سلام. می بینم که برگشتین به سلامتی. خوب یه جورایی دسته خودته اگه یکم زرنگی کنی و یکم شانس داشته باشی

شانس از این جهت که بیفتی گردان عاشورا زرنگی از اون جهت که نگا کنی وقتی دارن صف صف بچه ها رو جدا میکن طوری صف تو عوض کنی که با اون صف یا گروهی که میرن اون آسایشگاه همراه شی

خودت ت بزن به اون راهد زیاد هم به حرفاشون توجه نکن الکی میگن همش حرف و تهدیده

راستی محمدی فر و صفدری هم خوبن (مال گروهان ایثار و ایمان)
2- والا واسه متاهله هم هر هفته از 4شنبه مرخصی میدادن تا صبح شنبه که با توجه به دوری رات واست یکم مشکله. ما کلا با مرخصی پایان دوره 4 بار کلا چیزی در حدود 16-17 روز
3- مال گردانهای ذولفقار و عاشورا در حد هتل 3 ستاره تمیز و مرتب. با کمد . راستی سعی کن همون روز اول یه کمد بگیر که مجبور نشی اشتراکی استفاده کنی. چون ممکنه 10-20 کمد کم باشه بعضی اشتراکی استفاده کنن. راستس یه توصیه دیگه اگه قدت بلنده به هیچ وجه سرگروه نشو همش دردسره بخدا و سعی کن نفر دوم گروه (معاون گروه )هم نشی
4 از هتل بودنش همین که من خودم 6 کیلو چاق شدم از بس خوردیم و خوابیدیم

. از شوخی گذشته ما کلازیاد فعالیت فیزیکی نداشتیم یعنی فرمانده وقتی میدید ما خوب رژه میریم دیگه اذیت نمیکرد. ولی اون یکی فرمانده پسندیده همش بچه ها رو اذیت میکرد چه خوب برن چه بد
در کل پادگان خوبیه اگه روش عوض نکنه. لباس گرم هم حتما با خودت ببر واقا سرده هوا جوراب پشمی هم یادت نره با دستکش و کلاه پشمی. و کپی از مدارکت. عقدنامه شناسنامه ها کارت ملی.
باز هر سوالی داشتی من در خدمتم