• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
هیچ مربی ایرانی بدرد بخوری برای هدایت تیم ملی الان نداریم به نظرم

شاید فقط قلعه نوعی باشه که بشه بهش فکر کرد که اون هم بعید ...

تایید میشه ...
به نظر من قلعه نوعی بهترین گزینه است....:D

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
هیچ مربی ایرانی بدرد بخوری برای هدایت تیم ملی الان نداریم به نظرم

شاید فقط قلعه نوعی باشه که بشه بهش فکر کرد که اون هم بعید ...

تایید میشه ...
به نظر من قلعه نوعی بهترین گزینه است....:D

قلعه نوعی همون یکبار اومد بس بود !!

///

من الان جدا دوست ندارم مربی تغییر کنه ! امیدوارم به قطبی. من هم مثلا یک سری از دوستان مثل آقا ساسان نشانه های پیشرفت رو تو این تیم دیدم !

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر منم باید بمونه فعلا - درسته خیلی سطح بالا نیست

همین امیر قلعه نویی رو ببینید. الان بعضی از دوستان میگن اگه امیر قلعه نویی مربی بود خوب بود.

اونم چند سال پیش مربی بود. اگه نگهش میداشتن شاید الان با تجربه ای که بدست اورده بود تیم قدرتمندی داشتیم.

پس بهتره دوباره تکرار مکررات نکنیم.

این قطبی رو نگه دارن نا روی این تیم کار کنه. من هم یه نشونه هایی از تغییر دیدم. البته خیلی ابتدایی و ساده بود. در اینکه ما به نسبت کشورهای دیگه پیشرفت نکردیم شکی نیست. اما تو این چند بازی اخیر بهتر بودن.

قطبی درسته تجربه سرمربی گری به طور حرفه ای رو نداره. اما بالاخره کنار اون استادهایی که بوده یه چیزایی یاد گرفته که ممکنه به درد بخوره.

اما به نظر من یه مقدار باید روی هیجانات و ادعاهایی که میکنه کار بکنه.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
قلعه نوعی همون یکبار اومد بس بود !!

///

من الان جدا دوست ندارم مربی تغییر کنه ! امیدوارم به قطبی. من هم مثلا یک سری از دوستان مثل آقا ساسان نشانه های پیشرفت رو تو این تیم دیدم !

مثلا کی اومد که از ایشون بهتر کار کرد ؟
لابد دایی ؟
فکر کنم در سمت مربی گری خیانتی که دایی به تیم ملی کرد هیچ کسی نکرد و نخواهد کرد ... ( نمونه از بین بردن استعداد های کاظمیان ، مبعلی و ... و هزار تا دلیل دیگه !! )
ولی با این حال من مخالف اومدن قلعه نویی هستم ... ( به دلایل مختلفی مثل شیوه ی بازی تیم های ایشون ( 3-5 -2 ) که تو کوتاه مدت جواب نمیده ... )

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
دوستان به یک نکته ای توجه کنند !

مگر تیم ملی جای پرورش مربیه ؟! کدوم تیم ملی تو این شرایطه که مربی بیاره با تجربه کنه ؟!

گیریم که با تجربه کردیم ! تازه 2 سال بعد ما با تجربه میشویم ! ولی پیشرفت که نمیکنیم . (نسبت به فوتبال دنیا) اون چی ؟ باز هم بقیه بهتر میشن و . . .

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوستان به یک نکته ای توجه کنند !

مگر تیم ملی جای پرورش مربیه ؟! کدوم تیم ملی تو این شرایطه که مربی بیاره با تجربه کنه ؟!

گیریم که با تجربه کردیم ! تازه 2 سال بعد ما با تجربه میشویم ! ولی پیشرفت که نمیکنیم . (نسبت به فوتبال دنیا) اون چی ؟ باز هم بقیه بهتر میشن و . . .

دوست عزیز

اینجا ایرانه و هردمبیل :)

حالا حالاها کار داره اینها کار با برنامه انجام بدن.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
مثلا کی اومد که از ایشون بهتر کار کرد ؟
لابد دایی ؟
فکر کنم در سمت مربی گری خیانتی که دایی به تیم ملی کرد هیچ کسی نکرد و نخواهد کرد ... ( نمونه از بین بردن استعداد های کاظمیان ، مبعلی و ... و هزار تا دلیل دیگه !! )
ولی با این حال من مخالف اومدن قلعه نویی هستم ... ( به دلایل مختلفی مثل شیوه ی بازی تیم های ایشون ( 3-5 -2 ) که تو کوتاه مدت جواب نمیده ... )

کسی نیومد که از ایشون بهتر کار کنه !

ولی ببینید خود آقای قلعه نوعی چیکار کرد ! با اون همه بازیکن آماده اون تیم ملی اون بازی های بد (به معنای واقعی کلمه) رو انجام میداد. حتما یادتون هست که ؟!

بعدش هم که علی دایی اومد که اصلا حرفی دربارش حرف نمیزنیم ! هیچی !

الان قطبی هست. ببینید علی کریمی رفته - وحید هاشمیان رفته - مهدی مهدوی کیا رفته.

این سه نفر برای خودشون در تیم ملی کسی بودن ! کلی از بازیهایی که تو این چندین سال بردیم بخاطر همین بازیکنان بوده !

حالا الان باید کریم انصاری فرد و خلعتبری و ... برای تیم ملی بازی کنن ! من نمیگم اینا بازیکنان بدی هستند، ولی خب به هیچ عنوان در سطح اونا که نیستن !

کی الان مثلا میتونه جای علی کریمی رو پر کنه ؟ کی میخواد جای مهدی کیا رو کنه ؟

به رنگ ها کار ندارم. قلعه نوعی مربی ای نیست که اصلا بتونه در سطح بین المللی کار کنه. برای همون فوتبال داخلی خوب هست ! میبینیم هم که هر سال هم موفق میشه !

ولی همین آقا هم با تیم ملی تو آسیا نتیجه نگرفت، هم با استقلال نگرفت ! حالا ببینیم با سپاهان چه میکنه.

این رو قبول کنید قلعه نوعی مربی خوبی برای تیم ملی ایران نبود و نمیتونست باشه !

حيدري: هيچ‌كس به خاطر حضور در جام ملت‌ها به ما تبريك نمي‌گويد

به این میگن افول ، ببینید کار ما به کجا کشیده ...

آقای حیدری واقعا ما انقدر بد بخت شدیم که واسه رفتن به 16 تیم برتر آسیا باید چشن بگیریم ؟ :hmm:

جو گرفتتش احتمالا :دی

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
حيدري: هيچ‌كس به خاطر حضور در جام ملت‌ها به ما تبريك نمي‌گويد

به این میگن افول ، ببینید کار ما به کجا کشیده ...

آقای حیدری واقعا ما انقدر بد بخت شدیم که واسه رفتن به 16 تیم برتر آسیا باید چشن بگیریم ؟ :hmm:

خب معلومه که بدبخت شدیم عزیزم..

ایران الان جزء تیم های درجه 2 آسیاست. نمیخواید باور کنید هنوز؟ هنوزم فکر میکنید ایران جزئ قدرت های فوتبال آسیاست!؟

ایران بره نیمه نهایی جام ملت ها یعنی شاهکار کرده!

مثل اینکه توی اروگوئه بگن چون ما اوایل برگزاری جام جهانی قهرمان جهان شدیم..پس الان اگه در جام مجهای بریم جزء 4 تا تیم چیزی نشده! ما 1 بار قهرمان جهان شدیم! نه نمیگن چون مال 100 سال پیش بوده..

ما هم 20 سال پیش قدرت فوتبال آسیا بودیم نه الان!

Shayan_BHX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
sasan s: اخطار به دلیل توهین و بی احترامی به تیم استقلال

Last edited by a moderator:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
قطبی: با این شرایط نمی‌توانم ادامه بدهم!
بعد از سوت پایان بازی ایران و سنگاپور که به پیروزی سه بر یک ایران در ورزشگاه ملی سنگاپور انجامید اتفاقات جالبی افتاد که خیلی هم خوشایند فوتبال ایران نیست.
به نقل از یکی از افراد حاضر در ورزشگاه ملی سنگاپور، بعد از سوت پایان بازی ایران و سنگاپور که به پیروزی سه بر یک ایران در ورزشگاه ملی سنگاپور انجامید افشین قطبی با در آغوش گرفتن آندرانیک تیموریان که کار خاصی هم در این دیدار همانند دیدارهای گذشته انجام نداد اعلام کرد که با این شرایط دیگر نمی تواند کار کند و اگر اینگونه باشد بعد از بازگشت به ایران از تیم ملی خواهد رفت که تیموریان هم با او همراهی می کند و می گوید اگر شما نباشی من هم نیستم!

دوست عزیز
لطف کنید خبر میزارید منبع هم قرار بدید ، ضمن اینکه بد نیست یه نگاهی هم به متن خبر بندازید ، به عنوان مثال این خبر به نقل از یکی از افراد حاضر در ورزشگاه ملی سنگاپور روی خروجی ها اومده که حتما خیلی هم قابل استناده!!! واقعا ممنون میشم لطف کنید خبرهای معتبر و مستند قرار بدید. با تشکر
پ.ن: به همون دلیل که منبع خبر نامشخص هست تمام پستهای کوت کرده این خبر پاک شد .
شاد و پیروز باشید

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
کسی نیومد که از ایشون بهتر کار کنه !

ولی ببینید خود آقای قلعه نوعی چیکار کرد ! با اون همه بازیکن آماده اون تیم ملی اون بازی های بد (به معنای واقعی کلمه) رو انجام میداد. حتما یادتون هست که ؟!

بعدش هم که علی دایی اومد که اصلا حرفی دربارش حرف نمیزنیم ! هیچی !

الان قطبی هست. ببینید علی کریمی رفته - وحید هاشمیان رفته - مهدی مهدوی کیا رفته.

این سه نفر برای خودشون در تیم ملی کسی بودن ! کلی از بازیهایی که تو این چندین سال بردیم بخاطر همین بازیکنان بوده !

حالا الان باید کریم انصاری فرد و خلعتبری و ... برای تیم ملی بازی کنن ! من نمیگم اینا بازیکنان بدی هستند، ولی خب به هیچ عنوان در سطح اونا که نیستن !

کی الان مثلا میتونه جای علی کریمی رو پر کنه ؟ کی میخواد جای مهدی کیا رو کنه ؟

به رنگ ها کار ندارم. قلعه نوعی مربی ای نیست که اصلا بتونه در سطح بین المللی کار کنه. برای همون فوتبال داخلی خوب هست ! میبینیم هم که هر سال هم موفق میشه !

ولی همین آقا هم با تیم ملی تو آسیا نتیجه نگرفت، هم با استقلال نگرفت ! حالا ببینیم با سپاهان چه میکنه.

این رو قبول کنید قلعه نوعی مربی خوبی برای تیم ملی ایران نبود و نمیتونست باشه !

من خودمم گفتم مخالف اومدن قلعه نویی هستم یکی از دلایلشم گفتم ...
ولی به هر حال آش کشک خالته بخوری پاته نخوری پاته ...

در مورد بازیکن هم جای پر کردن به نظر من اصلا مهم نیست چون ما در 90% دوران فوتبالی کشورمون هیچ وقت تاکتیک نداشتیم نقش انفرادی بازیکنان خیلی به چشم میومد !!
وگر نه این بازیکنایی که ما داریم اگر یک مربی درجه یک خارجی بیاد باهاش میشه قهرمان آسیا که سهله مرحله ی دوم جام جهانی رفت ...

البته من اصلا کریم انصاری فرد رو قبول ندارم از 5 تا دروازه خالی 6 تاش رو میزنه اوت ...

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
من خودمم گفتم مخالف اومدن قلعه نویی هستم یکی از دلایلشم گفتم ...
ولی به هر حال آش کشک خالته بخوری پاته نخوری پاته ...

حالا من کلا موضع تو رو در مورد قلعه نوعی نفهمیدم !

من گفتم به درد تیم ملی نمیخوره ! تو هم میگی مخالف اومدنش هستی ! حالا من نفهمیدم ما با هم موافقیم یا مخالف ! :D

در مورد بازیکن هم جای پر کردن به نظر من اصلا مهم نیست چون ما در 90% دوران فوتبالی کشورمون هیچ وقت تاکتیک نداشتیم نقش انفرادی بازیکنان خیلی به چشم میومد !!
وگر نه این بازیکنایی که ما داریم اگر یک مربی درجه یک خارجی بیاد باهاش میشه قهرمان آسیا که سهله مرحله ی دوم جام جهانی رفت ...

البته من اصلا کریم انصاری فرد رو قبول ندارم از 5 تا دروازه خالی 6 تاش رو میزنه اوت ...

خب ببین. شما میگی مربی درجه یک خارجی بیاد.

اینجا دو تا مساله مطرح میشه :

یکی اینکه آیا مربی درجه یک خارجی میاد تو ایران کار کنه ؟
دوم اینکه آیا بازیکنان فعلی ما ظرفیت کار کردن با یک مربی خارجی درجه یک رو دارند یا نه !

از نظر من جواب هر دو تا سوال منفی هست ! چرا ؟!

در مورد سوال اول :

ما اول باید تعریف خودمون رو از مربی درجه یک خارجی داشته باشیم ! اینکه "درجه یک" از نظر ما میشه فابیو کاپلو، یا میشه آری هان خودش یک موضوع هست. دوم اینکه بهرحال مربیانی در این سطح در ایران نمیتونن به راحتی کار کنن. ما امکانات درست و حسابی نداریم ! پول هم که نمیدیم بهشون !

فکر کن یک مربی بزرگ بهرحال در اروپا دیگه کار گیرش نمیاد ! میخواد بیاد تو آسیا کار کنه. توی ایران بهش بیشتر پول میدن یا مثلا امارات ؟ در حال حاضر فوتبال ما نسبت به مثلا همون امارات هیچ برتری نداره که بخواد بخاطر اون برتری ایران رو انتخاب کنه !

همین قطر رو ببین. مربیش کسی هست که در جام جهانی 2002 با سنگال، فرانسه رو از جام جهانی حذف کرد ! ولی به نظرت همین برونو متسو با چه انگیزه ای داره در قطر مربیگری میکنه ؟! غیر از پول چیز دیگه ای هم هست ؟

اسکولاری رو نگاه کن. برزیل رو قهرمان جهان کرد. الان داره تو ازبکستان مربیگری میکنه ! حالا چه دلیلی داره اون تو ازبکستان فعالیت کنه ؟!

خب حالا مربی ای که تنها انگیزش از فعالیت "پول" هست بدرد ما میخوره ؟!

در مورد سوال دوم :

خلعتبری رو نگاه کن. من به هیچ عنوان منکر توانایی های فنی این بازیکن نمیشم. ولی ببین این بازیکن وقتی یه توپ رو خراب میکنه دیگه نمیتونه خودش رو کنترل کنه ! وقتی یه موقعیت خوب رو دروازه بان ازش میگیره، دو دقیقه بعد روی دروازه بان خطا میکنه !

توی همین تورنومنت قطر دیدی چه اخطار الکی ای گرفت ؟!

حالا مثلا خلعتبری قرار هست جای مهدی مهدوی کیا رو در سمت راست پرکنه ؟!

مسعود شجاعی بازیکنی هست که داره در اوساسونا بازی میکنه و در اوج فوتبالش هست. ولی همین الانش هم شما میتونی بگی بهتر از علی کریمی هست ؟!

همین الان پرسپولیس خودمون رو نگاه کن ! این کرانچار یک بازیکن رو بازی نمیداد، اون میگفت دلیل نیمکت نشینی من سیاسی هست و نمیدونم ... !

حسین کعبی رو نگاه کن ! گفته قطبی باید برای نیمکت نشین کردن من جواب قانع کننده ای داشته باشه !

علیرضا جان شما چه توقعی از این فوتبال داری ؟! توقع داری کی بیاد توش کار کنه ؟!

الان هیچ مربی درجه یکی نمیاد در فوتبال ایران کار کنه، مگراینکه پول خوبی بهش بدیم و اون هم تنها دلیل اومدنش همون پول خواهد بود !

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
حالا من کلا موضع تو رو در مورد قلعه نوعی نفهمیدم !

من گفتم به درد تیم ملی نمیخوره ! تو هم میگی مخالف اومدنش هستی ! حالا من نفهمیدم ما با هم موافقیم یا مخالف ! :D

خب ببین. شما میگی مربی درجه یک خارجی بیاد.

اینجا دو تا مساله مطرح میشه :

یکی اینکه آیا مربی درجه یک خارجی میاد تو ایران کار کنه ؟
دوم اینکه آیا بازیکنان فعلی ما ظرفیت کار کردن با یک مربی خارجی درجه یک رو دارند یا نه !

از نظر من جواب هر دو تا سوال منفی هست ! چرا ؟!

در مورد سوال اول :

ما اول باید تعریف خودمون رو از مربی درجه یک خارجی داشته باشیم ! اینکه "درجه یک" از نظر ما میشه فابیو کاپلو، یا میشه آری هان خودش یک موضوع هست. دوم اینکه بهرحال مربیانی در این سطح در ایران نمیتونن به راحتی کار کنن. ما امکانات درست و حسابی نداریم ! پول هم که نمیدیم بهشون !

فکر کن یک مربی بزرگ بهرحال در اروپا دیگه کار گیرش نمیاد ! میخواد بیاد تو آسیا کار کنه. توی ایران بهش بیشتر پول میدن یا مثلا امارات ؟ در حال حاضر فوتبال ما نسبت به مثلا همون امارات هیچ برتری نداره که بخواد بخاطر اون برتری ایران رو انتخاب کنه !

همین قطر رو ببین. مربیش کسی هست که در جام جهانی 2002 با سنگال، فرانسه رو از جام جهانی حذف کرد ! ولی به نظرت همین برونو متسو با چه انگیزه ای داره در قطر مربیگری میکنه ؟! غیر از پول چیز دیگه ای هم هست ؟

اسکولاری رو نگاه کن. برزیل رو قهرمان جهان کرد. الان داره تو ازبکستان مربیگری میکنه ! حالا چه دلیلی داره اون تو ازبکستان فعالیت کنه ؟!

خب حالا مربی ای که تنها انگیزش از فعالیت "پول" هست بدرد ما میخوره ؟!

در مورد سوال دوم :

خلعتبری رو نگاه کن. من به هیچ عنوان منکر توانایی های فنی این بازیکن نمیشم. ولی ببین این بازیکن وقتی یه توپ رو خراب میکنه دیگه نمیتونه خودش رو کنترل کنه ! وقتی یه موقعیت خوب رو دروازه بان ازش میگیره، دو دقیقه بعد روی دروازه بان خطا میکنه !

توی همین تورنومنت قطر دیدی چه اخطار الکی ای گرفت ؟!

حالا مثلا خلعتبری قرار هست جای مهدی مهدوی کیا رو در سمت راست پرکنه ؟!

مسعود شجاعی بازیکنی هست که داره در اوساسونا بازی میکنه و در اوج فوتبالش هست. ولی همین الانش هم شما میتونی بگی بهتر از علی کریمی هست ؟!

همین الان پرسپولیس خودمون رو نگاه کن ! این کرانچار یک بازیکن رو بازی نمیداد، اون میگفت دلیل نیمکت نشینی من سیاسی هست و نمیدونم ... !

حسین کعبی رو نگاه کن ! گفته قطبی باید برای نیمکت نشین کردن من جواب قانع کننده ای داشته باشه !

علیرضا جان شما چه توقعی از این فوتبال داری ؟! توقع داری کی بیاد توش کار کنه ؟!

الان هیچ مربی درجه یکی نمیاد در فوتبال ایران کار کنه، مگراینکه پول خوبی بهش بدیم و اون هم تنها دلیل اومدنش همون پول خواهد بود !

منم با بیشتر حرفاتون موافقم....مربی درجه یک که به کنار...

یادمون نره که با ایویچ چه کار کردن...همه فکر میکردن ایویچ رو به خاطر اون باخت سنگین به رم برکنار کردن...

در حالی که معلوم شد به خاطر مسائل فرهنگی بوده ..آقایون می خواستن تیم ملی با یه مربی ایرانی بره جام جهانی!

ویرا رو بعد از تساوی مقابل استرالیاکه به نطرم اون موقع قوی تر از الان بود با چه انگیزه و هدفی برکنار کردن؟؟؟؟؟؟

آقایون به مربی متوسط خارجی هم رحم نمیکنن....

همین بازکنا به قول شما جنبه کار با مربی خارجی رو ندارن...

بعد از اینکه ایران با بلازویچ نرفت جام جهانی و به ایرلند باخت..یادمه یه برنامه تو سیما یه صحنه پخش کرد از تمیرن تمی ملی که توش پرویز برومند با چند تا بازیکن دیگه دور هم نشسته بودن داشتن بلازویچ رو مسخره میکردن..و میگفتن طرف هیچی بارش نیست...تا دوربین رو دیدن ساکت شدن!

من میگم بازیکنای ما فوتبالیستای ما حرفه ای نیستن...

قطبی هم بعد بازی با قطر گفت ..گفت مشکل فوتبال ایران بازیکناش هست...بازیکنا تو نیمه دوم اصلا حرف منو گوش نمیادن! هر کسی ساز خودش رو میزد...

البته اینم بگم به نظر من اکثر مربیای درجه یک دنیا واسه پول و شهرت کار میکنن...مگه مورینیو عاشق اینتره؟
یا باباش ایتالیایی بوده؟!!

همه که فرگوسن و ونگر نیستن با یه انگیزه فوتبالی توی منچستر و آرسنال بمونن...

منم میگم نه اینا عرضه دارن مربی خارجی خوب بیارن! نه مربی خارجی خوب میاد اینجا با این وضع لیگ و بازی های تدارکاتی فدراسیون!

نه پولشو دارن!

نه اصلا کسانی در پشت پرده این فوتبال میذارن!

کلمنته رو یادتونه؟

تازه اون مربی بزرگی هم نبود!

کلا فوتبال ما تا 10 سال دیگه هم پیشرفت نمیکنه...چون خانه از پای بست ویران است!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
سجادي: از قطبي حمايت مي‌كنيم
جام جم آنلاين: حميد سجادي معاون سازمان تربيت بدني گفت: از برنامه‌هاي قطبي براي تيم ملي فوتبال حمايت مي‌كنيم.

معاون سازمان تربيت بدني در گفتگو با فارس، در مورد مشخص شدن تكليف هيات مديره باشگاه پرسپوليس تصريح كرد: من نگفته بودم اعضاي هيات مديره پرسپوليس اين هفته مشخص مي‌شوند. اين موضوع در حال حاضر در سازمان تربيت بدني در دست بررسي است و هر زمان كه نهايي شود آن را اعلام خواهيم كرد.

وي در مورد شرايط استقلال گفت: سازمان دخالتي در امور اين باشگاه ندارد. باشگاه استقلال هم هيات مديره و هم مديرعامل دارد و كارهاي خود را انجام مي‌دهد.

سجادي در خصوص اينكه گفته مي‌شود برنامه‌هاي قطبي يك و نيم ميليارد هزينه در بر دارد، تاكيد كرد: من چيزي در اين زمينه نشنيده‌ام و گزارشي از برنامه‌هاي قطبي به دست من نرسيده است. وظيفه سازمان تربيت بدني حمايت از همه ورزش‌ها است و در مورد برنامه‌هاي قطبي نيز از سرمربي تيم ملي حمايت خواهيم كرد.

وي افزود: مبلغ يك و نيم ميلياردي كه صحبت از آن مي‌شود هزينه‌اي نيست، چون لياقت ورزش ايران خيلي بالاتر از اينها است.

اگه 1.5 میلیارد چیزی نیست پس چرا کفاشیان می گفت پول نداریم سالی 3 میلیون دلار بدیم یه مربی خارجی خوب !؟

Zokalo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
فوتسال ایران بهترین تیم سال 2009 جهان شد

تیم ملی فوتسال کشورمان که در طول سال گذشته افتخارات زیادی را برای ورزش ایران کسب کرده است به عنوان بهترین تیم ملی فوتسال مردان در سال 2009 جهان انتخاب شد.

به گزارش مهر، پایگاه خبری معتبر "فوتسال پلانت" از انتخاب تیم ملی فوتسال ایران به عنوان بهترین تیم سال 2009 جهان خبر داد.

براساس گزارش این پایگاه خبری، تیم‌های ملی فوتسال مردان ایران و زنان برزیل عناوین بهترین تیم‌های ملی فوتسال جهان در سال 2009 را از آن خود کردند.

برندگان این عنوان در سالهای گذشته به شرح زیر است:

2003: ایتالیا
2004: اسپانیا
2005: معرفی نشد
2006: معرفی نشد
2007: برزیل
2008: برزیل

تیم ملی فوتسال ایران به دنبال درخشش در سال 2009 میلادی به این عنوان دست یافت. پایگاه خبری فوتسال پلانت از تساوی 2 بر2 ملی پوشان فوتسال ایران مقابل برزیل در ابتدای سالجاری به عنوان عاملی در جهت انتخاب این تیم به عنوان بهترین تیم سال یاد کرده است.

پایگاه خبری فوتسال پلانت از تیم ملی فوتسال ایران به عنوان "سلاطین پارسی" قاره آسیا نامبرده و از بازی وحید شمسایی و مصطفی نظری به نیکی یاد کرده است.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
تيم ملي فوتبال اسپانيا در اولين رده بندي تيم‌هاي ملي جهان كه توسط فدراسيون بين‌المللي فوتبال (فيفا) منتشر شده است، همچنان در صدر قرار دارد.

به گزارش مهر، در اين رده بندي كه روز چهارشنبه منتشر شد: تيم ملي فوتبال اسپانيا با ‪ ۱۶۲۷‬امتياز صدرنشين است و تيم‌هاي برزيل و هلند به ترتيب با ‪ ۱۵۶۸‬و ‪ ۱۲۸۸‬امتياز در مكان‌هاي بعدي ايستاده اند.

نكته قابل توجه در جديدترين رده بندي فيفا، صعود چشمگير تيم ملي مصر است كه پس از قهرماني در مسابقات جام ملت‌هاي آفريقا با ‪ ۱۴‬پله صعود در حال حاضر تيم دهم جهان است.

رده بندی 10 تیم برتر جهان:

1- اسپانیا 1627 امتیاز
2- برزیل 1568 امتیاز
3- هلند 1288 امتیاز
4- ایتالیا 1209 امتیاز
5- پرتغال 1176 امتیاز
6- آلمان 1173 امتیاز
7- فرانسه 1117 امتیاز
8- آرژانتین 1082 امتیاز
9- انگلستان 1076 امتیاز
10- مصر 1069 امتیاز

رده بندی پنج تیم آسیا:

1- استرالیا 857 امتیاز
2- ژاپن 729 امتیاز
3- کره جنوبی 634 امتیاز
4- عربستان سعودی 538 امتیاز
5- بحرین 530 امتیاز
6- ایران 499 امتیاز

دفعه قبل ایران همین ششم بود یا پنجم ؟
به هر حال اینها همه آمار استکبار جهانیه، ما ملاک خودمون را داریم !!!

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
قطبي اسامي بازيکنان تيم ملي را اعلام کرد

اسامي 25 بازيکن تيم ملي ازسوي افشين قطبي، سرمربي تيم ملي اعلام شد.

به گزارش ايسنا، سيد مهدي رحمتي، ابراهيم ميرزاپور، سوشا مکاني، هادي عقيلي، محمد نصرتي، فرزاد آشوبي، احسان حاج صفي، سيد جلال حسيني، حنيف عمران زاده، خسرو حيدري، علي کريمي، مهرزاد معدنچي، فرشيد طالبي، ميلاد زنيدپور، ايمان مبعلي، عليرضا محمد، جواد نکونام، پژمان نوري، مسعود شجاعي، آندرانيک تيموريان، امير حسين فشنگچي، محمدرضا خلعتبري، غلامرضا رضايي، ميلاد ميداودي و کريم انصاري فرد نفراتي هستند که بايد روز شنبه هشتم اسفندماه قبل از ساعت 12:00 ظهر در کمپ تيم هاي ملي خود را به کادرفني معرفي کنند.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
قطبي اسامي بازيکنان تيم ملي را اعلام کرد

اسامي 25 بازيکن تيم ملي ازسوي افشين قطبي، سرمربي تيم ملي اعلام شد.

به گزارش ايسنا، سيد مهدي رحمتي، ابراهيم ميرزاپور، سوشا مکاني، هادي عقيلي، محمد نصرتي، فرزاد آشوبي، احسان حاج صفي، سيد جلال حسيني، حنيف عمران زاده، خسرو حيدري، علي کريمي، مهرزاد معدنچي، فرشيد طالبي، ميلاد زنيدپور، ايمان مبعلي، عليرضا محمد، جواد نکونام، پژمان نوري، مسعود شجاعي، آندرانيک تيموريان، امير حسين فشنگچي، محمدرضا خلعتبري، غلامرضا رضايي، ميلاد ميداودي و کريم انصاري فرد نفراتي هستند که بايد روز شنبه هشتم اسفندماه قبل از ساعت 12:00 ظهر در کمپ تيم هاي ملي خود را به کادرفني معرفي کنند.

خیلی جالبه که دوباره دعوتش کردن

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
حال کردم کعبی رو دعوت نکرد !

59265_news.jpg

اختصاصي سايت گل: بازگشت علي كريمي به تيم ملي

شماره هشت در بازي با تايلند يك بار ديگر بازوبند كاپيتاني تيم ملي را به بازو خواهد بست

علي كريمي مطرح‌ترين بازيكن ليگ بعد از بازي استقلال و استيل آذين در جام حذفي در اردوي تيم ملي شركت خواهد كرد و با بازوبند كاپيتاني تيم ملي را در ديدار با تايلند همراهي خواهد كرد.

دعوت افشين قطبي از علي كريمي به تيم ملي خبر غافلگيركننده و غيرقابل تصور بود. در اين‌باره وقتي ليست تيم ملي عصر امروز اعلام شد نزديك‌ترين افراد به علي كريمي از شنيدن اين خبر شوكه شدند و تأكيد مي‌كردند دعوت از علي كريمي بدون هماهنگي با اين بازيكن بوده و به احتمال فراوان او دعوت سرمربي تيم ملي ايران را رد خواهد كرد.

در شرايطي كه همه در انتظار واكنش علي كريمي نسبت به قرارگرفتن او در ليست تيم ملي هستند كنكاش‌هاي خبرنگار سايت گل نتايج جالبي را به همراه داشته يكي از نزديكان علي كريمي مي‌گويد دعوت از علي كريمي برخلاف تصور بدون هماهنگي نبوده است. او در اين‌باره گفت:«آقاي قطبي قبل از اعلام اسامي تيم ملي با ابوالفضل جلالي مديربرنامه‌هاي علي كريمي گفت‌وگوهايي داشته و نظر علي كريمي از طريق مشاور و مديربرنامه‌هاي او جويا شده است.»

علي كريمي نيز در واكنش به اين تصميم سرمربي تيم ملي ايران گفته است:«چون چند بار از من خواسته‌اند به تيم ملي برگردم نمي‌خواهم تصور كنند كه من دوست ندارم براي تيم ملي كشورم بازي كنم. بنابراين اگر من را دعوت كنند احتمال اينكه به تيم ملي برگردم زياد است.»

منابع خبري سايت گل گزارش مي‌دهند واكنش علي كريمي بعد از اعلام اسامي تيم ملي مثبت بوده و او نظر حسين هدايتي و مصطفي آجورلو را جويا شده و آنها به او تأكيد كرده‌اند كه بازگشت به تيم ملي مي‌تواند موجب خوشحالي مردم شود و نبايد براي خوشحال كردن مردم ترديد داشت. مسئولان باشگاه استيل آذين تصميم نهايي را برعهده كريمي گذاشته‌اند و علي كريمي نيز عنوان كرده است كه بعد از بازي با استقلال در اردوي تيم ملي حضور خواهد يافت.

منبع

Last edited by a moderator:
بالا