باشه من اشتباه کردم
فقط یه چیزی ...
هیچ وقت از کل کل کردن با شما لذت نبردم چرا ؟ چون ادبیاتی که به کار میبری توی پستات زیاد قشنگ نیس
یا فکر کردی من با شما یا بقیه کابران دشمنی دارم که اصلا اینجوری ...
یا فکر کردی من یکی از اعضای باندی که می فرمایید(!) هستم که اینم اصلا اینجوری نیس
ما چندتا کاربر دورهمی میایم یه کل کلی میکنیم زیادم جدیش نمیگیریم ولی من همیشه اینجوری از پستای شما برداشت کردم که فکر کردی ایتجا میدون جنگه!
چیزیم که الان گفتم مربوط نمیشه به این پستت ... کلا گفتم ، امیدوارمم که اشتباهم کرده باشم
حامد جان چرا ناراحت میشی
کل کل یعنی همین دیگه ... اینکه شما برداشت طرف مقابلت رو قبول نداری و حرف خودت رو ( حتی اگه بدونی اشتباهه ) هی روش اصرار کنی ... شما الان 400 بار گفتی دقیقه 97 گل زدید و قهرمان شدید .. خب من یه سوال میپرسم از شما
از لحاظ قانونی ، شرعی ، عرفی و ....... اشکالش کجاست ؟
خودم جواب میدم :
اشکالی نداره ، فقط چون یه اتفاق نادر بود و برای شما قابل هضم نیست شده خمیر مایه اینکه شما همیشه این رو توی این تاپیک و جاهای دیگه میگی .. وگرنه اشکالی درش نیست .
در ضمن اگه کسی از ادبیات من تونست ایراد بگیره ( ایرادی که وارد باشه ) حرف شما قبول
توی هیچ کدوم از پستهام به کسی از اعضای فروم توهین نکردم .. چه برسه به این که کسی رو بخوام مسخره کنم .. بالاخره 4 نفر اینجا ادم رو میشناسن .
اما اینکه از ادبیات من خوشت نیاد اون یه بحث دیگس .. منم از خیلی چیزها خوشم نمیاد دلیل نمیشه که ... فروم یه اجتماع که همه جور آدم با همه جور فرهنگ توش هست . شما یا نباید پست بدی ... یا وقتی پست میدی انتظار این رو داشته باش که کسی در جواب پست شما نظر بده ..
مشکل از اینجاست که فکر میکنیم بقیه هم باید همونطوری باشن که ما هستیم ... همونطوری حرف بزنن ، همونطوری غذا بخورن و ..... الی آخر
در ضمن :
به نقل از Hamed731 :
من همیشه اینجوری از پستای شما برداشت کردم که فکر کردی ایتجا میدون جنگه!
اینو که جدی نگفتی

... خدائی اولین نفری هستی که همچین حرفی میزنی ... در ضمن من ماهی یه بار هم توی این تاپیک پست نمیدم .. اما همیشه پست دهندگان این تاپیک رو دوست داشتم

و حرفهاشون رو میخوندم و گاهی اوقات هم لذت بردم از نحوه کل کل دوستان ..
شما یه نگاهی به فاصله پستهای من اینجا بندازی ... همیشه ای در کار نبوده ... منتها همون چند ماه یه بار هم که اینجا پست میدن یه چیزیهائی بعضیا اینجا مینویسن که دیگه مرغ پخته هم خندش میگیره ، برای همین اون نکات میشه یه بهونه برای یه پست ... چون بولد ( یا همون برجسته و ..... ) میشه ممکنه برای طرف ناراحت کننده باشه ... ولی یکی از شرایط این تاپیک ( اینو باید بزنن سردر تاپیک ) اینکه یه مقداری ظرفیتمون رو ببریم بالا وقتی اینجا پست میدیم .. همین .
قضیه باند شوخیه بابا البته در مورد اعضای فروم وگرنه جناب سکوت دارن ، باند البته:f34r: ... چرا انقدر جدی میگیری ... حالا خوبه هزار تا شکلک وسط پستها هست . اگه بحث جدی بشه فکر کنم روزی بیست بار از شما باید عذرخواهی کنیم
امیدوارمم که اشتباهم کرده باشم
مطمئن باش که اشتباه کردی ...