• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
خداداد: تیم ‏ملی مقابل تشتک ‌سازی هم 1-3-2-4 بازی می‌کند!!​

متن کامل مصاحبه اش را اینجا بخونید.(حتما متن کاملش را بخونید . خیلی جالبه.) ولی قسمت های مربوطه اش را همین جا بخونید :

هنوز هم معتقدید تیم ملی از لحاظ فنی پیشرفت نکرده است؟‌

مگر ما آرسن ونگر را آورده‌ایم که به دنبال پیشرفت باشیم؟ شما بهتر است نگاهی به کارنامه قطبی بیندازید. آیا او باید سرمربی تیم ملی شود؟ به نظر شما قطبی به فوتبالیستی مثل جواد نکونام که در سطح اول اروپا بازی می‌کند چه چیزی می‌خواهد یاد دهد؟ چه چیزی به داشته‌های نکونام اضافه خواهد کرد؟

خود شما آیا چیزی جدیدی دارید که به عنوان یک مربی ایرانی به نکونام و یا دیگر بازیکنان یاد بدهید؟

قبل از اینکه جواب سئوال شما را بدهم باید بگویم که مربیان ایرانی اختلاف زیادی با هم ندارند و این امکانات و داشتن مهره است که می‌تواند شانس قهرمانی یک تیم و مربی را بیشتر کند. تیم ملی ایران مهره‌های بسیار خوبی دارد ولی متاسفانه شاهد هستیم که در هر بازی و به دنبال هر نتیجه‌ای که باشیم فقط با سیستم 1-3-2-4 بازی می‌کنیم. در زمین کره‌جنوبی با این سیستم بازی می‌کنیم و اگر مقابل تشتک‌سازی ورامین هم قرار بگیریم با سیستم 1-3-2-4 بازی می‌کنیم. به نظر من هیچ تحولی در تیم ملی ایجاد نشده و این روند همچنان ادامه دارد. فقط یک عده آمده‌اند که پول بگیرند و بروند.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
بنده از کادر فنی تشکر می کنم و بهشون تبریک میگم !

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
من فکر کنم این شصت و خورده ای درصدی که گفتن وضع تیم ملی بهتر شده ( توو 90 ) یا بازیهای تیم ملی رو نگاه نمی کنن یا فکر می کنن که اردن و مقدونیه به ترتیب برزیل و ایتالیا هستند یا اینکه فکر می کنن اگر بگن وضعش خوب شده ، دهن کجی کردن به د.ولت که اینم تفسیر بامزه ایه بخصوص بعد از حضور قطبی در تح.لیف .

خلاصه بنظر من تیم ملی جلوی جوانان بنگلادش هم برای گل نخوردن میره توی زمین و اگر دروازه بان حریف یه توپ ساده رو که حقیقی هم می تونست بگیره ! دوضرب کنه ، اونوقت آندرانیک گل می زنه و همچین هم فیگور می گیره انگار 5 نفر رو دریبل زده ، بعد یه کار ترکیبی کردند و آخرشم به جی جی بوفون لایی زده :happy:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
من فکر کنم این شصت و خورده ای درصدی که گفتن وضع تیم ملی بهتر شده ( توو 90 ) یا بازیهای تیم ملی رو نگاه نمی کنن یا فکر می کنن که اردن و مقدونیه به ترتیب برزیل و ایتالیا هستند یا اینکه فکر می کنن اگر بگن وضعش خوب شده ، دهن کجی کردن به د.ولت که اینم تفسیر بامزه ایه بخصوص بعد از حضور قطبی در تح.لیف .

خلاصه بنظر من تیم ملی جلوی جوانان بنگلادش هم برای گل نخوردن میره توی زمین و اگر دروازه بان حریف یه توپ ساده رو که حقیقی هم می تونست بگیره ! دوضرب کنه ، اونوقت آندرانیک گل می زنه و همچین هم فیگور می گیره انگار 5 نفر رو دریبل زده ، بعد یه کار ترکیبی کردند و آخرشم به جی جی بوفون لایی زده :happy:

آره. من هم تعجب کردم. کجاش بهتر شده ؟
تازه خوبه عادل این همه ایراد گرفت که ملت بگن بدتر شده یا تغییری نکرده .

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
من نمیدونم که علت وجود نصرتی توی تیم ملی چیه ؟؟؟؟؟

هر کی اینو توضیح داد یه هویج جایزه میگیره ...

فکر میکردم با اومدن قطبی تیم ملی وضعش عوض میشه ولی با این بازی هائی که توی ازادی با تیمای تخیلی میکنیم و نحوه ی بازیمون اصلا امیدم رو از دست دادم ....

کم کم دیگه دارم بی خیال تیم ملی میشم .

راستی ... عجب شوت سنگینی زد خسرو حیدری :f34r:

Last edited:

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازیای تیم ملی درست نمیشه همین بوده و خواهد بود منتها جدیداً یه آبو تابی به این قطبی دادن که فکر میکنیم میخواد فوتبالمونو جدی جدی نجات بده به هرحال خود منم به نظرم یه کم وضع تیم ملی از قبل بهتر شده! :cool:
پ.ن: اگه از اردن میباختیم یه چیز دیگه میگفتم!

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
آره. من هم تعجب کردم. کجاش بهتر شده ؟
تازه خوبه عادل این همه ایراد گرفت که ملت بگن بدتر شده یا تغییری نکرده .

همین دیگه
زمان دایی ما توو تهران به عربستان باخیتم اما دیگه انقدر داغون بازی نکردیم که بازی با اردن ... ( البته هردو تاشون یه چیز هستنا . فقط بحث اینه که از کدوم بهتر شدن صحبت می کردن اون 60% )
اصلا بازی با اردن از لحاظ کسالت و بی برنامگی یه طوری بودیم که من امیدوار شدم به پرسپولیس :happy:

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
سقوط يک پله اي ايران در رنکيگ جديد فيفا

سايت گل- تيم ملي ايران در آخرين رده بندي تيمهاي ملي جهان که امروز از سوي فيفا منتشر شد، با يک پله سقوط نسبت به ماه قبل در رده 63 جهان قرار گرفت. ايران با کسب 518 امتياز در اين جايگاه قرار گرفته است و در ماه قبل در رده 62 قرار داشت. در رده بندي تيمهاي اسيايي نيز ايران در رتبه پنجم قاره اسيا قرار دارد. استراليا، ژاپن، کره جنوبي و بحرين چهار تيم برتر قاره اسيا در رنکينگ فيفا هستند.

اردن رقيب روز يکشنبه تيم ملي در اين رده بندي جايگاه 128 جهان و نوزدهم اسيا را به خود اختصاص داده است.

==============================================

داور اماراتي بازي ايران- اردن را سوت مي زند

سايت گل- کنفدراسيون فوتبال اسيا اسامي داوران بازي روز يکشنبه ايران و اردن را اعلام کرد که بر اين اساس علي حمد البداوي داور اماراتي اين بازي را سوت خواهد زد. کمک داوران اين بازي نيز از کشور امارات هستند و داور چهارم رضوان قندور از لبنان خواهد بود. ناظر داوري نيز از کشور عراق است. ديدار تيمهاي ملي ايران و اردن در چارچوب مقدماتي جام ملتهاي آسيا، روز يکشنبه ساعت 18:00 در ورزشگاه ملک عبداله شهر امان برگزار مي شود.

Shayan_BHX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فوتبال ايران يك پله سقوط كرد !
ايران با كسب ۵۱۸ امتياز و با يك پله سقوط در رتبه ۶۳ جهان قرار گرفت.

در رده‌بندي تازه اعلام شده توسط سايت رسمي فيفا، اسپانيا با يك پله صعود جايگاه مقطعي برزيل را در صدر جدول اشغال كرد و با كسب ۱۶۲۲ امتياز به رتبه قديمي خود به عنوان برترين تيم فوتبال جهان بازگشت.

پس از اسپانيا كشورهاي برزيل، هلند، ايتاليا، پرتغال (با ۵ پله صعود)،‌ آلمان، فرانسه، آرژانتين، ‌انگلستان و كرواسي رتبه‌هاي دوم تا دهم را به خود اختصاص دادند.

از نكات بارز اين رده‌بندي مي‌توان به ۵ پله سقوط فوتبال سوئيس اشاره كرد.
اين در حالي است كه فوتبال پايه سوئيس چندي پيش قهرمان جهان شد و اين كشور با قاطعيت به جام جهاني ۲۰۱۰ آفريقاي جنوبي صعود كرده است.
از طرفي مي‌توان به ۶ پله صعود فوتبال اروگوئه اشاره كرد در حالي كه اين كشور به سختي و با تلاش در دقايق پاياني بازي‌هاي پلي‌آف راهي جام جهاني شد.

صعود ۱۰ پله‌اي نيجريه، سقوط ۸ پله‌اي جمهوري چك و افت ۱۰پله‌اي ايرلند شمالي از ديگر نكات بارز اين رده‌بندي محسوب مي‌شود.

در جدول كنفدراسيون فوتبال آسيا استراليا به عنوان تيم اول در رتبه ۲۱ جهان قرار دارد. ژاپن به عنوان تيم دوم در رتبه ۴۳ جهان ايستاده و كره جنوبي رتبه ۵۲ فوتبال دنيا را به خود اختصاص داده است. بحرين به عنوان تيم چهارم آسيا در رتبه ۶۱ جهان ايستاده و ايران رتبه بهتر از ۶۳ جهان و پنجم آسيا را كسب نكرده است.

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
واقعاً بايد به اين تيم دل بنديم؟؟
نه برنامه اي, نه هماهنگی, نه 4 تا پاس درست حسابی
همين مونده بود اردن تيممون رو داخل قوطی کنه
100 رحمت به تيم دايی
جالب اينجاست جناب امپراتور تنها چيزی که هميشه داشت (اعتماد به نفس) رو هم از دست داده.
البته هنوز به نظر من آدم خوش شانسيه
يهو ديدی نيمه دوم با کاشته اي ،کرنری ،1 گل زديم برديم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
واقعا هر بازی که میگذره من بیشتر یقین پیدا میکنم این کادر فنی هم طرفی نخواهند بست در رسوندن ایران به جایگاههای بالا

اصلا برنامه ای نداریم. همه سر در گم بازی میکنند. از اردن هم که باختیم. معلوم نیست اینها دارند چیکار میکنند.

نه این کادر فنی ، نه کادر فنی قبلی هیچکدوم فایده ای نداشتند و ندارند. باید یه مربی درست حسابی خارجی بیارن بالا سر تیم.

لعنت به این فدراسیون با این برنامه ریزیشهاش. من فکر کنم شاید به زودی در رنکینگ فیفا به رتبه جالب توجه 3 رقمی دست پیدا کنیم.

پیشرفت اینطوری هم بد نیست.

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
گندشون بزنن با این تیمشون! اینم باختیم به سلامتی:eek:
همون آشغالی که بوده هست هیچ تغییری هم نکرده!!

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
چیمون درسته که اینم درست باشه؟
آخه اردن هم تیمه به اردن باختیم
عجب فدراسیونی داریم
فک کنم بهترین فدراسیون فوتبال 2010 بشیه

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
باز برین SMS بزنین که تیم ملی بهتر از قبل شده :دی

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
کاش جایی بود که حداقل این مربی و........ فوهش داد:D:D:D
دارم آتیش میگیرم
لعنت بر ج.........................

1408

Registered User
لایک‌ها
57
این استقلالی ها رو من نمی دونم چرا بازی می ده . هیچ کدوم هم هیچی بارشون نیست
حیدری - بیک زاده - برهانی ... در حد لالیگا

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
واقعا چرا فوتبال ایران اینجوری شده !؟ :eek:
این روند نزولی تا کی میخواد ادامه داشته باشه !!!؟؟؟

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
بالا