یوونتوس - میلان - آرسنال هستم ... اگه فقط گروه این شد خبرم کنید![]()
داریم این گروه رو
اما سه تا رای بیشتر نیاورده
بیشتر به گروه یک رای دادن
نزدیک 6 7 نفر
اما خدایی گروه بدیه طرف منچستر. خودت بودی میومدی روی ب ببندی؟
اینجوری که هر کی ساز خودش رو بزنه به هر حال خیلی درست نیست . من با تغییر گروه ها هیچ مشکلی ندارم ولی اگر این گروه های فعلی سر جاش بمونه و شرکت نکنی 9 امتیاز رو از دست دادی
اگر این گروه های فعلی سر جاش بمونه و شرکت نکنی 9 امتیاز رو از دست دادی
9 امتیاز :blink: اگه قراره هر بازی 3 امتیاز خودش رو داشته باشه توی گروه بندی اونوقت مثلا یکی از تیمهای گروه باخت دوتا بردن الان 6 امتیاز میگیره؟
آخه بد گروه بندی کردید ... خدایی یووه - میلان - آرسنال عالیه ... اون ور هم منچستر - اینتر - رم
این رو اوکی کنید که قدرتها تقسیم شه
آره دیگه !
اینطوری که گروه بندی نمیشه. مثلا من میدونم رم میبازه اما به خاطر میلان رفتم این گروه حالا باید به خاطر رم از 9 امتیاز 6 امتیاز بگیرم؟ :blink: (حسام مثال بود نزنیمون)
یک پیشنهادی هم که میشه داد اینه که برای این شرط بندی های گروهی یک امتیاز واحد در نظر بگیریم. یعنی گروه برنده مثلا 5 امتیاز، گروه بازنده 0 امتیاز !
خب اگه فراره همون 9 امتیاز باشه و هر بازی 6 امتیاز چه نیازی به گروه بندی هست ؟1 اینجا هم آزادی رو از ادم میکیرین :دی فعلا" به خاطر تنفری که از من یو دارم تو گروه میلان و رم نرفتم .
خب مساله ای که هست اینه که رم داره شدیدا میبره و یووه داره شدیدا میبازه :دی
بعد در کل رم بهترین تیم تاریخ فوتبال جهان شناخته شد، اسنادش هم موجوده :دی
بعد هم اینکه، نترس جوون ! بیا با من ! :دی
یک پیشنهادی هم که میشه داد اینه که برای این شرط بندی های گروهی یک امتیاز واحد در نظر بگیریم. یعنی گروه برنده مثلا 5 امتیاز، گروه بازنده 0 امتیاز !
راست میگه 6 تا گروه استارت زدن خیلی سخته ... چون حرفت یکی دو درصد توش منطق هست میپذیرم
دوستان بیان به این رای بدن ... اونایی که میخوان ببرن :
آرسنال - میلان - یووه
کم نیار دیگه اون 1 حرفی می زنه
رای دادن 3-4 تایی کمتر از گروه اول بوده منم که گفتم همین گروه
باید بگردی دنبال 3-4 نفر دیگه![]()