سلام خدمت دوستان
اول پوزش از CP-YOU که پاسخشون نیمه کاره موند.
بزرگوار خدمتتون عرض کنم که از دیدگاه من هم صحیح نیست یک مربی قبل از اینکه سوار کار بشه قولی رو بده که امکان نرسیدن به اون قول احتمال بیشتری از رسیدنش باشه . حالا این مربی میخواد قطبی باشه میخواد کاپلو باشه .
اما من در تمام صحبتهای شما کمتر می بینم اشکال فنی از ایشون گرفته باشید . ایراد اصلیتون این هست 1- چرا قطبی قول قهرمانی داد2- قطبی یک شومنه 3- قطبی یک آنالیزور هست که با عکس گرفتن با چند مربی بزرگ خودش رو برای عوام سطح بالا نشون داده 4- قطبی داره جوونگرایی میکنه چون میخواد زمان بخره و این جوانگرایی عاقبت نداره نهایتا و دوباره به نیروهای قدیمی برمیگرده . 5-تیم قطبی شبیه تیم دایی هست و تیم شبیه خمیازه بازی میکنه
فقط تا اندازه ای میشه درباره مورد 4 و5 صحبت فنی و نتیجه دار داشت ، چون حتما توجه دارید که اینجا تاپیک تیم ملی ایران هست نه تاپیک ایراد گرفتن از شخصیت افراد به زعم خودمون
خب در صحبتهاتون اشاره داشتید بعد از مدتی دوباره قطبی از بازیکنان گذشته چون نکونام یا خلیلی یا کیا ( نمی دونم منظورتون نوید کیا هست یا مهدوی کیا) . درباره نکونام که فکر کنم هیچ مربی نیست که در این برهه زمانی سرمربی تیم ملی بشه و از اون چشم پوشی بکنه ؛این بازیکن با سن بسیار مناسب بسیار باتجربه هست و این خیلی غیر حرفه ای هست که به دلیل جوانگرایی همچین بازیکنی از ترکیب بیرون گذاشته بشه . البته زعمای قوم ما، نظیر این کارو در ابتدای انقلاب انجام دادند و با طرح 27 ساله ها اجازه حضور هیچ بازیکن بالای 27 سال رو در تیمهای ملی ندادند که نتیجه اش رو هم دیدیم./
درباره خلیلی در پست دومتون سوال کرده بودید و اینکه چرا در تیم ملی حضور داره . اگر شما سه بازی همین تورنمنت قطر رو نگاه می کردید ( که حداقل می دونم نزدیک به 7-8 دقیقه بازی دوم رو فقط دیدید) فورواردهای ما جوری بازی می کردند بسیار ایستا و در اغلب زمان بازی اسمی ازشون شنیده نمی شد .انصاری فر تا اندازه ای در حد و اندازه های یک فوروارد امید بازی کرد . اما خلیلی بعد از دو مصدومیت وحشتناک به اردو دعوت شده به نظر من تا از لحاظ روحی خودش رو پیدا کنه کما اینکه در همین 2-3 بازی اخیر در پرسپولیس نشون داده مرد استفاده از لحظه های مرده در نوک حمله هست . شوتهای سر ضرب و ریسکی ، قدرت تصمیم گیری بالا در شرایط سخت از این بازیکن میتونه یک آلترناتیو برای پست مهاجم بسازه . مهدوی کیا هم که مطمئن باش به ترکیب ملی بر نخواهد گشت و محرم هم اگر بیاد میتونه یک با تجربه و آرام کننده و منظم کننده حرکات تیمی باشه . مرحوم دهداری هم بازیکنی مثل قایقران رو که حاضر نشد اون تومار رو امضا کنه حفظ کرد و نبض میدان رو به اون سپرد . نه اینکه چون قصد جوانگرایی داشت از اون هم چشم پوشی کنه.
درباره مورد 5 هم اینکه جوونگرایی این معنی رو نمیده که ما هرکسی رو که مربی قبلی آورده خطش بزنیم و یکسری دیگه رو بیاریم ،اسمش میشه اشتباه . وقتی کریم انصاری فر رو دایی به تیم ملی آورد نصف این مدت زمانی که تا الان قطبی بهش بازی داده بازی نداد و این نشون میده قطبی داره روی این جوون و امثالش سرمایه گذاری میکنه . برخلاف شما من فکر می کنم در تورنمنتهای بزرگ گزینه اول ما در خط حمله این بازیکن خواهد بود که در صورت به اوج رسیدن خلیلی اون هم میتونه به واسطه تیپ بازیش نقشی در تیم ملی داشته باشه . درباره خمیازه هم که خب نظر شخصی هست ولی من در همین تورنمنت قطر نشانه های بارزی از بهبود وضعیت هجومی تیم در بازیهای انجام شده دیدم که در برهه ای از زمان آدم رو پای تی وی میخکوب هم می کرد مثل نیمه اول همین بازی دیشب .
به هر حال 1-هر مربی برای پیاده کردن افکارش نیاز به زمان داره و این یک چیز روشنه که باید بهش زمان داد
2- جوانگرایی بعضی اوقات با نتایج جالبی در زمین مسابقه همراه نیست که باید این رو پذیرا باشیم.
3-وقتی قصدمون جوانگرایی هست دلیلی نداره که بازیکنان کارآمدمون رو به یکباره کنار بزاریم خصوصا بازیکنانی مثل نکو یا تیموریان که حالا حالا ها میتونن در عرصه ملی برامون بازی کنند.
4- اینکه مربی قول قهرمانی در ابتدای کار بده به نظر من حرفه ای نیست . شاید باعث انگیزش بشه ولی به همون قدرت ممکنه باعث سرخوردگی در صورت عدم نتیجه گیری هم بشه
5- امیدوارم هممون سعه صدر داشته باشیم.
پ.ن: این موضوع به دیالوگ بین من و شما مرتبط نیست . برام جالبه برانکو همیشه مورد انتقاد بود که چرا تیمی با یک ترکیب ثابت داره که حتی تعویض هاش هم ثابت هست ( که من هم با این موضوع موافق بودم ) الان هم منتقدین معتقدند چرا ترکیب تیم ثابت نیست . همون آدمها حالا یکدفعه موافق سیاست کاری برانکو شدند . این برام جالبه و تا اندازه زیادی شاید پاسخی باشه بر خیلی از مسائل
شاد و پیروز باشید