باحال ترین قسمت لیست میرزاپور هست که همین دو هفته پیش 5 تا گل خورد !لیستش که واقعا یه جوریه !!
قطبی رفته به کی زنگ زده در باشگاه پرسپولیس؟ من امروز گذری خبر رو می شنیدم . قطبی در واکنش به حرف یکی از مسئولین پرسپولیس که اعتراض کرده بوده به نحوه ی دعوت از بازیکنان پرسپولیس در تیم ملی زنگ زده و باهاش حرف زده!؟ OO . من انقدر از فوتبال این ممکلت بی خبرم که اصلا نمی دونم سر مربی تیم ملی و فدراسیون ج.ا کی هست ولی این خبر اگر اونجوری که من متوجه شدم باشم واقعا گریه که هیچ سینه زنی داره .
مربی یه ممکلت بره زنگ بزنه به مدیر باشگاه در مورد دعوت از بازیکنان توضیح بده بهش!؟ OO . این خبر از شنیدن خبر مربوط به آرون رمسی هم امروز بیشتر منو متاثر کرد . اصلا کاری به پرسپولیس و استقلال و سپاهان ندارم ولی این خبر واقعا ناراحت کننده بود . من هنوز امیدوارم بد متوجه شده باشم !!!!
کار خوبی کرده به نظرم. تو ایران جواب میده ! الان دقیقا داره راهی رو میره که دایی مخالفش رو رفت ! یعنی دایی همه رو از خودش دور کرد، این داره سعی میکنه خصومتی با کسی بوجود نیاد !
من اصلا این قطبی رو قبول ندارم
باید یه مربی درجه 1 خارجی بیارن مگه ما از عربا چی کم داریم
دوست من این بابا اگه میخواست خصومتی پیش نیاد کعبی رو دعوت میکرد
با مربی های ایرانی در نمی افتاد
خیلی باحال بوووود :lol:![]()
واقعا تبریک میگم. همه 90 دقیقه عالی بازی کردن . واقعا به این تیم باید تبریک گفت . فقط حیف که روی یه اشتباه گل خوردن ! http://************/files/0yq134db2vr9m1qpxd2z.gif
خیلی باحال بوووود :lol:
اما در مورد تیم خودمون.
خیلی بی انصاف هستید!
تیمی که اصلا با هم دو جلسه هم تمرین نکرده باشه چه توقعی ازشون دارید؟
همیشه تیم های منتخب جهان هم بدترین بازی ها رو کردن.
من به آینده خوشبین هستم و اعتقاد دارم نباید پشت افشین قطبی رو خالی کنیم.
مگه بهترین مربی های وقت لیگ خودمون (دایی و قلعه نوعی) چیکار کردن؟
مگه چیرو با کارنامه چهارمی در جام جهانی اومد ایران چیکار کرد؟
بعضی دوستان جوری انتقاد میکنن که انگار قطبی اومده جای کاپلو! و مربی های برتر دنیا پشت در موندن!
تو رو خدا انتقاد هم میکنید انتقاد فوتبالی کنید.
یه جوری حرف میزنی انگار تایلند یه تیم باشگاهیه که n ساله دارن با هم تمرین و بازی می کنن و ایران هم تیمیه که بازیکن هاش برای اولین باره که دارن همدیگه رو میبینن !
شما دیدتون از روز اول منفی بوده و دیگه تغییری هم نمیکنه.
حتی اگه 20 تا هم به تایلند میزدیم باز دو حالت داشت.
یا اصلا تو این تاپیک نمی اومدی.
یا اگه می اومدی هم مینوشتی کار شاقی نکردیم! تایلند رو بردیم دیگه ...
اون تیمی که من دیدم این همه هماهنگ دفاع میکرد و سریع بسته میشد حتما خیلی وقته با هم تمرین میکنن.
اما تیم خودمون رو که نمیتونیم بگیم میکردن؟
پ.ن: حالا به نظر شما (که اسمت رو هم هیچ وقت نفهمیدم :دی) که از روز اول مخالف قطبی بودی، الان چه مربی ای رو میزاشتن (با توجه به شرایط فوتبال ایران) ازش حمایت میکردی؟