• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
خدایی تو این دو بازی ای که از تایلند دیدم کاملا دیدم نسبت به تیمشون عوض شد!
نمیدونم بازیهای قدیمی تایلند با ایران رو یادتون هست یا نه؟
توپ رو قل میدادیم میرفت تو گل!
بازیکناشون نا نداشتن راه برن!
اما الان واقعا مثل یک تیم حرفه ای دفاع میکردن و راه های نفوذ رو میشناختن تا اونارو ببندن!
اگه این مربی چند سال دیگه تو تایلند بمونه بهتون قول میدم این تیم رو از لیست تیمهای درجه چندم آسیا بکنه بیاره بالا ...

اما در مورد تیم خودمون.
خیلی بی انصاف هستید!
تیمی که اصلا با هم دو جلسه هم تمرین نکرده باشه چه توقعی ازشون دارید؟
همیشه تیم های منتخب جهان هم بدترین بازی ها رو کردن.
من به آینده خوشبین هستم و اعتقاد دارم نباید پشت افشین قطبی رو خالی کنیم.
مگه بهترین مربی های وقت لیگ خودمون (دایی و قلعه نوعی) چیکار کردن؟
مگه چیرو با کارنامه چهارمی در جام جهانی اومد ایران چیکار کرد؟
بعضی دوستان جوری انتقاد میکنن که انگار قطبی اومده جای کاپلو! و مربی های برتر دنیا پشت در موندن!

تو رو خدا انتقاد هم میکنید انتقاد فوتبالی کنید.

جالبیش اینه که یوسف خودت تو این پستت حرفت رو نقض میکنی :دی خوبه خودت داری میگی مربی تایلند تیم رو تغییر داده ! بله مربی باید اینجوری باشه تیم رو تغییر بده متحول کنه حداقل دو تا سه تا یه حرکت تاکتیکی با تیم کار کنه اما دریغ از این تیم ما که یک دونه کار تیمی درست حسابی من توش نمیبینم میشه بهم نشون بدی؟ یوسف این تیم امروز تمام قوا و توان ایران بود ! میدونی این یعنی چی؟ کل تمام قوا و توان تیم توی ازادی جلوی اون همه تماشاگر وقتی اینجوری بازی کنه یعنی فاجعه ! اتفاقا الان تو بی بی ** کارشناس فوتبالش داشت میگفت : " میگفت ایران با کل توانش امروز ضاهر شد اینجور بازی ارائه داد و بعد قطبی توی نود به مردم قول فینال رو داده و این زنگ خطر برای فوتبال ما و قطبی فقط بلده با احساسات مردم بازی کنه"

این یه حقیقت قطبی فقط یه شومنه که بیاد جلوی تی وی بگه من تیم رو قهرمان میکنم اله و بله ولی دریغ از اینکه یک کار تیمی بشه تو این تیم دید !

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
عجب!
من دارم میگم باید به مربی وقت داد تا تیم تغییر کنه!
تیمی رو داده بویدم دستش که روی کاغذ به هیچ عنوان شانس نداشت تا صعود کنه.
اما قطبی با شوری که به وجود اورد و قول هایی که داد اونم با اعتماد به نفس (برای بالا بردن روحیه تیمی که یقین داشت صعود نمیکنه) کاری کرد که تا بازی آخر هم ایران هنوز حذف نشده بود.
این حرف ها رو نزنید!
من دارم میگم همونطوری که به قلعه نوعی مهلت داده شد تا تیم رو ببره تو آسیا.
باید به قطبی هم مهلت داد.
بعد از نتایج باید نظر داد.
نه الان که همه بازی ها بیشتر جنبه تدارکاتی داشته و سنجیدن بازیکن های مختلف همراه با سیستم های مختلف.
شما اگه از اول مخالف قطبی نبودید من الان حرف شما رو قبول میکردم اما شما اصلا قبل از اینکه مهلتی به قطبی داده بشه باهاش مخالف بودید چه برسه به این بازی های تدارکاتی نژاد!

اما در مورد قول دادن.
من خودم تو زندگیم اینطوری هستم.
و بیشتر مواقع موفق بودم.
خودتون هم میدونید که قطبی اگه هیچی از فوتبال بلد نباشه این رو میدونه که قول دادن یک سرمربی یعنی خودکشی.
به نظر شما چرا با این حال قول میده؟
تا به حال فکر کردید که توی تیمهایی اینچنینی بهترین روش برای نتیجه گرفتن همین قول دادن و ایمان داشتن به کاریه؟
اگه قطبی موقعی که اومد تو ایران جلوی دوربین ها نمیگفت ما مستقیم به جام جهانی صعود میکنیم بهتون قول میدم ما همون بازی اول حذف میشدیم و کار به روز آخر نمیکشید! حتی یک نفر هم استادیوم نمی اومد!
حالا شما هر چی هم بگید شومن!
این که نشد!
تیمی که بیست ساله تو آسیا نتونسته قهرمان بشه حالا الان همه ازش انتظار قهرمانی دارن! و اگه قطبی نتونه تیم رو قهرمان کنه همه سینه سپر میکنن و میگن دیدید گفتیم!
آخه مگه قبل از قطبی چی بوده فوتبال ما؟
چرا انقدر بدبین شدید و عرب تفکر شدید؟

این بازی کردن بدون مهاجم چی بود دیگه؟
اون سوتی علیفر بود.
شجاعی مهاجم بود. که دو تا از هافبک ها هم موقع هجوم به خط حمله اضافه میشدن.

Last edited by a moderator:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
جواب مخالف ها رو نمیدی و فقط حرف خودتو میزنی !

من دارم میگم باید به مربی وقت داد تا تیم تغییر کنه!

دقیقا. برن یه مربی بیارن نه آنالیزور و ... و صد البته نه یه شومن !

----------------

تیم ملی که کل یوم شوته ! پس ناراحت نشدم. دیدن حجازی با اون شکل بیشتر منو ناراحت کرد . امیدوارم هر چه زودتر این بیماری را پشت سر بذاره .

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
سلام .

اما قطبی یه پرفسور به تمام معناست . یه سیستم جدید کشف کرده . 4 - 2 - 4 - 0
اما خداییش بازی بدون مهاجم تا حالا ندیدیه بودیم. البته اگر شوت می زدن ایرادی نداشت ولی هی سانتر می کردن . اونوقت کی می خواد سر بزنه .
این جواد هم که جور همه رو می کشه ...

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
سلام .

t5hq2u.gif

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
سلام .

اما خداییش بازی بدون مهاجم تا حالا ندیدیه بودیم. البته اگر شوت می زدن ایرادی نداشت ولی هی سانتر می کردن . اونوقت کی می خواد سر بزنه .
این جواد هم که جور همه رو می کشه ...

پرفسور علیفر بود که همچین سوتی ای داد.
پس میشه بگی نقش شجاعی چی بود؟

تیم در هنگام دفاع 4 2 3 1 بازی میکرد و وقت حمله 4 2 1 3

کسی که ندونه چرا شماره های تیم ملی انقدر بالا بود ازش بر میاد همچین سوتی ای داد.

@ سارا جون

میشه یک چند تا غیر شومن ها و سرمربی های درجه یک دنیا رو که قبل از قطبی تو تیم ملی بودن رو نام ببری؟

من هم اعتقاد دارم خیلی مربی های با دانش تر و بهتری بودن از افشین قطبی که بیان تیم ملی اما
اما
اما
از این فوتبال و از این مملکت من به این نتیجه رسیدم که هیچ بهترینی تو ایران نمیاد و اگه بیاد نمیتونه کار کنه.

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
به نظر من باید تیم ملی فوتبال رو تعطیل کنن. هر وقت به تیم ملی نیاز بود یکی از تیم های باشگاهی رو بفرستن. قاعدتا از اینها بهتر بازی میکنن. فقط یه سری اسم رو میچینن توی زمین، آخرش هم میشه این. توی زمین خودشون با تمام بازیکنان اصلی اینطوری جلوی تایلند بازی میکنن بعد قطبی میگه میریم فینال ملت های آسیا.

Blocker

Registered User
لایک‌ها
24
به نظر من باید تیم ملی فوتبال رو تعطیل کنن. هر وقت به تیم ملی نیاز بود یکی از تیم های باشگاهی رو بفرستن. قاعدتا از اینها بهتر بازی میکنن. فقط یه سری اسم رو میچینن توی زمین، آخرش هم میشه این. توی زمین خودشون با تمام بازیکنان اصلی اینطوری جلوی تایلند بازی میکنن بعد قطبی میگه میریم فینال ملت های آسیا.

داریم بهتر میشیم ! شاید ؟ هر کار با خواستن نشد نداره
4.gif

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
پرفسور علیفر بود که همچین سوتی ای داد.
پس میشه بگی نقش شجاعی چی بود؟

تیم در هنگام دفاع 4 2 3 1 بازی میکرد و وقت حمله 4 2 1 3

کسی که ندونه چرا شماره های تیم ملی انقدر بالا بود ازش بر میاد همچین سوتی ای داد.

@ سارا جون

میشه یک چند تا غیر شومن ها و سرمربی های درجه یک دنیا رو که قبل از قطبی تو تیم ملی بودن رو نام ببری؟

من هم اعتقاد دارم خیلی مربی های با دانش تر و بهتری بودن از افشین قطبی که بیان تیم ملی اما
اما
اما
از این فوتبال و از این مملکت من به این نتیجه رسیدم که هیچ بهترینی تو ایران نمیاد و اگه بیاد نمیتونه کار کنه.

هر چقدر هم که هافبکها هجومی بودن اما یه مهاجم نوک صرف خیلی بهتر کارایی داره.

شجاعی یه مهاجم نوک 6دنگ نیست .
ترکیب اولیه افتضاح بود . برای تایلند برداشته دو تا هافبک دفاعی گذاشته !!!

واقعا ایرادش چیه که نمیان چنین کاری کنن؟ مثلا همین سپاهان را با قلعه نویی بفرستن. جای خارجی هاش هم بالاخره با چند تا ایرانی پر میشه .
دلیل خاصی داره اینکار رو نمی کنن؟ اصلا تا حالا کشوری چنین کاری کرده ؟ نتیجه اش چطور بوده ؟

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
به نظر من باید تیم ملی فوتبال رو تعطیل کنن. هر وقت به تیم ملی نیاز بود یکی از تیم های باشگاهی رو بفرستن.

این پیشنهاد 100% تایید میشه. انقدر هم بودجه خرج تیم ملی نمیشه.

بردیا

Registered User
لایک‌ها
4
انگار جدا میخوایم کشور عجایب باشیم
این پیشنهاد مسخره فرستادن تیم باشگاهی به جای ملی چیه دیگه؟
هر کشوری باید از بهترین داشته هاش استفاده کنه(حالا مربی یا فدراسیون یا.........عرضه ندارن ازش استفاده کنن بحثش جداست)
اگه اینطوری میشد که اسپانیا برمیداشت کل تیم رو با بازیکنای رئال و بارسلونا پر میکرد و میفرستاد تو زمین و بقیه رو هم بیخیال میشد یا ایتالیا اینتر رو میفرستاد تو و به جای بازیکنای خارجیش هم چندتا نخودی ایتالیایی میزاشت داخل

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
اتفاقا ایندفه خیلی باهالتر از قبل ها بازی کردن . حداقل خوب پاس می دادن . مخصوصا نیمه اول . ولی خب سر نداشت که هیچ کار نتونستن بکنند .

تعریف مهاجم با هافبک فرق داره . مهاجم شم گل زنی داره و هافبک شم پاس گل .. نمی شه . هر کسی جا خودشه ..

شاید شجاعی بهترین هافبک باشه ولی اصلا مهاجم نیست ..

اگر قطبی تو بکار گیری نفرات یکم دقت کنه موفق می شه ...

خوبی قطبی اینه که از اشتباهات درس می گیره و خیلی سفتو سخت نیست ..

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
انگار جدا میخوایم کشور عجایب باشیم
این پیشنهاد مسخره فرستادن تیم باشگاهی به جای ملی چیه دیگه؟
هر کشوری باید از بهترین داشته هاش استفاده کنه(حالا مربی یا فدراسیون یا.........عرضه ندارن ازش استفاده کنن بحثش جداست)
اگه اینطوری میشد که اسپانیا برمیداشت کل تیم رو با بازیکنای رئال و بارسلونا پر میکرد و میفرستاد تو زمین و بقیه رو هم بیخیال میشد یا ایتالیا اینتر رو میفرستاد تو و به جای بازیکنای خارجیش هم چندتا نخودی ایتالیایی میزاشت داخل

اولا برو یه نیگا به لیست بازیکن های اینتر بنداز ببین چند تاش ایتالیایی هست !

دوما برو لیست بازیکن های اسپانیا برای بازی با فرانسه را نگاه کن . اکثرا از همون بارسا و رئال هستن + چند تایی از ویارئال.

سوما قرار نیست که اگه بازیکن تاپی داریم بهش بازی ندیم. همین اسپانیا وقتی ویا را داره دلیلی نداره به بازیکن دیگه ای بازی بده .

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

Blocker

Registered User
لایک‌ها
24
منم الان تایید میکنم ! علــی کریمـی تو این بازی اگه نداشتیم دیگه نه که نمی بردیم ... می باختیم
: ))

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
افشین قطبی رفتنی شد

ایلنا: با پايان مرحله مقدماتي فوتبال جام ملت‌هاي آسيا ماموريت افشين قطبي هم در اين مرحله با تيم ملي به اتمام رسيده و به احتمال قريب به يقين بايد طي همين امروز و فردا منتظر انتخاب جانشين وي در تيم ملي فوتبال كشورمان باشيم.

در حالي كه تيم ملي توانست با كسب 13 امتياز به عنوان تيم اول گروه D مقدماتي جام‌ ملت‌هاي آسيا به دور نهايي اين مسابقات راه يابد و فدراسيون فوتبال و مسئولين آن مدعي هستند كه كماكان از قطبي حمايت خواهند كرد اما خيلي نبايد اين حمايت‌ها را جدي گرفت چرا كه جانشين قطبي در تيم ملي هم مشخص شده و ظرف همين روزها معرفي خواهد شد.

قطبي در حالي از آينده بزرگ براي تيم ملي و خودش مي گويد كه به نظر مي رسد روزهاي تنهايي او از راه رسيده و حناي حرفهاي قشنگ قطبي در تيم ملي و فوتبال ايران ديگر رنگي ندارد.
انتقادات صريح كارشناسان و به خصوص اعضاي كميته فني از وي و موج منفي شديدي كه بعد از اعلام آخرين ليست تيم ملي توسط قطبي از اين مربي براه افتاد در كنار نارضايتي شديد سازمان تربيت بدني از سرمربي تيم ملي و نتايج نه چندان خوبي كه قطبي با تيم ملي گرفته همه و همه حكايت از اين دارد كه ماموريت قطبي در تيم ملي به پايان راه خود رسيده و او اكنون به فكر مراسم توديع خود بايد باشد.

تيم ملي در بازي با تايلند اگر چه با گل ديرهنگام جواد نكونام روز چهارشنبه گذشته به پيروزي رسيد تا كابوس از سر افشين قطبي عبور كند اما انتقادات پيرامون همين يك بازي كافي است تا متوجه تغيير موضع اهالي فدراسيون فوتبال نسبت به سرمربي تيم ملي شويم.

مسعود شجاعي بازيكني كه نسبت به تفويض خود در بازي با تايلند به شدت به كادر فني تيم ملي معترض بود به صورت علني به انتقاد از قطبي پرداخت و شب گذشته در يك برنامه زنده تلويزيوني تلويحا گفت: تيم ملي نياز به يك مربي بزرگ دارد چرا كه اگر مي‌خواهيم در فوتبال ملي جهش داشته باشيم با يك مربي بزرگ امكانش هست. اين حرف‌هاي شجاعي در حالي بيان مي‌شود كه تا قبل از اين هرگز بازيكنان تيم ملي از قطبي به اين واضحي انتقاد نكرده‌اند اما شجاعي مي‌گويد: اگر قرار بود از من اين‌گونه استفاده شود و مربي تيم ملي مدعي است كه امتياز اين بازي اهميت چنداني براي او ندارد چرا او را از اسپانيا به اردوي تيم ملي فراخوانده و اين در حالي است كه از او استفاده بهينه نشده است. شجاعي اضافه مي‌كند: من نمي‌گويم كه تحت هر شرايطي بايد بازي كنم ولي روز بازي با تايلند بازي خوبي را ارائه دادم و تازه در نيمه دوم به دليل خستگي خط دفاعي تايلند فضاي مناسبي براي من فراهم شده بود تا بتوانم بازي خوب‌تري را ارائه دهم ولي مربيان تيم ملي مرا تعويض كردند كه من از اين موضوع شوكه شدم ، من خودم وقتي بدبازي كنم متوجه مي‌شوم كه بدبازي كرده‌ام و از تعويض ناراحت نمي‌شوم اما روز بازي با تايلند واقعا خوب بودم با اين وجود مرا تعويض كردند.

بعد از صحبت‌هاي شجاعي به مذاكره هفته گذشته يكي از اعضاي ارشد فدراسيون فوتبال با يك مربي بزرگ تركيه‌اي مي‌رسيم كه هفته گذشته به انجام رسيده و گفته مي‌شود اين مربي تركيه‌اي به زودي به عنوان سرمربي تيم ملي معرفي خواهد شد. البته نقش سازمان تربيت‌بدني در اين تغييرات غيرقابل انكار است چرا كه اگربه فدراسيون فوتبال بود بعيد بود كه دست از سر قطبي بردارند اما اكنون نگاه سازمان ورزش به فوتبال ملي با توجه به سقوط فاحش فوتبال ايران در رده‌بندي فيفا يك نگاهي فراتر از فدراسيون فوتبال است و براي احياي دوباره فوتبال ملي نياز به يك تغيير و تحول اساسي در تيم ملي را يك ضرورت مي‌داند.

بالا