• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

samkaveh

Registered User
لایک‌ها
17
کسی مدل لایو این دستگاه رو گرفته .............قابلیتهاش نسبت به مدل قبلی چی هست ........مثلا میشه با کامپیوتر به هارد متصل به دستگاه وارد شد و فیلمی بهش اضافه یا کم کرد یا نه..........

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
من سینمای خانگی سونی dz-720 دارم که متاسفانه ورودی اپتیکال ندارد ضمنا من کل این قسمت را خواندم پس آیا صدای dts فایلهای mkv را بدون کنورت و با کیفیت اصلی نمی توانم داشته باشم؟
سوال دیگر اینکه آیا این دستگاه خروجی صدای av به صورت left و right دارد که آن را به ورودی left و right سینمای خانگی وصل کنم؟

hdtv_master

Registered User
لایک‌ها
2
این آقای hdtv_master خیلی عالی همه چیز راجع به این دستگاه ها می دونه.
کارش درسته.
و چقدر عالی که بروبچه ها در مورد این Player به هم کمک می کنید.

با سلام
خواهش به هر حال اگه یادتون باشه سال 85 اولین تاپیک hd کل اینترنت ایران در pt رو من باز کردم با حدود 60 عنوان
الان 3 سال از اون موقع میگذره. و در زمینه راهنما ها کار کردم . البته دست تنها بودم و سر پاک کردن تاپیک 53 صفحه ای کل مطالب ارزشمند از بین رفت. بستن بازارچه مخصوص
هر سوالی راجع به hd و WD TV هست در خدمتم.

hdtv_master

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
من سینمای خانگی سونی dz-720 دارم که متاسفانه ورودی اپتیکال ندارد ضمنا من کل این قسمت را خواندم پس آیا صدای dts فایلهای mkv را بدون کنورت و با کیفیت اصلی نمی توانم داشته باشم؟
سوال دیگر اینکه آیا این دستگاه خروجی صدای av به صورت left و right دارد که آن را به ورودی left و right سینمای خانگی وصل کنم؟

تقریبا خودتان جواب رو دادین.
وقتی ورودی اپیتیکال نداره فقط استریو می تونید وصل کنید. چون کواکسیال نداره. عنی میشه که بزارن .... ولی خوب نداره.
بله می توانید وصل کنید ولی ولوم رو باید نتظیم کنید که صدا اپتیموم باشه مثلا 80 درصد دستگاه رو نتظیم کنید و بقیه رو از آمپ.

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40
"بله می توانید وصل کنید ولی ولوم رو باید نتظیم کنید که صدا اپتیموم باشه مثلا 80 درصد دستگاه رو نتظیم کنید و بقیه رو از آمپ."
1- ممنون آيا منظور اين است كه ولوم سينماي خانگي را 80 درصد باز كنيم و اين كه بقيه را از آمپ يعني چي
2- اگر كل دي وي دي(vob) را روي هارد كپي داشته باشيم (نه بصورت image) آيا اين دستگاه نمايش ميدهد؟
3- وقتي از طريق av صدا را به سينماي خانگي اتقال دهيم كل فرمتهاي صوتي بغير از dts را پخش خواهد كرد؟
4- كاش كسي از دوستان عكس پشت دستگاه را بگذارد
ممنون

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40
ببخشيد يك سووال ديگه اينكه مدل live اين دستگاه به قيمت 170000 تومان ارائه مي شود تفاوتهايشان چيست و آيا بهتر است اين مدل خريداري شود ؟

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
آيا اگر فيلمهاي فول hd و hd را با لپ تاپ با كارت گرافيك ati 128 مگابايت dedicate و يا 256 كه خروجي hdmi دارد و به ال سي دي اتصال دارد ببينيم همان كيفيت اين دستگاه را به ما مي دهد؟

hdtv_master

Registered User
لایک‌ها
2
"بله می توانید وصل کنید ولی ولوم رو باید نتظیم کنید که صدا اپتیموم باشه مثلا 80 درصد دستگاه رو نتظیم کنید و بقیه رو از آمپ."
1- ممنون آيا منظور اين است كه ولوم سينماي خانگي را 80 درصد باز كنيم و اين كه بقيه را از آمپ يعني چي
2- اگر كل دي وي دي(vob) را روي هارد كپي داشته باشيم (نه بصورت image) آيا اين دستگاه نمايش ميدهد؟
3- وقتي از طريق av صدا را به سينماي خانگي اتقال دهيم كل فرمتهاي صوتي بغير از dts را پخش خواهد كرد؟
4- كاش كسي از دوستان عكس پشت دستگاه را بگذارد
ممنون

ببخشيد يك سووال ديگه اينكه مدل live اين دستگاه به قيمت 170000 تومان ارائه مي شود تفاوتهايشان چيست و آيا بهتر است اين مدل خريداري شود ؟

سلام
آيا اگر فيلمهاي فول hd و hd را با لپ تاپ با كارت گرافيك ati 128 مگابايت dedicate و يا 256 كه خروجي hdmi دارد و به ال سي دي اتصال دارد ببينيم همان كيفيت اين دستگاه را به ما مي دهد؟

سوال سختی هم نبود. بنده خدا چند بار پرسید هیچ کس هم جواب نداد!

1-منظور اینه که صدای دستگاه رو 80 درصد باز کنید و بقیه رو با آمپ تنظیم کنید.
2- امتحان نکردم ولی اگه به mpg تبدیل کنید پخش می کنه. نکرد هم برنامه تبدیل mpegII زیاده
اصولا این دستگاه برای دی وی دی حضی نداره. یعنی فایده ای نداره.
3- AC3 یعنی دالبی استاندارد و استریو رو پخش می کنه . DTS HD .DD+ , TRUE HD رو نه. کلا بجز AC3
چیزی پخش نمی کنه. DTS ]م پس ترو می کنه یعنی میده به خروجی آمپ دیکود کنه.

اون دستگاه کامپوننت و شبکه داره LAN
در ضمن اون DTS هم دیکود می کنه.
عکسشم فرق رو نشون می ده

4967.jpg

کیفیت کارت گرافیکی چون رندر های نرم افزاری پی سی خیلی بهتر هستند به مراتب بهتره.

کلا به شخصه دستگاههایی مثل WD رو قبول ندارم. البته برای افراد ناشی که دنبال HD هستند تنها انتخاب هست.

shafigh_red

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان با برنامه Total Video Converter فیلم رو تبدیل به یه فایل صوتی مثل mp3 کنید بهد با برنامه mkvtoolnix فیلم رو ادد کنید بهد هم اون فایل mp3 رو ادد کنید حالا تیک گزینه ی DTS رو بردارید بهد از 5 دقیقه صدای mp3 به فیلم یکی میشه من فیلم All About Steve 720P رو چند روز پیش دانلود کردم صداش DTS بود و با این کار درست شد و روی WD با صدا پخش شد فقط زیرنویس هماهنگ با این نسخه رو ندارم اگه بچه ها دارن برام بفرستن [email protected]

samkaveh

Registered User
لایک‌ها
17
اگه کسی دستگاه لایو خریده لطفکنه به این سوالات جواب بده .....اینکه قابلیت شبکه شدن امکان میده که با کامپیوتر بشه به هارد متصل به دستگاه وارد شد و بهش فایلی اضافه یا کم کرد و بشه با اون فایلهای داخل هارد کامپیوتر رو پخش کرد یا بر عکس ....

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40
با تشکر از راهنما ئی هایتان
در سایت زیر از مشخصات مدل لایو در قسمت audio از صدای dts هم پشتیبانی می کند.آیا این بدان معنی است که اگر مدل لایو را بخریم صدای dts را داشته باشیم و دستگاه را با کابلهای معمولی (نه اپتیکال) به سینمای خانگی وصل کنیم کیفیت اصلی dts را خواهیم داشت؟آیا کسی با این مدل امتحان کرده؟
با عرض معذرت از زیادی سوالهایم
http://www.tweaktown.com/reviews/29..._live_hd_media_player_video_review/index.html

geumat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کیفیت کارت گرافیکی چون رندر های نرم افزاری پی سی خیلی بهتر هستند به مراتب بهتره.

کلا به شخصه دستگاههایی مثل WD رو قبول ندارم. البته برای افراد ناشی که دنبال HD هستند تنها انتخاب هست.

با کمال احترام دوست عزیز :blush:

بنده مخالف نظر شما هستم! :)
من با 2 تا نوت بوک و دسکتاپ امتحان کردم، اما به نظرم کیفیت این دستگاه بالاتر بود، حقیقتش خودم هم تعجب کردم،

نوت بوکها که خروجی HDMI داشتن و کارتشون یادم نیست!
اما دسکتاپم Gforce 9600 داشت با خروجی HDMI

با مدیا پلیر ویندوز،و کلاسیک،و KMplayer امتحان کردم

TV = LCD Samsung 40

اما بازم کیفیت این دستگاه بالاتر بود!

در کل حتی اگر کیفیت هم بالاتر نباشه باز هم این دستگاه رو ترجیح میدم چون یه نوت بوک یا PC کنار TV باشه (با اون صدای فن هاشون! و قیمتشون) بهتره یا این دستگاه فسقلی و بدون صدا؟

مگه این که شما یه Cinema Display - اینچی 40 برای کامپیوترت داشته باشی

قطعا با یه مانیتور 21 اینچی واید که HD حال نمیده! تو این سایز کوچیک کیفیت خیلی تاثیری نداره (البته منظورم این نیست که مثلا Full HD با VCD تو این سایز فرقی نداره!!!)

کیفیت برای من خیلی مهمه و به نظرم کیفیت این دستگاه با خروجی HDMI از نوتبوک و دسکتاپ (روی TV) بالاتره
البته نظر شخصی بود ;)
سپاس

geumat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان وب سایت وسترن چند روزی هست خرابه

نمیدونین علت چیه؟؟؟

:blink::blink::blink:
آقا قیلتر شده!!
احمقانس!! خاک بر سر این زیلترینک!!
با فیلتور سکن برو ، مشکلی نیست!!

khorjin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان
من يك دستگاه HD LIVE خريدم ازشم راضيم
تنها مشكلي كه دارم اينكه احساس ميكنم كيفيت خروجي صداش ضعيفه :(
من وصلش كردم به يك امپ Pioneer VSX 818 باند هم POLK AUDIO -TSI 400 حالا نميدونم مشكل از HD LIVE يا از امپه
اگه كسي از دوستان ميتونه كمك كنه خوشحال ميشم.

mani1746

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من دستگاه WD tv live رو خریدم ولی گزینه Firimware update رو نداره و از طریق شبکه adsl وقتی میخوام آپدیت کنم ارور میده dns eror لطفا در خصوص آپدیت از طریق فلش بصورت آفلاین رو هم اگه دوستان بتونن توضیح بدن من فریم ورو از سایتش دانلود کردم میخوام از طریق usb آپدیت کنم ولی نمیتونم لطفا راهنمایی کنید . در ضمن من از طریق سایت ریجسترشم کردم .

khorjin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من دستگاه WD tv live رو خریدم ولی گزینه Firimware update رو نداره و از طریق شبکه adsl وقتی میخوام آپدیت کنم ارور میده dns eror لطفا در خصوص آپدیت از طریق فلش بصورت آفلاین رو هم اگه دوستان بتونن توضیح بدن من فریم ورو از سایتش دانلود کردم میخوام از طریق usb آپدیت کنم ولی نمیتونم لطفا راهنمایی کنید . در ضمن من از طریق سایت ریجسترشم کردم .

سلام
خيلي سادس فايل update رو بريز روي فلش و دستگاه رو روشن كن و فلشو بزن بهش خود دستگاه ميره Update رو پيدا ميكنه و بهت اعلام ميكنه كه فايل جديد Update پيدا كرده و اگه اجازه نصب بدي نصب ميشه

mani1746

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فایل باید رو دایرکتوری اصلی فلش باشه یعنی صفحه اول درسته؟خودش گزینه Firemware upgardo اضافه مکینه؟
لطفا در مورد فایل WD tv live GPL code با حجم 250 مگ دانلود کردم از سایت خود WD tv اگه میتونید توضیحی بدید.

khorjin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فایل باید رو دایرکتوری اصلی فلش باشه یعنی صفحه اول درسته؟خودش گزینه Firemware upgardo اضافه مکینه؟
لطفا در مورد فایل WD tv live GPL code با حجم 250 مگ دانلود کردم از سایت خود WD tv اگه میتونید توضیحی بدید.

سلام
عزيز حجم فايلش 28 مگ بيشتر نيست
من مراحل نصب رو برات ميزارم البته خودت بايد زحمت ترجمش رو بكشي قدم به قدم برو حله:

Installing the Firmware Update
Firmware is an important set of instructions that tells your WD TV Live™ HD Media Player how to
operate, what the interactive screens look like, and insures accurate functionality. Upgrading the
firmware is important because WD continues to develop newer, faster, and more efficient ways of
doing things that enhance your WD TV Live™ HD Media Player’s capabilities and ease of use.
To update the firmware via a USB device:
1. Go to http://support.wdc.com and download the latest firmware update compressed file
for your WD TV Live Media Player.
2. Click "Downloads" then the product name (or photo).
3. Extract the three files (.BIN, .VER, and .FFF files) to the root (top level) of a portable
USB drive.
4. Connect the USB drive to the WD TV Live Media Player's USB port.
5. Press HOME, and then select the Settings bar.
6. Select the firmware upgrade icon, and then press ENTER.
7. You are prompted to perform the firmware upgrade.
8. Select OK on the firmware update prompt, and then press ENTER. This will restart the
system.
9. After restarting, the system automatically enters firmware upgrade mode.
10. Once the update process is completed, the WD TV Live HD Media Player will restart
again.
11. Once the HD WD TV Live Media Player restarts, the new firmware is automatically
loaded.
Important product update notes:
1. Make sure the only USB drive connected to the WD TV Live HD Media Player is the
USB drive with the product update files.
To update the firmware via the online update tool:
Once firmware is available through the online update tool, you will be automatically prompted to
update. Simply click “Okay” and the update will be downloaded and applied.
Alternatively, users may manually check for an online update at any time by going to the “Check
for updates” section within the device settings menu, while the device is connected to the internet.
Important: Make sure the WD TV Live™ HD Media Player’s AC power adapter
remains connected during the firmware update. A power disruption during the
update process can corrupt the system firmware. Also, make sure that you do not
unplug the USB storage device​

samkaveh

Registered User
لایک‌ها
17
میشه سوالات بالا رو جواب بدین واینکه srt فارسی رو پخش میکنه یا نه منظورم زیرنویس srt هست

mani1746

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میشه سوالات بالا رو جواب بدین واینکه srt فارسی رو پخش میکنه یا نه منظورم زیرنویس srt هست

بله میشه زیرنویس فارسی رو باهاش دید . البته من مدل live رو میگم .من چند تا dvd دیدم با زیرنویس فارسی همرو نشون میده بصورت کامل

بالا