به نظر من این تیمی که امروز فیکس بود تیم چهارم ایرانه!
چه قدر اين چهار 4 مهم شده.
آخه آمار قطبي هم همش4 بود.
تازه چهارم شديم از چهار تيم!
Last edited:
به نظر من این تیمی که امروز فیکس بود تیم چهارم ایرانه!
بهترین گزینه همین مایلی کهن هست اگه زبونش رو بگیره و زیاد چرند نگه
هیچکس بجز این مردک آشغال هویج - کفاشیان - تیم ملی یک کشور رو دست آدمی مثل قطبی نمی ده
عربها تیمهای باشگاهی در حد عجمانشون رو هم دست این بابا ندادن ، اونوقت ما یک تیم دادیم بهش که روز اول گفت قول می دم قهرمان بشیم . فرداش اومد گفت باید قبول کنیم که دیگه تیم درجه 1 نیستیم . پس فرداش گفت باید بپذیریم که دیگه درجه 2 هم نیستیم . چند روز دیگه هم میاد می گه باید قبول کرد که همینکه در جام ملتها از گروهمون بیایم بالا خیلیه !!!
البته بزودی همینم میشه ...
قطبی که ارزش حرف زدن نداره اما با رفتنش هم چیزی درست نمیشه . این دارو دسته کفاشیان و هاشمی و ... فوتبال رو نابود کردند . اون صهیونیست از خدا بی خبر - صفایی فرهانی - بزور داشت فوتبال ما رو مدرن می کرد . حتی دادکان هم که مداحی بیش نبود از این کفاشیان بهتر بود
هیچکس بجز این مردک آشغال هویج - کفاشیان - تیم ملی یک کشور رو دست آدمی مثل قطبی نمی ده
عربها تیمهای باشگاهی در حد عجمانشون رو هم دست این بابا ندادن ، اونوقت ما یک تیم دادیم بهش که روز اول گفت قول می دم قهرمان بشیم . فرداش اومد گفت باید قبول کنیم که دیگه تیم درجه 1 نیستیم . پس فرداش گفت باید بپذیریم که دیگه درجه 2 هم نیستیم . چند روز دیگه هم میاد می گه باید قبول کرد که همینکه در جام ملتها از گروهمون بیایم بالا خیلیه !!!
البته بزودی همینم میشه ...
قطبی که ارزش حرف زدن نداره اما با رفتنش هم چیزی درست نمیشه . این دارو دسته کفاشیان و هاشمی و ... فوتبال رو نابود کردند . اون صهیونیست از خدا بی خبر - صفایی فرهانی - بزور داشت فوتبال ما رو مدرن می کرد . حتی دادکان هم که مداحی بیش نبود از این کفاشیان بهتر بود
یه فتوا بدم
باید بگن بازیکن تیم ملی باید موهاشو با ماشین 4 بزنه :|
دوست عزیز من بازی امروز رو ندیدم ولی بازی قبلی که 3-2 باختیم اصلا تقصیر قطبی نبود انصافا
این کعبی الاقه چه ربطی داره به قطبی؟
البته خودمم زیاد از قطبی خوشم نمیاد ولی اینکه همه ی کاسه کوزه ها رو سر یه نفر بشکنیم درست نیس
100% مخالفم ...
مایلی کهن اگر مربی بود دهنش همش باز نبود ...
باید یک مربی بیارن که وقتی تیم رو 2 هفته میدن دستش ، میگن بازی داریم 2 هفته ی دیگه یک کاری بتونه بکنه نه این در پیت ها ...