• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مشکل این تیم تنها سرمبربیش نیست
قصد دفاع از قطبی رو ندارم
اما قبول کنید که فوتبال ما دیگه در سطح 1 سیا نیست واقعا
گذشت اون زمونا
ما پسرفت هم کردیم
با این لیگ خوشگلمون
توقع دیگه هم دارید
وقتی بازیکنا شعور ندارن
وقتی بازیکن خوبی نداریم پس دیگه این که بگیم مشکل فقط قطبیه خودفریبیه.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
دفاع تیم نوجوانان رو بیارن بهتر از این شاسکولها بازی میکنن. این عقیلی (موندم چطوری شد نامزد بازیکن سال اسیا) و کعبی که فقط توپ بینشون بود. این بیگ زاده رو من موندم روی چه حسابی انتخاب میکنن؟ هیچی حالیش نیست

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خط میانه و حمله خوب بودند

زنیت پور + خلعتبری به نظر من خیلی تلاش کردند.

در خط دفاع حاج سفی خیلی خوب بازی کرد به نظر من

اما کعبی - عقیلی و حسینی واقعا افت کردند و در سطح تیم ملی نیستند. به نظر من در لیگ فعلیمون مدافع از ایتها بهتر داریم.

خسرو حیدری باید جای کعبی بازی کنه. بنگر هم هر چی باشه به نظر من از عقیلی و سید جلال در زمان فعلی بهتره.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
پسر
کعبی با این هم تجریه چی کار کرد؟
وآی پسر

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خوش بحال خودم که نگاه نکردم
من که اصلا تعصبی ندارم و از برد باخت این تیم خوشحال و ناراحت نمیشم
تعصبم رو آرسنال 100 برابر این تیمه.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
مهرداد اشاره خوبی به خلعتبری کرد. خیلی دوید انصافا ! ولی تحملش همچنان پایین هست. مخصوصا اون کارت زردی که گرفت واقعا بچه گانه بود.

یادمه همین مقدماتی جام جهانی بازی برگشت با امارات توی تهران خلعتبری یک موقعیت خوب داشت که نتونست گل کنه بعدش با لگد گذاشت تو ران دروازه بان حریف !!

چند دقیقه بعدش علی کریمی با آرامش و اعتماد به نفس کامل گل پیروزی رو زد !

خلعتبری احتیاج داره به همون آرامش و اعتماد به نفس. یک بازیکن نباید اینقدر کم ظرفیت باشه.

درباره خسرو حیدری هم موافقم. تو استقلال خوب بازی میکنه، مثل پارسال نیست ولی خب از کعبی بهتره !

عقیلی به نظر من مدافع بسیار خوبی هست انصافا ! با 1-2 بازی نمیشه اینجوری دربارش حرف زد. خیلی جاها عالی بوده برای تیم ملی.

ولی اون سید جلال. فقط زیرتوپ میزنه ! قشنگ بازی ایران - کره تو سئول رو یادمه ! توپ میومد تو محوطه چشماش رو میبست و فقط شوت میزد ! حالا تو اون بازی بگیم تیم تحت فشار و استرس جام جهانی بود. اینجا دیگه چرا اینکار رو میکنی ؟!

واقعا ببینید چقدر توپ از دست داد این بشر !

و البته مشکل بسیار بزرگ : هنوز جانشینی برای علی کریمی - مهدی مهدوی کیا و خود علی دایی در تیم ملی ایران وجود نداره !

آره دیگه. مثلا جام جهانی تمرین خوبیه برای جام ملت ها یا برعکس !
ugly003.gif

حالا این هم یک مدلشه !

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
چه می کنه آقای آنالیزور !
البته بعدا میاد توجیه می کنه که جوونا رو برده بودم و این تیم باید تجربه بدست بیاره تا با دل شیر به جنگ حریفا بره و از این مزخرفات . آرزوشه به هر بهانه ای شده تا جام ملتها سرمربی بمونه و بعدش دیگه خدا بزرگه ...
ولی من فکر می کنم اگر باقی بازیها رو ببازه عوضش می کنن .

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

اینجوری دارن می بازن اونوقت به فدراسیون شکایت می کنن که چرا ما داریم توی رده بندی تیم های ملی سقوط می کنیم!!!

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
این بیگ زاده رو من موندم روی چه حسابی انتخاب میکنن؟ هیچی حالیش نیست

آی قربون اون دستت که این رو تایپ کرد!
من یک بار این رو گفتم. هر چی استقلالی تو پی تی بود ریخت سر من! :wacko:
انصافا یک جوریه!
اول اقدام میکنه بعد فکر میکنه!

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
فوتبال ایران همینه ... توقعتون رو بیارین پائین ( در حد مساوی با پاکستان و این حرفا )

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
در یک جمله تیم ملی در فاز دفاعی بسیار مبتدیانه ظاهر شد و در فاز تهاجمی نور امید رو توی دلمون زنده کرد. به هر حال برای پیشرفت باید در این دو زمینه بالانس بشیم . ضمنا به نظرم جای شیث رضایی در دفاع خالیه . شاد باشید

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کلا ترکیب دفاعی مشکل داره .

اما خط حمله به نظرم نسبت به ماه های اخیر بهتر بودند. سر زن نداریم فقط

Shayan_BHX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قطبی: جنگیدیم، اما روز خوبی نداشتیم​
سرمربی تیم فوتبال ایران پس از شكست برابر قطر گفت: پس از دریافت ۲ گل خیلی خوب جنگیدیم، اما روز خوبی نداشتیم.

تیم ملی فوتبال ایران شب گذشته در اولین مسابقه خود در تورنمنت دوحه مقابل قطر با نتیجه ۳ بر ۲ شكست خورد تا امیدهای این تیم برای كسب عنوان قهرمانی در این تورنمنت كاهش یابد.

افشین قطبی پس از شكست در این مسابقه اظهار داشت: در یك مسابقه فوتبال و از دقیقه یك تا ۹۰ امكان رخ دادن هر اتفاقی وجود دارد و همه لحظات مسابقه حساس است. فكر می‌كنم ما عملكرد خوبی در جریان ۹۰ دقیقه‌ای مسابقه نداشتیم.

وی ادامه داد: در دقایق اولیه مسابقه ۲ گل دریافت كردیم، اما بازیكنانم در ادامه به بازی برگشتند و توانستیم ۲ گل خورده را به خوبی جبران كنیم. این برگشت نشان داد كه بازیكنان به خوبی برای جبران گل‌های خورده جنگیدند.

قطبی گفت: فوتبال را به زندگی روزانه تشبیه می‌كنم چون شباهت‌های زیادی بین فوتبال و زندگی وجود دارد. مقابل قطر روز ما نبود و حریف پیروز شد و این هم یكی از روزهای زندگی ما بود.
در ادامه مسابقات ایران فردا با مالی و قطر هم با كره‌شمالی دیدار خواهند كرد

Shayan_BHX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ابراهیمی: قطبی نالایقی خود را دوباره ثابت کرد!​
پیشکسوت فوتبال ایران گفت: فقط مانده به ماداگاسکار و پاکستان ببازیم چرا که قطبی با باخت به قطر نالایقی خود را دوباره ثابت کرد.

ناصرابراهیمی پیرامون انتخاب دایی گفت: واقعا خوشحالم و امیدوارم موفق شود چرا که من خواهان موفقیت همه مربیانم. دایی در طول ۷ سال یازدهمین مربی بود که آمد. این نشان از ضعف مدیریت است اما چه کسی به این حرف ها گوش می دهد.

وی با رد احتمال سرپرستی خود در پرسپولیس افزود: من کارسرپرستی نکردم و کاراجرایی را دوست ندارم.با من صحبتی نشده است.

پیشکسوت فوتبال ایران با اشاره به باخت تیم ملی تصریح کرد: بازی ضعیف بود. اگر دقایقی ایران معمولی بازی کرد آن هم به خاطر ضعف قطر بود وگرنه این تیم که از تیم های لیگ یکی ما دوسه گل می خورد.

ابراهیمی گفت: مثل همیشه ضعیف بودیم. قطبی نالایقی خود را ثابت کرد. ما به اردن، بحرین و قطر باختیم و فقط مانده به ماداگاسکار و پاکستان ببازیم. او به همه می بازد اما همچنان سرمربی تیم ملی می ماند در حالی که قلعه نویی را با یک باخت آن هم با پنالتی به مجلس بردند و برکنار کردند.

وی ادامه داد: قطبی آنالیزور است. او را به عنوان مربی قبول ندارم. او باید مربی دختران شود نه تیم ملی ایران

ajorlu

Registered User
لایک‌ها
24
خوش بحال خودم که نگاه نکردم
من که اصلا تعصبی ندارم و از برد باخت این تیم خوشحال و ناراحت نمیشم
تعصبم رو آرسنال 100 برابر این تیمه.

سلام

آقا گل گفتی الانم که داره همه تیمهای جزیره رو تار و مار میکنه

بیشتر مشکلات از ضعف مدیریته و از اون بدتر کسی که این مدیر رو انتخاب میکنه

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
وی ادامه داد: قطبی آنالیزور است. او را به عنوان مربی قبول ندارم. او باید مربی دختران شود نه تیم ملی ایران

همین حرف رو برای برانکو هم میزدن!

میگن این مالی تیم شاخیه!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
نتیجه تا الان 2-1 به نفع مالی ! ( نمیدونم کدوم اسمایلی مناسب تره . :) یا :hmm: یا :( )

اما پیمان یوسفی یه ایول داره. اشتباه نکنید سوتی نداده. :D
بعد از گل دوم گفت مدافع های تیم ملی برای خوردن دو گل در کمترین فاصله مسابقه گذاشتن . بازی قبلی تو 10 دقیقه دو گل خوردیم ولی تو این بازی رکورد جابجا شده و تو 2 دقیقه 2 گل خوردیم !
nerdylaff.gif

بالا