• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
به نظر من این تیم خیلی زمان نیاز داره تا با هم هماهنگ بشن.
نباید بیشتر از این توقع داشت.
ولی بیک زاده چرا اینجوری میکرد؟
دو سه بار میتونست سانتر کنه بدون مزاحم اما بی خودی تک روی کرد تا توپ لو رفت!
این تو استقلال هم اینجوری بازی میکنه؟ اگه آره، پس چرا دعوت شده!

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
شعر و.ور نگین نیست که پرسپولیسی ها خیلی خوبن بازی میکنن؟

واقعا ملت ما هیچی از فوتبال حالیشون نیست درک و فهم و شعور فوتبالی ندارن یه ملت احساسی که در تمتم صحنه های ورزشی سیاسی فقط جو گیر هستن و اماده حضور در صحنه من نمیدونم کدوم گاگولایی هفته پیش اس ام اس میزدن تو برنامه 90 که تیم ملی بهتر از زمان دایی شده..

آخه چه فرقی کرده زمان علی دایی هم بازی های دوستانه رو 1-0 میبردیم و تو بازی های رسمی یکی در میون تر میزدیم.

این قطبی هیچی حالیش نیست فقط مدل موهاش قشنگه! و یکیم کلاس داره تیپش!

با اون دستیارای خارجی در پیتش که فقط اومدن ایران تا پولدار بشن.

خاک بر سر فدراسیون کنن...

حاک بر سر افشین قطبی کنن با این تیم درست کردنش...مردیکه اون عقیلی ماست رو میذاره دفاع واسه من نامزد بهترین بازیکن آسیا هم شده مردیکه ماست!

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
واقعا چرا فوتبال ایران اینجوری شده !؟ :eek:
این روند نزولی تا کی میخواد ادامه داشته باشه !!!؟؟؟

تا وقتی که پول مفد تموم بشه
تا وقتی که بفکر مردم و آبروی مملکت باشن
هیچکی هم چیزی نمیگه متاسفانه
یونان با اون تیم چرت تونست با برنامه ریزی و سرمربی خوب چندسال پیش قهرمان اروپا بشه
حالا ما به روزی افتادیم که نمیتونیم از گروه غرب آسیا بریم بالا
به تیمی میبازیم که اصلا اسمی تو آسیا نداره چه برسه جهان
اون از وضع مقدماتی جام جهانی
اینم این وضعمونه
بحث استقلال پرسپولیس نیست
هر بازیکنی باشن خیلی بهتر از این عربای ..هستن ولی یه مدیریت خوب دارن
واسه ما یه سر مربی داریم حرف زدنشم تغییر داده
آخه این باید بره چوپونی:wacko:

شعر و.ور نگین نیست که پرسپولیسی ها خیلی خوبن بازی میکنن؟

واقعا ملت ما هیچی از فوتبال حالیشون نیست درک و فهم و شعور فوتبالی ندارن یه ملت احساسی که در تمتم صحنه های ورزشی سیاسی فقط جو گیر هستن و اماده حضور در صحنه من نمیدونم کدوم گاگولایی هفته پیش اس ام اس میزدن تو برنامه 90 که تیم ملی بهتر از زمان دایی شده..

آخه چه فرقی کرده زمان علی دایی هم بازی های دوستانه رو 1-0 میبردیم و تو بازی های رسمی یکی در میون تر میزدیم.

این قطبی هیچی حالیش نیست فقط مدل موهاش قشنگه! و یکیم کلاس داره تیپش!

با اون دستیارای خارجی در پیتش که فقط اومدن ایران تا پولدار بشن.

خاک بر سر فدراسیون کنن...

حاک بر سر افشین قطبی کنن با این تیم درست کردنش...مردیکه اون عقیلی ماست رو میذاره دفاع واسه من نامزد بهترین بازیکن آسیا هم شده مردیکه اصفهانی ماست!

دمت گرم
آخه کدوم احمقی به این افشین قطبی را داد بیاد ایران؟
این نمیتونه خودشو جمع و جور کنه---میخواد تیم درست کنه؟

Last edited by a moderator:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
من هنوز هم تو کف اون 60 درصدی هستن که گفتن بهتر شده !!!
dizzyf.gif

این فدراسیون چه گ*ی خورده که نامزد شده ؟ نکنه نامزد تمشک طلایی شده !

من نمیدونم روی چه حسابی کارشناسا میگن "قضاوت زوده" یا "نشانه هایی از بهتر شدن وجود داره" ؟

هر چی می کشیم از سازمان هست که یه سری افراد بی لیاقت را گذاشته سر کار . فکر کنم نود هفته پیش خوب چهره واقعی یکیشون را به نمایش گذاشت.

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
من هنوز هم تو کف اون 60 درصدی هستن که گفتن بهتر شده !!!
متآسفانه خیلی ها هنوز فرهنگ انتقاد رو بدست نیاوردن. به قول خبرورزشی 90% کسایی که گفتن تیم ملی بهتر شده , یا دلشون برای قطبی سوخته , یا از نحوه حرف زدن و قیافه فطبی خوششون میاد !

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
این استقلالی ها رو من نمی دونم چرا بازی می ده . هیچ کدوم هم هیچی بارشون نیست
حیدری - بیک زاده - برهانی ... در حد لالیگا

میگم تو هم تو توهمیا .....

حیدری بهترین گوش راست ایرانه .... برهانی هم که یه 5 دقیقه ای بیشتر بازی نکرد ..... توی روزی که همه ی ملی پوشا بد بودن هم بیک زاده نسبت به بقیه بدتر نبود ....

شما مشکل کارت اینه که از پرسپولیس کسی تو تیم ملی بازی نمیکنه :p مطمئن باش اگه ترکیب تیم ملی همش پرسپولیسی هم بود گره ای از گره ها باز نمیشد .

در ضمن به نظرم تا زمانی که پژمان نوری و آندرانیک تیموریان و هادی عقیلی و نخسوزن این " محمد نصرتی " توی تیم ملی بازی میکنن دیگه چه انتظاری دارید ؟؟؟

بابا این نصرتی رو اگه بیاد توی کوچمون بازی بش نمیدیم ما :happy:

نمیدونم این قطبی شعورش ته کشیده یا واقعا نصرتی خیلی حالیشه و ما حالیمون نیست .

دیگه الان به این نتیجه رسیدم که تنها و تنها یه مربی با کلاس خارجی میتونه این اوضاع رو عوض کنه وگرنه باید حالا حالاها توسط این اعراب تازه به فوتبال رسیده تحقیر بشیم ....

با تشکر از کعبی که فقط پوسته ای از یه بازیکن براش مونده و کلا نصفش تبدیل شده به حاشیه و نصف دیگش هم صرف "میزان پیلی ":D

کلا این تیم ملغی بشه از همه چیز بهتره ..... من برم برسم به افکار باشگاهیم :happy:

Last edited:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
مشکل فوتبال ما منشور اخلاقی هست! شما ها چسبیدین به بازی تیم ملی ؟

بابا بازیکنها ابرو برمیدارن!!!!!!

Rastin.

Registered User
لایک‌ها
25

کاملا موافقم ...نمونش پست شما و دوستان دیگه توی این تاپیک...
منم ناراحتم از باخت امشب ولی باید به مربی فرصت داد...اون تیمی که توی گروه 5 تیمی چهارم شد به این راحتی درست نمیشه, اما صبرمون کمه و بعد از یکی دو باخت و بازی بد زود میخوایم سر مربی عوض بشه از نفر بعدی هم انتظار معجزه داریم که نمیشه و همینطور بعدی و........
داریم توی تعویض مربی و بی ثباتی دست همین عربا رو هم از پشت می بندیم....

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
کاملا موافقم ...نمونش پست شما و دوستان دیگه توی این تاپیک...
منم ناراحتم از باخت امشب ولی باید به مربی فرصت داد...اون تیمی که توی گروه 5 تیمی چهارم شد به این راحتی درست نمیشه, اما صبرمون کمه و بعد از یکی دو باخت و بازی بد زود میخوایم سر مربی عوض بشه از نفر بعدی هم انتظار معجزه داریم که نمیشه و همینطور بعدی و........
داریم توی تعویض مربی و بی ثباتی دست همین عربا رو هم از پشت می بندیم....

به دایی فرصت دادیم ..... به برانکو فرصت دادیم ..... به بلازویچ فرصت دادیم ...... *************************

یه زمانی با قطبی موافق بودم .... اونم وقتی بود که دایی داشت تر میزد توی تیم ملی ( قبل از بازی با عربستان پدر سوخته) ... اونم به خاطر جام جهانی بود ... چون فکر میکردم که قطبی انگیزه ی اینو داره که برای جام جهانی به آب و آتیش بزنه .... ولی حالا که نرفتیم جام جهانی اینو میدونم که قطبی هم دیگه اون انگیزه ی قبلی رو نداره و موندنش صرفا برای چاپیدن پول مفت بیت الحال هست و بس .... مثل همون پولایی که توی پرسپولیس بالا کشید و گندش در اومد ...

هیچی .... توی جام ملتها که نتیجه نمیگیریم .... چون مطمئنا به این زودیا عوضش نمیکنن .... باید آخر جام ملت ها عوضش کنن .... ببینید کی میگم که اون موقع حتی دیگه حاضر نیست برای ادای توضیحات و بیان علل شکست تیم ملی بیاد و با 90 مصاحبه کنه ( مثل مربیان قبلی)

در زمان فعلی یا "امیر قلعه نوعی" به درد تیم ملی میخوره که مطمئنا سپاهان رو ول نمیکنه بیاد تیم ملی یا اینکه یه مربی بزرگ و به درد بخور خارجی بیاریم و دو سه سال دندون رو جیگر بذاریم شاید یه کاری کرد ....

در ضمن نخاله های تیم ملی رو هم باید بریزن دور ..... تا کی باید شاهد حضور این عقیلی گشاد و نصرتی نفهم توی ترکیب ثابت تیم ملی باشیم ؟؟؟؟ و تاکی باید شاهد حضور امثال بیک زاده و آندرانیک تیموریان و پژمان نوری در این ترکیب باشیم ؟؟؟ اونم وقتی که همه از حضور اینا توی ترکیب باشگاهیشون هم شاکین ؟
با تشکر از کعبی بی غیرت

به نظر من این تیم خیلی زمان نیاز داره تا با هم هماهنگ بشن.
نباید بیشتر از این توقع داشت.
ولی بیک زاده چرا اینجوری میکرد؟
دو سه بار میتونست سانتر کنه بدون مزاحم اما بی خودی تک روی کرد تا توپ لو رفت!
این تو استقلال هم اینجوری بازی میکنه؟ اگه آره، پس چرا دعوت شده!

امروز که همه افتضاح بودن ولی خدائیش من از حضور بیک زاده توی ترکیب استقلال هم اعصابم نابود میشه ....

من نمیدونم چرا توی استقلال بش بازی میدن .... این قطبی شوت علی که دعوتش کرده تیم ملی شده افتخار ما استقلالیا :cool:

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
جناب قطبی, خلعتبری که تو کل بازی 1 پاس درست نداد و 1 حرکت مثبت نکرد رو از بازی بيرون نياورد،امد تعويض رو تو ناحيه راست انجام داد و حيدری که هم در دفاع موثر بود و هم در هجوم از بازی بيرون اورد و بيک زاده رو فرستاد چپ و جناب خلعتبری که امروز واقعاً بد بود به خط حلمه نزديک کرد(به اين ميگن تعويض هجومیlol)، اونوقت با خالی شدن سمت راست دفاع به راحتی از حمله های پراکنده شون به گل رسيدن.
تازه اين اردن بود خدا رحم کند.

Last edited:

Whiteheart

Registered User
لایک‌ها
17
من قبلا گفتم بودم
حالا هم میگم با قطبی به هیچ جا نمیرسیم
به قول مانوک خدابخشیان قطبی فقط یه شومن هستش

به نظر من این تیم را باید سپرد دست یه مربی که بتونه تیم ملی را متحول بکنه
قطبی یکی از بهترین دفاعاهای ایران به نام شیث رضایی را دعوت نمیکنه
اونوقت شاسکولایی مثل عقیلی و نصرتی را دعوت میکنه
این کعبی تا کی میخواد تو تیم ملی باشه را خدا داند

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
درسته

من واقعا در تعجبم از از این 2 دفاع وسط

ممد نصرتی و عقیلی یکی در میون سوتی میدادند. نصرتی که ید طولایی داره اما این عقیلی من موندم بر چه اساسی کاندید شده در بهترین های اسیا؟

کعبی که خوب بازی نمیکنه اما بدبخت اون توپ رو کشید بیرون با اون شیوه

2 مین بعدش گل خوردیم.

خط حمله مون اصلا برنده نبود. خلعبتری گم بود. انصاریفرد هم خیلی جوونه و نیاز به تجربه بیشتری داره. ایکاش یه بار از اول بازی این برهانی یا یه مهاجم دیگه رو بازی میدادن.

به خدا نساجی یا داماش با این تیم اردن بازی میکردند لهش میکردند. کیفیت بازیهای لیگ 1 مون از تیم ملیمون بیشتره.

انتظار نداریم که یک شبه معجزه بشه و تیم متحول بشه. اما معلوم نیست اینها دارن چیکار میکنن.
وقتی بازی تیم رو میبینم نمیدونم هدف ما چیه !! میخوایم زمینی بازی کنیم ؟ هوایی بازی کنیم ؟ عمقی کار کنیم؟ از جناحین حمله کنیم؟

خیلی گیج بازی میکنیم. برعکس اردنیها همش از کناره ها حمله کردند و اونقدر ادامه دادن که اخرش گل زدند بهمون.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
دوستان استقلالی!
تا کی میخواید وقتی یک انتقاد میشنوید بچسبونید به پرسپولیسی بودن منتقد؟
به خدا من واقعیت رو گفتم.
بیک زاده سه چار تا موقعیت سانتر خوب داشت اما همش رو بدون سانتر کردن و تک روی از دست داد!
این کجاش ایراد داره که میگید شر رو ور!
ولی اگه بهترین تیم دنیا هم باشه نمیتونه با این همه تغییر و با این تعداد بازی هماهنگ بشه.
بی خودی دارید شلوغ میکنید.
این فدراسیون نشون داده به هیچ عنوان نمیتونه مربی بزرگ بیاره.
به نظر من با این شرایط قطبی بهتر از اون مربی های ویچ دار ایناست که کلی هم وقت بهشون میدن تا تیم ببندن.
شما همین پرسپولیس رو ببینید، یک علی کریمی رو نتونستن نبودنش رو جبران کنن حالا چطوری توقع دارید قطبی بدون اون همه بازیکن یک تیم تمام هماهنگ بیاره تو زمین!

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
کیفیت بازیهای لیگ 1 مون از تیم ملیمون بیشتره.

.

خدائیش این حرفشو طلا بگیرید بزنید سردر پی تی .

دوستان استقلالی!
تا کی میخواید وقتی یک انتقاد میشنوید بچسبونید به پرسپولیسی بودن منتقد؟
به خدا من واقعیت رو گفتم.
بیک زاده سه چار تا موقعیت سانتر خوب داشت اما همش رو بدون سانتر کردن و تک روی از دست داد!
این کجاش ایراد داره که میگید شر رو ور!
ولی اگه بهترین تیم دنیا هم باشه نمیتونه با این همه تغییر و با این تعداد بازی هماهنگ بشه.
بی خودی دارید شلوغ میکنید.
این فدراسیون نشون داده به هیچ عنوان نمیتونه مربی بزرگ بیاره.
به نظر من با این شرایط قطبی بهتر از اون مربی های ویچ دار ایناست که کلی هم وقت بهشون میدن تا تیم ببندن.
شما همین پرسپولیس رو ببینید، یک علی کریمی رو نتونستن نبودنش رو جبران کنن حالا چطوری توقع دارید قطبی بدون اون همه بازیکن یک تیم تمام هماهنگ بیاره تو زمین!

بیشتر منظور رفیقمون از پست قبلی جناب 1408 بود نه شما .... منم که بات موافقم ، بیک زاده 1 ریال شاهی نمی ارزه .... اما اینکه این جناب میاد اون پست رو میده انتقاد نیست ... یه جور خالی کردن (به جای کلمه ی بعدی بهتره بنویسم نا هنجاریهای اجتماعی) هست تا انتقاد ....

در کل هممون میدونیم که انصافا تیمای باشگاهیمون از تیم ملی خیلی بهتر بازی میکنن ....

به قول شما شیث رضایی و به قول خودم امیر حسین صادقی و هادی شکوری رو نمیاره بازی کنن ، اونوقت این عقیلی که همش تو فکر رنگ کردن موهاش هست رو میارن ... یا این کعبی نخاله .

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
جالبه اصلا فدراسیون ما ضاحاب نداره...اون کفاشیان معلوم نیست کدوم گوریه...قبلا در مقابل نتایج تیم ملی حداقل دادکان واکنش نشون میداد..این کفاشیان با اون نیش تا بناگوش بازش فقط بلده کر کر بخنده...

اون تاج و عزیز محمدی هم که شوتن.

آقا یکی به من بگه این دستیارای خارجی قطبی از کدوم گورستونی توی هلند اومدن؟ اینا تو هلند چه غلطی میکردن؟ چمن زمین آژاکس و فاینورد رو میزدن؟ چرا یکی تو اون فدراسیون نیست به این قطبی بگه اخه تو خودت چی هستی که دستیار در پیت هم میازی ...

آقا ور میداره اون جواد کاظمیان که 6 ساله تو تیم ملی بازی نمیکنه و تو امارات مشغول بخور بخور و ***** هست رو میذاره تو ترکیب توی تهران دیگه چه انتظاری هست؟ فقط میخواد بگه من با علی دایی فرق دارم با کسی لج نیستم. آخی! موش بخوره تو رو ! فهمیدی که به همه میدون میدی...بدبخت جو گیر اون نصرتی یه گل زد تو لیگ فکر کردن پیدیده لیگ شده همش هم تقصیر اون فردوسی پوره که تا یه بازیکن تو لیگ توی یه بازی خوب بازی میکنه به عنوان پدیده لیگ دعوتش میکنن تو برنامه...
نصرتی سوتی...همه دیدن تو جام جهانی چه تری زد...

بابا این قطبی به بهونه نگاه کردن بازی نکونام و شجاعی با پول ملت میره اسپانیا 1 قرون هم از جیبش خرج نمیکنه اون زن کره ای شم میبره...اینا همه بهونست..وگرنه خب بشینه از ماهواره بازی بارسا و اوساسونا رو ببینه دیگه..این آقا خر گیر اورده...داره میلیاردر میشه...سر دی کارمو و اون دستیار برزیلی پرسپولیس هم داشت دلالی میکرد گندش در اومد...

اصلا سر مربی تیم ملی نباید ایرانی باشه تا هفت جد و ابادش هم نباید ایرانی باشن...ایرانی ها هیچی توی مربی گری حالیشون نیست..همشون هم دلالن.این تیم ملی هم به هیچ جا نمیرسه...آقا هدفش قهرمانی تو آسیاست! زهی خیال باطل!
حذف میشیم مثل مربا.
حالا ببینید.
تیم تراکتور سازی رو میاوردن تو این بازی نمیباخت!

اونجا فقط به فکر اینن که بازی تموم شه برن بازار اردن خرید کنن...بی غیرت ها.

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
به نظر من که خیلی خوب بازی کرد .!
.
.
.
.
.
..
اردن رو میگم :D:p

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
من قبلا گفتم بودم
حالا هم میگم با قطبی به هیچ جا نمیرسیم
به قول مانوک خدابخشیان قطبی فقط یه شومن هستش

به نظر من این تیم را باید سپرد دست یه مربی که بتونه تیم ملی را متحول بکنه
قطبی یکی از بهترین دفاعاهای ایران به نام شیث رضایی را دعوت نمیکنه
اونوقت شاسکولایی مثل عقیلی و نصرتی را دعوت میکنه
این کعبی تا کی میخواد تو تیم ملی باشه را خدا داند

من زیاد با مانوک خدابخشیان هم عقیده نیستم اما این حرفش دقیقا درسته
قطبی فقط و فقط یک شومنه
که با دل شیر و جگر ببر و مثانه سوسک ، ملت رو گذاشته سرکار
مربی نبوده و نیست و نخواهد بود

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
یاد تیم ملی تو جام ملت های اسیا 2004 افتادم كه اون موقع چقدر روون و خوب
بازی میكردیم-اون سالا اوج فوتبال علی كریمی بود-یادش بخیر
این تیم كجا و اون تیم كجا
كارمون به جایی رسیده كه بحرین هم تو رنكینگ از ما بهتره :blink:
.....

mohmp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
افتضاح آقا افتضاح !!!!

فدراسیون فوتبال رو باید منحل کرد، بودجه اش رو هم داد به تکواندو یا والیبال. بعد هر کی دوست داشت پول بذاره وسط، لیگ راه بندازه و تیم ملی بدن بیرون، "از جیب خودشون، نه از جیب مردم".

بالا