• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
كارمون به جایی رسیده كه بحرین هم تو رنكینگ از ما بهتره :blink:
.....

این که تعجب نداره بابا ! همین چند وقت دیگه هم همین عمان میاد از ما بالاتر وا میسته با این وضع ! جدی میگم اقا !

تمام دنیا تا اونجایی که از دست فدراسیون و کشورشون و بودجشون بر میاد دارن زحمت میکشن تلاش میکنن واقعا تا یکم فوتبالشون رو ارتقا بدن . در عوض این فدراسیون ما دست دستی داره فوتبال مارو به قهقرا میکشونه....

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
من همونطور که قبلا دلیلش رو گفته بودم الان برعکس شما خوشحال هستم! تا 30یاست از فوتبال نکشه بیرون، وضع همینه که هست!

حالا شما بشینید هی از لحاظ فنی تحلیل کنید!

خسته نشدید این همه سال تحلیل کردید؟ آخرش به چه نتیجه ای رسیدید به منم بگید

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
من که دیشب دعا می کردم تیم ملی چند تا گل دیگه بخوره تا یه فکری براش بکنن
قطبی رو قبل از بازیهای مقدماتی جام جهانی با کره ها دوست داشتم بیاد چون از کره ها شناخت داشت ولی الان میبینم هیچی بارش نیست
فقط حرف میزنه :دو صد گفته چو نیم کردار نیست :eek:

فوتبال عربها پیشرفت آنچنانی نکرده یا حداقل کم پیشرفت کرده
مساله اینه که ما زیادی پسرفت کردیم و روز به روز داریم تحقیر میشیم

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
بازیکنان ایران در حد و اندازه‌های خود نبودند/ این شکست تجربه خوبی است!

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران گفت: بازیکنان تیم من در مصاف با اردن در حد و اندازه‌های خود ظاهر نشدند و انرژی لازم را صرف نکردند و به همین خاطر نتیجه را واگذار کردیم.

به گزارش خبرنگار مهر، افشین قطبی به دنبال شکست یک برصفر یکشنبه شب تیم ملی فوتبال کشورمان مقابل اردن با بیان این مطلب افزود: پیش بینی می کردم یک بازی مشکل را مقابل اردن پیش رو خواهیم داشت و این موضوع در بازی یکشنبه شب به خوبی مشخص شد که بازیکنان تیم اردن پیروزی و کسب سه امتیاز را بیشتر از ما می خواستند.

وی با اشاره به اینکه بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران انرژی لازم را نداشتند و در حد اندازه‌های خود ظاهر نشدند، گفت: در نیمه دوم به مراتب بهتر از نیمه اول بازی کردیم و به دنبال کنترل جریان بازی بودیم اما نتوانستیم مقابل حملات اردن به نتیجه برسیم.

قطبی تماشاگران را یار دوازدهم اردن در دیدار با تیم ملی فوتبال کشورمان خواند و افزود: تماشاگران اردنی با تشویق‌های خود اطمینان خاطر مثبتی به بازیکنان تیم ملی فوتبال کشورشان می دادند و آنها نیز با هماهنگی بهتر بازی را به سود خود به پایان رساندند.

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران از تحول تیمش و اینکه در ترکیب این تیم از بازیکنان جدید و جوان استفاده شده است گفت و افزود: اگر می خواهیم یک تیم در شان فوتبال ایران داشته باشیم باید صبر کنیم تا به هدف بلند مدت خود برسیم. این شکست‌ها می تواند تجربه خوبی برای رشد فوتبال ایران باشد.

قطبی همانطور که پیش بینی می شد غیبت بازیکنانی مانند نکونام و شجاعی را عاملی در جهت شکست تیم ملی فوتبال کشورمان مقابل اردن خواند و گفت: آنها در یکی از لیگ‌های برتر دنیا بازی می کنند و تجربه آنها کمک بسیار بزرگی به تیم ایران است.

وی توپ ناکامی را در زمین داوران اماراتی دیدار با اردن نیز انداخت و اظهار داشت: پیش از مسابقه گفته بودم در چنین رقابت هایی که یک طرف آن یک تیم عربی است عاقلانه نیست که داور هم عرب باشد.

دیدار تیم های ملی فوتبال ایران و اردن در مرحله مقدماتی جام ملتهای آسیا یکشنبه شب در امان با نتیجه یک بر صفر به سود تیم میزبان به پایان رسید.

اینها همش نقشه غرب بود تا با گرفتن نکونام و شجاعی ایران را ببازونن ! ( فعل جدید ! دی: )

Shayan_BHX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قطبي: مي‌خواهيم به عنوان تيم اول به جام ملت‌ها صعود كنيم​
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران پس از شكست برابر اردن گفت: مي‌خواهيم به عنوان تيم صدرنشين راهي جام ملت‌هاي ۲۰۱۱ آسيا شويم.

تيم ملي فوتبال ايران شب گذشته در ادامه مسابقات مرحله مقدماتي جام ملت هاي ۲۰۱۱ با نتيجه يك بر صفر برابر اردن شكست خورد تا افشين قطبي اولين شكست خود را با تيم ملي تجربه كند.

قطبي در پايان مسابقه اظهار داشت: اين پيروزي را به اردني ها تبريك مي گويم. مقابل آنها در غياب ۲ بازيكن كليدي‌مان يعني مسعود شجاعي و جواد نكونام به ميدان رفتيم و نتيحه را واگذار كرديم. غيبت اين دو بازيكن محسوس بود.

وي ادامه داد: اين پيروزي شرايط جدول گروه E را پيچيده تر كرد و حالا همه تيم ها براي صعود مدعي هستند. ما مي خواهيم به عنوان تيم صدرنشين به مرحله پاياني صعود كنيم بنابراين از اين شكست بايد درس هاي زيادي بگيريم.

سرمربي تيم ملي تاكيد كرد: اردن بازي را از ايران برد چون چيزي براي از دست دادن نداشت و به همين دليل آنها مقابل ما از هيچ كوششي دريغ نكردند و سرانجام ۳ امتياز بازي را به دست آوردند.

قطبي عنوان كرد: بازيكنان اردن نمايش خيره كننده اي از خود نشان دادند و چنانچه همين روند را ادامه دهند، در ديدارهاي بعدي براي حريفان مشكل ساز شده و براي صعود مدعي خواهند شد

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
فشار روحي به بازيكنان ايران ضربه زد !!!!!!!!!!

خبرگزاري فارس: سرپرست سابق تيم ملي فوتبال ايران گفت: با فرصت دادن به قطبي مي‌توانيم نتيجه جوانگرايي در تيم ملي را شاهد باشيم.

اون قسمت دومش که چرنده خالصه .. آقا خودش یادش رفته زمانی که تیم ملی رو گرفت بازیکن 6-35 ساله تیم محبوبش رو اورد تیم ملی .. حالا طرفدار جوانگرائی شده
ولی میشه یکی توضیح بده کدوم فشار روحی منظور ایشون بوده ... من واقعا متوجه نمیشم

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
جالب بود امشب توی نود. رحمتی که میگه قبلا هم ایران تازه توی تهرا ن باخت به اردن چیز خاصی اتفاق نیفتاده. نگفت اونچا 90 دیقه ایران داشت حماه میکرد و اردن دفاع روی یه ضد حمله گل خورد و بازی برگشت 4 تا به اردن زد و اینجا 90 دیقه توی عمان اردن داشت ایران رو سوراخ میکرد.

بقیه هم فقط بهانه. این فوتباله این .... (****)

در مورد نصرتی هم این کارشناس امشب حالش رو گرفت که چرا بازیش نمیده. کلا با این تیم من موندم چطوری 22 % رای دادن که ایران میتونه توی اسیا مقام بیاره. اینجا که برن بالا مرحله بعد فکر نکنم از گروه هم بیاد بالا.

(یاد ایران - کره توی چین بخیر :دی)

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
باید به حال این فوتبال و مردم گریست .....

تا کی امثال کفاشیان بعد از این همه فضاحت روی حرف زدن دارن !! الله اعلم .

Rastin.

Registered User
لایک‌ها
25
به دایی فرصت دادیم ..... به برانکو فرصت دادیم ..... به بلازویچ فرصت دادیم ...... *************************

یه زمانی با قطبی موافق بودم .... اونم وقتی بود که دایی داشت تر میزد توی تیم ملی ( قبل از بازی با عربستان پدر سوخته) ... اونم به خاطر جام جهانی بود ... چون فکر میکردم که قطبی انگیزه ی اینو داره که برای جام جهانی به آب و آتیش بزنه .... ولی حالا که نرفتیم جام جهانی اینو میدونم که قطبی هم دیگه اون انگیزه ی قبلی رو نداره و موندنش صرفا برای چاپیدن پول مفت بیت الحال هست و بس .... مثل همون پولایی که توی پرسپولیس بالا کشید و گندش در اومد ...

هیچی .... توی جام ملتها که نتیجه نمیگیریم .... چون مطمئنا به این زودیا عوضش نمیکنن .... باید آخر جام ملت ها عوضش کنن .... ببینید کی میگم که اون موقع حتی دیگه حاضر نیست برای ادای توضیحات و بیان علل شکست تیم ملی بیاد و با 90 مصاحبه کنه ( مثل مربیان قبلی)

در زمان فعلی یا "امیر قلعه نوعی" به درد تیم ملی میخوره که مطمئنا سپاهان رو ول نمیکنه بیاد تیم ملی یا اینکه یه مربی بزرگ و به درد بخور خارجی بیاریم و دو سه سال دندون رو جیگر بذاریم شاید یه کاری کرد ....

:cool:
ببین دایی به اندازه کافی فرصت نداشت..البته بعد از باخت به عربستان چاره ای جز کنار گذاشتنش نبود.
همین قلعه نویی که شما قبولش داری و من نه وقت کافی داشت؟ بازم نه متاسفانه!
وقتی مربی رو میذارن برای جام ملتها حداقل باید تا مقدماتی جام جهانی بهش میدون داد و ما اگه توی این دوسال یه مربی ثابت داشتیم هرگز توی گروهمون چهارم نمیشدیم!

بحث من روی اشخاص نیست که بخوام طرفداری کنم, اما دقیقا همین اعتراضا رو در مورد دایی , قلعه نویی و...هم شنیدم, در حالیکه هر کدوم از اینا اگه وقت کافی داشتن الان تیم جام جهانی بود.
نباید بعد از چند بازی صبرمون رو از دست بدیم...تیم ملی نیاز به ثبات داره و مربی نیاز به فرصت!

د
ولی اگه بهترین تیم دنیا هم باشه نمیتونه با این همه تغییر و با این تعداد بازی هماهنگ بشه.
بی خودی دارید شلوغ میکنید.
این فدراسیون نشون داده به هیچ عنوان نمیتونه مربی بزرگ بیاره.
به نظر من با این شرایط قطبی بهتر از اون مربی های ویچ دار ایناست که کلی هم وقت بهشون میدن تا تیم ببندن.
شما همین پرسپولیس رو ببینید، یک علی کریمی رو نتونستن نبودنش رو جبران کنن حالا چطوری توقع دارید قطبی بدون اون همه بازیکن یک تیم تمام هماهنگ بیاره تو زمین!

کاملا تایید میشه!

جالب بود امشب توی نود. رحمتی که میگه قبلا هم ایران تازه توی تهرا ن باخت به اردن چیز خاصی اتفاق نیفتاده. نگفت اونچا 90 دیقه ایران داشت حماه میکرد و اردن دفاع روی یه ضد حمله گل خورد و بازی برگشت 4 تا به اردن زد و اینجا 90 دیقه توی عمان اردن داشت ایران رو سوراخ میکرد.

فکر کنم توی اردن 2 بر 1 بردیم!

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
آقا بازیکنا بی غیرت شدن.

مربی ها هیچی بارشون نیست.

کفاشیان دلقکه.

عزیز محمدی بی منطقه.

اون شریفی عقب موندس.

اون عنایت هم مغروره.

بازم بگم؟

یه عده ک... مشنگ تو فوتبال ما هستن.

تیم ملی هم حذف میشه مرحله نهایی.

همچنان هچی مربی زرگی ایران نمیاد هیچ تیم بزرگی هم با ایران هسته ای بازی نمیکنه.

واسلام.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
آقا بازیکنا بی غیرت شدن.

مربی ها هیچی بارشون نیست.

کفاشیان دلقکه.

عزیز محمدی بی منطقه.

اون شریفی عقب موندس.

اون عنایت هم مغروره.

بازم بگم؟

یه عده ک... مشنگ تو فوتبال ما هستن.

تیم ملی هم حذف میشه مرحله نهایی.

همچنان هچی مربی زرگی ایران نمیاد هیچ تیم بزرگی هم با ایران هسته ای بازی نمیکنه.

واسلام.
احسنت
دقیقا فوتبال ما رو شرح دادین

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
امشب قطبی مهمان برنامه کوثری بود
خیلی جالب گفت که من اصلا قول قهرمانی در جام ملتها ندادم ، اسنادشم موجوده !
( البته منم قول قهرمانی دادن رو کلا سیاه بازی می دونم اما به قطبی و هواداراش ، بعد از فصل اول حضورش در پرسپولیس ، امر مشتبه شده که ایشون وقتی قول می دن یعنی تمام و ما بی بروبرگرد قهرمانیم )

خلاصه این برنامه به شرح زیر بود :

قطبی گفت من قول قهرمانی ندادم . من تازه می خوام جوونگرایی کنم ، این تیم حالا حالا ها کار داره . ما می خوایم توی جام ملتها به جوونها دور بدیم و خلاصه یعنی آقا از این تیم انتظار مقام نداشته باشید ، من می خوام یه مدتی به خرج دولت بخورم و مسافرت برم ، 3-4 سال دیگه هم اگر رفتیم جام جهانی که چه بهتر ، دور هم خوش می گذره . اگرم نرفتیم فدای سر بانو چوئی !
مردک چنان ژست می گیره انگار تئوریسین ارشد فوتباله و اومده فوتبال ما رو از بنیاد بسازه و یک عده بدخواه نمیذارن این فوتبال ما رو به سطح اول دنیا برسونه ! تیمت جلوی اردن مثل تیمهای زیرگروه لیگ یک بازی می کنه بعد صحبت از تغییر و جوونگرایی و ... می زنی !

یعنی هیچ بزی ، بجز کفاشیان تیم ملی یک کشور رو اینجوری الاف یه شومن نمی کنه که یکروز بگه قهرمانیم ، یک روز بگه ما درجه 2 هم نیستیم ، یک روز بگه جوونگرایی ، یک روز دنبال کریم باقری بفرسته ! یکروز جلوی اردن مثل ماست باشیم ، یکروز واسه برزیل رجز بخونیم و ...

پ.ن : چه می کنه این دنیزلی :(

Rastin.

Registered User
لایک‌ها
25
برنامه دیشب اقبالی (از این کارشناسا زیاد داریم!) اومده بود با توهین و تمسخر قطبی رو خراب کنه اما رفتار و صحبتای منطقی قطبی لالش کرد!

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
برنامه دیشب اقبالی (از این کارشناسا زیاد داریم!) اومده بود با توهین و تمسخر قطبی رو خراب کنه اما رفتار و صحبتای منطقی قطبی لالش کرد!

صحبتای منطقی ! عجب ! صحبتای منطقیشو زیاد شنیدیم ! به قول اون دوستمون قطبی فقط یه شومن تلویزیونیه ! همین و بس !

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

معلومه ، وقتی اقبالی میگه تو تهران با اردن مساوی کردیم و با اسلوونی بازی کردیم (لوووول !) یعنی اصلا نه بازی ها رو دیده و نه اخبار را گوش کرده ! نتیجه اینکه جواب دادن به چنین آدمی خیلی سخت نیست .

Rastin.

Registered User
لایک‌ها
25
معلومه ، وقتی اقبالی میگه تو تهران با اردن مساوی کردیم و با اسلوونی بازی کردیم (لوووول !) یعنی اصلا نه بازی ها رو دیده و نه اخبار را گوش کرده ! نتیجه اینکه جواب دادن به چنین آدمی خیلی سخت نیست .

از این دست به اصطلاح کارشناسا زیاد داریم متاسفانه!:rolleyes:

صحبتای منطقی ! عجب ! صحبتای منطقیشو زیاد شنیدیم ! به قول اون دوستمون قطبی فقط یه شومن تلویزیونیه ! همین و بس !

شومن = قلعه نویی, خداداد , فردوسی پور و....
اما درمورد قطبی...توی برنامه دیشب کدوم حرفش نمایشی یا برای جنجال سازی بود؟!

بالا