• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
اتفاقا الان قهرمان شید به ضررتونه چون هم ابروی فوتبال رو بردین هم اون دنیا ............... امیر خان رو
loudlaff.gif

اگر هم قهرمان نشید (که زیاد هم تعجب نداره) بهتون میگن شخصیت قهرمانی ندارین :lol:
اگه با این حرفا میخوای قهرمانی مارو بی ارزش کنی کور خوندی :D
قهرمان میشیم ... با اقتدار هم قهرمان میشیم :rolleyes:
شما هم فقط برای سهمیه آسیا بجنگید

Last edited:

Shayan_BHX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه می خوای با این حرفا میخوای قهرمانی مارو بی ارزش کنی کور خوندی :D
قهرمان میشیم ... با اقتدار هم قهرمان میشیم :rolleyes:
شما هم فقط برای سهمیه آسیا بجنگید

شما اول قهرمان بشید بعدا با هم صحبت میکنیم:rolleyes:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
خوب یه کم به جمله ای که خودت نوشتی دقت کن ! میفهمی ؟

آره دقت کردم :)... اشتباه کرده بودم :)

خب حالا بعدش ؟ :)
اگه با مسخره کردن جمله من خوشحال میشی خب راحت باش .. مسخره کن و خوش باش :)
ما به چیزای خیلی بزرگتر فکر میکنیم :)

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193

منظور حامد از اهداف بزرگتر یعنی لابی کردن با بن همام و ولاپان
دیگه تاج و عنایت و کفاشیان ، واسه سپاهانی ها کوچیک شدن :happy:

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
بابا این طفلی حامد گناه داره ! ده نفر میریزین سر یه نفر :D

حالا بعد از مدتها سپاهان موقتی رفته صدر بذارین خوش باشه کاریش نداشته باشین گناه داره اینجوری میریزین سرش :happy:

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
آره دقت کردم :)... اشتباه کرده بودم :)

خب حالا بعدش ؟ :)
اگه با مسخره کردن جمله من خوشحال میشی خب راحت باش .. مسخره کن و خوش باش :)

به نقل از Hamed731 :
اگه می خوای با این حرفا میخوای قهرمانی مارو بی ارزش کنی کور خوندی

به نقل از Mehrdad-58 :
لیگ کی تموم شد ما متوجه نشدیم ... چقدر عمرا زود میگذره
معنی : گفته ام ، مگر این فصل لیگ برتر فوتبال کشور ایران تمام شده است که شما از قهرمانی تان دم میزنید ، و از دیگران میخواهید که آن را بی ارزش ننمایند . یا اخا هنوز بیش از 13 الی 14 پیکار دیگر باقی مانده است و هزاران حادثه در پیش است .. کمی آهسته تر برانید دیگران هم سوار بشوند ... ثواب دارد .

امیدوارم اینبار دیگر فهمیده باشید .. دوست گرامی . آن قسمتی هم که بولد ( یا کُلُفت یا برجسته یا ... ) کرده ام فقط جهت اعلام این نکته بود ، که در بیان جملات خود کمی آرامش را حفظ بفرمائــــــید ان شالله به حول و قوه الهی دچار چُنین اشباهاتی نگردید و لاغیر .

و اما بــعد .........
اینکه تو جملاتتون اشتباه پیش میاد به خاطر اثرات کل یومن هست ... شما بی تقصیری .
بنده و هیچ احدی هم جسارت این رو نداریم که در مقابل لشکر یز ...... ببخشید لشکر جناب سکوت مقابله کنیم .
ایشون اراده بفرمایند کل یومن هر چی جام و جوم هست تقدیم شما میشه چه برسه به چیزهای بزرگتر .
ایشون امپراطور جیبهای پر پول هستند ، چهار تا گداگودور امثال بنده اراده این رو نداریم نسبت به هم کیشان این چهره عظیم الشان جسارتی داشته باشیم ... نفرمائید

پ.ن : 1111

Last edited:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
شما خیلی جو گیر تشریف دارین :rolleyes:
loudlaff.gif

loudlaff.gif
loudlaff.gif
loudlaff.gif

آی کیو هاتون منو کشته !!! :D

بابا اون کاربر اومد از من غلط املایی و دستور زیانی گرفت منم بهش گفتم تو به جمله ی من گیر بده،اشکالی نداره ... ما به چیزای بزرگتر که منظور همون بحث کل کل فوتبالی و بحث در مورد قهرمانی بود فکر میکنیم :f34r:
بابا این طفلی حامد گناه داره ! ده نفر میریزین سر یه نفر :D

حالا بعد از مدتها سپاهان موقتی رفته صدر بذارین خوش باشه کاریش نداشته باشین گناه داره اینجوری میریزین سرش :happy:
من تجربه های تعداد بالاتر رو هم دارم :p
کلا ساپورت کردن کل کل کنندگانم بالاس !! :lol:
معنی : گفته ام ، مگر این فصل لیگ برتر فوتبال کشور ایران تمام شده است که شما از قهرمانی تان دم میزنید ، و از دیگران میخواهید که آن را بی ارزش ننمایند . یا اخا هنوز بیش از 13 الی 14 پیکار دیگر باقی مانده است و هزاران حادثه در پیش است .. کمی آهسته تر برانید دیگران هم سوار بشوند ... ثواب دارد .

امیدوارم اینبار دیگر فهمیده باشید .. دوست گرامی . آن قسمتی هم که بولد ( یا کُلُفت یا برجسته یا ... ) کرده ام فقط جهت اعلام این نکته بود ، که در بیان جملات خود کمی آرامش را حفظ بفرمائــــــید ان شالله به حول و قوه الهی دچار چُنین اشباهاتی نگردید و لاغیر .

و اما بــعد .........
اینکه تو جملاتتون اشتباه پیش میاد به خاطر اثرات کل یومن هست ... شما بی تقصیری .
بنده و هیچ احدی هم جسارت این رو نداریم که در مقابل لشکر یز ...... ببخشید لشکر جناب سکوت مقابله کنیم .
ایشون اراده بفرمایند کل یومن هر چی جام و جوم هست تقدیم شما میشه چه برسه به چیزهای بزرگتر .
ایشون امپراطور جیبهای پر پول هستند ، چهار تا گداگودور امثال بنده اراده این رو نداریم نسبت به هم کیشان این چهره عظیم الشان جسارتی داشته باشیم ... نفرمائید

پ.ن : 1111
باشه من اشتباه کردم
فقط یه چیزی ...
هیچ وقت از کل کل کردن با شما لذت نبردم چرا ؟ چون ادبیاتی که به کار میبری توی پستات زیاد قشنگ نیس
یا فکر کردی من با شما یا بقیه کابران دشمنی دارم که اصلا اینجوری ...
یا فکر کردی من یکی از اعضای باندی که می فرمایید(!) هستم که اینم اصلا اینجوری نیس
ما چندتا کاربر دورهمی میایم یه کل کلی میکنیم زیادم جدیش نمیگیریم ولی من همیشه اینجوری از پستای شما برداشت کردم که فکر کردی ایتجا میدون جنگه!
چیزیم که الان گفتم مربوط نمیشه به این پستت ... کلا گفتم ، امیدوارمم که اشتباهم کرده باشم

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
باشه من اشتباه کردم
فقط یه چیزی ...
هیچ وقت از کل کل کردن با شما لذت نبردم چرا ؟ چون ادبیاتی که به کار میبری توی پستات زیاد قشنگ نیس
یا فکر کردی من با شما یا بقیه کابران دشمنی دارم که اصلا اینجوری ...
یا فکر کردی من یکی از اعضای باندی که می فرمایید(!) هستم که اینم اصلا اینجوری نیس
ما چندتا کاربر دورهمی میایم یه کل کلی میکنیم زیادم جدیش نمیگیریم ولی من همیشه اینجوری از پستای شما برداشت کردم که فکر کردی ایتجا میدون جنگه!
چیزیم که الان گفتم مربوط نمیشه به این پستت ... کلا گفتم ، امیدوارمم که اشتباهم کرده باشم

حامد جان چرا ناراحت میشی
کل کل یعنی همین دیگه ... اینکه شما برداشت طرف مقابلت رو قبول نداری و حرف خودت رو ( حتی اگه بدونی اشتباهه ) هی روش اصرار کنی ... شما الان 400 بار گفتی دقیقه 97 گل زدید و قهرمان شدید .. خب من یه سوال میپرسم از شما
از لحاظ قانونی ، شرعی ، عرفی و ....... اشکالش کجاست ؟
خودم جواب میدم :
اشکالی نداره ، فقط چون یه اتفاق نادر بود و برای شما قابل هضم نیست شده خمیر مایه اینکه شما همیشه این رو توی این تاپیک و جاهای دیگه میگی .. وگرنه اشکالی درش نیست .
در ضمن اگه کسی از ادبیات من تونست ایراد بگیره ( ایرادی که وارد باشه ) حرف شما قبول
توی هیچ کدوم از پستهام به کسی از اعضای فروم توهین نکردم .. چه برسه به این که کسی رو بخوام مسخره کنم .. بالاخره 4 نفر اینجا ادم رو میشناسن .
اما اینکه از ادبیات من خوشت نیاد اون یه بحث دیگس .. منم از خیلی چیزها خوشم نمیاد دلیل نمیشه که ... فروم یه اجتماع که همه جور آدم با همه جور فرهنگ توش هست . شما یا نباید پست بدی ... یا وقتی پست میدی انتظار این رو داشته باش که کسی در جواب پست شما نظر بده ..
مشکل از اینجاست که فکر میکنیم بقیه هم باید همونطوری باشن که ما هستیم ... همونطوری حرف بزنن ، همونطوری غذا بخورن و ..... الی آخر
در ضمن :
به نقل از Hamed731 :
من همیشه اینجوری از پستای شما برداشت کردم که فکر کردی ایتجا میدون جنگه!
اینو که جدی نگفتی :D ... خدائی اولین نفری هستی که همچین حرفی میزنی ... در ضمن من ماهی یه بار هم توی این تاپیک پست نمیدم .. اما همیشه پست دهندگان این تاپیک رو دوست داشتم :p و حرفهاشون رو میخوندم و گاهی اوقات هم لذت بردم از نحوه کل کل دوستان ..
شما یه نگاهی به فاصله پستهای من اینجا بندازی ... همیشه ای در کار نبوده ... منتها همون چند ماه یه بار هم که اینجا پست میدن یه چیزیهائی بعضیا اینجا مینویسن که دیگه مرغ پخته هم خندش میگیره ، برای همین اون نکات میشه یه بهونه برای یه پست ... چون بولد ( یا همون برجسته و ..... ) میشه ممکنه برای طرف ناراحت کننده باشه ... ولی یکی از شرایط این تاپیک ( اینو باید بزنن سردر تاپیک ) اینکه یه مقداری ظرفیتمون رو ببریم بالا وقتی اینجا پست میدیم .. همین .
قضیه باند شوخیه بابا البته در مورد اعضای فروم وگرنه جناب سکوت دارن ، باند البته:f34r: ... چرا انقدر جدی میگیری ... حالا خوبه هزار تا شکلک وسط پستها هست . اگه بحث جدی بشه فکر کنم روزی بیست بار از شما باید عذرخواهی کنیم :D

امیدوارمم که اشتباهم کرده باشم

مطمئن باش که اشتباه کردی ...

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
مطمئن باش که اشتباه کردی ...

خب خدا رو شکر
پس دیگه بحث قبلی رو ادامه نمیدم ;)

حالا بحث فوتبالی:
آقا من منظورم از دقیقه 97 این نیس که بگم اشکال داره
شما میگیذ داوری با سپاهانه ، ساکت پول میده و از این حرفا
منم میگم اگه داوری با ما بود اون وقت به راحتی ما رو قهرمان میکردند

این قضیه پول دادن به داورا و اینکه میگید ساکت به همه پول میده رو من اصلا قبول ندارم و به عنوان تو کتم نمیره !! :D
خودتونم قبول دارید ولی چون فعلا چیز دیگه ای ندارید بگید گیر دادید به این موضوع :)

Shayan_BHX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آی کیو هاتون منو کشته !!! :D

بابا اون کاربر اومد از من غلط املایی و دستور زیانی گرفت منم بهش گفتم تو به جمله ی من گیر بده،اشکالی نداره ... ما به چیزای بزرگتر که منظور همون بحث کل کل فوتبالی و بحث در مورد قهرمانی بود فکر میکنیم :f34r:

طرز بیان جملتون ما رو کشته :D
هر کاری بکنید شده برید بازیکنای منتخب جهان رو هم بیارین :rolleyes: قهرمان نمیشین :lol: بیخودی خودتو خسته نکن

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
طرز بیان جملتون ما رو کشته :D
هر کاری بکنید شده برید بازیکنای منتخب جهان رو هم بیارین :rolleyes: قهرمان نمیشین :lol: بیخودی خودتو خسته نکن
امیدواری تون منو کشته !! :D:D
حالا میبینیم :p

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
این حامد کلا این جوریه، فوری گریه اش می گیره!
laugh2.gif

حق هم داره البته، یه دونه سپاهانیه باید همزمان با چهل نفر کل بندازه!
بعدش هم ادعاش میشه من ساپورت کل کلم بالاست!

Shayan_BHX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
laugh2.gif

به به برادران سولاخ هم تشریف اوردن :lol:
چطوری؟ نیستی جدیدا

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
laugh2.gif

آره تو که راست میگی :happy::happy:
من همش در حال کم آوردن و گریه کردنم! :lol::lol:

-------------------------------

من یکم استراحت میکنم
دوستان سولاخ و دوستان خیلی سولاخ، یکم با هم کل کل کنید تا من یه نفسی تازه کنم دوباره بیام سراغ تون :D:D:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا