خدایی تو این دو بازی ای که از تایلند دیدم کاملا دیدم نسبت به تیمشون عوض شد!
نمیدونم بازیهای قدیمی تایلند با ایران رو یادتون هست یا نه؟
توپ رو قل میدادیم میرفت تو گل!
بازیکناشون نا نداشتن راه برن!
اما الان واقعا مثل یک تیم حرفه ای دفاع میکردن و راه های نفوذ رو میشناختن تا اونارو ببندن!
اگه این مربی چند سال دیگه تو تایلند بمونه بهتون قول میدم این تیم رو از لیست تیمهای درجه چندم آسیا بکنه بیاره بالا ...
اما در مورد تیم خودمون.
خیلی بی انصاف هستید!
تیمی که اصلا با هم دو جلسه هم تمرین نکرده باشه چه توقعی ازشون دارید؟
همیشه تیم های منتخب جهان هم بدترین بازی ها رو کردن.
من به آینده خوشبین هستم و اعتقاد دارم نباید پشت افشین قطبی رو خالی کنیم.
مگه بهترین مربی های وقت لیگ خودمون (دایی و قلعه نوعی) چیکار کردن؟
مگه چیرو با کارنامه چهارمی در جام جهانی اومد ایران چیکار کرد؟
بعضی دوستان جوری انتقاد میکنن که انگار قطبی اومده جای کاپلو! و مربی های برتر دنیا پشت در موندن!
تو رو خدا انتقاد هم میکنید انتقاد فوتبالی کنید.
جالبیش اینه که یوسف خودت تو این پستت حرفت رو نقض میکنی :دی خوبه خودت داری میگی مربی تایلند تیم رو تغییر داده ! بله مربی باید اینجوری باشه تیم رو تغییر بده متحول کنه حداقل دو تا سه تا یه حرکت تاکتیکی با تیم کار کنه اما دریغ از این تیم ما که یک دونه کار تیمی درست حسابی من توش نمیبینم میشه بهم نشون بدی؟ یوسف این تیم امروز تمام قوا و توان ایران بود ! میدونی این یعنی چی؟ کل تمام قوا و توان تیم توی ازادی جلوی اون همه تماشاگر وقتی اینجوری بازی کنه یعنی فاجعه ! اتفاقا الان تو بی بی ** کارشناس فوتبالش داشت میگفت : " میگفت ایران با کل توانش امروز ضاهر شد اینجور بازی ارائه داد و بعد قطبی توی نود به مردم قول فینال رو داده و این زنگ خطر برای فوتبال ما و قطبی فقط بلده با احساسات مردم بازی کنه"
این یه حقیقت قطبی فقط یه شومنه که بیاد جلوی تی وی بگه من تیم رو قهرمان میکنم اله و بله ولی دریغ از اینکه یک کار تیمی بشه تو این تیم دید !