• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
Multimedia%5Cpics%5C1388%5C10%5CSport%5C82.jpg

Multimedia%5Cpics%5C1388%5C10%5CSport%5C89.jpg

Multimedia%5Cpics%5C1388%5C10%5CSport%5C83.jpg

Multimedia%5Cpics%5C1388%5C10%5CSport%5C90.jpg

بورا ميلوتينوويچ از تمرينات تيم ملي فوتبال ايران ديدن كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بورا ميلوتينوويچ سرمربي صربستاني پيشين تيم‌هاي فوتبال عراق، چين، مكزيك، كاستاريكا، آمريكا و نيجريه كه رابطه‌ي نزديكي با افشين قطبي سرمربي تيم ملي فوتبال ايران دارد، امروز با حضور در محل تمرين تيم ملي با قطبي ديدار و گفت‌وگو كرد و نظاره‌گر تمرينات تيم ملي شد.

ميلوتينوويچ در جمع خبرنگاران با تمجيد از قطبي گفت: او مربي خيلي خوبي است و بايد به او زمان بدهيد. قطبي دانش بالايي دارد.

وي كه هم‌اكنون رياست آكادمي ورزش قطر را بر عهده دارد، در پاسخ به اين سوال خبرنگاران كه آيا قصد بازگشت به دنياي مربيگري را دارد، گفت: ديگر نمي‌خواهم مربيگري كنم و تنها در آكادمي فوتبال قطر مشغول به فعاليت خواهم بود.

وي همچنين با تكذيب خبرهايي كه پيش از اين در خصوص پيشنهاد فدراسيون فوتبال ايران به وي مطرح شده بود، گفت: زماني كه سال‌هاي پيش به ايران آمدم هيچ پيشنهادي نداشتم و خبرهاي منتشر شده در آن زمان صحت نداشته است. من تاكنون هيچ پيشنهادي از ايران دريافت نكرده‌ام.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
سلام خدمت دوستان
با حرفهای پوریا و یوسف عزیز تا اندازه زیادی موافقم . الان ما یک نسل از بازیکنانمون تاثیرگذار و با تجربمون از فوتبال ملی خداحافظی کردن . اگر دوستان منتقد وضع فعلی تیم ملی خاطرشون نیست من اسمهاشون رو می گم : مهدوی کیا - کریمی- هاشمیان - رضایی و یا حتی خود این علی آقای دایی !! هر تیمی یه دفعه ای از این همه بازیکن موثر و با تجربه خالی بشه زمان میبره تا بازیکنهای جدیدش با جو نبودن اونها کنار بیان. این یک دلیل

تیمهایی مثل ژاپن ، کره قبل از اینکه بازیهای آسیایی محدود به بازیکنان امید بشه (مثلا بازیهای آسیایی 98) از بازیکنان امید در این مسابقات استفاده می کردند تا پشتوانه خوبی برای مسابقات جام ملتهای آسیا و مقدماتی جام جهانی داشته باشند و اتفاقا در اون مسابقات نتیجه هم نمی گرفتن و باز هم اتفاقا ایران در همون بازیها با اتکا به بازیکنان بزرگش قهرمان هم شد . ما دلمون به همون قهرمانی های بی ارزش خوش بود که 4 سال بعدش جام جهانی پرید . الان هم تحمل نداریم در یک تورنمنت 4 جانبه بازیکنهای آینده دارمون به میدون برند و شکست بخورند . انگار اول شدن در تورنمنت 4 جانبه قطر قهرمانی در جام جهانیه !!
اگر سرمربی به قول دوستان شومن ما الان نخواد نفرات جدید رو به بازی بگیره کی باید این فرصت رو بهش داد ؟
ضمن اینکه همه باید توجه بکنیم فوتبال باشگاهی ما در رده آسیا الان کجاست که ما انتظار از فوتبال ملیمون داشته باشیم . سال گذشته از 4 تیم ایرانی سه تیم از گروهشون بالا نیومدند . این هم تقصیر قطبی شومن آنالیزور بود یا اینکه فوتبال ما هست که داره پوست اندازی میکنه و نیاز به ظهور و پرورش بازیکنهای ستاره جدید داره ؟

فکر می کنم ما بین قهرمان شدن در تورنمنت های اینچنینی با ساختارسازی و ایجاد استخوانبندی جدید برای تیم ملیمون باید یکی رو انتخاب کنیم. سالها پیش مرحوم دهداری در مقابل استعفای 14 بازیکن دانه درشت تیم ملی (بعد از بازیهای آسیایی 86) یک مشت جوون رو میدون داد که با همونها ما به جام جهانی 98 رفتیم . اون موقع هم به دهداری لقب پیرمرد خرفت رو دوستان دادند و در ورزشگاه امجدیه بهش برف پرتاب کردند !!
نه قطبی دهداری هست و نه میشه این تیم رو با اون تیم مقایسه کرد ، ولی شرایط مثل همان زمانه . تیم نیاز به تغییر داره و تغییر هم همیشه مستلزم هزینه هست.
شاد و پیروز باشید

سلام ساسان جان.
دقیقا با حرفهات موافقم.
تازه به غیر از بازیکنایی که از تیم خداحافظی کردن اونایی هم که مونده بودن مثل نکونام شجاعی و ... اونا هم تو تیم نبودن.
نباید اینقدر زود نتیجه گیری رو انتظار داشت.

Shayan_BHX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به دنبال ستاره‌های ایران !​
شماری از نمایندگان گروه‌های كشف استعداد اروپایی در قطر حضور دارند و این‌طور كه پیداست بعضی از بازیكنان ایران با وجود دو شكست تیم‌ملی مورد توجه این افراد قرار گرفته‌اند.

ظاهرا میلاد زنیدپور، خسرو حیدری، كریم انصاری‌فرد و احسان حاج‌صفی بیش از بقیه نظرها را به سوی خود جلب كرده‌اند. اگر تورنمنت قطر از نگاه تعدادی كارشناس فایده‌ای برای تیم‌ملی نداشته و حتی روند لیگ را تعطیل كرده اما ممكن است برای بعضی از بازیكنان ایرانی كه در این مسابقات خودی نشان داده‌اند سكوی پرتاب مهمی جلوه كند.

جالب اینجاست كه بعضی از این افراد، كاوه رضایی بازیكن موثر تیم‌ملی نوجوانان را نیز جست‌وجو می‌كنند. شنیده شده كه بدنساز باشگاه یوونتوس ایتالیا و یكی از افراد مرتبط با باشگاه آلمانی بوروسیا مونشن گلادباخ دائما از كاوه رضایی سراغ می‌گرفته‌اند و ظاهرا به دنبال جلب نظر او برای حضور در اروپا هستند

ببین فوتبال چقدر بدبخت شده که :lol:

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
فکر می کنم ما بین قهرمان شدن در تورنمنت های اینچنینی با ساختارسازی و ایجاد استخوانبندی جدید برای تیم ملیمون باید یکی رو انتخاب کنیم. سالها پیش مرحوم دهداری در مقابل استعفای 14 بازیکن دانه درشت تیم ملی (بعد از بازیهای آسیایی 86) یک مشت جوون رو میدون داد که با همونها ما به جام جهانی 98 رفتیم . اون موقع هم به دهداری لقب پیرمرد خرفت رو دوستان دادند و در ورزشگاه امجدیه بهش برف پرتاب کردند !!
نه قطبی دهداری هست و نه میشه این تیم رو با اون تیم مقایسه کرد ، ولی شرایط مثل همان زمانه . تیم نیاز به تغییر داره و تغییر هم همیشه مستلزم هزینه هست.
شاد و پیروز باشید

گرامی
جوونایی که دهداری به بازیشون گرفت 4 سال بعد قهرمانی بازیهای آسیایی پکن رو رقم زدند و از اون جمع بجز عابدزاده و فوقش 1 نفر دیگه ( محض احتیاط می گم نادر محمدخانی ) بقیه کسانی که در سال 98 به جام جهانی رفتند اغلب بعد از فوت دهداری تازه به فوتبال وارد شدند ! از جمله استیلی و منصوریان و سعداوی و خاکپور و پاشازاده و مهدویکیا و علی دایی و ...

جوونگرایی با شومن بازی دنیایی تفاوت داره
یک موقع شما جوونگرایی می کنی و میای به ملت می گی که من هدفم ساخت نسل جدیدی در فوتبال هست و ... که سوای اینکه قطبی شکل این حرفها نیست ولی برای خودش استدلالیه
اما یک موقع هست شما اولش که میای انقدر ذوق کردی که قول قهرمانی اینجا و اونجا رو می دی !!! ( بقول خداداد : اگر به برزیل نخوریم قهرمان جام جهانی می شیم ) ولی بعد که می بینی اصلا شکل این حرفها نیستی و سواد و تواناییت درحد تیمهای درجه 3 لیگ امارات هم نبوده یکدفعه جوانگرا می شی !!! و می خوای آینده نگری کنی و ترکیب تیمت رو بشناسی و ...

مرحوم دهداری جوانگرایی کرد و پاش هم وایساد و از تیم هم اخراج شد و چند سال بعد علی پروین حاصل دسترنج اون بابا رو با فرمولهای خودش پیوند زد و توی پکن قهرمان شد

اما اگر شما یادت نیست ، من یادمه ( 6-7 ماه بیشتر نگذشته آخه ) آقای قطبی با قول قهرمانی در بازیهای آسیایی آمد و البته این قول دادن هم داستان خودش رو داره ، این آقا انقدر حرفه ایه که مثل هوادارای 16 ساله اش توی استادیوم ، فکر می کنه اگر قول بده واقعا هم قهرمان میشه :happy: و اما حالا چنان واا داده که چاره ای نداره جز اینکه بیاد برای خودش زمان بخره
چطوری ؟ 4 تا جوون رو بیاره توی زمین تا فقر تاکتیکی و فنی تیمش رو گردن جوانگرایی بندازه و به این امید باشه که با این حربه ، نتایج ضعیف به این زودی باعث اخراجش نشه - که به عقیده من میشه - و چند صباحی بالای سر تیم بمونه بلکه وقتی اخراج شد ، اینبار دستیار اول !!! گاس هیدینگ و امپراطور فوتبال آسیا ، بی کار نمونه و یه تیم شهرستانی امارات استخدامش کنه !
شناختن ترکیب تیم یه چیزه اینکه بی هدف و بی برنامه بر دبی و برگردی و بعد بگی داشتم جوونگرایی می کردم که ترکیب رو بشناسم یه چیز دیگه ...

در حقیقت
این جوانگرایی آقای قطبی از دلسوزی و وسعت نظرش نیست . مجبور شده دست به اینکار بزنه والا این همونیه که قول قهرمانی داده بود . و شومن بودن هم مصداقش همین لفاظی ها و رنگ عوض کردنهاست که زمان رو به هدر می ده و مردم رو سرگرم می کنه .

حالا شما بگو من اشتباه می کنم
بازیهای آسیایی که آغاز بشه هم من و هم شما متوجه می شیم ثمره ی جوانگرایی آقای قطبی چی بوده و چند ده پله ما رو توی رنکینگ فیفا نزول خواهد داد . اونجا هم می بینیم که قطبی به جوونها میدون میده یا به پیرمردها . شومن ترسوی مثل قطبی جرات نداشت به ترکیب دایی دست بزنه بعد حالا میاد توی بازیهای رسمی که سرنوشت ابقا و اخراجش رو مشخص می کنه ، به جوونها بازی بده ؟!!
بزودی - اگر اخراج نشه - نتایج ساختارسازیشو می بینیم .

پ.ن :

این آفا یک مدتی نون آنالیزور بودن تیم ملی کره رو خورده و دو تا عکس یادگاری با گاس هیدینگ گرفته و ادعا می کنه دستیار اول هیدینگ بوده !!!! ( اینم که چرا در اغلب موارد روی نیمکت نبود به ما مربوط نمیشه ) حالا هم 4 تا عکس با بورا گرفته و پز می ده . کلا فقط فکر شو اجرا کردنه . فردا میاد می گه توو جام حهانی 94 بورا دستیار اول من بود ولی من خودم نمی خواستم روی نیمکت بشینم !

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
گرامی
جوونایی که دهداری به بازیشون گرفت 4 سال بعد قهرمانی بازیهای آسیایی پکن رو رقم زدند و از اون جمع بجز عابدزاده و فوقش 1 نفر دیگه ( محض احتیاط می گم نادر محمدخانی ) بقیه کسانی که در سال 98 به جام جهانی رفتند اغلب بعد از فوت دهداری تازه به فوتبال وارد شدند ! از جمله استیلی و منصوریان و سعداوی و خاکپور و پاشازاده و مهدویکیا و علی دایی و ...

سلام
الان فرصت ندارم جواب کل پست شما رو بدم . انشاا... فردا ، فقط در خصوص همین قسمت کوت شده عارضم که : عابدزاده ، زرینچه ، نامجو مطلق ، مهدی فنونی زاده و مجتبی محرمی (البته فنونی زاده و محرمی سنشون به تیم 98 نمی خوره)، همون نادر محمدخانی کسانی بودند که با انتخاب دهداری وارد فوتبال ملی شدند. فعلا خدا نگهدار

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی بی حالی بود

اما رکورد شکست ایران متوقف شد. ایران 1 کره شمالی 0

چهارم شدیم.

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
کسی می دونه قطبی ، محسن خلیلی رو روی چه حسابی دعوت کرده ؟ ( بجز حساب رفاقت البته ! )

سلام
الان فرصت ندارم جواب کل پست شما رو بدم . انشاا... فردا ، فقط در خصوص همین قسمت کوت شده عارضم که : عابدزاده ، زرینچه ، نامجو مطلق ، مهدی فنونی زاده و مجتبی محرمی (البته فنونی زاده و محرمی سنشون به تیم 98 نمی خوره)، همون نادر محمدخانی کسانی بودند که با انتخاب دهداری وارد فوتبال ملی شدند. فعلا خدا نگهدار

عابدزاده ، زرینچه ، محمدخانی ( نادر ) اینا بچه های دهداری بودند ( از 18 تا بازیکن 3 نفر )
اما اصلا بحث من دهداری خدابیامرز نیست . اون جوونگرایی کرد . نتیجه ش رو هم کمابیش تیم ملی در پکن ( 90 ) دید که پروین جوونهای دهداری رو بعلاوه همون یاغی هایی که دهداری کنارشون گذاشته بود ( محمدخانی ( ناصر ) و پنجعلی و ... ) ورداشت رفت و قهرمان هم شد و من هنوز معتقدم اون قهرمانی سختترین قهرمانی ما بوده .

اون موقع کره جنوبی برای ما برزیل بود ! کیم جو سونگ هم کریس رونالدو

نه قهرمانی پورحیدری که تیم بزرگسالان رو برد تورنومنتی که همه جوانانشون رو اورده بودند ( اون موقع اختیاری بود )
و نه قهرمانی برانکو وقتیکه تیم ما یک وجه بین المللی پیدا کرده بود و فاصله ما با حریفها کم شده بود و کره و ژاپن هم دیگه با قدرت در مسابقات آسیایی شرکت نمی کردند . قابل قیاس با قهرمانی پروین نبود .

اما من حرفم اینه
دهداری جوونگرایی کرد ، با شهامت . بهترین های تیمش رو نه برای یک تورنمت که برای همیشه کنار گذاشت و البته طبق معمول فشار مردم و مطبوعات انقدر بهش اجازه نداد که نتیجه کارشم ببینه و اخراج شد و پروین چند سال بعد نهایت استفاده رو از این قضیه برد .

ولی قطبی
اولا اصلا قصد جوونگرایی نداشت و با قول قهرمانی اومد !
تا قبل از این تورنومنت هم با همون پیر پاتالا بازی می کرد !
بعد که دید هوا پسه یکدفعه حرفش رو پس گرفت و گفت من قول ندادم و نمی دم !!! و می خوام جوونگرایی کنم
و عملا هم جوونگرایی نکرده . جوونگرایی یعنی من بگم آقای ایکس آقای ایگرگ شما خیلی کارتون درسته اما چون 4 سال دیگه نای راه رفتن ندارید از همین الان میذارمتون کنار و تیمی متشکل از جوانها برای 4 سال بعد آماده می کنم
اما ایشون فقط توی این تورنومنت جوونها رو ( اونم نه همه جوونها . خلیلی اون وسط چی کار می کنه مثلا ! ) برداشته بره که زمان بخره
نه تاکتیکی نه هدفی
فقط زمان خریدن
و توی بازیهای جدی بازم کیا و نکونام و خلیلی و ... میان جای این بچه ها

در حقیقت ایشون نمی خواست جوونگرایی کنه ، جبر روزگار باعث شده ژست جوونگرایی به خودش بگیره والا این همونه که قول قهرمانی می داد و با ترکیب دایی بازی می کرد و می کنه . تیمشم شبیه خمیازه هست

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
گل رو معدنچی زد

البته هیچ تاکتیک خاصی توی اون گل نبود

یه جورایی روی سماجت و شانس زده شد.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
بازی رو امروز ندیدم اما فکر نمیکنم دست کمی از بازیهای قبلی داشته باشه

کسی می دونه قطبی ، محسن خلیلی رو روی چه حسابی دعوت کرده ؟ ( بجز حساب رفاقت البته ! )

توی نود هم فردوسی پور پرسید جواب درستی نداد یا من یادم نیست

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
اول پوزش از CP-YOU که پاسخشون نیمه کاره موند.

بزرگوار خدمتتون عرض کنم که از دیدگاه من هم صحیح نیست یک مربی قبل از اینکه سوار کار بشه قولی رو بده که امکان نرسیدن به اون قول احتمال بیشتری از رسیدنش باشه . حالا این مربی میخواد قطبی باشه میخواد کاپلو باشه .
اما من در تمام صحبتهای شما کمتر می بینم اشکال فنی از ایشون گرفته باشید . ایراد اصلیتون این هست 1- چرا قطبی قول قهرمانی داد2- قطبی یک شومنه 3- قطبی یک آنالیزور هست که با عکس گرفتن با چند مربی بزرگ خودش رو برای عوام سطح بالا نشون داده 4- قطبی داره جوونگرایی میکنه چون میخواد زمان بخره و این جوانگرایی عاقبت نداره نهایتا و دوباره به نیروهای قدیمی برمیگرده . 5-تیم قطبی شبیه تیم دایی هست و تیم شبیه خمیازه بازی میکنه
فقط تا اندازه ای میشه درباره مورد 4 و5 صحبت فنی و نتیجه دار داشت ، چون حتما توجه دارید که اینجا تاپیک تیم ملی ایران هست نه تاپیک ایراد گرفتن از شخصیت افراد به زعم خودمون ;)
خب در صحبتهاتون اشاره داشتید بعد از مدتی دوباره قطبی از بازیکنان گذشته چون نکونام یا خلیلی یا کیا ( نمی دونم منظورتون نوید کیا هست یا مهدوی کیا) . درباره نکونام که فکر کنم هیچ مربی نیست که در این برهه زمانی سرمربی تیم ملی بشه و از اون چشم پوشی بکنه ؛این بازیکن با سن بسیار مناسب بسیار باتجربه هست و این خیلی غیر حرفه ای هست که به دلیل جوانگرایی همچین بازیکنی از ترکیب بیرون گذاشته بشه . البته زعمای قوم ما، نظیر این کارو در ابتدای انقلاب انجام دادند و با طرح 27 ساله ها اجازه حضور هیچ بازیکن بالای 27 سال رو در تیمهای ملی ندادند که نتیجه اش رو هم دیدیم./
درباره خلیلی در پست دومتون سوال کرده بودید و اینکه چرا در تیم ملی حضور داره . اگر شما سه بازی همین تورنمنت قطر رو نگاه می کردید ( که حداقل می دونم نزدیک به 7-8 دقیقه بازی دوم رو فقط دیدید) فورواردهای ما جوری بازی می کردند بسیار ایستا و در اغلب زمان بازی اسمی ازشون شنیده نمی شد .انصاری فر تا اندازه ای در حد و اندازه های یک فوروارد امید بازی کرد . اما خلیلی بعد از دو مصدومیت وحشتناک به اردو دعوت شده به نظر من تا از لحاظ روحی خودش رو پیدا کنه کما اینکه در همین 2-3 بازی اخیر در پرسپولیس نشون داده مرد استفاده از لحظه های مرده در نوک حمله هست . شوتهای سر ضرب و ریسکی ، قدرت تصمیم گیری بالا در شرایط سخت از این بازیکن میتونه یک آلترناتیو برای پست مهاجم بسازه . مهدوی کیا هم که مطمئن باش به ترکیب ملی بر نخواهد گشت و محرم هم اگر بیاد میتونه یک با تجربه و آرام کننده و منظم کننده حرکات تیمی باشه . مرحوم دهداری هم بازیکنی مثل قایقران رو که حاضر نشد اون تومار رو امضا کنه حفظ کرد و نبض میدان رو به اون سپرد . نه اینکه چون قصد جوانگرایی داشت از اون هم چشم پوشی کنه.
درباره مورد 5 هم اینکه جوونگرایی این معنی رو نمیده که ما هرکسی رو که مربی قبلی آورده خطش بزنیم و یکسری دیگه رو بیاریم ،اسمش میشه اشتباه . وقتی کریم انصاری فر رو دایی به تیم ملی آورد نصف این مدت زمانی که تا الان قطبی بهش بازی داده بازی نداد و این نشون میده قطبی داره روی این جوون و امثالش سرمایه گذاری میکنه . برخلاف شما من فکر می کنم در تورنمنتهای بزرگ گزینه اول ما در خط حمله این بازیکن خواهد بود که در صورت به اوج رسیدن خلیلی اون هم میتونه به واسطه تیپ بازیش نقشی در تیم ملی داشته باشه . درباره خمیازه هم که خب نظر شخصی هست ولی من در همین تورنمنت قطر نشانه های بارزی از بهبود وضعیت هجومی تیم در بازیهای انجام شده دیدم که در برهه ای از زمان آدم رو پای تی وی میخکوب هم می کرد مثل نیمه اول همین بازی دیشب .

به هر حال 1-هر مربی برای پیاده کردن افکارش نیاز به زمان داره و این یک چیز روشنه که باید بهش زمان داد
2- جوانگرایی بعضی اوقات با نتایج جالبی در زمین مسابقه همراه نیست که باید این رو پذیرا باشیم.
3-وقتی قصدمون جوانگرایی هست دلیلی نداره که بازیکنان کارآمدمون رو به یکباره کنار بزاریم خصوصا بازیکنانی مثل نکو یا تیموریان که حالا حالا ها میتونن در عرصه ملی برامون بازی کنند.
4- اینکه مربی قول قهرمانی در ابتدای کار بده به نظر من حرفه ای نیست . شاید باعث انگیزش بشه ولی به همون قدرت ممکنه باعث سرخوردگی در صورت عدم نتیجه گیری هم بشه
5- امیدوارم هممون سعه صدر داشته باشیم.

پ.ن: این موضوع به دیالوگ بین من و شما مرتبط نیست . برام جالبه برانکو همیشه مورد انتقاد بود که چرا تیمی با یک ترکیب ثابت داره که حتی تعویض هاش هم ثابت هست ( که من هم با این موضوع موافق بودم ) الان هم منتقدین معتقدند چرا ترکیب تیم ثابت نیست . همون آدمها حالا یکدفعه موافق سیاست کاری برانکو شدند . این برام جالبه و تا اندازه زیادی شاید پاسخی باشه بر خیلی از مسائل

شاد و پیروز باشید

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952

هر مربی ای از یک سری بازیکن ها و خصوصیاتشون خوشش میاد.
قطبی هم از سبک بازی خلیلی خوشش میاد.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

آره حتی اگر بازیکنی 1 سال 2 تا بازی هم نکرده باشه ....

مشکل فوتبال ما این چیزا نیست ...

hdsd

Registered User
لایک‌ها
321
ولا شما خوب انرژی دارید با این گندی که تیم ملی زده باز دربارش بحث میکنید باور کنید دیگه دارم کفری میشم تیم با رتبه 15 دنیا اومده در بین 60-8 جهان واقعا مایه آبرو ریزیه

Shayan_BHX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قطبی: تیمی دونده‌تر از كره‌شمالی در عمرم ندیده بودم​
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران گفت: به بازیكنانم افتخار می‌كنم چرا كه تیمی را شكست دادند كه تا به حال دونده‌تر از آنها در طول مربیگری‌ام ندیده بودم.

افشین قطبی پس از پیروزی یك بر صفر تیم ملی مقابل كره شمالی در تورنمنت چهار جانبه قطر اظهار داشت: به بازیكنانم افتخار می‌كنم. آنها تیمی را شكست دادند كه تا به حال دونده‌تر از آنها در طول مربیگری‌ام ندیدم. بازیكنان ایران با این پیروزی جایگاهشان را در فوتبال به نمایش گذاشتند و ما را به روزهای روشن‌ امیدوارتر كردند. من خیلی خوشحالم كه با سازماندهی خوبی بازی را آغاز كردیم و به پایان رساندیم. تلاش و تمركز بازیكنانم را تحسین می‌كنم.
وی ادامه داد: كره شمالی تیمی بود كه در شرایط متفاوتی نسبت به ما بازی كرد. آنها همه بازیكنانشان را در اختیار داشتند و اردوهای طولانی‌ مدت را پیش از این بازی‌ها برگزار كرده بودند.

قطبی تأكید كرد: پیروزی مقابل كره شمالی برای ما بسیار مهم بود. این پیروزی را به همه مردم ایران تقدیم می‌كنم و از حمایتی كه از من و تیم ملی كردند؛ تشكر می‌كنم. همانطور كه از ابتدا كارمان را شروع كردیم تلاشمان را می‌كنیم تا روزبه‌روز بیشتر پیشرفت و نتایج بهتری را كسب كنیم.

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران تصریح كرد:‌ كره‌ای‌ها در این دیدار موقعیت‌ خاصی روی دروازه ما به وجود نیاوردند و در مقابل بازیكنان ما در سازماندهی دفاعی و هجومی كنترل خوبی در میدان داشتند و با گل زیبای معدنچی و موقعیت‌های زیادی كه به دست آوردیم بازی بسیار خوبی را ارائه دادیم.

قطبی در مورد دیدار با سنگاپور از سری مسابقات مقدماتی جام ملت‌های آسیا كه چهارشنبه هفته جاری برگزار می‌شود؛‌ گفت: با پیروزی مقابل كره شمالی با روحیه مثبتی به سنگاپور می‌رویم و در آنجا با یك پیروزی مقتدرانه و خوب خود را برای جام ملت‌های آسیا آماده می‌كنیم.

تیم ملی فوتبال ایران با پیروزی یك بر صفر مقابل كره شمالی تورنمنت چهار جانبه قطر را به پایان برد و با ۳ امتیاز در قعر جدول رقابت‌ها قرار گرفت

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
چقدر این بشر (قطبی )با مزست:دی:دی:دی:دی

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193

i see
اما شما کدوم خصوصیت خلیلی مد نظرتون هست ؟ طی یک سال و نیم اخیر ، تنها خصوصیت خوبی که خلیلی داشته اینه که وقتی روی نیمکت می شینه زیاد غر نمی زنه . همین ! چیز دیگه ای هم بوده احیانا ؟
البته می تونه 20 مترم با توپ بدوئه بعدش که به دروازبان رسید ولو شه روی زمین و همه رو متحیر کنه .
غیر از اینا چیز دیگه ای هم هست ؟

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
سلام خدمت دوستان
اول پوزش از CP-YOU که پاسخشون نیمه کاره موند.

بزرگوار خدمتتون عرض کنم که از دیدگاه من هم صحیح نیست یک مربی قبل از اینکه سوار کار بشه قولی رو بده که امکان نرسیدن به اون قول احتمال بیشتری از رسیدنش باشه . حالا این مربی میخواد قطبی باشه میخواد کاپلو باشه .
اما من در تمام صحبتهای شما کمتر می بینم اشکال فنی از ایشون گرفته باشید . ایراد اصلیتون این هست 1- چرا قطبی قول قهرمانی داد2- قطبی یک شومنه 3- قطبی یک آنالیزور هست که با عکس گرفتن با چند مربی بزرگ خودش رو برای عوام سطح بالا نشون داده 4- قطبی داره جوونگرایی میکنه چون میخواد زمان بخره و این جوانگرایی عاقبت نداره نهایتا و دوباره به نیروهای قدیمی برمیگرده . 5-تیم قطبی شبیه تیم دایی هست و تیم شبیه خمیازه بازی میکنه
فقط تا اندازه ای میشه درباره مورد 4 و5 صحبت فنی و نتیجه دار داشت ، چون حتما توجه دارید که اینجا تاپیک تیم ملی ایران هست نه تاپیک ایراد گرفتن از شخصیت افراد به زعم خودمون ;)
خب در صحبتهاتون اشاره داشتید بعد از مدتی دوباره قطبی از بازیکنان گذشته چون نکونام یا خلیلی یا کیا ( نمی دونم منظورتون نوید کیا هست یا مهدوی کیا) . درباره نکونام که فکر کنم هیچ مربی نیست که در این برهه زمانی سرمربی تیم ملی بشه و از اون چشم پوشی بکنه ؛این بازیکن با سن بسیار مناسب بسیار باتجربه هست و این خیلی غیر حرفه ای هست که به دلیل جوانگرایی همچین بازیکنی از ترکیب بیرون گذاشته بشه . البته زعمای قوم ما، نظیر این کارو در ابتدای انقلاب انجام دادند و با طرح 27 ساله ها اجازه حضور هیچ بازیکن بالای 27 سال رو در تیمهای ملی ندادند که نتیجه اش رو هم دیدیم./
درباره خلیلی در پست دومتون سوال کرده بودید و اینکه چرا در تیم ملی حضور داره . اگر شما سه بازی همین تورنمنت قطر رو نگاه می کردید ( که حداقل می دونم نزدیک به 7-8 دقیقه بازی دوم رو فقط دیدید) فورواردهای ما جوری بازی می کردند بسیار ایستا و در اغلب زمان بازی اسمی ازشون شنیده نمی شد .انصاری فر تا اندازه ای در حد و اندازه های یک فوروارد امید بازی کرد . اما خلیلی بعد از دو مصدومیت وحشتناک به اردو دعوت شده به نظر من تا از لحاظ روحی خودش رو پیدا کنه کما اینکه در همین 2-3 بازی اخیر در پرسپولیس نشون داده مرد استفاده از لحظه های مرده در نوک حمله هست . شوتهای سر ضرب و ریسکی ، قدرت تصمیم گیری بالا در شرایط سخت از این بازیکن میتونه یک آلترناتیو برای پست مهاجم بسازه . مهدوی کیا هم که مطمئن باش به ترکیب ملی بر نخواهد گشت و محرم هم اگر بیاد میتونه یک با تجربه و آرام کننده و منظم کننده حرکات تیمی باشه . مرحوم دهداری هم بازیکنی مثل قایقران رو که حاضر نشد اون تومار رو امضا کنه حفظ کرد و نبض میدان رو به اون سپرد . نه اینکه چون قصد جوانگرایی داشت از اون هم چشم پوشی کنه.
درباره مورد 5 هم اینکه جوونگرایی این معنی رو نمیده که ما هرکسی رو که مربی قبلی آورده خطش بزنیم و یکسری دیگه رو بیاریم ،اسمش میشه اشتباه . وقتی کریم انصاری فر رو دایی به تیم ملی آورد نصف این مدت زمانی که تا الان قطبی بهش بازی داده بازی نداد و این نشون میده قطبی داره روی این جوون و امثالش سرمایه گذاری میکنه . برخلاف شما من فکر می کنم در تورنمنتهای بزرگ گزینه اول ما در خط حمله این بازیکن خواهد بود که در صورت به اوج رسیدن خلیلی اون هم میتونه به واسطه تیپ بازیش نقشی در تیم ملی داشته باشه . درباره خمیازه هم که خب نظر شخصی هست ولی من در همین تورنمنت قطر نشانه های بارزی از بهبود وضعیت هجومی تیم در بازیهای انجام شده دیدم که در برهه ای از زمان آدم رو پای تی وی میخکوب هم می کرد مثل نیمه اول همین بازی دیشب .

به هر حال 1-هر مربی برای پیاده کردن افکارش نیاز به زمان داره و این یک چیز روشنه که باید بهش زمان داد
2- جوانگرایی بعضی اوقات با نتایج جالبی در زمین مسابقه همراه نیست که باید این رو پذیرا باشیم.
3-وقتی قصدمون جوانگرایی هست دلیلی نداره که بازیکنان کارآمدمون رو به یکباره کنار بزاریم خصوصا بازیکنانی مثل نکو یا تیموریان که حالا حالا ها میتونن در عرصه ملی برامون بازی کنند.
4- اینکه مربی قول قهرمانی در ابتدای کار بده به نظر من حرفه ای نیست . شاید باعث انگیزش بشه ولی به همون قدرت ممکنه باعث سرخوردگی در صورت عدم نتیجه گیری هم بشه
5- امیدوارم هممون سعه صدر داشته باشیم.

پ.ن: این موضوع به دیالوگ بین من و شما مرتبط نیست . برام جالبه برانکو همیشه مورد انتقاد بود که چرا تیمی با یک ترکیب ثابت داره که حتی تعویض هاش هم ثابت هست ( که من هم با این موضوع موافق بودم ) الان هم منتقدین معتقدند چرا ترکیب تیم ثابت نیست . همون آدمها حالا یکدفعه موافق سیاست کاری برانکو شدند . این برام جالبه و تا اندازه زیادی شاید پاسخی باشه بر خیلی از مسائل

شاد و پیروز باشید

سلام و خواهش می کنم

قضیه اینه که دیکته ی ننوشته ، غلط هم نداره
من چطور می تونستم از تاکتیکی که وجود خارجی نداره ایراد هم بگیرم ! یا از ساختارسازی که نمی بینم گله بکنم ؟

شما صحنه گلی که کعبی به حریف تقدیم کرد رو ببینید . از اینکه کعبی چه گلی به سر تیم باشگاهیش زده که باید به تیم ملی دعوت بشه که بگذریم ، دفاع تیم ملی در حد یک تیم مادون آماتور ایستاده که کعبی توپ رو بگیره و ...
در اینجور وقتا معمولا بچه های کوچه ما هم می دونن که همیشه احتمالش هست که آخرین نفری که در خط دفاع باقی مونده ممکنه اشتباه کنه و باید حمایتش کرد و ... اما توی اون صحنه همه وایسادن که کعبی توپ رو دفع کنه . نیست خیلی هم خوش سابقه اس !

یا همون 7-8 دقیقه ای که من دیدم و عقب هم بودیم . این تیم آقای قطبی درست مثل اینکه توی فینال جام جهانی 1-0 جلو افتاده و 10 دقیقه آخر بازیه ، داشت دفاع می کرد !!

خب من از چیه این تیم هردمبیل ایراد بگیرم ؟ این همه اش ایراده

...

در مورد بازیکنا

خلیلی !
اینجا من بعنوان هوادار پرسپولیس صحبت نمی کنم که بخواهم از خلیلی دفاع کنم ( البته واقعا بعنوان پرسپولیسی هم دفاعی ندارم ازش بکنم . هرچی بوده مربوط میشه به 2 سال پیش . پیوسم زمان خودش معرکه بود )
وقتی قطبی ژست جوونگرایی می گیره ( که من اعتقاد راسخ دارم نه شکل اینحرفاس و نه قصدش اینه و فقط داره زمان می خره برای خودش ) دیگه دعوت از یک بازیکن در حدود 30 سال سن که رزومه 1-2 سال اخیرش از افتضاح کمی بهتره ، چه معنی جز ، رفیقمه دوست دارم دعوتش کنم ! داره ؟!

فرهاد مجیدی با همون سن و سال تقریبا 10 برابر خلیلی موثر بوده و از این دست بسیارن
عنایتی هم 2 سال پیش عالی بود . مگه تیم ملی جای زنده کردن خاطراته ؟ هرکس آماده هست باید دعوت بشه . حالا ممکنه یک بازیکنی 2-3 ماه بره توی افت درحالیکه بازیکن بزرگ و قابلی هست . دعوت از این بازیکن قابل درکه اما خلیلی 2 سال پیش خوب گل می زده ، الان تک به تک با دروازه بان که میشه ، پاهاش به هم می پیچن و خودشم دراز می کشه روی زمین ! خب این چرا باید دعوت بشه ؟ چون 2 سال پیش اگر بود ، دروازبانم دریبل می زد ؟
هروقت خلیلی توی باشگاهش به 50% از اون خلیلی سال 76 رسید منم موافقم دعوتش کنن .

جوونگرایی به معنی اصولیش با اینکه صرفا - در یک تورنومنت خاص - یکسری جوون رو بریزیم توی زمین و البته یکی مثل خلیلی هم بذاریم کنارشون ! فرق داره ! حوونگرایی یعنی کار کردن روی بازیکنهای بی تجربه و کم سن و سال که مایه پیشرفت رو دارند . آقای قطبی عملا هیچ کاری برای تیم ملی نکرده . روز به روز بدتر شدیم . تنها کاری که قطبی کرده اینه که اولش قول قهرمانی داده و بعدش توی هر مصاحبه اش سعی کرده توقع ملت رو بیاره پایین و پایین تر و مدام بگه ما اصلا توی آسیا دیگه عددی نیستیم ! خسته نباشه واقعا

در مورد کیفیت تیم هم بهتره ببینیم که آینده چگونه رقم می خوره . آیا من اشتباه کردم که معتقدم با قطبی یک قدم هم جلوتر نمی ریم یا شما که نشانه های خوبی از بهتر بازی کردن رو توی تیم می بینید . چیزی که من عمرا ندیدم .

...

هنوزم می گم این آدم اگر فکر جوانگرایی بود از اول با همین برنامه وارد میدون میشد
اما این آقا حرفهایی زد و قولهایی داد که از پس هیچکدومش بر نمی اومد
و حالا که دیده بدجوری گاف داده
یکدفعه تغییر موضع داده و شده جوانگرا و آینده نگر و ... همون حرفها و لفاظی های قطبیایی

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
من بازي با كره شمالي رو كه ديدم به نظرم نكات مثبتي در بازي ايران ديده ميشد
1- حركات اضافي و تكروي ها كه به عقيده من بلاي جان فوتبال باشگاهي و ملي ايران هست بسيار كم شده بود
2- تيم بسيار با حوصله تر از گذشته بازي ميكرد و سعي داشت تا بازيسازي رو از خط دفاع شروع كنه چيزي كه در گذشته كمتر ديده شده بود
3 - پرسينگ از زمان از دست دادن توپ شروع مي شد و به نوعي خط حمله و هافبك هم در كار دفاعي شركت مي كردند
همين مساله باعث شده بود تا تيم كره قدرت بازيسازيش رو از دست بده
4- تركيب تيم هم به نظر تركيب مناسبي هست و با يكي دو تغيير فكر مي كنم تركيب اصلي تيم بدست بياد

و نهايتا متاسفانه نميدونم چرا همه از صغير و كبير روي ضعفها و حتي بزرگنمايي ضعفها زوم كردند و مثلا هيچكس نميگه كه ايران بهترين خط حمله اين تورنمنت رو داشت - تنها تيمي بود كه در هر سه بازي گل زد - و اگر در بازي قطر اسير بدشانسي و اشتباهات فردي نشده بود با 4 امتياز مي تونست تيم دوم تورنمنت باشه

بالا