• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سایت گل- همه چیز هماهنگ شده بود تا پس از شکست احتمالا برنامه ریزی شده تیم ملی مقابل تایلند، نایب رئیس در نقش میانجی حاضر شود و اعلام کند که همه چیز را با سرمربی سرشناس ترکیه ای تمام کرده و تنها تایید رئیس فدراسیون فوتبال لازم است. گفته می شود مهدی تاج 72ساعت قبل از بازی تیم ملی با تایلند، با سرمربی سرشناس صحبت های نهایی را انجام داد و همه شرایط را برای حضورش مهیا کرده بود که این جلسه گویا در دوبی هم برگزار شده بوداما گل جواد نکونام همه نقشه هایش را به هم ریخت.

البته این موضوع را با یکی از نزدیکان قطبی هم در میان گذاشتیم که پاسخ داد:«دروغ نمی گویم، ایشان در تهران نبود و حتی ایران نبود»این روزها تاج و قطبی اصلا رابطه خوبی با هم ندارند، نایب رئیس سعی می کند در فدراسیون چندان آفتابی نشود دقیقا مثل روزهایی که با دادکان تماس گرفت و به او برای حضورش در فدراسیون «یا علی» گفت و دادکان این موضوع را در برنامه تلویزیونی افشا کرد\

هرچند علی کفاشیان در چند روز گذشته برای برکناری افشین قطبی تحت فشار بود اما خیلی زود فهمید که هدف نه تنها قطبی بلکه صندلی ریاست فدراسیون فوتبال است و برای همین خیلی محکم در مقابل جریان رسانه ای ایستاده و به هیچ عنوان حاضر نیست قطبی را از کار برکنار کند. او این روزها دیگر با هیچ رسانه ای مصاحبه نمی کند و پاسخ موبایلش را نمی دهد چراکه متوجه شده دوستان رسانه ایش هم همراه تاج شده اند و طبق برنامه ریزی های نایب رئیس حرکت می کنند.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
قطبی هلند است؛به این زودی ها برنمی گردد

جهان: موبایل آقای سرمربی خاموش است و مدیر برنامه هایش به جای او می گوید :« افشین ایران است»

این گفت و گوی مهدی حاج باقر با ایسنا اما بقدری عجیب است که حتی یکی از مقامات ارشد فدراسیون فوتبال به آن واکنش نشان دهد.

این مقام مسول که یکی از دو نفر اصلی فدراسیون است و البته در چند روزه گذشته اصلا مریض نبوده و در بیمارستان هم بستری نشده است ،در این باره می گوید:« تا جایی که من خبر دارم افشین سه روز قبل رفته است مسافرت خارج از کشور. » این جمله را به نظر شما چه کسی غیر از علی کفاشیان می تواند گفته باشد ، او که رئیس فدراسیون فوتبال است.

اگرچه مدیربرنامه های قطبی اصرار دارد افشین به مسافرت داخلی رفته است و بزودی برمی گردد اما این احتمال وجود دارد که بزودی قرارداد این مربی با فدراسیون فوتبال فسخ شود.

kamalolmolk2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا که .................من اگه جای قطبی بودم میرفتمو دیگه پشت سرمم نگاه نمیکردم یه مشت ادم ترسو و بی اراده ریختن تو این فدراسیون این فوتبال یکی مثه دایی به دردش میخوره که هیچکس حتی جرات نکنه بپرسه مثلا تیم چرا با این سیستم بازی میکنه نمیخوام بگم قطبی بهترینه ولی در حال حاضر تنها کسی که به درد تیم میخوره خودشه

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
واقعا که .................من اگه جای قطبی بودم میرفتمو دیگه پشت سرمم نگاه نمیکردم یه مشت ادم ترسو و بی اراده ریختن تو این فدراسیون این فوتبال یکی مثه دایی به دردش میخوره که هیچکس حتی جرات نکنه بپرسه مثلا تیم چرا با این سیستم بازی میکنه نمیخوام بگم قطبی بهترینه ولی در حال حاضر تنها کسی که به درد تیم میخوره خودشه
خداداد مناسبتره

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
«سایت روزنامه «ملیت» نوشته تریم دریافت پیشنهاد از ایران را تایید کرده است و از سمت «مدیر فنی» به عنوان پست پیشنهادی به او یاد کرده است. ملیت همچنین نوشته که مصطفی دنیزلی انتخاب اول ایرانی‌ها بوده اما مربی بشیکتاش جواب منفی داده است. »

فاتح تریم شهرت خوبی در فوتبال اروپا دارد و اکنون که جایش در تیم ملی ترکیه را به گاس هیدینک داده، شایعات زیادی درباره پیوستن‌اش به یکی از تیم‌های اسپانیا یا ایتالیا وجود دارد. خودش هم پیش‌تر گفته دوست دارد به ایتالیا برگردد و کارش را در آنجا پی بگیرد.

چندی پیش هم خبری درباره تمایل فدراسیون فوتبال نیجریه برای همکاری با او منتشر شد. «عقاب‌ها» که دوست دارند در جام جهانی که در قاره آفریقا برگزار می‌شود، خودی نشان دهند در پی تریم بودند تا از او به عنوان «مشاور فنی» کمک بگیرند. این احتمال هم هست که او به زودی جای مصطفی دنیزلی را در بشیکتاش بگیرد.

اما خبری که دیروز در بسیاری از روزنامه‌های معروف ترکیه بازتاب یافت، مذاکره فدراسیون فوتبال ایران با این مربی ترکیه‌ای است. سایت روزنامه «ملیت» نوشته تریم دریافت پیشنهاد از ایران را تایید کرده است و از سمت «مدیر فنی» به عنوان پست پیشنهادی به او یاد کرده است. ملیت همچنین نوشته که مصطفی دنیزلی انتخاب اول ایرانی‌ها بوده اما مربی بشیکتاش جواب منفی داده است.

سایت روزنامه «حریت» هم با تایید خبر مربوط به دنیزلی، به نقل از خبرگزاری ایرنا نوشته که مقامات ایرانی در پی یک مربی مطرح ترکیه‌ای هستند اما اسم او هنوز مشخص نشده و فقط احتمال دارد تریم باشد. حریت همچنین خبر داده که ظاهرا حسین هدایتی، رییس استیل‌آذین مامور گفت‌وگو با مربی ترک شده است.

این خبر در حالی منتشر شد که رئیس فدراسیون فوتبال دیروز خبر مذاکره با مربیان ترکیه‌ای را به شکل نامحسوس تائید کرد.

فاتح تریم کیست؟

فاتح تریم یکی از موفق‌ترین بازیکنان و مربیان تاریخ فوتبال ترکیه است که نه تنها در فوتبال ترکیه که در ایتالیا نیز به «امپراتور» شهرت دارد. در تحقیقی که فدراسیون بین‌المللی آمار و ارقام فوتبال در 80 کشور انجام داد، تریم در زمره 8 مربی برتر (نفر ششم) دنیا قرار گرفت و در مراسمی که ژانویه 2001 به این مناسبت در روتنبورگ آلمان برگزار شد، جایزه‌اش را دریافت کرد. این مربی 56 ساله در 2008 نیز توسط یوفا نامزد دریافت جایزه مربی‌ سال شد و «یورو اسپورت» هم جایزه مربی سال خود را به او اختصاص داد. در دسامبر 2008 نیز مجله معتبر «ورلد ساکر» دست به گزینش شاخص‌ترین مربیان فوتبال دنیا زد که تریم در رده هفتم جا گرفت. مربی سابق تیم‌های فیورنتینا، میلان و ترکیه یک سال پس از کسب نتایجی عالی در یورو 2008، در رقابت‌ با اسپانیا و بوسنی از صعود به جام جهانی بازماند تا از هدایت تیم کشورش کناره‌گیری کند.

موفقیت و ناکامی

تریم که 11 سال در خط دفاعی گالاتاسرای بازی کرده، در 1993 هدایت تیم ملی کشورش را بر عهده گرفت و سه سال بعد توانست برای اولین بار در تاریخ ترکیه این تیم را به مرحله نهایی جام ملت‌های اروپا برساند. اگرچه آنها در یورو 96 حتی یک گل هم نزدند و تمام مسابقات‌شان را باختند با این حال صعود صرف به رقابت‌ها همچنان برای فوتبال ترکیه دستاورد بزرگی خوانده می‌شود.تریم پس از یورو، روانه گالاتاسرای شد و 4 سال پیاپی لیگ ترکیه را فتح کرد. اوج دوران حضور او در گالا قهرمانی در جام یوفای 2000 بود که باعث شد به موفق‌ترین مربی تاریخ باشگاه تبدیل شود. او به لطف این کامیابی هدایت فیورنتینای ایتالیا را در دست گرفت.

بنفش‌های فلورانس زیر نظر او با حذف میلان به فینال جام حذفی ایتالیا رسیدند ولی تریم اعلام کرد قراردادش را در پایان فصل تمدید نمی‌کند چون رییس باشگاه خواسته‌های او را در فصل نقل و انتقالات برآورده نمی‌کند. پس از انتشار این خبر عملکرد فیورنتینا به شدت افت کرد و درگیری‌های بعدی مربی ترک با رییس باشگاه سبب استعفای زودهنگامش، حتی پیش از پایان فصل شد. گئورگی هاجی، اسطوره فوتبال رومانی درباره اثر او به فیورنتینا گفت: «او در عرض 5 ماه یک تیم خارق‌العاده ساخت. اسم یک مربی خارجی دیگر را به من بگویید که بتواند این کار را انجام دهد. او خارق‌العاده است و می‌تواند مربی هر تیمی باشد.» او در 2001 با رد پیشنهاد بارسلونا و لیورپول روی نیمکت میلان نشست و با تبدیل سیستم بازی تیم به 2-1-3-4، میلان را به چیزی شبیه هلند رینوس میشل با آن فوتبال شناورش تبدیل کرد. با این حال ضعف دفاعی، تیم او را به دردسر انداخت و بعد از 5 ماه اخراج شد.

تریم سپس به ترکیه برگشت و بین 2002 تا 2004 گالاتاسرای و بین 2005 تا 2009 ترکیه را هدایت کرد. نقطه اوج کار او هم صعود به نیمه‌نهایی یورو 2008 بود جایی که تنها با وجود 13 بازیکن آماده برای آلمان شکست خورد و از رسیدن به فینال بازماند. ترکیه در این رقابت‌ها به سلطان جبران نتایج معروف شد و اغلب در دقایق پایانی دروازه رقبا را باز می‌کرد که این روحیه «تسلیم ناپذیری» تحسین فراوانی را به دنبال داشت. جالب اینکه از حدود 490 دقیقه‌ای که ترکیه در جام ملت‌ها به میدان رفت، فقط 13 دقیقه از حریفان پیش بوده است. پس از آن قرارداد تریم تا 2012 تمدید شد اما بعد از ناکامی در صعود به جام جهانی استعفا داد.

منبع : http://www.ariensport.com

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
يك منبع كاملا آگاه از ماموريت حسين هدايتي براي مذاكره با مربيان تركيه جهت جانشيني افشين قطبي در تيم ملي ايران خبر داد.

در شرايطي كه طي روزهاي گذشته اخباري ضد و نقيض از مذاكره پنهاني فدراسيون فوتبال با مربيان تركيه‌اي براي نشستن بر صندلي هدايت تيم ملي فوتبال ايران منتشر مي‌شود، يك منبع آگاه و مسئول ازماموريت حسين هدايتي براي متقاعد كردن مربيان تركيه‌اي جهت پذيرفتن سرمربي‌گري تيم ملي خبر داد.
اين منبع آ‎گاه كه نخواست نامش فاش شود تاكيد كرد كه فشار سازمان تربيت‌بدني به فدراسيون فوتبال براي بركناري افشين قطبي سبب شده است تا بالاخره علي كفاشيان كوتاه آمده و حسين هدايتي را كه روابط خوبي با مربيان تركيه‌اي دارد را مامور به مذاكره با آنها كند.
اين در حالي است كه برخي ديگر از منابع خبري طي روزهاي گذشته از مذاكره پنهاني مهدي تاج نايب رئيس فدراسيون فوتبال با فاتح تريم و ديگر مربيان تركيه اي خبر دادند.
منبع : http://www.ariensport.com

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
1388-12-24-h40Of.jpg

دیروز خبر از تریم بود امروز تروسیه ! معلوم نیست چه خبره !

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
همش زیر سر این تاج!
//

الان قضیه قطبی به کجا رسیده؟

//

حميد سجادي در خصوص احتمال برکناري قطبي و آمدن فاتح‌ تريم اظهار داشت: در اين خصوص در روزنامه‌ها مطالبي خوانده‌ام اما رايزني‌ فدراسيون فوتبال با مربي ترکيه‌اي به منظور هدايت تيم ملي فوتبال به جاي قطبي شايعه است.

//

حالا اینا چرا چسبیدن به مربی های ترک و این تروسیه هر وقت میخان مربی بیارن اسم همینارو میارن بعدم حاجی مایلی میاد سرکار !:wacko:

Last edited:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
کلا برکناری قطبی خیلی محتمل هست. البته خبر خوبیه.

البته تو این نقل و انتقالات فدراسیون نقش چیز رو داره !!! سازمان نقش اصلی رو داره.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
چه شیرتوشیری هست خداوکیلی !!

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
قطبی و پیروانی در تیم‌های ملی می‌مانند

مهر: رئیس فدراسیون فوتبال کشورمان با تاکید بر اینکه مربیان تیم ملی فوتبال بزرگسالان و تیم فوتبال امید به کار خود در این دو تیم ادامه خواهند داد گفت: منکر مذاکره با مربیان و فدراسیون های خارجی نمی شوم چرا که این امر در فوتبال یک اتفاق طبیعی است.

علی کفاشیان که در نشست خبری رئیس سازمان تربیت بدنی با خبرنگاران حضور داشت ضمن بیان این مطلب افزود: آقایان قطبی و پیروانی همچنان در راس کادر فنی تیم های ملی فوتبال ایران به فعالیت شان ادامه خواهند داد. از این پس قصد داریم براساس نظرات و پیشنهادات اعضای کمیته فنی پیش برویم.

وی ادامه داد: قطعا هر جا احساس کنیم که با ترمیم یا تقویت کادر فنی تیم های ملی و یا حتی ایجاد تغییرات نیاز است این کار را خواهیم کرد اما فعلا کادر فنی این دو تیم کار خود ادامه خواهند داد.

رئیس فدراسیون فوتبال در ادامه به انتشار گزارش کمیته بازاریابی این فدراسیون اشاره کرد و گفت: بزودی گزارش کاملی از عملکرد این کمیته را منتشر خواهیم کرد.

کفاشیان در مورد مذاکره با مربیان خارجی گفت: این یک امر طبیعی در فوتبال است که با مربیان و فدراسیون های خارجی مذاکره می کنیم.

وی در مورد برنامه های آینده فدراسیون فوتبال نیز گفت: سال شلوغ و پرکاری را پیش رو داریم و امیدواریم همراه با موفقیت و قهرمانی برای تیم های مختلف ایران باشد.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
ترديد فاتح تريم براي حضور در ايران

خبرگزاري فارس: روزنامه آكشام تركيه از ترديد فاتح تريم براي نشستن روي نيمكت تيم ملي ايران خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس، روزنامه آكشام چاپ تركيه نوشت: فاتح تريم، سرمربي سابق تركيه نسبت به پيشنهاد ايراني ها ترديد دارد.
اين روزنامه نوشت: مسئولان ايراني مذاكراتي را با فاتح تريم داشته‌اند، در حالي كه آنها قبل از پيشنهاد به اين مربي مذاكراتي را با مصطفي دنيزلي انجام دادند كه سرمربي سابق پرسپوليس به اين پيشنهاد جواب منفي داد و اعلام كرد تا پايان قراردادش در تيم بشيكتاش فعاليت خواهد كرد.

دنيزلي پس از اين پاسخ منفي، فاتح تريم را به مسئولان ايران معرفي كرد تا مذاكراتي را با وي انجام دهند. تريم پيشنهاد ايرانيان را تأييد كرده، هر چند كه از اين پيشنهاد بسيار شگفت‌زده شده و براي پاسخ به اين موضوع ترديد دارد.
افشين قطبي، سرمربي تيم ملي فوتبال ايران تحت فشار زيادي از سوي رسانه‌ها قرار دارد و همين امر باعث شده مسئولان فدراسيون مذاكراتي را با سرمربي تركيه‌اي آغاز كنند، هر چند كه رؤساي فدراسيون فوتبال ايران از اين مذاكره ابراز بي‌اطلاعي و قوياً آن را تكذيب مي‌كنند.

همچنين روزنامه مليت با انتخاب تيتر " پيشنهاد ايراني براي فاتح تريم " نوشته است: ابتدا بحث حضور دنيزلي به عنوان سرمربي تيم ملي ايران و جانشين افشين قطبي مطرح شد اما به دنبال پيگيري‌هاي به عمل آمده مشخص شد فدراسيون فوتبال ايران به جذب فتح فاتح تريم است.
اين روزنامه در ادامه نوشته است: ظاهراً در ايران فشارها روي قطبي افزايش يافته و در صورت استعفاي وي فدراسيون فوتبال اين كشور تلاش خود را بر جذب مربي خارجي انجام خواهد داد.

سايت هبر نيز از تريم به عنوان معلم فوتبال تركيه ياد كرده و نوشته است: مسئولان فدراسيون فوتبال ايران با اين مربي مذاكراتي را انجام داده‌اند.
همچنين روزنامه مليت نيز به مذاكره سران فدراسيون فوتبال ايران با فاتح تريم اشاره كرده است.

همه اين اتفاقات در حالي رخ مي‌دهد كه علي كفاشيان روز گذشته در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با بيان اينكه "فاتح تريم را نمي‌شناسم " هر گونه مذاكره با اين مربي و ساير مربيان براي جانشيني قطبي را رد كرده بود.

==============================

نظرسنجی سایت فیفا

سایت فیفا در آخرین نظرسنجی خود عملکرد چهار نماینده فوتبال آسیا در جام جهانی را به پرسش گذاشته است. سئوال این نظر سنجی این است که کدامیک از چهار نماینده آسیا در جام جهانی 2010 عملکرد بهتری خواهد داشت؟ در پاسخ به این سئوال، استرالیابا 42 درصد آراء بیشترین را ی را به خود اختصاص داده است. ژاپن با 74/24 درصد آراء در جای دوم و کره جنوبی نیز با 41/24 درصد آراء در جای سوم قرار گرفته است. کره شمالی نیز تنها 85/8 درصد آراء را به خود اختصاص داده است.

=================================

تازه‌ترین رده‌بندی فیفا؛ صعود چهار پله‌ای ایران

مهر: در جدیدترین رده‌بندی اعلام شده از سوی فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا)، فوتبال ایران با 4 پله صعود در رتبه 63 جهان ایستاد.

در این رده بندی فوتبال ایران نسبت به ماه گذشته میلادی چهار پله صعود داشته است و با 518 امتیاز در رده شصت و سوم جهان قرار گرفته است. تیم ملی فوتبال کشورمان همچنین در آسیا نیز پس از تیم های استرالیا، ژاپن، کره جنوبی و عربستان در رده پنجم است.

در تازه ‌ترین رده‌بندی فیفا، اسپانیا با 1602 امتیاز کماکان در رتبه اول جهان ایستاده و برزیل 1589، هلند 1261، پرتغال 1214 (دو پله صعود)، ایتالیا 1183 (یک پله سقوط)، آلمان 1157 (یک پله سقوط)، انگلیس 1120 (یک پله صعود)، فرانسه 1077 (یک پله سقوط)، آرژانتین 1075 و کرواسی 1051(یک پله صعود) رتبه‌های دوم تا دهم جدول را به خود اختصاص داده‌اند.

در آسیا نیز استرالیا تیم نوزدهم جهان با 898 امتیاز رتبه اول قاره کهن را به خود اختصاص داده است. ژاپن تیم دوم آسیا و 45 جهان است. کره جنوبی با داشتن 629 امتیاز در رتبه 49 جهان بوده و رتبه سوم آسیا را در اختیار دارد.

فوتبال ایران با 518 امتیاز و 4 پله صعود در رتبه پنجم آسیا و تنها با یک پله اختلاف نسبت به عربستان در رتبه 63 جهان قرار گفته است.

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب !

بعد از قهرمانی ماهان در آسیا که اختلافات شمس و شمسایی بالا گرفت، وحید شمسایی حاضر نشده بره به اردوی تیم ملی و شمس هم البته از شکایتش صرف نظر کرده ولی برای بازگشتن شمسایی به تیم ملی شرط گذاشته.

شرط چی هست ؟

شمس گفته :

شمسايي براي اين رقابت‌ها به هيچ عنوان در تيم ملي حضور نخواهد داشت و فقط در صورتي كه بتواند غيبتش در روز 7 فروردين را در اردوي تيم ملي با مدارك مستند موجه كند امكان دارد براي جام ملت‌هاي آسيا به تيم ملي دعوت شود.

متاسفانه ایرانی هستیم دیگه !

برخلاف تیم ملی فوتبال که کلا در کلاس جهانی نیست، تیم ملی فوتسال ما جزو بهترینهای فوتسال جهان هست بدون شک و متاسفانه بهترین ها نمیتونن با هم کنار بیان !

اصولا ما ایرانی ها وقتی ببینیم یکی از ما بالاتر میره بجای اینکه کمکش کنیم بره بالاتر، پاهاش رو میگیریم و میکشیمش پایین ! (95% حداقل اینجوری هستیم !!)

شمس مربی خوبی هست برای تیم ملی فوتسال ما و شمسایی هم کاپیتان و جزو بهترین ها !

واقعا الان به تنها چیزی که ضربه میخوره، تیم ملی ما هست !

نمیدونم میتونیم به جای شمسایی یک مهاجم با ویژگی های اون رو جایگزینش کنیم یا نه. بهرحال جام ملتهای آسیا هم دیگه هویجوری نیست که بریم به همه 10 تا بزنیم و قهرمان بشیم. الان ژاپن مثلا رقیب با شخصیتی هست.

ولی خب !

من کلا امیدوارم این دو نفر مشکلشون حل بشه، اگر نه امیدوارم مشکلی برای تیم ملی فوتسال ایران پیش نیاد !

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
یه بازیکن بدرد بخور داره تیم ملی فوتسال که اونم اینطوری دک میکنن! عجیبه!

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
من فکر میکنم رفتار شمس درست نیست!

خیلی تابلو تو نود دلیل این کارهاش رو گفت!

گفت وقتی من بهترین مربی شدم دوستان آقای شمسایی گفتن این انتخاب درست نبوده.

King Cyrus

Registered User
لایک‌ها
21
از دیدگاه من فوتسال ایران با وجود وحید شمسایی فوتسال شد و مورد توجه قرار گرفت ولی شوربختانه جناب شمس با رفتار نابخردانه‌اش می‌خواهد گویا کاری کند که فوتسال کشورمان نیز از اوج به زیر کشیده شود.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
از دیدگاه من فوتسال ایران با وجود وحید شمسایی فوتسال شد و مورد توجه قرار گرفت ولی شوربختانه جناب شمس با رفتار نابخردانه‌اش می‌خواهد گویا کاری کند که فوتسال کشورمان نیز از اوج به زیر کشیده شود.

من نمیخوام از وحید حمایت کنم!
چون به هر حال اون هم اشتباهاتی داشته.
از جمله اینکه بیشتر از اونکه دوست داشته باشه تیم موفق بشه به موفقیت خودش و گل زنی خودش فکر میکنه.
خیلی تک روی هاش روی مخ میره!

اما این کار شمس هم اصلا جالب نبود!
این که بیای بگی حق فلانی نبود بهترین بازیکن بشه و ...
خیلی ضایع بود کلا!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
پيرواني با تيم فوتبال اميد قطع همکاري کرد

سرمربي تيم فوتبال اميد به دليل عدم توافق با مسئولان فدراسيون از ادامه همکاري با اين تيم انصراف داد.

00005448.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، در آخرين جلسه غلامحسين پيرواني با علي کفاشيان که پيش از عيد انجام شد، فدراسيون فوتبال برنامه هاي تيم اميد را براي يک سال آينده تاييد کرد و قرار شد در بحث مالي براي تمديد قرارداد، اعضاي کادرفني با فريدون معيني، رئيس کميته جوانان جلسه اي برگزار کنند.
در اين جلسه امير حسين پيرواني به نمايندگي از سرمربي تيم پيشنهاد مالي را مطرح کرد و قرار شد معيني اين مبلغ را با کفاشيان در ميان بگذراد.

امروز (يکشنبه) در راستاي جلسه قبلي براي تمديد قرارداد، اميرحسين پيرواني به نمايندگي کادرفني با فريدون معيني جلسه اي برگزار کرد اما اين جلسه نتيجه اي جز کناره گيري غلامحسين پيرواني از تيم اميد نداشت.
پس از اين جلسه به دلايل مختلف غلامحسين پيرواني از تمديد قرارداد با فدراسيون انصراف داد.
غلامحسين پيرواني در گفتگو با فارس اين خبر را تاييد کرد ودرباره دليل انصراف خود از ادامه همکاري با تيم اميد اظهار داشت: دلايل متعددي وجود داشت که ادامه همکاري من را با اين تيم سخت کرده بود. نهايتا پس از جلسه اي که امروز بين امير حسين برادرم و آقاي معيني به عنوان نماينده آقاي کفاشيان انجام شد به اين نتيجه رسيدم که با تيم اميد همکاري نکنم و در زمان ديگري در خدمت اين تيم باشم.
وي افزود: پيشاپيش براي سرمربي آينده تيم اميد هر شخصي که مي خواهد باشد آرزوي موفقيت مي کنم چون جوانان بسيار خوبي به لحاظ فني در اين تيم هستند که همگي آينده هاي خوبي دارند.

پيرواني تاکيد کرد: در مدتي که با اين بازيکنان بودم جز خوبي از آنها چيزي نديدم و اگر بحثي هم با بازيکنان داشته ام پدرانه بوده است و اميد دارم که ناراحتي از من نداشته باشند. از فدراسيون فوتبال هم تشکر مي کنم که اين بار سنگين را از دوش من برداشت و من با کمال رضايت و بدون اينکه از کسي ناراحت باشم اين تصميم را گرفتم. براي فدراسيون و تيم ملي و مردم آرزوي موفقيت دارم.
اين مربي خاطرنشان کرد: من حرفم را با دو بيت شعر به پايان مي برم که در آن حرف هاي زيادي نهفته است. " ترک من و وصل رخ دلبر شدني نيست/ اين کار محال است ميسر شدني نيست/ هر شيشه نگردد به جهان لولو مرجان/ هر سنگ درخشنده که گوهرشدني نيست/

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
گوليت و گونش كانديداهاي مربيگري تيم ملي فوتبال
38.jpg

پس از فاتح تريم و اريكسون، گوليت و گونش جديدترين گزينه‌هاي فدراسيون فوتبال براي سرمربيگري تيم ملي هستند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از آن كه مذاكره رسمي فدراسيون فوتبال با مربياني چون فاتح تريم ترك و اريكسون سوئدي براي سرمربيگري تيم ملي لو رفت و در ادامه به رغم تكذيب علي كفاشيان رييس فدراسيون اما از سوي مهدي تاج نايب رييس تاييد شد، ظاهرا مربيان خارجي ديگري هم در ليست فدراسيون فوتبال حضور دارند.

وجود گزينه‌هاي ديگر و مذاكره با آنها را تاج در گفت‌وگو با ايسنا تاييد و خاطرنشان كرد: قرار است كميته بين‌الملل فدراسيون در اين‌باره مذاكراتي داشته باشد.

البته عباس ترابيان رييس كميته بين‌الملل از اظهارنظر در اين باره و اين كه آيا مسووليتي به وي سپرده شده است، خودداري كرد.

به گفته تاج، تريم با مبلغي در حدود دو و نيم ميليون و اريكسون يك ميليون و ششصد هزار دلار حاضر بودند هدايت تيم ايران بپذيرند كه سرانجام اريكسون با فدراسيون ساحل عاج به توافق رسيد و هدايت اين تيم را پذيرفت.

اما در ليست مربيان مدنظر مسوولان فدراسيون، رود گوليت هلندي و سنول گونش تركيه‌اي هم حضور دارند.

اين دو مربي همواره به عنوان گزينه هدايت تيم ملي كشورمان و برخي تيم‌هاي مطرح باشگاهي مطرح بوده‌اند كه هنوز شاهد حضور و يا اظهارنظرشان پيرامون فوتبال ايران و تيم‌هاي ايراني نبوده‌ايم.

گوليت و گونش در زمان رياست مهدي تاج بر كميته تيم‌هاي ملي جزو گزينه‌هاي جدي فدراسيون فوتبال براي هدايت تيم ملي بودند اما اكنون و پس از استعفاي تاج مشخص نيست كه فدراسيون فوتبال باز هم بناي مذاكره با آنها را دارد يا خير؟

منبع:ایسنا

بالا