• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
اگه قطبي فقط بتونه حركات اضافي و تكروي رو از تيم ملي بگيره و يك بازي مبتني بر پاسكاري و گردش توپ رو جايگزين كنه به نظر من نتيجه كارش مثبت بوده حتي اگه براي رسيدن به اين هدف مجبور بشه چندين بازيكن اسمي و به اصطلاح پابه توپ رو از تيم كنار بزاره حرفي كه قطبي بعد از بازي با مالي زده مشكل اصلي فوتبال ماست كه هريك از بازيكنان ميخوان يك تنه جور تيم رو بكشند و با يكسري حركات انفرادي به شهرت برسند تا شايد جايي در فوتبال امارات براي خودشون دست و پاكنند
تا زمانيكه اين مشكل خل نشه فوتبال ما رو به جلو نميره شما نگاه كنيد مربياني مثل دنيزلي - بلا‍‍زويچ تيمهاي خوبي رو ساختند ولي نهايتا به همين عدم تاكتيك پذيري - عدم حوصله و تمركز در طول بازي باختند و در زمانهاي حساس تيمهاشون از هم پاشيد مثل باخت 3-1 به بحرين يا 4-1 پرسپوليس مقابل سپاهان
سبك بازي كه قطبي دنيالش هست همون سبكي كه كره چندين سال بهش عادت كرده و خوب هم جواب داده

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
i see
اما شما کدوم خصوصیت خلیلی مد نظرتون هست ؟ طی یک سال و نیم اخیر ، تنها خصوصیت خوبی که خلیلی داشته اینه که وقتی روی نیمکت می شینه زیاد غر نمی زنه . همین ! چیز دیگه ای هم بوده احیانا ؟
البته می تونه 20 مترم با توپ بدوئه بعدش که به دروازبان رسید ولو شه روی زمین و همه رو متحیر کنه .
غیر از اینا چیز دیگه ای هم هست ؟

من که نمیدونم قطبی از چی خوشش اومده.
اما من به شخصه خلیلی رو به عنوان یک بازیکن چهارچوب شناس میشناسم و اگه جای قطبی بودم به این بازیکن اعتماد میکردم.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
در مورد کیفیت تیم هم بهتره ببینیم که آینده چگونه رقم می خوره . آیا من اشتباه کردم که معتقدم با قطبی یک قدم هم جلوتر نمی ریم یا شما که نشانه های خوبی از بهتر بازی کردن رو توی تیم می بینید . چیزی که من عمرا ندیدم .

...

سلام
ظاهرا باید همونطور که شما عرض کردید منتظر موند و دید آینده چه پیش خواهد اومد. یکی مثل من یا بعضی از دوستان نشانه های پیشرفت رو ملاحظه می کنند ، یکی هم مثل شما و بعضی دیگر از دوستان نشانه ای از پیشرفت که نمی بینند حتی از نمایش تیم دلخوش هم نیستند . پس همه منتظر می مونیم و زمان رو به عنوان عالی ترین قاضی به این محکمه دعوت می کنیم.
شاد و پیروز باشید

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
خب ... نیمه اول را با اقتدار کامل(!) به پایان رسوندیم.

پ.ن : نکته جالب قطع صدای ورزشگاه از دقیقه 27 بود که دلیلش هم روشنه ! :لوووووووووول:

P30star

Registered User
لایک‌ها
208
افشين قطبي:
سياسي نيستم و به سياست هم فكر نمي‌كنم
خداحافظي بازيكنان تيم ملي به دليل مسائل سياسي نبود

افشين قطبي گفت: من سياسي نيستم و به سياست هم فكر نمي‌كنم.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سه‌شنبه برخي از خبرنگاران رسانه‌هاي گروهي سنگاپور پيش از ديدار فرداي تيم‌هاي ملي ايران و سنگاپور، اقدام به ايجاد جنگ رواني كردند.
يكي از خبرنگاران سنگاپوري در نشست خبري سه‌شنبه مربيان دو تيم از افشين قطبي پرسيد، آيا بازيكنان تيم ملي به دليل بستن مچ‌بند سبز اخراج شدند كه سرمربي تيم ملي فوتبال ايران پاسخ داد: من سياسي نيستم و به سياست هم فكر نمي‌كنم. مواضع ما مواضع جمهوري اسلامي ايران است. اين بازيكنان با تصميم خود از تيم ملي خداحافظي كردند و هيچ مسائلي سياسي در خداحافظي آنها دخالت نداشته است.
وي گفت: من فقط در مورد فوتبال صحبت مي‌كنم و در اين رابطه مي‌توانم پاسخ شما را بدهم. تيم ملي ايران در ديدار برابر سنگاپور تنها به پيروزي فكر مي‌كند و اميدوارم با دست پر به ايران بازگرديم.
پس از نشست خبري تعدادي از خبرنگاران سنگاپوري، با شايعه پراكني به نقل از قطبي عنوان كردند كه خداحافظي اين بازيكنان به دليل مسائل سياسي بوده و حتي چند بازيكن نيز چهارشنبه با مچ‌بند سبز در ميدان حاضر خواهند شد.
قطبي با تكذيب اين موضوع به خبرنگار ايسنا گفت: خبرنگاران سنگاپوري شيطنت مي‌كنند تا ذهن ما را از بازي منحرف كنند. صحبت‌هاي صبح سه‌شنبه من در نشست خبري ضبط شده است و من آنجا تاكيد كردم كه به سياست كاري ندارم و خداحافظي بازيكنان نيز سياسي نبوده است.
سرمربي تيم ملي در پايان گفت: سنگاپوري‌ها با اين شيطنت‌ها نمي‌توانند جلوي پيروزي تيم ملي را بگيرند و ما با كسب يك پيروزي شيرين به كشور باز مي‌گرديم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی خوبی انجام دادیم. البته درست حریف ، حریف قدری نبود

اما بازیمون نسبت به قبل بهتر شده بود.

سنگاپوری ها خیلی وحشیانه بازی میکردند. داوری هم که افتضاح بود. باید 2 3تا اخراجی میدادند. پنالتی ما هم مشکوک بود

دفاعمون ضعیفه. کماکان ناهماهنگی وجود داره که روی گل واضح بود

خط حمله در نیمه دوم خوب بود. گل سوممون هم یه شاهکار بود که مدتها بود من از تیم ملی ضد حمله درست درمون ندیده بودم.

حقمون بود گلهای بیشتری بزنیم که هم با بی دقتی هم با بد شانسی و هم با قضاوت بد داور نشد.

در کل تبریک بابت صعود.

Shayan_BHX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تیم ملی فوتبال ایران به جام ملت‌های آسیا صعود كرد

تیم ملی فوتبال ایران با برتری ۳ بر یك مقابل سنگاپور به جام ملت‌های ۲۰۱۱ آسیا صعود كرد.

دیدار تیم‌های ایران و سنگاپور در چارچوب مسابقات انتخابی جام ملت‌های آسیا از ساعت ۱۵ به وقت ایران در ورزشگاه ملی واقع در منطقه بیشان آغاز شد. این دیدار با برتری ۳ بر یك به سود ایران به پایان رسید.

تیم ملی ایران روی حركت انفرادی معدنچی و خطای بازیكن حریف در محوطه جریمه صاحب ضربه پنالتی شد. هادی عقیلی در دقیقه ۱۱ ضربه پنالتی را تبدیل به اولین گل ایران كرد.
معدنچی در دقیقه ۱۳ بازی روی پاس اشتباه مدافع سنگاپور پشت محوطه جریمه صاحب توپ شد و با یك ضربه پای چپ دقیق دومین گل ایران را به ثمر رساند.

غلامرضا رضایی در دقیقه ۶۳ روی یك حركت تیمی زیبا و پاس پشت پا خلعتبری سومین گل ایران را وارد دروازه حریف كرد.

تك گل سنگاپور نیز در دقیقه ۳۲ توسط عالم شاه و روی ارسال ضربه كرنر از جناح راست ایران و تعلل مدافعان میانی تیم ملی به ثمر رسید.
قضاوت این دیدار به عهده باوجی سان از چین بود. وی در این دیدار به مصطفی فهرودین و عالم شاه از سنگاپور و آندرانیك تیموریان از ایران كارت زرد نشان داد.

تیم ملی فوتبال ایران با این پیروزی ۱۰ امتیازی شد و در صدر جدول گروه پنجم مقدماتی قرار گرفت و به جام ملت‌های ۲۰۱۱ آسیا راه یافت.. سنگاپور هم ۶ امتیازی باقی ماند.

تركیب تیم ملی ایران:
سید مهدی رحمتی، سید جلال حسینی، هادی عقیلی، احسان حاج صفی، آندرانیك تیموریان، پژمان نوری، مهرزاد معدنچی، خسرو حیدری، میلاد زنیدپور (۵۶ - غلامرضا رضایی)، میلاد میداودی (۷۰- كریم انصاری فرد)و محمدرضا خلعتبری (۹۲ - حسین كعبی)
سرمربی: افشین قطبی

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
حريفيمون تيم قوی نبود،اصلاً از نظر بازيکن قابل قياس با ايران نبودن
گل سوم ايران معرکه بود.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
سلام
بازی رو ندیدم :دی اما این اخبار گوی شبکه سه توی عناوین مهم خبری چنان گفت پیروزی پر گل من فکر کردم حتما 6-7 تا زده.

گلی که ایران گفت هم که بازهم روی ضعف شدید دفاع بود. 7 نفر بازیکن ایرانی وایستادن اما این بشر ضربه سر میزنه. گل سوم ایران هم خیلی عالی بود. (بعد از مدتها یه گل قشنگ دیدیم ازتیم ملی)

این عقیلی هم هر چقدر توی دفاع سوتی میده و بد کار میکنه توی پنالتی زدن خیلی ماهره. توپ رو چنان به گوشه میکوبه که گلر خیلی سخت بتونه بگیره.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
من که بازی رو ندیدم
چه عجب یه دفعه بچه ها راضی ان از نتیجه
خوب خدارو شکر ساسان راضیه یعنی یه تفاوت هایی بوده.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
رئيس کميته‌ي تيم‌هاي ملي فدراسيون فوتبال از پرداخت پاداش نقدي به بازيکنان تيم ملي خبر داد.
مهدي تاج پس از صعود تيم ملي ايران به مسابقات جام ملت‌هاي آسيا از پرداخت پاداش 3000 دلاري برد مقابل سنگاپور به علاوه 1400 دلار بابت هزينه روزانه بازيکنان و کادر فني خبرداد.
وي گفت: پس از انجام ديدار با سنگاپور جلسه‌اي مشترک با بازيکنان و کادرفني برگزار شد و ضمن تشکر از بازيکنان براي انجام يک ديدار خوب و صعود به مسابقات جام ملت‌هاي آسيا و همچنين حضور بازيکنان در يک اردوي 15 روزه که بدون وجود هيچ گونه مشکل خاصي بوده است، پاداش 4400 دلاري به بازيکنان و کادر فني تيم ملي پرداخت شد.
رئيس کميته تيم هاي ملي در ادامه جلسه از تلاش‌هاي بي دريغ وبرنامه‌ريزي‌هاي مدون سفارت ايران در قطر ، مخصوصا سهرابي- سفير ايران در قطر، در مدت اقامت ملي پوشان قبل از سفر به سنگاپور و همچنين اخذ هتل 5 ستاره موفنبيک براي اقامت بازيکنان در روز حضورشان در دوحه (17 دي ماه) تشکر کرد.
وي درادامه افزود: در تورنمنت قطر به دنبال اهدافي بوديم که پس از انجام اين تورنمنت جدا از نتيجه بدست آمده درآن ، توانستيم تا حدود زيادي به جمع بندي نهايي برسيم و ترکيب اصلي تيم ملي که مورد نظر کادر فني اين تيم بود در اين تورنمنت محقق شد.

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
رئيس کميته‌ي تيم‌هاي ملي فدراسيون فوتبال از پرداخت پاداش نقدي به بازيکنان تيم ملي خبر داد.
مهدي تاج پس از صعود تيم ملي ايران به مسابقات جام ملت‌هاي آسيا از پرداخت پاداش 3000 دلاري برد مقابل سنگاپور به علاوه 1400 دلار بابت هزينه روزانه بازيکنان و کادر فني خبرداد.
وي گفت: پس از انجام ديدار با سنگاپور جلسه‌اي مشترک با بازيکنان و کادرفني برگزار شد و ضمن تشکر از بازيکنان براي انجام يک ديدار خوب و صعود به مسابقات جام ملت‌هاي آسيا و همچنين حضور بازيکنان در يک اردوي 15 روزه که بدون وجود هيچ گونه مشکل خاصي بوده است، پاداش 4400 دلاري به بازيکنان و کادر فني تيم ملي پرداخت شد.
رئيس کميته تيم هاي ملي در ادامه جلسه از تلاش‌هاي بي دريغ وبرنامه‌ريزي‌هاي مدون سفارت ايران در قطر ، مخصوصا سهرابي- سفير ايران در قطر، در مدت اقامت ملي پوشان قبل از سفر به سنگاپور و همچنين اخذ هتل 5 ستاره موفنبيک براي اقامت بازيکنان در روز حضورشان در دوحه (17 دي ماه) تشکر کرد.
وي درادامه افزود: در تورنمنت قطر به دنبال اهدافي بوديم که پس از انجام اين تورنمنت جدا از نتيجه بدست آمده درآن ، توانستيم تا حدود زيادي به جمع بندي نهايي برسيم و ترکيب اصلي تيم ملي که مورد نظر کادر فني اين تيم بود در اين تورنمنت محقق شد.
واقعا این بردنا ارزش این همه پاداش رو داره ؟ :wacko:

P30star

Registered User
لایک‌ها
208
قطبی: با این شرایط نمی‌توانم ادامه بدهم!

بعد از سوت پایان بازی ایران و سنگاپور که به پیروزی سه بر یک ایران در ورزشگاه ملی سنگاپور انجامید اتفاقات جالبی افتاد که خیلی هم خوشایند فوتبال ایران نیست.
به نقل از یکی از افراد حاضر در ورزشگاه ملی سنگاپور، بعد از سوت پایان بازی ایران و سنگاپور که به پیروزی سه بر یک ایران در ورزشگاه ملی سنگاپور انجامید افشین قطبی با در آغوش گرفتن آندرانیک تیموریان که کار خاصی هم در این دیدار همانند دیدارهای گذشته انجام نداد اعلام کرد که با این شرایط دیگر نمی تواند کار کند و اگر اینگونه باشد بعد از بازگشت به ایران از تیم ملی خواهد رفت که تیموریان هم با او همراهی می کند و می گوید اگر شما نباشی من هم نیستم! همچنین تیموریان بعد از بازگشت تیم ملی به احتمال زیاد قرار است با یک تیم داخلی پای میز مذاکره بنشیند چرا که در فوتبال انگلیس نتوانست جایی برای خود را در بین 18 بازیکن ثابت تیم فولهام طی دو سال اخیر دست و پا کند.
در همین حال حسین کعبی که از نیمکت نشینی خود در بازی امروز ناراحت بود در حالی که در دقایق پایانی به بازی آمد به شدت در پایان بازی از قطبی انتقاد کرد و اعلام کرد که کادر فنی باید پاسخ قانع کننده ایی برای اینکار خود داشته باشند و اگر تنها به خاطر یک اشتباهی که در بازی با قطر من داشتم مرا نیمکت نشین کرده اند پس جواب این همه اشتباهی که قطبی در این مدت در تیم ملی کرده است را چه کسی باید بدهد؟
قیمت بلیط دیدار امروز بین 7 تا 11 دلار بود که استقبال اندکی هم از بازی شد و 150 دانشجوی سنگاپوری با حضور خود تا حدودی گرما بخش ورزشگاه ملی سنگاپور بودند.
اصغر حاجیلو سرپرست تیم ملی به محض ورود به ورزشگاه یاد بازیهی جام ملت های آسیا در سال 1984 افتاد که وی همراه تیم ملی در آن بازیها به عنوان چهارم رسید و این در حالی بود که اگر داوری در نیمه نهایی به سود عربستان سوت نمی زد آن تیم ملی به راحتی قهرمان آسیا می شد. حاجیلو دقایقی را با خود خلوت کرد و بیاد آن روزها اشک ریخت.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
امروز برنامه ورزش و مردم همه تاخت به تیم ملی و قطبی و فدراسیون و سازمان .

امروز استیلی و کربکندی اومده بودن. مصاحبه هایی هم با اصحاب رسانه داشتن که پخش شد و همگی انتقاد داشتن.
یکیشون می گفت به نظر من حاجیلو باید بشه سرمربی و قطبی بشه سرپرست !

استیلی هم اشاره مستقیمی به 90 کرد و اون حرف دادکان در مورد گزینه خداحافظی نسل طلایی تکرار کرد.
کربکندی هم حرف های CPU را زد و گفت این تیم اصلا جوونگرایی توش نشده و فقط به صرف اینکه 4 تا بازیکن جدید اضافه شده میگن جوونگرایی. اینجا شفیعی شیطنتی کرد و گفت که اگه من هم برم تیم ملی چون جدیدم جوونگرایی شده !!؟؟ که همشون خندیدن. دی:

نکته دیگه شادی بیش از حد قطبی بعد از گل زدن ها بود که بهش اشاره کردن !

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

امروز استیلی و کربکندی اومده بودن. مصاحبه هایی هم با اصحاب رسانه داشتن که پخش شد و همگی انتقاد داشتن.

استیلی هم اشاره مستقیمی به 90 کرد و اون حرف دادکان در مورد گزینه خداحافظی نسل طلایی تکرار کرد.
کربکندی هم حرف های CPU را زد و گفت این تیم اصلا جوونگرایی توش نشده و فقط به صرف اینکه 4 تا بازیکن جدید اضافه شده میگن جوونگرایی. اینجا شفیعی شیطنتی کرد و گفت که اگه من هم برم تیم ملی چون جدیدم جوونگرایی شده !!؟؟ که همشون خندیدن. دی:

عجب ...
دمت گرم برادر ! عالی و مفید خلاصه کردی ... :D

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

تایید !

البته این کربکندی به نظرم چشم طمع داره به تیم ملی !!!! تو این یکی دو هفته چند تا مصاحبه و اظهار نظر (همه انتقادی) از تیم ملی (مشخصا قطبی) کرده !!!

P30star

Registered User
لایک‌ها
208
حالا اگه مربی بود یه چیزی
واقعا باید یه فکری برا تیم ملی بشه خیلی خراب شده مونده به افغانستان بخت بدیم

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
البته این کربکندی به نظرم چشم طمع داره به تیم ملی !

هیچ مربی ایرانی بدرد بخوری برای هدایت تیم ملی الان نداریم به نظرم

شاید فقط قلعه نوعی باشه که بشه بهش فکر کرد که اون هم بعید ...

بالا