• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
A0749039.jpg

گفتگوی مفصل افشین قطبی با سایت فدراسیون فوتبال

لیست اعلام شده تیم ملی برای بازی تایلند یک لیست منطقی است

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
لیستش که واقعا یه جوریه !!
.
مثلا همین فرهاد مجیدی دعوت نشدنش غیر منتظره بود ، خصوصا که دفعه های قبل دعوتش کرده بود . مجیدی الان واقعا آمادست.
بهمین منوال خلیلی .

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
لیستش که واقعا یه جوریه !!
باحال ترین قسمت لیست میرزاپور هست که همین دو هفته پیش 5 تا گل خورد !

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
قطبی رفته به کی زنگ زده در باشگاه پرسپولیس؟ من امروز گذری خبر رو می شنیدم . قطبی در واکنش به حرف یکی از مسئولین پرسپولیس که اعتراض کرده بوده به نحوه ی دعوت از بازیکنان پرسپولیس در تیم ملی زنگ زده و باهاش حرف زده!؟ OO . من انقدر از فوتبال این ممکلت بی خبرم که اصلا نمی دونم سر مربی تیم ملی و فدراسیون ج.ا کی هست ولی این خبر اگر اونجوری که من متوجه شدم باشم واقعا گریه که هیچ سینه زنی داره .

مربی یه ممکلت بره زنگ بزنه به مدیر باشگاه در مورد دعوت از بازیکنان توضیح بده بهش!؟ OO . این خبر از شنیدن خبر مربوط به آرون رمسی هم امروز بیشتر منو متاثر کرد . اصلا کاری به پرسپولیس و استقلال و سپاهان ندارم ولی این خبر واقعا ناراحت کننده بود . من هنوز امیدوارم بد متوجه شده باشم !!!!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
قطبی رفته به کی زنگ زده در باشگاه پرسپولیس؟ من امروز گذری خبر رو می شنیدم . قطبی در واکنش به حرف یکی از مسئولین پرسپولیس که اعتراض کرده بوده به نحوه ی دعوت از بازیکنان پرسپولیس در تیم ملی زنگ زده و باهاش حرف زده!؟ OO . من انقدر از فوتبال این ممکلت بی خبرم که اصلا نمی دونم سر مربی تیم ملی و فدراسیون ج.ا کی هست ولی این خبر اگر اونجوری که من متوجه شدم باشم واقعا گریه که هیچ سینه زنی داره .

مربی یه ممکلت بره زنگ بزنه به مدیر باشگاه در مورد دعوت از بازیکنان توضیح بده بهش!؟ OO . این خبر از شنیدن خبر مربوط به آرون رمسی هم امروز بیشتر منو متاثر کرد . اصلا کاری به پرسپولیس و استقلال و سپاهان ندارم ولی این خبر واقعا ناراحت کننده بود . من هنوز امیدوارم بد متوجه شده باشم !!!!

کاشانی مصاحبه کرده گفته قطبی با ما خصومت داره و اینها که فقط یک نفر رو از پرسپولیس دعوت کرده !

قطبی هم زنگ زده بهش گفته آقا خصومتی در کار نیست ! به این دلیل مثلا خلیلی رو دعوت نکردم !

کار خوبی کرده به نظرم. تو ایران جواب میده ! الان دقیقا داره راهی رو میره که دایی مخالفش رو رفت ! یعنی دایی همه رو از خودش دور کرد، این داره سعی میکنه خصومتی با کسی بوجود نیاد !

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
من اصلا این قطبی رو قبول ندارم
باید یه مربی درجه 1 خارجی بیارن مگه ما از عربا چی کم داریم

کار خوبی کرده به نظرم. تو ایران جواب میده ! الان دقیقا داره راهی رو میره که دایی مخالفش رو رفت ! یعنی دایی همه رو از خودش دور کرد، این داره سعی میکنه خصومتی با کسی بوجود نیاد !

دوست من این بابا اگه میخواست خصومتی پیش نیاد کعبی رو دعوت میکرد
با مربی های ایرانی در نمی افتاد

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
من اصلا این قطبی رو قبول ندارم
باید یه مربی درجه 1 خارجی بیارن مگه ما از عربا چی کم داریم

این هم بحث قدیمی ای هست !

مهم این هست که بدونیم تعریف ما از مربی درجه یک خارجی چی هست !

دوست من این بابا اگه میخواست خصومتی پیش نیاد کعبی رو دعوت میکرد
با مربی های ایرانی در نمی افتاد

قبول ندارم !

جدای از اینکه کعبی توی لیگ کلا خوب نبوده، در آخرین بازیهای تیم ملی هم اون سوتی های وحشتناک رو داد و بازوبند رو هم که ازش گرفتن اون کارها رو انجام داد.

کعبی آدم بی ظرفیتی هست کلا.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
بیانیه حمایت کاشانی از تیم ملی

مهر: سرپرست باشگاه پرسپولیس در بیانیه ای حمایت خود از تیم ملی فوتبال کشورمان را اعلام کرد.

متن بیانیه حبیب کاشانی به این شرح است:

« فوتبال دوستان عزیز، هواداران خونگرم پرسپولیس

ضمن تبریک ایام خجسته میلاد نبی مکرم اسلام، حضرت محمد مصطفی(ص) و امام جعفر صادق (ع)، بدینوسیله از ابراز لطف و محبت همیشگی شما بزرگواران به ویژه آن گروه از عزیزانی که بعد از اظهار نظر اینجانب در مورد افراد واجد شرایط دعوت نشده به تیم ملی، با حقیر تماس گرفتید و یا از طریق سایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس)، اعلام حمایت نمودید، تخصیصا از آن عده از دوستانی که در این باره از بنده گله‌مند شدند، صمیمانه تقدیر و تشکر می‌نمایم.

همه شما عزیزان و بزرگواران نیک می دانید، اینجانب به عنوان یک سرباز **** مقدس جمهوری اسلامی، از قضا چند سالی توفیق خدمتگزاری در فوتبال را نیز پیدا کردم، همیشه و در همه شرایط تلاش کردم و آنچه در توان داشتم در طبق اخلاص گذاشتم تا به حول و قوه الهی فوتبال ملی و باشگاهی ما، در همه عرصه ها، سر آمد همگان قرار گیرد.

همه اهل فن و دست اندرکار فوتبال نیک می دانند همیشه حمایت از همه ارکان تیم ملی فوتبال اعم از فدراسیون، سازمان لیگ، مسئولان و کادر فنی به ویژه بازیکنان عزیز آن را منصرف از نامی که دارند به عنوان یک تکلیف ملی و انقلابی انجام دادم این بار نیز با همین اعتقاد و آرزو آن گله را مطرح کردم که تیم ملی تنها و تنها جای کسانی است که جزو برترین ها هستند. اگر چه بر این باور نیز هستم که نظر مسئولان و دست اندرکاران تیم ملی اولی بر نظر دیگران از جمله حقیر می باشد.

در خاتمه یکبار دیگر ضمن حمایت همه جانبه از تیم ملی، از خداوند بزرگ موفقیت روزافزون این تیم را مسئلت می نمایم و در روز چهارشنبه به عنوان یک هوادار تیم ملی، همراه و همگام با دهها هزار نفر از تماشاگران خوب و فهیم از جمله طرفداران با غیرت و با تعصب تیم همیشه سرافراز پرسپولیس ، در استادیوم آزادی به تشویق دلاور مردان تیم ملی خواهم پرداخت.»

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
فوتبال ايران 4 پله سقوط كرد

فارس: در آخرين رده بندي اعلام شده از سوي فيفا فوتبال ايران با كسب 492 امتياز در رتبه 67 جهان قرار گرفت.

به گزارش سايت رسمي فيفا، در رده بندي تازه اعلام شده 4 تيم اسپانيا، برزيل، هلند و ايتاليا بدون تغيير در بالاي جدول ديده مي‌شوند و آلمان با يك پله صعود و كسب 1208 امتياز در رتبه پنجم ايستاده است.

از نكات جالب توجه در رده بندي تازه اعلام شده سقوط 7 پله‌اي مصر و شش پله‌اي نيجريه و همچنين سقوط عجيب 6 پله اي فوتبال ژاپن است.

بدين ترتيب از تيم‌هاي آسيايي ژاپن با كسب 672 امتياز در رتبه 46 جهان ايستاده است و استراليا با كسب 867 امتياز رتبه 23 را به خود اختصاص داده است.

كره جنوبي به عنوان سومين تيم AFC و كسب 616 امتياز در رتبه 53 جهان ايستاده است.
تيم فوتبال عربستان با كسب 555 امتياز و 2 پله صعود تيم چهارم آسيا است و بحرين به عنوان تيم پنجم آسيا با كسب 507 امتياز رتبه 63 جهان را به خود اختصاص داده است.

فوتبال ايران كه 7 امتياز كمتر از دوره قبل كسب كرده با 4 پله سقوط و كسب 492 امتياز در رتبه ششم آسيا و 67 جهان ايستاده است.

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
با گل دقیقه 90 نکونام تونستیم تایلند رو در ازادی شکست بدیم ! از ته قلب تسلیت عرض میکنم !

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
cancan.gif

واقعا تبریک میگم. همه 90 دقیقه عالی بازی کردن . واقعا به این تیم باید تبریک گفت . فقط حیف که روی یه اشتباه گل خوردن ! http://************/files/0yq134db2vr9m1qpxd2z.gif

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
cancan.gif

واقعا تبریک میگم. همه 90 دقیقه عالی بازی کردن . واقعا به این تیم باید تبریک گفت . فقط حیف که روی یه اشتباه گل خوردن ! http://************/files/0yq134db2vr9m1qpxd2z.gif
خیلی باحال بوووود :lol:

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
خدایی تو این دو بازی ای که از تایلند دیدم کاملا دیدم نسبت به تیمشون عوض شد!
نمیدونم بازیهای قدیمی تایلند با ایران رو یادتون هست یا نه؟
توپ رو قل میدادیم میرفت تو گل!
بازیکناشون نا نداشتن راه برن!
اما الان واقعا مثل یک تیم حرفه ای دفاع میکردن و راه های نفوذ رو میشناختن تا اونارو ببندن!
اگه این مربی چند سال دیگه تو تایلند بمونه بهتون قول میدم این تیم رو از لیست تیمهای درجه چندم آسیا بکنه بیاره بالا ...

اما در مورد تیم خودمون.
خیلی بی انصاف هستید!
تیمی که اصلا با هم دو جلسه هم تمرین نکرده باشه چه توقعی ازشون دارید؟
همیشه تیم های منتخب جهان هم بدترین بازی ها رو کردن.
من به آینده خوشبین هستم و اعتقاد دارم نباید پشت افشین قطبی رو خالی کنیم.
مگه بهترین مربی های وقت لیگ خودمون (دایی و قلعه نوعی) چیکار کردن؟
مگه چیرو با کارنامه چهارمی در جام جهانی اومد ایران چیکار کرد؟
بعضی دوستان جوری انتقاد میکنن که انگار قطبی اومده جای کاپلو! و مربی های برتر دنیا پشت در موندن!

تو رو خدا انتقاد هم میکنید انتقاد فوتبالی کنید.

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
خیلی باحال بوووود :lol:

t5hq2u.gif
specool.gif

-----------------------

منکه خوشبختانه وقتم رو تلف نکردم و فقط 2-3 دقیقه ی آخر بازی رو دیدم.
حالم از کیفیت پاس های تیم ملی (!) مون بهم خورد.
slider_vomit%5B1%5D.gif

راستی معلوم شد چرا برای چنین بازی ساده ای امثال نکونام رو آورده و به جوونها فرصت نداده، اگر جواد نبود که همین یک گل رو هم نمیتونستیم بزنیم
4fvgdaq_th.gif

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
شما هم مثل من فکر میکنید گل رو مدافع حریف زد؟
من که اینطوری فکر میکنم.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
اما در مورد تیم خودمون.
خیلی بی انصاف هستید!
تیمی که اصلا با هم دو جلسه هم تمرین نکرده باشه چه توقعی ازشون دارید؟
همیشه تیم های منتخب جهان هم بدترین بازی ها رو کردن.
من به آینده خوشبین هستم و اعتقاد دارم نباید پشت افشین قطبی رو خالی کنیم.
مگه بهترین مربی های وقت لیگ خودمون (دایی و قلعه نوعی) چیکار کردن؟
مگه چیرو با کارنامه چهارمی در جام جهانی اومد ایران چیکار کرد؟
بعضی دوستان جوری انتقاد میکنن که انگار قطبی اومده جای کاپلو! و مربی های برتر دنیا پشت در موندن!

تو رو خدا انتقاد هم میکنید انتقاد فوتبالی کنید.

یه جوری حرف میزنی انگار تایلند یه تیم باشگاهیه که n ساله دارن با هم تمرین و بازی می کنن و ایران هم تیمیه که بازیکن هاش برای اولین باره که دارن همدیگه رو میبینن !

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
فکر کنم بهترین بازیکن تیم تیموریان بود !
.
دعوت کریمی و آوردنش به تیم یه اشتباه بزرگه .
کریمی شاید میتونست تو صعود به جام جهانی کمکی به تیم بکنه اما حساب کردن روی کریمی برای جام ملتها خوشبینی محض ِ .
دیگه چالاکی و توان گذشته رو به هیچ وجه نداره . هر چند تو 90 دقیقه یکی دو حرکت مفید میتونه داشته باشه.
شجاعی مثل بازیهای گذشته چنگی به دل نمیزد .

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
یه جوری حرف میزنی انگار تایلند یه تیم باشگاهیه که n ساله دارن با هم تمرین و بازی می کنن و ایران هم تیمیه که بازیکن هاش برای اولین باره که دارن همدیگه رو میبینن !

شما دیدتون از روز اول منفی بوده و دیگه تغییری هم نمیکنه.
حتی اگه 20 تا هم به تایلند میزدیم باز دو حالت داشت.
یا اصلا تو این تاپیک نمی اومدی.
یا اگه می اومدی هم مینوشتی کار شاقی نکردیم! تایلند رو بردیم دیگه ...

اون تیمی که من دیدم این همه هماهنگ دفاع میکرد و سریع بسته میشد حتما خیلی وقته با هم تمرین میکنن.
اما تیم خودمون رو که نمیتونیم بگیم میکردن؟

پ.ن: حالا به نظر شما (که اسمت رو هم هیچ وقت نفهمیدم :دی) که از روز اول مخالف قطبی بودی، الان چه مربی ای رو میزاشتن (با توجه به شرایط فوتبال ایران) ازش حمایت میکردی؟

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
ولی این موضوع رو قبول کنید اوضاغ تیم ملی اصلا درست نیست

اگه بخواد تو اسیا اتفاقی بیوفته باید بازیکنا بدون نگاه کردن به تیمشون انتخاب بشن بعد لیگ رو هم تعطیل کنن که با هم هماهنگ بشن از بازیکنی مثل کریم باقری دوباره دعوت کنن

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
شما دیدتون از روز اول منفی بوده و دیگه تغییری هم نمیکنه.
حتی اگه 20 تا هم به تایلند میزدیم باز دو حالت داشت.
یا اصلا تو این تاپیک نمی اومدی.
یا اگه می اومدی هم مینوشتی کار شاقی نکردیم! تایلند رو بردیم دیگه ...

اینکه پیش داوریه. هر وقت اتفاق افتاد میشه درباره ای حرف زد .

اون تیمی که من دیدم این همه هماهنگ دفاع میکرد و سریع بسته میشد حتما خیلی وقته با هم تمرین میکنن.
اما تیم خودمون رو که نمیتونیم بگیم میکردن؟

عجب ... !!! خودت میبری و میدوزی !؟
فرضا حرف شما قبول، نتیجه میگیریم تجربه و سطح بازیکن ها و مربی و تماشاچی و ... نقش چیز داره ! و چیزی که حرف اول را میزنه تمرینه !

پ.ن: حالا به نظر شما (که اسمت رو هم هیچ وقت نفهمیدم :دی) که از روز اول مخالف قطبی بودی، الان چه مربی ای رو میزاشتن (با توجه به شرایط فوتبال ایران) ازش حمایت میکردی؟

ساراجون هستم مخلص شما دی:
مربی ای که مربی بوده و نه Scout و analyst و assistant ! همین مربی تایلند (که منچستری هم هست دی: ) 14 سال مربی بوده و نه دستیار و آنالیزور و ... و تازه شده مربی تایلند !

مشکل اصلی قطبی نیست، اونهایی هستن که اینارو یهویی میارن و یهویی میبرن .

بالا