• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کافه فوتبال

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
یوونتوس - میلان - آرسنال هستم ... اگه فقط گروه این شد خبرم کنید :)

داریم این گروه رو
اما سه تا رای بیشتر نیاورده
بیشتر به گروه یک رای دادن
نزدیک 6 7 نفر

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
اما خدایی گروه بدیه طرف منچستر. خودت بودی میومدی روی ب ببندی؟

من خداوکیلی همینجوری یه گروه پیشنهاد دادم . اصلا فکر نکردم خیلی روش . بازم میگم نظر سنجی ترتیب داده شد که 2 روز هم مدتش بود . اگر قرار هست این گروه تغییر کنه خودت بیا دوباره نظر سنجی بذار و نظرها رو جمع کن ولی کاملا مطمئنم بازم همین رای میاره

کلآ مهربون هستیم مثل اینکه :دی

یوونتوس - میلان - آرسنال هستم ... اگه فقط گروه این شد خبرم کنید :)

اینجوری که هر کی ساز خودش رو بزنه به هر حال خیلی درست نیست . من با تغییر گروه ها هیچ مشکلی ندارم ولی اگر این گروه های فعلی سر جاش بمونه و شرکت نکنی 9 امتیاز رو از دست دادی

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
اینجوری که هر کی ساز خودش رو بزنه به هر حال خیلی درست نیست . من با تغییر گروه ها هیچ مشکلی ندارم ولی اگر این گروه های فعلی سر جاش بمونه و شرکت نکنی 9 امتیاز رو از دست دادی

آخه بد گروه بندی کردید ... خدایی یووه - میلان - آرسنال عالیه ... اون ور هم منچستر - اینتر - رم

این رو اوکی کنید که قدرتها تقسیم شه

مگه هر بازی 3 امتیاز داره ؟ یعنی گروهی هم برای هر برد 3 امتیاز میزارید ؟

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
اگر این گروه های فعلی سر جاش بمونه و شرکت نکنی 9 امتیاز رو از دست دادی

9 امتیاز :blink: اگه قراره هر بازی 3 امتیاز خودش رو داشته باشه توی گروه بندی اونوقت مثلا یکی از تیمهای گروه باخت دوتا بردن الان 6 امتیاز میگیره؟

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
9 امتیاز :blink: اگه قراره هر بازی 3 امتیاز خودش رو داشته باشه توی گروه بندی اونوقت مثلا یکی از تیمهای گروه باخت دوتا بردن الان 6 امتیاز میگیره؟

آره دیگه !

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
آخه بد گروه بندی کردید ... خدایی یووه - میلان - آرسنال عالیه ... اون ور هم منچستر - اینتر - رم

این رو اوکی کنید که قدرتها تقسیم شه

thumbsup.gif

yattasmiley.gif

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653

اینطوری که گروه بندی نمیشه. مثلا من میدونم رم میبازه اما به خاطر میلان رفتم این گروه حالا باید به خاطر رم از 9 امتیاز 6 امتیاز بگیرم؟ :blink: (حسام مثال بود نزنیمون :D)

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
اینطوری که گروه بندی نمیشه. مثلا من میدونم رم میبازه اما به خاطر میلان رفتم این گروه حالا باید به خاطر رم از 9 امتیاز 6 امتیاز بگیرم؟ :blink: (حسام مثال بود نزنیمون :D)

خب مساله ای که هست اینه که رم داره شدیدا میبره و یووه داره شدیدا میبازه :دی

بعد در کل رم بهترین تیم تاریخ فوتبال جهان شناخته شد، اسنادش هم موجوده :دی

بعد هم اینکه، نترس جوون ! بیا با من ! :دی

یک پیشنهادی هم که میشه داد اینه که برای این شرط بندی های گروهی یک امتیاز واحد در نظر بگیریم. یعنی گروه برنده مثلا 5 امتیاز، گروه بازنده 0 امتیاز !

البته من با همین 9 امتیاز موافقم !

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
اصلا بیایید بی خیال گروه بندی شیم :دی

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
خب اگه فراره همون 9 امتیاز باشه و هر بازی 6 امتیاز چه نیازی به گروه بندی هست ؟1 اینجا هم آزادی رو از ادم میکیرین :دی فعلا" به خاطر تنفری که از من یو دارم تو گروه میلان و رم نرفتم .

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
آقا جون یه چیزی میگم رای گیری کنیم ... چنین شرط بندی گروهی خیلی بی منطقیه ... من میگم هر کس

بیاد روی هر تیمی میخواد ببنده و از الان استارتش بخوره ... مثلا 2 تا بازی تو یک روزه و مشگلی نداره اگر از الان

استارتش رو بزنیم ... خیلی منطقیه و گروهی حق یک عده ضایع میشه

مثلا طرف میلان رو دوست داره اما اون 2 تای دیگه رو دوست نداره یا بلعکس ... اینجوری حقش ضایع میشه

کسی هم باختش حتی اگر 3 تا بازی رو هم باخت باید 3 تا امضا بزاره ... کلی هم بچه ها امضا دار میشن و میخندیم

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
با توجه به اینکه نزدیک هفت نفر با گروه یک موافقت کردن و نزدیک 11 نفر هم مخالف گروه یک بودن و تقریبا هر کی یک گروه رو گفته!
منم میگم اصلا بی خیال گروهی شیم.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
بنده همینجا اعلام می کنم که به صورت کاملا قانونی رای گیری انجام شد و این صداهایی که بلند شده صدای خس و خاشاک هست :D

دوستان من , هیچ می دونید استارت 6 گروپ در بخش گروهها چقدر سنگین هست؟! هیچ می دونید 6 سری اینوایت کردن به گروه چقدر وقت بر هست؟ هیچ می دونید که نمی تونیم امضاها رو کنترل کنیم؟ هیچ می دونید دهن کسی که باید اسامی رو جمع کنه صاف میشه؟ ول کنید خدایی

تا بوده همین بوده . بازی هایی که نزدیک هم بودن رو گروهی برگزار می کردیم . اگر با گروه بندی مشکل دارید بیاید دوباره رای گیری کنید ببینیم کدوم گروه رای میاره دیگه اصل گروه بندی رو زیر سوال نبرید دیگه :دی

بابا جان شما 1 تیم اصلی دارید دیگه . دیگه 10 تا تیم اصلی که آدم نداره. برید توی همون گروهی که تیم اصلی تون هست

گوش کنید دوستان . به حرف این پیر گوش کنید . ما این موها رو توی تاپیک "می بینم که " که سفید نکردیم . توی همین تاپیک سفید کردیم :دی

یک پیشنهادی هم که میشه داد اینه که برای این شرط بندی های گروهی یک امتیاز واحد در نظر بگیریم. یعنی گروه برنده مثلا 5 امتیاز، گروه بازنده 0 امتیاز !

این پیشنهادی که این الاغ داده هم خوبه ولی به نظر من هم همون 9 امتیاز بهترین روش هست

خب اگه فراره همون 9 امتیاز باشه و هر بازی 6 امتیاز چه نیازی به گروه بندی هست ؟1 اینجا هم آزادی رو از ادم میکیرین :دی فعلا" به خاطر تنفری که از من یو دارم تو گروه میلان و رم نرفتم .

گروه بندی ربطی به امتیازها نداره . گروه بندی رو به این خاطر انجام دادیم که 100 تا گروپ استارت نکنیم و صد تا امضا ردیف نکنیم

//

من گروه ها اسامی رو لیست می کنم تا فردا . خدایی بهونه نیارید . رای گیری ای انجام شد که 7 - 8 نفر روی یک گزینه توافق کردن . رای اکثریت هم همیشه ملاک بوده :دی

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
چرا میزنی :دی
همکاران منچستر ضعیف هستن خدایی :دی
اما هر جا منچستر باشه منم همونجام.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
راست میگه 6 تا گروه استارت زدن خیلی سخته ... چون حرفت یکی دو درصد توش منطق هست میپذیرم :D

دوستان بیان به این رای بدن ... اونایی که میخوان ببرن :

آرسنال - میلان - یووه

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
خب مساله ای که هست اینه که رم داره شدیدا میبره و یووه داره شدیدا میبازه :دی

بعد در کل رم بهترین تیم تاریخ فوتبال جهان شناخته شد، اسنادش هم موجوده :دی

بعد هم اینکه، نترس جوون ! بیا با من ! :دی

من که هستم باهات اما چون میلان توی این گروهه :D

در مورد امتیاز هم موافقم. یه امتیاز واحد بهتره یعنی هر گروهی برنده شد امتیاز بگیرن نه هر بازی که برنده داشت.

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
راست میگه 6 تا گروه استارت زدن خیلی سخته ... چون حرفت یکی دو درصد توش منطق هست میپذیرم :D

دوستان بیان به این رای بدن ... اونایی که میخوان ببرن :

آرسنال - میلان - یووه

کم نیار دیگه اون 1 حرفی می زنه:D

رای دادن 3-4 تایی کمتر از گروه اول بوده منم که گفتم همین گروه
باید بگردی دنبال 3-4 نفر دیگه:eek:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
کم نیار دیگه اون 1 حرفی می زنه:D

رای دادن 3-4 تایی کمتر از گروه اول بوده منم که گفتم همین گروه
باید بگردی دنبال 3-4 نفر دیگه:eek:

بابا بنده خدا راست میگه 6 تا گروپ رو باید استارت کنه ... ولی احتمالا همه امضا دار میشن :D

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
این سه تا بازی در چه تاریخی برگزار میشه ؟
یه راه حل اینه که وقتی که تو یکی دو روز دو سه تا بازی مهم برگزار میشه فقط یکی برا شرطبندی انتخاب بشه که از همه مهم تره و این دردسرا به وجود نیاد

بالا