• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

امروز تیم افتضاح بود واقعا حقمون باخت بود شانس آوردیم مساوی کردیم.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
سلام دوستان

امروز تیم افتضاح بود واقعا حقمون باخت بود شانس آوردیم مساوی کردیم.
واقعا ..
چقدر توپ لو دادن !! خیلی شوت بودن بابا .. به اینام میگن یه تیم حرفه ای ؟! چشونه اینا؟!

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
واقعا ..
چقدر توپ لو دادن !! خیلی شوت بودن بابا .. به اینام میگن یه تیم حرفه ای ؟! چشونه اینا؟!
اصلا برنامه ای نداشتن ..حتی خود صمد هم آروم روی نیمکت نشسته بود انگار تیمش 4 بر 0 از حریف جلوست!!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اره امروز واقعا شانس باهاتون یار بود

سید صالحی به داد صمد رسید باز هم در دقایق پایانی

این اهواز هم خطرناکه تیمهاش

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
سلام به همه ی آبی های عزیز..
من از اول بازی پای تلویزیون بودم اما شاید 5 دقیقه اش هم ندیدم:p همش چرت زدم از بس خسته بودم
اگه حسش بود یه تحلیل کلی به سبک امیر خان (تقسیم بازی به دو نیمه:lol:) اینجا داشته باشین

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
من امروز کلاس داشتم فقط از طریق رادیو تونستم بازی رو بشنوم. اینطوری که مشخص بود نیمه اول که که کاملا بازی دست فولاد بود نیمه دوم هم تا قبل از گل همینطوری بود اما بعد از گل استقلال میخواست حمله کنه اما نمیتونست

این تعویض برهانی با شکوری چه صیغه ای هست هی این صمد میزاره. یه مهاجم رو می اره بیرون یه مدافع رو می اره.

پس گل استقلال رو سید صالحی زد :دی
این گزارشگرش فقط گل گل میکرد اسم طرف رو نمیگفت. دیقه نود تازه اسم گلزن فولاد رو گفت.

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
به خدا با این وضع بازی کردن به هیج جا نمیرسیم .. خدا اسیا رو به خیر کنه !

تیم و بسته بود برای مساوی معلوم بود . میلی به حمله نداشتن تا گلو خوردن تازه به فکر حمله افتادن که اونم نمیتونستن درست حسابی فشار بیارن...

این چه وضعیه اخه نه واقعا چه وضعیه ! یعنی از الان به بازیهای پشت هم تو تهران دل ببندیم ؟

این نبود کاظمی هم حس میشه شدید ! اون دوتا که شوتن حداقل اینو ببخشن بابا

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
... چرا تیمتون اینقدر بد بازی کرد ؟

کیفیت زمین که غوغا بود :wacko: ، بارسلونا هم تو این زمین حرف برا گفتن نداره ...

حکایت محرومیت این 3 تا بازیکنتون هم مثل حکایت اون شخصیه که بهش گفتن نرو لب پشت بوم میفتی ، اینقدر عقب عقب اومد از اون طرف پشت بوم پرت شد ! ( محرومیت یه حدی داره ، شرایطی داره ...)

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
سلام به همه ی آبی های عزیز..
من از اول بازی پای تلویزیون بودم اما شاید 5 دقیقه اش هم ندیدم:p همش چرت زدم از بس خسته بودم
اگه حسش بود یه تحلیل کلی به سبک امیر خان (تقسیم بازی به دو نیمه:lol:) اینجا داشته باشین
والا منم داشت خوابم میبرد .... دیگه آخرای بازی رو که ول کرده بودم کلا بیخیال شده بودم داشتم تراوین بازی میکردم .

من امروز کلاس داشتم فقط از طریق رادیو تونستم بازی رو بشنوم. اینطوری که مشخص بود نیمه اول که که کاملا بازی دست فولاد بود نیمه دوم هم تا قبل از گل همینطوری بود اما بعد از گل استقلال میخواست حمله کنه اما نمیتونست

این تعویض برهانی با شکوری چه صیغه ای هست هی این صمد میزاره. یه مهاجم رو می اره بیرون یه مدافع رو می اره.

پس گل استقلال رو سید صالحی زد :دی
این گزارشگرش فقط گل گل میکرد اسم طرف رو نمیگفت. دیقه نود تازه اسم گلزن فولاد رو گفت.

برهانی که اصلا گه شده رفته .... واقعا این بازیکن به درد تیم نمیخوره ... ما یه بازیکن با رند گلزنی معمولی داشته باشیم شرف داره به این برهانی .... اصلا هیچ تکنیکی نداره ... حتی نمیتونه یه نفر رو از مقابلش برداره ... به نظرم وقتشه که فرهاد بیاد دوباره حمله ... کنار سید صالحی .

به خدا با این وضع بازی کردن به هیج جا نمیرسیم .. خدا اسیا رو به خیر کنه !

تیم و بسته بود برای مساوی معلوم بود . میلی به حمله نداشتن تا گلو خوردن تازه به فکر حمله افتادن که اونم نمیتونستن درست حسابی فشار بیارن...

این چه وضعیه اخه نه واقعا چه وضعیه ! یعنی از الان به بازیهای پشت هم تو تهران دل ببندیم ؟

این نبود کاظمی هم حس میشه شدید ! اون دوتا که شوتن حداقل اینو ببخشن بابا

چیکار میشه کرد ؟ باید حمایت کرد .... واعظ هم که گفت ، صمد عوض نمیشه .... پس باید امیدمون به این باشه که توی بازیهای داخل خونه اکثر امتیازات رو بگیریم .... بابا تیم از لحاظ روحی تیم قبل نیست قبول کنید ... باید صبور بود .
حدسم این که اگه این نتایج ضعیف ادامه پیدا کنه خود صمد استعفا میده .

... چرا تیمتون اینقدر بد بازی کرد ؟

کیفیت زمین که غوغا بود :wacko: ، بارسلونا هم تو این زمین حرف برا گفتن نداره ...

حکایت محرومیت این 3 تا بازیکنتون هم مثل حکایت اون شخصیه که بهش گفتن نرو لب پشت بوم میفتی ، اینقدر عقب عقب اومد از اون طرف پشت بوم پرت شد ! ( محرومیت یه حدی داره ، شرایطی داره ...)

خیلی بد بازی کردیم .... ولی خدا رو شکر نباختیم ... اگه میباختیم من یقین داشتم که اوضاعمون دقیقا میش مثل همون فصلی که با صمد 13ام شدیم ... در مورد زمین هم که گزارشگر اهواز همش ازش تعریف میکرد .

بیک زاده : به خدا بعضی وقتا دیگه گریم میندازه .... اصلا فوتبالیست نیست

امیرآبادی : درسته خیلی وقت بود بازی نکرده بود ولی اگه 100 تا بازیم بکنه بازم افتضاح افتضاحه

جان واریو : افت شدید و کاملا مشخص

کیانوش رحمتی : هیچ تسلطی روی توپ نداره و بیشتر شبیه گوز دستپاچه میمونه .... از هر 10 تا
پاسش 6 تاش اشتباهه ، 2 تاش به سختی و با تلاش زیاد به بازیکن میرسه ... 2 تاش هم پاسهای 2 - 3 متری که از عهده ی هر خری بر میاد .

برهانی : فقط ادعا ... هر احمقی جای این بود تا حال شده بود عابدی پله ... این خر مسلک هنوز که نوزه داره در جا میزنه ...

فرهاد مجیدی : در کل همه ی تیم استقلال وقتی صاحب توپ میشن میخوان اول یه قری روی توپ بریزن که فرق بازیکنای 200 ، 300 میلیون تومنی رو با بازیکنای 30 - 20 میلیون تومنی نشون بدن ... برای همینم هست که اون بازیکنای 30 - 20 میلیون تومنی همیشه و همیشه بهتر دارن بازی میکنن (فولاد) .... مخصوصا آقای مجیدی که واقعا و واقعا فکر میکنه شبیه لیونل مسی شده و حتما باید همه رو دریبا بزنه .

دفاع : فقط عمران زاده خوب بود ...

خسرو : معمولب

بهترین بازیکن تیم : محمد محمدی .

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
تیم که مرخص بود !!
frustratedf.gif
(البته قرمزها پر رو نشن
58.gif
)

ولی خداروشکر این بازی رو به سبک پرسپولیس بردیم !
biggrin.gif

اون بیگ زاده ی ... گندزده بود به بازی خسرو !!
2mo5pow.gif
آخه سرمربی اینقدر باهوش ؟!!! تمام بازی هم همین وضع بود، انگار نه انگار کسی به اسم مربی و سرمربی روی نیمکت داریم !

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

محسن جان تورو خدا اسم اون آقا رو اینجا نیار ...

نمیدونم چرا احساس میکنم کاره سختی نیست که یک مربی که از یک تیمی میره پشت سر تیمش حرف نزنه !
به نظر شما سخته ؟

استقلال خیلی بد بازی کرد و مدیون محمد محمدی هست ولی در نهایت 1 امتیاز خیلی نتیجه ی بدی نیست ...
در ضمن حالا7-8 تا بازی تو تهران داریم فکر کنم اوضاع خوب بشه :دی

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
من مهمون داشتم بازی رو درست حسابی نديدم.به نظر من استقلال بد بود ،فولاد فکر کنم يکی از بهترين بازی هاش رو تا اينجا انجام داد،فولاد اگه همين جوری ادامه بده بدون شک خودش رو خيلی زود بالا ميکشه.

من فکر ميکنم وقتشه که استقلال فقط با 1 مهاجم بازی کنه ،با اين تاکتيک نه ميتونه درست حمله کنه نه ميتونه درست دفاع کنه ،نميدونم چرا صمد اصرار داره با دو مهاجم بازی کنه.
از بازيکنها هم برهانی و جانواريو 1 چند وقتی بايد برن رو نيمکت پيش طالبلو بشينن
جانواريو رو هيچ وقت اين قدر بد نديده بودم،برهانی هم الان چند تا بازی کلاً تعطيله.

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
محسن جان تورو خدا اسم اون آقا رو اینجا نیار ...

نمیدونم چرا احساس میکنم کاره سختی نیست که یک مربی که از یک تیمی میره پشت سر تیمش حرف نزنه !
به نظر شما سخته ؟

استقلال خیلی بد بازی کرد و مدیون محمد محمدی هست ولی در نهایت 1 امتیاز خیلی نتیجه ی بدی نیست ...
در ضمن حالا7-8 تا بازی تو تهران داریم فکر کنم اوضاع خوب بشه :دی
از 7 تا بازی گذشته فکر کنم فقط یه برد داشتیم، هنوزم امیدوارید؟!
واقعا که خیلی تو رویا به سر می برید!!
عزیزم اونی که تا مربی تیم نیست پشت سر تیم صحبت می کنه امیرخان نیست اسمش ناصر حجازیه که هر قت قلعه نوعی مربی تیم میشه میخواد آسمون رو به زمین بدوزه!!
این روزای تیم واسه همه واضح بود، دیگه ربطی نداره که کی چی میگه!!
زیادی هم نمیخواد طرفداری تیمی رو بکنید که یدونه، فقط یدونه تاکتیک تیمی برای به گل رسیدن نداره
وقتی مربی اینقدر شاسگول تشریف دارن که به جای عوض کردن سیستم بازی میاد جای بهترین بازیکنش رو عوض می کنه(که به خیال خودش دیگه نیتونن مهارش کنند) دیگه آخر کار مشخصه!
آقا ، این مربی به درد نمیخوره ، کاش همون مجید جلالی رو می آوردن! :(

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
از 7 تا بازی گذشته فکر کنم فقط یه برد داشتیم، هنوزم امیدوارید؟!
واقعا که خیلی تو رویا به سر می برید!!

البته حق داری ...
میدونی من چی رو یادم میاد ؟
اینکه وقتی با اختلاف 8 تا فصل قبل 6 تا بازی مونده بود فصل تموم بشه صدر بودیم بعد یک هفته مونده بود همه نا امید بودیم !

عزیزم اونی که تا مربی تیم نیست پشت سر تیم صحبت می کنه امیرخان نیست اسمش ناصر حجازیه که هر قت قلعه نوعی مربی تیم میشه میخواد آسمون رو به زمین بدوزه!!

دمت گرم کلی خندیدم ... :D
بنده خدا تو بیمارستان هست هم شما بیخیالش نمیشید ...
ناصر خان افتخار ماست ! تا 1000 سال دیگه یک نفر نمیاد به نصف افتخاراتش برسه ...

زیادی هم نمیخواد طرفداری تیمی رو بکنید که یدونه، فقط یدونه تاکتیک تیمی برای به گل رسیدن نداره
وقتی مربی اینقدر شاسگول تشریف دارن که به جای عوض کردن سیستم بازی میاد جای بهترین بازیکنش رو عوض می کنه(که به خیال خودش دیگه نیتونن مهارش کنند) دیگه آخر کار مشخصه!
آقا ، این مربی به درد نمیخوره ، کاش همون مجید جلالی رو می آوردن! :(

اینم تحلیل شماست ...
چیزی نمیشه گفت ! ببخشید تاکتیک پارسال واسه گل زدن چی بود ؟
آهان یام ومد میومد کنار زمین داد و هوار میکرد تیم گل میزد !!!!!!
یا اینکه مثلا خسرو سانتر میکرد یکی هد میزد ...

پ.ن : من کلا عادت دارم از مربی تیمم در هر شرایطی دفاع کنم ... هر کی میخواد باشه باشه .

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
این روزای تیم واسه همه واضح بود، دیگه ربطی نداره که کی چی میگه!!
:(

درسته ... ولی قلعه نوعی هم دقیقا عین این رفتار رو داشت ... یعنی وقتی که ناصر حجازی میشد مربی استقلال اینقدر مصاحبه میکرد و ضعفای تیم رو به رخ میکشید و پشت سر حجازی حرف میزد که تیم رو به حاشیه ببره ... البته ناصر خان هم همین روندرو پشت سر گذاشت ...

این رو تا هر موقع که اون یکی میشد مربی استقلال یه جمله رو همیشه تکرار میکردن : با این بازیکنایی که استقلال داره ، اگه من مربی این تیم بودم قهرمان آسیا میشدیم .

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
:(

اينکه استقلال ضعف تاکتيکی داره و نميتونه موقعيت سازی کنه رو تاييد ميکنم.

ضعف استقلال تو خط هافبکشه،جايی که جانواريو به خاطر سيستم 2-4-4 صمد داره به عنوان هافبک چپ بازی ميکنه،به نظر من تو اين پست کارايی لازم رو نداره و بازيش خفه شده.

تو چند تا بازی قبل ديدم جانواريو هر وقت صاحب توپ ميشه و ميخواد بازی رو به جلو رو انجام بده،هيچ کس نزديکش نيست که بهش پاس بده و تيمومن عملا قدرت ضد حمله نداره.
البته بازی جانواريو هم دچار افت شده

از طرفی ديگه ما 2 تا مهاجم اون جلو داريم که اصلاً تو موقعيت قرار نميگيرن .
به نظر من جانواريو بايد بياد مرکز زمين و تو پست چپ رينالدو به بازی بياد و يکی از مهاجم ها (برهانی) هم از بازی بيرون بياد،يا اينکه برگرديم به همون سيستم 2-5-3

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
دیروز گل رو که خوردیم اگه دقت کرده باشید بازیکنای فولاد از همون جلو پرسینگ رو شروع می کردند
من که امیدی به گل مساوی نداشتم ولی خدا رو شکر تساوی خوبی بود

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
ببینید تاکتیک استقلال اصلا تغییر نکرده واسه همین یه نقطه ضعفه همیشه یه تیم با یه تاکتیک نمیتونه نتیجه بگیره واسه اینکه مربی تیم مقابل دستتو میخونه راحت شکستت میده ! شما اگه با یه FIFAMANAGER هم بازی کنین میبینین یه فصل قهرمان میشین اما فصل دوم با اون ترکیب و تاکتیک همه بازی هارو راحت نمیبرین !! اللخصوص با همون تاکتیک

ببینید زمان قلعه نوعی دوتا هافبک بازی ساز داشتیم جباری و جان واریو اگه جانواریو نمی ساخت جباری پاس گل میداد. .یادتون میاد پاسای گلشه .. خداییش پاسای محشری میداد.. خود جباری هم چندتا گل برتری تیم رو زده بود .. از بدشانسی مرفاوی هم که نیستش ..
یکم به مرفاوی حق بدید.. به نظر من اگه جو خوبی براش درست کنن نتیجه میگیره .. بقول متقد گلمون حاج رضایی باید میدیدیم مرفاوی تو شکست چقدر میتونه جواب بده !!! فعلا کم آورده .. باید دید میتونه تیم رو جمع کنه یا نه ..
مرفاوی اگه از این مرحله بگزره .. عالی میشه ..

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
قطبی خطاب به حجازی:
وقتی 5 سالم بود شما قهرمان من بودید

خبرگزاری فوتبال ایران- افشین قطبی سرمربی تیم ملی ایران عیادتی طولانی از ناصر حجازی داشت. او که به همراه اصغر حاجیلو سرپرست تیم ملی به بیمارستان کسری رفته بود، در این ملاقات بیش از یک ساعت کنار حجازی و خانواده اش نشست و به آنها روحیه داد.

به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، حجازی از منتقدان بزرگ قطبی در ماه های گذشته محسوب می شد و بارها با حملاتی تند کارنامه و قابلیت های قطبی را زیر سوال برده بود. با این حال سرمربی تیم ملی بی توجه به اتفاقات قبلی امروز در این ملاقات تا آنجا که توانست سعی کرد به حجازی انرژی مثبت بدهد. قطبی به حجازی گفت: «وقتی که 5سالم بود تحت تاثیر دروازه بانی شما در تیم ملی و استقلال رفتم و یک جفت دستکش خریدم. یک سال تمام در کوچه و خیابان برای اینکه حجازی بشوم روی آسفالت شیرجه می زدم اما بعد از آنکه تمام دست و بالم زخمی شد به این نتیجه رسیدم که این پست را رها کنم و از آن به بعد سعی کردم در پست مهاجم بازی کنم.»

وقتی قطبی این خاطره را تعریف می کرد همه حاضران در اتاق می خندیدند و خود حجازی هم از اینکه سرمربی تیم ملی چنین از وی یاد می کند احساس غرور می کرد. قطبی همچنین با اشاره به اینکه حجازی علاقه مندان بیشماری در سراسر ایران و جهان دارد گفت: «همه مردم منتظرند که شما از روی تخت بلند بشوید و دوباره به کار مربیگری برگردید و این افتخار فوتبال ایران است که شما به عنوان مربی در آن فعالیت کنید.» سرمربی تیم ملی بعد از این ملاقات در گفت و گوی دوستانه اش با اصغر حاجیلو به وی گفته است که : «این از خصوصیات فوتبال ایران است که تا فردی در بستر بیماری قرار می گیرد همه نسبت به وی مهربان می شوند. این در حالی است که جامعه فوتبال ایران باید این مهربانی و محبت را در حالت عادی نیز در ذهن خود داشته باشد تا فضای فوتبال از بحران امروز که ناشی از همین جنگ ها و دشنام های بی پایان است رها بشود.»به عقیده قطبی وقتی فکر کنیم که هیچ افتخاری آدم را از بیماری یا مشکلات سلامتی ایمن نخواهد کرد حتما باهم بهتر رفتار خواهیم کرد.

------------------------

باد و فولاد علیه ما بودند
سیدصالحی: استقلال نان دل مرفاوی را می‌خورد!

خبرگزاری فوتبال ایران- استقلال در دیدار با فولاد خوزستان با گل دیرهنگام سیدمهدی سیدصالحی بازی باخته را با مساوی عوض کرد و یک امتیاز در اهواز گرفت.

سیدصالحی که از بازی با مقاومت سپاسی شیراز دوباره به ترکیب استقلال برگشته درباره بازی با فولاد خوزستان می‌گوید: «وزش باد شدید روی بازی هر دو تیم تاثیر منفی گذاشته بود. بازیکنان فولاد چون بیشتر روی زمین کار می‌کردند راحت‌تر و بهتر از استقلال بازی کردند و ما در نیمه اول خوب نبودیم اما نیمه دوم با کم‌شدن شدت باد و تغییرات تاکتیکی بهتر کار کردیم و توانستیم در این دیدار یک امتیاز را بگیریم.»

مهاجم سرزن آبی‌پوشان مثل سرمربی تیمش معتقد است استقلال موقعیت‌های خوبی داشته و می‌توانسته برنده بازی باشد: «ما موقعیت‌های خوبی مثل ضربه سر مجیدی و شوت‌های جان واریو داشتیم اما عملکرد خوب مدافعان و دروازه‌بان فولاد و وزش باد مانع از گلزنی ما شد.» سیدصالحی که اخیرا خیلی خوب از سرمربی تیمش تعریف می کند، کسب 4 امتیاز در دو بازی اخیر مقابل مقاومت سپاسی و فولاد را به قلب پاک مرفاوی ربط می‌دهد و می‌گوید: «در اینکه شرایط روحی روانی بازیکنان تغییر کرده شکی نیست، اما به نظر من ما در دو بازی نان دل مرفاوی را خوردیم و این امتیازها به خاطر صداقت و پاکی قلب سرمربی‌مان بود.»

مهاجم استقلال معتقد است آبی‌پوشان از مدعیان جدی قهرمانی هستند: «هنوز 14 هفته باقی است و ما 7 بازی خانگی داریم 11 امتیاز اختلاف هم نمی‌تواند ما را ناامید کند. استقلال تیم بزرگی است و با لطف خدا و کمک هواداران و همت بچه‌ها و کادر فنی ما می‌توانیم جزء مدعیان باشیم.»

----------------------------

درمان ناصر حجازی آغاز شد

خبرگزاری فوتبال ایران- آتیلا حجازی فرزند ناصرحجازی در گفت و گو با برنامه ورزش و مردم از آغاز درمان پدر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، او می گوید: درمان پدر آغاز شده و ابن مسئله طول می کشد. همه ما امیدواریم با روحبه ای که ایشان دارد خیلی زود از پس این بیماری بربیاید.به گفته آتیلا حضور مردم و ورزشکاران در بیمارستان کسری مشکلاتی برای سایر بیماران ایجاد کرده و بهتر است که دوستداران حجازی صبر کنند و بعد از مرخص شدن ناصرخان از بیمارستان به منزل وی مراجعه کنند.او با تشکر از جامعه فوتبال و پزشکان از مردم خواست تا برای اسطوره دروازه بانی ایران دعا کنند.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
صادقی گلزن استقلال

در حالی که همه رسانه ها گل استقلال به فولاد را به نام سید مهدی سید صالحی ثبت کرده اند، اما زننده گل استقلال امیرحسین صادقی است.

به گزارش روابط عمومی باشگاه استقلال بررسی دقیق تصویر ویدنویی دوربین شرکت نقش اول (ظرف قرارداد با باشگاه استقلال و سازنده مستندهای آبی استقلالی) نشان می دهد توپ ارسالی از جناح راست توسط خسرو حیدری ابتدا با ضربه سر سنگین هادی شکوری راهی دروازه می شود،اما دروازه بان فولاد آن را دفع می کند، در برگشت، سید مهدی سید صالحی با پرشی بلند و ضربه سر دوم پای تیر را نشانه می گیرد اما پیش از اینکه توپ وارد دروازه شود، نوک پای امیرحسین صادقی مسیر آن را تغییر داد تا توپ وارد دروازه شود و هیچ شانسی برای حسین آشنا دروازه بان فولاد باقی نماند.

البته گل این بازی از سوی داور نیز به نام سید صالحی ثبت شده اما تصاویر دوربین های پشت دروازه گلزنی مدافع استقلال را تائید می کند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا