هیچ مربی ایرانی بدرد بخوری برای هدایت تیم ملی الان نداریم به نظرم
شاید فقط قلعه نوعی باشه که بشه بهش فکر کرد که اون هم بعید ...
تایید میشه ...
به نظر من قلعه نوعی بهترین گزینه است....
تایید میشه ...
به نظر من قلعه نوعی بهترین گزینه است....![]()
قلعه نوعی همون یکبار اومد بس بود !!
///
من الان جدا دوست ندارم مربی تغییر کنه ! امیدوارم به قطبی. من هم مثلا یک سری از دوستان مثل آقا ساسان نشانه های پیشرفت رو تو این تیم دیدم !
دوستان به یک نکته ای توجه کنند !
مگر تیم ملی جای پرورش مربیه ؟! کدوم تیم ملی تو این شرایطه که مربی بیاره با تجربه کنه ؟!
گیریم که با تجربه کردیم ! تازه 2 سال بعد ما با تجربه میشویم ! ولی پیشرفت که نمیکنیم . (نسبت به فوتبال دنیا) اون چی ؟ باز هم بقیه بهتر میشن و . . .
مثلا کی اومد که از ایشون بهتر کار کرد ؟
لابد دایی ؟
فکر کنم در سمت مربی گری خیانتی که دایی به تیم ملی کرد هیچ کسی نکرد و نخواهد کرد ... ( نمونه از بین بردن استعداد های کاظمیان ، مبعلی و ... و هزار تا دلیل دیگه !! )
ولی با این حال من مخالف اومدن قلعه نویی هستم ... ( به دلایل مختلفی مثل شیوه ی بازی تیم های ایشون ( 3-5 -2 ) که تو کوتاه مدت جواب نمیده ... )
حيدري: هيچكس به خاطر حضور در جام ملتها به ما تبريك نميگويد
به این میگن افول ، ببینید کار ما به کجا کشیده ...
آقای حیدری واقعا ما انقدر بد بخت شدیم که واسه رفتن به 16 تیم برتر آسیا باید چشن بگیریم ؟ :hmm:
حيدري: هيچكس به خاطر حضور در جام ملتها به ما تبريك نميگويد
به این میگن افول ، ببینید کار ما به کجا کشیده ...
آقای حیدری واقعا ما انقدر بد بخت شدیم که واسه رفتن به 16 تیم برتر آسیا باید چشن بگیریم ؟ :hmm:
قطبی: با این شرایط نمیتوانم ادامه بدهم!
بعد از سوت پایان بازی ایران و سنگاپور که به پیروزی سه بر یک ایران در ورزشگاه ملی سنگاپور انجامید اتفاقات جالبی افتاد که خیلی هم خوشایند فوتبال ایران نیست.
به نقل از یکی از افراد حاضر در ورزشگاه ملی سنگاپور، بعد از سوت پایان بازی ایران و سنگاپور که به پیروزی سه بر یک ایران در ورزشگاه ملی سنگاپور انجامید افشین قطبی با در آغوش گرفتن آندرانیک تیموریان که کار خاصی هم در این دیدار همانند دیدارهای گذشته انجام نداد اعلام کرد که با این شرایط دیگر نمی تواند کار کند و اگر اینگونه باشد بعد از بازگشت به ایران از تیم ملی خواهد رفت که تیموریان هم با او همراهی می کند و می گوید اگر شما نباشی من هم نیستم!
کسی نیومد که از ایشون بهتر کار کنه !
ولی ببینید خود آقای قلعه نوعی چیکار کرد ! با اون همه بازیکن آماده اون تیم ملی اون بازی های بد (به معنای واقعی کلمه) رو انجام میداد. حتما یادتون هست که ؟!
بعدش هم که علی دایی اومد که اصلا حرفی دربارش حرف نمیزنیم ! هیچی !
الان قطبی هست. ببینید علی کریمی رفته - وحید هاشمیان رفته - مهدی مهدوی کیا رفته.
این سه نفر برای خودشون در تیم ملی کسی بودن ! کلی از بازیهایی که تو این چندین سال بردیم بخاطر همین بازیکنان بوده !
حالا الان باید کریم انصاری فرد و خلعتبری و ... برای تیم ملی بازی کنن ! من نمیگم اینا بازیکنان بدی هستند، ولی خب به هیچ عنوان در سطح اونا که نیستن !
کی الان مثلا میتونه جای علی کریمی رو پر کنه ؟ کی میخواد جای مهدی کیا رو کنه ؟
به رنگ ها کار ندارم. قلعه نوعی مربی ای نیست که اصلا بتونه در سطح بین المللی کار کنه. برای همون فوتبال داخلی خوب هست ! میبینیم هم که هر سال هم موفق میشه !
ولی همین آقا هم با تیم ملی تو آسیا نتیجه نگرفت، هم با استقلال نگرفت ! حالا ببینیم با سپاهان چه میکنه.
این رو قبول کنید قلعه نوعی مربی خوبی برای تیم ملی ایران نبود و نمیتونست باشه !
من خودمم گفتم مخالف اومدن قلعه نویی هستم یکی از دلایلشم گفتم ...
ولی به هر حال آش کشک خالته بخوری پاته نخوری پاته ...
در مورد بازیکن هم جای پر کردن به نظر من اصلا مهم نیست چون ما در 90% دوران فوتبالی کشورمون هیچ وقت تاکتیک نداشتیم نقش انفرادی بازیکنان خیلی به چشم میومد !!
وگر نه این بازیکنایی که ما داریم اگر یک مربی درجه یک خارجی بیاد باهاش میشه قهرمان آسیا که سهله مرحله ی دوم جام جهانی رفت ...
البته من اصلا کریم انصاری فرد رو قبول ندارم از 5 تا دروازه خالی 6 تاش رو میزنه اوت ...
حالا من کلا موضع تو رو در مورد قلعه نوعی نفهمیدم !
من گفتم به درد تیم ملی نمیخوره ! تو هم میگی مخالف اومدنش هستی ! حالا من نفهمیدم ما با هم موافقیم یا مخالف !
خب ببین. شما میگی مربی درجه یک خارجی بیاد.
اینجا دو تا مساله مطرح میشه :
یکی اینکه آیا مربی درجه یک خارجی میاد تو ایران کار کنه ؟
دوم اینکه آیا بازیکنان فعلی ما ظرفیت کار کردن با یک مربی خارجی درجه یک رو دارند یا نه !
از نظر من جواب هر دو تا سوال منفی هست ! چرا ؟!
در مورد سوال اول :
ما اول باید تعریف خودمون رو از مربی درجه یک خارجی داشته باشیم ! اینکه "درجه یک" از نظر ما میشه فابیو کاپلو، یا میشه آری هان خودش یک موضوع هست. دوم اینکه بهرحال مربیانی در این سطح در ایران نمیتونن به راحتی کار کنن. ما امکانات درست و حسابی نداریم ! پول هم که نمیدیم بهشون !
فکر کن یک مربی بزرگ بهرحال در اروپا دیگه کار گیرش نمیاد ! میخواد بیاد تو آسیا کار کنه. توی ایران بهش بیشتر پول میدن یا مثلا امارات ؟ در حال حاضر فوتبال ما نسبت به مثلا همون امارات هیچ برتری نداره که بخواد بخاطر اون برتری ایران رو انتخاب کنه !
همین قطر رو ببین. مربیش کسی هست که در جام جهانی 2002 با سنگال، فرانسه رو از جام جهانی حذف کرد ! ولی به نظرت همین برونو متسو با چه انگیزه ای داره در قطر مربیگری میکنه ؟! غیر از پول چیز دیگه ای هم هست ؟
اسکولاری رو نگاه کن. برزیل رو قهرمان جهان کرد. الان داره تو ازبکستان مربیگری میکنه ! حالا چه دلیلی داره اون تو ازبکستان فعالیت کنه ؟!
خب حالا مربی ای که تنها انگیزش از فعالیت "پول" هست بدرد ما میخوره ؟!
در مورد سوال دوم :
خلعتبری رو نگاه کن. من به هیچ عنوان منکر توانایی های فنی این بازیکن نمیشم. ولی ببین این بازیکن وقتی یه توپ رو خراب میکنه دیگه نمیتونه خودش رو کنترل کنه ! وقتی یه موقعیت خوب رو دروازه بان ازش میگیره، دو دقیقه بعد روی دروازه بان خطا میکنه !
توی همین تورنومنت قطر دیدی چه اخطار الکی ای گرفت ؟!
حالا مثلا خلعتبری قرار هست جای مهدی مهدوی کیا رو در سمت راست پرکنه ؟!
مسعود شجاعی بازیکنی هست که داره در اوساسونا بازی میکنه و در اوج فوتبالش هست. ولی همین الانش هم شما میتونی بگی بهتر از علی کریمی هست ؟!
همین الان پرسپولیس خودمون رو نگاه کن ! این کرانچار یک بازیکن رو بازی نمیداد، اون میگفت دلیل نیمکت نشینی من سیاسی هست و نمیدونم ... !
حسین کعبی رو نگاه کن ! گفته قطبی باید برای نیمکت نشین کردن من جواب قانع کننده ای داشته باشه !
علیرضا جان شما چه توقعی از این فوتبال داری ؟! توقع داری کی بیاد توش کار کنه ؟!
الان هیچ مربی درجه یکی نمیاد در فوتبال ایران کار کنه، مگراینکه پول خوبی بهش بدیم و اون هم تنها دلیل اومدنش همون پول خواهد بود !
سجادي: از قطبي حمايت ميكنيم
جام جم آنلاين: حميد سجادي معاون سازمان تربيت بدني گفت: از برنامههاي قطبي براي تيم ملي فوتبال حمايت ميكنيم.
معاون سازمان تربيت بدني در گفتگو با فارس، در مورد مشخص شدن تكليف هيات مديره باشگاه پرسپوليس تصريح كرد: من نگفته بودم اعضاي هيات مديره پرسپوليس اين هفته مشخص ميشوند. اين موضوع در حال حاضر در سازمان تربيت بدني در دست بررسي است و هر زمان كه نهايي شود آن را اعلام خواهيم كرد.
وي در مورد شرايط استقلال گفت: سازمان دخالتي در امور اين باشگاه ندارد. باشگاه استقلال هم هيات مديره و هم مديرعامل دارد و كارهاي خود را انجام ميدهد.
سجادي در خصوص اينكه گفته ميشود برنامههاي قطبي يك و نيم ميليارد هزينه در بر دارد، تاكيد كرد: من چيزي در اين زمينه نشنيدهام و گزارشي از برنامههاي قطبي به دست من نرسيده است. وظيفه سازمان تربيت بدني حمايت از همه ورزشها است و در مورد برنامههاي قطبي نيز از سرمربي تيم ملي حمايت خواهيم كرد.
وي افزود: مبلغ يك و نيم ميلياردي كه صحبت از آن ميشود هزينهاي نيست، چون لياقت ورزش ايران خيلي بالاتر از اينها است.
تيم ملي فوتبال اسپانيا در اولين رده بندي تيمهاي ملي جهان كه توسط فدراسيون بينالمللي فوتبال (فيفا) منتشر شده است، همچنان در صدر قرار دارد.
به گزارش مهر، در اين رده بندي كه روز چهارشنبه منتشر شد: تيم ملي فوتبال اسپانيا با ۱۶۲۷امتياز صدرنشين است و تيمهاي برزيل و هلند به ترتيب با ۱۵۶۸و ۱۲۸۸امتياز در مكانهاي بعدي ايستاده اند.
نكته قابل توجه در جديدترين رده بندي فيفا، صعود چشمگير تيم ملي مصر است كه پس از قهرماني در مسابقات جام ملتهاي آفريقا با ۱۴پله صعود در حال حاضر تيم دهم جهان است.
رده بندی 10 تیم برتر جهان:
1- اسپانیا 1627 امتیاز
2- برزیل 1568 امتیاز
3- هلند 1288 امتیاز
4- ایتالیا 1209 امتیاز
5- پرتغال 1176 امتیاز
6- آلمان 1173 امتیاز
7- فرانسه 1117 امتیاز
8- آرژانتین 1082 امتیاز
9- انگلستان 1076 امتیاز
10- مصر 1069 امتیاز
رده بندی پنج تیم آسیا:
1- استرالیا 857 امتیاز
2- ژاپن 729 امتیاز
3- کره جنوبی 634 امتیاز
4- عربستان سعودی 538 امتیاز
5- بحرین 530 امتیاز
6- ایران 499 امتیاز
قطبي اسامي بازيکنان تيم ملي را اعلام کرد
اسامي 25 بازيکن تيم ملي ازسوي افشين قطبي، سرمربي تيم ملي اعلام شد.
به گزارش ايسنا، سيد مهدي رحمتي، ابراهيم ميرزاپور، سوشا مکاني، هادي عقيلي، محمد نصرتي، فرزاد آشوبي، احسان حاج صفي، سيد جلال حسيني، حنيف عمران زاده، خسرو حيدري، علي کريمي، مهرزاد معدنچي، فرشيد طالبي، ميلاد زنيدپور، ايمان مبعلي، عليرضا محمد، جواد نکونام، پژمان نوري، مسعود شجاعي، آندرانيک تيموريان، امير حسين فشنگچي، محمدرضا خلعتبري، غلامرضا رضايي، ميلاد ميداودي و کريم انصاري فرد نفراتي هستند که بايد روز شنبه هشتم اسفندماه قبل از ساعت 12:00 ظهر در کمپ تيم هاي ملي خود را به کادرفني معرفي کنند.