• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
من شاید فردا برای اولین بار توی عمرم برم استادیوم ! (برای تشویق و این مسخره بازی ها نه ! فقط میخوام استادیوم رو از نزدیک ببینم :دی)
دوستان اگه چند تا سوال رو جواب بدن خیلی ممنون میشم :
1. توی نقشه تهران (توی موبایل) استادیوم آزادی رو بعد از پارک ارم گذاشته. درسته ؟! یعنی باید تا پارک ارم بریم و بعد یه کم ادامه بدیم میرسیم به استادیوم ؟!
2. مثلآ بازی که ساعت 6 هست , ساعت چند اونجا باشیم ؟! شاید 1000 نفر هم نیان که بلیط بخواد تموم بشه ولی اگه دیر برسیم راهمون میدن ؟! :دی
3. پارکینگ درست حسابی داره ؟!
4. توی این جور بازیها که شاید جمعیت زیاد نباشه هم ساندویچ و این جور چیزا میفروشن ؟! :دی
میدونم سوالام خنده داره ولی خب تا حالا نرفتم دیگه !

:D
چه جالب
منم تا 105 بارش رو شمردم ولی بعدش رو نه!
جواب ها:
1. از پارک تابلوتر خود تابلو های استادیوم هست که کاملا تو بزرگراه راهنماییتون میکنه.
2. برای این بازی شما 20 دقیقه قبل از بازی اونجا باشی کافیه.
3. پارکینگ هم داره اما وقتی تماشاچی های سپاهان هم بیان آزادی احتمالش هست شیشه های ماشینتون بیاد پایین! (تیکه نمیندازم، این موضوع برای ماشین داداش من تو بازی معروف پارسال افتاد!)
4. همیشه هر جا بحث درآمد زایی باشه اینا هستن! ساندویچ که میفروشن هیچ، یک لیوان آب رو هم میدن 200!

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
ممنون !
3. پارکینگ هم داره اما وقتی تماشاچی های سپاهان هم بیان آزادی احتمالش هست شیشه های ماشینتون بیاد پایین! (تیکه نمیندازم، این موضوع برای ماشین داداش من تو بازی معروف پارسال افتاد!)
خب من مخصوصآ این بازی رو انتخاب کردم که جمعیت کم باشن اون وسط ترور نشم ! توی همچین بازی ای (که استقلال و پرسپولیس هم درمیون نیست) بازم امکان این جور چیزا (شکستن شیشه و ...) وجود داره ؟!

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
ممنون !

خب من مخصوصآ این بازی رو انتخاب کردم که جمعیت کم باشن اون وسط ترور نشم ! توی همچین بازی ای (که استقلال و پرسپولیس هم درمیون نیست) بازم امکان این جور چیزا (شکستن شیشه و ...) وجود داره ؟!

من کلا یک بار تجربه این اتفاق رو داشتم که اونم تو همون بازی بود.
اما تضمینی هم نمیکنم!

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
ضمنا بازی رایگانه تماشاش.

Shayan_BHX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تاج: تماشاي ديدار تيم ملي فوتبال ايران برابر اردن رايگان است
نايب رئيس فدراسيون فوتبال از رايگان بودن تماشاي ديدار تيم هاي ملي فوتبال ايران و اردن خبر داد.

مهدي تاج بااعلام اين خبر افزود: براي رفاه حال تماشاگران و استقبال آنها از ديدار تيم ملي فوتبال کشورمان برابر اردن، تماشاي اين بازي را رايگان اعلام کرديم تا علاقمندان به فوتبال بتوانند با آرامش بيشتري در ورزشگاه آزادي حضور پيدا کنند.

نايب رئيس فدراسيون فوتبال ادامه داد: ضمن اينکه هماهنگي هاي لازم با مسئولان شرکت واحد نيز صورت گرفته است تا تماشاگران بتوانند با همکاري اتوبوسراني رفت و آمد آساني به ورزشگاه داشته باشند.

ديدار تيم هاي ملي فوتبال ايران و اردن در مرحله مقدماتي جام ملتهاي ۲۰۱۱ آسيا ساعت ۱۸ امروز در ورزشگاه آزادي تهران برگزار مي شود.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
ببینید اینا چقدر احمقن که برای بازی با ایسلند بلیط 4000 تومنی گذاشته بودن !

واقعا همشون نوبرن .

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
خدا رو شکر بازی با اردن رو بردیم
در کل خوب بازی کردن ... استحقاق داشتن که بیشتر از یه گل بزنن
به هر حال برد خوبی بود
تبریک میگم

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
بازی نیمه اول اصلا خوب نبود . نیمه دوم بهتر شد.

البته همچنان تو گلزنی مشکل داریم .

در کل با این نوع بازی کردن ها بود که از عربستان 2 تا از کره یکی خوردیم .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فقط از دقیقه 60 به بعد خوب بازی کردیم

اما بازم ضعف گلزنی و خلق موقعیت داریم

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
همشهری 5شنبه گزارشی از مصاحبه مطبوعاتی قطبی بعد از بازی با ایسلند چاپ کرده بود که خیلی جالب بود.
( عجیبه که خبرش را همشهری تو سایتش نگذاشته )

مثل اینکه تو مصاحبه مطبوعاتی خبرنگارها خیلی به قطبی گیر میدن و ایراد می گرفتن که آخر سر وقتی صحبت دستیار ایرانی میشه قطبی عصبانی میشه و میگه "به جای اینکه بعد بازی از من تشکر کنید و به من تبریک بگید چنین حرف هایی میزنید " !
خلاصه خبرنگار ها هم شاکی میشن و جوابشو میدن که برای چی باید تشکر کنیم و ...

در کل من فکر نمی کنم قطبی با این انتظاراتش و با اون خوشحالی زیادش بعد از گل نکونام بتونه نتیجه خوبی بگیره .

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
يه سوال دارم دوستان: نكونام چرا شماره پيرهنش 66 بود؟ من بازي رو بدون صدا ديدم در نتيجه اگه توضيحي تو گزارش بازي داده شده رو نشنيدم. مرسي

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
آقا ما دیروز پاشدیم رفتیم استادیوم خیر سرمون ! خیلی بازی چرتی بود !
بعد یه سوال ! چون اولین بار بود میرفتم این طوری بود یا کلآ برای همه این طوریه که توی استادیوم بیشتر از اینکه خود بازی رو ببینی , حواست به اطراف و داد و هوارهای لیدرها و ... هست ؟! مثلآ اردن حمله خطرناک میکرد و ما اصلآ حواسمون به بازی نبود ! توی یه جایگاه هم نشسته بودیم که همه بی بخار بودن :دی (جایگاهی که دقیقآ وسط زمین رو میبینه و نیمکت بازیکن و مربیا هم اون طرف زمین بود)

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
آقا ما دیروز پاشدیم رفتیم استادیوم خیر سرمون ! خیلی بازی چرتی بود !
بعد یه سوال ! چون اولین بار بود میرفتم این طوری بود یا کلآ برای همه این طوریه که توی استادیوم بیشتر از اینکه خود بازی رو ببینی , حواست به اطراف و داد و هوارهای لیدرها و ... هست ؟! مثلآ اردن حمله خطرناک میکرد و ما اصلآ حواسمون به بازی نبود ! توی یه جایگاه هم نشسته بودیم که همه بی بخار بودن :دی (جایگاهی که دقیقآ وسط زمین رو میبینه و نیمکت بازیکن و مربیا هم اون طرف زمین بود)
اولش آره. اینطوریه.

از من یه نصیحت بشنو. همیشه اگه میخوای بازی ببینی برو طبقه 2. بالای جایگاه.
جایی بهتر از اینجا پیدا نمیکنی.

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
اولش آره. اینطوریه.

از من یه نصیحت بشنو. همیشه اگه میخوای بازی ببینی برو طبقه 2. بالای جایگاه.
جایی بهتر از اینجا پیدا نمیکنی.
آخه دیروز خلوت بود نمیشد هرجایی بخوایم بشینیم ! کلآ بین 8 تا 10 جایگاه پر شده بودن و بقیه کاملآ خالی بود ! من و رفیقم هم اولین بارمون بود میرفتیم دیگه رفتیم یه جای خوبی گیر آوردیم نشستیم :دی
ولی حتی توی همین بازی که جمعیت کم بود هم خیلی نیرو و بند و بساط داشتن ! از انتظامی بگیر تا نظافتچی و ...

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
شماره پیراهن ها کلا عجیب بود!
فکر کنم بعدا درست بشه.

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
يه سوال دارم دوستان: نكونام چرا شماره پيرهنش 66 بود؟ من بازي رو بدون صدا ديدم در نتيجه اگه توضيحي تو گزارش بازي داده شده رو نشنيدم. مرسي
من این پست رو الآن دیدم !
این بازی ششمین بازی ایران مقابل اردن بوده که نکونام توش حضور داشته. برای همین میخواسته شماره 6 رو برای لباسش انتخاب کنه ولی چون کریم باقری قبلآ شماره 6 رو گرفته بوده , نکونام مجبور شده 66 رو ورداره :دی

Shayan_BHX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اظهار نظر بازيكنان تيم ملي پس از برد برابر اردن​
پس از بازي ايران برابر اردن تعدادي از بازيكنان تيم ملي به اظهار نظر درباره اين پيروزي پرداختند.

آرش برهاني گفت: بازي بسيار خوبي بود. در نيمه دوم توانستيم عملكرد بهتري ارائه دهيم. اگر بتوانيم در تمامي بازي‌ها مثل نيمه دوم اين ديدار بازي كنيم، مي‌توانيم هميشه پيروز شويم.

محمدرضا خلعتبري هم گفت: شايسته كسب اين سه امتياز بوديم. خوشحالم كه توانستيم دل مردم را شاد كنيم. اردن تيم بدي نبود اما براي كسب يك امتياز به تهران سفر كرده بود.

خسرو حيدري هم گفت: بازي امروز دو نيمه متفاوت داشت. در نيمه اول اردن بازي بسته‌اي را ارائه داد. اما در نيمه دوم ما توانستيم موقعيت‌هاي بيش‌تري را كسب كنيم. اردن براي كسب يك امتياز به تهران آمده بود و تيم بسيار دونده‌اي بود. آن‌ها ۹۰ دقيقه دويدند.

او در پاسخ به اين سوال كه آيا از بازي خودت رضايت داري گفت: چند هفته‌اي را بازي نكرده بودم و از لحاظ بدني هنوز به آمادگي كامل دست پيدا نكرده‌ام.

جواد نكونام ـ كاپيتان تيم ملي ـ كه زننده تك گل ايران در بازي امشب هم بود گفت: تمام تلاشمان را براي ارائه يك بازي خوب انجام داديم. خوشحالم كه توانستيم دل مردم ايران را شاد كنيم.

وي افزود: در نيمه اول بازي خوبي انجام نداديم. اما نيمه دوم بازيكنان عملكرد بهتري ارائه دادند و توانستيم با انجام يك بازي خوب، سه امتياز را كسب كنيم. به هر حال مردم توقع داشتند كه در اين بازي به پيروزي برسيم كه خوشبختانه به اين توقع به‌جا جامه عمل پوشانديم.

مسعود شجاعي هم در جمع خبرنگاران گفت: بازي خوبي بود. خوشحالم كه توانستيم سه امتياز اين بازي را كسب كنيم. با توجه به اين كه اين بازي آخرين شانس اردن بود، آن‌ها بازي بسته‌اي ارائه دادند. عبور از خط دفاعي آن‌ها بسيار سخت بود. اما خوشبختانه توانستيم پيروز شويم. مي‌توانستيم گل‌هاي بيش‌تري را هم به ثمر برسانيم؛ اما در بازي امروز بدشانس بوديم.

وي درباره عملكرد خود گفت: تلاش كردم بازي خوبي انجام دهم. به نظر خودم هم عملكرد بدي نداشتم. نمي‌گويم صد درصد اما فكر مي‌كنم عملكردم راضي كننده بود

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
من این پست رو الآن دیدم !
این بازی ششمین بازی ایران مقابل اردن بوده که نکونام توش حضور داشته. برای همین میخواسته شماره 6 رو برای لباسش انتخاب کنه ولی چون کریم باقری قبلآ شماره 6 رو گرفته بوده , نکونام مجبور شده 66 رو ورداره :دی

ممنون. جل الخالق چه آي كيويي داره اين نكونام. يه 6 ديگه ميزاشت بغلش ميشد شيطان:f34r:

Shayan_BHX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
افشاگري ديگر در خصوص اتفاقات تيم فوتبال نوجوانان در نيجريه
اگرچه علي دوستي شرايط تيم فوتبال نوجوانان در نيجريه را مطلوب توصيف کرد اما افشاگري هاي در خصوص کمبودهاي اين تيم در جام جهاني نوجوانان همچنان ادامه دارد.

در ادامه اين افشاگري ها سرويس ورزشي روزنامه کيهان امروز ( سه شنبه ) با نگارش مطلبي در قالب نکته ورزشي به مواردي در خصوص تيم نوجوانان اشاره کرده که خواندنش خالي از لطف نيست.
در اين مطلب آمده است :« پس از گذشت چند روز از بازگشت تيم فوتبال نوجوانان كشورمان از بازيهاي جام جهاني نيجريه اخباري مربوط به برخي از كمبودهاي مديريتي و پشتيباني اين تيم به گوش رسيد كه نشان داد ساختار فوتبال ايران هنوز با معيارهاي جهاني فاصله زيادي دارد.
بعد از ناكامي تيم ملي فوتبال بزرگسالان كشورمان در رسيدن به جام جهاني و عملكرد ضعيف تيم جوانان همراه با سرمربي كروات خود نيكوليچ در مسابقات قهرماني جوانان آسيا مديران فدراسيون فوتبال براي سرپوش گذاشتن روي ضعفهاي خود پشت افتخارآفريني تيم نوجوانان كه با قهرماني در آسيا، صعود به جام جهاني و به دنبال آن راه يابي از مرحله مقدماتي جام جهاني در نيجريه قرار گرفتند تا هر طور شده ضعفهاي خود را كمرنگ جلوه دهند.
به دنبال افشاگري خبرنگار خبرگزاري مهر از مشكلات پيرامون تيم نوجوانان در جام جهاني و جلوتر از آن خبرگزاري فارس كه هر كدام بطور مجزا كمبود و ضعف هاي تيم پشتيباني اين تيم را به رشته تحرير درآورده بودند نايب رئيس فدراسيون فوتبال مجبور شد با ادبيات سياستمدارانه خود ضمن تكذيب معضلات موجود، اين افراد را كج فهم قلمداد كند!
به تأخير انداختن پاداش هاي قهرماني نوجوانان (يك دستگاه پژو و ۱۰ميليون جوايز نقدي)، بدرقه و استقبال ضعيف، نبود يك سرپرست و مدير آشنا به مسايل بين المللي و زبان انگليسي كه بتواند مشكلات رفاهي و اطراف تيم را به حداقل برساند همه و همه باعث شده بود تا بازيكنان تيم نوجوانان بارها در اين خصوص به علي دوستي (سرمربي تيم) گلايه و شكايت كنند كه اگر درايت سرمربي و ساير اعضاي كادر فني اين تيم نبود چه بسا اين تيم حتي جواز صعود به بازيهاي جام جهاني را هم كسب نمي كرد. اين درست كه مسئولان فدراسيون فوتبال با برگزاري چندين اردوي خارجي و داخلي شرايطي به مراتب بهتر از دوره هاي گذشته را براي آماده سازي تيم نوجوانان فراهم كردند اما هيچ كس نمي تواند منكر عدم ساختار قوي و تشكيلات مناسب تحت عنوان تيم پشتيباني تيم هاي ملي در تمام رده ها باشد.
وقتي قرارداد تمام اعضاي كادر فني تيم نوجوانان به ۱۰۰ميليون هم نمي رسد و در مقابل نناد نيكوليچ بابت حذف تيم جوانان در بازيهاي آسيايي رقمي دو تا سه برابر را براي كسب ناكامي مي گيرد، وقتي به خاطر ضعف برنامه ريزي نايب رئيس فدراسيون مجبور مي شود براي ديدار با اروگوئه از ايران درخواست لباس كند تا يك تاجر چند دست لباس همراه با خود به نيجريه ببرد، وقتي فلان مسئول براي آنكه تلويزيون نيجريه هرطور شده براي لحظاتي تصوير او را نشان دهد حاضر مي شود دست به جيب شود(!!)، وقتي خبرهاي ارسالي خبرنگاران اعزامي به نيجريه هر شب توسط مسئولان فدراسيون چك مي شود تا مبادا خبري بر خلاف ميل مسئولان به ايران ارسال شود، وقتي بازيكنان تيم نوجوانان پس از صعود از مرحله گروهي باز هم با وعده و وعيدهاي نايب رئيس كه هيچ كدام هم عملي نشده روبرو مي شوند ديگر نمي توان منكر ضعف مسئولان فدراسيون فوتبال در برنامه ريزي شد.
متأسفانه در اين ميان بعضي از خبرنگاران هم كه با هزينه فدراسيون به نيجريه رفته بودند مجبور شدند براي بدست آوردن دل فلان مسئول و براي اينكه خود را در نيجريه و ساير سفرهاي بعدي بيمه كنند با ناديده گرفتن واقعيات، مشاهدات سفر را در ذهن خود بايگاني كردند و خبرها را وارونه جلوه دادند. اينجاست كه يكبار ديگر اين موضوع ثابت مي شود كه تا وقتي خبرنگاران با هزينه فدراسيون راهي سفرهاي خارجي مي شوند به نوعي زير بليت فدراسيون قرار مي گيرند و نمي توانند واقعيت ها را آن طور كه هست انعكاس دهند.
در پايان بايد به صحبتهاي علي دوستي در كنفرانس مطبوعاتي روز گذشته اشاره اي كوتاه داشته باشيم. دوستي به خاطر ادامه همكاري اش با فدراسيون فوتبال و همچنين دوري از مسايل حاشيه اي كه طي سالهاي اخير با تكيه بر اين موضوع توانسته به موفقيت برسد هرگونه كم و كاستي در نيجريه را تكذيب كرده است. اما به خوبي مي دانيم كه سرمربي فعلي و جديد تيم جوانان در نشست چند روز پيش خود با كميته فني تيم هاي ملي و جوانان مشكلات موجود در بازيهاي جام جهاني را بازگو كرده و از مسئولان خواسته با تجربه از اين رقابتها سعي كنند براي سالهاي آينده با برطرف كردن نقاط ضعف خود در تشكيلات اداري و رفاهي تيم هاي پايه گام هاي مثبتي در اين خصوص بردارند

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
واقعا دردآوره ... عمان با برزیل بازی می کنه ، ایران با مقدونیه و ایسلند و ... .

جا داره از همین جا به فدراسیون خسته نباشید بگیم .

بالا