• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت اینترنت پرسرعت و ADSL در کرج

PNC

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
منم 3 یا 4 روزی هستش که نتم وصل شده(شبدیز)
حالا به جز راه اندازیش که یک ماهی طول کشید
سرعت خوبه بین 15 تا 20 هم حتی میره(128 KB)
فقط رپیدشر به من بدجور ضد حال زد سرعت دریافتم 1 KB هست
میخواستم ببینم با *** میتونم از رپید شر با سرعت خوب دریافت داشته باشم ؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
میخواستم ببینم با *** میتونم از رپید شر با سرعت خوب دریافت داشته باشم ؟
وی p ان که این روزا قطع ـه ولی میتونی ازش استفاده کنی.
قاعدتاً سرعتت باید درست بشه.

برام عجیبه که چرا سرعت دانلودت از رپید شر این همه کمه !!!
با اکانت رپید دانلود میکنی یا بدون اکانت ؟
با پشتیبانی تماس گرفتی ؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت بچه های گل پرشین تولز و این تاپیک
من یه سئوال از شایان عزیز دارم :
شایان جان ، مدیر عزیز ، احیانا شما از مسئولین شبدیز نیستید ؟
چون اون روزی که من اون پست صفحه پیش دادم و تو پستم از اون کلمه استفاده کردم به 15 دقیقه نشد که شما هم پست من ادیت کردید و هم پست یکی دیگه که اونم از پستش معلوم بود که حسابی از شبدیز ناراضی و ناراحت هست پاک کردید ؛ حالا اینها به کنار ؛ روز بعد که بابت این مشکلاتی که شبکه شبدیز داره من رفتم شرکت و حدود 3 ساعت با مدیریت و مسئول فنی ( که انصافا از حق نگذریم مسئولان شبدیز همیشه خیلی خوب برخورد میکنن ، حالا سیاستهای کاریشون که چقدر کاربرانشون اذیت میشن و مشکلات دیگر این شبکه به کنار ) پست کامل منو یعنی قبل از ادیت شما خونده بودن و جناب رابطی مدیریت شبدیز به من گفت شما که میخواستی بیای اینجا با ما صحبت کنی ، چرا تو پرشین تولز اینقدر بد بیراه به ما گفتی ؛ حالا :
پستی که تو 15 دقیقه به نفع شبدیز ادیت میشه و پست یه کاربر دیگه که راجع به سرویس بد شبدیز بود به طور کامل پاک میشه و مسئولان شبدیز هم از تمام این وقایع خبر دارن این سئوال در ذهن من ایجاد کرده ، ممنون میشم این وقایع یه توضیح منطقی بدید .
با تشکر
ببخشید که من جواب میدم.

شایان کارش 20 ـه، از مسئولین شبدیز هم نیست.
چند وقت پیش منم در مورد یکی از سرویس دهنده ها تند صحبت کردم بهم اخطار شفاهی داد گفت دیگه تکرار نکن. منم مثه بچه خوب گفتم چشم :)

Anaykh

Registered User
لایک‌ها
5
وی p ان که این روزا قطع ـه ولی میتونی ازش استفاده کنی.
قاعدتاً سرعتت باید درست بشه.

برام عجیبه که چرا سرعت دانلودت از رپید شر این همه کمه !!!
با اکانت رپید دانلود میکنی یا بدون اکانت ؟
با پشتیبانی تماس گرفتی ؟

دوست عزیز اگه شما هم از شبدیز سرویس میگرفتن متوجه میشدین که هیچ چیز عجیب نیست .
من الان تقریبا یک ماه شده که از شبدیز اینترنت گرفتم و تمام زیر و بم شبدیز درآوردم .
شبدیز از ساعت 10 صبح تمام سایتهای آپلود و دانلود ( از راپیدشیر و مگاآپلود و فایل فکتوری و تمام سایتها ) تا 2 نصف شب محدودیت دانلود میزاره ، منظورم از محدودیت دانلود اینکه شما به ندرت 1KB دانلود میکنی ، به عبارت دیگه شما اگه با یه خط PCM و اینترنت دایال آپ کانکت بشی به اینترنت سرعت دانلودت از ADSL نامحدود شبدیز بیشتره .
با پشتیبانیشون هم که تماس میگیری میگی سرعتم چرا اینقدر کمه ، اولین چیزی که میگن اینه که یوزرت چیه ، بعد که یوزرتو گفتی ، خیلی راحت بهت میگن چون سرویس شما نامحدود تمامی افت سرعتها و بقیه مشکلات طبیعی ، دوست داری سرعت خوب داشته باشی برو سرویس پریمیوم ما که بابت هر 1 گیگ دانلود 5000 تومان بدی ، یعنی اگه شما بخوای یک DVD بازی با حجم 4 گیگ دانلود کنی باید 20000 تومان بابت پهنای باند به شبدیز پول بدی ، در حالی که بچه ها تو همین فروم از راپیدشیر برات دانلود میکنن گیگی 500 تومان .

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
دوست عزیز اگه شما هم از شبدیز سرویس میگرفتن متوجه میشدین که هیچ چیز عجیب نیست .
من الان تقریبا یک ماه شده که از شبدیز اینترنت گرفتم و تمام زیر و بم شبدیز درآوردم .
شبدیز از ساعت 10 صبح تمام سایتهای آپلود و دانلود ( از راپیدشیر و مگاآپلود و فایل فکتوری و تمام سایتها ) تا 2 نصف شب محدودیت دانلود میزاره ، منظورم از محدودیت دانلود اینکه شما به ندرت 1KB دانلود میکنی ، به عبارت دیگه شما اگه با یه خط PCM و اینترنت دایال آپ کانکت بشی به اینترنت سرعت دانلودت از ADSL نامحدود شبدیز بیشتره .
با پشتیبانیشون هم که تماس میگیری میگی سرعتم چرا اینقدر کمه ، اولین چیزی که میگن اینه که یوزرت چیه ، بعد که یوزرتو گفتی ، خیلی راحت بهت میگن چون سرویس شما نامحدود تمامی افت سرعتها و بقیه مشکلات طبیعی ، دوست داری سرعت خوب داشته باشی برو سرویس پریمیوم ما که بابت هر 1 گیگ دانلود 5000 تومان بدی ، یعنی اگه شما بخوای یک DVD بازی با حجم 4 گیگ دانلود کنی باید 20000 تومان بابت پهنای باند به شبدیز پول بدی ، در حالی که بچه ها تو همین فروم از راپیدشیر برات دانلود میکنن گیگی 500 تومان .
عزیزم میدونم که شبدیز مالی نیست ولی شایان چی کار کنه خوب ؟!!!

اگه فرضاً شایان از مسئولین شبدیز بود چرا میرفت از پارسی نت بگیره ؟!!

به نظر من اینا بهترینن تو کرج:
1. دنیانت: سرعت عالی - قیمت مناسب - دانلود رایگان نداره - قیمت پهنای باند مناسب - پشتیبانی ضعیف
2. صبانت: سرعت در بعضی ساعات عالی در بعضی ساعات چرند - قیمت مناسب - دانلود رایگان داره - قیمت پهنای باند اضافی زیاد - پشتیبانی ضعیف تر از ضعیف
3. شاتل: سرعت عالی (ثابت) - دانلود رایگان داره - قیمت پهنای باند اضافی زیاد - پشتیبانی عالی.

حالا بین این 3 تا، ببین کدوم به کارت میاد تهیه کن.

موفق باشی ...

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
عزیزم میدونم که شبدیز مالی نیست ولی شایان چی کار کنه خوب ؟!!!

اگه فرضاً شایان از مسئولین شبدیز بود چرا میرفت از پارسی نت بگیره ؟!!

به نظر من اینا بهترینن تو کرج:
1. دنیانت: سرعت عالی - قیمت مناسب - دانلود رایگان نداره - قیمت پهنای باند مناسب - پشتیبانی ضعیف
2. صبانت: سرعت در بعضی ساعات عالی در بعضی ساعات چرند - قیمت مناسب - دانلود رایگان داره - قیمت پهنای باند اضافی زیاد - پشتیبانی ضعیف تر از ضعیف
3. شاتل: سرعت عالی (ثابت) - دانلود رایگان داره - قیمت پهنای باند اضافی زیاد - پشتیبانی عالی.

حالا بین این 3 تا، ببین کدوم به کارت میاد تهیه کن.

موفق باشی ...

اقا شاتل رو کلا بیخیال شو چون تو سرویس های اکوش داره ترافیک میخوره یعنی ترافیک 3 گیگ تو ماهتو وقتی کانکت شی میخوره خودش
تو سرویس های آرت هم شب ها سرعتشو کم میکنه :))
من میخوام از شاتل بلند شم برم جایه دیگه تو رو خدا یه کمک خوب بکنید بهم تو کرچ کچا حوبه؟
پارس انلاین خوبه؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
اقا شاتل رو کلا بیخیال شو چون تو سرویس های اکوش داره ترافیک میخوره یعنی ترافیک 3 گیگ تو ماهتو وقتی کانکت شی میخوره خودش
تو سرویس های آرت هم شب ها سرعتشو کم میکنه :))
من میخوام از شاتل بلند شم برم جایه دیگه تو رو خدا یه کمک خوب بکنید بهم تو کرچ کچا حوبه؟
پارس انلاین خوبه؟
اگه مثه من به پشتیبانی نیاز نداری برو آسیا تک (دنیا نت)

از بین بدا بهترین ـه :D

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت بچه های گل پرشین تولز و این تاپیک
من یه سئوال از شایان عزیز دارم :
شایان جان ، مدیر عزیز ، احیانا شما از مسئولین شبدیز نیستید ؟
چون اون روزی که من اون پست صفحه پیش دادم و تو پستم از اون کلمه استفاده کردم به 15 دقیقه نشد که شما هم پست من ادیت کردید و هم پست یکی دیگه که اونم از پستش معلوم بود که حسابی از شبدیز ناراضی و ناراحت هست پاک کردید ؛ حالا اینها به کنار ؛ روز بعد که بابت این مشکلاتی که شبکه شبدیز داره من رفتم شرکت و حدود 3 ساعت با مدیریت و مسئول فنی ( که انصافا از حق نگذریم مسئولان شبدیز همیشه خیلی خوب برخورد میکنن ، حالا سیاستهای کاریشون که چقدر کاربرانشون اذیت میشن و مشکلات دیگر این شبکه به کنار ) پست کامل منو یعنی قبل از ادیت شما خونده بودن و جناب رابطی مدیریت شبدیز به من گفت شما که میخواستی بیای اینجا با ما صحبت کنی ، چرا تو پرشین تولز اینقدر بد بیراه به ما گفتی ؛ حالا :
پستی که تو 15 دقیقه به نفع شبدیز ادیت میشه و پست یه کاربر دیگه که راجع به سرویس بد شبدیز بود به طور کامل پاک میشه و مسئولان شبدیز هم از تمام این وقایع خبر دارن این سئوال در ذهن من ایجاد کرده ، ممنون میشم این وقایع یه توضیح منطقی بدید .
با تشکر
نه قربان بنده هیچ ارتباطی با شبدیز ندارم . پست شما هم ادیت شد توش اگر خاطرم باشه لغت دزد و کلاه بردار و از این جور چیزا استفاده شده بود. در مورد هر شخص و شرکت دیگه‌ای هم همجین لغاتی رو استفاده بفرمائید حذف میشه قربان.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
ببخشید که من جواب میدم.

شایان کارش 20 ـه، از مسئولین شبدیز هم نیست.
چند وقت پیش منم در مورد یکی از سرویس دهنده ها تند صحبت کردم بهم اخطار شفاهی داد گفت دیگه تکرار نکن. منم مثه بچه خوب گفتم چشم :)
شما لطف دارید. بهرحال کاربرانی که با سابقه تر باشند با قوانین فروم بیشتر آشنا هستند. ما در فروم متاسفانه نه دادگاهی برگذار میکنیم نه در مورد مسائل اینچنینی قضاوت میکنیم. از نظرات کاملا استقبال میشه ولی از توهین و اتهام ( هر چند واقعی ) ، خیر !

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
آقا شایان پژواک همراهان البرز نمایندگی نیست یه شرکته که کارای مخابراتی آسیاتک رو انجام میده و با توجه به چیزایی که شنیدم توصیه نمیشه که کسی برای قرارداد پیش اونا بره البته که اون شرکت (پژواک) بدش نمیاد همچین کاری کنه اما بعدا واسه پشتیبانی و سایر مسائل به دردسر میخوره
یعنی سرویسی که ارائه میده از آسیا تک نیست ؟ خودش مستقل از مخابرات یا جای دیگه داره اینترنت میگیره ؟

راستی ... دوستان دیگه ... پست اول تاپیک رو دریابید لطفا :D

Anaykh

Registered User
لایک‌ها
5
یعنی سرویسی که ارائه میده از آسیا تک نیست ؟ خودش مستقل از مخابرات یا جای دیگه داره اینترنت میگیره ؟:D

شرکت پژواک همراهان البرز اصلی ترین نماینده آسیا تک تو کرج هست .
وقتی من با پشتیبانی تهران آسیا تک تماس گرفتم که بدونم کی دوباره آسیا تک سرویس نامحدود ارائه میکنه و کلی هم با هاشون بحث کردم که اینقدر سرکار نزارید یوزرها را و یه جواب درست و حسابی بدین و اینقدر این ماه و ماه دیگه نکنید ( آخه یه چند ماهی بود که هی میگفتن تو این ماه دوباره سرویس نامحدود میدیم ، سر ماه که میشد میگفتن ماه دیگه ) ، پشتیبانیشون گفت بزار شماره نماینده اصلی آسیا تک تو کرج بهت بدم و مستقیم با خودشون صحبت کن ، اونا بهتر از ما تو جریان سرویس نامحدود هستند ، و شماره این پژواک همراهان البرز به من داد .
اگه دوباره آسیاتک سرویس نامحدود بده عالی میشه ، من تو اون 6 ماهی که از آسیاتک سرویس 256 نامحدود داشتم ماهی 70 گیگ به بالا ازشون دانلود میکردم و یه جورایی اصلا قطی نداشت ، البته مرکز مخابراتی ما غیاثی هست ولی مثل اینکه تو یه سری از مراکز مخابراتی سرویسشون از نظر سرعت دانلود زیاد قابل قبول نبود ، این به گفته خود شرکت پژواک همراهان البرز هست و دلیل اینکه سرویس نامحدود جمع کردن همین بوده و بازم به گفته خودشون دارن تجهیزات بیشتری وارد کرج میکنن و دوباره از بعد از عید سرویس نامحدود ارائه میکنن .

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
من یکم گیج شدم ... این شرکت پژواک همراهان البرز که اصلا در پست اول نیست ! هست ؟

saeed-d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
پس لازم شد که یه توضیحی داده بشه
ببینید هر شرکت PAP وقتی نمایندگی میده یکی از نماینده هاشو میزاره واسه کارای مخابراتی برقراری لینک ها و نگهداری مراکز حالا یکی دو ماهه این شرکت انتخاب شده واسه اینکار ،کار اصلی اینا همون سیم کشی و کارای برقی هست و نماینده فروش نیستن اما دارن زیر ابی میرن و سرویس هم میفروشن که نمیدونم چجوری میخوان کاربرای بیچاره رو پشتیبانی کنن، البته کسایی که میخوان میتونن امتحان کنن :blink:
در مورد سرویس نامحدود هم به فکرش نباشید، شما ریشه ای باید به قضیه نگاه کنید خرید پهنای باند به صورت عمده یعنی اندازه یک STM1 رسوندنش به یه مرکز حدود هر مگ 600 هزار تومن برای یه شرکت در میاد حالا شما انتظار دارید سرویس 128 رو به شمایی که میخوای سرعت دانلودت هم خوب باشه و شب تا صبح هم دانلود بزرای چند بفروشه که بصرفه براش؟؟ الان سیاست این شده که همه رفتن به سمت سرویس حجمی و کسی که میخواد دانلود نامحدود داشته باشه باید سرویس Dedicate بگیره.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
من چرا اینجا هیچوقت نظر نمیدم :دی
شما این همه مشکلات چرا براتون پیش میاد :دی

aliugd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی وقتتون بخیر.:)
دوستان من میخوام ADSL بگیرم، کلی هم توی این فروم و فرومهای دیگه رو گشتم و ظاهرآ همه شرکتها یه عیب و ایرادی دارند...:hmm:
اما چیزی که برام مهمه قیمت مناسب و سرعت قابل قبول و هزینه ارزون واسه حجم اضافه هست.
اگه بشه میخوام از نمایندگی صبا تو کرج سرویس بگیرم. (ال آی تی-امپراتور- فاوانت البرز)- یکی از این 3 تا.
لطف کنین بگین کدوم رو پیشنهاد میکنین. "همه عینآ از قوانین صبا پیروی میکنن؟ مثل دانلود رایگان در شب و ...اینا"
شدیدآ ممنون :happy:

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
سلام به همگی وقتتون بخیر.:)
دوستان من میخوام ADSL بگیرم، کلی هم توی این فروم و فرومهای دیگه رو گشتم و ظاهرآ همه شرکتها یه عیب و ایرادی دارند...:hmm:
اما چیزی که برام مهمه قیمت مناسب و سرعت قابل قبول و هزینه ارزون واسه حجم اضافه هست.
اگه بشه میخوام از نمایندگی صبا تو کرج سرویس بگیرم. (ال آی تی-امپراتور- فاوانت البرز)- یکی از این 3 تا.
لطف کنین بگین کدوم رو پیشنهاد میکنین. "همه عینآ از قوانین صبا پیروی میکنن؟ مثل دانلود رایگان در شب و ...اینا"
شدیدآ ممنون :happy:

تو کرج بهترین ، شاتل هست من 13 ماهه دارم استفاده میکنم .

amir.teta

Registered User
لایک‌ها
0
سلام .

دوستان من الان 5 روزه که سرویس 1 مگ صبانت گرفتم .

روزها سرعت دانلودم روی 120 هستش ولی وقتی میخوام با اکانت شبانه برم پینگم درسته ولی سرعت دانلود بیشتر از 7 کیلوبایت نمیشه !

حتی با اکانت روزانه هم بین ساعت 3 تا 7 صبح وصل میشم همینطوری هستش .

کسی همچین مشکلی نداره ؟

من مرکز طالقانی کرج هستم .

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
سلام .

روزها سرعت دانلودم روی 120 هستش ولی وقتی میخوام با اکانت شبانه برم پینگم درسته ولی سرعت دانلود بیشتر از 7 کیلوبایت نمیشه !

کسی همچین مشکلی نداره ؟

صبانت کلاً همینه !!!

amir.teta

Registered User
لایک‌ها
0
ای بابا . چه به درد میخوره پس !

تا قبل از خرید همه ازش تعریف میکردن . ببین چی از آب در اومد .

شاتل چطوره شبا ؟

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
سلام .

کسی همچین مشکلی نداره ؟

سایتش چیه؟ تعرفه هاش چه جوریه؟

بالا