• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

test84

Registered User
لایک‌ها
2
فرزان جان؛ شما هم اگه لطف کنی چیزایی که به نظرت ضروری نیست رو حذف کنی ممنون میشم تا جناب nioton هم نظرشون رو بگن.

یه سوال دیگه از جناب nioton؛ آقا اونجا چطوری گروهان/گردان/هرچی که اسمش هست رو جدا میکردن؟ یکی از دوستان من هم اونجا افتاده، میخوام سربازی باهم باشیم، چیکار کنیم به نظرت؟

Last edited:

hossein_88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. می بینم که برگشتین به سلامتی. خوب یه جورایی دسته خودته اگه یکم زرنگی کنی و یکم شانس داشته باشی:D شانس از این جهت که بیفتی گردان عاشورا زرنگی از اون جهت که نگا کنی وقتی دارن صف صف بچه ها رو جدا میکن طوری صف تو عوض کنی که با اون صف یا گروهی که میرن اون آسایشگاه همراه شی:D خودت ت بزن به اون راهد زیاد هم به حرفاشون توجه نکن الکی میگن همش حرف و تهدیده:D راستی محمدی فر و صفدری هم خوبن (مال گروهان ایثار و ایمان)
2- والا واسه متاهله هم هر هفته از 4شنبه مرخصی میدادن تا صبح شنبه که با توجه به دوری رات واست یکم مشکله. ما کلا با مرخصی پایان دوره 4 بار کلا چیزی در حدود 16-17 روز
3- مال گردانهای ذولفقار و عاشورا در حد هتل 3 ستاره تمیز و مرتب. با کمد . راستی سعی کن همون روز اول یه کمد بگیر که مجبور نشی اشتراکی استفاده کنی. چون ممکنه 10-20 کمد کم باشه بعضی اشتراکی استفاده کنن. راستس یه توصیه دیگه اگه قدت بلنده به هیچ وجه سرگروه نشو همش دردسره بخدا و سعی کن نفر دوم گروه (معاون گروه )هم نشی
4 از هتل بودنش همین که من خودم 6 کیلو چاق شدم از بس خوردیم و خوابیدیم:D . از شوخی گذشته ما کلازیاد فعالیت فیزیکی نداشتیم یعنی فرمانده وقتی میدید ما خوب رژه میریم دیگه اذیت نمیکرد. ولی اون یکی فرمانده پسندیده همش بچه ها رو اذیت میکرد چه خوب برن چه بد

در کل پادگان خوبیه اگه روش عوض نکنه. لباس گرم هم حتما با خودت ببر واقا سرده هوا جوراب پشمی هم یادت نره با دستکش و کلاه پشمی. و کپی از مدارکت. عقدنامه شناسنامه ها کارت ملی.

باز هر سوالی داشتی من در خدمتم
سلام جناب خوبید؟ممنون از لطفتون.ما یک روز دیر اعزام شدیم. در نتیجه حتما همه جاهای خوب رو گرفته بودن.ما نفر2400بودیم که پذیرش شدیم.مگه ظرفیت پادگانش چقدره؟.فقط گفتن فوق لیسانساگردان ذوالفقار و فوق دیپلم و لیسانس که من لیسانسم گردان قدس.(شانسو داری)اگه میشه آمار گردان،گروهانا،فرمانده ها و آسایشگاهشو اگه برات مقدور در بیار.اصلا فرمانده هاش چه جورین؟گردان قدس گروهان ایمان استوار صالح بود که استحقاقی رو به ما داد یک کمی سختگیر میزد.استحقاقی رو دادن و گروهانامون مشخص نشد پادگان هم خلوت بود کسی جوابگو نبود.گفتن دوشنبه شب اینجا باشین.نظر به اینکه تا یکشنبه تعطیله و امروز جمعه من رسیدم لباسم رو کی اندازه کنم در نتیجه با دوستم می خوایم سه شنبه صبح اونجا باشیم. واسه یک شب تأخیر ( دوشنبه ساعت 8 شب مرخصی تمامه،ما سه شنبه 8 صبح می خوایم اونجا باشیم.)چقدر گیر میدن؟اضافه میخورم؟آسایشگاههای گردان قدس هتل یا مسافرخونه؟:)بازم ممنون. راستی استان خودت تقسیم شدی؟اینکه میگن همه خراسانی ها میافتن سیستان و بلوچستان راسته؟کیفیت غذاهاش چطوره؟میوه که نمیدن؟

Last edited:

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
فرزان جان؛ شما هم اگه لطف کنی چیزایی که به نظرت ضروری نیست رو حذف کنی ممنون میشم تا جناب nioton هم نظرشون رو بگن.

یه سوال دیگه از جناب nioton؛ آقا اونجا چطوری گروهان/گردان/هرچی که اسمش هست رو جدا میکردن؟ یکی از دوستان من هم اونجا افتاده، میخوام سربازی باهم باشیم، چیکار کنیم به نظرت؟

چند صفحه قبل جواب همین لیست رو دادم بهت .. برگرد اونو ببین ...

اگر هر دو مدرک تحصیلیتون یکیه سعی کن توی یه اتوبوس باشید .. بستگی به شانس هم داره ...

Z13

Registered User
لایک‌ها
0
سلام جناب خوبید؟ممنون از لطفتون.ما یک روز دیر اعزام شدیم. در نتیجه حتما همه جاهای خوب رو گرفته بودن.ما نفر2400بودیم که پذیرش شدیم.مگه ظرفیت پادگانش چقدره؟.فقط گفتن فوق لیسانساگردان ذوالفقار و فوق دیپلم و لیسانس که من لیسانسم گردان قدس.(شانسو داری)اگه میشه آمار گردان،گروهانا،فرمانده ها و آسایشگاهشو اگه برات مقدور در بیار.اصلا فرمانده هاش چه جورین؟گردان قدس گروهان ایمان استوار صالح بود که استحقاقی رو به ما داد یک کمی سختگیر میزد.استحقاقی رو دادن و گروهانامون مشخص نشد پادگان هم خلوت بود کسی جوابگو نبود.گفتن دوشنبه شب اینجا باشین.نظر به اینکه تا یکشنبه تعطیله و امروز جمعه من رسیدم لباسم رو کی اندازه کنم در نتیجه با دوستم می خوایم سه شنبه صبح اونجا باشیم. واسه یک شب تأخیر ( دوشنبه ساعت 8 شب مرخصی تمامه،ما سه شنبه 8 صبح می خوایم اونجا باشیم.)چقدر گیر میدن؟اضافه میخورم؟آسایشگاههای گردان قدس هتل یا مسافرخونه؟:)بازم ممنون. راستی استان خودت تقسیم شدی؟اینکه میگن همه خراسانی ها میافتن سیستان و بلوچستان راسته؟کیفیت غذاهاش چطوره؟میوه که نمیدن؟

سلام. مرسی. خوب گردانهای قدس و کربلا یه خورده قدیمی تر از اون یکی ها هستش ولی در کل قابل قبوله.میشه تحمل کرد . خیلی هم خراب نیس. ظرفیت پادگان هم چیزی در حدود 3000 نفر. والا برای گردانهای دیگر رو یکم سخته چون کسی نیس از رفقا بپرسم . همه دوستا باهم بودیم. حالا اگه کسی باشه که اطلاعاتی داره بگه از سایر دوستان

در کل پادگان خوب و راحته. زیاد گیر نمیدن. احترام هم فراوان. فقط هواش سرده که اونم لباس گرم ببر. راستی موهاتو هم با 4 بزن که راحت شی. نزنی مجبوری اونجا بزنی که پیدا کردن آرایشگرو ماشین اصلاح مصیبت

معمولا به ما که میگفتن شب اینجا باشین ما صبح روز بعدش میرفتیم. البه قبل 4.30 که بیداریه. شما هم میتونی اونوقت بری. چون شب که برسی میخوابی تا صبح کاری ندارن. میتونی تا ظهر دوشنبه کارات انجام بی و را بیفتی. اگه هم مقدور نبود سعی کن دوشنبه اراک باشی و تو خود اراک لباساتو مرتب کنی. البه با دیگران هم میتونی تو آسایشگاه عوض کنی . ما که اینطوری کردیم. اضافی خدمت هم تا 3-4 روز اتعلاجی کاری ندارن ولی از اون بیشتر 1-2 روزی نگه میدارن

نه از شانس ما ای دوره همه رو پخش کردن جاهای مختلف اصفهان افتاد مشهد مشهد سیستان کلا قرو قاطی. درجه ها رو هم کم کردن . استوار 1 و استوار 2 و چن تا ستوان 3 به صورت کاملا شانسی. چون نمره اول ما شد استوار 1 :D

کیفیت غذا ها مال ما که عالی بو البه در حد پادگانی. نمیدنم برنامه این دوره چیه ولی بابت غذا خیالت راحت چیزی بیشتر از قابل تحمل

خلاصه میگذره....مطمئنا هم میگذرهو چطوریش هم بستگی به خودته چه جوری باهاش تا کنی. تو خدمت خیلی چیزارو بشنو ولی اهمیت نده. بی خیال باش. حرف مفت خیلی میزن. تهدید خیلی میکنن...فقط تهدیده

منشی هم اگه خواستی بشو ولی از همه بهتره اگه یه دوس داری اونو بفرست جلو :D تو سودش ببر;)

saeed_sarbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

این لیست رو میخوام حداقل کنم، اگه میشه جناب nioton که باغرود بودن، با توجه به امکانات و شرایط اونجا، موارد لازم رو از این لیست لطف کنن بگن.

یه چیز دیگه، کیفیت لباس های زیر و زیرپوشی که اونجا بهتون دادن چطور بود؟

من مدرس کرج(****)هستم.استحقاقی کامل دادن دیروز.شماهم که سپاهی حتما همینه.
استحقاقیه ****:
1)قرآن2)جانماز3)6عددواکس4)فرچه واکس5)حوله صورتودست6)حوله حمام7)چندتاشورته سفیدنخی خوب8)چندتاجوراب براهمه فصول9)مسواک دکتروست10)خمیردندان کرند11)کلاه پشمی گرم12)دستکش پشمی13)3تا زیرپوش سفید14)1دست شلواروبلوزگرم واسه زیرلباس خاکی که جنسش عالی وگرمه15)اورکت 1دست16)3دست لباس خاکی17)2تاکلاه خاکی18)2تا پوتین که اندازه وجنسشم خوب وتو پا راحته19)کمربند20)کوله21)شامپو22)2تا صابون23)2تا پودرلباس شویی تاژ24)1چفیه

DELTA08

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی از دوستای من گفت که توی آموزشی توی کتابچه قوانین خونده که لیسانس میتونه موهاشو با 20 بزنه.در مورد صحت و سقم این قضیه دوستان لطفا نظر بدن.

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
یکی از دوستای من گفت که توی آموزشی توی کتابچه قوانین خونده که لیسانس میتونه موهاشو با 20 بزنه.در مورد صحت و سقم این قضیه دوستان لطفا نظر بدن.
نه من شنیدم همه باید با شماره حداکثر 4 کوتاه کنن حالا چه دکترا باشی چه سیکل البته فقط تو اموزشی !

test84

Registered User
لایک‌ها
2
من مدرس کرج(****)هستم.استحقاقی کامل دادن دیروز.شماهم که سپاهی حتما همینه.
استحقاقیه ****:
1)قرآن2)جانماز3)6عددواکس4)فرچه واکس5)حوله صورتودست6)حوله حمام7)چندتاشورته سفیدنخی خوب8)چندتاجوراب براهمه فصول9)مسواک دکتروست10)خمیردندان کرند11)کلاه پشمی گرم12)دستکش پشمی13)3تا زیرپوش سفید14)1دست شلواروبلوزگرم واسه زیرلباس خاکی که جنسش عالی وگرمه15)اورکت 1دست16)3دست لباس خاکی17)2تاکلاه خاکی18)2تا پوتین که اندازه وجنسشم خوب وتو پا راحته19)کمربند20)کوله21)شامپو22)2تا صابون23)2تا پودرلباس شویی تاژ24)1چفیه

خیلی ممنون دوست من.
ممنون میشم باز دوستمون از لیست من چیزایی که واجب هست رو بگن.

Z13

Registered User
لایک‌ها
0
نه من شنیدم همه باید با شماره حداکثر 4 کوتاه کنن حالا چه دکترا باشی چه سیکل البته فقط تو اموزشی !

تایید میشه.تو آموزشی همه باید موی سرو کوتاه کنند شاید اون قانون مال بعد آموزشی تو یگان خدمتی.

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
سلام

لیستی که داری خوبه

فقط اینارو میدن بهتون :
حوله حمام
شامپو
ملحفه

والا اول که وارد میشید بهتون یه برگه هایی میدن که روش اسم گردانتون رو نوشته.
ببین اگه مال شما دو تا یکی نیست با بچه ها عوض کنید برگه هاتون رو.

بعد هم که میرید داخل میبرن به خط میکنن به ترتیب قد همه رو سوا میکنن.
اگه هم قد هستید خیلی زیاد احتمال داره کنار هم باشید.

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
يادش بخیر ...
پارسال همین موقع ها بود که داشتم خودم رو اعزام آماده می کردم کلی تو این تاپیک بالاپایین کردم که چی ببرم و چی نبرم :)
یکسال از اون روز گذشت و شدیم 12 ماه خدمت ...

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
يادش بخیر ...
پارسال همین موقع ها بود که داشتم خودم رو اعزام آماده می کردم کلی تو این تاپیک بالاپایین کردم که چی ببرم و چی نبرم :)
یکسال از اون روز گذشت و شدیم 12 ماه خدمت ...
:ی زود گذشت(البته برای ما)

test84

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

لیستی که داری خوبه

فقط اینارو میدن بهتون :
حوله حمام
شامپو
ملحفه

والا اول که وارد میشید بهتون یه برگه هایی میدن که روش اسم گردانتون رو نوشته.
ببین اگه مال شما دو تا یکی نیست با بچه ها عوض کنید برگه هاتون رو.

بعد هم که میرید داخل میبرن به خط میکنن به ترتیب قد همه رو سوا میکنن.
اگه هم قد هستید خیلی زیاد احتمال داره کنار هم باشید.

دمت گرم، چون وسایلم خیلی سنگین بود میخواستم لطف کنی اونایی که "اونجا" به کار نمیاد رو بهم بگی.

Alireza_Militar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
آقا ما افتادیم گردان کربلای مرزن آباد. ظاهرا بدترین جای ممکن این پادگان زیبا !!!:blush:
کمد نداره.:(
حالا سوالم اینه که با این وضعیت چه جوره همه وسایل رو توی یه ساک بچپونیم؟ حالا به فرض هم جا دادیم، برای هر چیز کوچیکی این ساک رو باید بریزیم بیرون؟:(
میشه زیر تخت یا یه جایی بعضی از وسایل رو جا داد؟:blink:

همه کسانی که با این وضعیت مواجه بودند جواب بدند لطفا.

mah-di

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

به ما گفته اند چندتایی عکس نظامی ببریم (با موهای کوتاه شده :eek:hno:). کسی می داند این عکسها باید با لباس آموزشی باشد یا شخصی؟

خیلی ممنون​

Z13

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

به ما گفته اند چندتایی عکس نظامی ببریم (با موهای کوتاه شده :eek:hno:). کسی می داند این عکسها باید با لباس آموزشی باشد یا شخصی؟

خیلی ممنون​
تا اونجایی که من میدونم حتما باید با لباس آموزشی باشه.واتیکت داشته باشه با شماره گروهان و گردان . از خود ما هم تو پادگان گرفتند.

DELTA08

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی از دوستان اگه اطلاع داره که بهترین گردان پادگان هاشمی نژاد نیشابور کدومه لطفا بگه.ممنونم

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
سلام

خیلی ممنون​

چرته ... تو مگه لباس نظامی داری عکس بندازی ؟ همون جا تو پادگان باید بندازی ...

بالا