• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
اختصاصي گل: تاج قول تيم ملي را به قلعه‌نويي داده است

//////////////

خب قطبی هم رفتنی هست دیگه !

اینا یک روز میگن حمایت، بعد این همه نام برای جانشینی مطرح شدن، یک معنی بیشتر نداره ! خاک بر سر این فدراسیون !

اما این مطلبی که الان بالا لینکش رو گذاشتم و گل خبرش رو گذاشته، اگر واقعیت داشته باشه (که شخصا وقتی الان دارم کمی محاسبه میکنم و میبینم با توجه به اینکه قلعه نوعی هیچ حرفی درباره آیندش نمیزنه احتمال واقعی بودنش هست) واقعا باید با تمام وجود گند زد به هیکل این رئیس فدارسیون احمق و بیشعور !

من نمیفهمم این تاج مگه چقدر قدرت داره که داره تمام این کارها رو یکنفری انجام میده و کفاشیان هم کلا اظهار بی اطلاعی میکنه !

حالا از اونور جالبه اون عزیز محمدی هم اظهار نظر کرده و گفته از اول مخالف قطبی بودم ! کلا یکی نیست بهش بگه به تو چه اصلا !!

شیر تو شیری هست خدایی !

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
الان یعنی قلعه نویی بهتر از قطبی هست؟ اینا که جفتشون یکین.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
اولین فوتبالیستی که طرفدارش شدم گولیت بود!
حالا اینا با اسمش بازی کنن!!!:hmm:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
جدا که چه الاغ هایی تو کشور ما مسئلند
اینم از فوتبال که مثه همه جا خر تو خره.
اه اه

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
تو نود کفاشیان گفت مثل خواستگاریه و ... !!!
اینا هم فکر کردن تیم ملی عروسه که میخوان #$%^$# !!!

یادمه یه زمانی کفاشیان می گفت ما نمیتونیم 2-3 میلیون $ پول بدیم ولی الان تاج راحت میگه تریم 2.5 میلیون میخواد.
امیدوارم آقای خندان از فوتبال بره.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
اینجا معلوم میشه که حرفای دادکان حقیقت داشت در مورد اینکه اینا هرسری مربی های محبوب مردم رو میارن تا پشت برن پشتشون قائم شن. بعد از یه مدت هم به خاطر ضعف مدیریت خودشون اون مربی ها رو هم ضایع میکنن و شوتشون میکنن بیرون و دوباره نفر بعدی...

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
اصلا گولیت به درد نمیخوره!
باور کنید تیم ملی رو بدن دست مربی خوبی مثل پرویز مظلومی (که سالهاست در عجب این هستم که چرا استقلال رو یک سال ندادن دست این مربی!) خیلی بهتر از گولیت هست!

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
من فقط میخوام یه چیز رو بگم . این حرف ها و بردن این همه اسم ها , همه بازی کردن با مردمه بدون شک ! اونم با توجه به وضعیت فعلی که به هیچ وجه هم دوست ندارن این تیم موفق بشه ! چون موفقیت این تیم یعنی خوشحالی مردم و دور هم جمع شدن عده ای از مردم تو کوچه و خیابون ها که هرگز نمیذارن فعلا این اتفاق بیفته !

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
خط و نشان غلام پيرواني براي فدراسيون: به‌زودی نابودتان مي‌‌كنم

تهران امروز؛ اتفاقاتي كه اين روزها اطراف تيم‌ملي اميد رخ مي‌دهد، ادامه همان سناريوي تكراري و ملال‌آوري است كه از حدود چهار دهه قبل تا امروز حضور فوتبال ايران در المپيك را به تاخير انداخته است. در مقطعي كه اغلب مدعيان آسيايي با‌ آرامش‌خاطر به حضور آبرومندانه در المپيك فكر مي‌كنند، كش‌و‌قوس ميان فدراسيون فوتبال و كميته ملي المپيك عاقبت به بركناري سرمربي تيم‌ملي اميد مي‌انجامد و اين دور باطل همچنان ادامه دارد. غلام پيرواني كه بيش از يك‌سال هدايت تيم‌ملي اميد را برعهده داشت، سرانجام قرباني نزاع بين مديران فدراسيون فوتبال و كميته ملي المپيك شد و با نيمكت اين تيم وداع كرد.

براي مديران فدراسيون فوتبال كه باز ماندن از جام‌جهاني 2010 را چندان هم غم‌انگيز نمي‌دانند، مطمئنا نرفتن به المپيك لندن هم فاجعه نيست. علي كفاشيان كه سال‌ها مسئوليت كميته ملي المپيك را برعهده داشته، راه و رسم نبردن تيم‌ملي اميد به المپيك را خوب مي‌داند و با اتفاقات اخير نشان مي‌دهد كه هنوز هم چنين هنري را در چنته دارد. درددل غلام پيرواني حكايت اهمال‌كاري‌هايي است كه براي 40 ساله شدن حسرت حضور در المپيك كفايت مي‌كند.

آقاي پيرواني، خبر كناره‌گيري شما از سرمربيگري تيم اميد آن هم در اولين روزهاي سال جديد غافلگيركننده بود. دليل پايان همكاري ناگهاني شما با فدراسيون چه بود؟
البته اين اتفاق چندان هم غافلگيركننده نبود. از قبل هم قابل پيش‌بيني بود كه مذاكرات من با فدراسيون فوتبال به نتيجه نمي‌رسد.

چرا به‌جاي شما اميرحسين پيرواني با نماينده فدراسيون مذاكره كرد؟ بهتر نبود شخصا پاي ميز مذاكره مي‌نشستيد؟
چون نتيجه مذاكره قابل پيش‌بيني بود، بهتر ديدم براي حفظ شأن و شخصيتم در اين جلسه شركت نكنم. اميرحسين به‌عنوان نماينده تام‌الاختيار من، تمام شرايطي كه مكتوب كرده بودم را در اختيار نماينده فدراسيون گذاشت.

محور مذاكره بر سر چه مسائلي بود؟
يك‌سال قبل آقاي تاج به‌همراه عزيز محمدي و آيت‌اللهي، شب تاسوعا به شيراز آمدند و با مسئولان باشگاه مقاومت مذاكره كردند. يادم هست وقتي مسئولان باشگاه به جدايي من رضايت دادند، آقاي تاج به من قول داد بر سر مسائل مالي به توافق برسيم. من با اين قول و قرارها راضي شدم پس از 10 سال مقاومت را ترك كنم.

تاج و مسئولان فدراسيون به وعده‌هايشان عمل كردند؟
پيشنهاد من به آقاي تاج سالي 250 ميليون تومان بود. خواسته زياد و نامعقولي نداشتم اما وقتي موعد امضاي قرارداد رسيد، قرارداد 200 ميليوني را جلوي من گذاشتند. من هم به‌خاطر اينكه عاشق كارم هستم و كاسب نيستم از اين 50 ميليون صرف‌نظر كردم اما در نهايت 180 ميليون بيشتر دريافت نكردم.

براي تمديد قرارداد چه مبلغي پيشنهاد كرديد؟
همه‌جاي دنيا عرف است كه دستمزد فوتباليست و مربي، سال‌به‌سال بيشتر مي‌شود. پيشنهاد من براي تمديد قرارداد رقمي بين 300 تا 350 ميليون تومان بود. اين انتظار را داشتم كه مسئولان فدراسيون بگويند مثلا 100 ميليون از اين مبلغ را نمي‌دهيم.

پاسخ نماينده فدراسيون فوتبال چه بود؟
فدراسيون مي‌خواست 30 درصد كمتر از سال گذشته پرداخت كند كه اين پيشنهاد كمتر از فحاشي به من نبود.

ماجراي قرارداد مرحله‌اي شما كه كفاشيان از آن صحبت كرده چيست؟
نمي‌دانم، شايد منظور ايشان اين بوده كه مرحله به مرحله از مبلغ قرارداد من بايد كسر شود.
اما مديران فدراسيون با اظهارات‌شان قصد دارند اين ذهنيت را به جامعه فوتبال القا كنند كه غلام پيرواني به تيم ملي پشت كرد. همه ايران غلام پيرواني را مي‌شناسند. من هيچ وقت به تيم‌ملي پشت نكردم. مردم بايد بدانند تمام كارهايي كه در دستور كار بود انجام نشد. در روزهاي آينده با يك مصاحبه راديو، تلويزيوني كساني كه با احساسات مردم بازي مي‌كنند را نابود مي‌كنم.

تصور مي‌كرديد، استعفاي شما به آساني مورد قبول قرار بگيرد؟
قبلا به اطرافيانم گفته بودم كه پايان همكاري من با فدراسيون فوتبال نزديك است. مردم بايد بدانند كه آقايان من را محترمانه كنار گذاشتند.

عده‌اي معتقدند چون فدراسيون فوتبال و كميته ملي المپيك، شرط ادامه همكاري را موفقيت تيم‌ملي اميد در بازي‌هاي آسيايي گوانگجو عنوان كردند، شما تمايلي به تمديد قرارداد نداشتيد.
كسي جرات و شهامت نداشت به من چنين حرفي را بزند. با اين همه ضعف و كم‌كاري كدام مربي قول قهرماني در گوانگجو را مي‌دهد؟

پس علاوه بر مسائل مالي، نارضايتي از نحوه آماده‌سازي تيم‌ملي اميد هم يكي از دلايل قطع همكاري بود؟
در اين مدتي كه سرمربي تيم اميد بودم متوليان اين تيم كم‌كاري مي‌كردند. چندين‌بار اردوهاي برون مرزي تيم ملي اميد لغو شد و بازي‌هاي تداركاتي مناسبي نداشتيم. بازيكناني مثل كريم انصاري‌فرد و احسان حاج‌صفي را با رابطه خودم به اردوي تيم‌ملي اميد مي‌آوردم نه رايزني‌هاي فدراسيون فوتبال با باشگاه‌ها.

فكر نمي‌كنيد براي عموم جامعه فوتبال حرف‌هاي غلام پيرواني كه با شعار «عاشق هستم نه كاسب» وارد عرصه مربيگري شده، پذيرفتني نيست؟
در مقاومت سپاسي هم قرارداد من به تدريج از 30 به 150 ميليون تومان رسيد. باور كنيد سال به سال و بدون كوچك‌ترين حرف و حديثي مسئولان باشگاه به‌طور خودكار به مبلغ قرارداد من اضافه مي‌كردند. من آدم عاشقي هستم كه بي‌احترامي را تحمل نمي‌كنم. وقتي 30 درصد از 180 ميليون كم مي‌شود 54 ميليون را از قرارداد سال گذشته من كم مي‌كنند يعني تو را نمي‌خواهيم و بايد بروي. براي آگاهي مردم مي‌گويم كه پيشنهاد 800ميليون توماني من به فدراسيون دروغ محض است.

پس از جدايي از تيم ملي اميد آينده غلام پيرواني چگونه رقم مي‌خورد. آيا هدايت يكي از تيم‌هاي مطرح ليگ برتري را برعهده مي‌گيرد يا احتمال بازگشت به مقاومت وجود دارد؟
جدايي من از تيم‌ملي اميد حكمت بود. من با خدا معامله كردم و ايمان داشته باشيد روي زمين نمي‌مانم. احتمال همه چيز وجود دارد.

از همان اوايل حضور شما روي نيمكت تيم‌ملي اميد، مصاحبه‌هاي اميدواركننده‌اي از غلام پيرواني يافت نمي‌شد. يا از شرايط اردو گلايه مي‌كرديد يا از كمبود بازي‌هاي تداركاتي. تصور نمي‌كنيد همكاري شما با فدراسيون از همان ابتدا اشتباه بود؟
باز هم مي‌گويم، من با خدا معامله كردم. همان روزها به شما مي‌گفتم اگر من را نخواهند با يك تلفن مي‌روم و امروز مي‌بينيد كه به حرفم عمل كردم.

بازيكن‌سالاري در تيم‌ملي اميد باعث بركناري شما شد. ارزيابي شما از اين گمانه‌زني‌ها چيست؟
اميدوارم آقاي كفاشيان چنين ذهنيتي نداشته باشد. به هر حال اين هم واقعيتي است كه هر مديري بنا به هر دليلي مي‌تواند مربي‌اش را بركنار كند.

به عنوان كسي كه يك‌سال سرمربيگري تيم‌ملي اميد را برعهده داشتيد حضور اين تيم در مسابقات آسيايي گوانگجو را چگونه پيش‌بيني مي‌كنيد؟
اگر اين تيم را خوب ساپورت كنند، شانس حضور بين چهار تيم اول بازي‌ها را دارد. من هنوز هم به بازيكنان با استعداد اين تيم ايمان دارم.

به نظر شما چرا فدراسيون فوتبال با مربيان خارجي قرارداد چند 100 ميليوني امضا مي‌كند و حتي براي آنها زمين تنيس اجاره مي‌كند اما به مربيان ايراني بها نمي‌دهد؟
اين سوال اساسي همه مربيان ايراني است و بهتر است پاسخ آن را از مسئولان فدراسيون فوتبال بخواهيد. چرا من كه چهار سال به عنوان دستيار و شش سال به عنوان سرمربي در تيم‌برق شيراز و 10 سال هم در ليگ برتر مربيگري كردم بايد سالي 150 ميليون تومان دستمزد بگيرم اما به آقاياني كه از گرد راه برسند و پيشينه مربيگري ندارند 800 ميليون بدهند؟

در مورد انتخاب احتمالي رنه سيموئز به عنوان سرمربي جديد تيم‌ملي اميد چه نظري داريد؟
سيموئز بهترين مربي است و مبارك فدراسيون فوتبال باشد.

یه آدم درست تو این فوتبال باشه همین شاغلامه .

پ.ن : جمله توی تیتر خبر توی متنش نبود. بود ؟

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
ياد حرف فردوسي پور ميفتم ميگفت از تكميك رونالدينيو استفاده ميشه يه طرفو نگاه ميكرد به يه جاي ديگه پاس ميداد!اينا اسم 60 نفرو ميارن بعد مثلا وينگادا مءشه مربي تيم ملي.امروز تاج قسم ميخورد تو اين 30 سال 1ريال بابت فوتبال نگرفته.چقدر اين حرفو باور ميكنين. همه رو احمق فرض كرده

تو نود کفاشیان گفت مثل خواستگاریه و ... !!!
اینا هم فکر کردن تیم ملی عروسه که میخوان #$%^$# !!!

یادمه یه زمانی کفاشیان می گفت ما نمیتونیم 2-3 میلیون $ پول بدیم ولی الان تاج راحت میگه تریم 2.5 میلیون میخواد.
امیدوارم آقای خندان از فوتبال بره.

اينا دزدن .با 2.5 ميليون دلار ميتونن هيدينگ رو بيارن. 2.5 ميليون با احتساب كميسيون شيتيل و اين جور حرفاست.

Last edited by a moderator:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
یه آدم درست تو این فوتبال باشه همین شاغلامه .
احساس می کنم تمام جملات شاغلام بدون کم و کاست درسته و اکثر چیزایی که این مسئولان نامرد فدراسیون میگن دروغ و کذب محضه
اگه شاغلام مصاحبه ای کنه چون تقریبا میشه گفت همه رو حرفش حساب می کنن و قبولش دارن مطمین باشید که پته ی اونا رو بد میریزه رو آب :wacko:
مگر اینکه یکی مثل کفاشیان دلقک دست به کار بشه و یه کاری کنه که مصاحبه ای نکنه

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
قسمتی از مصاحبه تاج :

در مطبوعات و رسانه‌ها بحث اختلاف شما با مهدي تاج، نايب رئيس فدراسيون فوتبال مطرح شده؛ اين موضوع را قبول داريد؟
اختلاف چندان بزرگي وجود ندارد. تاج به عنوان نايب رئيس فدراسيون است و طبيعي است كه اختلاف نظرهايي وجود داشته باشد.

اختلافی نیست! فقط تاج میگه ما با تریم و گونش و گولیت و اریکسون و ... مذاکره کردیم، کفاشیان هم کل یوم مذاکره را تکذیب کرده !

میبینید که، اصلا اختلافی نیست ! اگر هم باشی خیلی جزئیه !!!
ugly2100.gif

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
واقعا آدم های بی لیاقتی تو فدراسیون نشستن!
یک مشت طرفدار فوتبال اصفهانی!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
باید دید سازمان چی میگه. چون اگه کفاشیان نباشه قطبی هم نیست .
این مذاکرات اخیر هم احتمالا ماموریت سازمان به تاج بوده.

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
واقعا ادم اينقدر دورو مثل تاج نديدم.تو دوربين خبرساز نشان ميداد كه موافق اخراج دايي بوده.جدي ترين حامي قطبي بود و حالا مامور مذاكره با تريم و ... داره زيراب قطبي ميزنه.(به احتمال زياد كاشاني ريس فدراسيون بشه).واقعا به نظر شما بين اين همه كشور كدوم فدراسيون مثل ايران اين همه زيرو رو داره?

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
منصوريان مربی تيم ملی می شود

پس از بررسی گزینه های مختلف از سوی افشین قطبی و ارزیابی عملکرد برخی از مربیان داخلی سرانجام علیرضا منصوریان به عنوان گزینه نهایی مربیگری تیم ملی به فدراسیون فوتبال معرفی شد.

به گزارش مهر، پس از بررسی گزینه های مختلف از سوی افشین قطبی و ارزیابی عملکرد برخی از مربیان داخلی سرانجام علیرضا منصوریان هافبک اسبق تیم فوتبال استقلال که مدتی نیز در ابتدای لیگ نهم هدایت تیم فوتبال پاس همدان را برعهده داشت به عنوان گزینه نهایی مربیگری تیم ملی به فدراسیون فوتبال معرفی شد.

علاوه بر منصوریان، مجید صالح دستیار منصورابراهیم زاده در تیم ذوب آهن اصفهان دیگر گزینه مطرح برای دستیاری افشین قطبی بود. ضمن اینکه یک مربی ایرانی دیگر نیز از سوی فدراسیون فوتبال به سرمربی تیم ملی معرفی شده بود که قطبی از بین این گزینه ها علیرضا منصوریان را برای دستیاری تیم ملی برگزید.

پس از معرفی گزینه مورد نظر قطبی به فدراسیون فوتبال، قرار است هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال موضوع اضافه شدن یک مربی ایرانی به کادر فنی تیم ملی را بررسی و در این زمینه تصمیم گیری کند.

خبر دیگر از تیم ملی اینکه قرارداد منصور رشیدی مربی دروازه بانهای تیم ملی امروز نهایی شده و به علی کفاشیان ارائه خواهد شد تا وی رسما همکاری خود را با فدراسیون فوتبال آغاز کند.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
ایران با عراق ، امارات و کره شمالی همگروه شد.

عجب گروه هلویی. البته برای کره شمالی! دی:

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
گروه قطر که هیچی .. ولی سطح بقیه گروه ها تقریبا یکسانه. گروه B عربستان و ژاپن ، گروه C استرالیا و کره جنوبی ، گروه D هم ایران (اگه بهتر بشه تا اون موقع) و کره شمالی / عراق شانسشون بیشتره. این ایران هیچ امیدی بهش نیست .. اگه قرار باشه توی جام ملت ها با همین کیفیت بازی کنیم خیلی راحت دور اول حذف میشیم. به این صورت که به عراق و کره شمالی میبازیم و با امارات مساوی میکنیم!
مصاحبه های بعد از حذف از مسابقات : به هر حال تیم ما توی مسابقات 2011 شایستگی صعود رو داشت ولی اشکال نداره سری بعد جبران میکنیم!
icon10.gif

بالا