی شهرستان بیفته.. تو هم اگه مثه من پارتی نداری بدون یه پارتی بزرگ داری به نام خدا که هوامون رو داره ... هوای منو که داشت... حالا 17هم میرم ببینم کجای کرج افتادم...
بهترین جای آموزشی ولیکه .. برو صفا...
8391.gif

mrz_iee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام هم خدمتی...

منم شهدا کرمانشاهم....گردان 2 گروهان 6
تو کدومی؟مرخصی بهت خوش میگذره؟من که از ثانیه هاش دارم استفاده میکنم...

بابا 4کریم.
پس هم گروهانی هستیم.
میاندوره دوم چطوره :) خوش میگذره؟
من پست قبلیتون رو ندیدم تا الآن که دوباره فرستادنمون.

mrz_iee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما باز برای تعطیلات اومدیم :) انشالله یه 14 روز دیگه که آموزشی تموم بشه و وقتمون یخورده آزادتر باشه میام اینجا یه شرح وضعیت کلی پادگان رو میدم که یادگاری بمونه.
دوره آموزشی واقعا بد نمیگذره. میفهمی که چطوری میشه هی تنبیه شد و بازم پر رو پر رو باز بخندی و صوتی بدی تا دوباره تنبیه بشی :) پیچوندن رو هم به طور کامل یاد میگیری:D
دوره آموزشی بهت خوش میگذره مخصوصا اگه بخوری به پست 100 - 120 نفر آدم باحال. با یه فرمانده خوب با یه پادگانی که سر سبز باشه و با صفا که نور علی نور میشه. البته شنیدم که میگن وقتی تقسیم میشی و میری تو یگان دیگه بهت خوش نمیگذره. اما پیچوندن ها سر جاشه.

021518

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اصلا نترس ...
8391.gif

کجای تهرانی ؟
آره روز آخر یه گروهان از هر گردان انتخاب میشه واسه رژه بعد مراسم تموم میشه .. یه سری برگه میدن بهتون...
یارو پشت بلندگو کد ها رو می خونه که مثلا کد 120 بره اونور وایسته .. بعد آدرس رو می نویسید که مثلا بعد 5 روز خودتون رو معرفی کنید فلان جا ........
همه هم شهر خودشون میفتن... من ندیدم تهرانی شهرستان بیفته.. تو هم اگه مثه من پارتی نداری بدون یه پارتی بزرگ داری به نام خدا که هوامون رو داره ... هوای منو که داشت... حالا 17هم میرم ببینم کجای کرج افتادم...
8391.gif

توکل به خدا
بعد مرخصی شهری چند وقت به چند وقته؟ چند ساعته؟
من تهران پارس هستم
راستی اونجا همه بسیجین؟!
وضعیت سیگار چطوریه؟ نمیریم از نسخی D:

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
توکل به خدا
من تهران پارس هستم
راستی اونجا همه بسیجین؟!

باید زرنگ باشی .. اگه زرنگ باشی هر هفته میری ...
تو بشو مسئول عابر بانک بچه ها ... یه هو سره خود بردار عابر بانک های بچه ها رو جمع کن برو پیش فرمانده بگو بچه ها پول ندارن ..:lol:
یا واسه محرم خودتو قاطی کن که آره واسه هیئت می خوام پول جمع کنم خرید کنم ....
یا برو بهداری ... بگو چشمم درد می کنه ... سر درد دارم ... *ونم می خاره ..:lol: مرخصی درمانی میده ...

خوبه تهرانپارس نزدیکه به هراز زیاد ترافیک نداری زود میرسی خونه...

بسیجی ؟ **** رو می پرستن ...:wacko: تو هم همرنگ میشی .. ولی بعده یه ماه میفهمی 90% دوستات هم خودشون رو همرنگ کردن با تو ... میبینی همه با تو موافقن ...:cool:

سیگار هم هست .. باید تو نخش باشی ببینی کی داره ... پادگان راهه فرار داره این رفیقه ما سرش رو مینداخت پایین فرار می کرد باکس سیگار می خرید میاورد میفروخت .. :دی وایه جرات می خواست ..
ما که اهل سیگار نبودیم .. ولی سیگار بود برا کشیدن ... نسخ نمی مونی... خودت تو اتوبوس سیگاری ها رو شناسایی کن ...

M-MAZAHERI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توکل به خدا
من تهران پارس هستم
راستی اونجا همه بسیجین؟!

اگه توی گردان حیدری افتادی برو پشت آسایشگاهی که اطاق دژبانی هست . اونجا همه جمعشون جمع هست یا اینکه برو پایین ترش پایین سیم خاردارهای .
باید خدارو شکر کنی که افتادی بابل.
من پام 15 روز توی آتل و گچ بود . برام شده بود بخور و بخواب . اومدم تهران رفتم گچ رو باز کردم . باید بپیچونی خدمت رو همین . !
میدان تیر یک بار بالای 60 بزنی بهت مرخصی می دن.
مرخصی به ما 3 بار دادن . 5شنبه ظهر تا شنبه 6 صبح . اگر یکی دو روز غیبت کنی کاریت ندارن . فقط احتمال داره بدن باغچه بکنی . یا از این قبیل کارها .
من میتونم با افتخار بگم . یک پنچ شنبه جمعه پادگان نبودم . :D یا پیچوندم یا خودشون مرخصی دادن . ولی اینم بگم کسی نفهمید که نبودم . یکبارش هم که مدیون ارشدمون بودم که توی این تاپیک هم پست داد. :f34r:

Rex_Kamnia

Registered User
لایک‌ها
81
میبینم که اینجا آموزش در رفتن از سربازی میدی خدایش باحالینا یه چندتا شیرین کاری هاتونم تعریف کنید مستفیظ بشیم

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
میبینم که اینجا آموزش در رفتن از سربازی میدی خدایش باحالینا یه چندتا شیرین کاری هاتونم تعریف کنید مستفیظ بشیم

من که فقط کاره خیر می کردم .. بچه هایی که با دهنه باز می خوابیدن رو بهشون کاکائو میدادم .. البته بیدارشون نمی کردم مینداختم تو دهنشون .. :دی
ولی نمی دونم چرا بعدش به سرفه میفتادن !!:lol::lol::lol:

power engineer

Registered User
لایک‌ها
0
اصلا نترس ...
8391.gif

کجای تهرانی ؟
8391.gif
:)سلام دوست عزیز،من 10/1اعزامم.شنیدم که یه سری بروشور و فرم میدن که باید وضع خودتو توش شرح بدی دیگه اینکه هر چقدر از خودت بد بگی بهتره مثلا بگی عصبیم و مشروب میخورم:blink:تو میدون تیرم باید بزنی در و دیوار وگرنه میری تو یگان پاسدار!!چقدر صحت داره؟؟؟

بالا