سلام به همه ی آبی های عزیز..
من از اول بازی پای تلویزیون بودم اما شاید 5 دقیقه اش هم ندیدم
همش چرت زدم از بس خسته بودم
اگه حسش بود یه تحلیل کلی به سبک امیر خان (تقسیم بازی به دو نیمه:lol
اینجا داشته باشین
والا منم داشت خوابم میبرد .... دیگه آخرای بازی رو که ول کرده بودم کلا بیخیال شده بودم داشتم تراوین بازی میکردم .
من امروز کلاس داشتم فقط از طریق رادیو تونستم بازی رو بشنوم. اینطوری که مشخص بود نیمه اول که که کاملا بازی دست فولاد بود نیمه دوم هم تا قبل از گل همینطوری بود اما بعد از گل استقلال میخواست حمله کنه اما نمیتونست
این تعویض برهانی با شکوری چه صیغه ای هست هی این صمد میزاره. یه مهاجم رو می اره بیرون یه مدافع رو می اره.
پس گل استقلال رو سید صالحی زد :دی
این گزارشگرش فقط گل گل میکرد اسم طرف رو نمیگفت. دیقه نود تازه اسم گلزن فولاد رو گفت.
برهانی که اصلا گه شده رفته .... واقعا این بازیکن به درد تیم نمیخوره ... ما یه بازیکن با رند گلزنی معمولی داشته باشیم شرف داره به این برهانی .... اصلا هیچ تکنیکی نداره ... حتی نمیتونه یه نفر رو از مقابلش برداره ... به نظرم وقتشه که فرهاد بیاد دوباره حمله ... کنار سید صالحی .
به خدا با این وضع بازی کردن به هیج جا نمیرسیم .. خدا اسیا رو به خیر کنه !
تیم و بسته بود برای مساوی معلوم بود . میلی به حمله نداشتن تا گلو خوردن تازه به فکر حمله افتادن که اونم نمیتونستن درست حسابی فشار بیارن...
این چه وضعیه اخه نه واقعا چه وضعیه ! یعنی از الان به بازیهای پشت هم تو تهران دل ببندیم ؟
این نبود کاظمی هم حس میشه شدید ! اون دوتا که شوتن حداقل اینو ببخشن بابا
چیکار میشه کرد ؟ باید حمایت کرد .... واعظ هم که گفت ، صمد عوض نمیشه .... پس باید امیدمون به این باشه که توی بازیهای داخل خونه اکثر امتیازات رو بگیریم .... بابا تیم از لحاظ روحی تیم قبل نیست قبول کنید ... باید صبور بود .
حدسم این که اگه این نتایج ضعیف ادامه پیدا کنه خود صمد استعفا میده .
... چرا تیمتون اینقدر بد بازی کرد ؟
کیفیت زمین که غوغا بود :wacko: ، بارسلونا هم تو این زمین حرف برا گفتن نداره ...
حکایت محرومیت این 3 تا بازیکنتون هم مثل حکایت اون شخصیه که بهش گفتن نرو لب پشت بوم میفتی ، اینقدر عقب عقب اومد از اون طرف پشت بوم پرت شد ! ( محرومیت یه حدی داره ، شرایطی داره ...)
خیلی بد بازی کردیم .... ولی خدا رو شکر نباختیم ... اگه میباختیم من یقین داشتم که اوضاعمون دقیقا میش مثل همون فصلی که با صمد 13ام شدیم ... در مورد زمین هم که گزارشگر اهواز همش ازش تعریف میکرد .
بیک زاده : به خدا بعضی وقتا دیگه گریم میندازه .... اصلا فوتبالیست نیست
امیرآبادی : درسته خیلی وقت بود بازی نکرده بود ولی اگه 100 تا بازیم بکنه بازم افتضاح افتضاحه
جان واریو : افت شدید و کاملا مشخص
کیانوش رحمتی : هیچ تسلطی روی توپ نداره و بیشتر شبیه گوز دستپاچه میمونه .... از هر 10 تا
پاسش 6 تاش اشتباهه ، 2 تاش به سختی و با تلاش زیاد به بازیکن میرسه ... 2 تاش هم پاسهای 2 - 3 متری که از عهده ی هر خری بر میاد .
برهانی : فقط ادعا ... هر احمقی جای این بود تا حال شده بود عابدی پله ... این خر مسلک هنوز که نوزه داره در جا میزنه ...
فرهاد مجیدی : در کل همه ی تیم استقلال وقتی صاحب توپ میشن میخوان اول یه قری روی توپ بریزن که فرق بازیکنای 200 ، 300 میلیون تومنی رو با بازیکنای 30 - 20 میلیون تومنی نشون بدن ... برای همینم هست که اون بازیکنای 30 - 20 میلیون تومنی همیشه و همیشه بهتر دارن بازی میکنن (فولاد) .... مخصوصا آقای مجیدی که واقعا و واقعا فکر میکنه شبیه لیونل مسی شده و حتما باید همه رو دریبا بزنه .
دفاع : فقط عمران زاده خوب بود ...
خسرو : معمولب
بهترین بازیکن تیم : محمد محمدی .