• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

JVD

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
30 آپریل 2010
نوشته‌ها
5,650
لایک‌ها
6,500
سن
40
عذر میخوام ببخشید

یه ضرب المثلی هست میگه کار کردن خر و خوردن یابو

با این فرق که اینجا هم خر میخوره هم یابو. ولی نه خر کار میکنه نه یابو.


اون دمنک به کنار ولی اسامی مثل تابارس و اولسن و سرمربی امریکا و اسلونی واقعا برای ما تکان دهندست
کار به خوبی و بدی قطبی ندارم ولی این مبلغ هایی که دو سه تا مربی اخیر ایران گرفتند همشون پول مفت به جیب زدند و ارزششون نصف این پولها هم نبوده
 

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
26 سپتامبر 2008
نوشته‌ها
4,305
لایک‌ها
590
سن
36
محل سکونت
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
َقطبی فقط حرف میزنه 100 تومن هم نمیرزه
به نظرم بیشتر به درد سخنرانی در سمینارهای آرمانی و موفقیتی می خوره تا سرمربی گری تیم ملی :wacko:
من هم با حرف بهترین بازیکن جهان میشم ولی کو ؟؟؟؟
 

ArMin_KhAn

Registered User
تاریخ عضویت
2 دسامبر 2009
نوشته‌ها
3,048
لایک‌ها
185
سن
36
محل سکونت
هرجا که $ باشه
ولی قطبی در کل خیلی باحاله ها خدایی :D
یه وقتایی یه کارای خنده داری میکنه که آدم حال میکنه خداییش :D

خیلی فانه
 

navid_k

Registered User
تاریخ عضویت
14 دسامبر 2006
نوشته‌ها
2,070
لایک‌ها
43
سن
41
محل سکونت
مشهد
من مدتهاست ترجیح میدم کلا تیم ملی فوتبال مون تعطیل بشه،
عوضش مخارجش رو صرف توسعه ی امکانات ورزشی عمومی برای نوجوونا بکنن.

اونطوری هم پول بیت المال رو دور نریختن، هم ملت دائما با این تیم ملی اعصابشون خورد نمیشه و آزرده نمیشن.

البته این همه پول و انرژی که توی کشور صرف تیم ملی شد، اگه حتی روی دو تیم استقلال و پیروزی میشد الان دو تیم باشگاهی قوی داشتیم که هم ملت رو راضی میکردند و هم میشد روی افتخار آفرینی شون در آسیا حساب باز کرد.
 

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 آگوست 2006
نوشته‌ها
5,355
لایک‌ها
5,607
محل سکونت
El Paso, Texas
اون خبر دستمزدها که واقعا اعصاب آدمو میریزه به هم .

راه اندازی دل شیر توسط قطبی و نیکی کریمی​


انجمن خيريه «دل شير» به سرپرستي افشين قطبي صبح روز شنبه همزمان با عيد مبعث رسول اكرم (ص) با حضور در شيرخوارگاه شبير فعاليت خود را آغاز كرد.

به گزارش ايسنا، افشين قطبي سرمربي تيم ملي فوتبال ايران و سرپرست انجمن خيريه «دل شير» با حضور در شيرخوارگاه شبير واقع در يكي از محله‌هاي جنوب شرق تهران ضمن ديدار با كودكان خردسال اين مركز با مسوول شيرخوارگاه درباره تامين نيازهاي اين مركز صحبت‌ها و توافقاتي را داشت.

قطبي در حاشيه اين بازديد درباره اهداف تاسيس انجمن مذكور، گفت: "ما مي‌خواهيم نشان دهيم كه تمام اين بچه‌هاي كوچك فرزندان ايران هستند و با همكاري همه مي‌توانيم به اين شيرهاي جوان كمك كنيم. اين بچه‌ها اميد و آينده كشور ما را رقم خواهند زد. من از ته قلب آنها را دوست دارم."

وي گفت: "حركت اين انجمن در جهت اهداف خيرخواهانه است. دنبال مطرح كردن خودمان نيستيم، ما مي‌خواهيم اين حركت خوب و پسنديده را بيش از پيش مطرح سازيم و اين كارها بيشتر در عرف جامعه ما قرار گيرد. مهم عمل كردن است و نبايد صحبت و شعارها در حد شعار باقي بمانند."

قطبي گفت: "اين انجمن روز به روز بزرگتر خواهد شد و از تمام ورزشكاران و هنرمندان، صنعتگران و متمولين كشور براي پيشبرد اهداف خيرخواهانه دعوت به همكاري مي‌كنيم. ما مي‌خواهيم اين حركت را بيش از گذشته تروبج دهيم و واقعا به ما انرژي زيادي مي‌دهد. اين كارها بايد استمرار داشته باشد و معطوف به يك حركت هم نشود."

قطبي با بيان اينكه طرح اوليه تاسيس اين انجمن از او بوده است، گفت: "از زماني كه پا به ايران گذاشتم در فكر چنين كارهايي بودم. من هميشه دوست دارم چنين كارهايي انجام دهم. معتقدم كساني كه خدا به آنها لطف كرده تا به موفقيت‌هايي دست يابند بايد اين لطف را به هموطنانشان بازگردانند. اين كار وظيفه آنها بود، وقتي اين شانس را داشته‌اند كه اين چنين مورد عنايت خدا قرار بگيرند بايد اين الطاف را به جامعه‌شان منعكس كنند.

نيكي كريمي عضو انجمن خيريه " دل شير" نيز گفت: از تمام روابط و كانال‌هايمان استفاده مي‌كنيم تا اقدام‌هاي خيرخواهانه با قدرت و استمرار بيشتري در جامعه از سوي افراد مختلف ادامه يابد.

وي افزود: استارت كار اين انجمن در جريان بازديد از شيرخوارگاه شبير زده شد و ما به طور رسمي كارمان را آغاز كرديم. در جلسه‌اي كه با مسوول اين شيرخوارگاه داشتيم فهرستي از نيازهايشان را كه فكر مي‌كنم نيازهاي كاملا معقول و كوچكي هم بود به ما ارائه كردند و همه اعضا پذيرفتند تا اين نيازها را برطرف كنند. يكي از اعضاي انجمن به نمايندگي از بقيه با مسوول اين شيرخوارگاه در ارتباط خواهد بود تا كارها به سرانجام برسد.

وي گفت: همه اعضا از تمامي روابط و توانايي‌هاي خود استفاده مي‌كنند تا برنامه‌هاي اين چنيني با قدرت و استمرار بيشتري رواج پيدا كند.

كريمي با بيان اينكه هدفمان از اين اقدام تدويج فرهنگ كمك كردن در جامعه است، از پيگيري براي ثبت انجمن و تشكيل NGO خبر داد.

گفتني است، انجمن خيريه "دل شير" توسط تني چند از اعضاي جامعه ورزشي و هنري كشور همچون نيكي كريمي، هنگامه قاضياني و مصطفي زماني فعال شده است.

یعنی من کثیف تر از این آدم تو عمرم ندیدم.

این انجمن کوفتی هم از ....
 

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 آگوست 2006
نوشته‌ها
5,355
لایک‌ها
5,607
محل سکونت
El Paso, Texas
تیم ملی فوتبال اسپانیا پس از قهرمانی در رقابت‌های جام جهانی 2010 به صدر جدول رده بندی فیفا بازگشت.

به گزارش خبرگزاری مهر، در تازه ترین رده بندی فدراسیون بین المللی فوتبال، فیفا که امروز چهارشنبه منتشر شد، اسپانیا با 1883 امتیاز در صدر جدول قرار گرفت. همچنین تیم‌های هلند و برزیل نیز در این رده بندی عناوین دوم و سوم را در اختیار دارند. تیم ملی فوتبال اسپانیا پس از دستیابی به عنوان قهرمانی مسابقات یورو 2008 به صدر جدول رده بندی فیفا صعود کرده بود.

ایران در آخرین رده بندی فیفا با 522 امتیاز و سه پله نزول در جایگاه شصت و چهارم جهان و چهارم آسیا قرار دارد. استرالیا، ژاپن و کره جنوبی در رده بندی تیم‌های آسیایی اول تا سوم هستند.

رده بندی 10 تیم برتر جهان:
1- اسپانیا 1883 امتیاز
2- هلند 1659 امتیاز
3- برزیل 1536 امتیاز
4- آلمان 1464 امتیاز
5- آرژانتین 1289 امتیاز
6- اروگوئه 1152 امتیاز
7- انگلستان 1125 امتیاز
8- پرتغال 1062 امتیاز
9- مصر 1053 امتیاز
10- شیلی 988 امتیاز
رده بندی پنج تیم آسیا:
1- استرالیا 911 امتیاز
2- ژاپن 768 امتیاز
3- کره جنوبی 660 امتیاز
4- ایران 522 امتیاز
5- عربستان سعودی 471 امتیاز

قطعا با جام ملت ها باز هم پیش خواهیم رفت البته در همین جهت !!!
 

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2007
نوشته‌ها
11,526
لایک‌ها
1,591
سن
37
محل سکونت
Old Persian Empire
البته بهع دوستانی که به قطبی میتازن هم باید بگم که دیگر مربیان داخلی ما هم بهتر از قطبی نخواهند بود مطمئنا!
من زیاد از قطبی خوشم نمیاد اما اگر قراره مربی دیگه ای بیاد مربی بزرگ خارجی نه امثال قلعه نویی و ابراهیم زاده .
 

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 آگوست 2006
نوشته‌ها
5,355
لایک‌ها
5,607
محل سکونت
El Paso, Texas
البته بهع دوستانی که به قطبی میتازن هم باید بگم که دیگر مربیان داخلی ما هم بهتر از قطبی نخواهند بود مطمئنا!
من زیاد از قطبی خوشم نمیاد اما اگر قراره مربی دیگه ای بیاد مربی بزرگ خارجی نه امثال قلعه نویی و ابراهیم زاده .

با اینکه تو این مورد شک دارم ولی قبول دارم تیم ملی یه مربی واقعا خوب و بزرگ می خواد.
بماند که فوتبال ما خیلی مشکلات دیگه ای هم داره.
 

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2007
نوشته‌ها
11,526
لایک‌ها
1,591
سن
37
محل سکونت
Old Persian Empire
تيم ملي فوتبال ايران كه اردوي تداركاتي خود را از 20 تيرماه در كمپ لئون هارد اتريش بر پا كرده است، در اولين ديدار تداركاتي خود ساعت 21 امشب به وقت ايران در شهر ماري بور اسلووني به مصاف تيم فوتبال ستاره سرخ بلگراد رفت كه با نتيجه مساوي يك بر يك متوقف شد.
براي ايران علي كريمي در دقيقه 44 از روي نقطه پنالتي و براي ستاره سرخ ميلوتيچ در دقيقه 41 گلزني كردند.
تيم ملي فوتبال كشورمان ساعت 20:30 شنبه 26 تيرماه در دومين ديدار تداركاتي خود در كمپ لئون هارد به مصاف واشاش مجارستان مي‌رود.
ايران در سومين و آخرين ديدار تداركاتي خود ساعت 19:30، چهارشنبه 30 تيرماه به ايتاليا سفر مي‌كند و به مصاف لاتزيو خواهد رفت.

تركيب ايران:
سيد مهدي رحمتي، سيد هادي عقيلي، سيد جلال حسيني، خسرو حيدري، پژمان نوري، علي كريمي (68 - ايمان مبعلي)، فرزاد آشوبي، احسان حاج صفي (68 - محمد نصرتي)، كريم انصاري فرد (65 - ميلاد ميداوودي)، ميلاد زنيدپور (60 - محمدرضا خلعتبري)، مهرزاد معدنچي (46 – غلامرضا رضائي)
سرمربي: افشين قطبي


//

مبارک باشه :دی
 

kandishmk

Registered User
تاریخ عضویت
4 مارس 2009
نوشته‌ها
244
لایک‌ها
159
محل سکونت
Norway.Vest Agder
یعنی تیم ملی با یه باشگاه مساوی کرده؟ اونم باشگاهی که تا حالات اسمش رو نشنیده بودم؟ حداقل اینترمیلانی . آسه میلانی .چیزی آخه ستاره نمیدونم چی رو از کجا آوردن
 

milad 1000

Registered User
تاریخ عضویت
16 ژوئن 2009
نوشته‌ها
1,124
لایک‌ها
99
محل سکونت
Tehran
حالاجالبش اينجاست كه تيم ملي رفته محل تمرين ستاره سرخ تو اسلووني اونا نيومدن
 

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2007
نوشته‌ها
11,526
لایک‌ها
1,591
سن
37
محل سکونت
Old Persian Empire
حقایق تکان دهنده اردوی اسف بار تیم ملی در روستاهای دور افتاده اتریش / عطر گاوداری، نوای چوب بری!



واکنش عباس ترابیان به انتشار اخبار نگران کننده اردوی تیم ملی ایران در کمپ تمرینی اتریش، عمق نگرانی های مدیران فدراسیون فوتبال از علنی شدن کیفیت و امکانات اردویی که مخالفت های بسیاری را به دنبال داشت علنی کرد.

به نوشته تهران امروز؛ سرپرست کمیته روابط بین الملل فدراسیون اواسط هفته گذشته در گفت و گویی کوتاه با یک خبرگزاری گفت:« نمی دانم خبرهای اردو از چه کانالی به ایران رسیده. از اول گفته بودم نباید هیچ خبرنگاری در اتریش همراه تیم ملی باشد اما متاسفانه توصیه من جدی گرفته نشد.»

تعداد خبرنگاران و عکاسان همراه تیم ملی در اردوی آماده سازی اتریش بسیار اندک است و تنها یک خبرنگار و یک عکاس به شکل حرفه ای اخبار این اردو را به رسانه های داخلی مخابره می کنند. از سویی این خبرنگاران هم بخشی از هزینه سفر را شخصا پرداخت کرده‌اند و با عبور از موانعی که بر سر راه حضور آنها در اتریش تراشیده شده بود خودشان را به محل برپایی اردو رساندند.

مصائب افشین قطبی و فدراسیون فوتبال تنها در جمع و جور کردن بازیکنان تیم ملی و مقابله با باشگاه هایی که در تحویل دادن بازیکنان مقاومت می کردند، خلاصه نشد. از اولین ساعاتی که بازیکنان در فرودگاه امام دور هم جمع شدند ناهماهنگی‌ها جلب نظر می کرد و پرواز طولانی به فرانکفورت با تاخیر ملال آور و کسل کننده ای همراه بود. بعدها ناصر حجازی از این حقیقت پرده برداشت که مدیران فدراسیون عمدا از پرواز ارزان قیمت تهران – وین استفاده نکردند و بوی توافقات مالی پشت پرده در این اتفاق به مشام می رسد.

به این ترتیب سفر خسته کننده تیم ملی از تهران به فرانکفورت، از فرانکفورت به وین و از وین به کمپ در نظر گرفته شده بیش از حد معمول طول کشید و بازیکنان امیدوار بودند پس از رسیدن به کمپ محیط مناسبی برای استراحت در انتظارشان باشد. همزمان با سفر تیم ملی کماکان صدای انتقاد مربیان تیم های لیگ برتری از سیاست های افشین قطبی و فدراسیون فوتبال به گوش می رسد.

اکثر قریب به اتفاق مربیان از اینکه باید در حساس ترین مقطع آماده سازی تیم‌های‌شان، کلیدی‌ترین بازیکنان خود را در اختیار تیم ملی قرار دهند دلخور بودند و تصمیم گیرندگان تیم ملی هم بدون آنکه پاسخ منطقی و قانع کننده ای داشته باشند باشگاه‌ها را تهدید می‌کردند اگر ملی پوشان را در اختیار تیم ملی قرار ندهند با محرومیت های سنگینی مواجه خواهند شد.

امیر قلعه نویی از جمله مربیانی است که به رغم سفر تیم ملی به اتریش هنوز نتوانسته جدایی ملی پوشان سپاهان را هضم کند و به انتقادهایش ادامه می دهد: «اين اردو نه تنها به ما بلكه به كل فوتبال ايران ضربه زد. از زمان برگزاري فينال جام‌جهاني تا اولين روزي كه بازي‌هاي فيفادي برگزار مي‌شود، يك ماه فاصله است و تيم ملي ايران تنها تيمي در دنياست كه الان در حال برگزاري اردوست. ما و ساير تيم‌ها تمرينات بدنسازي را پشت سر گذاشته‌ايم و مي‌خواهيم چند بازي هماهنگي انجام دهيم اما بازيكنان ملي‌پوش‌مان را در اختيار نداريم. آيا نمي‌توانيم فوتبال كشوري مانند تركيه را الگو قرار دهيم؟ آيا تيم ملي تركيه هم براي جام ملت‌هاي اروپا مدت‌ها ليگ خود را تعطيل مي‌كند؟

باشگاه‌ها تنها 48 ساعت پيش از بازي‌هاي رسمي موظف به در اختيار گذاشتن ملی پوشان هستند. اين يك قانون بين‌المللي است و نمي‌توانيم آن را در داخل ناديده بگيريم.» صداهای این اعتراض‌ها اما آرام آرام در اخبار و تصاویر عجیبی که از اردوی تیم ملی در اتریش منتشر شده، گم می شود. تیم ملی در اولین بازی دوستانه خود مقابل ستاره سرخ بلگراد به تساوی یک - یک رسید و شبکه 3 سیما در بخش اخبار ورزشی چند نما از این بازی را به تصویر کشید.

مسابقه در زمینی برگزار می شد که کوچک‌ترین نشانه ای از یک زمین فوتبال استاندارد نداشت و می توان گفت حتی برای تمرین تیم های باشگاهی دسته چندمی هم مناسب نبود. دورتا دور زمین را تپه های بلند احاطه کرده بود به‌طوری‌که در یکی از صحنه‌ها دیدیم توپی که از بالای دروازه ایران به خارج رفت مسیر صعودی دیواره تپه‌ها را طی کرد و مهدی رحمتی منتظر بود تا پس از پایین آمدن توپ از تپه بازی را مجددا آغاز کند.

اینکه اساسا بازی با تیم های باشگاهی کشورهای دیگر در شأن تیم ملی یک کشور نیست یک بحث است و اینکه تیم ملی در زمینی به میدان برود که مختص تیم های محلی است موضوع نگران‌کننده تری است. از اردوی اتریش خبر می رسد هتل محل اقامت تیم ملی ایران از امکانات بسیار ضعیفی برخوردار است و در دمای 34 درجه اتریش امکانات سرمایش مناسبی ندارد. این هتل در روستایی دور افتاده در کشور اتریش بنا شده و احتمالا موسسان آن گمان نمی کردند روزگاری اعضای تیم ملی یک کشور برای اقامت به آن مراجعه کنند.

امکانات روستا به حدی ابتدایی است که وقتی ملی پوشان تصمیم گرفتند برای خرید سری به فروشگاه‌ها بزنند برای خرید کالایی کاربردی تر از آب معدنی پیدا نکردند و حتی تلاش آنها برای تهیه سیم کارت تلفن همراه و برقراری ارتباط با تهران بی نتیجه ماند. در نهایت اصغر حاجیلو، سرپرست تیم سفارش داد تا از وین برای ملی پوشان سیم‌کارت تهیه شود و سیم کارت‌ها با یک روز تاخیر به‌دست ملی‌پوشان رسید. جالب اینکه مدیران همراه تیم ملی از خبرنگار و عکاس حاضر در اردو می خواهند این اتفاقات را پوشش ندهند و در غیر این صورت شانسی برای حضور در سفرهای آینده تیم ملی نخواهند داشت.

طبیعتا حالت ایده آل برای فدراسیون نشین‌ها این است که تنها اعضای سایت و روابط عمومی خودشان در کنار تیم ملی باشند تا اخبار آنطور که فدراسیون می پسندد پوشش داده شود. زمینی که برای تمرین تیم ملی ایران در نظر گرفته شده متعلق به یک مدرسه فوتبال است و کودکان و نوجوانان اتریشی که این روزها مهمانان ناخوانده ای را در محل تمرین خود ملاقات می کنند به تماشاگران ثابت تمرینات تیم ملی تبدیل شده اند.

آنها بعضا توپ هایی که توسط ملی‌پوشان ایران به تپه های اطراف شلیک می شوند را به نفع خود مصادره می کنند و تدارکات تیم ملی مجبور است برای پیدا کردن توپ های مفقود شده از تماشاگران تمرین بازرسی بدنی به عمل آورد. جالب اینکه سرپرست تیم ملی در مواجهه با اعتراض بازیکنان به محل و امکانات اردو می‌گوید: « اینجا را انتخاب کردیم تا از هیاهوی شهر دور باشید و در آرامش تمرین کنید.»

از قاضی شریفی، رئيس کمیته انضباطی که برای کنترل موارد اخلاقی ملی پوشان عازم اتریش شده می توان به عنوان بی کارترین فرد اردو نام برد. چرا که اساسا در روستای دور افتاده محل اقامت تیم ملی امکان به حاشیه رفتن وجود ندارد. اطراف محل تمرین تیم‌ملی ایران که به زعم اصغر حاجيلو بسیار آرام است، کارگاه‌های چوب بری پرتعدادی وجود دارد که ملی‌پوشان در اولین ساعات صبح با سرو صدای آنها از خواب بیدار می‌شوند و تا بعدازظهر با این صداها درگیر هستند.

هرچند که بوی زننده و آزار دهنده گاوداری های اطراف اردوی تیم ملی سرو صدای چوب بری‌ها را در حاشیه قرار می دهد. کمی آن طرف تر از کمپ تیم ملی، اردوی تیم باشگاهی استیل آذین برپا شده و تمامی امکانات لازم در اختیار بازیکنان و کادر فنی این تیم است. اینکه چطور یک تیم باشگاهی می تواند اما تشکیلات فدراسیون فوتبال از برپایی یک اردوی متوسط عاجز است البته که سوال هشدار دهنده و قابل تاملی است.
 

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 آگوست 2006
نوشته‌ها
5,355
لایک‌ها
5,607
محل سکونت
El Paso, Texas
اطلاعیه روابط عمومی فدراسیون فوتبال درباره اخبار نادرست از اتریش

هرچه خواندید, توجه به منافع ملی نبود!

در پی انتشار اخباری کذب و نادرست از کمپ تیم ملی در اتریش روابط عمومی فدراسیون فوتبال بر اساس اطلاعات دقیق از کادر سرپرستی تیم ملی در اتریش اطلاعیه ای به شرح زیر صادر کرد که مطمئنا خواندنش بسیاری از ابهامات را روشن خواهد کرد.متن این اطلاعیه به شرح زیر است:

«همانطور که افکار عمومی و رسانه ها مستحضرند اردوی تیم ملی فوتبال ایران از روز یکشنبه هفته گذشته در کمپی در نزدیکی شهر گراتس اتریش برپا شده و اعضای تیم ملی در یک فضای آرام و به دور از حاشیه (البته اگر حاشیه سازان اجازه دهند) به تمرین و برگزاری مسابقات تدارکاتی مشغول است.

اگر نگوییم منطقه سن لئونهارد (San Leon Hard)و هتل موسل باور (Mosele Bauer ) بهترین, اما می توان ادعا کرد یکی از بهترین کمپ ها در نوع خود است. هتلی 4 ستاره با تمامی امکانات (البته بدون کولر), زمین تمرین با چمن خوب و نزدیک هتل, فضای آرام, تغذیه مناسب ( در اخبار قبلی هم آورده بوديم که با همت سفارت ج.ا.ا در شهر وين يک آشپز برای تهيه غذای ايرانی در اختيار آنها قرار گرفته است ) و خلاصه هرآنچه لازمه یک اردوی تدارکاتی است در اینجا فراهم است. البته لازم ميدانيم که توجه شما را به اين نکته جلب کنيم که برگزاری اردوی آماده سازی بازيکنان تيم ملی ، در محيطی کوهستانی و در ارتفاع و در آب و هوايی کوهستانی ، بهتري مکان برای آماده سازی بازيکنان تيم های ملی است .

مطلبی را در یکی از روزنامه ها که اتفاقا تنها روزنامه ای است که خبرنگار و عکاس آن با همکاری فدراسيون فوتبال ، در کمپ تیم ملی حضور دارند, خواندیم با روتیتر "اعترافات یک جاسوس" و تیتر: "هرچه خواندید, دروغ بود"!

از خواندن این مطلب واقعا متعجب شدیم و ناگهان تیتر دیگری به ذهنمان رسید با این مضمون که "هرچه خواندید, توجه به منافع ملی نبود".

به ایشان و روزنامه مطبوعشان که در این چند روز به جای توجه به نوع تمرینات تیم, فضای بانشاط اردو, برنامه های متنوع تیم ملی, رضایت بازیکنان از اردو, هدف از برگزاری اردو و کلا عنایت به اینکه این تیم, تیم ملی ایران است که هدفش قهرمانی در آسیا است, تنها به ذکر نکات حاشیه ای ( والبته اغلب منفی) و ارسال و بزرگنمايی برخی عکس هایی که واقعیت اردو را نشان نمی دهد, پرداخته و به دلیل برخی برخوردهای شخصی, منافع ملی را از یاد برده, لازم است نکاتی را متذکر شویم:

1 - هتل محل کمپ تیم ملی 10 ستاره نیست اما در حد مقدورات کشور , یکی از بهترین هتل ها و مکانها برای اردوی آماده سازی تیم ملی است.

2 – نام هتل, موسل گرو نیست و موسل باور MoseleBauer است.

3 – دمای محل کمپ 10 درجه نیست اما ، این روزها بطور استثنایی اکثر اروپا روزهای گرمی را سپری می کند و بسیاری از هتل ها در این کشورها به دلیل برخورداری از هوای خوب و مطبوع فاقد کولر هستند .

4 – در اتاق های کدام هتل دنیا ، استخر و سونا و جکوزی وجود دارد؟! اما هتل تیم ملی مانند اغلب هتل ها دارای استخر و سونا است که بازیکنان بطور مرتب از آن استفاده می کنند.( نمايی کلی از بروشور آن به پيوست ضميمه شده است ) .

5 – بازیکنان از دیدن امکانات هيجان زده نشده اند ، چون ممکن است با تیم های باشگاهی شان در محل های بهتری هم بوده باشند اما با توجه به شرایط و امکانات کشور و فدراسیون, یکی از بهترین مکانها برای اردوی اروپایی تیم ملی انتخاب شده است .

6 – زمین تمرین تیم ملی , یک زمین تمرین است نه استادیوم ماراکانا که ظرفیت 150 یا 200 هزار تماشاگر را داشته باشد. نیازی هم نیست که چنین باشد یا برای هر بازیکن یک رختکن وجود داشته باشد.

7 – در اطراف هتل و زمین تمرین, هیچگونه صدای چوب بری و بویی از آنچه شما نوشته اید وجود ندارد و بازیکنان در آرامش کامل هستند.

8 – کادر سرپرستی تیم ملی هر زمان که فرصت کند همه روزنامه ها و سایت ها را مرور می کند تا هم در جریان اخبار درج شده از تیم ملی و هم سایر خبرهای ایران و جهان قرار گیرد. به نظر نمی رسد این اشکالی داشته باشد. ضمنا بازیکنان و مسوولان و کادر فنی (البته بجز مربی هلندی) ساعت 30/8 برای دومین بار از خواب بیدار می شوند زیرا همه انها قبل از آن و پیش از طلوع آفتاب برای ادای فریضه نماز صبح بیدارند و چون وضو می گیرند, دست و رو شسته هستند.

9 – همکاران رسانه ای که به اتریش آمده اید، آنچه در ورزش از همه زیباتر است, احترام گذاشتن به یکدیگر و احترام به پیشکسوت است که به نظر می رسد ، در این زمانه کمرنگ شده است. شما اگر اصرار دارید وظیفه مدیر رسانه ای تیم ملی را درحد رساندن خبرهای روزنامه خودتان به کادر فنی پایین بیاورید, مختارید اما لطفا بفرمایید وظیفه شما نسبت به تیم ملی کشورتان به جز حاشیه سازی و انعکاس خبرهای منفی و سیاه نمایی چیست؟

سرمربی و سرپرست تیم ملی مقرراتی گذاشته اند که مطابق با عرف بین المللی است و می گویند در هتل تیم ملی, خبرنگار نباشد و این هم دلایل خاص خود را دارد که می دانیم و می دانید اما بجز آن, همکاریهای دیگری با شما صورت گرفته اما شما چرا هیچگاه انها را منعکس نکرده اید؟

10 – هیچگاه کسی از خبرنگاری نخواسته و نمی تواند بخواهد که انتقاد نکند و حقایق را ننویسد که اگر چنین نکند, راهی به خطا رفته است. اما لطفا در این چند شماره اخیر روزنامه تان یک انتقاد سازنده و البته همراه با راهکار پیشنهادی برای روانتر شدن چرخ تیم ملی به ما نشان بدهید تا آن را روی چشم بگذاریم.

11 – در کمپ تیم ملی در اتریش هیچکس سردرگم نیست. مکان بازی با لاتزیو مشخص است و اگر نمی دانید باید بدانید در شهری نزدیکی ونیز به نام "آرونزو دی کادوره" این دیدار برگزار می شود. بلیت های برگشت هم تهيه شده است و فقط فدراسیون درتلاش است تا تیم ملی کشورمان از همان ایتالیا به ایران بازگردد تا بازیکنان کمتر خسته شوند که آنهم درحال انجام است. در اردوی تیم ملی هرکس وظیفه مشخصی دارد و همه با مسوولیت خود آشنا هستند و کارها طبق روال به پیش می رود.

12 – نکته پایانی اینکه موارد دیگری هم هست که فعلا از آنها می گذریم اما تاکید می کنیم که مدیر رسانه ای تیم ملی برای تسهیل کار نمایندگان محترم رسانه ها در این اردو حضور دارد .نمونه بارز این ماجرا ، همکاری صمیمانه با بسیاری از روزنامه ها , خبرگزاریها و سایر رسانه های مکتوب و دیداری و شنیداری در این مدت بوده است.

خسرو والی زاده مدیر رسانه ای تیم ملی برای همه همکاران , روزنامه و سردبیر شما که از دوستان و همکاران قدیمی اش است، احترام ویژه ای قائل است چون اعتقاد دارد که از صنف محترم رسانه ای است. فقط لازم است توجه داشته باشیم که هرکاری نیاز به زمان دارد و هر مربی روش خاص خود را دارد. اگر همه ما افق دیدمان, تیم ملی, منافع ملی و موفقیت در جام ملتهای آسیا باشد, می توانیم خیلی نکات ظاهرا منفی را نادیده بگیریم, مثبت بیندیشیم و به یکدیگر انرژی مثبت بدهیم. باور کنید دادن انرژی مثبت و چوب لای چرخ نگذاشتن بسیار ساده تر و عقلایی تر است. امیدوارم همه سعی کنیم با کمک هم, آینده روشنی برای فوتبال ایران و تیم ملی کشورمان بسازیم.

این هم پاسخ فدراسیون به انتقادات.
فقط چند مورد هست که نمیشه ازش گذشت.
منطقه San Leonhard نداریم. Bad Saint Leonhard داریم . که تازه اون Bad St. Leonhard مینویسن !
اگه واقعا توی اون هتل هستن، هتل خوبی به نظر میاد. این سایت هتل هست . ( تو سایتش عکس هاش هست فقط نمیدونم این خانومه هم روشه یا جدا حساب می کنن !!! دی: )
انتقادات حجازی هم جالبه. بخونیدش . اینجا

همین دیگه !
 
Last edited:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 آگوست 2006
نوشته‌ها
5,355
لایک‌ها
5,607
محل سکونت
El Paso, Texas
فکر کنم این هم سایت کمپی باشه که الان تیم ملی اونجاست.
کد:
www.soccer.kaernten.at/

توی این صفحه اشاره ای به ایران هم شده .
 

milad 1000

Registered User
تاریخ عضویت
16 ژوئن 2009
نوشته‌ها
1,124
لایک‌ها
99
محل سکونت
Tehran
تيم ملي با پنالتي كريمي واشاش مجارستان رو برد.

پيروزي غرور انگيزي بود!!!
 

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 مارس 2008
نوشته‌ها
4,734
لایک‌ها
414
سن
35
محل سکونت
Tehran
ايران 1 ـ لاتزيو 1؛ پايان نسبتا خوش اردوي شر

بدون آنكه از نتيجه به دست آمده يا بازي تيم ملي هيجان‌زده بشويم بايد اين نكته را خاطر نشان كنيم كه اگر فضاي آرام و مثبتي اطراف تيم ملي ايران باشد ما از مدعيان جدي جام ملت‌هاي آسيا هستيم


گل ـ اگر ضربه سر هادي عقيلي در دقيقه 88 وارد دروازه لاتزيو مي‌شد بازي دوستانه ايران مقابل لاتزيو با پيروزي به پايان مي‌رسيد، اما ضربه عقيلي بعد از برخورد به زمين با اختلاف ناچيز از روي دروازه حريف بيرون رفت تا ايران در نهايت با نتيجه يك بر يك از بازي مقابل لاتزيو بيرون بيايد.
اين پايان قابل قبول يك هفته اردو بود كه با مشكلاتي حاشيه‌اي و آزاردهنده تيم ملي ايران را آزرد.

تركيب اوليه:

ايران بازي را با تركيب رحمتي، نصرتي، حسيني، عقيلي،‌ حاج‌صفي،‌ آشوبي، نوري، حيدري،‌ حدادي‌فر،‌ هادي نوروزي و محمدرضا خلعتبري آغاز كرد، تركيبي با 5 بازيكن سپاهان، دو بازيكن ذوب آهن، يك بازيكن ملوان، دو بازيكن از استقلال و يك بازيكن از پرسپوليس.

تغيير مهم تركيب تيم ملي:

حضور قاسم حدادي‌فر بازيكن ذوب آهن در زمين بود كه در پست 8 بازي مي‌كرد. حدادي‌فر بازيكني است كه كريمي در مصاحبه خود از وي تعريف كرده بود. همچنين تركيب دو نفره آشوبي و نوري در ميانه زمين تركيب آشنايي بود كه قطبي با آن به قهرماني ايران رسيده بود اين زوج با قدرت تخريبي و پخش توپ،‌ بازي هماهنگي را از خود نشان دادند. در خط دفاع تيم ملي نصرتي در سمت چپ خط دفاع بازي مي‌كرد و سه بازيكن ديگر از سپاهان بودند. مدافعان تيم ملي در اين بازي اشتباهات كمتري از خود نشان دادند.

گل خلعتبري مثل گل كلوزه:

گل اول بازي توسط محمدرضا خلعتبري در دقيقه 14 به ثمر رسيد او روي شوت بلند مهدي رحمتي در يك كورس بلند مدافع مستقيم خود را پشت سر گذاشت و با گوشه‌اي از محوطه جريمه دروازه لاتزيو را باز كرد. اين گل درست كپي گل كلوزه مقابل انگليس بود. لاتزيو كه در اين بازي در نهايت از اكثر بازيكن اصلي خود استفاده كرد بعد از اين گل با چند حمله دروازه ايران را به خطر انداخت اما واكنش‌هاي رحمتي مانع از گلزني حريف شد.

نگاه كلي:

شكل بازي ايران در اين مسابقه كاملا اميدوار كننده بود بازيكنان ايران با پاس‌هاي كوتاه و بازي تركيبي و تك ضرب، همان چه كه قطبي به آن علاقه دارد شكل متفاوتي از فوتبال را نشان داده است و به خصوص در خط هافبك باعث اميدواري شدند. با اين حال حضور بازيكنان اصلي لاتزيو در نيمه دوم و افزايش فشار اين تيم باعث به تساوي كشيده شدن اين بازي شد، گرچه ايران اگر از فرصت‌ها استفاده مي‌كرد قطعا برنده اين مسابقه بود.

گل لاتزيو:

ميلاد زيندپور كه يكبار توپ را از خط دروازه ايران بيرون كشيد اين بار با يك استوپ سينه ناشيانه پايگذار گل حريف شد. در دقيقه 80 بازي در حالي كه احسان حاج‌صفي بر اثر برخورد با مهاجم حريف روي زمين افتاده بود و ساير بازيكنان در انتظار سوت داور براي قطع كردن بازي بودند، پاس موزي هافبك لاتزيو را زنيدپور با سينه براي برشانو استوپ كرد و او به راحتي دروازه خالي ايران را فروريخت. بعد از اين گل بازيكنان ايران اعتراض شديد به داور داشتند ولي او گل لاتزيو را پذيرفت.

تعويض‌هاي ايران:

زنيدپور به جاي نصرتي، رضايي به جاي خلعتبري، مبعلي به جاي حدادي‌فر و انصاري‌فر به جاي نوروزي تعويض‌هاي ايران در اين مسابقه بودند. تعويض‌هايي كه نشان دادند ايران از چه نيروي قابل توجهي روي نيمكت برخوردار است.

بهترين بازيكن:

قاسم حدادي‌فر هافبك ذوب آهني تيم ملي اميدواركننده و بسيار با روحيه نشان داد، او آنقدر لدسيما بازيكن مشهور لاتزيو را آزار داد كه اين بازيكن بعد از خوردن يك دريبل دو طرفه قصد داشت حدادي‌فر را با مشت بزند و عصبي شدن او باعث تعويض‌اش شد. مهدي رحمتي هم با دو سيو خوب از بازيكنان خوب زمين بود ضمن اينكه زوج فرزاد و پژمان هم خوب كرد.

نكته:

بدون آنكه از نتيجه به دست آمده يا بازي تيم ملي هيجان‌زده بشويم بايد اين نكته را خاطر نشان كنيم كه اگر فضاي آرام و مثبتي اطراف تيم ملي ايران باشد ما از مدعيان جدي جام ملت‌هاي آسيا هستيم. ايران در اين بازي بخشي از تفكرات قطبي را در زمين پياده كرد و اين همان مايه اميدواري طرفداران تيم ملي است. همان‌هايي كه بازي زيبا و نتيجه را با هم دوست دارند.
 

JVD

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
30 آپریل 2010
نوشته‌ها
5,650
لایک‌ها
6,500
سن
40
من که چشمم از این تیم آب نمیخوره.
بعید نیست تو جام ملتها از گروه هم بالا نیاییم. البته امیدوارم که تیم یه طوری متحول بشه ولی خوب الکی هم که نمیشه.

دیگه سالهاست که با تیم ملی حال نمیکنم.
با این فدراسیون و .........
 

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 آگوست 2006
نوشته‌ها
5,355
لایک‌ها
5,607
محل سکونت
El Paso, Texas
پاس همدان با تیم های بهتری بازی کرد !

:lol:

----

آخه اینا اینقدر پر رو هستن میگن با تیم های قوی اروپایی بازی کردیم !
حاضرم شرط ببندم تا حالا اسم واشاش رو نشنیده بودن .
 
بالا